Tucker Carlson: COVID-ul a fost doar ÎNCEPUTUL. Dictatura Globală se va instaura în acest Weekend

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imaginați-vă că toate atentatele la adresa drepturilor și libertăților, pe care le-ați trăit în timpul restricțiilor COVID, vor deveni de acum permanente și vor fi dictate din afara țării.

Un editorial teribil al lui Tucker Carlson la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Dorim să începem în seara aceasta cu o poveste pe care poate că nu ați auzit-o, dar despre care este neapărat nevoie să fiți informați.

A început anul trecut, când Joe Biden, într-unul din primele sale gesturi ca președinte, a adus Statele Unite înapoi în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății.

Ne-am gândit: de ce este Biden atât de nerăbdător să facă asta? La vremea respectivă, am presupus că gestul făcea parte din planul său mai amplu de a dezorganiza totul.

Trump retrăsese Statele Unite din OMS, așa că Biden a decis să facă exact contrariul. Copilăresc, dar părea o explicație plauzibilă.

Totuși, era puțin bizar, deoarece nu există multe organisme internaționale mai discreditate decât OMS. Mai ales după COVID.

De când au fost raportate primele cazuri de coronavirus la Wuhan, OMS și-a asumat în mod servil rolul de complice al guvernului chinez. Și a făcut-o în modul cel mai caricatural și fățiș cu putință.

Mai întâi, OMS a susținut că nu există nici o dovadă a transmiterii COVID de la om la om. Vă amintiți? Au citat oficiali care în mod evident mințeau. Astăzi, avem dovezi că mințeau.

Apoi, când a devenit clar că virusul a provenit foarte probabil dintr-un laborator al guvernului chinez, OMS a sabotat ancheta asupra originii virusului, numind în fruntea echipei de investigații tocmai un cercetător în domeniul „creșterii funcțiilor” (de agresivitate, transmitere și nocivitate ale virușilor).

Nici până azi, OMS nu a recunoscut nimic din toate astea.

În schimb, a continuat să elogieze răspunsul Chinei la COVID ca fiind „transparent”, adică exact ce a fost mai puțin.

E aproape amuzant. Dar, încă o dată, e și bizar dacă stai să te gândești. De ce a dorit Joe Biden să intre într-un grup de care toată lumea își bate joc?

Ei bine, după un an, credem că am aflat răspunsul. Administrația Biden este pe punctul de a încredința Organizației Mondiale a Sănătății puterea asupra tuturor aspectelor intime ale vieții noastre.

Imaginați-vă toate atentatele la adresa libertățior civice pe care le-ați trăit în timpul restricțiilor COVID, dar devenind acum permanente și administrate din afara țării.

Iată ce discutăm în seara aceasta.

În ianuarie, administrația Biden a înaintat o serie de propuneri pentru ceva numit International Health Regulations (IHR, Reglementări Sanitare Internaționale).

Amendamentele administrației Biden, împreună cu cele ale altor câtorva țări, vor fi combinate pentru a crea un nou tratat global de pandemie.

Acest tratat este programat să fie adoptat în acest sfârșit de săptămână la Geneva, la Adunarea Mondială a Sănătății.

Textul integral al tratatului nu este încă finalizat, dar un grup de lucru al OMS a făcut un rezumat al modului în care va arăta documentul final.

Textul începe prin promisiunea de a restrânge atribuțiile OMS numai la pandemii. Deci, stați liniștiți:„Secretariatul OMS va trebui să joace rolul de conducător, de mobilizator și de coordonator al aspectelor operaționale ale reacției de urgență în cazul unei pandemii”.

Așadar, nu deveniți paranoici. Cineva trebuie să coordoneze răspunsul pandemic global deoarece este o problemă globală.

V-ați prins? Calmați-vă, conspiraționiștilor!

Dar există un șpil. OMS este cea care stabilește CE este o pandemie, CÂND este o pandemie și CÂT durează o pandemie.

Dacă citești textul scris cu litere mici înțelegi că OMS va fi o autoritate absolută în toate acțiunile de urgență din Statele Unite (și din întreaga lumea – notă A.P.), dacă apare o „urgență de sănătate publică”.

Ce înseamnă exact o urgență de sănătate publică?

Ei bine, nu se precizează acest lucru, dar EI sunt cei care stabilesc asta. Ei decid când este o urgență, moment din care dobândesc autoritatea totală. Nu e greu de înțeles către ce duc toate astea.

Administrația Biden s-a asigurat ca birocrații pe care nu i-a ales nimeni de la OMS să aibă puterea de a declara și defini urgențele de sănătate publică. A făcut-o explicit.

Casa Albă a eliminat o dispoziție care ar fi obligat OMS să „se consulte cu statul parte pe teritoriul unde are loc evenimentul respectiv”.

În documentul original era prevăzut că OMS nu poate face nimic fără permisiunea guvernelor din țările membre.

Dar, prin modificarea promovată de administrația Biden, nu va mai exista nici o limită pentru puterile OMS.

Mai departe, lucrurile stau și mai prost.

Tratatul impune și o „abordare pan-guvernamentală și pan-societală pentru pregătirea față de o pandemie”.

Gândiți-vă bine: fiecare societate se află mereu într-un proces de pregătire pentru o pandemie. Aceasta înseamnă că nu va mai exista nici un moment în care OMS să nu dețină controlul operațional asupra tuturor așa-ziselor probleme de sănătate publică din această țară.

Ce va însemna acest lucru mai exact? Ați ghicit. Nu este de fapt vorba de o problemă de sănătate publică. Dar, înainte de a vă da alte detalii, trebuie să știți că nimic din toate acestea NU va fi facultativ.

Grație unui amendament al administrației Biden, tratatul conține o prevedere despre existența unui comitet de implementare și respectare a regulilor. Întotdeauna trebuie să existe o bâtă.

Se dispune ca fiecare țară membră a OMS trebuie „să informeze OMS despre înființarea autorității naționale competente, responsabilă cu aplicarea globală a IHR, care va fi recunoscută și trasă la răspundere”.

Prin acest tratat, membrii OMS trebuie să aplice ordinele de la OMS. Trebuie să acționeze ca niște gorile ale OMS, iar dacă nu o fac vor fi sancționați.

Casa Albă (la noi, Cotroceniul – notă A.P.) va fi pumnul directorului Organizației Mondiale a Sănătății.

Dar cine este directorul OMS? Ei bine, este un fost membru al partidului marxist-leninist etiopian pe nume Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Înainte a fost ministrul Sănătății din Etiopia. Nu este medic, dar ca șef al sistemului de sănătate etiopian a mușamalizat trei epidemii de holeră din motive politice. Adică exact invers decât ce ar fi trebuit să facă.

El a calificat holera drept o simplă diaree apoasă acută.

Apoi, Tedros a încercat să-l numească pe Robert Mugabe, criminalul rasist care a distrus Zimbabwe, ca ambasador internațional al bunăvoinței pentru sănătate publică.

La vremea respectivă, Zimbabwe era țara cea mai săracă, cea mai prost administrată și cea mai rasistă din lume. Și totuși Tedros a considerat că Mugabe trebuie să fie ambasador internațional pentru sănătate publică.

Iată câteva din motivele pentru care Tedros este și un bun prieten al lui Tony Fauci. 

Dr. Anthony Fauci: Deci, Tedros este cu adevărat o personalitate extraordinară. Îl cunosc de când era ministru al Sănătății în Etiopia. Evident, OMS a avut probleme de-a lungul anilor, dar cred că sub conducerea lui a reușit foarte bine.

 I-auzi: „A reușit foarte bine”. Este o persoană excepțională acest prieten al lui Robert Mugabe. Și pentru că este o persoană excepțională, peste câteva zile o să-i încredințăm controlul operațional al sistemului de sănătate publică al guvernului nostru. Cel pe care îl plătiți și credeți că îl controlați prin  intermediul sistemului democratic.

Dar ce va însemna acest control operațional? Iată câteva detalii.

De la început, tratatul impune„actiuni coordonate, naționale și mondiale pentru a lupta împotriva dezinformării și stigmatizării care subminează sănătatea publică”.

Adică CENZURA.

Oamenii ne critică, dar, din motive de sănătate publică, acest lucru nu mai trebuie permis. Dacă ne criticați, vor muri oameni.

Ați văzut ieri că administrația Biden, confruntată cu ironiile și bancurile tuturor, a fost nevoită să o concedieze pe șefa noului său Minister al Adevărului.

Dar au descoperit un alt mijloc de a cenzura.

„Secretariatul OMS trebuie să își întărească capacitățile pentru a institui măsuri pro-active împotriva dezinformării și atacurilor pe rețelele sociale.”

Înțelegeți? Vor putea așadar cenzura pe oricine nu este de acord cu ceea ce fac, în condițiile în care vor controla toate detaliile vieților voastre.

În virtutea acestui tratat, OMS va putea impune pașapoartele de vaccinare și regulile de călătorie.

„OMS va elabora normele pentru producerea unei versiuni digitale a certificatului internațional de vaccinare și de profilaxie.”

Poate că vă gândiți:

„Ei bine, poate e vorba doar despre COVID, iar eu am acceptat deja, la vremea respectivă, vaccinurile obligatorii și pașapoartele de vaccinare. Cât de rău poate să fie?”

Mai întâi, dacă ați acceptat asta, ar trebui să vă puneți acum cenușă în cap . Dar nu e vorba numai de COVID, deoarece OMS se va ocupa de „digitalizarea TUTUROR formularelor de sănătate”.

De asemenea, OMS va „primi și distribui informații în timp real despre măsurile de călătorie”.

Deci, veți afla atunci când veți primi sau nu permisiunea de a vă sui în autobuz, tren, avion. Sau, ce ați zice de asta?, pe bicicletă.

OMS a cerut asemenea puteri de ani de zile. Cine nu dorește mai multă putere? Iată-l pe Tedros în aprilie 2020:

Tedros: Locuitorii țărilor cu ordine de izolare la domiciliu sunt în mod firesc frustrați să fie izolați timp de săptămâni, dar lumea nu se va mai întoarce – și nu va mai putea să se întoarcă – la ceea ce a fost înainte. Trebuie să existe o nouă normalitate: o lume mai sănătoasă, mai sigură și mai bine pregătită.

OK. Vasăzică există un tip cu o istorie lungă și documentată de subminare a sănătății publice, care este în mod clar un mincinos, care acționează ca un agent în slujba guvernului chinez.

Apoi te întrebi: „Am votat pentru tipul ăsta? Este el unul dintre reprezentanții mei aleși din democrația noastră? Cum a ajuns să dobândească putere asupra mea, ca să decidă unde pot călători și când.”

Excelentă întrebare.

Și nu e vorba doar de lockdown-urile pe care Tedros va avea puterea să le dicteze de acum încolo.

OMS va avea și un control total asupra fabricării și distribuirii vaccinurilor. Este purul adevăr.

Potrivit documentului, OMS va crea o„platformă cu adevărat globală și integrală pentru vaccinuri, diagnostice, tratamente și medicamente esențiale, trecând de la un model în care inovația este lăsată să fie reglată de piață la un model menit să livreze global bunurile publice”.

Repet, este purul adevăr. Este un citat textul. Chiar asta scrie.

Potrivit tratatului, aceste vaccinuri și medicamente esențiale vor fi distribuite nu pe baza cererii, ci pe baza echității.

Echitatea – citez din tratat – are „o importanță crucială pentru sănătatea globală, atât ca principiu cât și ca rezultat”.

În consecință, OMS va garanta un„acces echitabil și eficient la vaccinuri, produse terapeutice, la diagnostice și furnituri esențiale și la teste clinice”.

Aceasta înseamnă că „lucrătorii din sănătate și cei mai vulnerabili vor avea acces prioritar”.

Nu cei mai bolnavi, nu cei care au cea mai mare nevoie de medicamente, ci cei mai vulnerabili în sens larg.

Cu alte cuvinte, grupurile favorizate primesc primele medicamente.

Nu există o mai gravă violare a eticii medicale decât asta. Fiecare medic care își exercită meseria în Statele Unite promite să nu facă ceea ce tocmai ați auzit. Și acest lucru va deveni obligatoriu, în virtutea tratatului.

De fapt, limbajul pe care tocmai l-ați auzit este exact justificarea pe care responsabilii din mai multe state americane au oferit-o atunci când au fost prinși că vaccinează în funcție de rasă.

Ce avem aici este o acaparare de putere în mod fraudulos. Lucru deosebit de periculos.

Și, în treacăt fie spus, o recompensă chiar pentru aceia care, timp de doi ani de zile, au dat greș cu reacția lor la pandemie.

Să le dăm acum putere? Este o nebunie! Iar cei care realizează ce se petrece sunt bulversați.

O sută douăzeci și cinci de mii de persoane din Marea Britanie au cerut un referendum pentru acest tratat.

Dar guvernului britanic sau administrației Biden puțin le pasă de ce cred oamenii.

În Statele Unite există o foarte mică reacție de respingere pentru că majoritatea oamenilor habar nu au despre ce se pregătește.

Nici noi nu am avut habar, până când mai multe persoane ne-au atras atenția: „Ar trebui să cercetați”. Am făcut-o și am rămas șocați.

Nu știam nimic, pentru că presa noastră nu scrie despre așa ceva. Nu sunt știri care apar pe prima pagină. De ce? Ar trebui să căutați singuri răspunsul.

A fost depusă (în SUA) cel puțin o contestație judiciară pe acest subiect, și ea vine din partea grupului lui Stephen Miller, America First Legal.

Iată care este miza: nu doar sănătatea voastră, ci și modul de viață și relația voastră cu guvernul.

Regula este că un guvern care se vrea reprezentativ are nevoie de consimțământul vostru. Doar voi singuri aveți dreptul de a vă alege reprezentanții, stilul de guvernare, legile sub care doriți să trăiți.

Asta numim noi Democrație.

Iar Tratatul OMS o lichidează.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (31)
  • Mircea Dragan 20.05.2022 18:36
    Cine se crede Gilibardis asta? Unde era in primele 2 luni de ''pandemie''? Cum sa dicteze acest mascarici care traieste din pomana? (oms se finanteaza prin.....domatii)
  • Saiana 20.05.2022 20:03
    Problema nu este Tedros, ci politicienii nostri "minjiti" si dirijati de NWO care conduc statele lumii si care nu au curajul sa spuna "NU" acestor mizerii. Asta suna a cedarea suveranitatii in mina OMS (asta daca mai avem ce ceda). Mai intii au facut vax-ul si apoi au inventat pandemia...si da.. a fost o pandemie de prostie... mai curind. Pandemia a inceput dupa vax-uri...dar cine sa inteleaga cei care au fugit repede la intepat de frica mortii?...acum vad ce au facut...tirziu...iar istoria se va repeta ptr ca nu am inteles nimic din ea.
  • Mircea Dragan ► Saiana 21.05.2022 09:12
    Sper ca intepatii sa plateasca ptr prostia lor. Fiecare individual chiar si cu viata. Din cauza lor a aparut cert de injectat si vor mai apare multe akltele. Chiar si intepati nu scapa nepedepsiti. Copii lui Gheorghita si Rafila de ce nu-s intepati?
  • Mircea Dragan ► Saiana 21.05.2022 09:12
    Sper ca intepatii sa plateasca ptr prostia lor. Fiecare individual chiar si cu viata. Din cauza lor a aparut cert de injectat si vor mai apare multe akltele. Chiar si intepati nu scapa nepedepsiti. Copii lui Gheorghita si Rafila de ce nu-s intepati?
  • adria 20.05.2022 21:02
    Citez din articol: "Potrivit documentului, OMS va crea o „platformă cu adevărat globală și integrală pentru vaccinuri, DIAGNOSTICE, .. "

    DIAGNOSTICE !! V-ați prins de ce președinta CNAS cere sancțonarea celor care nu se prezintă la așa-numitele "servicii de prevenție"? https://www.activenews.ro/stiri/Presedinta-CNAS-Sa-incepem-sa-i-sanctionam-pe-cei-care-nu-se-prezinta-la-serviciile-de-preventie-174414
    Curat medicină cu pistolul la tâmplă!

    Potrivit logicii lor strâmbe, fiecare om sănătos este un om bolnav care nu știe asta. Vezi conceptul de 'bolnav asimptomatic' al dictaturii COVID. De aceea au tot coborât pragul pentru a declara că ai tensiune, diabet, colesterol mărit, etc.. De asta tehnicile medicale de explorare au cunoscut o dezvoltare impresionantă.

    Vrând-nevrând, va trebui sa ne supunem periodic -- din momentul în care am fost concepuți (viața intrauterină) până la mormânt -- unui bombardament standardizat de teste inutile, costisitoare, dureroase și chiar periculoase, să lăsăm unor necunoscuți fără scrupule să știe totul despre noi și corpul nostru, să ne dicteze fiecare aspect al vieții și să trăim permanent sub imperiul fricii; te duci pentru un simplu test și ți se descoperă că ai nu știu ce afecțiune ascunsă. Din acel moment sistemul te-a prins în ghearele lui și nu mai ai scăpare.

    Adevărata prevenție a bolii înseamnă hrană, apă și aer necontaminate, nepoluate, fără 5G și alte radiații la care suntem supuși, fără vaccinări forțate și stres indus.
  • Tic 21.05.2022 19:44
    Insubordonare! Acesta este răspunsul. Sfârșim complicitatea prosteasca la sclavia noastră!
  • Carbid 20.05.2022 22:11
    Daca ies planurile aceste organizatii criminale mondiale, este inceputul sfarsitului!!!
    Pregatiti-va de jertfă!
  • Andri 21.05.2022 06:54
    Spunea un cuvios grec acum vreo 2 luni ca razboiul nuclear il va ingadui Dumnezeu, si va fi spre folosul nostru tocmai pentru ca au pregatit cipul. Astfel, vor fi intarziate planurile nimicitoare ale necuratului.
  • aspenter2002 20.05.2022 22:29
    Ni se pregătește un Holodomor global. Să avem credință. Dumnezeu hotărăște. Nici oamenii,nici demonii.
  • INJECTIA FINALA 20.05.2022 23:51
    Tratatul pandemiei permanente

    Vine, vine seismul mondial
    Ne vor spanzura infernal
    De"un OMS discretionar, letal

    Omul va fi o frunza'n vantul
    Ce va scutura tot pamantul
    Dracii vor stapani cuvantul

    Vor grava negru'n pasapoarte
    Ca omenirea sa supoarte
    Țepușe, temnite si moarte

    De'acestea EI să aibă parte!
  • Cotco-emy 20.05.2022 23:59
    Am o intrebare: Daca nu mai exiști in lista medicului de familie,mai poti fi urmărit si sanctionat(amendat) de sistem,asta care ne vrea ,,binele,, cu pistolul la tampla(cum bine a spus o doamna într-un comentariu)pt ca nu te prezinti la ,,preventiile,, lor obligatorii??
    (Intenționez să-mi anunt plecarea de pe lista medicului de familie,ca si-asa in caz de Doamne fereste,vreo problema medicală,tot cu bani rezolvi,nu-ti asigura casa de sanatate mai nimic..)
    In cazul in care nu mai exiști pe lista medicului de familie,adică esti neasigurat medical in sistemul casei naționale de sanatate,mai pot fi urmărită de sistemul asta mafiot??
  • Enya 21.05.2022 01:58
    CEA MAI MARE FRAUDA A UMANITATII


    Va solicit putina rabdare sa cititi tot ce am scris mai jos pentru ca urmeaza un mesaj foarte greu, cel mai greu de pana acum si cel mai important pentru ca ne arata in ce fel putem invinge fiara de pe pamant (Sistemul) ca sa nu ajungem in ghearele fiarei din Biblie.
    Inca suntem in faza de lupta cu demonii pamanteni, reprezentati de guvernele corupte si atee si demonizatii (schwab, merkel, faucci, biden, putin, musk, zuckerberg, gates, elisabeth etc). Inca mai putem invinge! Daca noi capitulam si hranim crizele fabricate, razboaiele artificiale ca cel din Ucraina, alte pandemii inchipuite, alte vaccinari, buletinul digital (biometric ID), recensamantul ilegal, incorporari ilegale la ordinele psihopatilor din guverne, absolut imorale si impotriva vietii pe pamant, atunci nu ne mai ramane decat sa fim preluati de invingatorul final, adevaratul satan.
    Daca n-ar fi existat farsa covid, n-as fi ajuns niciodata sa scotocesc in documentare si in tot netul ca sa gasesc partile de puzzle care mi-au compus o parte din Adevar.

    Traim intr-o minciuna!

    Noi, fiinte divine si suverane, ne nastem intr-un sistem mafiot! Incepand cu prima zi de viata, suntem introdusi intr-un sistem ocult si extrem de viclean, bazat pe inginerie sociala si culturala care are menirea de a ne modifica gandirea, perceptia asurpa vietii si a potentialului ei si de a ne face sclavii Statului (corporatiei create de satan), fara ca noi sa avem habar!

    Practic, noi ne traim viata printr-o interfata (prin Sistemul creat de satan), fara sa realizam ca viata noastra ar fi putut sa arate cu totul si cu totul altfel, complet diferit fata de ce am fost indoctrinati sa credem, sa simtim, sa auzim, sa vedem!

    La fel ca celelalte fiinte de pe aceasta planeta, omul se naste o fiinta pura, divina si libera, stapana pe viata ei, dar sistemul lui satan (Statul, guvernele, Vaticanul, monarhiile etc) perverteste si corupe sufletul, mintea si spiritul nostru si ne inoculeaza toate lucrurile rele: ne face sa fim rai, meschini, vicleni, invidiosi, individualisti, egoisti, zgarciti, atei, lipsiti de empatie, bunatate, altruism, camaraderie, spirit civic, dezbinati, violenti verbal si fizic. Toate aceste trasaturi negative nu se transmit genetic de la mama la copil, ci sunt sadite in mintea noastra din prima zi de viata de creatia lui satan prin programe pe care le rulam inconstient. Mecanismul asa-zis legal prin care suntem transformati in ceva fictiv se realizeaza prin Corporatia numita stat (care nu are act de infiintare!) si care ne transforma din fiinte vii in carne si oase in fictiunea lor legala numita “persoana CNP”.

    Noi trebuie sa realizam si sa intelegem ca Sistemul lui satan (pe care noi o numim viata noastra) este bazat pe interfata lui satan care e alcatuita din contracte si termeni avocatesti si judecatoresti. Toti cei din sistemul judiciar (grefierii – si nu intamplator ii pun pe ei primii, pentru ca aici le e locul, judecatorii, procurorii, avocatii, notarii) cunosc aceste dedesubturi si asa putem sa pricepem in sfarsit de ce 2 ani de zile in timpul “pandemiei” au stat cu mainile in san si nu i-au pedepsit pe criminalii care ne-au omorat fratii din Romania si din lume (si n-o fac nici macar acum)! Nu mai vorbim ca n-au facut nimic nici macar impotriva “mizilicurilor” precum botnitele, distantarile, arestarile la domiciliu, amenzile, abuzurile si agresiunile etc.

    O sa intelegeti de ce nu au facut nimic in pandemie si de ce, in loc sa dea dispozitia sa-i aresteze pe loc pe borfasii criminali numiti politicieni si pe eroii care savarseau crime prin protocoalele aberante bagate pe gatul pacientilor in numele unui virus inexistent, dimpotriva, si-au pus botnitele la unison si au umblat ca mumiile prin tribunale cu acestea pe fata: PENTRU CA SUNT PARTE DIN SISTEM (ACTORI)!

    Tot sistemul judiciar din lume stie despre fictiunea legala pe care satanistii au creat-o in numele nostru (persoana legala/fictiva CNP). Daca ar aduce la cunostinta oamenilor, s-ar demola atatea si atatea nedreptati, dar insusi sistemul judiciar a creat o omerta pentru ca el e piesa din Marele Sistem si n-ar avea cum sa demoleze ceva ce il are in proprietate si-l sustine financiar. Intelegeti acum de ce nici un judecator din lumea asta mare nu i-a adus in fata instantei pe eroi sa-i puna sa demonstreze existenta inexistentului virus? Pentru ca ar fi daramat esafodajul sistemului satanic numit Stat si implicit si-ar fi taiat craca de sub picioare.

    Si acum, pe larg despre frauda transformarii noastre din fiinte divine, suverane si libere in firme/fictiuni legale.

    MARELE INCENDIU AL LONDREI DIN 1666

    Incendiul de la 1666 nu a fost intamplator (a fost provocat) si este actul de nastere al marii fraude. In timpul incendiului, in spatele scenei se pregateau mari schimbari. Aceste schimbari se refereau la transferul identitatii, drepturilor, proprietatilor si bunurilor barbatilor si femeilor in custodia statului printr-un act care era aprobat in parlament chiar atunci. Acest act s-a numit

    Cestui Que Vie Act 1666

    (Cel Care Traieste)

    https://www.legislation.gov.uk/aep/Cha2/18-19/11

    De ce este atat de important acest act?

    Pentru ca in timp ce Londra inca ardea, acest act i-a declarat pe toti cetatenii United Kingdoms morti si pierduti in ape. Asta insemna ca statul a luat “into trust” (sub tutela) trupurile fiecaruia, proprietatile si bunurile fiecaruia, devenind mandatarul, beneficiarul si imputernicitul lor daca omul (femeie sau barbat) nu se prezenta in termen de 7 ani la oficialitati ca sa arate ca este viu. Prin acest act, statul a preluat controlul declarandu-i pe toti morti (sau disparuti in ape - “dead in the water”, chipurile ca, ferindu-se de foc, ar fi fugit in ape) si i-au trecut pe toti sub tutela statului cu toate titlurile lor, numele lor si proprietatile lor. Daca in termen de 7 ani se intorceau si aratau ca sunt vii, atunci statul le dadea inapoi numele, titlurile si proprietatile. Numai ca oamenii nu au fost instiintati, iar de aici marea frauda a inceput sa functioneze ca unsa!

    Acela a fost momentul de inceput al crearii persoanei fictive/fictiunea legala, frauda pe care au extins-o la nivel global.

    Conform legii, oamenii sunt morti inca din 1666. Acesta este motivul pentru care avem intotdeauna nevoie de reprezentare atunci cand suntem implicati intr-un proces.

    De ce am fost declarati morti?

    Pentru ca satanistii (statul/sistemul/oculta) sa poata crea firma/societate/persoana fizice asociata noua, fiintelor nascute suverane, libere si independente!

    De ce aveau nevoie de firme?

    Pentru ca doreau sa aiba control asupra vietii noastre, sa devenim sclavi fara ca noi sa stim, sa platim taxe abuzive, sa putem fi tranzactionati la bursa, sa se faca imprumuturi uriase in numele nostru, sa poata sa vanda bogatiile pamantului pe care Creatorul le-a daruit GRATUIT tuturor fiintelor vii si sa devina ei proprietari peste aceste bunuri.

    La fel de important era si urmatorul scop: statul fiind de fapt o firma (corporatie), nu putea sa incheie contracte decat cu alte firme (nu cu oameni).

    Viata pe pamant ar trebui sa fie guvernata de Legile Pamantului, Legile lui Dumnezeu. Dar satanistii, ca sa stapaneasca ei pamantul, bogatiile si fiintele vii (animale si oameni), au creat o alta lege. Prin urmare, viata pe pamant se desfasoara in acest moment pe 2 feluri de legi, dintre care a doua uzurpatoare a legii primordiale, cea a lui Dumnezeu:

    1) Legea DIVINA, care este Legea Pamantului, a pacii si a iubirii, lasata de Dumnezeu, care a daruit intreg pamantul cu resursele sale tuturor fiintelor vii (oameni si animale).

    2) Legea maritima a amiralitatii sau Legea Apei. Aceasta este legea ocultei, legea bancara. Ea functioneaza prin UCC (Codul Comercial Uniform), adica prin Legea contractelor. Deci, noi nu suntem sub Legile Pamantului (ale lui Dumnezeu), ci suntem sub contracte (UCC, infiintata acum mai bine de 100 ani). Totul a devenit un contract, toate serviciile din viata unui om sunt contracte. Pe baza acestui UCC, stampilele sunt considerate tot semnatura. Pentru a putea fi incheiate contracte cu omul fiinta vie, ne-au creat o fictiune legala, o firma cu numele nostru (Certificatul de nastere, CNP- ul fiind de fapt codul fiscal al acestei firme). In mod ascuns, certificatul de nastere este de fapt titlul de proprietate al statului asupra noastra!

    Statul se raporteaza la noi ca la niste firme, de aceea, de cate ori interactionam cu institutii, autoritati si reprezentantii lor, nici nu stau de vorba daca nu scoatem codul fiscal din buzunar, CNP-ul, respectiv cartea de identitate! Si noi, de cate ori folosim CNP-ul si cartea de identitate, perpetuam FRAUDA de a nu fi considerati fiinte vii si suverane (create si lasate pe pamant asa de Dumnezeu), ci firme, validand astfel contractul nostru FRAUDULOS cu statul.

    Au creat Legea Amiralitatii pe baza urmatorului concept: pentru ca ai venit din apa mamei tale, esti un produs maritim, al amiralitatii. De aceea, o nava sta in “berth” (dana portului) si e legata de “dock” (doc), iar capitanul trebuie sa prezinte autoritatilor portuare un “certificat of manifest” (certificat de manifestare). Acesta este motivul pentru care atunci cand te nasti, trebuie sa ai un “birth certificat” (certificat de nastere) care trebuie semnat de “dock” (doctor) pentru ca nava este legata de “dock”. Deci, “dock” (doctorul) ti-a semnat certificatul de nastere. Pentru ca ai venit din apa mamei tale, ai venit din “birth canal” (canalul de nastere).

    Certificat = cert (sigur) + i (este) + fi (fiductie) + cat (“nivel” cu sensul de valoare)

    Noi nu suntem persoane (entitati juridice, personaje create de Stat), noi suntem fiinte umane in carne si oase, cu suflu divin ce salasluieste in trupul nostru!

    Noi, ca fiinte libere si suverane ce ne-am nascut, nu putem fi considerati automat “firme” de catre sistem, de-aceea trebuia gasita modalitatea prin care sa ne transforme in firme sau persoane fizice (repet, in mod natural nu ne-am nascut persoane fizice, ci fiinte divine, libere si suverane, trebuie neaparat sa intelegeti diferenta ca sa pricepeti increngatura asta imensa si foarte greu de explicat)!
    Ca sa se intample asta, adica sa ne transforme in firme (care nu au nici o legatura cu noi pentru ca nu suntem noi asa cum ne nastem), trebuiau sa “omoare” fiinta libera si suverana care eram si suntem. Cum au facut aceasta poate cea mai mare frauda a umanitatii? Ca sa intelegeti mai bine frauda satanistilor, trebuie sa intelegeti de ce au creat si ce reprezinta

    CERTIFICATUL DE NASTERE

    Cand ne nastem in spitalale lui satan (Statul), in primele minute sau ore de viata, cadavrele medicale (care stiu totul, dar nu ne spun nimic!) emit un act care se numeste “Certificatul Constatator de Nascut Viu” (exact asa se numeste si nu trebuie confundat cu Certificatul de Nastere!!!!), care, desi e al nostru si ar trebui sa existe in casa noastra, ramane la ei, in custodia Statului (dusmanul nostru) cand parintele se duce sa ne inregistreze la primarie! Insa, nici macar acest certificat nu ar trebui sa existe in viata noastra pentru ca Dumnezeu nu a lasat viata prin acte, ci viata prin Legile divine pe care ar trebui sa le respectam astfel incat existenta noastra pe pamant sa fie buna, frumoasa, implinita, in armonie cu pamantul si celelalte vietuitoare. Dar pentru ca satanistii aveau nevoie sa ne inrobeasca, au inventat actele! Primul act din viata noastra este acest Certificat Constator de Nascut Viu.

    Sa zicem ca inchidem ochii la acest act de care nu avem nevoie si pe care nu il solicitam noi, ci ni se baga pe gat, dar de ce mai este nevoie ca parintele sa mearga cu acesta la primarie si sa primeasca si acolo un alt act, pe baza “Certificatului Constatator de Nascut Viu”, numit Certificat de Nastere? Pai, pentru ca numai prin acesta Statul (dusmanul nostru) poate infiinta FIRMA/societatea cu caracter comercial/persoana fizica CNP prin care ne poate inrobi ulterior/face imprumuturi in numele nostru etc!

    FIRMA/persoana fizica CNP elimina din ecuatie (aparent, si asta doar pentru ca nu avem noi informatii despre drepturile noastre reale pe care ar trebui sa ni le recuperam pentru ca suntem indobitociti de mici in scolile absolut inutile cu propaganda satanistilor) statutul nostru de persoane divine nascute libere si suverane, uzurpandu-i rolul intrinsec! Acesta este rolul Certificatului de Nastere, de creare a unei noi entitati prin care sa ne inrobeasca inca de la nastere si sa ne introduca in sistemul satanistilor unde nu exista independenta, suveranitate, libertate, originalitate, creativitate, viata libera si traita frumos in Natura si in armonie numai cu dorintele sufletului si spiritului uman!

    Frauda se petrece la primarie, unde ofiterul starii civile creeaza o dublura a noastra, firma, in momentul in care creeaza Certificatul de Nastere. Pentru a baga fiinta nou-nascuta in sistem, parintii, indoctrinati ca TREBUIE sa-si inregistreze copilul la primarie, se duc cu Certificatul Constatator de Nascut Viu emis de medicul (complice al sistemului) unde, in schimbul acestuia, care ramane la primarie, i se elibereaza acest Certificat de Nastere.
    Certificatul de nastere e doar un certificat de creare al firmei/persoanei fizice CNP si nu reprezinta nasterea noastra ca fiinte, asa cum ni s-a inoculat, pentru ca aceasta s-a produs la spital si nu la primarie! Primaria nu face decat sa inregistreze prin frauda persoana CNP, firma fictiva, si nu fiinta suverana si libera care suntem prin insasi nasterea noastra!
    Prin acest Certificat de nastere, primaria infiinteaza abuziv, ilegal si imoral o firma in numele nostru, Certificatul de Nastere devenind astfel Certificatul de inmatriculare al firmei al carei cod fiscal este CNP-ul! Ne transforma intr-o Corporatie = corp + oratie, ceea ce inseamna “mort care vorbeste”.

    Este o actiune ilegala pentru ca noi, nou-nascutii de la acel moment, nu le-am cerut asa ceva si pentru ca aceasta este prima veriga dintr-un lant prin care ne vor inrobi toata viata, dar este in aceeasi masura si o actiune complet imorala pentru ca se substituie Divinitatii care ne-a daruit viata fara nici o conditionare ori semnatura!

    De ce ofiterul starii civile (Statul) produce frauda si inselaciune?

    Pentru ca infiintarea unei firme se face doar de catre proprietar (cel care infiinteaza firma este totodata si proprietar), si nu numai ca ofiterul starii civile (Statul) nu este una si aceeasi persoana cu nou-nascutul viu, care numai el poate infiinta firma, dar pe langa faptul ca 1) II FURA IDENTITATEA bebelusului, creand acea firma in numele sau, 2) II FURA SI CONSIMTAMANTUL pe care nu are cum sa i-l dea bebelusul nou-nascut in acel moment (pentru ca nu poate vorbi si nu are inca ratiune si vointa), ci ar putea s-o faca doar la maturitate, cand mai mult ca sigur ca adultul de atunci, bine informat, nu i l-ar da sub nici o forma! (si cum sa-si dea acordul ca statul sa infiinteze o firma in numele lui, urmand ca prin acea firma sa il abuzeze, agreseze, fure, desproprietareasca, bage in totalitarism??!??)

    Mai departe, pentru ca pe certificatul de nastere scrie sus “ROMANIA”, Romania detine aceasta firma/fictiune legala/entitate legala/ (“legala” doar in baza Legii Amiralitatii, nu a Legilor Divine ale lui Dumnezeu!) si nu noi, cei care avem numele scris in acel certificat!

    Si mai departe, pentru ca Romania nu este un stat suveran, liber si independent, ci “Corporatia Romania” inca din 1991, prin semnatura criminalului necondamnat nici pana in ziua de azi, Iliescu, dar si a lui Barladeanu,

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

    prin care s-a cedat suveranitatea si independenta tarii Corporatiei Financiare Internationale, rezulta ca nu ne apartinem noua insine, liberi si suverani, asa cum eram automat prin nastere pana la frauda ofiterului de stare civila/Statului in complicitate cu medicul constatator al nasterii, ci Corporatiei Financiare Internationale, adica ocultei sataniste!

    Urmatorii complici ai medicilor constatatori ai nasterii bebelusului si ai ofiterilor de stare civila sunt papusile din sistemul juridic: grefierii/judecatorii/procurorii/avocatii/notarii (pentru ca ei stiu, dar nu anuleaza frauda)!

    Pentru ca frauda (crearea unei firmei din noi) sa functioneze si sa ne poata inrobi, fura libertatea, suveranitatea, alegerile si independenta, satanistii aveau nevoie de un element-cheie: CONSIMTAMANTUL NOSTRU, care ar fi trebuit dat la maturitate, dupa ce ni s-ar fi dezvolat gandirea, ratiunea si vointa! Insa, pentru ca individul nascut liber si suveran numai intr-un acces de nebunie temporara sau permanenta si-ar ceda toate aceste daruri divine oferite de Creator inca de la formarea sa ca fiinta in pantecul mamei si mai ales in schimbul a ce???, atunci oculta satanista a trebuit sa gaseasca modalitatea prin care sa nu mai existe consimtamant, acesta fiind smuls, o singura data la inceput, la primarie, prin parintele care ne-a declarat fara ca noi sa fim de acord, dar si prin FRAUDA facuta de ofiterul starii civile care ne-a inregistrat si creat fictiunea legala/firma cu codul fiscal CNP!

    De ce are oculta nevoie ca de aer de consimtamant?

    Pentru ca treburile in Sistemul satanistilor functioneaza doar pe baza de contract!
    De-aceea ne-au transformat in firme/fictiuni legale, pentru ca numai asa puteau intocmi un contract cu fiecare dintre noi! Prin semnatura, noi ne dam consimtamantul si ne cedam drepturile si libertatile. Daca semnatura n-ar fi fost vitala pentru oculta satanista, nu ne-ar fi cerut-o! Paranteza: de-aceea se si face acest recensamant absolut ilegal, anticonstitutional (ma rog, raportandu-ne la legile Statului mafiot cap-coada, inclusiv Constitutia, care e a lor si creata pentru a sluji sistemul, NU ne apara, cum am crede, pentru ca articolele sale se refera la firmele/fictiunile legale si nu la fiintele suverane, divine si libere care suntem!) si mafiot, pentru ca au nevoie de consimtamantul nostru, EXPRIMAT PRIN SEMNATURA, de a ne fi folosite toate datele personale si intime pentru a digitaliza omenirea, a da drumul creditului social, a infiinta unicul guvern mondial, unica moneda (virtuala, inexistanta, criptomoneda sau cum or mai numi-o), unicul venit garantat, unica armata mondiala etc.
    Prin semnatura data la recensamant se continua contractul persoanei CNP cu Statul, se valideaza autoritatea statului asupra fictiunii legale/entitatii fictive puse in carca noastra si va fi o poarta catre implementarea sistemului ce instaureaza Noua Ordine Mondiala, sclavia totala si hibridizarea.

    Fiinta umana trebuie sa intre sub stapanirea totala a speciei non-umane ce ne controleaza deocamdata prin dementii psihopati ce au iesit la vedere in pandemia inexistenta si razboiul din televizor din Ucraina, dar in curand si in mod direct, cand ni se vor infatisa la propriu in dimensiunea noastra, sa le putem vedea in sfarsit si mutrele demonice ca sa clacam definitiv si sa acceptam hibridizarea, adica pierderea sufletului si a Divinitatii.

    Cine naste copilul acasa fara sa-l inregistreze (“in regis” – dat regelui, adica din acel moment copilul apartine regelui/lui satan/Statului si nu mai este al parintelui, in realitate el neapartinand nici unuia, nici altuia, ci doar siesi si Creatorului, de-aceea nici macar parintii nu pot face nimic in numele si fara acordul nostru, cum ar fi inregistrarea la starea civila pentru certificatul de nastere!), ii ofera acestuia SUVERANITATE ABSOLUTA. Acel copil nu este inregimentat in Corporatia numita Stat si prin urmare Statul nu poate avea nici un drept asupra lui!

    Paranteza: Antichristul de la Vatican, SUVERANUL pontif, ne rade in nas prin faptul ca el este singurul om cu imunitate absoluta (suveran) care nu poate fi atins de nici o lege a nici unui stat de pe pamant.

    Cand parintele a acceptat Certificatul Constatator de Nascut Viu emis de medicul din spital, el a facut prima greseala fatala impotriva propriului copil, pentru ca i-a dat in mana unui medic, reprezentant al Statului mafiot, puterea de a emite un act care sa anuleze statutul de fiinta nascuta AUTOMAT SUVERANA prin vointa Creatorului! A doua greseala fatala este drumul la primarie sa il inregimenteze in sistemul satanistilor (Statul mafiot), permitand acestuia, prin ofiterul de la starea civila, sa deschida in numele si fara CONSIMTAMANTUL copilului o firma cu codul de identificare fiscala denumit CNP.

    Ce face Statul mafiot cu Certificatul de Nascut Viu si cu firma ta/fictiunea legala? Pai, de exemplu, a luat si ia in continuare bani cu imprumut pe care TU trebuie sa-i restitui. In loc sa fii tu beneficiarul acestor bani, este Statul mafiot (securistii tradatori de neam si tara, rhtii de politicieni si acolitii lor). In loc sa decizi tu cum sa traiesti, decide Statul mafiot in locul tau. In loc sa faci ce doresti cu banii si bunurile tale, vine Statul si ti le confisca direct sau indirect prin taxe si impozite ilegale si nejustificat de mari, sa nu te poti bucura de viata, sa fii mereu un sclav sarac si dator care abia isi duce zilele de la o luna la alta. Sa nu uitam niciodata ce fel de viata absolut cumplita au trait toti inaintasii nostri, sclavi la propriu pe plantatiile parazitilor de monarhi si ale guvernelor criminale, care, desi munceau din zori pana noaptea, nu reuseau sa puna nici macar o paine pe masa copiilor sau sa detina o bucata de pamant pentru ca lacomia regilor, la fel de nenorociti ca politicienii de astazi (forma moderna a satanistilor de a conduce pamantul), era si este si acum infinita!

    Ce pot si ce ar trebui sa faca oamenii?

    Cum poti anula firma fictiva facuta in numele tau de primarie/Statul mafiot la cateva zile dupa nastere, cum poti sa-ti recuperezi statutul de fiinta nascuta suverana?

    Prin instiintarea si notificarea Statului ca stii tot ce se petrece, ca a comis o frauda, ca tu nu ai semnat nici un contract cu Statul cand ti s-a emis Certificatul de Nastere si prin urmare nu esti obligat sa platesti taxe si impozite, ca accesul la toate resursele naturale (gaze, apa, caldura, energie, hrana), pe care Statul a pus laba, iti este complet gratuit pentru ca ele iti apartin!

    Daca, spre exemplu, in Notificare/Instiintare folosesti in continuare termenii lor, cum ar fi “Subsemnatul…” (ceea ce inseamna ca tu esti sub semnatura, nu esti tu, fiinta fiinta suverana si libera), “Inteleg...” adica (“intre legile” lor) etc, ei nici nu te baga in seama pentru ca vad ca nu te-ai desteptat total!

    Actul de infiintare al firmei comerciale create in numele tau (prin emiterea Certificatului de Nastere si al CNP-ului) este ilegal si fara CONSIMTAMANTUL TAU, iar ofiterul de la starea civila care a emis Certificatul de Nastere care a uzurpat statutul tau de fiinta care s-a nascut vie (pentru ca te-a declarat mort si pierdut in apele marii si apoi a facut o firma in numele tau pe care o administreaza el, in loc sa o faci tu, dar ale carei consecinte cum ar fi taxele si impozitele ilegale si necerute de tine sau alte abuzuri le suporti tu si nu proprietarul firmei care este primaria aka Statul mafiot) este un uzurpator al autoritatii/statutului tau de fiinta nascuta vie si suverana si prin urmare trebuie sa suporte consecintele!

    Ce se poate obtine prin aceste instiintari si notificari?

    Pai, lucruri esentiale, cum ar fi:

    1. Recunoasterea faptului ca statul NU poate si NU are dreptul sa incorporeze barbatii in numele unui razboi, de oricare natura ar fi, de invadare sau de asa-zisa aparare (am scris “asa-zisa” pentru ca toate razboaiele sunt niste facaturi ordinare ale psihopatilor ocultei sataniste, niste simple piese de teatru cu actori, dar atat de diabolice pentru ca prin ele sunt ucisi oamenii nevinovati).

    2. Recunoasterea faptului ca statul NU poate obliga pe nimeni sa participe la vreun recensamant.

    3. Recunoasterea faptului ca satan (Statul) nu poate emite niciodata nici o stare de urgenta, de alerta, de asediu (de razboi) daca cetatenii nu isi dau acordul (si cum sa si-l dea, ca am vazut ce usor fabrica si “pandemii”, si razboaie, si orice le doreste pipota lor de diavoli criminali ca sa-si atinga scopurile malefice)!

    4. Recunoasterea faptului ca omul este fiinta divina, libera si suverana, care a primit cadou nu numai viata, dar si mijloacele prin care sa traiasca bine si frumos, si anume: hrana gratuita, apa gratuita, caldura gratuita, energie gratuita, lemne gratuite, bogatii si resurse naturale nesfarsite ale solului, subsolului, aerului si apelor etc.

    5. Recunoasterea faptului ca toate bogatiile Terrei, hrana, apa, oxigenul, pamantul la propriu, formele de energie GRATUITE SI INEPUIZABILE sunt proprietatea pamantenilor pentru ca au fost create si daruite de Dumnezeu in folosul lor exclusiv si prin urmare oculta satanista si sagetile acesteia nu pot decat sa dispara sau sa fie anihilate de catre pamantenii furati si inrobiti prin frauda!

    6. Recunoasterea faptului ca toate taxele si impozitele sunt doar abuzuri si furturi si nicidecum o colectare cinstita cu rol ciclic, de intoarcere sub alta forma tot la oameni.

    7. Executarea silita a firmei Romania pentru a primi banii obtinuti in urma tranzactiilor facute de Corporatie Romania in numele persoanelor fizice CNP (firme cu administrator Corporatia Romania).

    7. Multe, multe altele!

    Ce mai reiese din aceasta dezvaluire a substituirii fiintei libere si suverane cu identitatea falsa a persoanei fizice CNP create la primarie?

    Ca intrucat frauda s-a facut fara acordul fiintei (al copilulului nou-nascut) si de catre ofiterul starii civile, adica primaria, adica Statul, prin infiintarea firmei in numele nou-nascutului si prin acordarea acelui Certificat de Nastere, administratorul devine primaria/Statul, prin urmare toate instiintarile, amenzile, abuzurile aduse la cunostinta prin scrisori depuse in cutia postala a domiciliului persoanei nascute libere si suverane sunt ilegale si nu trebuie nici deschise, nici atinse, nici vorba de raspuns la ele, pentru ca cel care ar trebui sa le primeasca si sa le gestioneze este doar administratorul firmei persoanei fizice create in numele nostru, firma care isi are sediul la primaria unde s-a emis fraudulos Certificatul de Nastere! Ce legatura are fiinta nascuta libera si suverana cu o amenda abuziva trimisa de satan (Statul – cel mai mare dusman al nostru)? Nici una!

    Nici primariile nu au act de infiintare! De ce? Pentru ca absolut totul (inclusiv statele) ESTE ILEGAL! Primariile au functionat asa pentru ca oamenii nu au habar de frauda si minciuna in care traiesc si nu le-au cerut socoteala! Daca 1% din cetateni ar scoate la iveala uzurparea propriei identitati de catre Stat (dusmanul nostru), acesta s-ar prabusi, oamenii s-ar elibera, frica si teroarea cu care satanistii impun dictatura ar disparea sau n-ar mai avea efect pentru ca oamenii ar intelege in sfarsit ca ei sunt doar ai Creatorului, care le-a daruit gratuit toate bogatiile acestei Terra pentru a avea o viata frumoasa, superioara, morala, imbelsugata! Si ca oculta malefica, demonii care traiesc in paralel cu noi inca de la inceputuri si care au vrut mereu sa-l infranga pe Dumnezeu si sa-i fure creatia prin introducerea pecetei lor si deci hibridizarea ADN-ului divin (realizat prin injectarea cu luciferaza si alte nenorociri bagate in vaccinuri) sunt cei care ne-au pervertit dintotdeauna si ne-au dresat prin scolile lor mizerabile si absolut inutile sa credem ca avem datorii fata de Stat (cine este Statul? L-a vazut cineva la fata? Pe cine reprezinta el? A vorbit cineva vreodata cu acesta?), ca trebuie sa fim pedepsiti daca incalcam regulile Statului (iarasi, cine este Statul, cum arata la fata si cine l-a mandatat sa ne impuna legi, taxe si impozite care inlocuiesc legile morale si divine ale lui Dumnezeu, singurele de acceptat pe acest pamant AL NOSTRU, AL PAMANTENILOR????), ca trebuie sa ne supunem oricarei legi sau ordonante de urgenta date de niste jeguri criminale care s-au autodenumit atat de ceremonios politicieni sau sa acceptam abuzurile facute de fortele de opresiune ale Statului al carui rol nu este acela decat sa slujeasca un sistem mafiot si ocult si pe niste criminali de cea mai joasa speta (politicienii)!

    Care este ideea principala din spatele acestei fraude? Ca fiecare dintre noi ne nastem si suntem pe tot parcursul vietii noastre fiinte divine, suverane si independente, ca nu apartinem nici Statului, nici macar parintilor care ne-au nascut si care sunt doar modalitatea prin care am putut fi fost adusi la viata pamanteasca, la lumina, ci ne apartinem doar noua insine si Creatorului, de-aceea orice decizie legata de viata noastra ne apartine in totalitate si FARA ACORDUL SI CONSIMTAMANTUL NOSTRU (materializate prin SEMNATURA!) nu are voie nimeni sa ne impuna nimic sau sa ne prejudicieze cu ceva!
  • adria 21.05.2022 22:22
    Cu mulți ani în urmă am citit
    "HOW I CLOBBERED EVERY BUREAUCRATIC CASH-CONFISCATORY AGENCY KNOWN TO MAN ... a Spiritual Economics Book on $$$ and Remembering Who You Are", de Mary Elizabeth Croft (2005, 96 pagini). -- https://www.thecrowhouse.com/Documents/mary-book.pdf
    M-au impresionat atunci lupta ei descrisă într-un stil amuzant și captivant:
    Nu am pretenția că am înțeles bine argumentele de natură juridică expuse de ea; de aceea apreciez comentariul de mai sus care aduce clarificări binevenite.
  • Enya ► adria 21.05.2022 23:42
    Increngatura este uriasa si explicatiile sunt greu de dat pentru ca dresajul din scolile absolut inutile functioneaza! Ca sa acceptam acest Adevar si sa-l putem integra in fiinta noastra trebuie mai intai sa stergem in totalitate programul diabolicului sistem si abia apoi sa venim cu adevaratul program, scrijelind pe creier cu sange si durere, ca suntem fiinte nascute pure, divine si suverane din vointa Creatorului si nimeni pe acest pamant nu are voie sa ne inrobeasca!
  • Enya 21.05.2022 02:00
    Recensamantul

    Este esential pentru Sistem pentru ca are urmatoarele scopuri:

    - sa adune informatii pentru baza de date solida necesara pentru a implementa creditul social (social credit score)
    - sa continue pe repede-inainte digitalizarea atat de vitala finalizarii totalitarismului
    - sa obtina CONSIMTAMANTUL nostru, dat prin semnatura, pentru tot ce vor sa faca mafiotii cu viata, proprietatile, datele noastre personale
    - sub pretextul vrajelii cu schimbarea climatica vor sa instaureze dictatura taxei CO2 (a emisiilor de carbon)
    - datele noastre personale sunt trimise in afara tarii si gestionate de oculta - viitorul guvern unic mondial.

    Ce ar putea face cu acordul nostru dat prin semnatura? Nu poti sa stii cum intr-o criza, chipurile de razboi, sa anunte: cei care ati participat la recensamant, prin semnatura/acordul dat trebuie sa gazduiti refugiatii, militarii, sa va puneti proprietatile la dispozitie pentru stocare materiale si munitie etc.

    Nu va mai stresati cu amenzile pentru ca nu veti primi nici una daca nu vorbiti cu nimeni si nu deschideti usa nimanui.

    OUG-ul acela ilegal din 2020, cu care ne ameninta ca ne dau amenzi, se refera la impiedicarea accesului recenzorului in complexul rezidential. Adica, daca vrea ala sa intre in bloc, iar tu te pui in tocul usii cu umarul, ca rugbistul, si nu-l lasi sa intre, el incepe sa planga, cheama politia locala, vin aia in 30 minute si, presupunand ca tu esti inca acolo (ca doar tu trebuie sa stai acolo ca prostul pana vin militienii sa te amendeze) intepenit in fata recenzorului paracios, militianul, inainte sa constate “ilegalitatea”, te intreaba, “Ce se intampla, dom’le, aici? Il lasi, ba, p-asta sa intre in bloc sau nu?”, iar tu daca zici “Nu vreau, ba, sa-l las!”, el atunci isi scoate carnetelul si-ti aplica amenda vietii despre care tot latra presa satanista la televizor manipuland ca tu ai refuzat recenzarea si de-aia te-a amendat militianul, cand tu de fapt ai primit-o ca nu l-ai lasat p-ala sa intre in bloc!
    Insa, tu iti iei umarul de rugbist de pe usa blocului, te duci intr-ale tale (ori in casuta, de unde nu-i deschizi usa, ori pe-afara) si-l lasi p-ala sa colinde din usa in usa ca prostul, sa bata pana-si toceste degetele pentru ca nu te mai pui in calea lui, si-atunci nu iei nici tu si nici altii ca tine vreo amenda.

    Ce spune dna avocat Mona Petrut despre acest recensamant:

    https://www.facebook.com/groups/312669716880085/posts/512880583525663/
  • Tic 21.05.2022 19:41
    Stimata Enya, mulțumim pt efort, căci a fost substanțial, și pt darul ce îl împărți cu noi. Ști ca ai dreptate? Ceva asemănător am citit despre Germania, care are la înființare un CONTRACT, deci este GmbH, adică SRL. Sper sa mai pot găsi acele explicații date de un comentator acum doi ani pe YouTube la una din postările unui tip care tine Silber Junge. Nu ma pricep deloc la cele virtuale, dar sper sa pot găsi comentariul și îl voi traduce. Mulțumim pt deschiderea ochilor. Se impune. Doar asa vom sfarama închisoarea ficțiunii.
    Altfel vom perpetua sclavia urmașilor noștrii.
  • Enya ► Tic 21.05.2022 23:44
    Satanistii ne-au furat totul! Dar inca mai putem face ceva! Inca ii putem invinge, cu conditia sa ne trezim cat mai multi, sa dam mai departe aceste informatii, sa fim uniti, sa nu cedam si sa nu mai acceptam nimic din ce ne impun leprezele naziste criminale care trebuie judecate de Tribunalele Popoarelor si spanzurate in pietele publice din toate satele si orasele lumii pentru GENOCID SI CRIME IMPOTRIVA FIINTEI UMANE DIVINE!

    Mi-a fost foarte greu sa accept ce am descoperit, am fost socata, la inceput m-am bagat singura in disonanta cognitiva ca sa nu clachez in fata fraudei uriase descoperite care m-a trantit la pamant, emotional vorbind, pentru ca desi intotdeauna am simtit ca trebuie si vreau sa traiesc in libertate absoluta, sa nu fac rau nici unei fiinte umane, animale sau casutei Terra, simteam niste catuse invizibile pe care nu puteam sa le sfaram! De cand a inceput asaltul final asupra speciei umane, de 2 ani si ceva, sunt intr-o continua metamorfoza, ma si doare, dar ma si simt din ce in ce mai libera, in orice caz, desi 2 ani au fost cumpliti, mi-au adus si un beneficiu: dorinta de a ma elibera de sistemul satanist! Voi reusi pentru ca viata daruita de Dumnezeu trebuie sa-mi apartina in totalitate!

    Nu am scris toate informatiile, sunt mult mai multe si socante, dar voi reveni de mai multe ori cu acest subiect pentru ca lumea trebuie sa afle ADEVARUL! Sa fim uniti si sa acceptam ca traim in minciuna sunt primele 2 conditii ca sa intelegem ca ni s-a falsificat totul, viata, identitatea, istoria, si ca numai scotocind dupa Adevar si primindu-l in sufletul si mai ales in ratiunea noastra, doar asa vom reusi sa ne eliberam de oculta criminala si demonica! Va imbratisez cu caldura!
  • dejuan 21.05.2022 02:19
    https://t.me/s/covid19vaccinevictims
    https://t.me/covid19vaccinevictims/4925
    https://t.me/covid19vaccinevictims/4928
    https://t.me/covid19vaccinevictims/4936
  • Orizont 21.05.2022 10:18
    Cu cateva zile inainte de instaurarea bocancului OMS, intra in scena marota "monkeypox" :
    https://www.zerohedge.com/medical/how-has-monkeypox-suddenly-spread-all-over-globe-lightning-speed
  • INJECTIA FINALA 21.05.2022 21:21
    ENYA

    SORA BUNA SI'NTELEAPTA
    STIINTA SMERITA SI DREAPTA
    HAIDUCA CU SUFLET MARE
    FACI DIN CUVANT SARBATOARE

    DIN LITERE, POCNITOARE,
    MA SCOTI DIN UMBRA LA SOARE
    IN MACEL SI STRAMTORARE
    MA INVETI SA DEVIN TARE

    REZISTENTA SI VITEAZA
    VREI O OMENIRE TREAZA
    RAZBOIUL DOAR IN CUVANT

    PENTRU DUMNEZEU CEL SFANT !
  • Enya 21.05.2022 23:45
    Sunt impresionata, va simt atat de aproape si realmente ca un frate mai mare, MULTUMESC! Va imbratisez cu afectiune!
  • INJECTIA FINALA 22.05.2022 08:07
    ENYA

    Eu va multumesc , Enya.
    Din suflet.
    Sunt profund impresionat de comentariile Dvoastra.
    Sunt tare curios să descoper si alte informatii si aspecte relative la nemarginitul orizont al cunoasterii adevarate, al libertatii absolute oferita tuturor oamenilor de Parintele Darurilor in Lumina Eterna.
    Pe cararea cea stramta, vom inainta cu toti fratii si surorile noastre , cu speranța, credinta, iubire, rupand lanturile ocultei sataniste, combativi si increzatori în idealul crestin si in destinul nostru divin.
    Va imbratisez cu tot dragul.

    HRISTOS A INVIAT, ENYA !
  • Enya 22.05.2022 22:03
    M-ati atins drept in inima.

    ADEVARAT A INVIAT!
  • Enya 23.05.2022 13:56
  • INJECTIA FINALA 22.05.2022 23:36
    ENYA

    NINGE CU STELE PESTE INIMA MEA !
  • Enya 23.05.2022 10:14
  • Enya 23.05.2022 14:22
    Era un emoticon cu o imbratisare.
  • cristianyxtl 23.05.2022 11:21
    @ENYA,Mii de multumiri pt efortul facut, sper sa ajunga explicatia ta desore cum functioneaza legea amiralitatii la cat mai multi
    Personal incerc de ani buni sa arat cunoscutilor mei chiar si rudelor ca de de fapt santem sclavii "statului" ,dar toata lumea e de acord ca trebuie "sa dam cezarului ce e al cezarului" Acum ceva multi ani in urma a fost un caz in america care a reusit sa iasa de sub controlul"amiralitatii",dar de cativa ani articolul nu mai poate fi gasit Bineinteles ca iesirea omului de sub jug a fost facuta tot la tribunal Dar in zilele noastre credeti ca mai e posibil asa ceva? Si sincer nu cred ca majoritatea oamenilor nici nu vor Iesirea din matrix-ul asta nu poate fi facuta decat prin constientizarea situatiei de marea majoritate a populatiei pamantului Dar dupa cele vazute in "plandemie"ma indoiesc
    Dupa graba cu care se intampla lucrurile, tind sa cred ca aceasta graba a sistemului e cauzata de evenimente naturale, ciclice prin care trece terra si care vor avea loc in viitorul apropiat
  • Enya 23.05.2022 13:58
    Cristian, ma bucur enorm ca exista fiinte care reactioneaza la aceasta informatie coplesitoare care te poate baga in nebunie daca traiesti si respiri numai prin sistem si ca un sclav real!

    O sa revin si cu alte amanunte. Da, se poate si prin proces, ca sa ii determini sa admita FRAUDA de a te fi facut firma/persoana CNP/fictiune legala fara CONSIMTAMANTUL TAU, dar nu in termenii lor judecatoresti si avocatesti, ci in limbajul omului viu, suveran si divin asa cum ai venit la lumina si pe pamant doar din vointa si puterea Creatorului!

    De ce reptila mizerabila elisabeta a angliei nu are carte de identitate? Pentru ca e un demon (pamantean, unealta prin care demonii adevarati ce i-au vrut locul si puterea lui Dumnezeu au subjugat intotdeauna omenirea) si prin urmare si-a pastrat independenta si suveranitatea!

    Multumesc si eu pentru mesaj!
  • DanielaBMED 23.05.2022 12:55
    Ai nostri conducatori nu vor refuza sa fie COZI DE TOPOR. Politica ESTE o curva, din nefericire, iar cei ce ne conduc sunt 99 % oameni care nu-si iubesc tara, pe romani, si se si mint desavarsit pe ei insisi, cum ca totusi sunt ...patrioti. In conditiile in care si constiinta le este vanduta, nu ne putem astepta sa fim un popor victorios in lupta cu tenebrele dictaturii globale ce se iveste ( inclusiv prin directivele UE, OMS, etc ). Suntem niste invinsi din start, ca popor. Insa FIECARE sa fie un luptator pentru a nu-si pierde sufletul. Cum ? Riscand chiar orice in afara de suflet. Astia o sa vrea iarasi sa inchida bisericile, sa facem Invierea in sufragerie, care va mai avea sufragerie, Sfanta Liturghie numai ochi si urechi pe youtube, Sfanta Impartasanie va fi, ghiciti, o AMINTIRE, sau luata pe furis, cine stie cum... ( ? ) Ajungem sa credem ca tot astia vor ca cel ce nu moare de molime fabricate in laboratoare, sau de vaccinuri ”inovative”, de razboi, sau de foamete, sa moara de frica, de depresie sau de...ce o mai fi ramas de murit...ca suntem, nu, ”prea multi”..! Sunt ei in stare, oare, sa ne omoare si sufletul ??? DA ! DA !
    Ei bine, SA NU FIE ! Doamne, da-ne fiecaruia puterea de a lupta sa fim( sa ramanem - daca am fost vreodata ) OAMENI, unul cu altul, si pregatiti sufleteste de a ne intalni cu Tine aici si in veci. Restul... ... ? Cum spun batranii : ” Cartea nu ne lasa !” ...
  • cristianyxtl 23.05.2022 17:32
    Recomandari pt a aprofunda cele expuse de @ENYA
    Zeitgeist 1.2.3 ,David Icke in special "si adevarul va va elibera"
    Geneza uitata-radu cinamar, Traduceri ale tablitelor summeriene Cartea lui enoch
    Sant foarte multe surse alternative de informatii si sant convins ca cei interesati vor merge mai departe deoarece cu fiecare informatie acumulata apar si mai multe surse de informare
    Din pacate acum vreo 10 ani aveam o colectie de scrieri, carti, link-uri si altele in calculator, pana in ziua in care m am incapatanat sa urmaresc genealogia famillilor conducatoare din lume si am dat de un link care tot zicea:acces interzis " si am tot insistat pana ce sa oprit pc-ul La repornire surpriza, "red screen" ,nu "blue screen" Zic asta ,si ma apuc sa reinstalez windowsul, neavand nimic salvat in partitia:C Dar surpriza a fost mai mare cand la reinstalare windows imi spunea ca trebuie sa "formatez intreg hard-ul si uite asa am pierdut tot Si ca sa fie paranoia completa vreo 10 zile am stat cu frica sa nu sara blocul in care locuiam in aer
  1. Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

  2. Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

  3. "Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

  4. Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

  5. Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

  6. În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

  7. De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

  8. Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

  9. Iohannis în postură perfectă de chelner la Seul. FOTOGRAFIA ZILEI

  10. ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

Ultima oră

01:00

24 aprilie: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții care au apărat credința ortodoxă în Transilvania cu prețul libertății

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:30

Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE