Toma Albert: ULTIMUL AN DE PLANDEMIE, ÎNTÂIUL AN DE RĂZBOI? Cuvântul Liber la ActiveNews

De Toma Albert  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Toți cei ce au dorit să înțeleagă au înțeles. Suntem victimele unei farse de proporții apocaliptice, un genocid gigantic ce are ca scop final lichidarea fizică a circa șapte miliarde de ființe umane. Știu că ieducații culți în cap, "frumoși și liberi", zâmbesc cu superioritate și autosuficiență:
 
- Nu e, dom'le, nici un plan ocult. Terminați cu teoriile astea conspiraționiste! E doar o pandemie provocată de un "virus nenorocit". Șefii la lume sunt foarte îngrijorați pentru sănătatea și integritatea noastră și luptă non-stop să ne salveze. Și ne vor salva, dar numai cu condiția să ne supunem orbește tuturor comenzilor lor. Și trebuie să ne supunem TOȚI, altfel nu funcționează.
 
Atât de simplu li se pare oamenilor ieducați. Din păcate, noi, ăștia mai grei de cap și mai cârtitori, nu reușim să fim recunoscători față de șefii la lume pentru că vor să ne "salveze" împotriva voinței noastre.
 
Din nefericire, PLandemia nu este cel mai rău lucru ce ni se putea întâmpla. Plandemia este doar fitilul genocidului, este copacul din pricina căruia majoritatea oamenilor nu pot vedea pădurea și nu pot înțelege planul înfiorător al păpușarilor scelerați. În timp ce noi ne irosim timpul și energia în discuții sterile despre această adevărată nebunie colectivă, păpușarii își freacă mâinile de bucurie, satisfăcuți că totul se desfășoară conform planului lor dement. Este evident, extincția a 7 miliarde de oameni nu poate fi lăsată doar în cârca "eroilor" în halate albe, oricât de "vrednici" s-ar dovedi ei și oricât de rapide și eficiente ar deveni secțiile lor de terapie eutanasivă. Este clar că trebuie continuat cu altceva. Și cu ce s-ar putea continua? Evident, cu o criză economică totală, soldată cu o foamete de proporții biblice și cu un "război" mondial inovativ, de asemenea, tot de proporții biblice, un război ce va produce foarte puține pagube materiale, dar va produce enorm de multe victime umane.
 
Cum va fi posibil așa ceva? Este ușor de înțeles, dacă plecăm de la realitatea în care trăim, nu cea prezentată oficial. În primul rând, nu mai există pe planetă nici o țară suverană și independentă. Pentru mulți pare greu de crezut, dar logica elementară ne demonstrează că exact așa este. Toți conducătorii și toate guvernele țărilor lumii nu sunt decât niște "cai troieni", niște trădători vânduți, idioți utili ce au furat pe nesimțite rolurile de la adevărații lideri, evident, ajutați de către păpușarii mondiali. Mai simplu spus, asasinii mondiali au eliminat pe furiș toți liderii naționali autentici și au plantat în locul lor numai slugile lor, niște viermi trădători și idioți ce au consimțit cu bucurie să-și vândă propriile popoare pe niște iluzorii mărgele de sticlă colorată și să se transforme în asasinii biologici ai propriilor concetățeni. Acești imbecili nu au cum să priceapă că vor fi aruncați câinilor imediat ce păpușarii își vor fi făcut treaba cu ei.
 
Poate credeți că Rusia sau poate China ar fi niște țări suverane și independente. Nimic mai fals! Nu există nici un conflict autentic între occidentalii grupați în jurul SUA și "alianța" dintre Rusia și China. Este doar manipulare pentru îndobitocirea popoarelor. Criminalii și-au dat mâna și au căzut la înțelegere asupra planului acestui război nimicitor. Din acest punct de vedere, Putin este un trădător la fel de mizerabil ca și plăvanul nostru sau ca orice alt plăvan de aiurea. Nu vă lăsați înșelați de aerul său de mare jupân. Putin este doar o slugă, la fel ca toți ceilalți "jupâni". Știu că pare neverosimil, dar trebuie să cădem de acord că Guvernul Mondial este deja instalat, de facto. Și chiar impune decizii întregii planete. Plandemia ne-a dovedit prezența și lipsa totală de scrupule a acestei grupări criminale super organizate. Faptul că toate guvernele naționale au executat fără crâcnire toate comenzile criminale ale guvernului ocult, arată clar supunerea lor oarbă față de asasinii șefi.
 
Dacă șefii la lume ar fi dorit, puteau să instaleze guvernul lor mondial și din punct de vedere juridic, puteau să formalizeze și să "legalizeze" realitatea care există în fapt. Și o vor face, doar că nu a sosit momentul potrivit. Dacă deja ar fost oficializat guvernul mondial, cum puteau să mai declanșeze un conflict între "țări"? Acest război nu va fi războiul unor națiuni împotriva altora. Va fi doar o uriașă luptă între miliarde de gladiatori. Întreaga planetă va fi transformată în "arene romane" în care gladiatorii vor fi doar carne de tun și se vor căsăpi reciproc, totul pentru satisfacția orgasmică a păpușarilor. Diferențele între "țări" sunt date de mărimea și puterea legiunilor de gladiatori. Putin comandă o legiune mai mare și mai bine echipată, probabil și mai eficientă. După "încheierea conflictului" și finalizarea măcelului planetar, guvernul mondial se va instala oficial și va zdrobi orice urmă de rezistență a unor eventuali gladiatori rămași întâmplător în viață. Apoi se va instaura "pacea" prin teroare asupra puținilor lăsați în viață pentru a servi stăpânilor drept sclavi.
 
Din păcate, coloniei noastre mioritice i-a fost rezervat un destin cumplit de tragic. Din acest motiv toată "conducerea" coloniei a fost blindată cu cei mai imbecili și ticăloși fanarioți. Misiunea lor va fi să ne adune și să ne trimită să stârnim ursul rusesc, cu scopul ca acesta să ne sfâșie, și astfel, să se creeze motivul întrării în arenă și a "aliaților". Probabil că asemenea "scântei" vor mai fi provocate în alte câteva locuri simultan, probabil prin Asia. De aici până la măcelul mondial nu mai este decât un singur pas. E ca și cum ai da foc unei grămezi de lemne din mai multe puncte simultan.
 
Știu că sunt foarte mulți optimiști ce speră că plandemia se va încheia în curând. Îmi pare rău să-i dezamăgesc, așa ceva nu mai este posibil. Plandemia este o operațiune fără întoarcere. Păpușarii au sacrificat aproape toate instituțiile "lumii libere și democratice", construite cu multă migală pe parcursul atâtor generații. Instituțiile astea, fie că erau politice, juridice, științifice, medicale, militare, diplomatice religioase, toate erau doar niște butaforii ce imitau destul de credibil ceea ce ar fi trebuit să fie. Dar erau frumoase și lumea a crezut în ele. Acum au fost demolate. Lumea întreagă a văzut cu proprii ochi păpușarii mondiali și intențiile lor criminale. Plandemia ne-a revelat asta. De văzut am văzut toți, dar nu toți au înțeles. Foarte mulți au încă ceață pe ochi sau pe creier. Sau poate doar refuză să se trezească din visul frumos. Nu mai contează, păpușarii știu că sunt prea mulți martori la crimele lor și nu mai au cum să se oprească, trebuie să meargă până la capăt. Altfel, îi paște un nou Nuremberg, de data asta autentic, nu o mascaradă ca cea organizată de ei după WW2. Ne aflăm în situația cuiva ajuns din întâmplare să fie martorul unei crime. Chiar dacă a ajuns să asiste la crimă fără nici o intenție, va avea ghinion, pentru că s-a aflat în locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Criminalul nu va sta mult pe gânduri, îl va lichida și pe martorul incomod. Cam asta-i soarta care ne așteaptă pe noi.
 
Ce speranțe mai putem avea? În afară de ajutorul divin venit de la Dumnezeu, poate că mai există ceva fisuri în planurile aparent perfecte ale acestor asasini. Concret, s-ar putea ca într-una din legiunile de gladiatori să existe un Spartacus, un om providențial ce ar putea să insufle curaj celorlalți gladiatori și să reușească o răscoală. Ar fi suficient ca acei gladiatori să-și aresteze comandanții trădători, paraziții ce-i trimit cu nonșalanță la moarte sigură. Din acel moment răscoalele s-ar întinde precum incendiile sălbatice în întreaga lume. O asemenea răscoală ar fi chiar rezultatul misterios al intervenției divine. Dacă o asemenea răscoală sau un eveniment major care să dea planurile păpușarilor peste cap nu se produce, omenirea este condamnată la extincție nemiloasă.
 
Dl. Toma Albert ne face onoarea de a ne permite reproducerea cuvântului său pe ActiveNews
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
 • Pentru fiica mea 03.12.2021 22:54
  Foarte adevărat, sunt ingrozit de ce trăim! Este adevărat? In puținul meu nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa lupt! Ma rog la bunul Dumnezeu si scriu la deputați! poate gândesc, simt si ei,,, poate,,,,, Nu stiu,,,, Eu unul nu o sa accept mizeria asta, o sa lupt,,, ma tem pentru locul de muncă,,,, ca trebuie sa mai plătesc rate si trebuie sa am grijă de fiica mea.... SA NE INTAREASCA BUNUL DUMNEZEU, SĂ GĂSIM CALEA!
 • ioansperling 04.12.2021 00:38
  100% de acord! Ne mintim singuri cu niste sperante absurde; nu o sa vină nici un Făt-Frumos pe nici un cal alb!
 • Sisif 04.12.2021 07:43
  Omul nu știe nici de Biblie, nici ce se întâmplă in culise, și sperie lumea și mai tare.

  https://theusmilitarynews.com/2021/12/03/restored-republic-via-a-gcr-update-as-of-december-3-2021/

  https://dinardetectives.com/judy-byington-friday-december-3-2021/

  Iar apropo de David si Goliat, creștinul il are ca model pe Cristos, și nu pe David.

  Cristos nu s-a angrenat si nici nu a sustinut un război de eliberare fizică a poporului evreu. "Razboiul" a fost doar unul spiritual de salvare individuală, prin pocaință si ascultare de Dumnezeu. Cine trece de partea lui Dumnezeu a câștigat războiul, chiar dacă are de suferit. Chiar situația actuală ar trebui să ducă la o trezire și împăcare cu Dumnezeu. Ceea ce nu prea se întâmplă. Satana vrea sa ne răsculam si să ne luam soarta in mâini, când noi știm, că Dumnezeu raspunde de siguranța noastră si a lui este "răzbunarea".
 • Românul vechi 04.12.2021 12:48
  Nu există plan perfect al celor răi, așa cum nu există crimă perfectă. China, Rusia și SUA au câteva interese comune, în rest se dușmănesc.
  Explicație la ce se întâmplă acum o avem în capitolul 17 din Apocalipsă:
  “Și a venit unul din cei șapte îngeri, care aveau cele șapte cupe, și a grăit către mine, zicând: Vino să-ți arăt judecata desfrânatei celei mari, care șade pe ape multe,”
  Ce înseamnă desfrânare? Înseamnă a te vinde pe bani, a face orice pentru bani.
  Versetul 2 din capitolul 17 “Cu care s-au desfrânat împărații pământului și cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.”
  Cine sunt cei ce domnesc acum? Regele petrolului, regele mass mediei, regele finanțelor (Rockefeller, Murdoch, Rothschild,)... Ei au cumpărat pe toți care s-au vândut pentru bani. Dar totul se întâmplă pentru că omul și-a dorit așa ceva. Vinul desfrânării este slava de sine.
  Versetul 3 din capitolul 17 “Și m-a dus, în duh, în pustie. Și am văzut o femeie șezând pe o fiară roșie, plină de nume de hulă, având șapte capete și zece coarne.”
  Fiara cea roșie este comunismul.
  Karl Marx a introdus concepția darwinistă în prim-plan, punând conflictul mai presus de
  orice în drumul spre dezvoltare. Pentru Marx, realitatea divină este doar misticism, subiectul istoriei îl constituie oamenii, oameni care își demonstrează puterea conviențuind cu ceilalți, existența socială determinând conștiința umană. Societatea înseamnă muncă colectivă, dezvoltarea gândirii omului realizându-se pe baza relațiilor economice și forțelor de producție. Progresul este imposibil fără apariția unui conflict, a unui spirit revoluționar. Marx dorește să schimbe lumea, argumentând devalorizarea omului prin prisma economică. Omul este prizonierul sistemului capitalist, o “marfă” de schimb, care trăiește la limita subzistenței. Banii “alienează” și îl înstrăinează pe om de om. Marx condamnă capitalismul pe care îl consideră responsabil de asuprirea și sărăcirea muncitorilor, cei care aduc profituri celor bogați, aceștia din urmă profitând din plin de pe urma muncii lor.
  S-au împlinit o sută de ani de la una dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii:
  Rusia pravoslavnică devenea prima țară comunistă din lume. Acest fapt nu ar fi fost posibil fără implicarea serviciilor secrete și fără o finanțare generoasă a Occidentului.
  Instaurarea comunismului în Rusia, la 7 noiembrie 1917, nu a fost – câtuși de puțin – un act spontan, ci rezultatul unui amplu proiect secret („Planul Marburg”), pregătit minuțios în afara Rusiei. Și finanțat generos de marii „bancheri internaționali”. În primul rând, de cei de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, Paul Warburg, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman, Frank Vanderlip. Finanțarea bolșevicilor de către Wall Street era intermediată de banca suedeză „NYA Banken”, condusă de bancherul promarxist Olof Aschberg. În ianuarie 1915, într-o scrisoare expediată ambasadorul german de la Constantinopol, Vangenhein menționa: „Interesele guvernului german coincid cu acelea ale revoluționarilor ruși.
  Democrații ruși nu-și pot atinge scopul decât prin distrugerea totală a țarismului. Pe de altă parte, victoria Germaniei este condiționată de izbucnirea unei revoluții importante în Rusia”
  Versetele 4 și 5 din capitolul 17: “Și femeia era îmbrăcată în purpură și în stofă stacojie și împodobită cu aur și cu pietre scumpe și cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile și de necurățiile desfrânării ei. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor și a urâciunilor pământului.”
  New York este Babilonul ce nou, orașul cel mare care conduce lumea “modernă”.
  Conducătorii lumii “moderne” nu sunt ca toți ceilalți oameni, sunt însemnați pe frunte, adică au creierul modificat de atâta ură. Toate urâciunile pământului au fost cândva idei și cei care ne conduc le-au pus în practică! Avortul, destrăbălarea, pornografia sau consumerismul au fost implementate de societatea “modernă” pentru a ne îndepărta de Dumnezeu, a înmulți căile de pierzare, care, iată au ajuns să fie 666. Dar puține sunt căile care duc în împărăția lui Dumnezeu, doar 9, și puțini sunt cei care le află!
  Versetele 10 și 11 din capitolul 17: “Dar sunt și șapte împărați: cinci au căzut, unul mai
  este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puțină vreme.
  Și fiara care era și nu mai este - este al optulea împărat și este dintre cei șapte și merge spre pieire.”
  Cei 5 împărați care au căzut: Marea Britanie, Franța, Germania, Japonia și Italia.
  Statutul acestor state a scăzut după al doilea război Mondial de la mari puteri coloniale, care făceau regulile mondiale, la simple state puternic industrializate.
  Împăratul care mai este: SUA
  Împăratul care încă nu a venit, iar când va veni are de stat puțină vreme: China
  Fiara care era și nu mai este - este al optulea împărat: URSS
  Versetul 12 din capitolul 17: “Și cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați, care încă n-au luat împărăția, dar care vor lua stăpânire de împărați, un ceas, împreună cu fiara”
  Cei 10 împărați care vor lua o oră împărția cu fiara sunt 10 țări care vor domina lumea o oră până când va începe al Treilea Război Mondial. Este noua ordine mondială la care se lucrează acum intens.
  Versetele 13 și 14 din capitolul 17: “Aceștia au un singur cuget și puterea și stăpânirea lor o dau fiarei.Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor și Împăratul împăraților și vor birui și cei împreună cu El - chemați și aleși și credincioși.”
  În mod deloc surprinzător, pe site-ul Forumului Economic Mondial, weforum.org, găsim punct cu punct doctrina marxistă. Astfel, într-un articol ce pare la prima vedere futurist, chiar conspiraționist pentru unii, sunt proiectate mai toate liniile directoare trasate de Karl Marx, fondatorul bolșevismului.
  “Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun de fapt
  „orașul nostru”. Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine.” O mulțime de termeni la modă – precum ”servitizare”, ”economie colaborativă” – nu sunt decât eufemisme pentru socialism, un socialism la scară planetară. ”Toate aceste organizații promovează o agendă, aceeași agendă – să decarbonizăm, să și să anulăm lumea occidentala. Aceste organizații sunt parte dintr-un plan menit să dea o nouă imagine capitalismului. Aceasta imagine este, desigur, socialismul”, spune Cory Bernardi.
  Comunismul a cucerit încetul cu încetul lumea și o conduce la război împotriva
  creștinismului, împotriva lui Hristos, dorind nici mai mult nici mai puțin decât moartea tuturor creștinilor.
  Versetul 15 descrie: “Și mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut și deasupra cărora șade desfrânata, sunt popoare și gloate și neamuri și limbi.”
  Desfrânata, cetatea cea mare, stăpânește popoare și neamuri și limbi, adică aproape peste tot pământul. New York-ul este cetatea cea mare, oraș în care se vorbește în toate limbile de pe pământ.
  Versetul 18 descrie “Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împărații pământului.”
  Deci New York-ul, cetatea cea mare, stăpânește peste noii împărații ai pământului, orașul în care mulți se vând pentru o pungă de bani.

  Ca o concluzie, din impasul actual se va ieși prin război, un război cum nu a mai foat până acum. Iar lumea în urma războiului va fi mai înțelegătoare, mai comunicativă și mai empatică, pentru că cei răi nu vor supraviețui, căci forța omului stă în grup, egoistul dispare în situațiile limită! Un om nu cunoaște suficient despre alimetație, despre confecționarea îmbrăcăminții, încălțăminții șamd, dar într-un grup se găsește câte puțin din cunoștințele necesare supraviețuirii.
 • manu_fx ► Românul vechi 04.12.2021 13:32
  Cred ca aceasta interpretare a Apocalipsei dupa Ioan este cea mai apropiata de realitate. ACTIVENEWS puteti va rog sa publicati acest comentariu intr-un articol separat? Multumesc!
 • Românul vechi ► manu_fx 05.12.2021 23:55
  Cum s-a ajuns aici?
  O scurtă istorie:

  Cu capitolul 13 ne apropiem de perioada actuală. În Apocalipsă, în capitolul 13 se prezintă fiara cu 7 capete. Fiara care se ridică și care are 7 capete este epoca renașterii. Începând din Italia și răspândindu-se în restul Europei până în secolul al XVI-lea, influența renașterii a fost resimțită în (cele șapte capete): literatură, filosofie, artă, muzică, politică, știință și religie.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Rena%C8%99terea
  “Și unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată și tot pământul s-a minunat mergând după fiară. “ Apocalipsa, 13, 3
  Observăm că prin anii 1500 se întâmplă ceva, iar știința, care până atunci era sub tutela bisericii începe ușor – ușor să iasă de sub această tutelă, să “renască” și să se răzvrătească din nou împotriva lui Dumnezeu.
  “Și i se vor închina ei toți cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului celui înjunghiat.” Apocalipsa, 13, 8
  Toate semințiile de pe pământ adoptă acest nou duh pentru că sunt amăgite și fermecate de “minunile” științei.
  “Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea și credința sfinților.” Apocalipsa, 13, 10
  Acest verset este un îndemn pentrtu toleranță, pentru că întotdeauna violenței i se răspunde cu violență. Ortodoxia a avut puține clipe de răgaz pentru că era o religie tolerată în Imperiul Otoman iar Rusia a fost sub jugul mongol până la sfârșitul secolului XV. Nu același lucru s-a întâmplat cu biserica catolică. După ce Romano-Catolicismul și-a consolidat puterea în Evul Mediu, cetățenii cu vederi liberale, care nu se aliniau cu dorințele, nu întotdeauna biblice, ale Bisericii oficiale, au început să fie priviți ca "eretici", ca inamici ai societății. S-a înființat o instituție odioasă renumită pentru crime, torturi și decizii arbitrare, de o cruzime ieșită din comun.
  S-a numit Inchiziția și era un soi de ”poliție religioasă”, în slujba Bisericii dar și a puterii laice co-interesate. Dintr-un tribunal religios menit inițial să combată erezia, Inchiziția s-a transformat într-o instituție care pur și simplu teroriza întreaga populație. Tentaculele Inchiziției și ororile sale s-au împrăștiat nu doar în Spania și Portugalia, dar și în toate coloniile acestor state medievale. Nu erau în siguranță nici măcar călătorii străini care străbăteau teritoriile aflate sub jurisdicția Inchiziției.
  Inchizitorii, oameni ai Bisericii, judecau arbitrar și trimiteau de multe ori la moarte oameni nevinovați, familii întregi sau copii, în baza unor argumente stupide, fără probe și fără anchete desfășurate temeinic. Majoritatea inchizitorilor au dat Inchiziței o față monstruoasă (Thomas de Torquemada, Conrad de Marbourg, Robert cel Mic, Pierre Cauchon, Jean le Maitre, Bernard Gui s.a.), compromițând masiv Biserica.
  “Și am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, și avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
  Și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în fața ei. Și face pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.” Apocalipsa 13, 11-12
  Această nouă fiară este tehnologia, care pune în aplicare descoperirile științifice. Cele două “coarne” ale tehnologiei: tehnologiile industriale și tehnologia comunicațiilor. Tehnologiile industriale sunt reprezentate (sau implică) de cunoștințele tehnice, mijloacele tehnice și know-how-ul folosite pentru producerea unor bunuri comercializabile, prin procese industriale. Tehnologia de producere a bunurilor în industrii este configurată pentru a obține bunuri comercializabile dorite, utile, utilizabile și sigure, în mod economic și pentru a asigura mentenabilitatea lor.
  Tehnologia informației și comunicațiilor se definește ca fiind achiziția, stocarea, procesarea și comunicarea informației, utilizând o combinație de calculatoare și telecomunicații. Se bazează pe convergența procesării datelor cu tehnicile de telecomunicații, procesarea datelor asigurând capabilitatea pentru procesarea și stocarea informației, iar telecomunicațiile asigurând vehiculul pentru comunicarea acesteia.
  http://www.descopera.org/scurta-istorie-a-tehnologiei-si-singularitatea-tehnologica/
  “Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,”
  Apocalipsa 13, 13
  Sfântul Andrei al Cezareei, în tâlcuirea Apocalipsei, spune : " Când vor veni ucenicii lui Antihrist, vor face pe femei și bărbați să zboare pe sus ".
  Primul zbor liber al unui balon cu aer cald a avut loc la 21 noiembrie 1783, la Paris, Franța și a fost realizat de Jean-François Pilâtre de Rozier și François Laurent d'Arlandes, într-un balon cu aer cald construit la 14 decembrie 1782 de către frații Montgolfier.
  În anul 1849 are loc primul bombardament aerian cunoscut: la data de 15 iulie, două baloane fiind lansate de pe puntea navei austriece “Volcano” , acestea ajungând deasupra Veneției după 23 de minute de la lansare, moment în care încărcătura de șrapnel a fost detonată provocând panică printre locuitori.
  “Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață.
  Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei.” Apocalipsa, 13, 14-15
  Data de 28 decembrie 1895 marchează prima proiecție cinematografică și nașterea unei noi arte, „arta cinematografică”, „cea de-a șaptea artă” cum mai este cunoscută, și a unei noi industrii, „industria cinematografică”. Ce face acestă nouă industrie? Reînvie teatrul și îl face mai nociv.
  Filmul artistic este un teatru în care decorul se poate schimba de la un cadru la altul.
  Să ne aducem aminte ce zicea Sfăntul IOAN GURĂ DE AUR despre teatru: (despre participarea la spectacolele de teatru păgâne și orgiastice)
  “„De aceea (diavolul — n.n.) a zidit și teatre în orașe, a făcut iscusiți pe actori ca, prin vătămarea sufletească adusă de cuvintele lor, să răspândească o ciumă ca aceasta în tot orașul. Cele pe care Pavel ne-a poruncit să le evităm – vorbele proaste și glumele – pe acelea diavolul ne îndeamnă să le căutăm. Și ceea ce-i mai cumplit din toate sunt lucrurile de care se râde. Când actorii spun vreo vorbă de ocară sau cuvinte de rușine mulți oameni proști râd și se veselesc; aplaudă vorbe și gesturi ce-ar trebui pietruite; iar prin plăcerea aceasta atrag asupra capetelor lor cuptorul cel de foc. Cei care laudă pe actori, aceia sunt mai cu seamă cei care-i încurajează să vorbească așa; de aceea e și drept ca ei să fie pedepsiți și pentru pedeapsa ce-i amenință pe actori.
  Dacă nu s-ar mai duce nimeni să-i privească, n-ar mai juca nimeni pe scenă; dar când vă văd că părăsiți atelierele, meseriile, câștigul de pe urma îndeletnicirilor voastre, că lăsați totul la pământ ca să vă duceți la teatru, atunci actorii capătă și mai mult curaj și-și dau și mai mare silință ca să joace cât mai bine. Nu spun aceste lucruri ca să-i dezvinovățesc, ci ca să aflați că voi sunteți pricina și rădăcina unei nelegiuiri ca aceasta, voi care vă pierdeți toată ziua la teatru, bătându-vă joc de sfințenia căsătoriei și făcând de ocară această taină mare. Nu este atât de păcătos cel ce joacă astfel de roluri cât tu, mai mult decât el, tu care-i poruncești să facă asta; dar mai bine spus, nu-i poruncești numai, ci prin râvna, prin veselia, prin râsul și prin laudele jocului lor contribui în toate chipurile la înființarea unor astfel de oficine drăcești. Spune-mi, te rog, cu ce ochi te mai poți uita acasă la femeia ta când o vezi batjocorită pe scenă? Cum nu roșești, gândindu-te la tovarășa ta de viață, când vezi că pe scenă toate femeile sunt făcute de ocară? (…)”
  “Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.” Apocalipsa 13, 16
  Nu vă temeți de un semn exterior căci nu acesta este intenția diavolului ci dorința lui este să câștige sufletul omului, ca omul să facă cele împotriva firii, să trăiască în desfrânare, să-și lepede copiii, să fie homosexual. Semnul de pe frunte nu se vede cu ochiul liber, ci este făcut în creier.
  Semnul pe mână: La începutul secolului XX, Statele Unite ale Americii erau devastate de o epidemie de variolă. În timpul epidemiei de cinci ani între 1899 și 1904, oficialii guvernamentali au confirmat 164283 de cazuri de variolă. Pentru a încetini răspândirea virusului deosebit de infecțios o campanie națională pentru vaccinare a fost inițiată. În orașele și statele cel mai afectate, vaccinarea a fost obligatorie și certificate oficiale de vaccinare erau necesare pentru a munci, pentru a merge la școală, pentru a folosi trenurile sau chiar pentru a merge la o simplă piesă de teatru.
  Ordinele privind vaccinarea obligatorie au înfuriat mulți americani care au format ligi anti-vaccinare pentru a-și apăra libertățile personale. În încercarea de a păcăli oficialii de sănătate publică, care mergeau din ușă în ușă (adesea escortați de polițiști) pentru a pune în aplicare legile de vaccinare, unii activiști anti-vaccinare își falsificau certificatele de vaccinare. Oficialii medicali nu puteau să stabilească dacă certificatele erau autentice, astfel că au recurs la dovezile fizice.
  Aceștia cereau să vadă cicatricea de la vaccinare.
  https://www.descopera.ro/istorie/19699813-care-au-fost-de-fapt-primele-pasapoarte-de-vaccinare
  “Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.” Apocalipsa, 13, 17-18
  Pentru a înțelege semnul fiarei care se face pe frunte citiți despre efectele televiziunii sau a
  internetului asupra creierului și veți descoperi că se însemnează un organ vital, ceierul:
  http://www.culturavietii.ro/2015/11/11/copilul-mic-si-privitul-la-televizor-studiu-privind-impactul-televizorului-asupra-copilului-mic-0-2-ani/ și http://www.bbc.com/news/health-16505521
  Cele mai promovate produse pe plan mondial la începutul secolului XX au fost așa-numitele "medicamente patentate". Peste 50 de firme producătoare cheltuiau pe publicitate mai mult de 50.000 de dolari anual. Aceste companii au devenit producători de alimente, săpunuri sau cosmetice. Ele au început să își promoveze produsele, folosind nume specifice: mărcile. Scriptul distinctiv al numelui Coca Cola a fost prima dată promovat pe evantaie suvenir, tăvi, calendare și multe alte obiecte promoționale, devenind cea mai cunoscută marcă din lume.
  Edward Bernays spunea:
  "Manipularea conștientă și inteligentă a obiceiurilor și a opiniilor maselor reprezintă un element important în societatea democratică. Cei care manipulează acest mecanism nevăzut al societății constituie un guvern invizibil care reprezintă adevărata putere conducătoare dintr-o țară.
  Suntem guvernați, mințile noastre sunt modelate, gusturile noastre sunt formate, ideile noastre sunt sugerate - în cea mai mare măsură de oameni de care nu am auzit niciodată... Ei sunt cei care trag sforile ce controlează mintea publicului".
  Numărul fiarei este un număr de om, iar omul se dosebește de celelalte viețuitoare prin cunoștința păcatului. 666 înseamnă 666 de căi de a săvârși păcatul. Nu încercați să găsiți explicații în codul penal pentru că an de an o mulțime de infracțiuni sunt scoase din legile noastre pământești:
  homosexualitatea, avortul, eutanasia nu mai sunt de mult infracțiuni în țările “civilizate”. Trebuie un om foarte priceput pentru a găsi cele 666 de căi prin care fiara, duhul lumii “moderne” își săvârșește lucrarea: pornografie, ispita gustului, pruncucidere, ispita banului, drogurile, beția, utilizarea ierbicidelor și pesticidelor pentru a munci mai puțin, bârfa (care este dusă la stadiul de artă), ascunderea efectelor secundare ale medicamentelor, studii măsluite pentru promovarea vaccinurilor, șamd.
  Există ceva în lume atât de periculos încât, privind la el doar 5 secunde, să afecteze peste 10000 de persoane, care să prezinte diverse tulburări, dintre care 700 de persoane să aibe convulsii ale membrelor, iritații ale ochilor, probleme de respirație, senzații și accese de vomă, iar 208 persoane să fie spitalizate, majoritatea lor prezentând un comportament epileptic? Da, există un astfel de caz... Bine ați venit la lecția japoneză! http://www.magazin.ro/Arhiva/1998/12aug ... ersuri.asp Există ceva atât de periculos încât, după doar 30 de secunde de privit la el, creierul să înceapă să producă unde alfa (vizibile pe EEG, electroencefalogramă), ce indică rate ale activității cerebrale mult scăzute, tipice stării precomatoase? Dar mai ales, există ceva la care nimeni să nu fie imun, și care să ne transforme pe toți în morți vii? Vă este frică? Dar acest lucru se află deja în casa
  dumneavoastră!!!
  Acțiunile descrise în capitolul 14 se petrec în secolul 20.
  “Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor.” Apocalipsa, 14, 1
  În aceste vremuri grele spiritual totuși sunt și oameni sfinți care reușesc să învingă spiritul acestei lumi răzvrătite. Numele lui Hristos și numele Tatălui Lui scris pe frunțile lor nu se observă cu ochiul liber, pentru că nu este scris omenește, cu scris cu litere omenești, ci înscrisul este făcut prin lucrarea lui Dumnezeu. Vom citit materialul “Lucrarea minții schimbă creierul” pentru a înțelege cum arată semnul pe frunte. http://ziarullumina.ro/lucrarea-mintii-schimba-creierul-14055.html
  Urmează descrierea primei căderi a Babilonului, adică prima oară când statele ajung să fie independente economic: “Și un al doilea înger a venit, zicând: A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul furiei desfrânării sale.”
  Economia mondială este formată din economiile naționale ale statelor lumii privite în interdependența legăturilor economice dintre ele. Economia mondială reprezintă un proces economic care a parcurs mai multe etape. La cumpăna dintre secolele XIX - XX, doi mari președinți au elaborat doctrinele economico-politice ce urmau să definească relațiile SUA cu restul lumii. Președintele Taft a lansat „Diplomația Dolarului” potrivit căreia interesele americane sunt economice și se manifestă la nivel mondial. Președintele Roosvelt a impus „Diplomația Big Stick” potrivit căreia SUA își promovează cu forța sau își apără interesele economice oriunde în lume.
  Începutul secolului XX marchează afirmarea SUA ca prima mare putere economică a lumii.
  Criza financiară globală din 1914 a apărut în ajunul Primului Război Mondial. Motivul acesteia a fost vânzarea integrală a valorilor mobiliare emise de emitenți străini. Resursele monetare au fost solicitate de state pentru a finanța ostilitățile în curs, iar Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Franța și alte țări și-au vândut titlurile fără ezitare. Această criză globală este poate singura dintre toate care nu s-a dezvoltat după „principiul domino”, dar a apărut în majoritatea țărilor aproape în același timp. Piețele mondiale și naționale de mărfuri și bani s-au prăbușit. Într-o serie de țări, situația a fost salvată datorită intervenției băncilor centrale.
  În versetele 15 și 16 din capitolul 14 al Apocalipsei se descrie Primul Război Mondial “Și iată un alt înger a ieșit din templu, strigând cu glas mare Celui ce ședea pe nor: Trimite secera și seceră, că a venit ceasul de secerat, fiindcă s-a copt secerișul pământului. Și Cel ce ședea pe nor a aruncat pe pământ secera lui și pământul a fost secerat.”
  Primul Război Mondial a fost un conflict armat izbucnit ca urmare a contradicțiilor dintre marile puteri imperialiste în lupta pentru reîmpărțirea sferelor de influență și pentru acapararea de teritorii și colonii străine. A început prin ofensiva taberei imperialiste a Puterilor Centrale (Germania și Austro-Ungaria) împotriva Antantei (Anglia, Franța și Rusia), antrenând 33 de țări cu o populație de peste 1 miliard de locuitori.
  În versetele 17 -20 din capitolul 14 al Apocalipsei se descrie Al doilea Război Mondial “17. Și un alt înger a ieșit din templul cel ceresc, având și el un cuțitaș ascuțit.
  18. Și încă un înger a ieșit din altar, având putere asupra focului, și a strigat cu glas mare celui care avea cuțitașul ascuțit, zicând: Trimite cuțitașul tău cel ascuțit și culege ciorchinii viei pământului, căci s-au copt.
  19. Și îngerul a aruncat, pe pământ, cuțitașul lui și a cules via pământului și strugurii i-a aruncat în teascul cel mare al mâniei lui Dumnezeu.
  20. Și teascul a fost călcat afară din cetate și a ieșit sânge din teasc, până la zăbalele cailor, pe o întindere de o mie șase sute de stadii.”
  În această parte a apocalipsei se vorbește despre mult sânge curs pe pământ. Să ne făcem o idee despre cât de mult sânge este vorba: un stadiu este 185 de metri, iar 1600 de stadii înseamnă aproximativ 296 de kilometri. Zăbala este o parte a căpăstrului constând dintr-o bară subțire de metal cu două brațe, prevăzute cu câte un inel mare, care se introduce în gura calului înapoia ultimilor incisivi pentru a-l struni și a-l conduce. Aproximând că zăbala se află la un metru înălțime de la sol și considerând lățimea de 1 metru înseamnă că un volum de 296000 metri cubi de sânge a fost vărsat pe pământ, adică 296000000 litri de sânge. Considerând că un om are 5 litri de sânge, acest volum se obține de la 59200000 de oameni. Există un eveniment atât de dramatic în istoria recentă care să corespundă cu acest eveniment?
  Al Doilea Război Mondial a fost un conflict armat generalizat, la mijlocul secolului al XX-lea, care a mistuit cea mai mare parte a globului, fiind considerat cel mai mare și mai ucigător război neîntrerupt din istoria omenirii. Cel puțin 60 de milioane de oameni au murit din cauza acestui război. Aceste cifre includ victimele actelor de genocid, (Holocaustul și experimentele Unității 731 a generalului nipon Ishii Shiro din Pingfan), victimele bătăliilor incredibil de sângeroase din Europa, Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific, victimele bombardamentelor masive asupra orașelor și bombardamentele cu bombe incendiare ale orașelor Dresda și Pforzheim în Germania. Doar puține regiuni au rămas neatinse de război. Războiul s-a dus pe "frontul de acasă", prin ducerea la paroxism a bombardamentelor strategice și ale zonelor civile.
  În acest război în 6 august 1945, 80.000 de oameni au fost uciși pe loc, de mingea de foc pe care a generat-o explozia nucleară puternică. În doar 9 secunde, 90 % din orașul Hiroshima a fost șters de pe suprafața pământului, lăsând o liniște asurzitoare. Și astfel s-a împlinit proorocia: ”Și încă un înger a ieșit din altar, având putere asupra focului”
  În capitolul 16 din Apocalipsă se descriu ultimile pedepse.
  Apocalipsa, 16, 2 “Și s-a dus cel dintâi și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau chipului fiarei.”
  Utilizarea pe scară largă a erbicidelor și pesticidelor în agricultură, a hormonilor de creștere în zootehnie și a aditivilor alimentari nu are cum să nu influiențeze sănătatea oamenilor. Fuga după bani, profitul cu orice preț face situația fără scăpare. Ceea ce se întâmplă acum în lume nu este din greșeală. Dacă ești bine intenționat atunci când observi că produsul nu este bun pentru sănătate îți ceri scuze și retragi produsul de pe piață, dar acum se măsluiesc studiile de punere pe piață și se încearcă ascunderea dovezilor.
  Niciodată în istorie omul nu a fost mai puțin prețuit. Duhul lumii acesteia nu prețuiește și nu iubește omul. Avertismentul pentru această perioadă de timp există de aproape 2000 de ani. Buba cea rea este cancerul. Potrivit unui raport Global Burden of Cancer, publicat 28 mai, în 2013, se arată că unu din trei bărbați și una din cinci femei fac o formă de cancer pe parcursul vieții. 2 din 10 români au sau au avut cel puțin un membru al familiei care s-a luptat cu această boală. Cancerul este una dintre cele mai grave boli cu care se confruntă țara noastră. Un român din 4 are o experiență cu cancerul de-a lungul vieții. Aproximativ 840.000 de persoane au fost diagnosticate cu o formă de cancer, în timp ce peste 3 milioane de români au avut o astfel de experiență cu un membru al familiei. În Argentina ”Există o neliniște de-a lungul centurii vaste (de recolte) modificate genetic a națiunii, în special din cauza sănătății. În provincia nordică Chaco, ministrul Sănătății Publice vrea o comisie independentă care să investigheze cazurile de cancer și incidența copiilor născuți cu dizabilități”, a relatat BBC.
  Apoi Apocalipsa ne spune în versetul 3 “Și al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, și marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, și orice suflare de viață a murit, din cele ce sunt în mare.”
  Anual se utilizează milioane de tone de îngrășăminte agricole de sinteză (azotați, fosfați), erbicide și pesticide în agricultura fiecărei țări. O mică parte din acestea ajung în plante, o mică parte se infiltrează în sol iar o parte sunt spălate de ploi și ajung în râuri pentru ca în final să ajungă în mări și oceane. Și aceste fapte se întâmplă an de an. Până când? Până când se va împlini proorocia…
  În țara noastră, în anul 1983 se folosea o cantitate de 45800 tone pesticide. În România, consumul de îngrășăminte a crescut puternic după 1965, ajungând în 1980 la peste 1200000 tone.
  Îngrășămintele chimice cum ar fi fosfații și nitrații folosiți în agricultură sunt vărsate în lacuri și râuri. Acestea se combină cu fosfații și nitrații din apa menajeră și măresc viteza de dezvoltare a algelor. Apa poate să ajungă „sufocantă” din cauza algelor care sunt în descompunere și care epuizează oxigenul din ea. Acest proces, numit eutrofizare, poate cauza moartea peștilor și a altor forme de viață acvatice. La sfârșitul anilor '90 în apele dintre Golful Delaware și Golful Mexic au murit mii de pești din cauza dezvoltării unei forme toxice de alge numită Pfisteria piscicida. Se crede că motivul pentru dezvoltarea acestei specii toxice de alge a fost deversarea deșeurilor urbane și industriale în lacuri și râuri.
  O altă formă obișnuită, din ce în ce mai întâlnită, a poluării oceanelor este înmulțirea exagerată a algelor și a planctonului. În Marea Nordului a apărut o asemenea situație în jurul coastelor Norvegiei și ale Danemarcii cauzată de Chlorochromulina polylepis, fermele de somon fiind serios afectate.
  În apele temperate acest fenomen a apărut cu mult timp în urmă, dar în apele subtropicale și tropicale mareea roșie a apărut pentru prima dată în 1971, în apele Hong Kongului și de atunci numărul lor a crescut.
  http://m.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/exclusivitate-marea-neagra-s-a-facut-rosie-galerie-foto-45813-289806.html
  http://turism.bzi.ro/turistii-speriati-pe-o-faimoasa-plaja-din-australia-apa-marii-a-devenit-rosie-ca-sangele-video-10968
  http://viola.bz/the-azov-sea-turned-bloody-red/
  Apoi Apocalipsa ne spune în versetul 4 că râurile se fac roșii: “Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri și în izvoarele apelor și s-au prefăcut în sânge.”
  Acum avem aceste dovezi:
  www.cronicadeiasi.ro/stiri/nationale-externe/Imaginea-care-pare-desprinsa-din-filmele-SF.-De-ce-este-aceasta-apa-rosie-/24867
  http://m.ziare.com/europa/poluare-cu-reziduuri-chimice-in-ungaria-113-raniti-si-doi-morti-1046389
  http://m.ziare.com/magazin/fenomen-misterios-in-china-fluviul-yangtze-a-devenit-rosu-video-1188885
  http://www.descopera.ro/dnews/15675058-fenomen-ciudat-intr-un-oras-rusesc-un-fluviu-a-devenit-rosu-sangeriu
  Și în final Apocalipsa ne spune că apa de băut devine roșie (Apocalipsa, 16, 5-7): “Și am auzit pe îngerul apelor, zicând: Drept ești Tu, Cel ce ești și Cel ce erai, Cel Sfânt, că ai judecat acestea: Fiindcă au vărsat sângele sfinților și al proorocilor, tot sânge le-ai dat să bea. Vrednici sunt!
  Și am auzit din altar, grăind: Da, Doamne Dumnezeule, Atotțiitorule, adevărate și drepte sunt judecățile Tale!”
  În cazul în care n-ați utilizat instalația de apă care vă este livrată la domiciliu o perioadă mai mare de timp (zile, săptămâni) iar prima apă care a stagnat pe țevi și care va curge are o ușoară colorare, înseamnă că instalația este veche.
  Dacă au existat intervenții în rețeaua de apă potabilă se poate ca, după reluarea furnizării apei, aceasta să prezinte o ușoară colorare.
  http://ziarulunirea.ro/apa-cu-rugina-la-robinetele-din-alba-iulia-blaj-teius-si-ocna-mures-
  98025/
  Versetel 8 și 9 din Apocalipsă descriu “criza climatică”, sau “efectul de seră”: “Și al patrulea înger a vărsat cupa lui în soare și i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui.
  Și oamenii au fost dogoriți cu mare arșiță și au hulit numele lui Dumnezeu, Care are putere peste urgiile acestea, și nu s-au pocăit ca să-I dea slavă.”
  Încălzirea globală și consecințele ei dezastruoase pentru omenire sunt unele dintre cele mai apăsătoare probleme cu care omenirea se confruntă astăzi. Explicațiile specialiștilor pun pe tapet, întotdeauna, drept cauze ale acestei probleme, concentrațiile mari de gaze de seră rezultate din activitatea umană.
  Oamenii cred ceea ce li se spune atât timp cât afirmațiile se bazează pe date științifice corecte și, mai ales, complete.
  La baza întregului eșafodaj privind procesul de încălzire globală sunt trei neadevăruri, astfel:
  Lumea se încălzește repede – în conformitate cu datele oferite de NASA mediul global s-a încălzit cu 0,36 grade F în ultimii 35 ani (măsurătorile au început în anul 1979). În realitate, lumea s-a răcit cu 1,8 grade C începând cu anul 1998. Dacă vom analiza graficul realizat prin Remote Sensing Systems, vom putea observa că încălzirea globală și-a modificat sensul începând cu anul 1998.
  Încălzirea oceanelor – în anul 2007, când Al Gore a primit Premiul Nobel pentru inițiativa sa referitoare la încălzirea globală, a afirmat că, potrivit cercetărilor, „calota glacială de la Polul Nord va dispărea în timpul verii într-un orizont de timp de șapte ani”. În realitate, fenomenul este invers, după cum se poate observa în imaginile satelitare ale NASA. Imaginile demonstrează că la Polul Nord calota de gheață a crescut de la 43% la 63%. Începând cu anul 2002, temperatura oceanelor a variat doar cu 1 grad F.
  Oamenii de știință susțin că activitatea umană determină încălzirea globală rapidă –președintele Barack Obama a afirmat în 16 mai 2014 că 97% dintre oamenii de știință au agreat ideea că schimbările climatice sunt reale, ele fiind rezultatul activităților umane și constituie o amenințare serioasă. În replică, The Wall Street Journal a catalogat declarația liderului american ca fiind pură ficțiune. De fapt, studiile obiective au concluzionat că nu mai mult de 1% din oamenii de știință cred că activitatea umană determină majoritatea schimbărilor climatice.
  Ajungem la perioada actuală, proorocia care trebuie să se împlinească în viitorul apropiat, descrisă în cpitolul 16, versetele 10 și 11 din Apocalipsă “10. Și al cincilea înger a vărsat cupa lui pe scaunul fiarei și în împărăția ei s-a făcut întuneric și oamenii își mușcau limbile de durere.
  11. Și au hulit pe Dumnezeul cerului din pricina durerilor și a bubelor lor, dar de faptele lor nu s-au pocăit.”
  Potrivit Raportului anual din 2021 privind transparența climatică, care este realizat în conformitate cu Convenția-cadru a ONU privind Schimbările Climatice, emisiile de carbon au revenit la niveluri mari, iar ponderea acestora a crescut din nou în cele mai bogate 20 de națiuni din lume. Pentru a reduce emisiile de carbon țările vor să renunțe la cărbune, ceea ce inevitabil va conduce la o criză de energie electrică.
  Situația actuală din Europa, catalogată de experți drept o criză fără precedent, are prea puțin de-a face cu Rusia sau cel puțin cu dorința sa de domina, deși aceasta este explicația preferată în acest moment. Konstantin Simonov, director general al Fondului pentru Securitatea Energetică Națională din Rusia, consideră că această criză a fost determinată de simultaneitatea a două evoluții: prima, reforma pieței europene după modelul spot, adică liberalizarea pieței energetice, și a doua, tranziția accelerată spre un nou tip de energie.
  În iarna 2021-2022, Elveția ar putea să nu aibă suficientă capacitate pentru a furniza electricitate tuturor consumatorilor săi. În acest context, guvernul pregătește notificări către 30.000 companii, astfel încât acestea să poată reduce consumul în caz de întrerupere a energiei electrice.
  Potrivit NZZ am Sonntag, practic nu există nicio asigurare împotriva unei ierni dure în Elveția. Pana uneia dintre centralele electrice mari poate duce la o întrerupere la nivel național timp de două zile dacă există o cerere mare de energie electrică. Importul de energie ar fi putut ajuta, dar Elveția nu are acces pe piața europeană a energiei electrice.
  După cum se poate observa din notificarea autorităților elvețiene, prima cerere de economii este adresată populației în cazul blocajelor de energie electrică. În a doua etapă, utilizarea piscinelor, a sistemelor de aer condiționat și a scărilor rulante poate fi interzisă, scrie TOP Online.
  Firmelor li se cere să reducă consumul doar în a treia etapă. În cazul unui colaps energetic, daunele aduse țării se ridică la 4 miliarde de franci elvețieni pe zi (4,33 miliarde de dolari).
  Pentru a îmbunătăți securitatea energetică, Asociația Companiilor Elvețiene de Electricitate propune construirea a aproximativ 2.000 centrale electrice mici pe gaz, care urmează să fie exploatate în toată țara în cazul blocajelor de capacitate. Din Austria vine o veste înspăimântătoare. Ministrul Apărării, Klaudia Tanner, a avertizat că urmează, în foarte scurtă vreme, o avarie uriașă în sistemul energetic european, care este interconectat.
  Ca urmare, s-ar putea ca în foarte scurtă vreme Europa să rămână fără curent electric între o zi și o săptămână.
  Președintele Sindicatului Solidaritatea, Cristian Iștoc, a atras atenția că riscurile unui colaps energetic sunt uriașe, întrucât, datorită închiderii termocentralelor, România rămâne fără 1.500 MW pentru perioada sezonului rece, ceea ce ar putea provoca un colaps al sistemului energetic, poitrivit ziarului Național.
  ”La Termocentrala Mintia, dacă vine înghețul și nu se introduce un arzător de gaz măcar în două-trei cazane, ca să încălzești toată platforma, practic distrugi toate instalațiile, pentru că au apă în ele. Nu poți goli complet conductele și, dacă îngheață, se sparg, se fac sită și nu mai ai ce să faci cu ele. Până acum nu s-a făcut nimic pentru conservarea instalațiilor, nici măcar nu au rotit agregatele mari, turbinele, ventilatoarele de gaz, de aer, așa cum ar trebui. Costul conservării este mai mare decât dacă s-ar funcționa la minim tehnic, ca să nu mai spun că dacă ar funcționa acum, la ce prețuri sunt pe MW, ar fi pe profit. Noi, ca sindicat, am făcut o acțiune în instanță prin care sesizăm că nu se face conservarea termocentralei conform Ordinului ANRE din 2008. Riscăm să pierdem definitiv aceste capacități și să facem ceva de la zero nu se știe cât durează. Construcția Termocentralei de la Iernut a început în 2013 și nici acum nu este gata. În momentul în care renunți la capacități mari de producție trebuie să notifici Transelectrica, iar aceasta trebuie să găsească înlocuitori și după aceea îți dă undă verde să renunți la capacitățile alea. Noi încă apărem în hârtii cu capacități de 1.200 de MW la Mintia. Păi la iarnă, când o să fie minus 20 de grade Celsius, Petrobrazi, cu 800 de MW, o să iasă din sistem, pentru că nu poate asigura gazul, că scade presiunea la temperaturi sub minus 15 grade. Și atunci, pe lângă cei 2.600 MW pe care îi importăm, mai punem 800 de MW și avem deja un deficit de 400 MW, pe care nu-l mai poți acoperi. Până la urmă, trebuie să faci scenariul de stres al sistemului, trebuie să fii pregătit pentru ce este mai rău.
  Transelectrica a publicat un studiu despre adecvanța sistemului și acolo arată regiunile care au minus de putere, în care intră și zona de Vest a țării. Trebuie să încarce foarte mult lacurile de acumulare, ceea ce înseamnă să nu mai producă pe hidro în perioada asta. Mintia o ții oprită, Gorjul îl ții oprit, la temperaturi scăzute iese gazul din sistem, eolienele nu merg pe ger, fotovoltaicele nu merg și, dacă nu ai nici rezervă în lacuri, o să ai o problemă. Atunci când consumul va crește brusc către 10.000 MW și tu nu vii cu energie, se intră în regim de avarie cu sistemul și se decuplează.
  Dacă nu reușești să decuplezi tu mai repede consumatorii mari, sistemul se decuplează și atunci apare pana generală de curent. Dacă reușești să-l insularizezi și să pice numai 6 sau 10 județe, ca să nu-ți pice tot, poți să-ți revii în câteva ore. Dacă pică tot este foarte greu, îți ia o zi sau două ca să repornești tot. Culmea este că, dacă va fi pană generală de curent la noi, va afecta și țările cu care suntem cuplați energetic, Ungaria, Serbia, Slovacia și Cehia”, a declarat Cristian Iștoc.
  Mai este puțin timp și vom vedea cu ochii noștri împlinirea acestei proorocii.
  Urmează secarea Eufratului, eveniment descries în versetul 12 din capitolul 16 alApocalipsei: “Și al șaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat și apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraților de la Răsăritul Soarelui.”
  Prorocii despre războiul care va să vină. Secarea Eufratului va fi semnul că al treilea război mondial se apropie. Puterea și nemulțumirea celor din est (a chinezilor, indienilor, dar în special a arabilor) este în creștere. Va veni un timp când estul și vestul se vor confrunta.
  Eufratul seacă, Irakul suferă. Debitul Eufratului este considerabil mai mic față de alți ani, din cauza politicilor privind apa ale Turciei și Siriei, a secetei din ultimii doi ani, dar și din cauza folosirii necorespunzătoare a resurselor de către Irak. Oficialii cred că, în viitorul apropiat, acesta s-ar putea reduce chiar la jumătate. Scăderea debitului acestuia a dus la năruirea a numeroase ferme aflate de-a lungul lui, a sărăcit pescarii și a dus la abandonarea orașelor de pe malurile sale, fermierii mutându-se la oraș pentru a căuta de lucru. Seceta a cuprins tot Irakul însă. Astfel, în zona nordică, de obicei scăldată de precipitații bogate, culturile de grâu și orz sunt cu 95% mai reduse decât de obicei iar palmierii și livezile de citrice din est au fost deja distruse de arșiță. Nivelul precipitațiilor a fost scăzut pe parcursul ultimilor doi ani, lăsând rezervoarele goale, iar oficiali americani au prezis că producția de grâu și orz va fi cu puțin peste jumătate față de cea de acum doi ani, în contextul în care Irakul era odată cel mai mare exportator de cereale din lume, scrie Campbell Robertson într-un reportaj pentru The New York Times, citat de HotNews.
  Va urma apoi 3 minciuni care pregătesc popoarele pentru cel de al treilea război Mondial.
  Apocalipsa, 16, 13-14 spune“. Și am văzut ieșind din gura balaurului și din gura fiarei și din gura proorocului celui mincinos trei duhuri necurate ca niște broaște.
  Căci sunt duhuri diavolești, făcătoare de semne și care se duc la împărații lumii întregi, să-i adune la războiul zilei celei mari a lui Dumnezeu, Atotțiitorul.”
  De câteva sute de ani trăim în minciună, care între timp a devenit politică de stat. Duhul acestei lumi va strânge la război popoarele proorocind minciuni. Războiul cel mare, al treilea război mondial, va fi precedat de 3 duhuri mincinoase, trei minciuni care vor pregăti popoarele de război.
  Prima minciună, mondială, probabil că este noul virus corona. Astăzi știm că organismul uman nu este steril, lipsit de bacterii și viruși ci, dimpotrivă, bacteriile și virușii întrec, ca număr, celulele umane într-un organism sănătos. Dintre toate tipurile de microbi rezidenți într-un organism uman sănătos sunt cercetați aproximativ 1%, pentru că marea majoritate a microbilor nu trăiesc pe medii de cultură, astfel un organism sănătos are în el și e-colii, stafilococul auriu, streptococi, bacili și încă alte 10000 de tipuri de bacterii și sute de tipuri de viruși. Cauzele bolilor care sunt lipsa de nutrienți datorită procesării alimentelor și a faptului că mâncăm produse de origine animală în dauna produselor de origine vegetală și a toxicității generate de ierbicide, pesticide, aditivi alimentari, procesării apei, poluării aerului etc.
  Această poveste cu Covid-19 este pentru a crea o criză și pentru a învinovăți o țară (China), o primă etapă necesară pregătirii popoarelor pentru marele conflict mondial.
  Al doilea duh mincinos este criza lanțurilor de aprovizionare iar al treilea duh mincinos este criza energetică.
  Capitolul 16 din Apocalipsa descrie apoi în versetele 15-16 “Iată, vin ca un fur. Fericit este cel ce priveghează și păstrează veșmintele sale, ca să nu umble gol și să se vadă rușinea lui!
  Și i-au strâns la locul ce se cheamă evreiește Harmaghedon.”
  Trupele militare și de intellingence ale SUA se află într-o continuă și sistematică pregătire pentru Al Treilea Război Mondial. În ceea ce privește părerea Pentagonului, un conflict militar cu Rusia și China este inevitabil, iar acest lucru a devenit obiectivul numărul unu în planurile lor tactice și strategice. Cu alte cuvinte, pregătirea Statelor Unite în ce privește folosirea de arme cibernetice, vase portavion, avioane de luptă, lansatoare de rachete sau bombe ș.a.m.d. nu are loc doar datorită evenimentelor recente, fie ele în Ucraina, Siria sau Marea Chinei de Sud, ci face parte dintr-un plan elaborat care are de mult în vedere un potențial război la nivel mondial.
  În ultima perioadă, faptul că atât de multe dintre cele mai mari puteri militare ale lumii se adună în Siria, o țară atât de mică și operează acolo în mod activ, este puțin spus, îndoielnic. Chiar dacă ei pretind că motivul pricipal al prezenței lor acolo este lupta împotriva terorismului și nu se vizează în mod direct între ele, există oricând posibilitatea că ostilitățile să fie declanșate în mod accidental. Mai este puțin până la strângerea armatelor la Harmaghedon (traducerea grecească de la har Megiddo, muntele Megiddo, în apropiere de Haifa din Israel, aproape de teatrul de război din Siria), până la momentul când vom vedea cu ochii noștri împlinirea acestei proorociri.
  Al treilea război Mondial va fi unul în care se vor utiliza bombe termonucleare și este descris în versetele 17-20 din capitolul 16 al Apocalipsei “Și al șaptelea înger a vărsat cupa lui în văzduh și glas mare a ieșit din templul cerului, de la tron, strigând: S-a făcut!
  Și s-au pornit fulgere și vuiete și tunete și s-a făcut cutremur mare, așa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
  Și cetatea cea mare s-a rupt în trei părți și cetățile neamurilor s-au prăbușit, și Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
  Și toate insulele pieriră și munții nu se mai aflară.”
  Proorocii pentru războiul care se va întâmpla. Ce s-ar întâmpla cu Pământul în cazul unui război nuclear? Rezultatul imediat ar fi eliberarea în atmosferă a 5 megatone de carbon pur, sub formă de particule foarte fine – similar funinginii – care ar bloca în bună măsură radiația solară, împiedicînd-o să ajungă la Pământ. Razboiul atomic va genera un cutremur foarte puternic, așa cum nu a mai fost vreodată. Ca să vedem cat de puternic va fi acest cutremur trebuie să vedem cât de mult se resimte un test atomic, care folosește mai mult sau mai puțin încărcătura unei bombe atomice și apoi să îl multipicăm la câte bombe se vor utiliza, probabil de mii de ori.
  Experimentul nuclear al Phenianului, realizat duminică noaptea, a fost înregistrat de senzorii de la stațiile seismice Cheia și Bucovina, din România, a declarat pentru Rompres profesorul Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului National de Fizică a Pâmântului.
  România, care este membră a Comprehensive Test Ban Treaty (CTBT), monitorizează experiențele nucleare subterane din Europa și Asia. “Noi am înregistrat cu senzorii de la Cheia și din Bucovina detonarea din Coreea de Nord. Ea s-a petrecut la ora 1.46 GMT (4.46 ora României – n.r.). A fost înregistrată destul de slab, însă am știut de la bun început că este vorba despre o explozie nucleară, fiindcă aceste mișcări tectonice au o altă alură. Componenta P din unda seismică se înregistrează diferit la exploziile nucleare față de mișcările seismice”, a explicat profesorul Mărmureanu.
  Sunt peste 14.500 de focoase nucleare în lume, iar Rusia și SUA dețin aproximativ 13.350, adică 92%. Ministerul Apărării din Rusia a lansat în 2018 cinci sisteme noi de armament nuclear, despre care Vladimir Putin a spus că ar face ca rachetele americanilor să pară „ineficiente”, potrivit Business Insider.
  Cu toate acestea, numărule exact de focoase nucleare pe care îl deține fiecare țară este unul imprecis, deoarece țările sunt secretoase în această privință. Mai jos regăsiți estimarea Asociației de Control a Armelor și a Federației Cercetătorilor Americani.
  Coreea de Nord deține 10-20 focoase nucleare și a organizat 6 teste balistice cu acestea,
  ultimul fiind în septembrie 2017. Israel deține aproximatov 80 de focoase nucleare, iar date despre teste balistice nu există. India deține între 120 și 130 de astfel de arme, ultimul test balistic fiind în mai 1998. Pakistanul deține 130 până la 140 de focoase nucleare, ultimul test efectuat fiind tot în mai 1998. Marea Britanie deține 215 arme nucleare, ultimul test balistic fiind în 1991. China deține aproximativ 270 de arme nucleare, în 1996 testându-le ultima dată. Franța dispune de cele mai multe focoase nucleare, după SUA și Rusia, acestea fiind în număr de aproximativ 300. Ultimul test balistic al francezilor a fost în 1996. SUA este pe locul doi la nivel mondial în ceea ce privește capacitățile nucleare, cu aproximativ 6.550 de focoase, în timp ce Rusia deține aproximativ 6.800 de focoase nucleare.
  Care ar fi consecințele unui atac nuclear în Statele Unite? Potrivit lui Irwin Redlener, primele orașe vizate în Statele Unite ar fi New York (centrul financiar al lumii), Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco și Washington DC. Practic sunt cele mai mari orașe din țară care adăpostesc infrastructura esențială: centrale electrice, centre financiare, facilități guvernamentale, sisteme de transmisie wireless etc. New York este un oraș în mare pericol iar într-o imagine de ansamblu asupra consecințelor unui atac nuclear asupra lui cu o bombă atomică similară cu cea care a explodat pe Hiroshima (Japonia) în urmă cu aproape 75 de ani, ar provoca probabil sute de mii de victime. Iar la San Francisco, numărul morților ar fi cel mai mic, aproximativ 64.000 și peste 170.000 de răniți. În Houston dacă s-ar întâmpla nenorocirea s-ar alege cu „doar” 65.000 de persoane rănite. Cei mai expuși riscului ar fi locuitorii din New York. Orașul poate avea peste 264.000 de morți și aproximativ 512.000 de răniți!
  În urma războiului unda de șoc va declanșa un cutremur devastator, centrul economic al lumii (New York-ul) va fi lovit și distrus (Și cetatea cea mare s-a rupt în trei părți), dar și orașele celorlalți participanți la război vor fi distruse. (și cetățile neamurilor s-au prăbușit).
  Consecințele utilizării bombelor atomice se cunosc din testele efectuate de fiecare stat care deține astfel de arme. Bomba țarului (în rusă: Царь-бомба, Țar bomba) este numele dat de Occident celei mai puternice arme nucleare construită și detonată vreodată. A fost o bombă cu hidrogen în 3 stadii (fisiune – fuziune – fisiune), fabricată de Uniunea Sovietică sub numele oficial de RDS-220, numele de cod fiind Ivan (Иван). Explozia a avut loc la 11:32 AM ora Moscovei (30 octombrie 1961), deasupra poligonului militar (coordonate aproximative 73.85 N, 54.50 E) din Golful Mitiușciha la 55 km nord de localitatea Severnâi și la 250 km nord de Belușia. Mingea de foc a avut un diametru de 5–7 km. Lumina exploziei a fost atât de puternică încât a fost zărită de la 1000 km distanță. Ciuperca atomică s-a ridicat la 64 km înălțime și a avut un diametru de 30–40 km. Toate clădirile din Severnâi au fost distruse. La sute de kilometri distanță casele din lemn au fost distruse și cele din cărămidă și-au pierdut acoperișurile, ferestrele și ușile. Comunicațiile radio au fost întrerupte timp de aproape o oră. Explozia a putut fi văzută și simțită până în Finlanda, spărgând și geamuri. Undele de șoc atmosferice au făcut inconjurul planetei de 3 ori. Oamenii care s-ar fi aflat la mai puțin de 100 km ar fi suferit arsuri de gradul 3. Căldura s-a simțit până la 270 km. Șocul seismic a măsurat 5-5,25 grade pe scara Richter.
  Astfel în urma războiului atomic, care va să vină, va fi un cutremur imens! “Și s-au pornit fulgere și vuiete și tunete și s-a făcut cutremur mare, așa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.”
  Se știe că activitatea seismică determină valuri enorme denumite tsunami. Aceste valuri vor fi foarte înalte, proporționale cu numărul de bombe folosite. Ca să ne facem o idee cât de mari pot fi aceste valuri să observăm ce s-a întâmplat în noaptea de 9 iulie 1958, când un cutremur cumplit a zguduit coastele sud-estice ale peninsulei Alaska. Greu de crezut, dar cutremurul care a declanșat cel mai mare val din istoria recentă, a atins magnitudinea de "doar" 7,9 grade pe scara Richter, o valoare periculoasă, evident. Epicentrul acestuia a fost identificat într-un punct situat în apropierea masivului muntos Fairweather, la latitudinea 58,6 grade nord, longitudine 137,1 grade vest de, la 21 kilometri sud-est de Golful Lituya. Șocul s-a simțit pe o suprafață de 1 milion kilometri pătrați, până în Seattle (SUA) și Teritoriul Yukon din Canada. Cutremurul a provocat alunecări uriașe de teren, care au aruncat în apa golfului cantitatea colosală de circa 30 milioane metri cubi de roci, gheață și sol. Împinsă de această masă enormă de materie solidă, apa golfului s-a transformat într-un val cu înălțimea de 525 metri, care a măturat și a distrus totul în calea sa. Așadar, în urma războilului atomic care va veni toate insulele vor fi măturate de apă iar munții se vor prăbuși de la activitatea seismică, astfel împlinindu-se proorocia “Și toate insulele pieriră și munții nu se mai aflară.”
  Hristos ne-a spus despre aceste zile: Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, și nici nu va mai fi. Și de nu ar fi scurtat Domnul zilele acelea, n-ar scăpa nici un trup, dar pentru cei aleși, pe care i-a ales, a scurtat acele zile. (Marcu, cap. 13, versetele 19-20), deci nu se va folosi întregul arsenal atomic existent în lume, altfel nimeni nu va supraviețui acestui război.
  Este normal ca al Treilea Război Mondial să însemne scăparea din robia economică, de cădere a Babilonului modern, a sistemului economic Mondial care subjugă națiile, eveniment care este descris în capitolul 17 al Apocalipsei.
 • Românul vechi 04.12.2021 13:18
  Nu există plan perfect al celor răi, așa cum nu există crimă perfectă. China, Rusia și SUA au câteva interese comune, în rest se dușmănesc.
  Explicație la ce se întâmplă acum o avem în capitolul 17 din Apocalipsă:
  “Și a venit unul din cei șapte îngeri, care aveau cele șapte cupe, și a grăit către mine, zicând: Vino să-ți arăt judecata desfrânatei celei mari, care șade pe ape multe,”
  Ce înseamnă desfrânare? Înseamnă a te vinde pe bani, a face orice pentru bani.
  Versetul 2 din capitolul 17 “Cu care s-au desfrânat împărații pământului și cei ce locuiesc pe pământ s-au îmbătat de vinul desfrânării ei.”
  Cine sunt cei ce domnesc acum? Regele petrolului, regele mass mediei, regele finanțelor (Rockefeller, Murdoch, Rothschild,)... Ei au cumpărat pe toți care s-au vândut pentru bani. Dar totul se întâmplă pentru că omul și-a dorit așa ceva. Vinul desfrânării este slava de sine.
  Versetul 3 din capitolul 17 “Și m-a dus, în duh, în pustie. Și am văzut o femeie șezând pe o fiară roșie, plină de nume de hulă, având șapte capete și zece coarne.”
  Fiara cea roșie este comunismul.
  Karl Marx a introdus concepția darwinistă în prim-plan, punând conflictul mai presus de
  orice în drumul spre dezvoltare. Pentru Marx, realitatea divină este doar misticism, subiectul istoriei îl constituie oamenii, oameni care își demonstrează puterea conviențuind cu ceilalți, existența socială determinând conștiința umană. Societatea înseamnă muncă colectivă, dezvoltarea gândirii omului realizându-se pe baza relațiilor economice și forțelor de producție. Progresul este imposibil fără apariția unui conflict, a unui spirit revoluționar. Marx dorește să schimbe lumea, argumentând devalorizarea omului prin prisma economică. Omul este prizonierul sistemului capitalist, o “marfă” de schimb, care trăiește la limita subzistenței. Banii “alienează” și îl înstrăinează pe om de om. Marx condamnă capitalismul pe care îl consideră responsabil de asuprirea și sărăcirea muncitorilor, cei care aduc profituri celor bogați, aceștia din urmă profitând din plin de pe urma muncii lor.
  S-au împlinit o sută de ani de la una dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii:
  Rusia pravoslavnică devenea prima țară comunistă din lume. Acest fapt nu ar fi fost posibil fără implicarea serviciilor secrete și fără o finanțare generoasă a Occidentului.
  Instaurarea comunismului în Rusia, la 7 noiembrie 1917, nu a fost – câtuși de puțin – un act spontan, ci rezultatul unui amplu proiect secret („Planul Marburg”), pregătit minuțios în afara Rusiei. Și finanțat generos de marii „bancheri internaționali”. În primul rând, de cei de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, Paul Warburg, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman, Frank Vanderlip. Finanțarea bolșevicilor de către Wall Street era intermediată de banca suedeză „NYA Banken”, condusă de bancherul promarxist Olof Aschberg. În ianuarie 1915, într-o scrisoare expediată ambasadorul german de la Constantinopol, Vangenhein menționa: „Interesele guvernului german coincid cu acelea ale revoluționarilor ruși.
  Democrații ruși nu-și pot atinge scopul decât prin distrugerea totală a țarismului. Pe de altă parte, victoria Germaniei este condiționată de izbucnirea unei revoluții importante în Rusia”
  Versetele 4 și 5 din capitolul 17: “Și femeia era îmbrăcată în purpură și în stofă stacojie și împodobită cu aur și cu pietre scumpe și cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile și de necurățiile desfrânării ei. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor și a urâciunilor pământului.”
  New York este Babilonul ce nou, orașul cel mare care conduce lumea “modernă”.
  Conducătorii lumii “moderne” nu sunt ca toți ceilalți oameni, sunt însemnați pe frunte, adică au creierul modificat de atâta ură. Toate urâciunile pământului au fost cândva idei și cei care ne conduc le-au pus în practică! Avortul, destrăbălarea, pornografia sau consumerismul au fost implementate de societatea “modernă” pentru a ne îndepărta de Dumnezeu, a înmulți căile de pierzare, care, iată au ajuns să fie 666. Dar puține sunt căile care duc în împărăția lui Dumnezeu, doar 9, și puțini sunt cei care le află!
  Versetele 10 și 11 din capitolul 17: “Dar sunt și șapte împărați: cinci au căzut, unul mai
  este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puțină vreme.
  Și fiara care era și nu mai este - este al optulea împărat și este dintre cei șapte și merge spre pieire.”
  Cei 5 împărați care au căzut: Marea Britanie, Franța, Germania, Japonia și Italia.
  Statutul acestor state a scăzut după al doilea război Mondial de la mari puteri coloniale, care făceau regulile mondiale, la simple state puternic industrializate.
  Împăratul care mai este: SUA
  Împăratul care încă nu a venit, iar când va veni are de stat puțină vreme: China
  Fiara care era și nu mai este - este al optulea împărat: URSS
  Versetul 12 din capitolul 17: “Și cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împărați, care încă n-au luat împărăția, dar care vor lua stăpânire de împărați, un ceas, împreună cu fiara”
  Cei 10 împărați care vor lua o oră împărția cu fiara sunt 10 țări care vor domina lumea o oră până când va începe al Treilea Război Mondial. Este noua ordine mondială la care se lucrează acum intens.
  Versetele 13 și 14 din capitolul 17: “Aceștia au un singur cuget și puterea și stăpânirea lor o dau fiarei.Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor și Împăratul împăraților și vor birui și cei împreună cu El - chemați și aleși și credincioși.”
  În mod deloc surprinzător, pe site-ul Forumului Economic Mondial, weforum.org, găsim punct cu punct doctrina marxistă. Astfel, într-un articol ce pare la prima vedere futurist, chiar conspiraționist pentru unii, sunt proiectate mai toate liniile directoare trasate de Karl Marx, fondatorul bolșevismului.
  “Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun de fapt
  „orașul nostru”. Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine.” O mulțime de termeni la modă – precum ”servitizare”, ”economie colaborativă” – nu sunt decât eufemisme pentru socialism, un socialism la scară planetară. ”Toate aceste organizații promovează o agendă, aceeași agendă – să decarbonizăm, să și să anulăm lumea occidentala. Aceste organizații sunt parte dintr-un plan menit să dea o nouă imagine capitalismului. Aceasta imagine este, desigur, socialismul”, spune Cory Bernardi.
  Comunismul a cucerit încetul cu încetul lumea și o conduce la război împotriva
  creștinismului, împotriva lui Hristos, dorind nici mai mult nici mai puțin decât moartea tuturor creștinilor.
  Versetul 15 descrie: “Și mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut și deasupra cărora șade desfrânata, sunt popoare și gloate și neamuri și limbi.”
  Desfrânata, cetatea cea mare, stăpânește popoare și neamuri și limbi, adică aproape peste tot pământul. New York-ul este cetatea cea mare, oraș în care se vorbește în toate limbile de pe pământ.
  Versetul 18 descrie “Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împărații pământului.”
  Deci New York-ul, cetatea cea mare, stăpânește peste noii împărații ai pământului, orașul în care mulți se vând pentru o pungă de bani.

  Ca o concluzie, din impasul actual se va ieși prin război, un război cum nu a mai foat până acum. Iar lumea în urma războiului va fi mai înțelegătoare, mai comunicativă și mai empatică, pentru că cei răi nu vor supraviețui, căci forța omului stă în grup, egoistul dispare în situațiile limită! Un om nu cunoaște suficient despre alimetație, despre confecționarea îmbrăcăminții, încălțăminții șamd, dar într-un grup se găsește câte puțin din cunoștințele necesare supraviețuirii.
 • manu_fx 03.12.2021 23:15
  Toate sunt din pronia lui Dumnezeu. Sunt vremuri tulburi pentru pacatele omenirii, dar poate se va trezi lumea si va constientiza pericolele si isi vor intoarce fata spre Dumnezeu. Speram sa nu fie primul an de razboi, pentru ca ar fi catastrofal. Doamne ajuta!
 • Tic 03.12.2021 23:17
  Mulțumim pt lămurire. Bănuiam ceva si mai urât decât pandemia. Este o oroare, este cumplit. Este cumplit sa te confrunți cu un adevăr atât de rău, cu Inconstienta semenilor(putini au avut instinctul social de a dibui ceva necurat) care isi vad de treburile zilnice crezând ca rutina ii va tine in viață, cu orbirea atâtor alții, cu propria neputință in comparatie cu puterea papusarilor, cu grija pt copii si nepoți, pt munca de o viață in care s-au adunat eforturi, sacrificii, visuri, speranțe, așteptări, cu grija pt bătrânețe, cu speranța că poți sfârși liniștit si împăcat în mijlocul familiei.... Of Doamne, incotro mergi? Eram fericiți si nu stiam. Ce vor demenții astia de la noi? Si ei vor sfârși, si pe ei ii va inghiti pământul. Nimic din ce iau de la noi, nu le va prelungi viata. Ce nu pricep? Se cred la adăpost de boli, de moarte? Sint deja morți si nici nu isi dau seama, sint sclavii miliardelor pe care vor sa ii nimicească. Sint deja morți si urmașii lor așișderea. Căci ce viata de copil poate fi aceea cu astfel de părinți? Este loc pe pământ pt toată lumea. Ce complexe, frustrări, ne iubiri din copilărie poarta astia de trebuie sa le verse asupra altora? Doamne, izbaveste-i de chinul din sufletul lor, ca să putem trai si noi. Săracii copiii noștri, in ce lume i-am adus? Iar ce este si mai crunt, este ca nu sintem antrenați pt asemenea război. Doamne, tu ești mare si puternic, ajută-ne sa ne salvam copiii. In 30 de ani de comunism câți am apucat până in '89 nu am plâns atâta cât in acești doi ani. Fie ca lacrimile noastre sa le ardă ochii celor ce ne chinuie.
 • ana iram 03.12.2021 23:26
  Ceea ce este scris in Apocalipsa se va intampla cu siguranță. Eu sunt convinsa ca si Dumnezeu are planul Lui de mantuire si, cu siguranta, este mult mai bun decat al satanei.
  Important este sa ne rugam, sa avem nadejde si incredere ca Dumnezeu ii va apara si ii va salva pe cei ce-L iubesc pe El.
  Pe de alta parte, nu suntem nemuritori si cu o moarte suntem datori cu totii. Intrebarea este: suntem gata sa murim scum ca mucenici????
  Daca cititi in Vietile Sfintilor, niciun sfant nu a trait viata de huzur . Niciunul .
  Depinde de noi fratilor, doar de noi sa ne mantuim sufletele. Dumnezeu ne ajuta si ne ofera toate mijloacele ca sa ne mantuim.
  Si scriu si Sfintii Parinti : sa ne rugam ca si cum am muri in noaptea asta, sa muncim ca si cum nu am muri niciodata.
  Oare nu scrie in rugaciunile de seara ca "... oane nu-mi va fi mie acest pat groapa? Sau inca vei mai lumina cu ziua ticalosul meu suflet? Iata, groapa imi sta inainte si moartea ma asteapta..."
  Deci fratilor intru Hristos, satana are planul lui si il lucraza prin supusii lui, iar Dumnezeu are planul Lui si il lucreaza cum crede ca e cel mai bine ca sa ne mantuim sufletele. Niciunul dintre noi nu am facut vreun contract cu Dumnezeu ca sa fim siguri ca "trebuie" sa traim x ani fara griji , fara suferinte si boli. Tot Domnul spune in Evanghelie " nu va ingrijiti pentru ziua de maine...ajunga zilei rautatea ei."
  Liberul arbitru il avem noi.

  Doamne ajuta!
  Sa ne lumineze Dumnezeu mintea si sa ne usureze sufletele de atata povara si griji; sa ne dea rabdare si putere in toate greutatile, bolile si orice va mai ingadui Domnul sa vina peste noi.
  Amin.
  Post binecuvantat!
 • INJECTIA FINALA 03.12.2021 23:55
  Felicitari, stimate domn.
  Este , poate, articolul cel mai tare ce l am citit pana in prezent. Parintele Elpidie are , de asemenea, cuvinte profetice, profund rascolitoare.
  Voi cauta siteul Dvoastra, nu mi place fb.
  Domnul sa va dea sanatate si putere.
  La Multi Ani !
 • Bibicu 04.12.2021 00:05
  Cred ca papusarii isi doresc si ei revolte si revolutii numai ca vor sa le declanseze controlat dupa ce se vaccineaza cat mai multi, ca sa impuste doi iepuri dintr-un foc.

  Ganditi-va putin ce se va intampla cand tuturor celor vaccinati li se va dezvalui ca au fost inselati si ca au sanatatea afectata. Furia va fi de nestavilit.

  Pe langa prabusirea guvernelor, ce incredere vor mai avea oamenii in armata, culte si lideri religiosi care au incurajat vaccinarea? 0. De-abia atunci va incepe marea resetare.
 • Coronoia 04.12.2021 02:38
  Bibicu, nu cred ca vaccinatii vor pricepe vreodata ca au fost inselati. Chiar daca vine Arahat cu Gheorghita de mana, cu Fauci, cu Drosten, cu Merkel si care or mai fi si le fac o confesiune in grup, vaccinatii vor zice "pfff, n-are cum, asta e o teorie a conspiratiei".
  Am aproape numai vaccinati in jurul meu si cu cat trece timpul si isi baga mai multe doze cu atat sunt parca si mai indarjiti in convingerea lor ca "guvernul le vrea binele" , vaccinul e darul lui Dumnezeu pe pamant si ca eu si altii ca mine batem campii si suntem incapatanati si paranoici si nebuni ca nu vrem sa ne lasam "salvati" de virusul periculos. Posedatii astia cu creierul imbacsit de proteine spike pot sa faca miocardite si infarcturi pe banda rulanda dar vor zice ca nu are legatura cu vaccinul, vaccinul nu are cum sa fie periculos. Poate sa le zica guvernul sa se vaccinee saptamanal, ei nu vor intelege din asta ca vaccinul e ineficient. Poate sa le ordone guvernul sa isi tatueze si o p...endula in frunte ca masura anti-epidemica iar ei isi vor tatua fericiti chiar doua p...endule. Astia sunt intr-o relatie bolnava sado-maso cu guvernul, guvernul ii supune la ritualuri de umilire iar ei cred ca asa isi manifesta guvernul dragostea.
  Avocata Viviane Fischer spunea ca dupa/daca ce se va incheia aceasta teribila epizdemie si se va dovedi ca vaccinul a fost periculos inutil si ineficient tot vor exista fanatici care sa caute sa-l cumpere pe bani grei de pe piata neagra. Cred ca are dreptate.
  Cumnata-mea deja si-a programat copiii la injectare. Da, nu crede nici ea ca covidul e prea periculos pentru copii insa vrea sa-l protejeze pe bunicul care e si el injectat si boosterit...dar nu vrea ca Doamne-fere, copiii ei nevaccinati sa-l omoare pe bunicul vaccinat!! Si in plus, asa a zis guvernul si expertii lui, ca trebuie injectati si copiii.
  Sa dai cu basca de pamant, nu alta!!!
 • Aluatmamaligafoc! ► Coronoia 04.12.2021 09:06
  Comrad Andronov daca s-ar trzi din morti nu iar veni sa creada cat de bine functioneaza metole lui,chiar mai bine decat si-a imaginat vreodata , dupa spusele defectorului Yuri Bezmenov
  https://www.youtube.com/watch?v=rGnDRJ_lVqI

  Acelasi lucru se intampla cu religia Guvid .
 • Bibicu ► Coronoia 04.12.2021 11:20
  Oamenii astia sunt plastilina in fata televizoarelore. Daca papusarii vor o revolta/revolutie va fi suficient sa-si schimbe mass-media pozitia, sa nu mai cenzureze si alte opinii ba chiar sa faca dezvaluiri "bomba" dintr-o data, si sa vezi cum vaccinatii pricep subit si percuteaza.
 • Lykon 04.12.2021 02:27
  Dragi cititori,
  Nu va temeti!
  Impartasesc cu voi aceleasi griji si temeri.
  Ma feresc sa vorbesc sforaitor, dar in cele din urma, in circumstante critice, un singur lucru ne ramane cu adevarat drept pavaza si tarie -- credinta si comunitatea semenilor in credinta.
  Taria de suflet da trupului tarie sa lupte, sa indure si sa infrunte raul si moartea cu demnitate.
  Pesemne e voia Tatalui cele ce ni se pregatesc azi cu cinism si viclenii. El le ingaduie pe toate. Ori poate nu. Noi nu stim.
  Probabil mai mult decat altadata, cu credinta copilaresc-naiva poate, versurile unui poem de Cosbuc rezoneaza puternic, insumand crezul meu, imi mobilizeaza energiile sufletesti. Deci mergem cu Dumnezeu, asa ca altii inaintea noastra!

  -- "Decebal către popor" --

  Viața asta-i bun pierdut
  Când n-o trăiești cum ai fi vrut!
  Și-acum ar vrea un neam călău
  S-arunce jug în gâtul tău:
  E rău destul că ne-am născut,
  Mai vrem și-al doilea rău?

  Din zei de-am fi scoborâtori,
  C-o moarte tot suntem datori!
  Totuna e dac-ai murit
  Flăcău ori moș îngârbovit;
  Dar nu-i totuna leu să mori
  Ori câine-nlănțuit.

  Cei ce se luptă murmurând,
  De s-ar lupta și-n primul rând,
  Ei tot atât de buni ne par
  Ca orișicare laș fugar!
  Murmurul, azi și orișicând,
  E plânset în zadar!

  Iar a tăcea și lașii știu!
  Toți morții tac! Dar cine-i viu
  Să râdă! Bunii râd și cad!
  Să râdem, dar, viteaz răsad,
  Să fie-un hohotit și-un chiu
  Din ceruri până-n iad!

  De-ar curge sângele pârău,
  Nebiruit e brațul tău
  Când morții-n față nu tresari!
  Și însuți ție-un zeu îți pari
  Când râzi de ce se tem mai rău
  Dușmanii tăi cei tari.

  Ei sunt romani! Și ce mai sunt?
  Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
  Zamolxe, c-un întreg popor
  De zei, i-am întreba: ce vor?
  Și nu le-am da nici lor pământ
  Căci ei au cerul lor!

  Și-acum, bărbați, un fier și-un scut!
  E rău destul că ne-am născut:
  Dar cui i-e frică de război
  E liber de-a pleca napoi,
  Iar cine-i vânzător vândut
  Să iasă dintre noi!

  Eu nu mai am nimic de spus!
  Voi brațele jurând le-ați pus
  Pe scut! Puterea este-n voi
  Și-n zei! Dar vă gândiți, eroi,
  Că zeii sunt departe, sus,
  Dușmanii lângă noi!
 • A.C. 04.12.2021 04:30
  Castiga numai cine gandeste ca un castigator!
  Si David l-a invins pe Goliat, dar a facut-o pentru ca s-a luptat cu Goliat. Nu a stat cu coada intre picioare, cu ochii holbati de frica. Nu a fugit sa se ascunda. Nu a fost las. Si nici nu s-a resemnat cu infrangerea. A mers cu credinta lui in Dumnezeu si a invins!
  Cine gandeste ca un perdant, este un perdant.
  Numai bine!
 • alex888 04.12.2021 22:53
  Acest articol încorporeazã cam tot ce este de spus!,…frumos scris si adevãrat!!!
  Noi românii vom învinge cu ajutorul Treimii Sfânte si Preasfântei Nãscãtoare de Dumnezeu!
 • Criscros50 05.12.2021 00:13
  În sfârșit adevarul spus clar și fără ameteli cu viruși și pandemii stupide! Începusem sa ma cam satur de toate aburelile care erau prezentate drept știri și care ocoleau esența problemei. Pana nu știi exact cum stai nici nu poți lua masurile care se impun, iar acestea sunt expuse limpede aici pentru prima data. Fără o revolta generala nu scapam de deznodământ. Plandemia a fost doar salva de deschidere intr-un război împotriva tuturor. Rezultatul poate fi descurajant dar raman la ideea mea: cata vreme noi suntem milioane și ei sute, sau poate mii, finalul încă poate fi asa cum îl vrem noi. Va dura generații pana scapam de toate naparcile, fara indoiala. Deocamdată ei distrug sistematic toate sistemele care le-au dat putere. Sa o facă! Când vor termina și vor veni cu ideea de a înlocui ce știm cu ce vor ei este rândul nostru. Dacă ne trezim pana atunci. Dacă nu, alte generații vor fi sacrificate. Pana la urma imperiul visat de ei va avea soarta tuturor imperiilor, praful și pulberea.
 • manu_fx 05.12.2021 11:34
  E un razboi unidirectional momentan, doar "elitele" impotriva noastra. Chiar daca suntem multi, totusi majoritatea sunt in adormire, indiferenti la orice. Doar un nucleu dur, 3-4% va contra ataca si probabil ca se va incepe cu mici revolte ici colo, care se vor raspandi mai apoi in toata lumea, pe masura ce institutiile de forta vor incerca sa stinga focarele cu forta. Timpul e scurt, nu mai e vorba de generatii, ci poate de ani, in care sa se darame aceasta ordine si sa se instaureze o alta. Greseala lor e ca au apasat pedala acceleratiei si si-au dat arama pe fata; de aici incolo se vor trezi cu executanti linsati si nu vor putea sa-si implementeze mai departe planurile, pentru ca nu vor gasi alti voluntari executanti. Marea confruntare urmeaza; n-avem cum sa pierdem, il avem pe Dumnezeu de partea noastra.
 • Rusi 05.12.2021 10:02
  Acum au scos de sub pat tulpina Omicron.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei