Testul nr. 1: Ce are COVID-ul cu Rasismul și cu Prostia

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea California de Sud a eliminat cuvântul „câmp” („field”) din programă și din referințele academice din cauza presupuselor sale conotații „rasiste”.

Pentru combaterea rasismului, universitatea a anunțat că expresii precum „field of study” („domeniu de studiu”) vor fi înlocuite cu „practicum”.

Într-un comunicat în care își explică decizia, conducerea universității arată:

Limbajul poate fi foarte puternic și expresii precum „going into the field” („a merge pe teren”) sau „field work” („cercetare pe teren”) pot avea conotații pentru descendenții sclavilor și lucrătorii imigranți care nu sunt benigne.

Și conducerea universității conchide că este important să „respingem supremația albă, ideologiile anti-imigrație și anti-culoare”.

 

Recent, Universitatea Stanford a propus ca termenul„american” să fie trecut pe o listă neagră, alături de alte cuvinte„dăunătoare”, din cauză că ar fi prea „US-centric” și ne-incluziv pentru oamenii din celelalte țări ale continentului.

Din motive de „rasism, misoginism, homofobie, clasism (!), antisemitism și misoginegrie (misoginie față de femile de culoare – n.m.)”, Shakespeare este interzis sau ostracizat în universitățile britanice.

Iar Universitatea York și-a prezentat scuze public pentru că a folosit „Cele trei maimuțe înțelepte” (care își acoperă respectiv ochii, gura și urechile) ca afiș pentru o conferință de istoria artei.

Motivul? Se știe: maimuțele sunt un simbol al Rasismului.

Și asemenea exemple ar putea continua la nesfârșit.

Probabil că una din cauzele cele mai importante ale beznei în care se afundă din ce în ce mai mult Occidentul este că farurile călăuzitoare, sursele de lumină care au fost cândva universitățile au devenit astăzi Izvoare de Întuneric.

IMBECILITATEA iese astfel din zona sub-mediocrului și capătă morgă de știință. Și de Dogmă.

Iar îndoctrinarea turmelor de imbecili care ies anual cu zecile de mii de pe băncile universităților occidentale, transformarea lor în gardieni ideologizați și pătrunși de misiunea lor, devine astfel metoda perfectă de a manipula, controla și supune Omenirea întreagă cu argumentul irefutabil al Științei.

Dictatura COVID a fost doar Testul nr. 1. Și s-a dovedit că metoda funcționează perfect.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Radu Comsuta 13.01.2023 14:39
    Observ cu stupoare un fenomen: fețele albe academice sunt cele care le ofera pe tavă studenților de etnii variate, dar indiferente dealtfel, sugestii în legătură cu anumite cuvinte, locuțiuni, expresii care ar avea un potențial rasist. Și potențialul ăla mult forțat. Adică, uite, asta ar putea avea o conotație rasistă. Hai să o interzicem. Hai să interzicem și cealaltă chestie care tot a rasism miroase de departe.
    Stau și îmi pun două întrebări:
    1. Ce vor de fapt oamenii ăștia care vin cu așa idei crețe? Vor să fie luați în ochi bun de progresiști, vor apreciere academică? Ce vor de fapt?
    2. Unde se vor opri? Există limite pentru a opri nebunia? Că dacă mergem pe acest trend putem și să desfințăm lumea civilizată, să nu mai folosim nimic din descoperirile omului modern, becul electric, electrocasnicele, mijloacele de transport, pentru ca sunt rasiste. Da ați auzit bine. Le dă afro-americanilor un așa un sentiment de inferioritate pentru că nu sunt descoperiri ale omului de culoare ci sunt descoperiri ale supremațismului alb.
    Ca să fim corecți cu frații noștri cu pielea bronzată să ne întoarcem în epoca de piatră când trăiam în peșteri, ne cățăram în copaci, umblam în piei de animale si ne culcam pe pamant, exact ca triburile africane sau aborigenii australieni.
    Râde dracul de moralitatea omului corect politic de se prăpădește. L-am băgat în spital de râs.
  • A.C. 13.01.2023 15:11
    Se vor opri cand nu se va mai conforma lumea la prostiile astea. E simplu, nu trebuie lasati sa isi impuna cretinismele. Sa vedem cati se opun. Incep sa numar...
  • Elina 13.01.2023 15:42
    In anii crunti ai colectivizarii si ai instaurarii depline a bolsevismului in tara, erau unii care isi denuntau parintii, doar pentru a da bine la partid si a manca o paine mai buna (otravita).
    Ce ne mai miram de ce se intampla azi in univeristatile americane? Marsul cel lung marxist a inceput din secolul trecut. Astia sunt la a n'spea generatie pregatita sa paraziteze sistemul: profesori, magistrati, medici..
  • Nils 13.01.2023 17:15
    IDIOTI,TAMPITI ,SPALATI PE CREIER.toti cu litera mare le faca placere ca sant scosi in evidenta.Vai de invatamantul di ziua de azi.
  • IC XC NI KA 13.01.2023 19:57
    Prosteală pe față .. înșelare pe față sau nu, după caz ..

    LUPTA e cu HRISTOS!

    Înlocuiesc cuvinte, scot cuvinte și .. totodată
    i n v e n t e z ă cuvinte precum dezinformare/discurs de ură ..

    Dicționarul Oxford în 20 de volume! - “NU există cuvântul „dezinformare”, NU există cuvinte de ură (hatespeech). De ce?

    Deoarece sunt cuvinte prostești care au fost i n v e n t a t e în ultima vreme..

    Motivul pentru care nu are sens, este pentru că NU are fundație! Nu există un controlor definitiv al ceea ce este adevărat pentru a spune că ceva este dezinformare este o OPINIE!

    ..aceste cuvinte sunt instrumentele
    t i r a n i l or. Sunt folosite de oameni care doresc să-i împiedice pe oameni să-și împărtășească opiniile, vor să controleze discursul și e l i m i n ă libertatea oamenilor de a vorbi ..

    Ideea de a folosi dezinformarea este o modalitate de a c o n t r o l a dezacordurile, pentru a închide dezbaterile v a l o r o a s e, este o modalitate de a închide gura criticilor celor puternici și așa ar trebui să fie numit ceea ce este: un INSTRUMENT vicios al autoritarilor care doresc să CONTROLEZE viețile noastre.

    CONCLUZIE

    Creștinii .. persecutați și uciși pentru că au spus lucruri ..adevărate timp de două mii de ani,

    romanii ne-au u c i s pentru că spuneam că NU EXISTĂ ZEI, există doar unul și pentru că spuneam că idolii lor erau demoni.

    Musulmanii ne-au u c i s pentru că am spus că Mahomed a fost un PROFET FALS și că Iisus este Fiul lui Dumnezeu și a fost răstignit pe o cruce.

    Comuniștii ne-au u c i s, bine ne-au ucis pentru TOT, dar ne-au ucis pentru că am spus că Hristos a Î N V I A T!

    Acum seculariștii vor să ne închidă că spunem:

    1. căsătoria este între un bărbat și o femeie,
    2. un copil nenăscut în pântece este o ființă umană și
    3. este imposibil să îți schimbi sexul.

    Pentru că îl iubim pe Dumnezeu și iubim oamenii, creștinii NU ar trebui să facă nimic decât a spune ADEVĂRUL în dragoste, INDIFERNT de consecință,

    Dumnezeu este apărătorul adevărului și va avea ziua Lui și va câștiga. Dar cuvintele dezinformare și discurs instigator la ură să fie alungate de pe fața Pământului eradicate ..

    Dumnezeu să fie cu voi!”


    https://www.chilieathonita.ro/2022/12/21/dezinformare-fake-news-parintele-iosua-trenham/
Ultima oră

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă