Teologul-Jacuzzi care mozolea tinere de vârsta fiicei lui în boscheții din Herăstrău și-a dat cu secrețiile în propria fasole. Diplomata terfelită de Baconschi a activat la Tel Aviv când el era ministru de Externe și la Chișinău în mandatul lui Aurescu

De Victor Roncea  /  

Teodor Anatol Baconschi (st) și Sergiu Ionuț Diacomatu (dr), două celebrități în domenii conexe

Teodor Anatol Baconschi (st) și Sergiu Ionuț Diacomatu (dr), două celebrități în domenii conexe

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Intelectualul de bucătărie și diplomatul bun la toate Toader Anatol Baconschi este, potrivit unui alt „teolog” userist fără operă și biografie, „o personalitate reală a societății civile creștin ortodoxe din România, om din interiorul, nu din exteriorul Bisericii, care constant a apărat-o și sprijinit-o public” - un „intelectual creștin, real și onest implicat în viața Bisericii”.

Copil din buruieni, născut dintr-o relație extramaritală a tatălui său, poetul proletcultist cu rude ucrainene Anatol Baconsky, consumată pe un pat de spital, cu o doctoriță de origini necunoscute, potrivit prozatorului D.R. Popescu, personalitatea adânc implicată în viața bisericii nu ezită să se ofere drept ispită goală-goluță în fața fiicelor sau mamelor - poate și bunicuțelor? - care roiesc în jurul lui.

De la testatul cozii mai maturei Vulpi prin Jacuzzi-urile diplomatice din Australia la pupinsânismul practicat asiduu la adresa Elenei Udrea și mozolitul unor tinere de vârsta propriei lui fiice în boscheții din Herăstrău, nimic nu-i scapă.

Experiența lui de diplomat instruit de SIE în tainele pământene și sub-pământene își spune cuvântul.

Cum era, așadar, să-i scape un dialog înregistrat pe ascuns și posibil regizat dintre două persoane particulare în care este pomenită o consuliță dar și numele Înaltului Teodosie? Mai ceva ca „câinele Patriarhului”, bichonul jigărit al lui Pleșu a sărit, cu dințișorii săi uzați în lupte de veritabil traseist politic și erotic, de la Pagina 5 a ziarului Libertatea direct în turul dulamei Arhiepiscopului Tomisului.

Numai că, ce să vezi?, singurul diplomat dat afară de două ori din Ministerul de Externe (pentru a fi reangajat apoi de... Victor Ponta), totodată singurul ministru de Externe al României demis prin SMS, a uitat că consulița pe care o terfelește cu eleganța-i de boschet caracteristică a fost în funcție la Tel Aviv - potrivit documentelor publice furnizate de MAE - exact când el era ditamai „șef al diplomației române”. Pentru ca apoi, aceeași consuliță tocată acum de intelectualii lui Petrov să fie instalată în post la Chișinău fix în perioada mandatului marelui „negociator” și trădător al cauzei românilor și teritoriilor românești din Ucraina, Bogdan „Trabucel” Aurescu.

Atent să nu fie dat în judecată de cunoscutul și talentatul avocat Cuculis, Baconschi formulează pervers întrebarea dacă „IPS Teodosie este vinovat de presupusă dependență mentală”, pentru ca apoi tot el să răspundă cu un mare „DA!”.

Ați înțeles logica: deși e doar „presupusă” legătura, SIGUR IPS Teodosie este „vinovat”, automat. Ca la Securitatea bolșevică din anii '50, pe lângă care se gudura tăticul lui din flori.

Este aproape ca și cum ne-am întreba noi dacă Pleșu și Liiceanu sunt vinovați de o presupusă relație intraintelectuală consumată în același pat și apoi, fără nici o dovadă concretă, pentru că filmele din cabana lui Noica de la Păltiniș nu au ajuns la CNSAS, să răspundem la fel de categoric ca bichonul în cauză.

După cum ați înțeles, IPS Teodosie este „vinovat” prin tangență indirectă de ceva imaginar și „presupus”, verdict rezultat dintr-o conversație privată a unor persoane care îi menționează numele, înregistrată pe ascuns, ca la Securitate, cu care intelectualii lui Petrov s-au delectat, potrivit experiențelor lor în domeniu.

Dar dacă în cazul amintit vorbim de presupuse legături - altfel concret explicate de Arhiepiscopia Tomisului - cu o persoană acreditată ca diplomat chiar de Baconschi și Aurescu, oare cum stăm cu certitudinea relațiilor extrem de directe avute de traseistul și profitorul politic Teodor Anatol Baconschi cu celebrul SERGIU DIACOMATU și sacoșele lui, fost vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), fost vicepreședinte al unuia dintre partidele căpușate de intelectualii lui Petrov, ajuns apoi președinte PNL pe sectorul 1 și adulator al lui Klaus Iohannis dar și reținut, cercetat și trimis în judecată de DNA PENTRU IMPLICAREA ÎN RESTITUIRI ȘI DESPĂGUBIRI FRAUDULOASE DE ZECI DE MILIOANE DE EURO?

Vinovat?

Foto jos, de la același eveniment din fotografia de mai sus, patronat de celebrul Sergiu Diacomatu, cu țuțării de serviciu ai Monicăi Macovei, membră de onoare a asociației homosexualilor din România, Baconschi, Paleologu și Papahagi:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires