TRĂDAREA MEDICILOR. Cuvântul Cititorului

De Cititor ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Lumea suferă de lipsa de credință într-un adevăr transcendent.” - C. B. Rennouvier

Pornind de la romanul "Trădarea cărturarilor” de Julien Benda - de unde am adaptat titlul articolului și am preluat citatul care apare în deschiderea cărții - mă voi referi în acest caz la ceva concret ce am trăit, în cazul a doi medici de familie dna. M. și dl. M. (nu sunt soț și soție, doar au aceasi inițială a numelui de familie). În acea carte, scrisă pe parcursul a 5 ani, una din tezele principale se referă la trădarea și nepromovarea valorilor umaniste (ex. de dragoste, de libertate, de cinste) de către intelectualii celei de a doua jumătăți a secolului al XVIII-lea în favoarea pasiunilor politice (ura de clasă, ura de rasă, ura de națiune). Același lucru se întâmplă și acum, doar că vânzarea umanității se face pentru bani. Se știe că fiecare medic de familie, care a susținut vaccinarea a încasat BONUS 80 ron/pacient injectat.

Să încep cu începutul. Acțiunea se petrece la clinica medicală Apaca din București, unde ambii medici activează. Eram un pacient/client de mult timp, al doamnei dr. M., mă mutasem în București, de prin 2011 și a trebuit să îmi schimb și medicul de familie. Ne-am înțeles foarte bine, în relația medic pacient, până a început plandemia de C0vid19. Vizitele mele la medicul de familie au fost rare, pentru a efectua analizele medicale anuale gratuite, în peste 95 % din cazuri. A fost o relație ok, în general veneam doar pentru a obține avize de "clinic sănătos, apt pentru muncă”.

De când a început plandemia de C0vid 19, am fost o dată sau de maxim două ori la medicul meu de familie (până în septembrie 2021). În acea perioada deja apăruse vaxxinul de C0vid19, eu fiind un creștin-ortodox practicant aflasem deja de avertismentul Sfinților Părinți din Sfântul Munte: Nu vă vaccinați [1].  Așadar, în acea perioadă de necunoaștere, de problematizare a vaxxinului, neștiind ce să aleg, am întrebat. " Ce să fac, să mă vaccinez sau nu?” La care fostul meu medic de familie, dna. M., după ce scos un zâmbet și un râs (care mie din acel moment mi s-au părut suspecte), mi-a zis duios: "Nu cred că în cazul tău vor fi probleme cu vaccinul. [Te sfătuiesc, să îl faci - cumva aceste cuvinte erau subînțeles, din modul în care mi-a pus accentul în răspunsul pe care mi l-a dat]”. Eu i-am zis că nu mă vaccinez, având în vedere avertismentul Sfinților Părinți din Muntele Athos. În acea perioada, au fost mai multe astfel de avertismente din Athos.

Toate bune și frumoase, plandemia a trecut, eu nu m-am vaccinat, iar în momentul în care i-am spus dnei dr. că a trădat jurământul lui Hipocrate "În primul rând, NU FACE RĂU”[2], s-a supărat. În momentul în care i-am trimis un SMS în care i-am explicat apoi că pentru niste arginti, ca Iuda a trădat jurământul, recomandând înțeparea cu un ser dubios, s-a simțit lezată în orgoliu/amorul propriu și mi-a spus să mă mut la un alt medic, că dumneaei nu mai vrea să fie medicul meu de familie. Am înțeles și m-am mutat, din păcate, la un medic de familie care este la două cabinete distanță de al dânsei, în aceasi clinică, la același etaj. Aici apare în ecuație domnul doctor M., mult mai în vârstă, de la care așteptam altceva. M-am mutat în condiții ok, până recent când după ce am mărturisit că am contribuit și am plasat-o pe lista tradătorilor profesiei [3] pe dna. M. care a greșit cel puțin moral, la inițiativa cititorilor ActiveNews, am început să am probleme cu dl. doctor M.

Când am cerut un simplu aviz de a putea să îmi schimb locul de muncă, a început calvarul. Deoarece cei doi medici au vorbit intre ei, chiar când am fost la medicul de familie, domnul M., că să cer o adeverință pentru angajare, deoarece tocmai îmi schimbam locul de muncă, acesta a ieșit și s-a dus la toaleta medicilor, închisă cu cheie, unde nu stiu ce a putut să facă 25 de minute, după ceas. Am aflat apoi. Din dorința de a se răzbuna pe mine dna. M, a fost sunată de dl. M. și mi-a impus un set extrem de mare de analize medicale, doar pentru a mă întârzia, că pot. Eu aveam nevoie de o simplă recomandare medicală, fiindu-mi necesară în etapa de probă la noul loc de muncă. De asemenea, când am observat că îmi dă o lista impresionantă de analize, și i-am spus că e "Vicarius Filii Dei”, în îngâmfarea sa, mi s-a spus "Nu îmi spui tu mie, cum să îmi fac meseria.” Aceste lucruri sunt parțial adevărate, daca nu aș fi sesizat reacția de om îndrăcit, a medicului meu de familie. Mai ales că stiu că este un fel de Cosa Nostra, în acea clinică pe care nu o recomand nimănui. De evitat. Exact ce observa și dl. Doctor Răzvan Constantinescu, "Până nu vă cereți iertare, nu mă las” [4], voi mărturisi și eu, punctual, problemele generate de cei doi.

Pur și simplu acum, stau și mă întreb daca sunt doctori sau doftori. Căci medici, prin încălcarea jurământului lui Hipocrate și sprijinirea reciprocă în ticăloșii, eu nu îi mai pot numi.

Cred Doamne și mărturisesc, că Tu ești cu Adevărat Hristos, Fiul lui Dumnezeu celui Viu, care ai venit în lume să îi mântuiești pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu.

WEBOGRAFIE
[1] http://www.cuvantul-ortodox.ro/gheron-eftimie-kapsala-sfantul-munte-sub-pretextul-sanatatii-ne-este-desfiintata-libertatea-dupa-frica-virusului-a-venit-terorismul-din-pricina-vaccinarii-obligatorii/
[2] https://www.activenews.ro/covid-documentare-video-covid/MAI-INTAI-NU-FACE-RAU-FILMUL-IN-ROMANA.-Ce-civilizatie-suntem-daca-vrem-sa-fortam-adulti-si-copii-sa-se-injecteze-cu-un-ser-al-carui-continut-este-secret-Documentarul-REZISTATI-HOLD-ON-Primum-Non-Noce
[3] https://www.activenews.ro/stiri/LISTA-TUTUROR-VACCINISTILOR-DIN-ROMANIA.-O-initiativa-a-cititorilor-ActiveNews-177640
[4] https://www.activenews.ro/opinii/Razvan-Constantinescu-LIMACSI.-Pana-nu-va-cereti-iertare-nu-va-las-Mor-cu-voi-de-gat-179105

Cercetător Științific, Dr. Ing. Octavian Adrian Tabără

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Tabără Octavian-Adrian 05.06.2023 12:43
  http://www.cuvantul-ortodox.ro/ne-mai-stim-chemarea-adevarata-o-mai-luam-in-serios/

  Sugestie primită de la frații/surorile de la www.candelar.ro.

  TOLE ET LEGE.
 • Tabără Octavian-Adrian 05.06.2023 22:14
  *subînțelese ERARE HUMANUM EST
 • Gina Cogeasca 05.06.2023 22:35
  Inducerea in eroare a populatiei cu buna stiinta trebuie pedepsita. Ar trebui sa se constituie un proces international, si sa fie judecati toti cei responsabili. Cei care au facut vaccinul, cei care l-au aprobat, presa, medicii si toti ceilalti care au dezinformat, toti politicienii care au dat dispozitii, toti policienii care au distrus economiile tarilor cu buna stiinta. Au supus populatia intregii planete la un experiment prin instituirea fricii.
 • Carbid 08.06.2023 21:09
  proces va fi acolo Sus! cred ca aici jos ați vrut sa spuneți poligon!!!
 • INJECTIA FINALA 06.06.2023 08:54
  Medicii, cu mici excepții, sunt uneltele și Sclavii diabolicului Big Pharma.
  Inclusiv cei promovați pe Trinitas (radio, TV etc).
  Lumea întreagă e scufundata intr'o mare de molecule chimice nocive care ii imbolnavesc pe oameni, ii fac dependenți, le grăbește moartea, după ce le'a golit și buzunarele.
  Prima misiune a medicilor : sa'i învețe pe oameni principiile și legile sănătății naturale, traditionale, sa'i lumineze...
  Dar cum pot doctorii, aceste puțuri de întuneric, să lumineze soarele dumnezeirii?
  Starea de dezastru sanitar mondial se datorează castei medicale aservite Big Pharma.
  Au loc în primele loje în iad.
  Pt genocidul din plandemonie , medicii vinovați trebuie condamnati la închisoare pe viață. Și să li se injecteze periodic un vaxxin letal...
 • FlorinG 06.06.2023 15:16
  Tacerea medicilor in legatura cu vaccinarea a fost si este in continuare o tradare. Psihopatii care au sprijinit politic vaccinarea nu ar fi reusit fara ajutorul medicilor tradatori.
 • Catalin1972 07.06.2023 12:25
  Corect ,pentru plandemie si vaxinare ,medicii sunt cei mai vinovati !Daca ei ar fi ales sa actioneze ca medici nu ca sclavi ai politicienilor ,nu ar fi fost posibila plandemia .
 • Carbid ► Catalin1972 10.07.2023 18:04
  Sau cum spunea altcineva pe aici "Pădurea nu ar fi fost tăiată dacă topoarele n-aveau cozi"!
 • Tabără Octavian-Adrian 06.06.2023 20:15
  Tocmai am fost informat de către Facebook, pe care îl folosesc doar ca mod de expunere live, că am fost depistat de fact chechărșii rețelei că postările mele conțin informații false. Gulagul digital se creează ACUM.
 • Tabără Octavian-Adrian 07.06.2023 03:33
  *checkerșii
 • Just Talented 08.06.2023 00:43
  70 % dintre ei ar trebui sa faca puscarie pe 200 de ani fiercare
 • Carbid 10.07.2023 18:05
  Adică masă și cazare gratis 200 de ani?? nuuu...
 • Tabără Octavian-Adrian 08.06.2023 06:13
  Bio-tehnologue TRANSumanistă: https://m.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/ULTIMELE-ZILE-un-nou-film-documentar-conspirationist-realizat-de-autorii-celebrului-MOARTE-SUBITA.-Tradus-in-romana-la-ActiveNews.-VIDEO-FINAL-DAYS-182507
 • Tabără Octavian-Adrian 08.06.2023 06:14
  *tehnologie
 • Tabără Octavian-Adrian ► Tabără Octavian-Adrian 10.06.2023 20:53
  Sugerez www.candelar.ro și www.candelarugulaprins.ro
 • Tabără Octavian-Adrian 16.06.2023 05:57
  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dr.-Joseph-Mercola-Protocoalele-mortii-%E2%80%93-Recomandarile-OMS-privind-ventilatia-mecanica-nu-au-fost-concepute-pentru-a-salva-pacientii-cu-covid-182627
 • Tabără Octavian-Adrian 10.07.2023 16:37
  Revin cu un articol, în EN care explică mai bine, ce se întâmplă acum: https://petermcculloughmd.substack.com/p/babylon-the-great-and-the-bio-pharmaceutical
 • Tabără Octavian-Adrian 24.07.2023 18:43
  Acum revin cu un articol științific, care poate ar trebui să dea de gândit https://www.researchgate.net/publication/363789340_Post-Trans_Human_Techno_Science_as_Help_or_Threat_An_Overview_with_Emphasis_on_a_Current_Nanotechnology_Application
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici