TRĂDAREA MEDICILOR. Cuvântul Cititorului

De Cititor ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicare la Retrospectiva Anului

"Lumea suferă de lipsa de credință într-un adevăr transcendent.” - C. B. Rennouvier


Pornind de la romanul "Trădarea cărturarilor” de Julien Benda - de unde am adaptat titlul articolului și am preluat citatul care apare în deschiderea cărții - mă voi referi în acest caz la ceva concret ce am trăit, în cazul a doi medici de familie dna. M. și dl. M. (nu sunt soț și soție, doar au aceasi inițială a numelui de familie). În acea carte, scrisă pe parcursul a 5 ani, una din tezele principale se referă la trădarea și nepromovarea valorilor umaniste (ex. de dragoste, de libertate, de cinste) de către intelectualii celei de a doua jumătăți a secolului al XVIII-lea în favoarea pasiunilor politice (ura de clasă, ura de rasă, ura de națiune). Același lucru se întâmplă și acum, doar că vânzarea umanității se face pentru bani. Se știe că fiecare medic de familie, care a susținut vaccinarea a încasat BONUS 80 ron/pacient injectat.

Să încep cu începutul. Acțiunea se petrece la clinica medicală Apaca din București, unde ambii medici activează. Eram un pacient/client de mult timp, al doamnei dr. M., mă mutasem în București, de prin 2011 și a trebuit să îmi schimb și medicul de familie. Ne-am înțeles foarte bine, în relația medic pacient, până a început plandemia de C0vid19. Vizitele mele la medicul de familie au fost rare, pentru a efectua analizele medicale anuale gratuite, în peste 95 % din cazuri. A fost o relație ok, în general veneam doar pentru a obține avize de "clinic sănătos, apt pentru muncă”.

De când a început plandemia de C0vid 19, am fost o dată sau de maxim două ori la medicul meu de familie (până în septembrie 2021). În acea perioada deja apăruse vaxxinul de C0vid19, eu fiind un creștin-ortodox practicant aflasem deja de avertismentul Sfinților Părinți din Sfântul Munte: Nu vă vaccinați [1].  Așadar, în acea perioadă de necunoaștere, de problematizare a vaxxinului, neștiind ce să aleg, am întrebat. " Ce să fac, să mă vaccinez sau nu?” La care fostul meu medic de familie, dna. M., după ce scos un zâmbet și un râs (care mie din acel moment mi s-au părut suspecte), mi-a zis duios: "Nu cred că în cazul tău vor fi probleme cu vaccinul. [Te sfătuiesc, să îl faci - cumva aceste cuvinte erau subînțeles, din modul în care mi-a pus accentul în răspunsul pe care mi l-a dat]”. Eu i-am zis că nu mă vaccinez, având în vedere avertismentul Sfinților Părinți din Muntele Athos. În acea perioada, au fost mai multe astfel de avertismente din Athos.

Toate bune și frumoase, plandemia a trecut, eu nu m-am vaccinat, iar în momentul în care i-am spus dnei dr. că a trădat jurământul lui Hipocrate "În primul rând, NU FACE RĂU”[2], s-a supărat. În momentul în care i-am trimis un SMS în care i-am explicat apoi că pentru niste arginti, ca Iuda a trădat jurământul, recomandând înțeparea cu un ser dubios, s-a simțit lezată în orgoliu/amorul propriu și mi-a spus să mă mut la un alt medic, că dumneaei nu mai vrea să fie medicul meu de familie. Am înțeles și m-am mutat, din păcate, la un medic de familie care este la două cabinete distanță de al dânsei, în aceasi clinică, la același etaj. Aici apare în ecuație domnul doctor M., mult mai în vârstă, de la care așteptam altceva. M-am mutat în condiții ok, până recent când după ce am mărturisit că am contribuit și am plasat-o pe lista tradătorilor profesiei [3] pe dna. M. care a greșit cel puțin moral, la inițiativa cititorilor ActiveNews, am început să am probleme cu dl. doctor M.

Când am cerut un simplu aviz de a putea să îmi schimb locul de muncă, a început calvarul. Deoarece cei doi medici au vorbit intre ei, chiar când am fost la medicul de familie, domnul M., că să cer o adeverință pentru angajare, deoarece tocmai îmi schimbam locul de muncă, acesta a ieșit și s-a dus la toaleta medicilor, închisă cu cheie, unde nu stiu ce a putut să facă 25 de minute, după ceas. Am aflat apoi. Din dorința de a se răzbuna pe mine dna. M, a fost sunată de dl. M. și mi-a impus un set extrem de mare de analize medicale, doar pentru a mă întârzia, că pot. Eu aveam nevoie de o simplă recomandare medicală, fiindu-mi necesară în etapa de probă la noul loc de muncă. De asemenea, când am observat că îmi dă o lista impresionantă de analize, și i-am spus că e "Vicarius Filii Dei”, în îngâmfarea sa, mi s-a spus "Nu îmi spui tu mie, cum să îmi fac meseria.” Aceste lucruri sunt parțial adevărate, daca nu aș fi sesizat reacția de om îndrăcit, a medicului meu de familie. Mai ales că stiu că este un fel de Cosa Nostra, în acea clinică pe care nu o recomand nimănui. De evitat. Exact ce observa și dl. Doctor Răzvan Constantinescu, "Până nu vă cereți iertare, nu mă las” [4], voi mărturisi și eu, punctual, problemele generate de cei doi.

Pur și simplu acum, stau și mă întreb daca sunt doctori sau doftori. Căci medici, prin încălcarea jurământului lui Hipocrate și sprijinirea reciprocă în ticăloșii, eu nu îi mai pot numi.

Cred Doamne și mărturisesc, că Tu ești cu Adevărat Hristos, Fiul lui Dumnezeu celui Viu, care ai venit în lume să îi mântuiești pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu.

WEBOGRAFIE
[1] http://www.cuvantul-ortodox.ro/gheron-eftimie-kapsala-sfantul-munte-sub-pretextul-sanatatii-ne-este-desfiintata-libertatea-dupa-frica-virusului-a-venit-terorismul-din-pricina-vaccinarii-obligatorii/
[2] https://www.activenews.ro/covid-documentare-video-covid/MAI-INTAI-NU-FACE-RAU-FILMUL-IN-ROMANA.-Ce-civilizatie-suntem-daca-vrem-sa-fortam-adulti-si-copii-sa-se-injecteze-cu-un-ser-al-carui-continut-este-secret-Documentarul-REZISTATI-HOLD-ON-Primum-Non-Noce
[3] https://www.activenews.ro/stiri/LISTA-TUTUROR-VACCINISTILOR-DIN-ROMANIA.-O-initiativa-a-cititorilor-ActiveNews-177640
[4] https://www.activenews.ro/opinii/Razvan-Constantinescu-LIMACSI.-Pana-nu-va-cereti-iertare-nu-va-las-Mor-cu-voi-de-gat-179105

Cercetător Științific, Dr. Ing. Octavian Adrian Tabără
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (30)
  • Tabără Octavian-Adrian 05.06.2023 12:43
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/ne-mai-stim-chemarea-adevarata-o-mai-luam-in-serios/

    Sugestie primită de la frații/surorile de la www.candelar.ro.

    TOLE ET LEGE.
  • Tabără Octavian-Adrian 05.06.2023 22:14
    *subînțelese ERARE HUMANUM EST
  • Gina Cogeasca 05.06.2023 22:35
    Inducerea in eroare a populatiei cu buna stiinta trebuie pedepsita. Ar trebui sa se constituie un proces international, si sa fie judecati toti cei responsabili. Cei care au facut vaccinul, cei care l-au aprobat, presa, medicii si toti ceilalti care au dezinformat, toti politicienii care au dat dispozitii, toti policienii care au distrus economiile tarilor cu buna stiinta. Au supus populatia intregii planete la un experiment prin instituirea fricii.
  • Carbid 08.06.2023 21:09
    proces va fi acolo Sus! cred ca aici jos ați vrut sa spuneți poligon!!!
  • 1821 ► Carbid 24.12.2023 17:38
    Singur POLIGONUL este solutia !
  • INJECTIA FINALA 06.06.2023 08:54
    Medicii, cu mici excepții, sunt uneltele și Sclavii diabolicului Big Pharma.
    Inclusiv cei promovați pe Trinitas (radio, TV etc).
    Lumea întreagă e scufundata intr'o mare de molecule chimice nocive care ii imbolnavesc pe oameni, ii fac dependenți, le grăbește moartea, după ce le'a golit și buzunarele.
    Prima misiune a medicilor : sa'i învețe pe oameni principiile și legile sănătății naturale, traditionale, sa'i lumineze...
    Dar cum pot doctorii, aceste puțuri de întuneric, să lumineze soarele dumnezeirii?
    Starea de dezastru sanitar mondial se datorează castei medicale aservite Big Pharma.
    Au loc în primele loje în iad.
    Pt genocidul din plandemonie , medicii vinovați trebuie condamnati la închisoare pe viață. Și să li se injecteze periodic un vaxxin letal...
  • Carbid 03.04.2024 15:25
    Și ținuți în viață cu oxigen industrial!
  • FlorinG 06.06.2023 15:16
    Tacerea medicilor in legatura cu vaccinarea a fost si este in continuare o tradare. Psihopatii care au sprijinit politic vaccinarea nu ar fi reusit fara ajutorul medicilor tradatori.
  • Catalin1972 07.06.2023 12:25
    Corect ,pentru plandemie si vaxinare ,medicii sunt cei mai vinovati !Daca ei ar fi ales sa actioneze ca medici nu ca sclavi ai politicienilor ,nu ar fi fost posibila plandemia .
  • Carbid ► Catalin1972 10.07.2023 18:04
    Sau cum spunea altcineva pe aici "Pădurea nu ar fi fost tăiată dacă topoarele n-aveau cozi"!
  • Tabără Octavian-Adrian 06.06.2023 20:15
    Tocmai am fost informat de către Facebook, pe care îl folosesc doar ca mod de expunere live, că am fost depistat de fact chechărșii rețelei că postările mele conțin informații false. Gulagul digital se creează ACUM.
  • Tabără Octavian-Adrian 07.06.2023 03:33
    *checkerșii
  • Just Talented 08.06.2023 00:43
    70 % dintre ei ar trebui sa faca puscarie pe 200 de ani fiercare
  • Carbid 10.07.2023 18:05
    Adică masă și cazare gratis 200 de ani?? nuuu...
  • Tabără Octavian-Adrian 08.06.2023 06:13
    Bio-tehnologue TRANSumanistă: https://m.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/ULTIMELE-ZILE-un-nou-film-documentar-conspirationist-realizat-de-autorii-celebrului-MOARTE-SUBITA.-Tradus-in-romana-la-ActiveNews.-VIDEO-FINAL-DAYS-182507
  • Tabără Octavian-Adrian 08.06.2023 06:14
    *tehnologie
  • Tabără Octavian-Adrian ► Tabără Octavian-Adrian 10.06.2023 20:53
    Sugerez www.candelar.ro și www.candelarugulaprins.ro
  • Tabără Octavian-Adrian 16.06.2023 05:57
    https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dr.-Joseph-Mercola-Protocoalele-mortii-%E2%80%93-Recomandarile-OMS-privind-ventilatia-mecanica-nu-au-fost-concepute-pentru-a-salva-pacientii-cu-covid-182627
  • Tabără Octavian-Adrian 10.07.2023 16:37
    Revin cu un articol, în EN care explică mai bine, ce se întâmplă acum: https://petermcculloughmd.substack.com/p/babylon-the-great-and-the-bio-pharmaceutical
  • Tabără Octavian-Adrian 24.07.2023 18:43
    Acum revin cu un articol științific, care poate ar trebui să dea de gândit https://www.researchgate.net/publication/363789340_Post-Trans_Human_Techno_Science_as_Help_or_Threat_An_Overview_with_Emphasis_on_a_Current_Nanotechnology_Application
  • Magdalena 1619 24.12.2023 18:47
    Ceea ce mă uimește este faptul că niște dr.de familie, DOAR dr.de familie adică niște generaliști, pot recomanda un ser cu atâta siguranță de parcă toți Dr de familie ar fi lucrat la elaborarea lui. Adică niște "experți" de top care înțeleg "cel puțin" 100% genetica umana, "cel puțin" 100% sunt experți în imunologie, "cel puțin" 100% sunt niste genii in biologie moleculara!!! Și dacă ar fi așa, de ce au ajuns doar niste dr.de familie? Ar trebui sa fie capii din D.A.R.P.A. cel puțin!!! Așa că ...pe adevărații dr.de acum îi vom găsi doar prin testarea lor ca în povesti, prin căutarea cu telescopul și NICIODATA PE INCREDERE 100%!! Malheuresement... Sunt sigură că sunt dr.care citesc acest comentariu, de supărat sa se supere, dar nu pe mine sau pe cei care și.au pierdut încrederea în ei ci pe colegii lor!!! Iar dacă cei de treabă vor continua să le ascundă metehnele colegilor ticăloșiți , atunci nu regret nimic din ceea ce am scris aici!!
  • Tic 25.12.2023 02:18
    Fiti sigură ca multi,foarte mulți medici de toate specializările habar nu au de toate câte le-au aflat cititorii AN din articolele publicate si din comentariile scrise cu trimiteri la site-uri si link-uri( adrese electronice românește ,dar s-au încetățenit englezismele astea pacatoase) din intreaga lume.Plus cele traduse de dl Trandafir-Crăciun fericit si toate cele bune pt anul ce vine!Am incercat in diverse ocazii sa dezbat problema conținutului vaxx-ului cu medici ,așa cum a făcut dna dr Hagima,sau de Mihalcea din SUA,sau alti medici si cercetători din intreaga lume.Habar nu aveau de nimic!Nici de numele pomenite,nici de subiect!Nu ii interesează!
    Eu imi petrec si acum nopțile citind despre toată situația generată de dezaxatii planetei ,încercând să pătrund mai bine planul lor,dar si fisuri cât de firave in acesta,iar ei trăiesc în dolce far niente!
    Eu mă zbat sa aduc argumente din domeniul lor,pe limba lor,iar ei imi spun ca sunt basme,ca nanotehnologia nu a ajuns atât de departe si râd suficienți !Asa ca pot sa se supere unii dintre ei cât vor,o fac pe propria ingamfare,căci nu detin ei monopolul înțelegerii vieții doar in baza unei diplome.Deci subscriu la cele spuse de dvs,iar de încredere în ei ,ca mai inainte ca si corp profesional,sa avem iertare,dar nu se mai poate.
  • dejuan 24.12.2023 23:01
    Din iunie 2023: "Potrivit unei scrisori din partea Comitetului pentru Energie și Comerț al Camerei, 14 oficiali ai Institutelor Naționale de Sănătate (NIH), inclusiv dr. Anthony Fauci, nu au fost numiți în mod corespunzător în funcțiile lor în decembrie 2021, așa cum prevede legea. Aceasta înseamnă că probabil au servit ilegal din decembrie 2021 până în iunie 2023." https://t.me/s/covidvaccineadversereactions/18827
    Poate vom afla ca nici Arahat nu a fost in functie cand a dictat cele mai aberante ordine.
  • Davinci 25.12.2023 09:35
    Despre lașitatea intelectualilor a scris Eliade destul. Am simțit pe pielea noastră cm intelectuali de soi gen Vadim, Paunscu, Barbu, Dumitru Popescu, Cartarescu, Liiceanu, Plesu , Lucian Avramescu, Marin Sorescu daca vreți au fost de joasă speță. Nimic din curajul lui Goma a cărui soție era evreica dar neajutat de aceștia care favorizau comunismul. Goma a fost unic, Calciu, Marcel Petrișor si alți dizidenți au făcut sa uitam de trădarea intelectualilor de duzina. Aroganță doctorilor a multora cu o facultate făcută pe puncte unde au jurat la norma fără vreun Dumnezeu fără conștiință. Ei erau cunoscuți si sint cunoscuți ca niște lichele intrate prin masonerie incercind orice pentru avantajele de zi cu zi. Cine mai crede in ei? Nimeni. Azi ii vezi cum apar pe la diverse televiziuni si se dau de ceasul morții ca au făcut ca au dres ca știau de vaccinul otrava . Priviți la prelatul NECULA fără jena se crede al mai tare si fără vina sau la altul Iona alt tăntălău care crede ca facind teologia s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Trădători de conștiință nu fac decit mult mai multe păcate si nu are sa le fie iertat. Ferasca Dumnezeu de încercările venite din ceruri si atunci sa te pui. Nu au învățat nimic din tot ce i s-a intimplat si cum a reacționat IOV. Nimic. Trăim timpuri perverse unde conștiință este ținută închisă bine undeva cu rugămintea către cer sa uite locul. Prelați , intelectuali, oameni politici , săraci , bogați au pierdut noțiunea de cine sint ei de conștiință de a înțelege lucrarea lui Dumnezeu de rugăciunea serenității citind ca sint lucruri care nu pot fi schimbate. Dorina de a parvenire de a trai la maxim orice si lăsarea unor averi imense copiilor unde majoritatea sint niște acefali niște schizoizi. preoții sint poate pe locul intii in frunte cu nea Daniel Ciobotea descris foarte bine de fratele lui care nu. a mișcăt un deget despre vaccinări sau de a ajuta pe frații ortodocși de peste Prut. Mason de mason așa cum sta bine prelatului ortodox actual infuzat de clubul Rotary care a permis o înmormîntare plină de ritualuri a lui Florian Pittis. Si atunci tinerii de azi pleacă își doresc sa scape de preacurvia din jurul lui cu îngeri care nu ezita sa bage cuțitul in tine sa minta sa te calce in picioare. Așa ca in THe Lest Temtetion spre final cind Cel de pe cruce spunea ca a venit îngerul si i-a arătat împărăția lui Dumnezeu pe cind era îngerul diavolului. Da nu se mai știe a separa păcatele capitale de tot ce au ridicat la rang de virtute nemernicii prin aroganță, servilism, minciuna, cameleonism, parvenitism, opulenta, perversitate, șmecherie, tupeu. Astea sint calitățile lor astea sint sensul lor. De aici si pina la medici este doar un colț de strada. Șpăgari, analfabete cu pedigree , jeguri umane. SInt putini care mai au suflet si cred ca au si plecat din tara. Nu vedeți asistente medicale pline de aur pe ele si machiate ca orice boarfa din borderluri? Au murit oameni cu zile s-au produs nașteri in strada fără asistenta pentru ca dormeau in timpul serviciului. Doamna Grosan Flavia pusă la zid de turma de doctori analfabete fără inima mă face sa înjur sa scuip. Eu am vorbit cu doamna Groasan care m-a ajutat sa scap de un așa zis Covid. Știe de hram poarta cap pătrat de Radu Tudor un sfertodoct cu jumate de norma pa la contrainformații îl face nesuferit chiar la Antena 3. Si vin doctori cu care vorbește distinctul si nu i-am văzut sa ia poziție fata de vaccin. Marlone a fost in tara si televiziunile au uitată sa vorbească cu ele... Dece? Slugărnicia romanului a intelectualului fabricat. Si atunci romanul a învățat din cele intimplate in decembrie 89 si pleacă pe rupte afara. 7 milioane sint afara si ei plecați pe timp de pace din tara. Sa intereseze pe cineva? nu. Maneliștii ramin in tara si clanurile apoi parveniții si Secu. Sa va spălați pe cap cu ei dar cum spun domnii doctor sa va dezinfectați invite. NU așa domnule doctor Irinel Popescu? Mason si el.
  • coategoale 25.12.2023 10:38
    Onorata Redactie
    puneti va rog
    CITITOR ACTIVENEWS
    pe lista Redactiei AN de aici
    https://www.activenews.ro/redactia
    multumesc anticipat
  • Tabără Octavian-Adrian 26.12.2023 14:27
    MULȚUMESC pentru apreciere. Cum intodeauna tot ce gandesc este si va fi organizat dupa principiul FSF, adica nu voi depinde niciodata de vreo organizatie pentru a fi remunerat pentru darurile primite de la milostivul Dumnezeu, vedeti rugaciunea preotului din Liturghie, cea de traditie monastica (https://www.dervent.ro/resurse/liturghia/index-D-31.html), e de la sine inteles ca totul va fi, din partea mea, free of charge and available to everyone. Mai scriu, saptamanal aici (uneori si articole) : cronicarortodox.wordpress.com
  • Rusi 25.12.2023 17:18
    Cei doi nu sunt nici doctori sau doftori.ei pot fii numiti criminali in serie.. Cine stie cati au murit din cauza sfaturilor pe care le-au dat lor. Astia merita pedeapsa cu moartea.
  • coategoale 25.12.2023 23:15
    Părintele Constantin Voicescu
    După cum vorbea dânsul în 1990
    Era unul care știa de apocalipsa medicală
    ce stătea să vină peste noi
    https://www.youtube.com/watch?v=GkSQ85t6XGI
    Pr Constantin Voicescu - Cuvînt excepțional despre Biserică și spital

    Acu 2023 ani Patriarhul cel mai sfânt avea Cuvantul
    Acu 33 ani un Preot drept avea Cuvantul
    Azi n-au mai rămas decât golanii și cersetorii

    Mergeți deci la răspântiile drumurilor
    și pe câți veți găsi, chemați-i la nuntă.

    Ce frumoasă responsabilitate stă să vie peste AN
    cu împlinirea Sfintei Evanghelii de la Mateiu 22 cu 9
  • Delena 26.12.2023 13:03
    ACESTA A FOST MOTIVUL PENTRU CARE MEDICILOR LE-AU FOST MARITE SALARIILE ,NU CA LE-AR FI
    FOST FRICA SA NU PLECE DIN TARA. INSTITUL CANTACUZINO A FOST DISTRUS CA SA NU AVEM POSIBILITATEA SA FACEM NOI VACCINUL CARE TREBUIA. MEDICII SPAGUITI N-AU MAI FACUT CE AU JURAT
    SI S-AU LASAT CUMPARATI , IUDELOR . ATI INVATAT ATATI A ANI CA SA VA PURTATI CA NISTE ASASINI .
    VETI PLATI ,COPIII VOSTRI VOR AFLA CINE LE-AU FOST PARINTII .
    DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE MEDICII CARE AU FOST MEDICI ADEVARATI
  • Tabără Octavian-Adrian 04.03.2024 21:23
    Revin cu numele, ca să nu credeți că am scris o fabulă. Îmi asum: doftorița e MĂRGINEAN Daniela și doftorul e MATEICIUC Gheorghe.
Ultima oră

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:30

Scriitorul Constantin Barbu a fost primit în Academia Scientiarum et Artium Europaea din Salzburg - Corespondență din Austria

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas