TOȚI ȘTIAU. CRIMINALII

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci a fost adevărat tot ce a scris ActiveNews în ultimii 3 ani „pandemici”. Am avut dreptate întru totul. „Teroriștii”, „conspiraționiștii”, reclamații și cenzurații pentru „fake-news” sunt confirmați azi de Direcția Națională Anticorupție și procurorii ei. O spune chiar Referatul DNA cu privire la prădătorii autohtoni din Afacerea Vaccinurilor.

Cităm mai jos din Antena 3, care, după trei ani de minciuni mizerabile și propagandă criminală, a descoperit apa caldă. Crede că astfel va reuși să-și dea jos stratul gros de jeg depus pe microfoanele lor în timp ce peste 4 milioane de euro le intrau în conturi pentru terorizarea populației zi de zi și ceas de ceas prin campania pornografică de inoculare a fricii.

Tunurile propagandei cu care a fost intoxicată mintea oamenilor nu sunt cu nimic mai prejos decât acele seringilor prin care a fost inserată otrava în trupurile românilor.

Dintr-odată sunt siderați cu toții, deontologii și deontoloagele „Știrilor Oficiale”, de numărul incomensurabil al flacoanelor de seruri experimentale comandate și plătite de toți românii, vaccinați sau nevaccinați, pentru cei 8-9 milioane care s-au lăsat prostiți și s-au injectat inconștienți, chipurile contra Covid.

Anteniștii n-au știut nimic până acum.

N-au știut nici când s-a aflat oficial, nu numai pe surse, în martie 2022, care este bilanțul fraudei. 90 până la 120 de milioane de flacoane de seruri Covid echivalate la peste 1 miliard 200.000 de euro, cât ar fi costat trei spitale ridicate de la zero. Dacă ținem cont că dintr-un flacon de Pfizer se administrau 5 doze și dintr-unul de Moderna 10 (!) faceți socoteala cum a luat România „vaccinuri” cât pentru toată populația Europei.

De abia acum le-a picat fisa: 

„Potrivit documentelor aflate în ancheta DNA, reiese faptul că toți cei care semnau bonurile de comandă recunoșteau, de fapt, că au fost informați în legătură cu ineficacitatea totală a vaccinului COVID-19 sau de lipsa unei eficacități totale a acestuia și cu faptul că există efecte secundare necunoscute și evoluții în timp ce ele apăreau, detalii care le-au fost ascunse românilor de oficiali din Guvern care subliniau mereu în aparițiile lor publice că vaccinul este sigur și nu există niciun risc.

Mai exact, în bonul de comandă pe care îl transmiteau Uniunii Europene ca să mai aducă niște milioane de doze de vaccin, la articolul I punctul 4 se menționează că: statul membru participant confirmă că vaccinul și materialele cu privire la vaccin și componentele conștiente ale acestuia se dezvoltă rapid ca urmare a circumstanțelor de urgență privind pandemia de COVID-19 și vor continua să fie studiate după furnizarea vaccinului de către statele membre participante, în conformitate cu acest acord. Statul membru participant confirmăeficacitatea și efectele pe termen lung ale vaccinului nu sunt cunoscute în prezent și este posibil să existe afecte, efecte adverse ale vaccinului care nu sunt cunoscute în prezent.”

Mare noutate!

Faptele acestea au fost probate, cu documente, în exclusivitate, de ActiveNews, pe 19 aprilie 2021, când am publicat Contractele Secrete ale Pfizer și Moderna cu un stat membru UE, demonstrând că, potrivit unor reali experți europeni, clauzele impuse de molohii vacciniști erau și sunt ILEGALE. Comisia Europeană a agreat exonerarea de răspundere a producătorilor în caz de reacții adverse sau MOARTE.

Am fost singurii din România. Nimeni n-a mai îndrăznit. Nici pâs n-au zis. Cu excepția avocatului Gheorghe Piperea, nimeni n-a zis nimic. Era vremea terorii.

Atunci, întreaga presă și echipele de monitorizatori de servicii au tăcut, pentru a ne ataca apoi în șarje cu false acuze de „fake news”.

Dar totul era acolo.

De fapt, nu numai Cîțu, Voiculescu sau Mihăilă, Tătaru sau Baciu - ca părtași ai semnării și suplimentării contractelor - știau ce se află în ele.

TOȚI ȘTIAU!

În frunte, bineînțeles, cu „Comandantul Acțiunii”, Arafat, și subalternul lui, Gheorghiță.

Dar să nu uităm de „șeful statului”, care, potrivit legii, trebuia să primească informările pe această temă, cât și, de asemenea, de responsabilii în informații, care erau obligați, prin lege și jurământ, să transmită date reale, pentru a preveni daunele materiale și „pagubele” umane.

Miliardul de care sunt acuzați că l-au spulberat membrii participanți ai grupului organizat de mai sus și acoliții lor este nimic.

Un mare nimic pe lângă viața fiecărui român mutilat sau ucis de serurile experimentale.

Și moartea „subită” curge pe bandă...

Nu doar pentru complicitate la fraudă trebuie acuzați TOȚI cei responsabili.

Ei nu sunt părtași numai la hoție.

Ci la CRIMĂ.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
  • Wolf Edmond 27.11.2023 12:01
    Dacă în documentarul video „Hold Up”, tradus de Ionel Trandafir, aflat pe Rumble și publicat de Active News (eu l-am capturat cu rekorderul), un ofițer al serviciilor secrete franceze spunea ceea ce ce articolul de față afirmă, cum să nu știe Johhanis, Orban și toată gașca din poze când președintele primește zilnic informări de la SRI, președinții camerelor parlamentului și șeful guvernului la fel? Până și președinții consiliilor județene știau. De ce credeți că serviciile secrete cereau în gura mare centre de vaccinare separate pentru personalul lor? De proști?
    În primul rând populimea care se vinde pentru doi mici și o bere trebuia să servească de cobai, credulii și cei care se închină la știința care nu poate fi verificată.
  • Tic 27.11.2023 19:17
    Au stiut!Dovada este ca nici un caz de moarte subită nu provine din rândul lor!
    La sumele pt "vaxx" se mai adaugă cele pt măști,izolete,saci negri,Remdesivir,,etc.
  • Dede 27.11.2023 12:31
    Să fim corecți, Nașul TV și Radu Moraru au avut aceiași poziție
  • Bizzu 27.11.2023 13:30
    Cineva trebuia să pună punctul pe ”i”. L-a pus Victor Roncea: în dosarul achizițiilor de ”vaccin” acuzația de furt sau delapidare este FALSĂ și MANIPULATORIE. Pentru că aceste acuzații sunt reale, dar ele sunt doar partea minoră a problemei. Partea majoră pe care instituțiile statului se fac că n-o văd este cea în care ACELEAȘI personaje sinistre se fac vinovate de GENOCID, CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII și TRĂDARE DE ȚARĂ. Pentru toți cei uciși de protocoalele morții din ”spitalele” covid. Pentru toți cei uciși de imposibilitatea accesului în spitale în timpul plandemoniei. Pentru toți cei uciși de așa-zisele ”vaccinuri”. Pentru toți cei rămași suferinzi pe viață ori de efectele bolii, ori de efectele vaccinurilor. Pentru toți cei terorizați, hăituiți, îmbotnițați, umiliți de o diktatură medicală demnă doar de o comparație pe picior egal cu nazistul Mengele.

    Și încă ceva. Pentru furt pedeapsa normală este pușcăria. Pentru krimele descrise mai sus pedeapsa normală este cea CAPITALĂ. Pentru TOȚI cei vinovați de așa ceva, de la președinte la ultimul jurnalist care făcea propagandă vaccinistă prostind poporul în timp ce-și îndesa în buzunar euroii primiți de la diktatura vaccinistă. Pentru TOȚI cei din cauza cărora au murit ROMÂNI care astăzi ar fi fost alături de noi, cu noi, bucurându-ne împreună de puținele lucruri frumoase pe care acest lagăr satanic globalist ni le mai permite încă.

    Poate că pe moment unii vor plăti DOAR cu pușcăria. Poate că mulți vor scăpa deocamdată, mai ales protejații SEKURITĂȚII. Dar va veni curând ziua în care cei care astăzi se cred mari și tari vor da socoteală pentru tot ceea ce au făcut. Și nu va mai fi ca în 1989, când doar DOI au plătit pentru păcatele celor mulți. DE DATA ASTA VA FI ALTFEL. NUREMBERG 2.
  • Dede 27.11.2023 13:46
    Radu Moraru și Nașu Tv,au avut aceiași poziție.
  • Mircea Dragan 27.11.2023 14:07
    ''De fapt, nu numai Cîțu, Voiculescu sau Mihăilă, Tătaru sau Baciu - ca părtași ai semnării și suplimentării contractelor - știau ce se află în ele. ''
    Pai sa ne spuna ce contin!
  • ice4you 27.11.2023 15:11
    Nu prieteni, NU ATI FOST SINGURI! Am scris zi de zi, v'am sustinut zi de zi, benevol, probono, 3 ani de zile, am dedicat o sectiune intreaga de site pentru asta:
    https://ingerisidemoni.ro/category/ganduri-de-demon/dale-covid19-ganduri-de-demon/page/8/
    Sa fii sanatos domnule Roncea, la mai mare, ca de lucru mai e!
  • INJECTIA FINALA 27.11.2023 19:24
    Activenews a avut un rol primordial în combaterea dezinformării și manipulării plandemice.
    A salvat mulți oameni de la moarte.
    Merită toată admirația și recunoștința noastră.
    Toți cei care s'au luptat zi de zi, ceas de ceas, timp de trei ani, autori, jurnaliști, medici, avocați, diverși specialiști, comentatori, fac parte din elita rezistentă, vitează , eroică a Neamului nostru.

    Dă'le, Doamne, viață lungă, sănătate, pace și bucurie!
  • Tic 28.11.2023 12:10
    Asa este.Să nu uităm cum ne-am informat si ne-am încurajat unii pe alții aici,la Active News! Ar fi poate iarăși momentul să mai donam cât putem fiecare, ca sa poata exista mai departe.
    Voi toti ati facut sa imi fie iarăși dragă omenirea ,cu toate ale ei.
    Lumea este asa cum este,
    Iar ca dânsa suntem noi,o spune Mihai Eminescu.
    Doamne ajută!
  • LaurStefan 27.11.2023 22:21
    Nu inteleg...de unde si pana unde a explodat asta deodată!? Au constatat serviciile ca tensiunea e prea mare si au mai declanșat o supapă!? Pariu ca nimeni nu pățește nimic!? Vin alegerile!? Sa mor daca inteleg ceva... Nu mai pun botul pana nu le vad sangele...restul e poezie.... fentă. Si daca-i sacrifică pentru a mai liniști societatea si tot sunt un pica așa, mulțumit. Sânge...nimic altceva.... sânge
  • Alex TG 27.11.2023 23:11
    Dupa parerea mea si CNA-ul trebuie sa fie acuzat, pentru ca, din cate imi amintesc, era cu ochii pe mass media si daca iesea vre-unul care spunea adevarul, imediat sarea pe sursa media respectiva cu amenzi si alte amenintari, pentru ca nu se respecta narativul guvernamental, oficial.
    Si CNA-ul poate fi acuzat de crima, prin interzicerea propagarii adevarului! Si continua sa faca asta si astazi..
  • Darie 28.11.2023 07:24
    Sa nu uit(ăm), zic!
    Pe 24 noiembrie 2021 se primea în institut, din partea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării / Direcția Management Instituțional, adresa nr. DMI 16692/23.11.2021. Prin aceasta se transmitea, citez:
    "Doamnă/Domnule Director General,
    Din partea Senatului a fost adresată Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării o întrebare cu privvire la rata de vaccinare înregistrată la nivelul institutelor naționale de cercetare-dezvoltare coordonate de MCID, a instituțiilor și unităților CDI care funcționează sub autoritatea ministerului.
    Vă adresăm rugămintea să ne transmiteți până la data de 25 noiembrie a.c. rata de vaccinare la nivelul instituției pe care o conduceți. Se va preciza numărul de persoane vaccinate din total personal din cadrul instituției.
    Cu mulțumiri pentru colaborare,
    Director Gheorghe BALA"
    Deja, cu câteva zile înainte, directorul științific al institutului (interimar de aproape două mandate, ca majoritatea directorilor institutului) solicitase verbal șefilor de departament și de laborator informațiile și întocmise lista vaccinaților și a nevaccinaților (deși la momentul respectiv, oficial, nu i-o solicitase nimeni). Tineri din institut în zilele acelea s-au vaccinat...
    În acele zile se acutizaseră zicerile împotriva nevaccinaților. Unul dintre cei mai vocali colegi țipa prin ședințe sau prin secretariatul institutului să fim dați afară din institut toți cei care refuzăm să ne vaccinăm. El promisese că-și face n vaccinuri, oricâte vor fi disponibile. După actualizarea 3.0 a vaxxului a început să-și exprime în cerc restrâns regretul. Nu, nu că nu și-a făcut și versiunea 4.0, așa cum poate ați crede, ci că-și făcuse up-date-ul 3.0 boosterizat. De atunci, softul vaxxului interferase cu softul organismului, care începuse să dea erori (cardiace) de sistem.
    Dacă vă întrebați cum arăta lista institutului, trebuie să vă dezamăgesc: majoritatea sunt vaccinați... Și la câte mijloace de informare există, nu trebuia decât să deschizi calculatorul și să cauți informații, măcar despre durata punerii pe piață a unui nou vaccin, care trebuie să fie undeva la 15 - 20 de ani, de la primele experimentări până la autorizare.
    Dar, e adevărat, îți mai trebuia și un pic de bun simț și un strop de experiență de viață, să nu crezi toate manipulările lor, și nervii tari, să faci față presiunii din sistem.
  • Darie 28.11.2023 07:40
    Sa nu uit(ăm), zic!
    Pe 24 noiembrie 2021 se primea în institut, din partea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării / Direcția Management Instituțional, adresa nr. DMI 16692/23.11.2021. Prin aceasta se transmitea, citez:
    "Doamnă/Domnule Director General,
    Din partea Senatului a fost adresată Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării o întrebare cu privvire la rata de vaccinare înregistrată la nivelul institutelor naționale de cercetare-dezvoltare coordonate de MCID, a instituțiilor și unităților CDI care funcționează sub autoritatea ministerului.
    Vă adresăm rugămintea să ne transmiteți până la data de 25 noiembrie a.c. rata de vaccinare la nivelul instituției pe care o conduceți. Se va preciza numărul de persoane vaccinate din total personal din cadrul instituției.
    Cu mulțumiri pentru colaborare,
    Director Gheorghe BALA"
    Deja, cu câteva zile înainte, directorul științific al institutului (interimar de aproape două mandate, ca majoritatea directorilor institutului) solicitase verbal șefilor de departament și de laborator informațiile și întocmise lista vaccinaților și a nevaccinaților (deși la momentul respectiv, oficial, nu i-o solicitase nimeni). Tineri din institut în zilele acelea s-au vaccinat...
    În acele zile se acutizaseră zicerile împotriva nevaccinaților. Unul dintre cei mai vocali colegi țipa prin ședințe sau prin secretariatul institutului să fim dați afară din institut toți cei care refuzăm să ne vaccinăm. El promisese că-și face n vaccinuri, oricâte vor fi disponibile. După actualizarea 3.0 a vaxxului a început să-și exprime în cerc restrâns regretul. Nu, nu că nu și-a făcut și versiunea 4.0, așa cum poate ați crede, ci că-și făcuse up-date-ul 3.0 boosterizat. De atunci, softul vaxxului interferase cu softul organismului, care începuse să dea erori (cardiace) de sistem.
    Dacă vă întrebați cum arăta lista institutului, trebuie să vă dezamăgesc: majoritatea sunt vaccinați... Și la câte mijloace de informare există, nu trebuia decât să deschizi calculatorul și să cauți informații, măcar despre durata punerii pe piață a unui nou vaccin, care trebuie să fie undeva la 15 - 20 de ani, de la primele experimentări până la autorizare.
    Dar, e adevărat, îți mai trebuia și un pic de bun simț și un strop de experiență de viață, să nu crezi toate manipulările lor, și nervii tari, să faci față presiunii din sistem.
  • Mirela Monica 28.11.2023 11:36
    L-ati " uitat" pe Jurma, (care cică e medic, dar nu cred ca a profesat in viata lui) si care in fiecare seara la unele televiziuni apărea si ne explica ca suntem inconștienți ca nu respectam restricțiile si ca vor fii infectați f f multi si vor muri f multi....????...etc.frica, frica in oameni...
  • Tabără Octavian-Adrian 29.11.2023 07:11
    Remember: https://www.activenews.ro/opinii/TRADAREA-MEDICILOR.-Cuvantul-Cititorului-182442

    TOTI STIAU, DAR SE PREFACEAU...jucau rolul Iudei. Acum se identifica cu IUDA.
  • Rusi 30.11.2023 16:06
    Toti cei din poza de sus trebuie sa putrezeasca in puscarie pentru genocid.
  • adria 03.01.2024 04:15
    Ar trebui puse NUMELE pe fețele de mai sus. Unele sunt cunoscute dar sunt și multe figuri neidentificate care bănuiesc că au vorbit sau despre care s-a vorbit în presă sau la televizor.
  • Rusi 30.11.2023 16:10
    Antena3 a fost complice cu acesti criminali.
  • NDorin 05.12.2023 08:06
    Genială ideea celui care a făcut lista cu persoanele din poza de prezentare a articolului! Am tiparit-o color și am lipit-o pe perete să îi văd tot timpul pe aceștia, să nu cumva să-i uit să fac vre-o greșeală votandu-i, alegandu-i la orice fel de alegeri sau să ascult vreodată orice ar spune! Ar prinde bine ca cineva de încredere (ActiveNews) să facă up-date tot timpul listei acestea astfel încât toți cei care nu au timp să se informeze să poată merge la alegeri să voteze nefăcând greșeli din necunoaștere! Ar fi genială ideea să apară lista cu Trădătorii Neamului, să știe și să afle toată lumea inclus cei care nu au timp din duverse motive să se informeze!
  • FlorinN 10.12.2023 21:58
    Intr-o lume normala ar fi trebuit sa asistam la "Nuremberg 2.0". Dar nu mai trăim intr-o lume normala, vor încerca din nou, vor încerca o noua plandemie și vor reuși. O sa vedeți cum se vor conforma toate oițele.
  • Dorian Aurelian 13.12.2023 18:23
    Au stiut cu multa vreme inainte de a incepe aceasta mizerie pseudomedicala.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO