TOȚI ȘTIAU. CRIMINALII

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci a fost adevărat tot ce a scris ActiveNews în ultimii 3 ani „pandemici”. Am avut dreptate întru totul. „Teroriștii”, „conspiraționiștii”, reclamații și cenzurații pentru „fake-news” sunt confirmați azi de Direcția Națională Anticorupție și procurorii ei. O spune chiar Referatul DNA cu privire la prădătorii autohtoni din Afacerea Vaccinurilor.

Cităm mai jos din Antena 3, care, după trei ani de minciuni mizerabile și propagandă criminală, a descoperit apa caldă. Crede că astfel va reuși să-și dea jos stratul gros de jeg depus pe microfoanele lor în timp ce peste 4 milioane de euro le intrau în conturi pentru terorizarea populației zi de zi și ceas de ceas prin campania pornografică de inoculare a fricii.

Tunurile propagandei cu care a fost intoxicată mintea oamenilor nu sunt cu nimic mai prejos decât acele seringilor prin care a fost inserată otrava în trupurile românilor.

Dintr-odată sunt siderați cu toții, deontologii și deontoloagele „Știrilor Oficiale”, de numărul incomensurabil al flacoanelor de seruri experimentale comandate și plătite de toți românii, vaccinați sau nevaccinați, pentru cei 8-9 milioane care s-au lăsat prostiți și s-au injectat inconștienți, chipurile contra Covid.

Anteniștii n-au știut nimic până acum.

N-au știut nici când s-a aflat oficial, nu numai pe surse, în martie 2022, care este bilanțul fraudei. 90 până la 120 de milioane de flacoane de seruri Covid echivalate la peste 1 miliard 200.000 de euro, cât ar fi costat trei spitale ridicate de la zero. Dacă ținem cont că dintr-un flacon de Pfizer se administrau 5 doze și dintr-unul de Moderna 10 (!) faceți socoteala cum a luat România „vaccinuri” cât pentru toată populația Europei.

De abia acum le-a picat fisa: 

„Potrivit documentelor aflate în ancheta DNA, reiese faptul că toți cei care semnau bonurile de comandă recunoșteau, de fapt, că au fost informați în legătură cu ineficacitatea totală a vaccinului COVID-19 sau de lipsa unei eficacități totale a acestuia și cu faptul că există efecte secundare necunoscute și evoluții în timp ce ele apăreau, detalii care le-au fost ascunse românilor de oficiali din Guvern care subliniau mereu în aparițiile lor publice că vaccinul este sigur și nu există niciun risc.

Mai exact, în bonul de comandă pe care îl transmiteau Uniunii Europene ca să mai aducă niște milioane de doze de vaccin, la articolul I punctul 4 se menționează că: statul membru participant confirmă că vaccinul și materialele cu privire la vaccin și componentele conștiente ale acestuia se dezvoltă rapid ca urmare a circumstanțelor de urgență privind pandemia de COVID-19 și vor continua să fie studiate după furnizarea vaccinului de către statele membre participante, în conformitate cu acest acord. Statul membru participant confirmăeficacitatea și efectele pe termen lung ale vaccinului nu sunt cunoscute în prezent și este posibil să existe afecte, efecte adverse ale vaccinului care nu sunt cunoscute în prezent.”

Mare noutate!

Faptele acestea au fost probate, cu documente, în exclusivitate, de ActiveNews, pe 19 aprilie 2021, când am publicat Contractele Secrete ale Pfizer și Moderna cu un stat membru UE, demonstrând că, potrivit unor reali experți europeni, clauzele impuse de molohii vacciniști erau și sunt ILEGALE. Comisia Europeană a agreat exonerarea de răspundere a producătorilor în caz de reacții adverse sau MOARTE.

Am fost singurii din România. Nimeni n-a mai îndrăznit. Nici pâs n-au zis. Cu excepția avocatului Gheorghe Piperea, nimeni n-a zis nimic. Era vremea terorii.

Atunci, întreaga presă și echipele de monitorizatori de servicii au tăcut, pentru a ne ataca apoi în șarje cu false acuze de „fake news”.

Dar totul era acolo.

De fapt, nu numai Cîțu, Voiculescu sau Mihăilă, Tătaru sau Baciu - ca părtași ai semnării și suplimentării contractelor - știau ce se află în ele.

TOȚI ȘTIAU!

În frunte, bineînțeles, cu „Comandantul Acțiunii”, Arafat, și subalternul lui, Gheorghiță.

Dar să nu uităm de „șeful statului”, care, potrivit legii, trebuia să primească informările pe această temă, cât și, de asemenea, de responsabilii în informații, care erau obligați, prin lege și jurământ, să transmită date reale, pentru a preveni daunele materiale și „pagubele” umane.

Miliardul de care sunt acuzați că l-au spulberat membrii participanți ai grupului organizat de mai sus și acoliții lor este nimic.

Un mare nimic pe lângă viața fiecărui român mutilat sau ucis de serurile experimentale.

Și moartea „subită” curge pe bandă...

Nu doar pentru complicitate la fraudă trebuie acuzați TOȚI cei responsabili.

Ei nu sunt părtași numai la hoție.

Ci la CRIMĂ.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (25)
 • Wolf Edmond 27.11.2023 12:01
  Dacă în documentarul video „Hold Up”, tradus de Ionel Trandafir, aflat pe Rumble și publicat de Active News (eu l-am capturat cu rekorderul), un ofițer al serviciilor secrete franceze spunea ceea ce ce articolul de față afirmă, cum să nu știe Johhanis, Orban și toată gașca din poze când președintele primește zilnic informări de la SRI, președinții camerelor parlamentului și șeful guvernului la fel? Până și președinții consiliilor județene știau. De ce credeți că serviciile secrete cereau în gura mare centre de vaccinare separate pentru personalul lor? De proști?
  În primul rând populimea care se vinde pentru doi mici și o bere trebuia să servească de cobai, credulii și cei care se închină la știința care nu poate fi verificată.
 • Tic 27.11.2023 19:17
  Au stiut!Dovada este ca nici un caz de moarte subită nu provine din rândul lor!
  La sumele pt "vaxx" se mai adaugă cele pt măști,izolete,saci negri,Remdesivir,,etc.
 • Christinne Radu 27.11.2023 12:15
  https://new.thecradle.co/articles/israel-admits-it-killed-its-own-at-nova-music-festival
 • Christinne Radu 27.11.2023 12:19
  https://dailysceptic.org/2023/11/26/hospitals-record-newborn-babies-gender-identity-instead-of-sex/
 • Christinne Radu 27.11.2023 12:21
  https://www.zerohedge.com/political/former-google-engineer-pardoned-trump-reboots-ai-church
 • Dede 27.11.2023 12:31
  Să fim corecți, Nașul TV și Radu Moraru au avut aceiași poziție
 • Bizzu 27.11.2023 13:30
  Cineva trebuia să pună punctul pe ”i”. L-a pus Victor Roncea: în dosarul achizițiilor de ”vaccin” acuzația de furt sau delapidare este FALSĂ și MANIPULATORIE. Pentru că aceste acuzații sunt reale, dar ele sunt doar partea minoră a problemei. Partea majoră pe care instituțiile statului se fac că n-o văd este cea în care ACELEAȘI personaje sinistre se fac vinovate de GENOCID, CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII și TRĂDARE DE ȚARĂ. Pentru toți cei uciși de protocoalele morții din ”spitalele” covid. Pentru toți cei uciși de imposibilitatea accesului în spitale în timpul plandemoniei. Pentru toți cei uciși de așa-zisele ”vaccinuri”. Pentru toți cei rămași suferinzi pe viață ori de efectele bolii, ori de efectele vaccinurilor. Pentru toți cei terorizați, hăituiți, îmbotnițați, umiliți de o diktatură medicală demnă doar de o comparație pe picior egal cu nazistul Mengele.

  Și încă ceva. Pentru furt pedeapsa normală este pușcăria. Pentru krimele descrise mai sus pedeapsa normală este cea CAPITALĂ. Pentru TOȚI cei vinovați de așa ceva, de la președinte la ultimul jurnalist care făcea propagandă vaccinistă prostind poporul în timp ce-și îndesa în buzunar euroii primiți de la diktatura vaccinistă. Pentru TOȚI cei din cauza cărora au murit ROMÂNI care astăzi ar fi fost alături de noi, cu noi, bucurându-ne împreună de puținele lucruri frumoase pe care acest lagăr satanic globalist ni le mai permite încă.

  Poate că pe moment unii vor plăti DOAR cu pușcăria. Poate că mulți vor scăpa deocamdată, mai ales protejații SEKURITĂȚII. Dar va veni curând ziua în care cei care astăzi se cred mari și tari vor da socoteală pentru tot ceea ce au făcut. Și nu va mai fi ca în 1989, când doar DOI au plătit pentru păcatele celor mulți. DE DATA ASTA VA FI ALTFEL. NUREMBERG 2.
 • Dede 27.11.2023 13:46
  Radu Moraru și Nașu Tv,au avut aceiași poziție.
 • Mircea Dragan 27.11.2023 14:07
  ''De fapt, nu numai Cîțu, Voiculescu sau Mihăilă, Tătaru sau Baciu - ca părtași ai semnării și suplimentării contractelor - știau ce se află în ele. ''
  Pai sa ne spuna ce contin!
 • ice4you 27.11.2023 15:11
  Nu prieteni, NU ATI FOST SINGURI! Am scris zi de zi, v'am sustinut zi de zi, benevol, probono, 3 ani de zile, am dedicat o sectiune intreaga de site pentru asta:
  https://ingerisidemoni.ro/category/ganduri-de-demon/dale-covid19-ganduri-de-demon/page/8/
  Sa fii sanatos domnule Roncea, la mai mare, ca de lucru mai e!
 • INJECTIA FINALA 27.11.2023 19:24
  Activenews a avut un rol primordial în combaterea dezinformării și manipulării plandemice.
  A salvat mulți oameni de la moarte.
  Merită toată admirația și recunoștința noastră.
  Toți cei care s'au luptat zi de zi, ceas de ceas, timp de trei ani, autori, jurnaliști, medici, avocați, diverși specialiști, comentatori, fac parte din elita rezistentă, vitează , eroică a Neamului nostru.

  Dă'le, Doamne, viață lungă, sănătate, pace și bucurie!
 • Tic 28.11.2023 12:10
  Asa este.Să nu uităm cum ne-am informat si ne-am încurajat unii pe alții aici,la Active News! Ar fi poate iarăși momentul să mai donam cât putem fiecare, ca sa poata exista mai departe.
  Voi toti ati facut sa imi fie iarăși dragă omenirea ,cu toate ale ei.
  Lumea este asa cum este,
  Iar ca dânsa suntem noi,o spune Mihai Eminescu.
  Doamne ajută!
 • LaurStefan 27.11.2023 22:21
  Nu inteleg...de unde si pana unde a explodat asta deodată!? Au constatat serviciile ca tensiunea e prea mare si au mai declanșat o supapă!? Pariu ca nimeni nu pățește nimic!? Vin alegerile!? Sa mor daca inteleg ceva... Nu mai pun botul pana nu le vad sangele...restul e poezie.... fentă. Si daca-i sacrifică pentru a mai liniști societatea si tot sunt un pica așa, mulțumit. Sânge...nimic altceva.... sânge
 • Alex TG 27.11.2023 23:11
  Dupa parerea mea si CNA-ul trebuie sa fie acuzat, pentru ca, din cate imi amintesc, era cu ochii pe mass media si daca iesea vre-unul care spunea adevarul, imediat sarea pe sursa media respectiva cu amenzi si alte amenintari, pentru ca nu se respecta narativul guvernamental, oficial.
  Si CNA-ul poate fi acuzat de crima, prin interzicerea propagarii adevarului! Si continua sa faca asta si astazi..
 • Darie 28.11.2023 07:24
  Sa nu uit(ăm), zic!
  Pe 24 noiembrie 2021 se primea în institut, din partea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării / Direcția Management Instituțional, adresa nr. DMI 16692/23.11.2021. Prin aceasta se transmitea, citez:
  "Doamnă/Domnule Director General,
  Din partea Senatului a fost adresată Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării o întrebare cu privvire la rata de vaccinare înregistrată la nivelul institutelor naționale de cercetare-dezvoltare coordonate de MCID, a instituțiilor și unităților CDI care funcționează sub autoritatea ministerului.
  Vă adresăm rugămintea să ne transmiteți până la data de 25 noiembrie a.c. rata de vaccinare la nivelul instituției pe care o conduceți. Se va preciza numărul de persoane vaccinate din total personal din cadrul instituției.
  Cu mulțumiri pentru colaborare,
  Director Gheorghe BALA"
  Deja, cu câteva zile înainte, directorul științific al institutului (interimar de aproape două mandate, ca majoritatea directorilor institutului) solicitase verbal șefilor de departament și de laborator informațiile și întocmise lista vaccinaților și a nevaccinaților (deși la momentul respectiv, oficial, nu i-o solicitase nimeni). Tineri din institut în zilele acelea s-au vaccinat...
  În acele zile se acutizaseră zicerile împotriva nevaccinaților. Unul dintre cei mai vocali colegi țipa prin ședințe sau prin secretariatul institutului să fim dați afară din institut toți cei care refuzăm să ne vaccinăm. El promisese că-și face n vaccinuri, oricâte vor fi disponibile. După actualizarea 3.0 a vaxxului a început să-și exprime în cerc restrâns regretul. Nu, nu că nu și-a făcut și versiunea 4.0, așa cum poate ați crede, ci că-și făcuse up-date-ul 3.0 boosterizat. De atunci, softul vaxxului interferase cu softul organismului, care începuse să dea erori (cardiace) de sistem.
  Dacă vă întrebați cum arăta lista institutului, trebuie să vă dezamăgesc: majoritatea sunt vaccinați... Și la câte mijloace de informare există, nu trebuia decât să deschizi calculatorul și să cauți informații, măcar despre durata punerii pe piață a unui nou vaccin, care trebuie să fie undeva la 15 - 20 de ani, de la primele experimentări până la autorizare.
  Dar, e adevărat, îți mai trebuia și un pic de bun simț și un strop de experiență de viață, să nu crezi toate manipulările lor, și nervii tari, să faci față presiunii din sistem.
 • Darie 28.11.2023 07:40
  Sa nu uit(ăm), zic!
  Pe 24 noiembrie 2021 se primea în institut, din partea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării / Direcția Management Instituțional, adresa nr. DMI 16692/23.11.2021. Prin aceasta se transmitea, citez:
  "Doamnă/Domnule Director General,
  Din partea Senatului a fost adresată Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării o întrebare cu privvire la rata de vaccinare înregistrată la nivelul institutelor naționale de cercetare-dezvoltare coordonate de MCID, a instituțiilor și unităților CDI care funcționează sub autoritatea ministerului.
  Vă adresăm rugămintea să ne transmiteți până la data de 25 noiembrie a.c. rata de vaccinare la nivelul instituției pe care o conduceți. Se va preciza numărul de persoane vaccinate din total personal din cadrul instituției.
  Cu mulțumiri pentru colaborare,
  Director Gheorghe BALA"
  Deja, cu câteva zile înainte, directorul științific al institutului (interimar de aproape două mandate, ca majoritatea directorilor institutului) solicitase verbal șefilor de departament și de laborator informațiile și întocmise lista vaccinaților și a nevaccinaților (deși la momentul respectiv, oficial, nu i-o solicitase nimeni). Tineri din institut în zilele acelea s-au vaccinat...
  În acele zile se acutizaseră zicerile împotriva nevaccinaților. Unul dintre cei mai vocali colegi țipa prin ședințe sau prin secretariatul institutului să fim dați afară din institut toți cei care refuzăm să ne vaccinăm. El promisese că-și face n vaccinuri, oricâte vor fi disponibile. După actualizarea 3.0 a vaxxului a început să-și exprime în cerc restrâns regretul. Nu, nu că nu și-a făcut și versiunea 4.0, așa cum poate ați crede, ci că-și făcuse up-date-ul 3.0 boosterizat. De atunci, softul vaxxului interferase cu softul organismului, care începuse să dea erori (cardiace) de sistem.
  Dacă vă întrebați cum arăta lista institutului, trebuie să vă dezamăgesc: majoritatea sunt vaccinați... Și la câte mijloace de informare există, nu trebuia decât să deschizi calculatorul și să cauți informații, măcar despre durata punerii pe piață a unui nou vaccin, care trebuie să fie undeva la 15 - 20 de ani, de la primele experimentări până la autorizare.
  Dar, e adevărat, îți mai trebuia și un pic de bun simț și un strop de experiență de viață, să nu crezi toate manipulările lor, și nervii tari, să faci față presiunii din sistem.
 • Mirela Monica 28.11.2023 11:36
  L-ati " uitat" pe Jurma, (care cică e medic, dar nu cred ca a profesat in viata lui) si care in fiecare seara la unele televiziuni apărea si ne explica ca suntem inconștienți ca nu respectam restricțiile si ca vor fii infectați f f multi si vor muri f multi....????...etc.frica, frica in oameni...
 • Tabără Octavian-Adrian 29.11.2023 07:11
  Remember: https://www.activenews.ro/opinii/TRADAREA-MEDICILOR.-Cuvantul-Cititorului-182442

  TOTI STIAU, DAR SE PREFACEAU...jucau rolul Iudei. Acum se identifica cu IUDA.
 • Radesalu 30.11.2023 12:56
  Isteria criminală s-a transmis aproape instantaneu in toată turma de bugetari, jândari, melețieni, ostași și în tot ce a putut constitui forța de a-ți da cu bâta peste dinți. Te agățau pe stradă că n-ai botniță, erai interzis in magazine, mall-uri, aeroporturi, săli de spectacol, de sport, nu le mai înșir, dar peste tot o făceau unii amenințați de alții că vor fi dați afară din serviciu într-o frenezie dementă. Sunt curios ce ne mai pregătesc criminalii de serviciu, pentru că se fâlfâie prin unele televiziuni stirea că, iar din China se va împrăștia peste omenire, altă boală cu efect de pandalie.
  Vor mai apărea iar iohaniși, câți, tătari, arafați, ciolaci, răcani etc (vezi portretele începutului de articol) care să regurgiteze către populație, ce le-a fost pus în troacă să ingurgiteze, de către ursule, fauci, rotșilzi si multi alții ?
  Pentru subminarea economiei si existenței statului chinez, făptașii sunt executati cu/în public, pe stadioane pline cu zeci de mii de oameni. Luați seama...!
 • Rusi 30.11.2023 16:06
  Toti cei din poza de sus trebuie sa putrezeasca in puscarie pentru genocid.
 • adria 03.01.2024 04:15
  Ar trebui puse NUMELE pe fețele de mai sus. Unele sunt cunoscute dar sunt și multe figuri neidentificate care bănuiesc că au vorbit sau despre care s-a vorbit în presă sau la televizor.
 • Rusi 30.11.2023 16:10
  Antena3 a fost complice cu acesti criminali.
 • NDorin 05.12.2023 08:06
  Genială ideea celui care a făcut lista cu persoanele din poza de prezentare a articolului! Am tiparit-o color și am lipit-o pe perete să îi văd tot timpul pe aceștia, să nu cumva să-i uit să fac vre-o greșeală votandu-i, alegandu-i la orice fel de alegeri sau să ascult vreodată orice ar spune! Ar prinde bine ca cineva de încredere (ActiveNews) să facă up-date tot timpul listei acestea astfel încât toți cei care nu au timp să se informeze să poată merge la alegeri să voteze nefăcând greșeli din necunoaștere! Ar fi genială ideea să apară lista cu Trădătorii Neamului, să știe și să afle toată lumea inclus cei care nu au timp din duverse motive să se informeze!
 • FlorinN 10.12.2023 21:58
  Intr-o lume normala ar fi trebuit sa asistam la "Nuremberg 2.0". Dar nu mai trăim intr-o lume normala, vor încerca din nou, vor încerca o noua plandemie și vor reuși. O sa vedeți cum se vor conforma toate oițele.
 • Dorian Aurelian 13.12.2023 18:23
  Au stiut cu multa vreme inainte de a incepe aceasta mizerie pseudomedicala.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN