Suspendat de Facebook, avocatul Gheorghe Piperea anunță prin intermediul ActiveNews: Îi chem în judecată pe acești neonaziști pentru a Ie cere socoteală și a-i pedepsi judiciar

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stimați colegi de „comunitate de valori”, vă anunț că sunt deja la a doua suspendare a paginii de feisbuc. Motivele - unele postări ale mele ar încălca „valorile comunității” celor 2,7 mld de utilizatori feisbuc. 

Iată un exemplu - „comentariul TĂU nu a respectat valorile comunității NOASTRE” (scrierea cu capital letters îmi aparține - e menită a reliefa segregarea implicită practicată de „democraticul” feisbuc). Și mi se dau două exemple - unul, în care atrag atenția cenzorilor feisbuc că informațiile din postare sunt oficiale (era vorba de hotărârea Curții de Apel Cluj care elimină unele articole din cele mai recente hotărâri de guvern referitoare la prelungirea stării de alertă, articole care introduceau discriminarea pe criterii de vaccinare, pe ușa din dos), altul, în care citam și comentam un articol din Ziarul Bursa referitor la riscurile vaccinului cu ARNm, articol bazat, la rândul său, pe un studiu oficial făcut de un medic canadian și publicat în presa canadiană. 

Ori algoritmii de cenzură sunt prost setați, ori colaboratorii români ai fesibuc sunt deosebit de proști și îndoctrinați ideologic - altfel nu îmi explic cum pot astfel de texte documentate să fie marcate ca fiind contra „valorilor comunității” feisbuc.   

Pe de altă parte, pentru oamenii rezonabili și cu simțul umorului, este „evident” că valorile celor 2,7 mld de oameni („comunitatea feisbuc”, în numele căreia vorbește feisbuc, atunci când încearcă să își justifice măsurile totalitare) pot fi reduse la o listă arbitrară, netransparentă, necunoscută și, mai ales, neacceptată de nimeni (exceptând cele 20-30 de ONG-uri globaliste și cele câteva „personalități” care echivalează progresul cu îngenuncherea ritualică în fața unei organizații care a confiscat o cauză legitimă, anti-rasismul) de 10 valori. Este cel mai chinezesc mod de a aplatiza omul, de a-l aduce la cel mai mic numitor comun, de a-l face să se supună cu zâmbetul pe buze celor mai absurde reacții de respingere a dubiului, a faptelor, a adevărului, în favoarea unor „informații oficiale” pline de minciuni și dezinformări. 

Personal, nu voi accepta această absurditate totalitară. Voi chema în judecată feisbuc, pentru a-i cere socoteală și a-l pedepsi judiciar.  

Mult mai important, însă, este că feisbuc trebuie pedepsit judiciar pentru cenzura din timpul pandemiei, pentru dezinformarea practicată, pentru fake news-ul prin omisiune cu care a infestat societatea și a distrus ideea de jurnalism și liberalism, precum și pentru susținerea pe față a impostorilor și a tehnocraților aflați în conflicte de interese, care au făcut bani și au căpătat putere discreționară asupra lumii, fiind, în același timp, soldați plătiți ai Big Pharma și ai Big Tech și funcționari de rang înalt în cadrul organismelor de sănătate publică. 

Am de gând să sesizez și organele de concurență și de protecția datelor cu caracter personal pentru a pedepsi crimele economice și furtul curent al unor părți din condiția noastră umană (surplusul comportamental, colectat de feisbuc cu fiecare click sau scroll pe pagină), comise de feisbuc, cu concursul vătafilor lor politici, pentru a face continente de bani și teatre de păpuși în care noi suntem păpușile. 

Pentru a doua și a treia acțiune, vă invit pe toți să fiți părți - deși ar fi de dorit, nu trebuie să fie vorba neapărat de acțiuni colective (class action). Se pot face și demersuri publicitare, petiții individuale, anti-reclamă pe celelalte platforme online, proiecte de legi sau regulamente online, acțiune civică/politică etc. 

Sigur că mulți vor spune că feisbuc este prea mare pentru a fi dat în judecată, prea puternic pentru a fi deranjat de înțepătura unor țânțari, prea important pentru serviciile secrete pentru a fi lăsat de izbeliște. Dar tăcerea noastră ar alimenta bullying-ul permanent practicat de acești neonaziști.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Nenea Iancu 18.06.2021 17:18
    Mă alătur demersului dumneavoastră de acționare în judecată a Facebook! Vă rog să îmi spuneți ce trebuie să fac. După cum au observat și alții, întotdeauna când ne taie din drepturi, Facebook invocă „standardele”, adică o vină ambiguă cu trimitere la o culegere de texte. Niciodată nu precizează ACUZAȚIA specifică. Iar contestarea este o simulare de prost gust a căii de atac. O trimiți către o instanță anonimă, la fel ca și vina anonimă și generală. Ți se spune că va fi luată în considerare și ești pus în așteptare. După câteva zile, sosește răspunsul: la fel de potrivnic, dacă nu cu o pedeapsă sporită - ca să te înveți minte să mai contești altădată adevărul absolut și impersonal! Să ridice mâna cine a făcut vreodată contestație și a obținut o revizuire a acțiunii abuzive din partea Facebook! Ce fel de simulacru este șarlatania asta? Facebook ia totul despre tine, dar când trebuie să i te adresezi, nici nu știi cu cine stai de vorbă și pe ce speță. COMUNISM 2.0
  • Bogdan Popescu 18.06.2021 18:57
    Și eu vreau sa ma alătur demersului dumneavoastră Va rog sa ne comunicați procedura.
  • Rusi 19.06.2021 09:39
    Eu de mult am aruncat facebook-ul la WC si ca sa fiu sigur am tras apa.
  • NDorin 19.06.2021 10:21
    Mie mi-au blocat contul si mi-au cerut copie dupa cartea de identitate! L-am transmis o poza cu un măgar si le-am cerut să inchida definitiv contul! Se poate trai si fara Facebook!
  • Io Mama 19.06.2021 20:32
    Cand ii chemati si pe ai nostrii la bara ma?
  • danvas 20.06.2021 15:36
    Trebuia mai demult sa te blocheze. Debitezi numai prostii.de ceva timp. Esti un Pico Mirandola bucurestean in mizerie. Stii totul de la centrale de apartament la Covid, desi esti un amarit de absolvent , pe bune ??, de drept.
  • Vali Ren 25.06.2021 10:38
    Comisia națională de cenzură Facebook e pusă serios pe treabă! Găsi nod în papură la postarea: Deducție eronată că IVERMECTINA e pusă la INDEX prin lobby firme de seruri de TERAPII GENETICE ce stau binișor cu lovelele, neavînd dreptul la MALPRAXIS și daune?
    https://www.investandco.co.uk/.../stromectol-coronavirus...
  • A.C. 03.07.2021 07:24
    Domnule Piperea, mult succes!
    Si un zambet:

    https://babylonbee.com/news/facebook-to-provide-pop-up-warning-when-your-friends-begin-thinking-for-themselves
Ultima oră

14:31

Fostul Ministru al Sănătății, Sorina Pintea, condmnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”