Ștefan Secăreanu: Vaccinarea în cele două state românești. De ce îi transformați pe românii de pe cele două maluri ale Prutului în victime ale unor experimente diabolice puse la cale de minți criminale?

De Ștefan Secăreanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministra Sănătății de la București, Ioana Mihăilă, vine să încurajeze acțiunile nedrepte, abuzive, discriminatorii ale guvernării de la Chișinău îndreptate împotriva cadrelor didactice (amenințate cu plata testelor covid dacă refuză vaccinarea).

Aceasta a declarat sâmbătă că statul nu ar trebui să acopere costurile testării pentru persoanele care au libertatea să se vaccineze gratuit!

Credeam că măcar ministra de la București vine să ne explice de ce totuși majoritatea populației (de pe ambele maluri ale Prutului) nu are încredere în „vaccinarea gratuită”, dacă această populație (poporul român) tot are (deocamdată) libertatea să se informeze și să exprime o asemenea neîncredere?

Și de ce totuși cetățenii „care au libertatea să se vaccineze gratuit” sunt pedepsiți în același timp cu „nelibertatea” de a pune la îndoială efectele asupra sănătății lor ale acestei „vaccinări gratuite”?

De ce îi transformați pe românii de pe cele două maluri ale Prutului în victime ale unor experimente diabolice puse la cale de minți criminale?

De ce, în definitiv, ministrele Sănătății de la București și Chișinău nu au întreprins absolut nimic pentru a-i apăra pe români de aceste experimente diabolice?

*

"Cenzura este întotdeauna un instrument politic, cu siguranță nu este un instrument intelectual.
Un instrument intelectual este gândirea critică, care presupune cunoașterea a ceea ce se judecă și pentru ce se luptă. A critica nu înseamnă a distruge, ci a readuce un obiect la locul lui firesc ... A cenzura însă înseamnă a distruge sau, cel puțin, a te opune procesului realității." (Federico Fellini)

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Enya 30.08.2021 17:21
    Numit salvatorul umanitatii de catre oamenii de stiinta vanduti, Pasteur a fost un impostor folosit de societatile secrete pentru a impune medicina moderna alopata. Consecintele fraudei lui medicale asupra intregii planete le vedem acum! Mercurul, aluminiul, celulele fetale din vaxxuri sunt responsabile de bolile aparute dupa vaxxare.
    Beauchamp, medicul cinstit caruia Pasteur i-a furat descoperirile, spunea ca germenii nu se dezvolta decat intr-un anumit mediu (acid), dar descoperirea aceasta nu era favorabila cartelului farmaceutic (BigPharma) pentru ca insemna ca omul sa nu mai aiba nevoie de medici, ci sa devina propriul sau medic prin stilul de viata sanatos adoptat si mai ales printr-o alimentatie alcalina, vegetala, cat mai aproape de natura.

    Cati dintre oamenii de azi stiu ca Pasteur a fost un impostor si furacios si adevaratii medici au fost eliminati de cartelul famaceutic pentru ca descoperirile lor nu aduceau bani, ci ii puneau pe pamanteni pe primul plan? Ce trebuia sa faca acest cartel sa produca bani? Sa inventeze un microb, un virus, care sa produca o “boala” care la randul ei sa produca un vaxx care s-o “trateze”! Asa l-au promovat pe Pasteur furaciosul. Cartelul nu vrea ca omul sa fie sanatos, ci bolnav, imbonavit, tratat pe bani grei si in stadiul de leguma depresiva cat sa duca pe picioare un job din postura de sclav fara drepturi prea multe sau deloc.

    Iata ce scrie la pagina 65 din cartea dr. Louis de Brouwer, “Vaccinarea, eroarea medicala a secolului”:

    “Atunci când, peste câțiva ani, va fi evident că vaccinările au provocat geneza unor maladii virale precum SIDA (și acest lucru a fost dezvăluit de către medicii a căror voce a fost înăbușită), că vaccinările au generat slăbirea sistemului imunitar al oamenilor în așa măsură încât diverse epidemii vor fi secerat sute de mii de indivizi într-un timp record, atunci și numai atunci supraviețuitorii își vor pune și vor dărâma statuile „marelui" si „genialului" Pasteur. Si poate vor cere si socoteală fabricanților de vaccinuri și statului, așa cum au făcut-o hemofilii cu ocazia afacerii sângelui contaminat, afacere ce constituie un „frumos" exemplu de onestitate și probitate a laboratoarelor, a oamenilor politici și a lumii medicale.

    Răspunsul la a doua întrebare e mai greu de dat. Într-adevăr, dacă principiul vaccinării persistă în ciuda numeroaselor și neîncetatelor puneri în gardă din partea unor membri ai corpului medical și a unor biologi, aceasta se întâmplă fiindcă guvernează legea tăcerii, ce se manifestă in primul rând în interiorul profesiunii. Un medic ce se opune practicii vaccinărilor nu îndrăznește să-și manifeste această dezaprobare. Atunci când se găsește în prezența confraților, tace. Pe de altă parte, unii medici ce dezavuează această practică, vaccinează - totuși din interes - asigurând fidelitatea clientelei și un anumit venit. În fine, nici un medic nu îndrăznește, de regulă, să se opună practicii vaccinărilor, căci trăiește cu frica în sân că va fi semnalat sau denunțat Consiliului Ordinului de către confrați sau pacienți. A fortiori, nici un medic nu îndrăznește să emită cel mai mărunt dubiu asupra eficacității vaccinărilor și, mai ales, să exprime acest lucru în scris. În asemenea situație, Consiliul Ordinului n-ar întârzia să intervină și acest lucru ar însemna un blam, în cel mai bun caz, ori suspendarea temporară sau definitivă, în cel mai rău.
    Prin sancțiunile pe care este susceptibil a le pronunța, acest Consiliu exercită un soi de terorism în privința celor care se opun vaccinării. Legea tăcerii se exercită in exteriorul profesiunii deoarece ea este impusă de către fabricanții de vaccinuri și puterea politică întregii populații.

    Întrucât se face în permanență o intensă și mincinoasă publicitate pentru vaccinuri și aceasta este luată de bună de către părinții copiilor și marea majoritate a adulților și persoanelor în vârstă. ideea că vaccinurile sunt necesare, eficace și lipsite de pericole a sfârșit prin a se ancora în conștiința unei populații în majoritate ignorantă în materie de medicină. Atunci când survin accidente, ele nu sunt cunoscute decât de acele persoane care au suferit daune din cauza vaccinurilor, și de cei apropiați lor.

    Dacă vreun ziarist pus la curent din întâmplare cu vreun deces suspect vrea să vorbească, se lovește mai întâi de redactorul-șef, care, în general, îl sfătuiește s-o lase baltă. Nu trebuie făcute valuri... și nici nu trebuie să-ți pui în cap corpul medical și laboratoarele de stat. Dacă este vorba de un ziarist independent și dacă acesta ajunge să facă vreo anchetă serioasă, să culeagă marturii și să publice ceea ce a aflat, repede preluat de alți confrați, atunci izbucnește scandalul. Ce credeți că se întâmplă atunci ? Alertat astfel de către cotidienele de informații, Ministerul Sănătății intră în panică. Cere să se deschidă o anchetă, exclusiv medicală, desigur, întrucât este vorba despre copii decedați la vârste fragede, nici un părinte nu îndrăznește să depună plângere. (Doar li s-a spus și repetat de atâtea ori că vaccinările sunt lipsite de pericol!) Loturile de vaccin incriminat sunt retrase de pe piață pentru a fi analizate de însuși fabricantul lor, care este, astfel, și judecător și împricinat și care nici măcar nu intră în panică. El dă asigurări Ministerului că lotul în cauză este absolut normal și nenociv. Informată de presă, opinia publică se agită. Îl vedem atunci pe Ministrul Sănătății apărând la televiziune și, în timpul buletinului de știri sau imediat după aceea, ține un discurs calmant și îndobitocitor în scopul de a liniști pe toată lumea. Cu această ocazie, declară: „Ancheta a arătat că vaccinul incriminat este absolut normal și că în nici un caz nu putea să fi provocat decesul micuților. Cauza trebuie căutată în altă parte, nu în administrarea vaccinului." Toată lumea se simte liniștită și autorizațiile de înhumare poartă mențiunea: encefalopatie. Afacerea este clasată. Am ajuns tot acolo și, din păcate, același circ se va petrece din nou după câteva luni ori după câțiva ani.

    Prin decesul imediat al copiilor de vârste mici, este posibilă stabilirea unei relații cauză efect între vaccinare și vaccin dar, întotdeauna, lipsesc probele. Regula este deci legea tăcerii. Presupunând că acești copii ar fi trăit, dar s-ar fi constatat la ei, câțiva ani mai târziu, diverse tulburări de sănătate, nu s-ar face nici o legătură intre starea lor și vaccinări, căci toată lumea este convinsă că acestea sunt complet nepericuloase. Ia gândiți-vă, dacă vaccinările ar fi periculoase pentru sănătatea copiilor noștri, medicii ne-ar spune... ! Iar în privința directorilor de școli sau de centre administrative ori militare, ei n-au nici o mustrare de conștiință: se fac vaccinări fiindcă este obligatoriu prin lege. Nimeni nu-și pune întrebări în privința vaccinărilor. Dacă, la militari, se produc diverse incidente și accidente, se spune că starea sănătății cutărui soldat era fragilă, că nu a suportat bine injecția, arătându-i pe toți ceilalți care n-au nimic. Evident. Cine ar putea constata la ei slăbirea sistemului imunitar? Cine va fi prezent peste 15 sau 20 de ani ca să numere cazurile de cancer la cei vaccinați? Care director de școală sau diriginte se ocupă de starea de sănătate a elevilor în anii ce urmează vaccinărilor? Opozanții vaccinărilor pot să vrea mult și bine să demonstreze că statisticile oficiale sunt falsificate, că numeroase accidente se datorează vaccinărilor și să le citeze, că vaccinările constituie un nonsens științific și medical, că cele mai importante dintre ele sunt făcute în mod obligatoriu chiar când epidemiile erau în regresie și că au fost reluate încă și mai intens chiar atunci când fusese deja vaccinat un număr maxim de persoane, nu contează nimic. Toate declarațiile, toate publicațiile care denunță principiul vaccinărilor se lovesc de un zid de tăcere și sunt uitate.

    Această situație durează de un secol. Fabricanții de vaccinuri nu-și dau nici măcar osteneala de a dezminți afirmațiile celor care se opun vaccinărilor. Ei continuă să producă și să încerce să impună vaccinurile lor pretutindeni în lume, prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății. Cuvântul de ordine, pe plan internațional, este: - Fără vaccinuri, nu există salvare!" Asistăm la o orbire totală a politicienilor, a organismelor internaționale de sănătate și a populației care, cu toții convinși de temeinicia practicii vaccinale, se îndreaptă direct spre cea mai mare catastrofă sanitară a tuturor timpurilor, fără să aibă habar. Toți se supun dictaturii fabricanților de vaccinuri fără a-și da seama că își aduc contribuția la continuarea unei periculoase poluări a organismelor și la perenitatea unei mașinării infernale ce aduce profituri enorme celor care au declanșat-o.


    VACCINARILE, FACTORI DE DEGENERESCENȚĂ AI SPECIEI UMANE"
  • Enya 30.08.2021 17:44
    1. Vaxxinurile sunt poate cea mai mare frauda medicala de pana acum (pe langa oncologie)! De 150 ani masonii ne-au spalat pe creier cu ele ca sa se ajunga la acest moment al NWO, de a ne injecta cu otravuri pentru a ne steriliza, omori, hibridiza si pregati pentru ultima parte a existentei speciei umane pe pamant: sfarsitul, eliminarea (Apocalipsa).

    2. Louis Pasteur, un impostor. Un impostor MASON.

    3. Chiar si daca urmam cele 4 postulate impostoare ale lui Pasteur, si tot nu iese guvidul!

    4. De ce sunt impostoare? Pentru ca virusurile nu sunt ceea ce spune medicina alopata ca sunt! Ceva neviu (mort) / inexistent (nedovedit vreodata!) nu are cum sa faca ravagii in corpul omenesc si nici sa fie “ucigas”!

    5. Virusurile NU exista. Cercetati mai adanc, 150 de ani omenirea a fost spalata pe creier sa creada in aberatia lor ca sa accepte vaxxinurile care de fapt sunt doar otravuri menite sa faca genocid la nivel de glob. Cand oamenii nu au mai acceptat eugenia facuta prin sterilizare pe fata, cumplita si dureroasa (cercetati istoria adevarata, nu cea a sistemului), masonii au trebuit sa inventeze alta forma de eugenie si au gasit-o: prin vaxxinare.
    150 ani au pompat in medicina mincinoasa (alopata, acaparand facultatile de medicina din lume) si in stiinta medicala impostoare si vanduta, desi au existat mii si zeci de mii de medici adevarati din toata lumea care au venit cu studii reale ce au demonstrat impostura lor, impostura si inexistenta virusurilor. Medici care au fost apoi tracasati, exclusi, concediati, santajati, marginalizati, batjocoriti, haituiti si chiar UCISI.

    6. Nici pana in ziua de azi nu exista nici un studiu real in lumea asta mare care sa demonstreze existenta virusurilor. Va vine sa credeti?

    7. Ceea ce ne-a salvat de boli(le Evului mediu) au fost canalizarea, igiena personala, a locuintelor si oraselor, apa curenta si curgatoare (la robinet) si sapunul! Si o hrana mai sanatoasa si o viata mai linistita (fara stres), care sa intareasca sistemul imunitar!

    8. Cand au fost vaxxinati soldatii si civilii, atunci au aparut si “pandemiile” (in stransa coroborare cu electrificarea pamantului din 1918, 5G din 2020 etc. care au imbolnavit corpul uman pana la deces prin iradiere, facilitata la randul ei de elementele toxice si metalele din serurile injectate. Retelele oricum iradiaza si distrug materia biologica vie, dar daca mai adaugam si metalele grele din “vaxxinuri”...

    9. Documentarul “Casa numerelor” de pe yt demonstreaza ca nu exista virusul HIV, deci nici SIDA. Si nici “virusuri”, in general.

    10. Medicina alopata doar trateaza niste efecte (care mai tarziu tot vor duce la colaps), nu vindeca niciodata. Tot de aproape 200 ani suntem spalati pe creier de masoni astfel incat sa acceptam medicina alopata ca singura viabila, inlaturand adevaratele forme de medicina, cea veche (asa-zisa babeasca), cea chineza traditionala straveche, functionala de 5.000 ani, cea naturista, homeopata, fitoterapeuta etc. Acestea vindeca pentru ca 1) previn boala, 2) actioneaza holistic (corpul este unitar, nu o suma de organe tratate separat, ca la alopati), 3) intaresc sistemul imunitar, ADEVARATUL SI CEL MAI BUN MEDIC DIN LUME PENTRU FIECARE FIINTA IN PARTE!
  • Enya 30.08.2021 17:57
    Fratilor, daca exista pe lumea asta un singur om in fata caruia au picat ca mustele alti oameni, secerati de asa-zisul covid, sa iasa in fata si sa spuna!!!! Asta inseamna pandemie, sa moara peste tot cu zecile, miile, sutele de mii, sa le stranga cadavrele cu carutele, cu platformele, cu buldozerele de multe ce sunt!

    Cati oameni v-au murit sub ochii vostri in ultimele 18 luni? NICI UNUL!!!!

    Si atunci, UNDE ESTE “PANDEMIA”???????

    In pixurile si pe foile criminalilor din sanatate si din politica, adica este INVENTATA SI INEXISTENTA!
Ultima oră

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul