Statul în straturi și Marea Resetare: Cum au ajuns Votul inutil și Democrația o formă fără fond

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucrurile merg din rău în mai rău, deși cetățenii își fac conștiincios datoria și merg la vot. Răspunsul la această enigmă nu este că s-a votat greșit, ci că Sistemul s-a organizat astfel încât să devină imun la vot.

Un editorial senzațional de Jeffrey A. Tucker de la Brownstone Institute pe care l-am tradus pentru cititoriiActiveNews.

*

Statul este un Transformer care ia diferite înfățișări în epoci diferite, în funcție de resurse, tradiții, tehnologii și geografie.

Istoria ne vorbește despre despotisme teocratice, stăpâni feudali, sclavocrații exploatatoare, autocrații imperiale, republici pașnice, democrații mărunte, monarhii de drept divin, dictaturi de partid criminale și multe altele.

Care este forma de stat în secolul XXI?

Există o mulțime de opinii în această privință, iar realitatea și schimbarea se desfășoară sub ochii noștri, cu răsturnări dramatice și „mari resetări”.

Se pare însă că, în esență, este vorba de o formă de tehnocrație managerioală atotputernică, împlinind parcă previziunile cele mai pesimiste ale gânditorilor secolului XX, care au întrevăzut această formă statală dezvoltându-se după cel de-Al Doilea Război Mondial.

În acest sistem, reprezentanții aleși ai poporului sunt reduși la dimensiunea unor figuranți pe scenă, niște marionete a căror sarcină este de a păstra aparențele că sistemele din trecut încă funcționează și că vocea poporului încă mai contează.

În realitate, Statul este alcătuit din trei niveluri distincte, pe care le putem numi: profund, de mijloc și de suprafață.

Toate trei joacă roluri cruciale în exercitarea și păstrarea hegemoniei asupra populației pe plan intern și global.

Straturile cele mai profunde își desfășoară activitatea, în bună măsură, în afara ochiului public, cu ajutorul protecției legale a informațiilor clasificate.

Acestea sunt agențiile de securitate și de informații care se suprapun aproape perfect cu ceea ce reprezintă aplicarea centralizată a legii.

În SUA, la acest nivel intră numeroase agenții, inclusiv FBI, DHS, CIA, NSA, NSC, CISA, dar și multe altele pe lângă acestea, inclusiv toate reprezentanțele lor din lumea fundațiilor și din sectorul privat – unele cunoscute, altele necunoscute.

Termenul „profund” („deep”) se referă tocmai la modul clandestin în care operează.

Avem apoi nivelul statului de mijloc, numit în general statul administrativ.

În SUA, acesta este format din peste 400 de agenții civile cu peste două milioane de angajați, cu posturi protejate de normele sindicale și de legislația federală.

Președintele ales poate numi câteva sute de persoane în fruntea acestor agenții, dar toată puterea și cunoștințele instituționale aparțin birocrației permanente, care știe că va avea câștig de cauză în toate bătăliile.

Persoanele numite politic vin și pleacă.

Nivelul cel mai ciudat și despre care se discută cel mai puțin este statul de suprafață.

Acesta este sectorul cel mai orientat către consumator, este în mare parte privat din punct de vedere al proprietății, adesea cu acțiuni tranzacționate public și se bucură, în general, de un nivel de un bun nivel de încredere și de reputație în ochii populației.

Acest strat se supune în totalitate edictelor și are un rol uriaș de modelarea acestora.

Statul de suprafață este format din mărci cu renume și lobby-uri în toate sectoarele, inclusiv în medicină, farmaceutică, mass-media, tehnologie digitală, produse energetice, transporturi și apărare națională.

Unele sectoare ale statului de suprafață sunt destul de evidente: Boeing, Lockheed Martin, General Dynamics, Raytheon și Northtrop Grumman.

Mai puțin evidenți sunt alți beneficiari direcți ai generozității guvernamentale și ai protecției juridice, care se dedau unei publicități omniprezente, precum Pfizer, Moderna și multe alte companii farmaceutice.

O companie precum Amazon, pe care o iubește toată lumea, beneficiază de multe miliarde de dolari sub forma contractelor guvernamentale.

De exemplu, în iulie 2021, lui Amazon Web Services i s-a atribuit un contract estimat la 10 miliarde de dolari de către National Security Agency.

Șase luni mai târziu, compania a primit un contract de 724 milioane de dolari de la Commercial Cloud Environment al Marinei SUA.

În același timp, aceeași companie a fost aleasă ca principal beneficiar al contractului Joint Warfighting Capability, cu o valoare estimată la 9 miliarde de dolari.

Și nu este vorba doar de contracte, ci și de beneficiile obținute prin controalele coercitive asupra populației.

Amazon și toate serviciile de streaming – pe lângă platformele de învățare online – au beneficiat enorm de pe urma închiderii a milioane de mici afaceri începând cu 2020.

Aceste închideri, precum și împărțirea forței de muncă în esențială și neesențială, plus obligativitatea vaccinării, au fost puse în aplicare de diviziile de resurse umane din cadrul tuturor companiilor mari și mijlocii.

Resursele umane servesc ca braț înarmat pentru punerea în aplicare a politicilor statului de suprafață și ale statului profund.

Multe instituții media ar trebui considerate și ele ca făcând parte din statul profund, având un rol esențial în modelarea obedienței.

Pe 25 februarie 2020, dr. Nancy Messonnier de la CDC (sora lui Rod Rosenstein de la FBI, asupra căruia Trump a făcut presiuni pentru a-l concedia pe director) a convocat o conferință de presă cu jurnaliști de top de la New York Times, Washington Post etc. și i-a anunțat că vor urma închideri (detalii AICI).

Toate aceste instituții de presă s-au executat și au raportat exact acest lucru, cu o isterie nemaivăzută în legătură cu virusul care urma să vină.

Nimeni de la CDC nu s-a consultat cu administrația Trump: ca și cum pătura aleasă nu ar fi existat.

Țara a intrat într-o frenezie, iar toate instituțiile de presă importante s-au lansat cu promptitudine în cenzurarea informațiilor, mai întâi în legătură cu subiectul scăpării virusului din laborator, apoi cu purtarea măștii, apoi cu distanțarea socială și în fine cu vaccinarea.

De la început până la sfârșit, instituțiile de presă au acționat ca niște agenții guvernamentale, iar acest lucru este valabil și pentru Facebook, vechiul Twitter, LinkedIn etc.

Toate aceste aspecte sunt emblematice pentru comportamentul unui stat superficial.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Mai sunt și vânzători importanți dar aparent inofensivi de produse, precum laptele pasteurizat, sprijiniți de lobby-ul produselor lactate, care lucrează mână în mână cu ministerul Agriculturii.

În ultimele luni, autoritățile federale au colaborat cu departementele de la nivelul statelor americane pentru a lua măsuri drastice împotriva fermelor organice care vând lapte și alte produse lactate crude.

Ei fac descinderi și razii la acești producători, le confiscă marfa și le trimit neîncetat scrisori de somație.

Lobby-ul din domeniul produselor lactate susține de ani de zile în mod constant această poziție, ca pe o metodă de monopolizare a pieței și de eliminare a concurenței.

Nimeni nu s-ar gândi la un nevinovat litru de lapte ca la un instrument al statului de suprafață, dar iată că s-a ajuns și aici.

Iar acești jucători sunt sprijiniți în mod constant de instituțiile de presă ale statului de suprafață, precum New York Times, care a încercat recent să convingă cititorii că a bea și a susține dreptul de a bea lapte nepasteurizat este negreșit de „dreapta”, deși timp de zeci de ani această problemă s-a identificat în mod constant cu stânga.

L-am putea pune la socoteală și pe medicul dvs. de familie care, după cum știm, primește bonusuri în funcție de numărul de vaccinuri (și alte produse farmaceutice) administrate pacienților, multe dintre ele finanțate de Ministerul Sănătății și aprobate de Administrația Medicamentului, prizonieră a mafiei Farma.

Aceasta este o reflectare a politicilor de stat, iar punctul de vânzare final este sursa cea mai de încredere, persoana amabilă în halat alb pentru care plătești ca să o vezi.

Nu este și aceasta o parte a statului de suprafață? Date fiind circumstanțele, aceasta este evident concluzia corectă.

Capturarea industriei tehnologice de către agențiile guvernamentale (sau invers) a fost un spectacol uimitor.

Când Microsoft a început să obțină contracte pentru calculatoare în școlile publice, în anii 1990, nimeni nu s-a gândit la asta. Treizeci de ani mai târziu, aceeași companie a ajuns să aibă un parteneriat strâns cu Departamentul Apărării, inclusiv un contract de 10 miliarde de dolari pentru computere în cloud și unul de 21,9 miliarde de dolari pentru a produce dispozitive de realitate augmentată pentru armată.

Așadar, când a venit momentul ca Microsoft să intervină și să impună măsuri de lockdown - foarte asemănătoare cu o operațiune de apărare biologică -, a fost o joacă pentru platformele sale, inclusiv LinkedIn.

La fel se întâmplă în întreaga industrie tehnologică.

Să vorbim și despre finanțe. Dacă ne gândim la partea secretă a Rezervei Federale ca fiind parte a statului profund, iar la autoritățile de reglementare financiară și monetară din cadrul Trezoreriei ca făcând parte din statul de mijloc, ne putem gândi că bănci sau instituții financiare, precum BlackRock sau Goldman Sachs fac parte din statul de suprafață? Cu siguranță.

Acesta este modul în care funcționează Sistemul, fiecare companie fiind încorporată în cuprinzătorul mecanism de constrângere și coerciție.

Când se va ajunge la un control total asupra populației prin anihilarea financiară pe motive politice, acest lucru se va întâmpla pe calea cea mai scurtă, prin intermediul acestor instituții ale statului de suprafață, care nu fac decât să execute ordinele venite din adâncuri.

Consumatorul nu va ști niciodată cine a dat ordinul sau de ce.

Să discutăm în fine și despre universități. Lumea academică nu doar că a tăcut în timp ce statul total a preluat controlul în 2020 și în anii următori.

A participat activ, tratând studenții plătitori ca pe niște deținuți, cu izolarea în camere, mascarea forțată și apoi cu obligativitatea unor injecții de care nimeni nu avea nevoie.

Două promoții de absolvenți au fost lipsite samavolnic de o viață studențească normală.

Profesorii și administratorii care au avut curajul să vorbească s-au confruntat cu batjocura, izolarea sau chiar concedierea.

Unele colegii private de arte liberale au rezistat eroic, dar instituțiile de rang înalt, atât cele publice cât și cele private, au fost complice necondiționat.

Statul de suprafață? Cu siguranță.

Gândiți-vă la întreaga situație din punctul de vedere al aparatului de planificare al unui stat managerial tehnocratic. Care este calea cea mai viabilă pentru un control cuprinzător și durabil asupra populației?

La modul ideal, ai dori să muți toate prioritățile politice în partea de sus a lanțului de producție, de la statul profund la cel de mijloc și, în cele din urmă, să ajungă să fie desfășurate de statul de suprafață și direct către consumator, într-o structură economică orientată către piață.

Acest lucru ajută la disimularea constrângerii și face posibilă prezentarea fiecărei măsuri de cartelizare stridentă ca fiind nimic altceva decât o extensie a alegerii umane. Prin urmare, total voluntară.

Observați de asemenea cât de incapabile sunt structurile ideologice tradiționale de a înțelege întreaga corupție și cu atât mai puțin modul în care funcționează sistemul.

Stânga consideră că guvernul și instituțiile publice sunt mai degrabă în slujba oamenilor de rând decât în slujba celor bogați și cu relații, dar adevărul este exact pe dos: ele depind și în cele din urmă slujesc celor mai importante companii.

Dreapta consideră că sectorul privat este un sector independent, dar, în realitate, o mare parte a întreprinderilor depind, preamăresc și gestionează controlul guvernamental.

Libertarienii continuă să își imagineze o dualitate Piață / Stat, care în realitate nu există.

Cu adevărat, avem nevoie de o înțelegere mai realistă a modului în care funcționează Sistemul, dacă ne dorim să îl reformăm sau să îi punem capăt.

Aceasta începe cu înțelegerea faptului că multitudinea de sectoare despre care credem că se află în slujba societății, în realitate servesc în primul rând intereselor unui grup restrâns de oameni, în detrimentul celorlalți.

Straturi profunde, medii și de suprafață: aceasta este structura sistemului care se află astăzi în război cu libertatea.

Un sistem astfel conceput încât să fie impenetrabil, permanent și tot mai invaziv.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • ceapistul 06.06.2024 16:49
    Cine a facut liceul in epoca lui Ceasca isi mai aduce aminte de manualul de CSP (cunostinte social-politice) din clasa a IX-a sau a X-a.
    Acolo era definitia statului capitalist (sanchi) care era trecuta in caractere mari si ingrosate

    - Statul capitalist este instrumentul prin care o clasa sociala domina si exploateaza celelelalte clase sociale .

    Statul socialist , evident, primea alta definitie , in limba de lemn. Ceva cu visul de aur al omenirii sau alta porcarie de acest gen.
    Oricum , in articol autorul descrie perfect statul si economia de tip FASCIST (economie privata de stat) , promovata si perfectionata de Mussolini in anii 20.

    De fapt , in realitate suntem intr-un sistem triciclic de metamorfoza a statului.
    Ciclul este perfect ilustrat in istoria Romaniei si a Europei
    - stat capitalist salbatic (1870-1920)
    - stat corporatist Fascist (1921- 1950)
    - stat comunist - gulag (1950-1990)
    - stat capitalist salbatic (1990-2008)
    - stat corporatist Fascist (2009 -2030)
    - stat comunist gulag - tehnogulag (2030-......)
    La americani intervalele difera , sunt mai lungi , dar ciclul este acelasi .
    Ei sunt acum in faza fascista a ecomoniei (economie privata de stat).
    Urmeaza si la ei revolutia bolsevica.
    Mai incet dar implacabil.
  • Nick Cohen 06.06.2024 17:14
    Bingo ! Se pare ca ne intoarcem la visul de aur al omenirii prin alegeri democratice , ca in Germania in "33 ? Tot ce a facut Hitler a fost legal. Dupa razboi , dupa falsa denazificare , guvernul german le-a dat pensii grase nazistilor .
  • Patriot Roman 06.06.2024 23:12
    Corect @ceapistul.Și mai spunea un preot profet că ce a inceput in Rusia se va sfarșii in america- adica comunismul.Mark Twain (1835-1910) spunea : ,,Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam”.Așa ca situația asta exista de peste o suta de ani nu este cv nou! Cum zice Gigi Becali? Dumnezeu sa ne ajute!
  • ceapistul 06.06.2024 17:01
    Si ca sa nu uit ce este mai importat !
    China are in acest moment , perfect controlat si intentionat , toate cele trei faze ale acestui ciclu inglobate in structura statului.
    In China coexista si sunt tinute in echilibru atat capitalismul salbatic cat si fascismul economic (corporatiile private de stat) alaturi de gulagul comunist (chiar tehnogulag).

    Inteligenta si puterea scolii filozofice chineze au determinat rezolvarea problemei revolutiei continue prin inchiderea in aceeasi cusca a celor trei metamorfoze ale monstrului.
    Tinut perfect in balans dupa scopuri si necesitati.
  • Nick Cohen 06.06.2024 17:05
    Sistemul nu se schimba decit prin lovitura de stat, prin executia oponentilor etc. Alegerile sunt praf in ochi. N-au functionat niciodata in istorie.
  • Mars.60 Stefan 06.06.2024 21:25
    Sistemul nu se schimba nici macar prin sau dupa lovitura de stat. Ce s-a obtinut dupa '89? Nimic important, o alta forma de inrobire. Sistemul asta in care zace lumea nu e de ieri de alaltaieri ca sa-l schimbi ca pe ciorapi, e continuu in forme diferite, are mii de ani vechime, e organizat, versat si viclean, cunoaste natura umana mai bine decat omul, stie perfect cum stau lucrurile de la inceputul Creatiei. Tocmai de aceea, din cauza necredintei omenirea cade asa de usor in capcana lui. Nu ne luptam cu oameni ci cu entitati candva celeste, rebele, pornite sa distruga omul si intreaga Creatie a lui Dumnezeu prin minciuna si teroare. De aceea trebuie sa ne pastram credinta pana la sfarsit, sa n-o luam pe alaturi, pierzandu-ne sufletul. E o lupta adanc spirituala, un razboi pentru mantuirea noastra si a celorlalti, in care e foarte important cum te raportezi la Poruncile Domnului, la Sfanta Scriptura. Numai cei credinciosi transformati launtric de Duhul Sfant, doar impreuna cu Domnul nostru, Iisus Hristos il pot invinge, deoarece fara El nu putem face nimic. (Ioan 15:5)
    Vestea buna e ca "...stăpânitorul acestei lumi a fost judecat". Ioan 16:11.
    Hristos a Inviat!
  • Nick Cohen 06.06.2024 17:09
    Sistemul nu se schimba decit prin lovitura de stat, prin executia oponentilor etc. Alegerile sunt praf in ochi. N-au functionat niciodata in istorie.
  • adria 06.06.2024 17:41
    O lecție absolut revelatoare :
    ION ROSCA: CURS DE CIRMINALITATE STATALA -- LECTIA NR.7: Capturarea, domesticirea și exploatarea indivizilor, cu ajutorul instrumentului statal
    https://www.youtube.com/watch?v=JnwplV4UkV4

    P.S. Numărul extrem de redus de vizionări, deși acest interviu este pe youTube de peste 3 ani spune totul..
  • Mars.60 Stefan 06.06.2024 19:25
    Foarte buna analiza. "Straturi profunde, medii și de suprafață: aceasta este structura sistemului care se află astăzi în război cu libertatea".
    Si in absolut fiecare strat este imposibil sa nu gasesti (bineinteles ca intamplator !) in structurile de decizie un k h a z a r s i o n i s t s f o r a r p l i n d e m o n e y "impenetrabil, permanent și tot mai invaziv".
    Ah, era sa uit: si musai f i l a n t r o p...
  • Valter COJMAN 06.06.2024 19:55
    La mine s-a terminat cu votul...
    Din 2004 nu mai este democratie in Romania.
    Castiga cei pe care i vor serviciile de securitate si cele speciale, servicii care se folosesc de vreo 5 milioane de voturi fictive.
  • antitirani 06.06.2024 22:51
    Surprize surprize, democratie nu a fost niciodata.
  • Bizzu 06.06.2024 21:10
    La ei - ca și la noi - VOTUL este o circotecă organizată statal prin care gâștele votante aleg democratic unul sau altul dintre slugoii sistemului. Selecția se face cu mult timp înainte, vorbim aici de ani sau zeci de ani. Pentru că fiecare slugoi este testat temeinic, există asigurarea fidelității sale printr-un șantaj sau prin apartenența la o frăție invizibilă de tip ”stat paralel” care oferă multiple avantaje financiare și nu numai. Se exploatează la maxim acel principiu care spune că aproape fiecare bărbat este vulnerabil la cel puțin una dintre cele 3 variante: bani, glorie sau femei. Iar acela care nu este sensibil la niciuna este extrem de periculos și trebuie îndepărtat imediat. Prin urmare, selecția continuă face ca atunci când numele viitorului candidat apare pentru prima dată în media kriminală controlată tot de ei, el este deja verificat și înrolat 100% în una sau alta dintre găștile kriminale ale statului mafiot globalist. Găști denumite ”partide” doar ca să ia ochii fraierilor. Îmi aduc aminte și acum cu scârbă de un moment jenant petrecut în anii 90 atunci cand am intrat in Carul cu Bere din București și am asistat personal la o sesiune de bancuri și râsete isterice între mai mulți comeseni, printre care Verestoy Attila și Adrian Păunescu, MARI inamici pe ecranele tembelizoarelor. Sistemul ăsta trebuie distrus complet. Problema este: CUM ajungem la MERITOCRAȚIE? Ca alternativă radicală la prostocrația globalistă.
  • viorel craciun 06.06.2024 21:15
    Candva , adica prin anii 80 , l-am avut profesor pe domnul Ion Rosca , daca nu este doar o coincidenta de nume la o discplina care se numea " ANALIZA SISTEMELOR " , acum plcand de la cele spuse atunci , analizand " sistemul " intotdeauna , ai o " poarta " ca in matematica , de al il " perturba " acum fiind vorba de " alegeri si diferitele sisteme sociale de stat , identice " in forma " diferite " in promovarea formei " , adica in cazul in speta exista " legea " in favoarea ta " simplu dezident legal " adica : legea 35/2008 art.45, alin 13,a(13) Sunt voturi albe buletinele care nu au aplicată ștampila "VOTAT". Aceste buletine nu intră în calculul voturilor
    valabil exprimate.Acum fiecare " dupa vorba si fapta " sa , dar cand vor fii 10 -15 miloane de voturi "in alb " , fiindca fiecare avem acest drept legal , conform " democratiei " de a vota " dar in alb " atunci intr-adevar vor avea o problema de stat , privind " legalitatea alesului politic " , conform " democratiei " , de abia de atunci , noii astia " vorbitorii " putem spune ca avem si " puterea deciziei democratice " de a alege sau nu , iar ei " ALESII " de a fi " alesi democratic sau nu " Restul sunt vorbe , fara fapte , dar pe 9 iunie si in septembrie si in octombrie la prezidentiale , putem face fapte " prin votul in alb , democratic si legal "
  • adria 08.07.2024 21:13
    Nu, nu este aceeași persoană; Ioan (nu Ion) Roșca a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Iași în 1983.
  • INJECTIA FINALA 06.06.2024 21:28
    Fraților, să mergem la vot!
    Orice schimbare, în peisajul politic actual, este binevenită.

    Partidele la putere si'au arătat de zeci de ani adevărata față: incompetența crasă, corupția, trădarea, crima, caracterul mafiot la scară națională, lupta împotriva Bisericii, a Neamului și a Țării.

    Personal voi vota AUR, pe toate buletinele.

    Un vot e un grăunte de muștar.
    Care poate încolți și crește până la Cer.

    Hristos a Inviat!
  • Patriot Roman 06.06.2024 23:16
    Frumoasa și deosebita piramida ,templul lui Kukulkan din siteul (orașul antic) Chichen Itza din statul mexican Yucatan. Aici a fost fondata civilizația Maya.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"