Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

De Adrian Onciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă sunteți membri sau simpatizanți ai unui partid suveranist, încercați pentru următoarele trei minute să faceți abstracție de afinitățile pentru un anumit lider. Și să gândiți pragmatic.

Alegerile din toamnă pentru Palatul Cotroceni sunt cruciale. Viitorul președinte va avea șansa unică de a reda demnitatea poporului român și de a păstra speranța în sufletul a milioane de concetățeni care s-au săturat de minciunile globaliștilor. S-au săturat de încercările acestora de a construi o Nouă Ordine Mondială fără niciun Dumnezeu, lipsită de minime valori morale și unde libertățile fundamentale sunt considerate desuete.

Actorul, scriitorul și regizorul Dan Puric a dat de înțeles ieri, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena3, că ar putea candida la prezidențiale în calitate de independent. Ar fi, de departe, cea mai mare lovitură pentru partidele mainstream PSD și PNL. Pentru establishmentul autohton, incluzându-i aici și pe generalii din serviciile secrete aflați la butoanele puterii.

În comparație cu Geoană, Ciolacu sau Ciucă, favoriții mass-media mainstream, independentul Puric pare un elefant. Este cu câteva clase deasupra, iar într-o confruntare directă i-ar zdrobi fără nicio problemă.

S-a văzut pe fața lui Gâdea efortul de a rămâne echilibrat în dialogul cu Dan Puric, dar în același timp și perspectiva înspăimântătoare de a-l avea la Cotroceni. De altfel, pe burtieră colegii lui Gâdea au titrat în mod insidios ”Dan Puric le dă fiori lui Simion și Șoșoacă. Se fac praf partidele pro-ruse?”, știind că în realitate amenințarea este de a le anula șansele celor trei marionete: globaliștii Ciolacu, Geoană și Ciucă.

Chiar dacă ar ajunge în turul doi, Simion sau Șoșoacă ar fi lipsiți de perspective reale de a câștiga. Mass-media și influensării guvernamentali ar crea o atmosferă irespirabilă, iar votul negativ (identic votului pentru Iliescu în competiția cu Vadim) ar anula aspirațiile celor doi suveraniști.

Situația se prezintă complet diferit în cazul independentului Dan Puric, venit din afara scenei politice. Într-un eventual tur doi, Puric ar avea voturi nu doar din partea suveraniștilor, a simpatizanților AUR și SOS, dar chiar și de la PNL, PSD și Alianța Dreapta Unită. Plus că ar mobiliza milioane de români care în alte condiții ar fi rămas acasă în duminica respectivă.

Dan Puric, în dialog cu Gâdea: ”Eu de 25, de 30 de ani merg prin sate, prin orașe, mă întâlnesc cu oamenii, cu România profundă, de care cei de sus habar n-au. Nici nu știu. E o Românie excepțională, dar suferindă. Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot spunând că sunt bucuroși de posibila candidatură. Ce mă fac eu cu disperarea acestor oameni? (…) Nu un președinte salvează România astăzi, ci o stare de spirit. România trebuie să iasă din degradare, din cădere, să nu mai fie nici un coparticipativ la mizeria aceasta. Nu poți să stai nepăsător într-o Românie care este crucificată aproape deliberat. Se distruge matca acestui popor. Se dă în biserică, în credința neamului. Se dă în familie. Se dă în conștiința de român. Aici sunt problemele.”

Deep State-ul de la București, așa amărât cum este, a intrat în trepidații. Există un pericol real ca puterea în România să fie împărțită cu un neavenit. Un indezirabil. Un suveranist autentic, de talia lui Viktor Orban.

Dacă AUR va decide să-l sprijine pe independentul Dan Puric, atunci jocurile vor fi ca și făcute. Dacă nu, vom avea alți 5 ani lipsiți de speranță.
 
Parteneriat Opoziția
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
 • nenimenea 20.02.2024 12:59
  Da,și ,după ce ajunge președinte prima vizită externă va fi in Israel,la zidul plângerii,cu tichiuța pe cap,nu? Este o păcăleală maximă-Puric,preșdinte! Atenție! Sunt curios dacă publicați comentul meu...
 • AlxB 21.02.2024 21:43
  o astfel de logica schiopa nu am mai intalnit de mult. Va aruncati o ipotetica si nefondata, gandesc eu, imagine si o proiectati asupra Maestrului Dan Puric fara ca el sa va fi dat macar vreun semn ca ar face asta! Si apoi terminati suficient si pretentios , indoielnic legat de ascultarea "cuvintelor" dvs indoielnice ! Un sfat , incercati sa va lamuriti prima data dvs de ceea ce vreti si va reprezinta. Numai un om indreptat vede adevarul. Dvs sunteti doar un indoit la ora asta.
 • viorel craciun 20.02.2024 13:33
  Dan Puric le dă fiori lui Simion și Șoșoacă. Se fac praf partidele pro-ruse?”, știind că în realitate amenințarea este de a le anula șansele celor trei marionete: globaliștii Ciolacu, Geoană și Ciucă.Plecand de la aceasta asa zisa informatie " CU FIORI , CU GLADIATOR , CU PROPAGANDA LUI VOICULESCU " iti dai seama in ce " CIRC PENIBIL ELECTORAL NE AFLAM " au mai fost si vor fii aceste circuri " electorale " , si in alte state vecine noua , cu " ACTORI GLADIATORI " si se vad toate consecintele zonale de vreo 4-5 ani . Dar vorba " PRACTICII CONDUCERII , de acum 2000 de ani ," adica " DA CIRC SI PAINE POPORULUI " si vei castiga .Circul este SI A INCEPUT ' MEDIATIC , PENAL , POLITIC , etc , etc " MAI PROST STAM CU " PAINEA " fiindca toti dau din colt in colt la " ASIGURAREA EI " de zi cu zi . Motivatii sunt destule , de la : imprumuturi nationale , deficit bugetar la " razboiul care ne asteapta sa justificam inarmarea " , la fraude de miliarde de euro ,etc, etc , fiecare " politruk " gasin scuza lui , " DAR FAPTA PAINII PE MASA PENTRU UN POPOR " falimentar " de vreo 30 si ceva de ani , nu o spune nimeni . Vorba crestineasca " cea mai adevarata vorba , este fapta " Bine ca avem circ , chiar bine regizat politic si la inceput mediatic cu " Actori profesionisti " .(unul media altul prin practica sa de zi cu zi )
 • Ioan Petrescu 3927 20.02.2024 13:48
  D-l Dan Puric - Președinte și D-na Diana Ivanovici Sosoaca - Prim Ministru !!!
 • Carbid 20.02.2024 14:48
  americanii au avut actori în conducere, ukra au si ei, de ce sa nu avem si noi ??
  Doamnee, ce teatru!!!
 • Carbid 20.02.2024 15:07
  si după cum comenta un om inteligent în alt articol:
  ...'Daca va place, votati actorul. Poate interpreta orice i se cere.'
 • IC XC NI KA ► Carbid 20.02.2024 18:35
  Cu orice te poți preface, numai cu virtuțiile nu!

  Credeți că poate interpreta orice rol? Credeți că te poți preface că ..te jertfești, că iubești..și celelalte virtuți? Și asta în cazul în care asta i se va cere de ..generalii din serviciile secrete care (acum) NU sunt aflați la butoanele puterii - dacă, citind printre rânduri, luăm în calcul spusele autorului ref. independentul Dan Puric și lovitura dată partidelor mainstream PSD și PNL, inclusiv “generalilor din serviciile secrete aflați la butoanele puterii”.

  Să ne lumineze Dumnezeu.

  Doamne, miluiește.
 • tomac 20.02.2024 17:22
  Individu' de la A3 parcă a văzut moartea cu ochii, e șocat cumva ? Începe în sfârșit să se strice căruța SRI mai repede decât prognosticul lui L. Brucan ? Doamne ajută să ajungă măcar să facă o campanie corectă să se vadă diferența de clasă între domnul Puric și ceilalți.
 • 1821 20.02.2024 18:06
  Aducerea maestrului Puric in ''amisiunea'' lui Gadea a avut drept scop investigarea ''subiectului'' si gasirea de eventuale puncte slabe.
  Gadea, sluga americanilor, a fost scos la inaintare, da cu DAN PURIC e greu.
  Greu de tot !
  Iar asigurarea acestuia ca, in cazul ca ar deveni presedinte, ''macar nu ar trada Tara si Poporul'' reconfortanta !
 • IC XC NI KA 20.02.2024 18:41
  Mărturisea independentului DP că de la o “glumă” a ieșit o “responsabilitate”, cum sună? Lăsând deoparte ipocrizia că s-a “trezit într-o ipostază nouă” (dar ce se aștepta când a spus “votați, mă!”?), te poți întreba dacă dintr-o glumă poate ieși o astfel de responsabilitate, așa cum la fel de bine te poți întreba dacă nu cumva va sfârși tot ca o glumă.. La Sf. Constantin Brâncoveanu, că tot îl pomenește de model, domnia sa tot de la o glumă să fi început?!

  Vorbește de demnitate, amintind-o destul de des pentru a nu se înțelege dacă înțelege cu adevărat Chipul DEMNITĂȚII ..din veșnicie!
  Dacă vrem să avem o conștiință a demnității, cred că numai văzând demnitatea veșnică a celuilalt o putem avea .. așa cum învață pr. Dumitru Stăniloae: omul căzut (toți suntem) “dobândește conștiința de sine și demnitatea umanului atunci când este responsabil de celălalt, văzând demnitatea veșnică a celuilalt”.

  Probabil că totuși DP o înțelege mai bine ca ceilalți.. candidați.
  Bineînțeles că între Ciolacul și alții .. e de preferat. Lăsând deoparte scopul lui pentru toată activitatea de până acum.. care, în mod cu totul surprinzător, vai, a dus la a-l cere lumea la președinție.

  Să sperăm că noi, scepticii, ne înșelăm ..

  Doamne, miluiește.
 • C-G 20.02.2024 20:38
  Aspazia Oțel Petrescu:
  "Pentru mine, Dan Puric a fost o capcană. Până la un punct, destul de avansat, am avut admirație pentru omul acesta. Ce frumos vorbește, ce corect pune problema… Până când am aplicat criteriul de cunoaștere pe care ni l-a lăsat Iisus. El i-a avertizat pe Apostoli: în lume veți avea momente de poticneală, vor veni hristoși mincinoși. Vor spune: Hristos e acolo! Hristos e dincolo! Să nu vă lăsați înșelați. Și atunci apostolii s-au speriat și au spus: dar cum o să ne înșele? Hristos a spus că nenumitul este în stare să îmbrace înșelătoare haine de lumină. Și atunci ei au spus: dar, Doamne, dacă va veni ca un om deosebit, noi cum o să-l deosebim? Cum o să ne dăm seama că el este cel rău, că ne atrage în capcană? Și atunci Mântuitorul S-a mâniat și a spus: Voi puteți citi pe cer semnele vremii, și nu vă puteți da seama care este hristosul mincinos? Este simplu, aveți criteriul după care nu veți greși: după faptele lor îl veți cunoaște!
  Și când au venit faptele, când am văzut în ce hal l-a umilit pe Părintele Justin… atunci au început să-mi cadă solzii de pe ochi. Și am zis: ia să-l urmăresc eu mai îndeaproape! Și am văzut că toate discursurile lui nemaipomenit de frumoase sunt compilații din oameni care au gândit frumos. El nu-i capabil să gândească așa, dar își însușește gândirile altora, le pune cap la cap, să sune frumos din coadă, pentru ca oamenii să se lase convinși.
  Și omul acesta m-a folosit. Nici nu mi-am dat seama de lucrul acesta, până când a venit să țină o conferință la Bacău. Atunci mi-am dat seama că omul acesta ar putea să înșele pe undeva. Am avut o intuiție, n-am niciun merit în chestiunea asta. Probabil îngerul meu păzitor mi-a șoptit: fii atentă! I-am povestit la telefon parabola cu carul cu mere, iar el s-a folosit de lucrul acesta. A spus în conferință: „Mi-a zis doamna Aspazia: Măi Dane!”. Niciodată n-am avut această intimitate față de el. Povestea cu merele a interpretat-o altfel, cu totul altfel. Atunci mi-a venit confirmarea hristică că singurul criteriu de a cunoaște un om este fapta lui. Felul în care a transformat Aiudul în ceea ce este acum este într-adevăr diabolic. A reușit, și nu putem spune că n-avem încă oameni luminați în țara asta. Și oameni drepți. Dar Puric a reușit.
  M-a revoltat lipsa lui de cuvânt. Și-a permis să-l pună la punct pe Părintele Justin. Ce biserică a făcut la Aiud? Înăuntru e aproape întuneric beznă. Ca într-o hrubă! Fără iconostas!
  Părintele Justin i-a spus unui preot că de acolo se va retrage harul!"
 • IC XC NI KA 21.02.2024 15:20
  Ref. “..am văzut că toate discursurile lui nemaipomenit de frumoase sunt compilații din oameni care au gândit frumos. El nu-i capabil să gândească așa, dar își însușește gândirile altora, le pune cap la cap, să sune frumos din coadă, pentru ca oamenii să se lase convinși.”

  Iată ce învață Sfântul Antonie cel Mare: “Oamenii se socotesc raționali. Însă pe nedrept, căci NU sunt raționali. Unii au învătat cuvintele și cărțile vechilor înțelepți. Dar raționali sunt
  numai aceea care au sufletul rational, pot să deosebească ce este binele și ce este rău, se feresc de cele rele și vătămătoare sufletului și toată grija o au spre cele bune și folositoare sufletului; iar acestea le săvărșesc cu multă mulțumire către Dumnezeu.

  NUMAI aceștia trebuie să se numească oameni RAȚIONALI.”

  Ref. Aiud: “Dar Puric a reușit.
  M-a revoltat lipsa lui de cuvânt. Și-a permis să-l pună la punct pe Părintele Justin. Ce biserică a făcut la Aiud?”

  E clar ce-a făcut .. însă nu-i clar cine este autorul sau actorul - și e bine să se cerceteze și mai ales să se CORECTEZE BLASFEMIA care stă scrisă pe una din crucile aflate în partea stângă cum intri pe poartă la Aiud, care pe o placă de metal atașată lemnului crucii avem așa - redau tot textul pentru a se cunoaște înfricoșătoarea mărturisire care este întinată de blasfemia relatată (dețin poză cu crucea respectivă, de pe care am transcris textul):

  “- Trecătorule,oprește-te o clipă din drumul tău și aprinde a lumânare la acest însemn al suferinței pentru cei care au trecut prin moarte spre ÎNVIERE. - Nu există pe întreg cuprinsul acestui loc o palmă de pământ fără oase. - Crima trecutului săvârșită de cei fără Dumnezeu și dragoste de neam a sângerat trupul sfânt al țării, dar niciunde mărturisirea acesteia nu cunoaște limite atâta de grave ca în temnița Aiudului. - Cei care au rămas după noi sunt supraviețuitori. - Voi care ați fost unelte ale terorii dezlănțuite de sistem în acest loc de cumplită suferință spălați-vă conștiința mărturisind adevărul. Fie ca Dumnezeu în îndurarea Lui să vă ierte. Noi am trecut în
  N E F I I Ț Ă(!!!), fără să blestemăm.
  - Fie ca le suferința noastră să se clădească viitorul de lumină al neamului românesc.”

  Pentru acești Sfinți ai Închisorii comuniste de la Aiud, stă scris, în mod cu totul blasfemiator că au trecut în neființă. Orice comentariu e de prisos. Doamne iartă-ne.

  TREBUIE GRABNIC CORECTAT!

  Doamne, miluiește.
 • Nata 22.02.2024 06:26
  Ref la Aiud:
  Parerea mea este ca ideea de a avea o manastire SI un Centru Memorial închinat celor care au suportat chinuri și umilințe în temnițele comuniste este foarte buna. Pacat ca nu exista un consens. Din respect pentru cei care au suferit si murit in inchisorile comuniste, si pentru atestarea unei realitati istorice, un Centru Memorial are sens. Face parte din tesatura istoriei neamului romanesc.
  Pe de alta parte, parintele Iustin care vrea numai manastire, si sustine ca acest Centru ar putea desacraliza memoria celor care au pătimit în inchisori, nu se justifica. O spun cu tot respectul. Sfintii si apostolii au fost oameni, oamenii lui Dumnezeu, dar oameni cu vietile lor ca oameni. Nu trebuie ignorat acest lucru caci pe multi credinciosi ii apropie si aceasta parte umana din ei. Sfintii si apostolii dovedesc ca un om obisnuit dar cu credinta absoluta se poate ridica la nivel de sfant prin credinta, suferinta, dragoste de Dumnezeu, de oameni si adevar.
  Eu cred ca manastirea si centrul memorial dovedesc respectul pentru divinul si omenescul din fiecare om. Insusi Iisus a aparut ca om si s-a manifestat in ambele calitati, desigur divinul prevaland.
  Din punct de vedere politic - respectul pentru o serie de figuri legendare legionare manifestat in acest mod, va starni reactii negative ale reprezentantilor "politicii corecte" si bineinteles, vom avea politzia Wisenthal si evreii din tara zvarcolindu-se si luptand dramatic impotriva "fascismului" fiind "speriatii si nefericitii" Romaniei.
  Nu uitati ca pana si Putin o face pe sfantul dandu-si duhul luptand impotriva "nazismului". De aceea, spune el, a intrat in Ucraina in primul rand si apoi spune motivul real care este avansarea NATO la granitele tarii lui. Al doilea motiv are sens. Primul, cu nazismul, e politica cea corecta in spatele careia se manevreaza adevaratele motive si intentii. Situatia trebuie f bine evaluata. Nu cred ca Romania isi poate permite asa ceva in conditiile actuale si cu un razboi la usa.
  Diplomatic, in contextul actual, ar fi numai construirea manastirii cu clauza ca la o data ulterioara se va construi si centrul. Centrul trebuie facut numai cand Romania e pe pozitie de putere reala.
  Iubesc biserica dar si istoria. Rabdarea si intelepciunea aduc cele mai bune rezultate. Asta e parerea mea.
  Multumesc acelora care au avut rabdare sa citeasca acest comentariu al meu care e cam lung.
 • IC XC NI KA ► Nata 22.02.2024 12:19
  Cred că nu ați înțeles ideea pr. Justin Pârvu, era de JERTFĂ NESÂNGEROASĂ - Sfânta Liturghie care să se săvârșească zilnic în obște în acel loc sfânt.
  Ce legătură credeți că există între jertfa nesângeroasă și centru memorial?
  Sau, altfel spus, ce-i lipsește jertfei nesângeroase de credeți că mai are nevoie și de un centru memorial ..
  Cred că părintele Justin Pârvu pătimitorul știa exact ce trebuie acolo în locul acela Sfânt mai bine ca noi părelologii nepătimitori.. pentru simplu fapt că părerea dansului era insuflată de Duhul Sfânt unuia în drept.. Nu credeți? “Părutu-sa Duhului Sfânt și nouă..”

  Doamne, miluiește.
 • C-G 20.02.2024 20:49
  Zice Puric:
  „Pe mine mă cutremură Brâncoveanu, martirii din închisorile comuniste, cum a murit Manoilescu în închisoarea de la Sighet, nu putem să mergem înainte fără să ne adăpăm din trecut. Românii sunt salvați de o stare de spirit. Poporul trebuie pus pe poziție, ca la Mărășești. […]
  Care erau valorile mai mari decât viața lui Brâncoveanu? Copiii. Care erau valorile mai mari decât copiii? Țara. Acolo mă situez eu”.

 • C-G 21.02.2024 11:15
  "Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că semănați cu mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morți și de toată necurăția."
 • INJECTIA FINALA 20.02.2024 23:35
  Dacă nu era atitudinea nepotrivită a Maestrului Puric față de proiectul bisericii de la Aiud, as fi lăudat cu doua mâini candidatura lui...

  Oricum, articolul fratelui Adrian este profund adevărat.
  Maestrul DP e candidatul ideal pe scena electorală din anul acesta.
  Simion , sinonim cu Sion
  Și Sosoacă , cu o isterie de troacă
  Față de Sion, și ea curbată
  Ar fi bine să se retragă
  Să viziteze împreună lumea întreagă
  Și Actorul nostru, bunul candidat
  Să conducă Țara ca Fiu luminat
 • INJECTIA FINALA 21.02.2024 08:53
  C-G ai pus punctul pe i, frate.
  " „Mi-a zis doamna Aspazia: Măi Dane!”. Niciodată n-am avut această intimitate față de el. Povestea cu merele a interpretat-o altfel, cu totul altfel. Atunci mi-a venit confirmarea hristică că singurul criteriu de a cunoaște un om este fapta lui. Felul în care a transformat Aiudul în ceea ce este acum este într-adevăr diabolic. A reușit, și nu putem spune că n-avem încă oameni luminați în țara asta. Și oameni drepți. Dar Puric a reușit.
  M-a revoltat lipsa lui de cuvânt. Și-a permis să-l pună la punct pe Părintele Justin. Ce biserică a făcut la Aiud? Înăuntru e aproape întuneric beznă. Ca într-o hrubă! Fără iconostas!
  Părintele Justin i-a spus unui preot că de acolo se va retrage harul!"

  Da, cum s'a comportat DP fata de Duhovnicul Neamului este absolut inadmisibil. Parintele Justin Parvu este unul din sfintii Neamului.
  Si fata de Sfanta Aspazia, asemenea.
  Nu'mi fac mari iluzii cu actorul Puric.
  Ideea este ca el are singura sansa sa rastoarne sistemul actual.
  Si ca forte noi, curate, ar veni la putere.

  Doamne, Ajuta !
 • rastix 21.02.2024 11:50
  Cea mai nouă flatulență electorală a sistemului - soluția Dan Puric președinte - mă convinge că băieții sunt disperați.
  Țineți linia, nu vă duceți după vânturi, amintiți-vă cine a pus țara pe butuci timp de 34 de ani și cine a depus un jurământ pentru patrie pe care l-a încălcat și acum se agită pentru că scadența e aici. Gândiți cine grăiește vorbele noastre și acționează în concordanță cu ceea ce spune, zi de zi, de când e în slujba noastră.
  Pentru domnul Dan Puric am o singură întrebare, ne poate divulga componența sfatului înțelepților (bătrânilor) cu care se consultă, inclusiv legat de o candidatură la președenția României ?
  Ioan Slavici ne spune că omul are o singură datorie, să nu fie prost, iar Mark Twain ne spune că este mult mai ușor să păcălești oamenii decât să-i convingi că au fost păcăliți.
  Tineți linia.
 • Radesalu 21.02.2024 20:55
  Din '89 încoace, am văzut că doar cu "doamne ajută", nimic n-a mers. S-a furat, trădat, mințit și pălmuit acest popor român, ca pe un ultim slugoi si toate in numele domnului. Toți din bandele organizate (am vrut sa scriu partide), inclusiv șefi de stat, au umplut televiziunile de cruci făcute pe unde se știau filmați, iar in spate, se vede, se simte ce au facut.
  Turma trebuie condusă de un cioban puternic, cu experiență, care știe bine regulile și are dulăi bine dresați, care să nu lase oile să se împrăștie si nici să nu între pe alte pășuni. Aici nu merge cu cântatul din fluier sau povestind mioriței pilde din filosofi sau preoți celebri. Nici cu citate sau paragrafe din istorie. Până turma nu se adună acasă și nu pune osul la treabă să reconstruiască această țară, fâlfâitul prin studiouri tv sau conferințe despre ce a suferit (și încă suferă) această țară, nu schimba nimic.
  După ce toate vor fi revenit la normal, se poate vorbi oamenilor și în ton patriarhal sau istorico-romanțat.
  Am multa stimă pentru maestrul Puric, dar în exercițiul meseriei în care este supercalificat.
  Pentru aducerea României la (măcar) statutul de autoadministrare a resurselor si autoguvernare statală de dinainte de '89, e nevoie de fibră și sânge în instalația unuia care vrea să schimbe cursul istoriei false pe care o trăim.
  Români, căscați bine ochii la listele pe care veți pune ștampila de vot. Acum a venit ocazia unică.
  Dacă nu acum, după, vom regreta cu toții.
 • AlxB 21.02.2024 21:24
  Dan Puric reprezinta o speranta a romanilor de intoarcere la firesc si normalitate, la traditie si credinta, la valorile nationale si la un CUVANT aproape uitat, acela de managiere si alinare in fata unor primejdii atat nationale cat si internationale ce nu au egal in tulburata noastra istorie. Nu vom putea spune dupa niste astfel de alegeri ca nu am avut ce alege ! Ca nu am avut o CALE ! Treziti-va romani si fortati-i pe niste talhari si tradatori ce vor sa-si imparta puterea pentru urmatorii 10 ani sa nu uite ca vrerea tarii e alta! Un PRESEDINTE trebuie sa aiba spirit viu romanesc ! Si DAN PURIC este ceea ce trebuie acestui neam acum ca sa invie. ATAT !
 • C-G 21.02.2024 23:17
  Dvs. ati citit ce s-a scris in aceste comentarii? Pareti extraordinar de convins ca Puric e omul providential pentru Romania. Poate ne spuneti si noua care sunt marile calitati ale lui Puric (nu cele actoricesti, alea sunt evidente) care l-ar recomanda sa conduca Romania. Si mai ales, FAPTE. Sau sa inteleg ca, din moment ce ati terminat comentariul cu un categoric ATAT, nu mai e nimic de spus. Ei bine, nu e chiar asa. Chiar va rog sa va argumentati putin sustinerea atat de transanta pt Puric. Altfel, se poate trage concluzia ca vorbiti, ca si dl. Puric, cuvinte mari, dar fara acoperire.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România