Simona Halep nu mai crede în specialiști? Anca Radu: Este posibil și să fie un dopaj "asimptomatic" - Zicerea Zilei

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă aveți vești de la doamna Halep în ce privește părerea dânsei despre "specialiștii care au întotdeauna dreptate", vă rog să mi-o comunicați și mie, că n-am timp s-o sun.

PS: Este posibil și să fie un dopaj "asimptomatic", dar eu nu aș pune la îndoială ce spun specialiștii, care știu mai bine. Și noi am crezut că suntem sănătoși și am aflat că suntem pe moarte, ba chiar morți de-a binelea!

Citiți și

Anca Radu: Simona Halep nu mai crede în Știință?

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Arb 15.09.2023 18:28
  Ok.Simona Halep a gresit-o cu vaccinul.
  Mai mult ca sigur ca a primit o suma consistenta pentru a-i influentza si pe altii sa se vaccineze.
  La unison cu alde Smiley, Bartos, omniprezenta Esca samd......

  Si intr-un fel "pornirile razbunatoare" impotriva ei sint justificate.

  Pe de alta parte , Simona Halep chiar daca a fost atitia ani in primii 10, a cistigat doar 2 turnee de Grand Slam.
  Si nu cred ca era drogata cind le-a cistigat.

  Mie Simona Halep nu mi s-a parut o jucatoare de top 3 de ex.

  A muncit intotdeauna mai mult ca adversarele ei pe teren
  A avut mereu victorii chinuite.

  Nu vreau sa intru in comparatii cu NDjokovick pt ca n-are sens.

  In plus, nu stiu daca Simona Halep are un intelect atit de dezvoltat incit sa rationeze singura asupra unor subiecte controversate ca acest vaccin.

  E drept ca de ex, putea sa traiasca f bine din investitiile imobiliare pe care le are, pina se termina nebunia idioata cu Covid
  Ar fi fost mult mai cistigata, mai ales ca si-ar fi permis dpdv financiar sa astepte.

  Acum se afla intr-o situatie de-a dreptul imposibila si fara iesire.

  Nu stiu cine a vrut s-o termine, ca nu era cea mai de top jucatoare.
  Mi-a trecut si mie prin cap faptul ca isi facea cruce de cite ori cistiga un meci si in contextul actual, acesta este un "motiv" sa fie boicotata.

  Lasind-o la o parte pe Halep care, dupa cum se vede a pierdut tot mergind pe mina "specialistilor", ma intriga mai mult faptul ca Monica Birladeanu s-a putut cupla cu "cordul-inima" Valeriu Gheorghitza......Monica Birladeanu nu parea defel a fi atit de naiva, eufemistic vorbind......

  So, Halep va trai bine mersi si de-acum incolo.
  Nimeni nu crede ca s-a dopat in mod intentionat, pentru ca n-a avut nici o imbunatstire a performantelor in ultimii 2 ani.

  Asta e.Pare mai degraba o vendetta, adevaratul motiv va iesi la iveala in cele din urma
 • Carbid 16.09.2023 10:39
  @ARB: Observatii foarte pertinente!
  De acord punct cu punct la toate!
  Ultimile 2 paragrafe sunt esențiale si trebuie citite de doua ori!!! ;))
 • Arcas 16.09.2023 02:54
  Chestiunea fundamentală, în situația de față a Simonei: este Vinovată de dopaj sau Nu? Dacă este Vinovată, ne putem permite să ne războim cu ea, acum, și pentru greșeala ei de a se lăsa prostita de manipulatorii panminciunii. Dacă Nu este vinovată de dopaj, este firesc să o apărăm, acum, ca pe orice nevinovat, învinovățit pe nedrept, și să lăsăm, pentru după achitarea de acuzație, răfuiala pentru greșeala făcută pe timpul pannebuniei!
 • Miss Ter 16.09.2023 09:26
  Dumnezeu arată în mod vădit care sunt oamenii Lui și care nu sunt.
  Nu vi se pare vouă destul de concis faptul că Novak Djokovic - care a decis să nu își altereze sau profaneze trupul - a reușit să iasă învingător și Simona - care a îndemnat și pe alții să meargă pe calea pierzaniei - a fost exclusă pe 4 ani din tenis?
  Izbânda celui drept și căderea celui rău - asta avem în fața ochilor.
  La modul general vorbind, Dumnezeu nu acceptă profanarea Templului Său și a muncii mâinilor Sale, adică profanarea Trupului. Mâinile Sale au lăsat amprente când a modelat lutul, amprentele Sale au rămas în fiecare dintre noi și semnătura Sa este în fiecare celulă.
  Ori să vii tu să îți tai sânii sau orice altă parte din trup, să îți ajustezi nasul, să îți pângărești trupul cu mARN sau mai exact cu ADN-ul șarpelui din vechime și să primești împărtășania repetată cu veninul Șarpelui - asta nu poate fi decât o urâciune și o batjocorire a Lui Dumnezeu. Ori noi știm că Dumnezeu nu se lasă batjocorit și că ar trebui să ne și temem de Dumnezeu.
  Și dacă peste toate îl mai îndemni și pe altul să îl părăsească pe Dumnezeu...
 • Carbid 16.09.2023 10:41
  Sublim, crud si adevărat!
  Astfel de comentarii mă ung la suflet!
  Dumnezeu s-o ierte!
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 9. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO