Sieg Heil, Cosmin Prelipceanu! Sieg Heil, Klaus Iohannis! Sieg Heil, Românie Educată!

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut ore bune de când Cosmin Prelipceanu a instigat public: „Să-i scăpăm pe copii de părinții lor!”

Prelipceanu este un realizator TV cu state vechi, nu vreun corespondent de provincie fără experiență și timorat, pentru a fi bănuit că „a dat o bâlbă”. Că „a vorbit gura fără el”.

Mai mult, atunci când ministrul Educației, invitat în emisiune, a schițat o opoziție timidă,  Prelipceanu a întărit vehement:

„Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple!”

Reacția anemică a ministrului Educației este mai terifiantă chiar decât ieșirea lui Prelipceanu. 

Sorin Câmpeanu nu s-a ridicat de pe scaun pentru a părăsi platoul. A plasat un convenabil și parcă jenat „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație” și a rămas la emisiune până la capăt.

Nici ajuns acasă, pe Cîmpeanu nu l-au frământat remușcările pentru lipsa lui de reacție. Nu a emis nici un comunicat, declarație, panseu de Facebook, prin care să își manifeste tranșant dezaprobarea.
 
Pentru că, în sinea lui, Cîmpeanu NU îl dezaprobă pe Prelipceanu.

Omul care ocupă fraudulos fotoliul de ministru al lui Spiru Haret și care a propus ca studenții nevaccinați să participe la examene echipați în combinezoane de protecție anti-COVID nu poate fi departe de scârbavnicele idei naziste ale lui Prelipceanu.

*


Au trecut aproape 24 de ore de la această monstruozitate publică și nu am înregistrat nici o reacție oficială din partea postului Digi 24. 
 
Nici din partea Consiliului Național al Audiovizualului. 

Nici din partea politicului – Președinție, Guvern, Parlament.

Tăcerea este asurzitoare. Ea demonstrează că Prelipceanu a spus ceea ce toți factorii de putere gândesc. 

Numai că, fiind doar prost, nu și politician, a spus cu voce tare ce i-a trecut prin cap.

Aceasta înseamnă „România Educată”: o țară monstruoasă care, după modelul Barnevernet, se pregătește să-i confiște pe copii din familiile care nu dovedesc suficientă Conștiință Civică.

„Îi scapă pe copii de părinții lor”, îi smulge din căminul familial, în care sunt otrăviți cu basme despre tradiții, puritate, bunătate, iubire de țară și Doamne-Doamne.
 
Aceasta este Pecetluirea Copiilor.

Armata Progresistă a viitorului se formează de pe acum și de la cele mai fragede vârste. Ea nu trebuie să aibă nici Mamă, nici Tată. Nici măcar Părinte 1 sau 2. 

Ea trebuie să asculte doar de Partid.

Sieg Heil!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • kalinikos 29.09.2021 18:01
  la UM24 nu se spune niciodata 'ce le trece prin cap', ci ce le-a transmis stapanul cu numele din trei litere. Exceptand, poate, 'in aceste momente'. Si nici aici nu as fi foarte sigur.
 • A.C. 29.09.2021 19:01
  Securitatea in splendoarea ei! DIGI24-organul de presa al Securitatii. Sa ne mire?! E normal pentru ei...
 • LibertateavinedeSus 29.09.2021 19:54
  Ursula de la comisia UE l-a luat la șuturi in dos pe Werner pentru "succesul" campaniei de experimente pe romani, apoi suturile s-au propagat in jos, ierarhic, l-au găsit și pe prelipcean.. nimic imprevizibil. Doar scabros . Preli are nevoie de exorcisme, dar în urgență ar merge și un consult psihiatric . Cineva să-l salveze de el însuși! Poate nu are pe nimeni ..e vrednic de mila, oricum. Groaznice stări trebuie ca are.
 • __ 29.09.2021 21:14
  intr-adevăr, pare a nu avea părinți, după poză.

  instigare la răpire (?)


  Art. 457. -

  Dacă asupra copilului răpit, reținut sau sechestrat, s'au săvârșit loviri ori s'a cauzat vătămarea sănătății sau integrității corporale, [...] dela 5 la 12 ani
 • Orizont 29.09.2021 22:05
  https://evadare.ro/stiinta-si-tehnica/judetele-cele-mai-vaccinate-fruntase-si-la-infectare/
 • Andrei-NicolaeMihai 29.09.2021 22:08
  Doamne ajută! Cred că este important a aduce la cunoștință cititorilor dumnevoastră:

  YouTube va bloca toate conținuturile antivacciniste. Printre canalele care vor fi închise se află și cele a lor Robert F. Kennedy Jr. și Dr. Joseph Mercola! Absolut uimitor și terifiant!

  https://m.hotnews.ro/stire/25070516
 • Sterian 29.09.2021 23:22
  Domnule Pătrușcă,
  Am căutat în arhivele noastre de la Partidul Național Socialist și nu am găsit niciun Prelipceanu. Menționez că nu acceptăm în niciun caz handicapați mintal, în special caracterizați prin patologie oftalmică specifică tâmpiților.
  Vă rugăm să încercați mai degrabă o apropiere ideologică a subiectului de dușmanii noștri comuni, staliniștii.
  Cu stimă,
  N. A. Zistu
  (cititor fidel al dvs.)
 • hannah 29.09.2021 23:57
  Eram eleva de liceu cand am descoperit in biblioteca tatalui meu doua carti: "Procesul de la Nürnberg" si "5 ani la Auschwitz". Atunci am descoperit cu adevarat ca inseamna un razboi (cartile de istorie erau adaptate totusi varstei si nu redau toate ororile unui razboi, unui lagar de concentrare si nici nu descriau atrocitatile comise atunci de nazisti si asta era ok, mintea de copil nu era pregatita sa conceapa asa ceva). Dupa ce le-am citit (mintea mea era foarte iscoditoare si cauta sa citeasca si asimileze cat mai multa informatie), nu am mai gandit la fel vis a vis de lume, de atrocitatile pe care este capabila sa le faca, de cat de usor poate sacrifica fiinte nevinovate.
  Atunci am vazut razboiul cu tot ce implica el, cu ochii mintii. Acum il vad live si ma ingrozesc!!! Si descopar ca acum sunt si mai multi calai, dictatori, minti bolnave si criminale, slugi prea plecate si lingai, gardieni si chelari de suflete (unii ne inchid si ceilalti iau cheile).
  Ma intreb unde l-as putea incadra pe acest Prelipceanu (desi mie-mi place sa-i spun"Prepeliceanu" pt ca imi inspira o pasare agitata care-si infoaie penele acolo pe platou pentru a arata cat de "tare" este el. Imi cer iertare prepelitei, o pasare fara vina, ca l-am asemanat pe acest mizerabil cu ea).
  Cred ca l-as plasa la categoria "minte bolnava si criminala".
  Stiu doar ca istoria are o ciclicitate, deci, cei ce au vrut raul semenilor lor vor da socoteala, merau au dat socoteala. Deci Herr Prelipceanu, daca va fi nu nou Nürnberg, s-ar putea sa fii in boxa acuzatilor, alaturi de ceilalti criminali. Si mai departe, va urma judecata Creatorului, chiar daca crezi sau nu in El!
 • oldshatt 30.09.2021 02:54
  O caricatura de om... Pacat de copilul pe care il are. Si poate ar trebui pus in aplicare ceea ce afirma in cazul lui, asa copilul ala ar avea ocazia sa aibe o altfel de educatie decat ce debiteaza pe ecran tatal sau...
  Nu stiu cine e sotia lui dar, poate si ea trebuie salvata de sot.
  Cat despre ministrul educatiei, guvern, presedinte, cred ca sunt damnati deja. Nici Dumnezeu nu-i mai poate salva.
 • Pampa sada 30.09.2021 03:25
  Mie mi se pare ca el a fost doar cel delegat sa arunce 'pastila', dupa care urmeaza dezbaterile, care deja au inceput, pt ca lumea sa inceapa sa se obisnuiasca cu ideea, apare Funeriu care propaga si el pe facebook stirea, cica sa-l dea afara pe Prelipceanu de la Digi pt ce-a putut sa zica. Subiectul intra in opinia publica. La inceput oamenii sunt socati de idee, apare rumoarea, pt ca apoi sa se introduca alte idei care sa o sprijine pe aceasta, si sa ne ghideze spre ce vor ei. La fel a fost si cu vaccinarea, la inceput voluntara,iar dupa cateva luni-nu te vaccinezi cu serul experimental-esti suspendat din serviciu, nu mai intri in restaurant, la teatru,etc. Iar daca spuneai atunci ca va deveni'obligatorie', erai..conspirationist
 • OMAGA 30.09.2021 09:11
  Stirea pe scurt: un securist odios da o replica la ordin.
  In lumea lui ordinele nu se discuta, se executa.

  Sigur, asta nu inseamna ca nu ar trebui pedepsit pentru enormitatea care i-a iesit pe gura.
 • Rusi 30.09.2021 11:21
  Sorin Câmpeanu trebuie demis de urgenta,iar cealalta specie trebuie eliminata din massmedia.
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan