Sfânta Știință să ne lumineze: De ce CU vaccin se moare MAI MULT decât FĂRĂ vaccin?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când ne-au împuiat capul cu „Ce conține Vaccinul” au uitat ingredientul principal: Moarte.

Ultravaccinistul și ultrastângistul (pleonasm) New York Times publică o statistică neagră care arată că, în Statele Unite, au murit de COVID mai multe persoane anul acesta, comparativ cu anul trecut. 

Între cei doi ani este o diferență crucială: în 2020 nu începuse vaccinarea; acum 60% dintre americani sunt complet vaccinați.

New York Times citează ultimele cifre oferite de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), care arată că, în Statele Unite, în 2021, au avut loc 386.233 decese legate de COVID-19, 

În 2020, Statele Unite au înregistrat 385.343 astfel de decese.

Însă prima dintre cifre va fi considerabil mai mare, dat fiind că 2021 nu s-a încheiat.

Aiuritor este că NY Times (citând evident „experți”) atribuie creșterea numărului de decese de anul acesta unei „sume de factori”, dintre care cel mai important este „o rată de vaccinare crucial mai mică decât cea necesară”.

În aceste condiții, nu este nimic surprinzător că alți factori care ar fi dus la creșterea numărului de decese sunt „relaxarea precauțiilor cotidiene, precum măștile și distanțarea socială, și dezvoltarea tulpinii Delta, înalt contagioasă”.

Într-un autism care îi face impermeabili la realitate, Apostolii Covidului nu pot ieși din cercul etanș al celor câtorva dogme pe care le turuie la nesfârșit, în orice ocazie, ca Piersic în sceneta cu castravetele.

Iată ce scrie Times:

„Practic, declară experții în sănătate publică, numeroși americani se comportă ca și cum COVID-19 ar fi acum o boală endemică gestionabilă, iar nu o criză – o tranziție se va produce până la urmă, dar ea nu s-a petrecut încă.

„Totuși, mulți refuză să se vaccineze la nivelurile necesare pentru a se realiza această tranziție la ceea ce oamenii de știință numesc «endemicitate», care înseamnă că virusul va continua să circule la un nivel mai redus, cu creșteri și descreșteri periodice, însă fără a atinge vârfurile devastatoare care au caracterizat pandemia.

„Doar 59%  din populație este complet vaccinată, cea mai mică rată din G7.”

Însă, în 2020, vaccinarea a fost practic egală cu zero atât în Statele Unite cât și peste tot în lume. În ciuda a ceea ce administrația Trump a numit Operation Warp Speed, la 31 decembrie 2020, procentul de populație vaccinată în SUA era de sub 0,1%.

Să admitem însă că vaccinarea „nu se ridică la nivelurile necesare”.

Totuși, nici unul dintre „experții” pe care i-a consultat New York Times nu s-a ostenit să încerce măcar să lămurească de ce se moare mai mult CU vaccinuri, decât FĂRĂ ele.

Pe de altă parte, „experții” nu suflă o vorbă despre faptul că vaccinații continuă să se îmbolnăvească și să transmită boala la fel ca nevaccinații (unele studii arată că sunt de ZECI de ORI mai periculoși).

Mai mult, vaccinații nu doar că se îmbolnăvesc și îi îmbolnăvesc și pe alții, dar și MOR. După cum o dovedește implicit chiar statistica publicată de New York Times.

O altă marotă dragă experților de pretutindeni, de la țărmurile Atlanticului până la malurile Dâmboviței, este pericolul vieții normale, fără restricții.

„Oamenii de știință” care deplâng acum „relaxarea precauțiilor cotidiene” sunt aceiași care musteau de entuziasm când ne vesteau că vaccinul va readuce o viață normală. Vă amintiți câte binefaceri conținea la început vaccinul? Călătorii, întâlniri neîngrădite cu prietenii și familia, petreceri, dans, antren și voie bună.

Nimeni nu ți-a spus că tu, Vaccinat, nu vei avea voie să călătorești, să te întâlnești și să petreci cu Nevaccinații. Nimeni nu te-a informat că Libertatea ta va fi condiționată de statutul meu vaccinal.

Mai mult, nimeni nu te-a avertizat că (așa cum se întâmplă acum în cele mai vaccinate țări) tu, Vaccinat, ai putea fi din nou închis în casă vreodată.

Și nu, NU există „niveluri necesare” de vaccinare. 

Gibraltarul (100% complet vaccinat) a anulat orice manifestări de Crăciun din cauza creșterii grave a numărului de infectpări, și nici un „expert” nu a catadicsit să emită vreo explicație cât de cât logică (necum științifică) pentru această situație.

În fine, să nu uităm de fățărnicia Politicienilor care, împreună cu Presa și cu Medicii, au făcut posibil coșmarul pe care îl trăim astăzi. Scaunul cu trei picioare pe care am fost cățărați în ștreang.

Anul trecut, în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale, candidatulBiden i-a pus în cârcă președintelui Trump toți morții de până atunci:

„Au murit 220.000 de americani. Dacă nu vrei să asculți nimic  altceva în seara aceasta, atunci ascultă măcar asta – oricine este responsabil de atâția morți nu trebuie să rămână președintele Statelor Unite ale Americii.”

Cu, foarte probabil, un număr dublu de morți până la sfârșitul anului decât cel pentru care îl acuza pe Trump și proaspăt operat în fund, Biden nici nu se gândește să plece undeva. Mai are treabă.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Lolek Bolek 26.11.2021 15:10
    Eficacitatea vaccinurilor existente este limitată împotriva noii variante descoperite în Africa de Sud:

    https://www.agerpres.ro/mondorama/2021/11/26/coronavirus-eficacitatea-vaccinurilor-existente-este-limitata-impotriva-noii-variante-descoperite-in-africa-de-sud-virusolog--821959

    [...]Oamenii de știință se tem că varianta de COVID-19 descoperită în Africa de Sud ar putea fi extrem de contagioasă din cauza unui număr neobișnuit de mare de mutații și că ea ar putea trece probabil mai ușor prin scutul protector al vaccinurilor.[...]

    Noua variantă de covid a fost detectată și în Israel:

    https://blacknews.ro/noua-varianta-de-covid-a-fost-detectata-si-in-israel/

    [...]Beta este una dintre cele patru variante etichetate drept ”preocupante” de OMS, întrucât există dovezi că ar fi mai contagioasă, iar vaccinurile au o eficiență mai scăzută împotriva acesteia.[...]

    [...]Varianta B.1.1.529 prezintă un număr ”extrem de ridicat” de mutații, potrivit oamenilor de știință sud-africani, care au detectat anterior varianta Beta.[...]

    Ce avem noi aici? Ce avem noi aici?
    https://www.youtube.com/watch?v=GOJ-mtPAIVA

    Daca tot e bine sa ramanem in tonul articolului de mai sus, avem ceea ce ne explica "expertul de talie mondiala" Tony Fauci, seful "bisercii covrig": o "mutatie".

    Sau cum mai spun alte guri, cei cu "teoria conspiratiei" in cap, gen senatorul Rand Paul care il acuza deschis pe Fauci ca a finantat cercetarea in laboratorul de la Wuhan, pentru ceea ce se numeste: "gain of function".

    https://www.youtube.com/watch?v=2MndwrOzDvo

    O nouă variantă a SARS-CoV-2 stârnește îngrijorare: ”Are o putere de a se antrena și înarma cum nu cred că s-a văzut până acum la alte virusuri”:

    https://ziare.com/social/coronavirus/tulpina-noua-covid-africa-de-sud-1712269

    De unde are acest "virus" asa o "putere de a se antrena si inarma"?
    Pentru ca a beneficiat de ce stie deja toata lumea: "gain of function"!

    A fost creat in laborator si eliberat intentionat, intr-o "fereastra de oportunitate":

    https://www.activenews.ro/stiri/Klaus-Schwab-tatukul-Marii-Resetari-„Nu-veti-mai-detine-nimic-si-veti-fi-fericiti-pentru-asta-„Profetii-Forumului-Economic-Mondial-anunta-ca-Era-Post-Corona-se-reseteaza-pe-urmele-lui-Karl-Marx.-Decriptarea-lui-Build-Back-Better-163800

    [...]Noua tulpină, B.1.1.529, care a fost identificată marți, prezintă „un număr extrem de mare” de mutații, iar proteina spike arată diferit de versiunea luată în considerare atunci când au fost concepute vaccinurile.[...]

    Ce va urma?

    Alte noi update-uri pentru inocularile minune mARN.
    Trebuie inoculata populatia cu noul "update" al inocularilor de tip "sofware".

    Nu credeti in "update cu inoculare soft"?

    Un director al Bayer susține că vaccinurile ARNm reprezintă terapii genice. Compania farmaceutică transmite că a fost o greșeală de exprimare (desigur, Stefan Oelrich s-a scapat pe el):

    https://www.smartradio.ro/video-un-director-al-bayer-sustine-ca-vaccinurile-arnm-reprezinta-terapii-genice-compania-farmaceutica-transmite-ca-a-fost-o-greseala-de-exprimare/

    [...]„Vaccinurile ARNm sunt un exemplu de terapie genică și celulară. Așa cum îmi place să repet, dacă am fi întrebat opinia publică în urmă cu doi ani: ‘Ați fi gata să urmați o terapie genică sau celulară?’, aveam o rată de refuz de 95%. Cred că pandemia a deschis ochii multor oameni către inovație, în moduri de neconceput în trecut.„[...]

    [...]„Prin vaccinuri, introducem o moleculă de ARNm care face ca celulele imune să producă tranzitoriu proteina spike a virusului, care va încuraja limfocitele să reacționeze, dar acest ARN nu rămâne în organism.”[...]

    Complet irelevant, atat timp cat mARN-ul transmite celulei, in mod "software", sa faca ceea ce ea NU A FOST PROGRAMATA SA FACA prin designul CREATORULUI, nu mai are importanta daca acest ARN ramane sau nu in organism, pentru ca MODIFICAREA A FOST FACUTA deja.

    Fara numar, fara numar...tirania se va accentua!!!
  • Lolek Bolek 26.11.2021 16:44
    Exact se spuneam: se pregatesc update-urile.

    Anunțul oficial al OMS despre noua variantă SARS-CoV-2 descoperită în Africa. Pfizer și BioNTech s-au pregătit să-și ajusteze vaccinul în mai puțin de șase săptămâni

    https://ziare.com/international/stiri-internationale/varianta-noua-sars-cov-2-oms-transmitere-virulenta-pfizer-1712349
  • Orizont 26.11.2021 20:54
    https://rumble.com/vpuce8-father-alexis-bugnolo-says-2-billion-dead-in-the-next-year.-are-you-ready.html
Ultima oră

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”