Sfânta Știință să ne lumineze: De ce CU vaccin se moare MAI MULT decât FĂRĂ vaccin?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Când ne-au împuiat capul cu „Ce conține Vaccinul” au uitat ingredientul principal: Moarte.

Ultravaccinistul și ultrastângistul (pleonasm) New York Times publică o statistică neagră care arată că, în Statele Unite, au murit de COVID mai multe persoane anul acesta, comparativ cu anul trecut. 

Între cei doi ani este o diferență crucială: în 2020 nu începuse vaccinarea; acum 60% dintre americani sunt complet vaccinați.

New York Times citează ultimele cifre oferite de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), care arată că, în Statele Unite, în 2021, au avut loc 386.233 decese legate de COVID-19, 

În 2020, Statele Unite au înregistrat 385.343 astfel de decese.

Însă prima dintre cifre va fi considerabil mai mare, dat fiind că 2021 nu s-a încheiat.

Aiuritor este că NY Times (citând evident „experți”) atribuie creșterea numărului de decese de anul acesta unei „sume de factori”, dintre care cel mai important este „o rată de vaccinare crucial mai mică decât cea necesară”.

În aceste condiții, nu este nimic surprinzător că alți factori care ar fi dus la creșterea numărului de decese sunt „relaxarea precauțiilor cotidiene, precum măștile și distanțarea socială, și dezvoltarea tulpinii Delta, înalt contagioasă”.

Într-un autism care îi face impermeabili la realitate, Apostolii Covidului nu pot ieși din cercul etanș al celor câtorva dogme pe care le turuie la nesfârșit, în orice ocazie, ca Piersic în sceneta cu castravetele.

Iată ce scrie Times:

„Practic, declară experții în sănătate publică, numeroși americani se comportă ca și cum COVID-19 ar fi acum o boală endemică gestionabilă, iar nu o criză – o tranziție se va produce până la urmă, dar ea nu s-a petrecut încă.

„Totuși, mulți refuză să se vaccineze la nivelurile necesare pentru a se realiza această tranziție la ceea ce oamenii de știință numesc «endemicitate», care înseamnă că virusul va continua să circule la un nivel mai redus, cu creșteri și descreșteri periodice, însă fără a atinge vârfurile devastatoare care au caracterizat pandemia.

„Doar 59%  din populație este complet vaccinată, cea mai mică rată din G7.”

Însă, în 2020, vaccinarea a fost practic egală cu zero atât în Statele Unite cât și peste tot în lume. În ciuda a ceea ce administrația Trump a numit Operation Warp Speed, la 31 decembrie 2020, procentul de populație vaccinată în SUA era de sub 0,1%.

Să admitem însă că vaccinarea „nu se ridică la nivelurile necesare”.

Totuși, nici unul dintre „experții” pe care i-a consultat New York Times nu s-a ostenit să încerce măcar să lămurească de ce se moare mai mult CU vaccinuri, decât FĂRĂ ele.

Pe de altă parte, „experții” nu suflă o vorbă despre faptul că vaccinații continuă să se îmbolnăvească și să transmită boala la fel ca nevaccinații (unele studii arată că sunt de ZECI de ORI mai periculoși).

Mai mult, vaccinații nu doar că se îmbolnăvesc și îi îmbolnăvesc și pe alții, dar și MOR. După cum o dovedește implicit chiar statistica publicată de New York Times.

O altă marotă dragă experților de pretutindeni, de la țărmurile Atlanticului până la malurile Dâmboviței, este pericolul vieții normale, fără restricții.

„Oamenii de știință” care deplâng acum „relaxarea precauțiilor cotidiene” sunt aceiași care musteau de entuziasm când ne vesteau că vaccinul va readuce o viață normală. Vă amintiți câte binefaceri conținea la început vaccinul? Călătorii, întâlniri neîngrădite cu prietenii și familia, petreceri, dans, antren și voie bună.

Nimeni nu ți-a spus că tu, Vaccinat, nu vei avea voie să călătorești, să te întâlnești și să petreci cu Nevaccinații. Nimeni nu te-a informat că Libertatea ta va fi condiționată de statutul meu vaccinal.

Mai mult, nimeni nu te-a avertizat că (așa cum se întâmplă acum în cele mai vaccinate țări) tu, Vaccinat, ai putea fi din nou închis în casă vreodată.

Și nu, NU există „niveluri necesare” de vaccinare. 

Gibraltarul (100% complet vaccinat) a anulat orice manifestări de Crăciun din cauza creșterii grave a numărului de infectpări, și nici un „expert” nu a catadicsit să emită vreo explicație cât de cât logică (necum științifică) pentru această situație.

În fine, să nu uităm de fățărnicia Politicienilor care, împreună cu Presa și cu Medicii, au făcut posibil coșmarul pe care îl trăim astăzi. Scaunul cu trei picioare pe care am fost cățărați în ștreang.

Anul trecut, în timpul celei de-a doua dezbateri prezidențiale, candidatulBiden i-a pus în cârcă președintelui Trump toți morții de până atunci:

„Au murit 220.000 de americani. Dacă nu vrei să asculți nimic  altceva în seara aceasta, atunci ascultă măcar asta – oricine este responsabil de atâția morți nu trebuie să rămână președintele Statelor Unite ale Americii.”

Cu, foarte probabil, un număr dublu de morți până la sfârșitul anului decât cel pentru care îl acuza pe Trump și proaspăt operat în fund, Biden nici nu se gândește să plece undeva. Mai are treabă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Pixelu Albastru 26.11.2021 13:56
  NY Times face același joc pervers ca Grupul vieții de la noi. Prezintă doar numărul morților legat de covid. De ce nu prezintă și numărul total al decedaților indiferent de cauza morții? Hai să nu zicem pe zile, dar măcar pe săptămână! Să putem aduna și să nu mai poată scoate din burtă cifrele care le convin la sfârșitul anului!
 • Agentul Termic 26.11.2021 14:35
  Finalul articolului este tare. Dar Biden are treabă pentru că i s-a dat de lucru. Și nu numai el: toate guvernele din lume au primit de lucru de la OMS. Practic, OMS conduce lumea de câțiva ani. Problema este că nu știm cine i-a dat de lucru OMS-ului.
 • Christinne Radu 26.11.2021 15:21
  Dar nu e greu de ghicit si nu neaparat "anagajatorii" trebuie sa fie de pe Terra, intelegi ce spun....
 • Lolek Bolek 26.11.2021 15:36
  Cum adica: "Problema este că nu știm cine i-a dat de lucru OMS-ului."?

  Priveste cu atentie la sigla OMS, din articolul de mai jos:

  https://www.news.ro/externe/oms-se-teme-de-700-000-de-morti-suplimentare-din-cauza-covid-19-in-europa-pana-in-primavara-1922404123002021111520477845

  Ordinul de lucru, pe "unitatea militara" OMS, vine de la "Sarpele cel vechi" = Balaurul = Satana = Diavolul.

  Cine este "Sarpele cel vechi" = Balaurul = Satana = Diavolul?

  Ioan 8:44 – "Voi aveți de tată pe diavolul și vreți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș și nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește din ale lui, căci este mincinos și tatăl minciunii."

  "Sarpele cel vechi" este tatal minciunii.
  El doar cu minciuna si vrajitoria (inselarea) lucreaza, spre amagirea noastra.

  Cu cine lucreaza strans OMS?
  Cu Big Pharma.

  Pharma de la: "Pharmakeia"

  Strong's Concordance
  pharmakeia: the use of medicine, drugs or spells
  Original Word: φαρμακεία, ας, ἡ
  Definition: the use of medicine, drugs or spells
  Usage: magic, sorcery, enchantment.

  Pharmakeia este astazi folosita, ca si in trecut, cu unicul sau scop: magic, sorcery, enchantment.
  Asta face astazi Big Pharma: vrajitorie, magie, farmece!
  Toata omenirea este ametita de aceasta magie, vrajitorie, prin intermediul drogului numit "inoculare experimentala". Omenirea este vrajita de miracolul "stiintei": mesagerul ARN (mARN). Toate bolile vor fi "eradicate" prin editarea genetica, aceasta este promisiunea "drogului salvator".

  Pharmacia nu este despre vindecare, este despre vrajitorie, magie, inducerea starii alterate a constiintei ("incantarea" este efectul drogului). In engleza "farmacie" se numeste "drugstore" (magazin de droguri, ad litteram). Si in limba romana aveam, pe vremuri, denumirea de "drogherie".

  Exodul 4:3 – "Domnul a zis: „Aruncă-l la pământ.” El l-a aruncat la pământ, și toiagul s-a prefăcut într-un șarpe. Moise fugea de el."

  Sigla OMS ne arata un toiag (falsul toiag al lui Moise) si un sarpe incolacit pe toiag.

  Toiagul de pe sigla OMS este acesta, al vrajitorilor:

  Exodul 7:11 – "Dar Faraon a chemat pe niște înțelepți și pe niște vrăjitori, și vrăjitorii Egiptului au făcut și ei la fel prin vrăjitoriile lor."
  Exodul 7:12 – "Toți și-au aruncat toiegele și s-au prefăcut în șerpi. Dar toiagul lui Aaron a înghițit toiegele lor."

  "Inteleptii" de pe vremea Faraonului (pentru ca Egiptul este simbolul ateismului) sunt "stiintificii" zilelor noastre, cei care se declara atei si cred doar in "stiinta".

  Vrajitorii sunt mascaricii de la OMS + Big Pharma, care fac "Pharmakia" = vrajitorie in fata omenirii, cu inocularile lor satanice.

  "Sarpele cel vechi", de pe sigla OMS, este cel care face vrajitoria/Pharmakia cu ajutorul toiagului de pe aceeasi sigla OMS!

  Exodul 4:17 – "Ia în mână toiagul acesta cu care vei face semnele.”"

  Moise, care este un simbol pentru Iisus Hristos, trebuia sa conduca poporul Domnului afara din Egipt (din robia Faraonului = Diavolul), cu ajutorul toiagului.

  Satana, stapanitorul acestei lumi, vrea sa tina lumea in robia sa, tot cu ajutorul unui toiag, pe care el sta incolacit.

  Satana a pariat pe un "toiag" gresit. Nu va putea tine in robie "poporul" Domnului, Israelul spiritual.

  Exodul 7:12 – "Toți și-au aruncat toiegele și s-au prefăcut în șerpi. Dar toiagul lui Aaron a înghițit toiegele lor."
 • hannah ► Lolek Bolek 26.11.2021 20:57
  Permiteti-mi sa vin cu o completare la cele scrise de dumneavoastra.
  Simbolul OMS este folosit de catre medicina si farmacii, el reprezentand Sarpele lui Esculap semizeu al medicinei la greci (sau Asclepios la romani), iar toiagul era chiar toiagul de care se folosea Esculap in deplasarile lui pe distante mari, pentru a ajunge la bolnavi. De ce sarpele? Ei bine, legenda spune ca Esculap a asistat la o scena incredibila in timp ce se trecea printr-o padure. In mijlocul cararii ce o urma a descoperit o peresche de serpi, unul din ei fiind mort. Esculap a observat cum sarpele ramas in viata a cautat o iaraba vindecatoare si a dus-o celui mort. Minunea a fost ca sarpele mort a inviat, chiar sub ochii lui Esculap. Din ziua aceea Esculap care a vazut clar ce iarba a folosit sarpele viu, a inceput sa vindece oamenii si chiar sa-i salveze de la moarte. In fine, Zeus, atentionat de Hades (zeul taramurilor de dedesubt) ca oamenii nu mai mor, l-a traznit pe Esculap pentru curajul de a-i infrunta pe zei si a se opune mortii.
  De aceea sigla este folosita ca simbol al medicinei.
  Mai rau este ca in prezent a ajuns un simbol al raului prin asocierea cu o organizatie mondiala criminala. Sigla pe care globalistii este posibil s-o foloseasca tocmai pentru a ascunde tocmai simbolistica lor, care poate fi foarte bine cea pe care ati evidentiat-o dvs. tinand cont de scopurile lor satanice.
  Se intampla cam la fel cu transformare celui mai sfant simbol al Hinduismului, svastica, intr-un simbol al nazismului, al ororilor si mortii.
  Eu cred ca foarte multi se folosesc de simboluri sifinte sau benefice tocmai pentru a induce in eroare ochiul si gandirea critica a oamenilor.
  Nu se spune ca cea mai buna ascunzatoare este la vedere? Asa si cu siglele care ascund poate cu totul altceva decat ceea ce cunoastem noi si pentru care au fost initial create.
  Chiar ma gandesc acum la un articol cu aceasta paralela descoperita cu aceasta ocazie si influenta lor atat benefica, cat si malefica. Chiar ar fi interesant.
 • Lolek Bolek ► hannah 26.11.2021 21:57
  Asclepios (greacă Ἀσκληπιός) a fost zeul medicinei în mitologia greacă, preluat în mitologia romană ca Aesculapius.
  Am vizitat candva templul lui Asclepios de pe insula Kos...o ruina, asa cum va fi si Pamantul la final, sub conducerea "chipului in intregime din aur", inaltat ca un sarpe in campia Dura (Daniel 3:1), spre a fi adorat de sclavii imperiului.

  Cum a ajuns un "fiu de drac", sa fie venerat ca "vindecatorul" omenirii?

  Simplu: vrajitoria Satanei, tatal minciunii.

  Asclepios a fost fiul zeului Apollo (un drac), conform mitologiei grecesti. Satana are multe nume, in toate mitologiile pamantului, atat ca zei sau ca zeite. La astia nu conteaza sexul, asexuati fiind, conteaza doar sa li te inchini si sa le slujesti.

  "Eu cred ca foarte multi se folosesc de simboluri sifinte sau benefice tocmai pentru a induce in eroare ochiul si gandirea critica a oamenilor. Nu se spune ca cea mai buna ascunzatoare este la vedere? "

  Asa este, ai dreptate HANNAH.
  Satana intoarce totul cu susul in jos, distorsioneaza tot ce provine din Dumnezeu.
  Arunca asupra lui Iisus Hristos si asupra Tatalui Ceresc toata nelegiurea sa si isi atribuie, fraudulos, toata neprihanirea Creatorului.

  Aceasta este fenomenala sa "putere", minciuna, contrafacerea, manipularea.

  Iar omenirea este fermecata, uitandu-se ametita in ochii hipnotizanti ai Sarpelui cel vechi, ce sta incolacit pe toiagul cu care spera ca va conduce turma planetara, spre visul de aur al umanitatii: nemurirea (Geneza 3:4)!

  Asta cere astazi Asclepios/Satana intregii omeniri: incredere si supunere, in solutia "nemuririi" oferita de el din "pomul cunostintei binelui si raului".
  "Aveti incredere in solutia mea de vindecare", "extinctia este un lucru rau", asa graieste Balaurul de la tribuna ONU:

  https://www.youtube.com/watch?v=VaTgTiUhEJg

  Nemurirea nu vine din Pharmakia, nu vine de la batranul demon Asclepios...

  Nemurirea vine doar din Pomul Vietii = Hristos in voi, nadejdea Slavei.

  Nu mor caii cand vor cainii.
 • Lolek Bolek 26.11.2021 15:10
  Eficacitatea vaccinurilor existente este limitată împotriva noii variante descoperite în Africa de Sud:

  https://www.agerpres.ro/mondorama/2021/11/26/coronavirus-eficacitatea-vaccinurilor-existente-este-limitata-impotriva-noii-variante-descoperite-in-africa-de-sud-virusolog--821959

  [...]Oamenii de știință se tem că varianta de COVID-19 descoperită în Africa de Sud ar putea fi extrem de contagioasă din cauza unui număr neobișnuit de mare de mutații și că ea ar putea trece probabil mai ușor prin scutul protector al vaccinurilor.[...]

  Noua variantă de covid a fost detectată și în Israel:

  https://blacknews.ro/noua-varianta-de-covid-a-fost-detectata-si-in-israel/

  [...]Beta este una dintre cele patru variante etichetate drept ”preocupante” de OMS, întrucât există dovezi că ar fi mai contagioasă, iar vaccinurile au o eficiență mai scăzută împotriva acesteia.[...]

  [...]Varianta B.1.1.529 prezintă un număr ”extrem de ridicat” de mutații, potrivit oamenilor de știință sud-africani, care au detectat anterior varianta Beta.[...]

  Ce avem noi aici? Ce avem noi aici?
  https://www.youtube.com/watch?v=GOJ-mtPAIVA

  Daca tot e bine sa ramanem in tonul articolului de mai sus, avem ceea ce ne explica "expertul de talie mondiala" Tony Fauci, seful "bisercii covrig": o "mutatie".

  Sau cum mai spun alte guri, cei cu "teoria conspiratiei" in cap, gen senatorul Rand Paul care il acuza deschis pe Fauci ca a finantat cercetarea in laboratorul de la Wuhan, pentru ceea ce se numeste: "gain of function".

  https://www.youtube.com/watch?v=2MndwrOzDvo

  O nouă variantă a SARS-CoV-2 stârnește îngrijorare: ”Are o putere de a se antrena și înarma cum nu cred că s-a văzut până acum la alte virusuri”:

  https://ziare.com/social/coronavirus/tulpina-noua-covid-africa-de-sud-1712269

  De unde are acest "virus" asa o "putere de a se antrena si inarma"?
  Pentru ca a beneficiat de ce stie deja toata lumea: "gain of function"!

  A fost creat in laborator si eliberat intentionat, intr-o "fereastra de oportunitate":

  https://www.activenews.ro/stiri/Klaus-Schwab-tatukul-Marii-Resetari-„Nu-veti-mai-detine-nimic-si-veti-fi-fericiti-pentru-asta-„Profetii-Forumului-Economic-Mondial-anunta-ca-Era-Post-Corona-se-reseteaza-pe-urmele-lui-Karl-Marx.-Decriptarea-lui-Build-Back-Better-163800

  [...]Noua tulpină, B.1.1.529, care a fost identificată marți, prezintă „un număr extrem de mare” de mutații, iar proteina spike arată diferit de versiunea luată în considerare atunci când au fost concepute vaccinurile.[...]

  Ce va urma?

  Alte noi update-uri pentru inocularile minune mARN.
  Trebuie inoculata populatia cu noul "update" al inocularilor de tip "sofware".

  Nu credeti in "update cu inoculare soft"?

  Un director al Bayer susține că vaccinurile ARNm reprezintă terapii genice. Compania farmaceutică transmite că a fost o greșeală de exprimare (desigur, Stefan Oelrich s-a scapat pe el):

  https://www.smartradio.ro/video-un-director-al-bayer-sustine-ca-vaccinurile-arnm-reprezinta-terapii-genice-compania-farmaceutica-transmite-ca-a-fost-o-greseala-de-exprimare/

  [...]„Vaccinurile ARNm sunt un exemplu de terapie genică și celulară. Așa cum îmi place să repet, dacă am fi întrebat opinia publică în urmă cu doi ani: ‘Ați fi gata să urmați o terapie genică sau celulară?’, aveam o rată de refuz de 95%. Cred că pandemia a deschis ochii multor oameni către inovație, în moduri de neconceput în trecut.„[...]

  [...]„Prin vaccinuri, introducem o moleculă de ARNm care face ca celulele imune să producă tranzitoriu proteina spike a virusului, care va încuraja limfocitele să reacționeze, dar acest ARN nu rămâne în organism.”[...]

  Complet irelevant, atat timp cat mARN-ul transmite celulei, in mod "software", sa faca ceea ce ea NU A FOST PROGRAMATA SA FACA prin designul CREATORULUI, nu mai are importanta daca acest ARN ramane sau nu in organism, pentru ca MODIFICAREA A FOST FACUTA deja.

  Fara numar, fara numar...tirania se va accentua!!!
 • Lolek Bolek 26.11.2021 16:44
  Exact se spuneam: se pregatesc update-urile.

  Anunțul oficial al OMS despre noua variantă SARS-CoV-2 descoperită în Africa. Pfizer și BioNTech s-au pregătit să-și ajusteze vaccinul în mai puțin de șase săptămâni

  https://ziare.com/international/stiri-internationale/varianta-noua-sars-cov-2-oms-transmitere-virulenta-pfizer-1712349
 • Orizont 26.11.2021 20:54
  https://rumble.com/vpuce8-father-alexis-bugnolo-says-2-billion-dead-in-the-next-year.-are-you-ready.html

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei