Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

De Adrian Pătrușcă  /  


Vizita lui Macron la Washington pare să fi avut efect: pentru prima oară de la începutul războiului din Ucraina, Biden se declară gata să negocieze Pacea cu Putin.

La conferința de presă care a urmat straniei primiri a lui Emmanuel Macron la Casa Albă și discuțiilor oficiale cu oaspetele său, președintele american a aruncat bomba:

„Sunt pregătit să discut cu dl. Putin, dacă într-adevăr manifestă vreun interes să pună capăt războiului.”

Și a adăugat, parcă pentru a dori să atenueze șocul schimbării de discurs:

„Nu a făcut-o încă. Dar dacă o va face, prin consultare cu prietenii mei francezi și din NATO, voi fi fericit să discut cu Putin pentru a vedea ce intenționează.”

Mai departe, Biden a precizat:

„Există o singură cale pentru ca acest război să se încheie, calea rațională: Putin să se retragă din Ucraina, în primul rând. Se pare că nu o va face.”

Însă schimbarea de discurs este frapantă, după cum a remarcat și Financial Times:

„Afirmațiile făcute la o conferință de presă, la Washington, în cadrul summit-ului bilateral cu președintele francez Emmanuel Macron, marchează cea mai mare deschidere de care a dat până acum dovadă Biden privind discuțiile despre situația războiului cu Putin.”

Până acum, administrația Biden a repetat cu obstinație că doar Ucraina singură este cea care poate decide momentul și condițiile pentru discuții despre un potențial armistițiu.

Iar în luna martie, aflat în vizită la Varșovia, după un summit NATO, Biden declara că scopul războiului este răsturnarea lui Putin de la putere.

Schimbarea importantă de discurs a Washingtonului coincide cu vizita de trei zile a lui Macron în Statele Unite, pe fondul creșterii nemulțumirii aliaților vest-europeni față de prelungirea conflictului, care agravează criza energetică în care se află țările lor.

Cu doar o săptămână în urmă, publicația Politico nota:

„Oficialii europeni de prim rang sunt furioși pe administrația Biden și îi acuză pe americani că se îmbogățesc de pe urma războiului, în timp ce țările UE suferă.”    

Schimbarea de discurs a Washingtonului a fost întâmpinată cu precauție la Moscova. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremilinului, a declarat:

„Președintele Federației Ruse a fost întotdeauna, este și rămâne deschis negocierilor pentru a apăra interesele noastre.”

El a adăugat însă că refuzul Statelor Unite de a recunoaște „noile teritorii” ca fiind rusești împiedică orice compromis potențial.

„Aceasta complică în mod considerabil căutarea unui teren comun de înțelegere pentru discuție. Practic, este ceea ce Biden a spus: a afirmat că negocierile nu sunt posibile decât după plecarea lui Putin din Ucraina.”

Lucru imposibil, din punctul de vedere al Moscovei, a precizat Peskov.

De la invazia sa, pe 24 februarie, Rusia a ocupat circa 20% din teritoriul Ucrainei.

Nu poate fi o coincidență că secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg a făcut o declarație trasă la indigo, într-un interviu acordat ziarului german Süddeutsche Zeitung, în care a afirmat

„Majoritatea războaielor se încheie la masa negocierilor, iar acesta (războiul din Ucraina - A.P.) nu va face probabil excepție. Înțelegem totuși că ceea ce se întâmplă la aceasta masă este indisolubil legat de situația de pe câmpul de luptă.”

La fel ca Biden, Stoltenberg nu a uitat să adauge că, până acum, nu a văzut nici o dovadă că „Rusia vrea să negocieze cu bunăcredință”

Schimbarea de discurs a lui Biden și a NATO vine nu doar după primirea lui Macron la Casa Albă, ci și după cele trei ore și jumătate pe care le-a avut cu Xi Jinping la Bali.

Pe 29 noiembrie, afirmam că aceasta ar putea pune capăt războiului și relansa Marea Resetare.

Semnele încep să apară.

A doua zi, pe 30 noiembrie, Volodimir Zelenski vorbea despre un efort de 1 trilion de dolari pe care comunitatea internațională va trebui să îl facă pentru a reconstrui Ucraina.

Or, pentru reconstrucție, este nevoie mai întâi să înceteze distrugerile. Să se oprească războiul.

Abia atunci Build Back Better va putea începe în acest Poligon de Încercare pentru viitoarea Ordine Mondială pe care pare să îl reprezinte Ucraina.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Tic 02.12.2022 20:43
  Pai principalul a fost spus :Trilionul de dolari, taxa de protecție plătiți criminalilor, pe lângă ce încasează acum. Mafia pare chiar cinstita pe lângă perverșii ăștia.
 • mariusmioc 02.12.2022 22:27
  Atunci cînd Marile Puteri negociază între ele soarta altor țări nu e un lucru bun. S-a mai întîmplat asta în istorie - vezi pactul Ribentrop-Molotov.
 • Codreanu 02.12.2022 23:29
  Aștia doi, Biden și Macron, sunt niste ipocriți...mănâncă fripturi de vită, caviar și fineturi ca niște po.ci ce sunt, iar mie îmi recomanda să mănânc insecte și carne artificiala (din plastic).

  https://www.washingtonexaminer.com/news/biden-macron-france-state-dinner-menu
 • Tic 03.12.2022 00:26
  Ce miștocar e bătrânul asta! Condițiile puse rușilor sunt de capitulare! Dacă s-ar retrage în Rusia, de ce a mai invadat U craina? Adică ce pace propune ăsta? Cinic și pervers.
 • Floreas 03.12.2022 06:19
  ' Semne de Pace?'
  Putin sa se retraga din Ucraina, amerlocii sa continue cu laboratoarele acolo, nazistii sa faca legea in Dombas, Ucraina sa adere la NATO si actorasul ZELINSKI sa ramana presedinte!
  Cata marinimie de la Biden!
  Cat de tampiti pot fi sa creada ca Putin accepta asa ceva ca un prost?
 • 1821 03.12.2022 11:42
  ''„Există o singură cale pentru ca acest război să se încheie, calea rațională: Putin să se retragă din Ucraina, în primul rând. Se pare că nu o va face.” ''...zise mumia si se mai clatina odata !
  Asta nu mai stie pe ce lume se afla !
  El crede ca rusii sint la fel de ''inteligenti'' ca ei ..
  Cred ca nu mai au mult !
  Dar ce ar zice mumia asta daca rusii ar conditiona retragerea de deschidere DE BAZE MILITARE RUSESTI, CU ARME NUCLEARE, IN CUBA, PRECUM SI IN COLUMBIA ?!
  Americanii mai au putin si se vor sfisia intre ei, dar tot perversi sint.
  Ei ii confunda pe rusi cu amaritii aia de indieni pe care i-au exterminat ca sa se intinda ei intre cele doua oceane.
  In oceanele alea isi vor gasi mormintul !!!
  D-le Patrusca, scuzati-mi furia !
 • Dorin Georgescu 03.12.2022 12:10
  Acceptare păcii de către Rusia ar certifica puterea dominantă a SUA. Un lucru început trebuie dus până la sfârșit. Atacarea conductelor Nord Stream de către SUA este un act care nu trebuie iertat.
 • Carbid 03.12.2022 12:23
  bideu este un senil, un criminal si o marionetă!
  Un polonic de mestecat rahatul,(crimele) cum imi place mie sa spun...

  https://www.art-emis.ro/analize/este-vladimir-putin-omul-globalistilor

  https://www.art-emis.ro/analize/aspecte-privind-contextul-international-in-care-se-deruleaza-razboiul-din-ucraina
 1. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 2. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 3. Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

 4. Viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit la 47 de ani. În 2021 promova vaccinarea la Castelul Corvinilor cu Johnson sau Pfizer. Au trecut 2 ani. FOTO

 5. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 6. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 7. Aeroportul din Timișoara a ascuns moartea subită a unui angajat SRI de la Departamentul de IT. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, după cum s-a aflat pe surse. Nu este singurul caz

 8. Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

 9. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu - Boală Autoimună după Vaccinul Covid: MI-AU ÎNȚEPENIT MUȘCHII. VIDEO-CONFESIUNI după VIDEO-ANAMNEZA Ancăi Alexandrescu

 10. Alexandru Gavril: ANDREW TATE vs Jordan Peterson. SISTEM ANTI-SISTEM - CONTROVERSE ÎN MATRIX

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul

00:30

Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ