Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul artist Dan Puric ne-a transmis următoarea scrisoare adresată liderilor țării, pe care o publicăm integral:

Sunteți, întâmplător și efemer, la conducerea acestei țări și o faceți cu stupidă iresponsabilitate, ca și cum ați fi eterni și n-ați avea nicio moștenire a trecutului și, mai ales, nicio responsabilitate a viitorului! Ați coborât țara aceasta în SUBSOLUL ființei ei și i-ați impus din propria voastră natura mică un destin istoric umil și mediocru. Ați aruncat peste bordul acestei corăbii, care se scufundă, numită România, tot ce făcea ca țara aceasta să înfrunte furtuna lumii ce-a venit peste noi. Ați aruncat și aruncați cu spaimă în apele tulburi ce ne înconjoară tot ce ați considerat că vă scufundă pe voi, cei puțini și înstrăinați de țară. Ați aruncat: CREDINȚA țării, TRECUTUL MARTIRIC și EROIC al acestui neam, de care v-ați dezis în viteză, laș și slugarnic, ca de un balast, neștiind că erau singurele lucruri care vă puteau mântui,  care vă puteau reda libertatea și, mai ales, care să vă legitimeze cu primul DREPT al unui popor, care nu este acela de a conduce, ci de a fi bine condus.

Ați aruncat bogățiile solului și subsolului acestei nefericite țări și, în aceeași măsură, fără nicio tresărire de conștiință, ați aruncat bogățiile ei sufletești, tradițiile ei, cultura ei, iar astăzi, în zilele în care vă strig cu durere, sunteți gata să aruncați în valurile furtunii murdare ce ne înconjoară, INOCENȚA copiilor noștri și, vai, deopotrivă ai voștri, acceptând să faceți la comandă străină de neam și de Dumnezeu, din grădinițe, școli, licee și universități un sinistru și cinic teren de experimentare a barbarelor ideologii și teze antropologice, ce se scurg din canalul unei lumi fără de Dumnezeu. Și astfel coparticipați din proprie inițiativă, prin trădările zilnice, prin compromisurile care v-au devenit deja organice, la cel mai sinistru proces de înrobire a românilor, în marea pușcărie globalistă, condamnând la un etern prizonierat și degenerare FIINȚA unui întreg neam și ghilotinându-i public și fără scrupule, ceea ce nici comunismul n-a reușit s-o facă, și anume MATCA SUFLETEASCĂ.

Ați aruncat la tomberonul lumii CINSTEA NUMELUI de ROMÂN! Ați violat CONȘTINȚA de SINE a acestui neam! Pe ce „biblie” ați jurat de ați putut face toate astea fără de nicio remușcare? De frică și din lașitate nu veți răspunde niciodată. Și atunci vin și vă spun eu: sunteți urmașii celor care au jucat la zaruri CĂMAȘA lui HRISTOS. Dar noi, poporul român, suntem urmașii celor care au ÎMBRĂCAT-O! Și de aceea, nu numai că ne despărțim, dar mai mult, ne vom lupta cu voi și cu o lume întreagă ca să n-o dezbrăcăm!

Ați deșertizat țara, impunându-i pervers și fără de nicio tresărire sufletească, cel mai tragic EXOD din istorie, ca pe golul rămas să vă ridicați mici imperii de cenușă dintr-o țară făcută scrum, neștiind că românul dezrădăcinat din propriul lui pământ va crea un ABIS de ABSENȚA ce vă condamnă de pe acum la o veșnică neodihnă și rătăcire, la un perpetum NOMADISM sufletesc în propria țară. Nu veți avea unde să vă puneți capul, căci pământul acesta a fost, este și va fi mormânt pentru toți, dar țărâna lui nu va acoperi nicicând TRĂDAREA voastră! Rânduri, rânduri de cruci neodihnite veți fi pe acest sfânt pământ românesc. Dar domnilor guvernanți, TIMPUL TRĂDĂRII de țară a trecut și deși ați umplut hambarele lumii cu avuția muncită cu atâta sudoare a acestei țări și noua ne-ați azvârlit spre hrană numai NEGHINA, iată că la orizontul acestui neam au răsărit din nou, neașteptat, spice de grâu curat a acestui suflet românesc mereu nedreptățit. N-aveți cum să le vedeți, pentru că aveți gândirea și sufletul procesate precum plantele modificate genetic ce și-au pierdut AMINTIREA! Dar acest neam deja se îndreaptă încet și tăcut spre ele, căci știe că de acolo, din acele spice neîntinate, își va plămădi din nou PÂINEA întru FIINȚĂ ce i-a hrănit CREDINȚA, prin care a biruit istoria!

Dan PURIC

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (31)
 • AlxB 16.02.2024 19:06
  Romania are un Presedinte adevarat in persoana Maestrului DAN PURIC! Nimeni nu va putea spune de acum ca nu avem ce si pe cine alege.
 • Bizzu 16.02.2024 20:51
  Maestre Dan Puric, dacă te hotărăști să candidezi eu te votez fără să stau pe gânduri. Cu toată Familia mea. Nu pentru că te-ar susține AUR, nu pentru că ești un apropiat și - sper - mentor în cele lumești al BOR, ci pentru că de ANI de zile ești adânc scufundat în CREDINȚA cea mai autentică a acestui popor umilit la nesfârșit, pentru că exprimi în voce coerentă DUREREA acestui neam jefuit și siluit la nesfârșit de hoardele de satrapi mondiali, de data asta de la Davos, Bruxelles și Washington. Pentru că ai știut mereu să faci să vibreze acel colț ascuns al fiecărui suflet care plânge de dorul Libertății: nevoia de a fi ACASĂ la noi acasă. Îți va fi greu, foarte greu, Sisif ți-ar putea da sfaturi, dar poate cu voia lui Dumnezeu vei găsi puterea, credința și harul divin de a scăpa țara și poporul ăsta de năpasta globalisto-satanică care o apasă până la sufocare. Așa să ne ajute Dumnezeu! Amin!
 • IC XC NI KA 16.02.2024 21:18
  Conștiința - doi “i”. De la un viitor posibil președinte credincios am pretenții. Mari.

  În rest.. vedem. Doamne, ajută!
  Luminarea minții numai de la Domnul vine!

  Doamne, miluiește.
 • Quo vadis 16.02.2024 23:39
  Sunt sigura ca e o greseala de tipar, asa cum sunt sigura ca domnul Dan Puric, care este un intelectual rasat, stie cum se scrie "constiinta". Sa fim seriosi.
 • IC XC NI KA ► Quo vadis 17.02.2024 18:27
  Da, să fim serioși, chiar f serioși ..că nu prea știu de unde sunteți așa de sigură ..
  Acum văzând materialele de mai jos cu pr. Justin Pârvu nu cred că mai putem fi siguri de ceva ..din contră.

  Cuv. “conștiință” nu-i orice cuvânt! Să apară scris de două ori cu un singur “i” din coincidență și din greșeală ..nu prea cred.

  Nu mai pare a fi o simplă greșeală ..

  Doamne, ajută.
 • Christinne Radu 16.02.2024 22:37
  https://nypost.com/2024/02/15/business/80-of-americans-test-positive-for-chemical-found-in-cheerios-that-may-cause-infertility/
 • Christinne Radu 16.02.2024 22:45
  https://www.activistpost.com/2024/02/researchers-introduce-wireless-smart-earrings-to-continuously-monitor-wearers-earlobe-temperature-investigate-other-applications.html
 • Carbid 18.02.2024 19:17
  Cristino, o sa vedem vreodată si altceva decat link-uri de la tine?!? Ca de pildă un comentariu cat de scurt, la obiect?
 • Dromihete 17.02.2024 08:03
  Imi place de Dan Puric, nu il cunosc personal, nu il stiu pe omul Dan Puric; insa rezonez cu ceea ce spune dumnealui, vorbeste bine, insufletit, da senzatia ca intelege anumite aspecte abisale ale esentei noastre ca neam, lucru imposibil pentru straini sau pentru cei cu creierii prajiti de ingineriile sociale atat de raspandinte, si atat de folosite in zilele noastre de catre parazitii/archonii care ne conduc si de catre slugile lor...
  Insa nu pot sa nu iau in calcul faptul ca pentru a fi un bun presedinte este nevoie de mai mult decat un spirit oratoric desavarsit; pe langa acest aspect, ma sperie scenariul Volodea - Ukrana - Khazaria, actor ajuns presedinte?
  Banuiesc ca e de la sine inteles ca suntem laborator de teste, din mai multe puncte de vedere, cum este si Ucraina...
 • Carbid 18.02.2024 19:21
  …sigur, ca sa nu mai zic că se poartă frumos cu vecinii, salută, etc…Pheewww ce greu învață unii lecțiile!
 • UN_OM 17.02.2024 09:13
  Care-i noutatea, toți stiu 'secretul lui Polichinelle' ?! Trebuie ' să fi de mult președinte' pentru a crede că acolo poți fi / poți rezista de unul singur pentru că , ce să vezi, vorbim despre 'democracy' ori noi, de-a lungul istoriei, am fost / suntem / vom fi la ... 'răscruce de vânturi', oriicând 'vânturi' poate fi înlocuit cu 'interese', străine și autohtone.
 • Davinci 17.02.2024 09:28
  Din ciclul nu toți sintem ca el? A gini nu este încă o încălcare a legii nu?

  Ma minunez cum mai toți " gânditorii" din România fie ei jurnaliști , actori, politicieni trec repede de la o stare la alta. Arta dedublării cel puțin la securi si actori este meniul zilei. Aceasta ..."arta" are insa un impediment. Te faci frate cu toți treci puntea si constați ca ți-au crescut niște cornete de care nu mai scapi. Ele ramin acolo. Asta la cine se vad aceste cornete pentru ca la alții apare dubla personalitate si împietrirea inimii a auflstului.

  Am scris si nu ați publicat ceea ce nu va recomanda. Nu am dat cu parul? Dar am amintit de mulți dintre cei care erau simboluri pe scena... si erau cu carnetul albastru si grad in secu. Besoiu, Albulescu, Caramitru, Crristoiu chiar, regizorul Todea, Adrian Sârbu, Johnny Răducanu. Dar suspecți erau si cei cu pașapoarte consulare sau cu amici sus puși. precum Dida Drăgan cu numele adevărat de Stanciu ce își fac ea piață lunar in Germania de vest ani si ani de zile. după ce Enoiu de la pașapoarte ii făcuse cadou dar nu pe degeaba pașaportul consular. (cum sa o pui deputat de Giurgiu cind nici liceul nu l-a terminat ?)_, Liviu TUnsoiu Tudan, Attila si soția fostul METROPOL, Sau soția colonel a lui Plesu? Dar citi știu ca soția lui Mircea Diaconul anume Diana Lupesc u este fiica de gen de secu? Dar de Mizil ca este ginere si el de gen de secu? Dar de Irinel Columbeanu?Soția fostului Cristian Tzopescu Anume Cristel UNgar si ea gradată la secu.

  Sa nu fi fost vreo deosebire intre ei si Emanoil Petruț. INtre Rautzcky si Pittis cel mason? Pittis ca sa plece in străinătate Besoiu semna pentru el. Dar citi și-ar fi putut închipui ca Mariana Mihut este fiica de tortinmar in secu ce se tot lauda ca a "stirpit" toți legionarii din munți. SI asta pe cind Rebengiuc aducea hwrtie igienică sa se șteargă pe bot cei de la putere. INcredibil. Sint mulți care nu mai au nevoie de recuzita sa se ascunda. Este timpul lor. Secu l-a trădat pe PINGELICA si a primit uzufructul funcțiilor si al banilor. Arsinel a turnat. Dar de Dan Mutu nu mai vorbește nimeni penru ca a plecat din mocirla asta. El nu putea fi ca Marius Manole sau dubioasă de Oana Pellea niște nimeni care si azi calcă in numele Neo Marxismului pe trupul lui Cristos. Fără mila . Fără jena. Nereușită lor ii fac sa sufere sa fie complexați si atunci sa se ducă la dracu toți. Surpriza va fi si mai mare cind se va afla dece a murit in fapt Amza Pelea. Mare surpriza care va răsturna cam tot din tot ceea ce se știe. Sa se fi uitat ca Dan Puric a fost racolat in secu de pe bancile liceului? Dece a acceptat? Ce păcate are acolo? Ar trebui sa i se publice dosarul sau va fi si el considerat ...ars? SI--a cerut scuze cumva sau este in aceiași barca cu Turcescu? Cum se facă ca si Cătălin Crișan sau Mircea Badea sau Florin Călinescu u sint de succes pe cind părinții lor au fost securiști la greu? De Geoana nu mai vorbesc de Patapievici de Cartarscu sau de Dinescu cel care nu avea domiciliu forțat ci era de fapt aparat. El cu soacra rusoaica si socru ungur. V-ati gindit așa un pic cum la cele 200 000 de trupe de secu mulți aveau frați , veri, unchi, mătuși, soții , socrii, c umnati c are la rondul lor tot așa... si tot așa ? România era rea cunoscuta ca tara cu numărul de membrii de partid comunist raportat la populație ca fiind cel mai tare din lume? Si asta pe cind eroii neamului sint uitați prin cimitire uitate si morminte cenzurate. Mai important este Adrian Sârbu decit Vasile Voiculescu sau Mircea Vulcanescu. Nae Ionescu este chiar criminal si nu gândirea lui, filozofia lui , romanismul lui adevărat era important. Azi ultimii doi regi sint importanți cei mai impostori si mai nenorociți care au trădat neamu sint scoși in fata. Antonescu este nimeni. ZERO> Nu fac apologia celor c are au făcut poate si greșeli dar nici sa îmi puneți in fata toți " puricii" si ploșnițele ce se vor patrioți. Pe unde au fost ei la lovitura de stat? Dece s-au băgat in Grupul de la Monaco un Puric cu Călin Georgescu , Isarescu fiind cloaca de masoni de cei ce caută portalurile spre adevăr ridiculizând credință in Dumnezeu. Mai este puțin si Eminescu va fi declarat prost un vinzator de iluzii un fals patriot pentru ca va răsări un Hel-VIG sau un Johannes sau un Patapievici ca oameni de stat. Asta se va plăti pe cind au ajuns sa ne dea lecții cei care au făcut parte din sistemul opresiv turnând, înjosind, mințind.

  Cei care au ridicat prostia, minciuna, tupeul, cameleonismul, populismul, opulismul, parvenitismul, dedublarea, răutatea, invidia, turnătoria etc. la rang de VIRTUTE.

  Anatema nenorocirilor care ii fac pe cei drepți si morți pentru tara sa se invita in morminte. Va meritați soarta!

  In încheiere iată ce spunea Justin Parca despre Puric. Acest mare prelat trecut in lumea dreptelor. Cel puțin daca nu va încredeți in cele ce am scris eu atunci poate in acest mare roman va veți încrede.

  Parintele Justin Parvu ne sfatuieste SA NU DONAM NICI UN BAN la conferintele lui DAN PURIC pentru asa-zisa manastire de la Aiud
  Posted in Aiud, Dan Puric, Iustin Parvu by saccsiv on aprilie 13, 2011
  Citez din articolul: Maestrul Dan Puric va conferentia la Alba Iulia:
  Maestrul Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile contemporane, cunoscut regizor si actor, autor al volumelor „Cine suntem” si „Omul frumos”, va conferentia sambata, 16 aprilie, la Casa de cultura a sindicatelor din Alba Iulia.
  Tema propusa de maestru pentru conferinta duhovniceasca de sambata este: „DESPRE MARTIRI – cu credinta pe moarte calcand”. Seara duhovniceasca este organizata de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia si Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia si va debuta de la ora 18.00 intrarea fiind libera.
  Pe toti cei doritori va invitam cu drag sa participati la acest eveniment de suflet din urcusul Postului Mare.
  Comentariu saccsiv:
  „Maestrul” Puric si-a inceput o noua serie de conferinte la nivel national, exploatand subiectul „martiraj”, ocazie cu care multi dau bani pentru Aiud. Insa exista frati care sustin ca parintele Augustin – staretul de la schitul Aiud – ar fi declarat ca o mare parte din banii stransi nu au mai ajuns la … Aiud.
  Multi dintre cei care l-au intrebat pe Parintele Justin Parvu ce sa faca in legatura cu aceasta problema, au primit sfat ca sa nu dea nici un ban la conferintele actorului Dan Puric. Stim prea bine batjocora la care a fost supus Marele Duhovnic de catre actorul Dan Puric, care nu a respectat dorinta parintelui de a construi o manastire in stilul ortodox la Aiud, iar nu un OZN asa cum vrea „sinucigasul” actor:
  FOTO: Daca acesta e noul proiect pentru Manastirea de la Aiud, deja e prea mult …

  Cititi va rog si:
  Parintele Iustin Parvu despre Dan Puric
  Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

  Nu stiu daca ajung sau nu toti banii donati la Aiud, insa chiar daca ajung, tot nu-i bine, caci nu fac altceva decat sa ajute la punerea in practica a ceva ce multa intristare i-a adus marelui duhovnic.
  Nu stiu daca ati urmarit recentul interviu dat de Dan Puric lui Victor Ciutacu („Vorbe Grele”). Daca n-ati facut-o, cred ca o veti gasi la inregistrarile de pe site-ul Antenei 3.

  Ei bine, ca de obicei, a vorbit binisor pana la un punct, dupa care nu s-a abtinut sa nu bage otrava in prajiturele: ecumenism si baricade …
  Dupa cum se stie, lui Victor Ciutacu nu-i pica bine ortodoxia:
  Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA …
  Asa ca i-a ridicat cateva mingi la fileu lui Puric, ocazie cu care „maestrul” a adus si un scurt elogiu protestantilor."

  Ce ziceti veti publica acest articol sau veți deveni parte la problema? Sint curios... Sa vedem ce alegeți.
 • Carbid 18.02.2024 19:34
  Acesta este soiul de comentarii pentru care mai citesc AN!
  Nu sunt nici pe departe avid de can-can-uri, dar până nu dezgropăm toate crimele de orice natură NU se face treabă!
  Daca cineva are probe contrarii la cele spuse să le pună aici, dacă nu, să nu se cenzureze nimic!!!
 • C-G 17.02.2024 12:36
  Spre stiinta:
  https://apologeticum.wordpress.com/2009/07/21/complotul-tortionarilor-de-azi-impotriva-martirilor-de-la-aiud/
 • C-G 17.02.2024 12:40
  https://savatie.wordpress.com/2009/07/24/ce-se-intimpla-la-aiud-sau-ce-i-lipseste-parintelui-iustin-pentru-a-fi-un-elie-wiesel-al-romanilor/
 • C-G 17.02.2024 12:44
  Părintele Justin Pârvu - Despre Aiud:
  http://bindiribli.ro/2014/05/16/despre-aiud/
 • C-G 17.02.2024 12:44
  Părintele Justin Pârvu - Despre Aiud:
  http://bindiribli.ro/2014/05/16/despre-aiud/
 • C-G 17.02.2024 13:23
  Sfânta Evanghelie după Matei:
  15. Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
  16. După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
  17. Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
  18. Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
  19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc.
  20. De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște.
 • C-G 17.02.2024 14:43
  O sinteza a faptelor:
  https://actadiurna2016.wordpress.com/2019/04/16/proiectul-schitului-inaltarea-sfintei-cruci-ripa-robilor-aiud-articol-scris-acum-10-ani-de-actualitate-si-azi-preluare-de-la-apologeticum/comment-page-1/
 • C-G 17.02.2024 14:46
  O sinteza a faptelor:
  https://actadiurna2016.wordpress.com/2019/04/16/proiectul-schitului-inaltarea-sfintei-cruci-ripa-robilor-aiud-articol-scris-acum-10-ani-de-actualitate-si-azi-preluare-de-la-apologeticum/comment-page-1/
 • C-G 17.02.2024 14:53
  Proiectul Dan Puric:
  http://martiri-aiud.ro/DepartmentFileHandler/980/980/plan-biserica-306.jpg
  http://martiri-aiud.ro/DepartmentFileHandler/980/980/plan-biserica-308.jpg
  http://martiri-aiud.ro/DepartmentFileHandler/980/980/biserica-815.JPG
  http://martiri-aiud.ro/DepartmentFileHandler/980/980/biserica-ansamblu-816.JPG
 • C-G 17.02.2024 15:31
  Daca va place, votati actorul. Poate interpreta orice i se cere.
 • Carbid 18.02.2024 19:37
  Cel mai concis si exact comentariu!
 • viorel craciun 17.02.2024 17:58
  Avem " moda actorilor prezidentiabili " atat la fostul /actual presedinte ,cat la vecinul nostru de la est , " ZELENSKI " dupa nume , cat si la " MAREA DEMOCRATIE MONDIALA " adica " AMERICA " , Regan , etc, etc, SE PARE CA ESTE UN TREND " DEMOCRATIC " asa dar daca suntem " cu totii actori AI DEMOCRATIEI ALESULUI " de ce sa nu fim " CONDUSI TOT DE ACTORI AI DEMOCRATIEI ALESULUI " vedem rezultatele si la vecinul de la est , si la romanii de la " vest " de 8 ani si de abia asteptam " altii actori celebri " , vorba , vorbei " VIATA BATE FILMUL , ACUM " SCENA " BATE VIATA " Fiecare cu " patima lui " , unii " cu secu " , altii cu " partidul comunist " a, altii cu " credinta " , fiecare dupa intelepciunea si " actoria sa " , de aceea si Biblie spune " Dzeu nu se amesteca in alegerea ta , dar ai raspunderea ei si nu il acuza pe altul pentru " patima si alegerea ta " ACUM IN CAUZA FIIND ASA ZISUL " VOT DEMOCRATIC"
 • Codreanu 17.02.2024 19:25
  Marele câștig al democrației și neofactorilor tehnologici este că tot prostul poate își poate da cu parerea...are nevoie doar de un telefon și un pseudonim, că timp tot prostul are.
  ...in loc să dezvoltăm subiectul pe tema Dan Puric președinte, ne legăm de lipsa unei litere într-un text...asta pe lângă faptul că dintr-o dată apar noi comentatori care Doamne, au așa de multe de spus...deși au apărut cu mesaje doar ieri... Da, asta-i singura lor contribuție, să scuipe cu cxxxt o persoană pe care nu o cunosc...(Au auzit ei că cineva a zis ceva...).

  Lucrurile sunt simple:

  Dacă vrei să ai o Românie, alege un român, dacă vrei să ai credință, alege un om credincios, dacă vrei binele familiei tale alege un președinte cu familie & copii. Punct.
 • C-G 17.02.2024 20:50
  Asta-i problema dvs., ca apar noi comentatori... Nu e voie???
  Poate ne spuneti parerea dvs. si despre proiectul Aiud. Presupun ca il cunoasteti pe Dan Puric si activitatea lui (imi/ne reprosati ca scuipam cu cxxxt o persoana pe care nu o cunoastem). Apropo, dvs. scuipati cumva cu cxxxt???
 • C-G 17.02.2024 20:55
  Am avut doi presedinti cu familie si copii. Punct, cum spuneti dvs. Rezultatele... mai bine sa traga fiecare concluziile.
 • IC XC NI KA 18.02.2024 00:00
  Am înțeles că stați bine cu timpul, nu mi-e clar de când ..de ieri sau de alaltăieri, și nici problema pseudonimului - e de botez?
  Și, da, lipsa unei litere la capitolul la care suntem e f importantă. Sau e mai importantă observația dvs făcută pe un aspect atât de neimportant?

  În loc de “Punct”, mai bine dezvoltați subiectul pe tema Dan Puric președinte, dacă tot v-ați sesizat în acest sens - nu credeți? Și amplu vă rog .. dacă e mason sau nu, dacă pr. Justin Pârvu s-a înșelat sau nu în ceea ce-l privește etc.

  Și “dacă vrei să ai credință, alege un om credincios”, da corect. Dar credința cui? Că și dracu e credincios. Sper că știți ..

  Doamne, miluiește.
 • Delacruce 17.02.2024 19:54
  ,,Daca votul nostru ar putea schimba ceva ,nimeni nu ne ar mai lasa sa votăm " , spunea Mark Twain.
 • viorel craciun 17.02.2024 21:18
  Corecta , reala , informata ,nota domnului /doamnei " DELACRUCE " prin , zicerea lui " MARK TWAIN " care exprima esenta " asa zisei reprezentarii politice dintotdeauna " a " cetateanului " , ACUM CINSTITI SA FIM " MARK TWAIN " nu a cunoscut forma " politica " a comunismului , ca " REPREZENTANT DE STAT AL POPORULUI prin conducator suprem si partidul unic " si nici forma " DEMOCRATIEI POPULAR MONDIALE " ca " REPREZENTANT DE STAT AL ALESULUI DEMOCRATIC prin conducator suprem si ALESII SAI AI multi-partidelor democratice " dar in " bunul simt al sau de acum 100 si ceva de ani , a sintetizat " esenta " , " VOI VOTATI , NOI DECIDEM " restul sunteti doar " ACTORI PARTICPANTI " Decidentii sunt altii . REVENIND LA " MARX " ideologul comunismului , avea o alta zicere complementara cu a lui Mark Twain , fara nici o relatie " sociala , politica , culturala , etc, etc cu Mark Twain " , adica " VOTUL ESTE OPIUL POPORULUI in conducerea lui "
 • Carbid 18.02.2024 18:57
  scrisoare populistă!
  Pe dl Dan Puric nu-l mai cred nici dacă o scrie cu sângele lui aceasta scrisoare!!!
  Pentru mine, episodul cu Pr Iustin Pârvu i-a pecetluit reputația si i-a aratat ce are in inimă!
  Dumnezeu să ne lumineze pe toți!!!

  Comentatori/cititori de mai sus: Vă așteaptă o mare dezamagire!!! O spune Însuși Mântuitorul Hristos puțin mai dur!
  NIMENI care/cine ajunge la putere nu face ce vrea!!! Dar un întreg popor, da! Are putere!! Puterea noastră stă în numarul nostru! Cand 15 milioane vor spune NU din inimă oricarei Porunci călcate, atunci se vor întampla minuni!
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO