Scandal la Hollywood: Poate fi Antisemit un Evreu care a denunțat Holocaustul?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai bine de 450 de nume de la Hollywood au semnat o scrisoare deschisă în care îl condamnă pe regizorul și scenaristul Jonathan Glazer pentru discursul său de la Gala Oscarurilor.

Glazer a fost nominalizat de cinci ori și a primit două premii Oscar (Cel mai bun film străin și Cel mai bun sonor) pentru pelicula Zona de Interes.

Cu greu poate fi imaginat un film care să denunțe Holocaustul cu mai multă forță decât o face acesta.

Pe scurt, pelicula îl are ca personaj central pe Rudolf Höss, comandantul lagărului de la Auschwitz, care, împreună cu soția și copiii săi, trăiește în vecinătatea Fabricii Morții, în așa-numita „zonă de interes”.

Drama și tensiunea peliculei sunt date de eforturile lui Höss de a a-și ține familia într-un Paradis, izolată de Iadul cu care se află „gard în gard”.

Evident, însă, izolarea nu poate fi totală. Multe dintre corvezile gospodăriei sunt încredințate deținuților. Iar o dată, când se afla într-o plimbare la rău cu copiii, aceștia văd resturi umane în apă. Și așa mai departe.

Pentru Zona de Interes, Glazer, care are origini evreiești din Basarabia, a fost elogiat de critică.

Motiv pentru care a și fost laureat de două ori cu Oscar.

Dar aici a început problema.

Când a primit premiul Oscar pentru Cel mai bun film străin, Glazer a ținut un discurs în care, între altele, a spus:

„Toate alegerile noastre (ale realizatorilor - n.a.) au avut drept ca să oglindească și să ne confrunte pe noi cu trecutul. Nu pentru a spune: uite ce au făcut ei atunci, ci, mai degrabă, uite ce facem noi, cei de astăzi.

„Filmul nostru arată dezumanizarea dusă la paroxism. Aceasta ne-a modelat tot trecutul și prezentul.

„Chiar acum, ne aflăm aici ca oameni care resping deturnarea moștenirii evreieși și a Holocaustului de o ocupație care a dus la un conflict pentru atâția nevinovați.

„Fie că este vorba despre victimele de la 7 noiembrie din Israel, fie de atacul aflat în desfășurare în Gaza – toate victime ale acestei dezumanizări – ce facem noi pentru a ne opune?”

Discursul a fost aplaudat cu entuziasm de asistența prezentă la Gală.

Însă lucrurile de-abia începeau. Vorbind despre Masacrul din Gaza (deși foarte cu perdea), Jonathan Glazer a amorsat o bombă care a explodat curând.

Potrivit publicației Variety, peste 450 de artiști, directori executivi și angajați de la Hollywood au semnat o scrisoare deschisă de protest în care îl pun la zid pe evreul Glazer pentru... antisemitism (sic!).

În document se arată între altele:

„Condamnăm faptul că moștenirea noastră evreiască este deturnată cu scopul de a trasa o echivalență morală între un regim nazist, care a urmărit să extermine o întreagă rasă de oameni, și o națiune israeliană care dorește să evite propria sa exterminare (...).

„Folosirea unor cuvinte ca Ocupație pentru a descrie populația băștinașă evreiască, care își apără o patrie ce datează de mii de ani și a fost recunoscută ca stat de către ONU, deformează istoria.”

Printre semnatarii scrisorii se numără nume precum actorii Debra Messing și Tovah Feldshuh, directorii executivi Gary Barber și Gail Berman, regizorii Eli Roth și Rod Lurie, producătorii Lawrence Bender, Amy Pascal, Hawk Koch și Sherry Lansing etc., de care se presupune că ar fi trebuit să auziți.

La începutul acestui an, alte câteva sute de personalități cu origini evreiești din lumea filmului american au dat publicității o scrisoare deschisă în care se plângeau că evreii sunt discriminați la Hollywood și cereau să nu mai fie confundați cu albii.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • Arb 19.03.2024 18:26
  Am vazut mai acu citeva luni un film pe Netflix cu un subiect asemanator.
  Doar ca in avel film copilul comandantului de lagar intra intr-o relatie de prietenie cu un copil evreu din lagar.Si se strecoara pe sub sirma ghimpata in lagar si impreuna cu copilul evreu il cauta pe tatal acestuia, care urma sa fie "transferat" in alta "baraca"
  Care baracã era de fapt o camera de gazare.
  Si asa, din baraca in baraca ambii copii nimeresc impreuna cu zeci de detinuti in camera de gazare.Ei habar n-aveau.
  Faza dura este ca tatal copilului neamtz afla prea tirziu ca acesta a plecat de-acasa si pina afla unde se dusese, gazarea avusese deja loc, iar comandantul lagarului se gaseste la finalul filmului in fatza camerei de gazare care era deja goala, toti detinutii fijnd aruncati la groapa comuna.

  E vorba oare de acelasi film?
 • siBemol14a 19.03.2024 18:37
  Răspunsul la întrebarea din titlu este „NU”, și asta nu doar pentru că este o treabă internă între evrei care se va mușamaliza rapid, ci și pentru că un goy nu poate nici întreba și nici răspunde altceva.
 • Floreas 19.03.2024 18:46
  Un film pe acelasi subiect a fost facut in 2008 de Mark Herman cu titlul 'The Boy in the Striped Pyjamas '
  (Băiatul în pijama vărgată)
 • Tic 19.03.2024 22:30
  Ei se simt discriminati la Hollywood ,care le aparține!Nu vor sa fie confundați cu albii.Cum vine asta?
  Apoi,citez"un regim nazist care a urmărit sa extermine o intreaba rasă de oameni".Deci recunosc că sunt rasisti,iar prin teza poporului ales ,sunt primii naziști ai planetei si ai istoriei,iar asta înseamnă boală grea.
 • Nelu- 19.03.2024 22:54
  Filmul despre care spuneti se numeste Baiatul in pijama vargata si a fost produs in 2008. Filmul de acum e Zona de interes si nu am auzit pina acum de el.
 • anna7777 20.03.2024 00:25
  Nu ! Zone of interest (Zona de interes) e un film diferit. Poate inca il mai puteit vedea la cinema, mai ruleaza. Un film de calitate, fara multe cuvinte...
 • Nata 20.03.2024 04:40
  „Condamnăm faptul că moștenirea noastră evreiască este deturnată cu scopul de a trasa o echivalență morală între un regim nazist, care a urmărit să extermine o întreagă rasă de oameni, și o națiune israeliană care dorește să evite propria sa exterminare (...)."
  Astia sunt ciudati - nu e Israelul cel care vrea sa extermine palestinienii? Notiunea de holocaust a fost anihilata chiar de conducatorii evreii din Israel prin razboiul criminal pe care il poarta manati de dispret pentru aceasta natie (precum au fost ei dispretuiti de nemti ca "rasa inferioara"). Popoarele semitice nu sunt formate numai din evrei - semitice sunt popoarele din Orientul Mijlociu incluzand arabii care includ si palestinienii, evreii, acadienii si fenicienii. Toti acestia sunt popoare semitice. Obraznicia sau ignoranta celor care au facut afirmatia de mai sus ca nazistii au vrut "sa extermine o intreaga rasa de oameni si o natiune israeliana" este absurda. Problema a fost cu evreii - nu cu o rasa intreaga. Acesti evrei nu au invatat nimic din suferinta lor dincolo de a ura, a ucide si a trai in apartheid. Nu mai exista teritoriu care sa mai fie locuita de o natie pura 100% in lumea asa zis "civilizata" . Din pacate cei care gandesc ca cei care au semnat scrisoarea au ramas la o mentalitate barbara si tribala.
  Azi, rasa alba este asemuita cu "suprematia alba", criminala nevoie mare, in a carei civilizatie toti vin sa traiasca fara sa faca nimic decat sa zbiere cum li se cuvine totul fara sa contribuie cu nimic sau aproape nimic, sa o faca pe stapanii si asa mai departe. Acum pe evrei nu-i mai "aranjeaza" sa fie "albi" - acum ei sunt sfintii de culoare care au suferit si nu li s-a facut suficienta dreptata - zau??!! Acum ei au ajuns sa decida daca ucidem un grup etnic sau nu. Dezgustator! Cabala de la Hollywood sa-si tina gura caci sunt ridicoli. Probabil nu vor sa stie de pozitia israelitilor din Tel Aviv care cer incheierea razboiului si plecarea lui Sataniahu de la conducere. Orbi, sluti si criminali.
 • brian duffy 20.03.2024 09:41
  holocaust inseamna in ebraica ardere de tot (ca o ofranda adusa unei zeitati),,,
  acum intrebati va de evreii au numit asa ceea ce s a ntamplat in lagarele de concentrare

  https://www.youtube.com/watch?v=b2uuQkQYYuA
 • Davinci 20.03.2024 11:16
  Toate legile si conducerile din lume sint de partea evreiasca. Police lor de a denatura a fost si va ramine prioritar. Cm se face ca procesul Pacifcului nu a a vut loc? Acolo au murit. mai mulți oameni decit in tot războiul mondial adică in CHina in urma măcelului japonez. Aici in S.U.A. o tinara jurnalista de origine chineză a dorit incepera acestui proces al Pacifcului. A fost găsită moarta într-un hotel din sudul Californiei. CIne sa ii fi dorit raul? CIA? YAkuza? MOSSAD_UL? CINE? Iată un evreu ce trăiește si azi anume Horia Moculescu care afirma clar alături de alții din industria muzicii ca nu a existat Holocaust in România? CIt tupeu sa ai si sa uiți de Anna Pauker/Robinshon, LEonte Rautu/ Oingenstein, Teohari Georgescu/ Burah Tescovici/ Titzminetzki/ Tismăneanu, Gh Apostol/ Gershwinn, Vasile Luka, Voitec, Emil Constantinescu, Birladeanu si alții de origine evreiasca/ kazahara cu nume schimbat care sint si ei părtașii la cele ce se scrie in Cartea Neagră A comunismului unde pe timp de pace după cel de-al doile război mondial au murit peste 100 de milioane de oameni uciși in pușcării in spitale de nebuni in lagărele de munca. Cita rușine sa nu ai sa vezi ce si cum exact cum se știe si azi ca Ucraina dorește refacerea imperiului Kazahar. UNde ne aflam ? IN frica de a mai spune ca doi plus doi fac patru.

  Dar iata ce sprue intr- o conferitnta Benjamin Freedman evreu de evreu care vorbește despre declarația de la Balfour aratind adevarata fata a celor care au trădat si nu vor sa se știe insa palestinienii știu foarte bine asta si chiar ONU SI ALTII care tac milc.
  BENJAMIN H. FREEDMAN
  – EVREUL CARE NU
  MINTE
  5 august 2010|Textele altora
  Cine a declanșat și la ce au folosit războaiele
  mondiale?
  Au existat și evrei care au spus adevărul
  Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010
  Discurs ținut de Benjamin H. Freedman, consilierul
  președintelui W. Wilson, în 1961
  Aici, în Statele Unite, sioniștii și coreligionarii lor
  dețin un control total asupra guvernului nostru. Din
  foarte multe motive (prea multe și prea complexe
  pentru a le analiza acum), sioniștii și coreligionarii lor
  conduc aceste State Unite, precum niște monarhi
  absoluți ai acestei țări.
  Veți putea, evident, considera că este o afirmație
  foarte vagă, dar permiteți-mi să vă descriu ce s-a
  petrecut în timp ce noi dormeam.
  Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul război
  mondial, care a izbucnit în 1914. Mai sunt puțini
  oameni de vârsta mea care-și amintesc lucrul
  acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de
  către Marea Britanie, Franța și Rusia, și, în cealaltă
  tabără, de către Germania, Austro-Ungaria și Turcia.
  În doar doi ani, Germania practic câștigase acel
  război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”.
  Submarinele germane, care au fost o surpriză
  pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele
  din Atlantic. Marea Britanie rămăsese fără muniții
  pentru soldații ei, cu alimente doar pentru o
  săptămână, după care a urmat foametea.
  În aceeași perioadă, armata franceză era zguduită
  de rebeliuni. Francezii pierduseră 600 000 de tineri
  pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun.
  Armata rusească înregistra dezertări masive,
  oamenii își luau jucăriile și plecau acasă; rușii nu-1
  iubeau pe Țar. Armata italiană era și ea pe cale de a
  se prăbuși. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul
  Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse
  frontiera în Germania. Și, cu toate acestea,
  Germania era cea care oferea Angliei condițiile
  păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă
  pe care juriștii o numesc „status quo ante basis”.
  Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte și să
  considerăm totul așa cum a fost înainte ca războiul
  să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse
  să analizeze aceste propuneri și încă în mod serios.
  Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să
  accepte o pace negociabilă, pe care Germania o
  oferea cu generozitate, sau să continue un război
  inutil până la nimicirea totală.
  În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniștii din
  Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniștii din
  estul Europei) au mers la Ministerul de război
  britanic și – aici voi fi foarte laconic pentru că
  povestea este lungă, dar am toate documentele care
  dovedesc afirmațiile mele – au spus: „Uitați cum stau
  lucrurile: încă mai puteți câștiga acest război. Nu
  trebuie să vă predați. Veți putea câștiga acest
  război, dacă Statele Unite ar deveni aliații voștri”. La
  vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în
  război. Eram proaspeți, eram tineri, eram bogați,
  eram puternici. Sioniștii au spus Angliei: „Vă
  garantăm că vom aduce Statele Unite în acest
  război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră,
  cu condiția să ne promiteți Palestina pentru după
  victorie”.
  Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom
  aduce SUA în război ca aliat al vostru. Prețul pe
  care trebuie să-l plătiți este Palestina, după ce
  anihilați Germania, Austro-Ungaria și Turcia”. Anglia
  avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, așa
  cum SUA ar fi avut dreptul să promită, de exemplu,
  Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare. Este
  absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut
  niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun
  drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să
  folosească această țară precum moneda de schimb
  oferită sioniștilor pentru serviciul lor de a aduce SUA
  în război. Cu toate acestea Marea Britanie a făcut
  această promisiune sioniștilor, în octombrie 1916.
  Și, la puțin timp după acest moment – și nu știu câți
  dintre dumneavoastră își mai amintesc – Statele
  Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au
  intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii
  Britanii. Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate
  pro-germane, deoarece ziarele americane erau
  controlate de evrei, bancherii americani erau evrei
  și, în general, mass-media americană aparținea
  evreilor; iar ei, acești evrei, erau pro-germani. Erau
  pro-germani, deoarece foarte mulți dintre ei
  proveneau din Germania și doreau să vadă o
  Germanie care-1 va distruge pe Țar. Evreii nu-1
  iubeau pe Țar și nu doreau să vadă Rusia câștigând
  războiul.
  Acești bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb și
  alte bănci celebre americane refuzaseră să
  finanțeze Anglia sau Franța, chiar și cu un dolar. Ei
  au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem
  Franța și Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În
  schimb, acești bancheri au pompat bani în
  Germania, luptând în acest mod alături de
  Germania, în speranța de a vedea Rusia
  îngenunchiată și Țarul anihilat. Acum, aceiași evrei,
  când au văzut nesperata posibilitate de a obține
  Palestina, au mers în Anglia și au făcut acest târg.
  Și, la vremea respectivă, aceasta a dus o schimbare
  totală de atitudine, exact ca un semafor care trece
  de pe roșu pe verde.
  După ce toate ziarele americane fuseseră pro-
  germane, explicând despre dificultățile întâmpinate
  de către Germania în războiul dus împotriva Angliei,
  deodată, pentru aceleași ziare, germanii nu mai erau
  buni. Germanii erau ticăloși. Germanii erau numiți
  „huni”. Germanii executau surori ale Crucii Roșii.
  Germanii tăiau mâinile bebelușilor. La puțin timp
  după acest moment, Woodrow Wilson a declarat
  război Germaniei. Sioniștii din Londra au telegrafiat
  în SUA judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea
  Supremă de Justiție), spunându-i. „Du-te acum și fă
  presiuni asupra președintelui Wilson. Noi obținem de
  la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci
  presiuni asupra președintelui Wilson să aducă în
  război Statele Unite”.
  Iată cum au intrat în război Statele Unite ale
  Americii. America nu avea niciun interes în acel
  război. America avea la fel de mult interes în acel
  război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în
  această seară, în loc să fie în patul lui. Pentru
  contextul Primului Război Mondial, nu a existat
  niciun sens ca America să fie implicată în acel
  război.
  După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniștii
  au mers în Marea Britanie și au spus: „Ei bine, noi
  ne-am îndeplinit obligațiile din acord. Hai acum să
  vedem ceva scris care să ne arate că veți respecta
  târgul și că ne veți da Palestina după război”. Ei
  atunci nu știau dacă războiul va mai dura un an sau
  zece ani. Așa că s-au gândit să conceapă „o
  chitanță”. Iar „chitanța” a luat forma unei scrisori,
  care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic,
  astfel încât lumea să nu-și poată da seama despre
  ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită
  Declarația Balfour.
  Declarația Balfour nu era deci decât promisiunea
  Marii Britanii de a plăti sioniștilor prețul efortului lor
  de a aduce SUA în război. Deci această celebră
  Declarație Balfour, despre care tot auzim vorbindu-
  se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari.
  Și nu cred că aș fi putut demonstra acest lucru mai
  mult decât am facut-o.
  De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat
  în război. Statele Unite au strivit Germania. Când
  războiul a luat sfârșit și germanii au mers la Paris
  pentru Conferința de Pace, acolo se aflau 117 evrei:
  era delegația condusă de către Bernard Baruch. Eu
  am fost acolo: e normal deci că știu. Ce s-a
  întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinței de Pace,
  în timp ce tăiau în felii Germania și împărțeau bucăți
  Europa națiunilor care aveau și ele pretenții, au
  spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După
  care au scos în public, în fața germanilor (care nu
  știau nimic), Declarația Balfour. Și, în acea clipă,
  germanii au înțeles că fuseseră învinși și obligați să
  plătească înspăimântătoarele reparații de război,
  numai din cauza faptului că sioniștii doriseră
  Palestina și fuseseră deciși să o obțină, prin orice
  mijloace.
  Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct
  interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se
  petrece, au fost evident indignați. Trebuie precizat
  că, până în acel moment, în nicio țară a lumii, evreii
  nu erau mai confortabil instalați decât în Germania.
  Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de
  important în finanțele și industria Germaniei cum era
  Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care
  deținea două mari linii maritime – North German
  Lloyd’s și Hamburg-American Lines. Era domnul
  Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În
  Hamburg era familia de evrei Warburg, deținători ai
  celor mai mari bănci comerciale ale lumii. Evreii
  trăiau foarte bine în Germania, fără îndoială. Deci
  germanii au avut tot dreptul să gândească: „Iată,
  într-adevăr, trădare!”.
  A fost o trădare care poate fi comparată cu
  următoarea situație ipotetică. Să presupunem că
  SUA ar fi în război cu URSS. Și că noi învingem. Și
  că le spunem rușilor: „Știți ceva, hai să uităm toată
  tărășenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Și deodată
  China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS.
  Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră.
  O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparații
  pe care imaginația unui om nu le poate concepe.
  Apoi imaginați-vă că, după înfrângerea noastră, am
  afla că tocmai chinezii de la noi ne-au trădat. Că e
  vorba de propriii noștri chinezi. Că ei ne-au trădat și
  că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în
  război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea
  noastră, a americanilor față de cetățenii noștri de
  origine chineză? Probabil niciun chinez nu și-ar mai
  arăta fața pe străzile Americii. Și nu ar fi destui stâlpi
  de iluminat și copaci, pentru a ne ocupa de ei.
  Imaginați-vă deci, cum v-ați simți…
  Ei bine, asta au simțit germanii față de evrei.
  Fuseseră așa de drăguți cu ei: din 1905 încoace,
  după ce prima revoluție comunistă eșuase în Rusia
  și evreii trebuiseră să fugă de acolo, toți luaseră
  calea Germaniei. Iar germanii le oferiseră azil.
  Germanii i-au tratat cu respect. Și acum evreii
  vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau
  Palestina, pentru a crea acolo „un stat evreu”.
  Nahum Sokolov, precum și toate marile personalități
  de care știți că sunt legate azi de sionism, în 1919,
  1920, 1921, 1922 și 1923, au scris în toate articolele
  lor (și presa era plină de afirmațiile lor) că
  sentimentul antievreiesc din Germania a apărut
  numai după ce poporul german a aflat de
  intervențiile evreiești în scopul aducerii în război a
  Statelor Unite, înșiși evreii au recunoscut acest
  lucru.
  Antievreismul german nu a apărut din cauză că
  germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu
  sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau
  berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un
  resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era
  ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.
  Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul
  că evreul merge acasă, trage storurile și spune
  „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”.
  Resentimentele evreiești mereu crescânde în
  Germania interbelică nu s-au datorat decât unui
  lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători
  de înspăimântătoarea lor înfrângere militară. Iar
  primul război mondial a fost pornit împotriva
  Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie
  responsabilă. Germanii nu aveau nicio vină decât
  una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o
  flotă puternică, germanii creaseră comerțul mondial.
  Nu trebuie să uităm că, pe vremea Revoluției
  Franceze, Germania era constituită din 300 de
  orașe-stat, principate, ducate și așa mai departe.
  300 de entități politice separate. Iar aceste entități,
  pe timpul lui Napoleon și Bismarck, au fost reunite
  într-un stat unic. Pentru ca, în următorii 50 de ani,
  Germania să devină una dintre marile puteri ale
  lumii. Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii;
  comerțul și afacerile germane erau de talie
  mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania
  producea produsele cele mai bune.
  Și care a fost rezultatul acestor lucruri? O
  conspirație între Anglia, Franța și Rusia, pentru a o
  demola. Nu există un singur istoric pe lumea
  aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru
  care aceste trei state au decis să șteargă Germania
  de pe hartă, din punct de vedere politic.
  Să revenim la situația de după primul război
  mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau
  vina înfrângerii țării lor, resentimente puternice s-au
  dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe
  capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul
  Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut
  acces la multe documente de la Departamentul de
  Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un
  evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în
  Germania, ca să inspecteze așa-zisele lagăre de
  deținuți în perfectă stare de sănătate și pline de
  comuniști. E drept, mulți dintre ei erau evrei, dar
  aceasta pentru că, întâmplător, la vremea
  respectivă, circa 98% din comuniștii Europei erau
  evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau și preoți, și
  miniștri, și masoni, toți bănuiți de afiliații
  internaționale.
  Acum, niște rapeluri istorice necesare: în 1918-
  1919, comuniștii au preluat puterea în Bavaria,
  pentru câteva zile. Rosa Luxemburg și Karl
  Liebknecht și alți evrei au reușit să preia puterea
  guvernamentală pentru trei zile. De fapt Kaiserul,
  când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece
  bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor
  fi comuniștii și că el va fi executat, așa cum pățise
  Țarul. Așa că și-a căutat refugiu în Olanda.
  Apoi însă, după ce amenințarea comunistă în
  Germania a fost anihilată, evreii au încercat să
  reintre în vechile posturi, iar germanii au început să
  lupte împotriva lor în toate modurile, dar fără să se
  atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german.
  Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era
  similară cu lupta noastră împotriva delincvenților de
  pe vremea Prohibiției. Nu era deci o luptă cu
  pistoale.
  Și, nu uitați, la acea vreme existau între 80 și 90
  milioane de germani contra a numai 460 000 evrei.
  Numai 0,5% din populația Germaniei era evreiască.
  Și, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau
  presa, precum și cea mai mare parte a economiei
  germane (acționaseră în momentul prăbușirii mărcii
  și practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).
  Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea
  poporului german și adevărata cauză a
  resentimentelor germanilor. Germanii au demarat
  acțiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare
  globală. Practic evreii au fost îndepărtați din
  structurile nivelurilor sociale, așa cum noi americanii
  i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau
  catolici sau pe oricine care s-ar afla în țară și care
  ne-ar fi trădat inamicului nostru, aducându-ne în fața
  unei înfrângeri umilitoare.
  După o vreme, evreii lumii au organizat o conferință
  la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colțurile
  lumii s-au reunit în acest oraș. Și acei evrei au spus
  Germaniei: „Îl concediați pe Hitler și instalați fiecare
  evreu în postul pe care-l deținea, fie el comunist sau
  nu. Nu ne puteți trata așa. Noi, evreii lumii, lansăm
  aici acest ultimatum împotriva voastră!” Vă puteți
  imagina ce au răspuns germanii…
  Ce au făcut în această situație evreii? După ce
  Germania refuzase să se predea ultimatumului
  evreimii mondiale, lucrările Conferinței de la
  Amsterdam au fost întrerupte și Samuel Untermeyer,
  șeful delegației americane și președinte al
  conferinței, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe
  vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a
  rostit următoarele cuvinte: „Evreii lumii declară azi
  război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din
  această clipă angajați într-un conflict sacru împotriva
  germanilor. Și îi vom înfometa până se vor preda.
  Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Și
  aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de
  comerțul mondial în cadrul afacerilor de export”. Era
  o realitate: două treimi din alimentele necesare
  Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce
  Germania exporta. Implicit deci, fără export două
  treimi din germani ar fi pierit de foame.
  În această declarație, tipărită în New York Times, pe
  7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu
  îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea
  noastră. Chiar președintele Roosevelt ne-a
  recomandat această metodă, în cadrul lui National
  Recovery Administration”. Vă reamintesc că aceasta
  era entitatea aparținând de programul New Deal și
  care putea declara, în context juridic, un stat apt de
  a fi boicotat economic.
  Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al
  Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun
  raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un
  produs având inscripționat Made in Germany. Un
  membru al conducerii rețelei de magazine
  Woolworth mi-a mărturisit că, atunci, au trebuit să
  arunce în râu farfurii și ceramică germană în valoare
  de milioane de dolari. Magazinele cu marfă germană
  erau, la rândul, lor boicotate și cetățenii pichetau cu
  pancarte pe care scria „Hitleriștii!” sau „Asasinii!” –
  așa cum se face uneori în Sud.
  Într-un magazin Macy (rețea condusă, paradoxal, de
  familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o
  pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta
  Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat
  și pichetat de sute de cetățeni cu pancarte
  antihitleriste.
  În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în
  Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al
  vreunui evreu. Nu exista suferință în rândul evreilor.
  Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic.
  Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste
  persoane care declară boicot împotriva noastră și ne
  aduc oamenii în șomaj și ne fac să ne înghețe
  industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă așa ceva?!”.
  Erau evident indignați. Unii au început să picteze
  zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce
  s-ar fi dus un german să-și dea banii unui proprietar
  de magazin din aceeași etnie cu cei care îi
  înfometau țara prin embargoul mondial, pentru a
  face Germania să îngenuncheze și apoi să vină să-i
  dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era
  ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp.
  Dar, de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a
  împușcat un diplomat german în ambasada
  Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr
  duri cu evreii din Germania. Astfel au apărut vitrinele
  sparte și luptele de stradă și tot ce cunoaștem.
  Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul
  «antisemitism» (pe care-1 consider un nonsens), dar
  dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în
  continuare. După cum vedem, supremul motiv
  pentru care în Germania a explodat antisemitismul și
  resentimentele împotriva evreilor era
  responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului
  război mondial și boicotarea mondială a Germaniei.
  Și, în final, se vede că ei deveneau autorii celui de-al
  doilea război mondial, pentru că deja lucrurile nu
  mai puteau fi controlate și era absolut necesar ca
  germanii și evreii să-și încrucișeze săbiile într-un
  război care avea să decidă odată pentru totdeauna
  cine va supraviețui și cine va pieri.
  În acea perioadă, trăiam în Germania și știam că
  germanii deciseseră că Europa urma să fie sau
  creștină sau comunistă; nu exista cale de mijloc. Și
  germanii se deciseseră: aveau să încerce să
  mențină o Europă creștină, pe cât posibil. Și au
  început reînarmarea.
  În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial
  Uniunea Sovietică. URSS devenea foarte puternică,
  iar Germania și-a dat seama că, „dacă nu suntem
  puternici, curând vine și rândul nostru”.
  Așa cum azi, în America, spunem „dacă nu suntem
  puternici, curând vine și rândul nostru”. Iar guvernul
  nostru cheltuiește 84 miliarde de dolari pentru
  apărare. Și apărare împotriva cui? Apărare împotriva
  a 40 000 de mici evrei care au luat puterea la
  Moscova, după care, prin varii metode, au obținut
  comanda în atâtea țări ale lumii.
  Ce putem face noi, azi, în pragul celui de-al treilea
  război mondial? Dacă acționăm rapid, poate salvăm
  niște vieți care ar putea fi ale fiilor noștri. Fiii dvs. ar
  putea fi chiar în seara aceasta chemați sub arme și
  dvs. nu știți, așa cum englezii nu au știut în 1916, în
  Londra, că sioniștii făceau un târg cu cabinetul de
  război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii
  să moară într-un război absurd ca toate războaiele.
  Dar cine a știut de asta în SUA, la vremea
  respectivă? Nimeni.
  Nimănui în SUA nu i se permitea să știe asta. Dar
  cine a știut sigur? Președintele Wilson a știut.
  Colonelul House a știut. Alți oameni din interior au
  știut. Mă întrebați dacă eu am știut? Ceva idei
  aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry
  Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care
  Wilson a fost ales, și circulau zvonuri prin birouri la
  vremea aceea. Eram omul de încredere al lui
  Morgenthau, care era președintele Comitetului de
  finanțare, eram omul de legătură între el și Rollo
  Wells, trezorierul.
  Deci am asistat la ședințele lor, cu președintele
  Wilson în capul mesei. Toți ceilalți erau acolo și îi
  auzeam cum îl bombardează pe președinte cu
  chestiunea impozitelor și a situației grave a lui
  Federal Reserve Bank și îi auzeam cum îl
  îndoctrinează pe președintele nostru cu teorii
  sioniste. Judecătorul Brandeis și președintele erau
  acolo și vorbeau, îi văd și acum, aproape unul de
  altul, la fel de lipiți ca degetele unei mâini.
  Președintele Wilson, când venise la discuții să afle
  despre ce este vorba, era la fel de neștiutor ca un
  nou-născut.
  Așa am fost noi, americanii, atrași în primul război
  mondial, în timp ce dormeam cu toții. Ne-am trimis
  copiii în Europa, pentru a fi măcelăriți!
  Dumneavoastră știți ce fac evreii de Ziua Iertării,
  care credeți că este așa de sacră pentru ei? Eu știu,
  pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este
  din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
  În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă și rostești
  o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în
  picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori:
  ea se numește Kol Nidre. Ruga se referă la un acord
  pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul
  Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declarație
  sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12
  luni să fie nul și neavenit. Jurământul nu va fi
  jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea
  nu vor avea nicio valoare.
  Cu atât mai mult, Talmudul reamintește evreului că
  ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să
  nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua
  Iertării, îl scutește de respectarea lor.
  Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea
  evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de
  mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în
  1916. Și, fără îndoială, noi, americanii, vom avea
  aceeași soartă pe care au avut-o germanii, și din
  aceleași motive.
  Benjamin H. Freedman
  Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai
  uimitoare, dar și contradictorii personalități ale
  secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om
  de afaceri evreu de succes în New York City, fiind
  principalul acționar al companiei Woodbury Soap.
  După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt
  contactul cu organizațiile evreiești și și-a petrecut
  restul vieții cheltuind o mare parte din averea sa
  evaluată la cel puțin 2,5 milioane dolari, pentru a
  prezenta opiniei publice structurile de putere ale
  evreilor care dominau Statele Unite. De aceea
  mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece
  provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale
  organizațiilor evreiești și mașinațiunilor acestora
  puse la cale pentru a-și câștiga și menține puterea
  asupra națiunii americane. Freedman a lucrat alături
  de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow
  Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John
  F. Kennedy și multe alte personalități de vază ale
  societății americane.
  Discursul pe care l-am redat cititorilor noștri a fost
  ținut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC,
  și publicat la acea vreme de Commori Sense.
  Despre actualitatea mesajului său nu e cazul să vă
  convingem. E suficient să parcurgeți cu atenție
  discursul său.
  Prelucrare de Karen Miller
 • Davinci 20.03.2024 11:16
  Toate legile si conducerile din lume sint de partea evreiasca. Police lor de a denatura a fost si va ramine prioritar. Cm se face ca procesul Pacifcului nu a a vut loc? Acolo au murit. mai mulți oameni decit in tot războiul mondial adică in CHina in urma măcelului japonez. Aici in S.U.A. o tinara jurnalista de origine chineză a dorit incepera acestui proces al Pacifcului. A fost găsită moarta într-un hotel din sudul Californiei. CIne sa ii fi dorit raul? CIA? YAkuza? MOSSAD_UL? CINE? Iată un evreu ce trăiește si azi anume Horia Moculescu care afirma clar alături de alții din industria muzicii ca nu a existat Holocaust in România? CIt tupeu sa ai si sa uiți de Anna Pauker/Robinshon, LEonte Rautu/ Oingenstein, Teohari Georgescu/ Burah Tescovici/ Titzminetzki/ Tismăneanu, Gh Apostol/ Gershwinn, Vasile Luka, Voitec, Emil Constantinescu, Birladeanu si alții de origine evreiasca/ kazahara cu nume schimbat care sint si ei părtașii la cele ce se scrie in Cartea Neagră A comunismului unde pe timp de pace după cel de-al doile război mondial au murit peste 100 de milioane de oameni uciși in pușcării in spitale de nebuni in lagărele de munca. Cita rușine sa nu ai sa vezi ce si cum exact cum se știe si azi ca Ucraina dorește refacerea imperiului Kazahar. UNde ne aflam ? IN frica de a mai spune ca doi plus doi fac patru.

  Dar iata ce sprue intr- o conferitnta Benjamin Freedman evreu de evreu care vorbește despre declarația de la Balfour aratind adevarata fata a celor care au trădat si nu vor sa se știe insa palestinienii știu foarte bine asta si chiar ONU SI ALTII care tac milc.
  BENJAMIN H. FREEDMAN
  – EVREUL CARE NU
  MINTE
  5 august 2010|Textele altora
  Cine a declanșat și la ce au folosit războaiele
  mondiale?
  Au existat și evrei care au spus adevărul
  Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010
  Discurs ținut de Benjamin H. Freedman, consilierul
  președintelui W. Wilson, în 1961
  Aici, în Statele Unite, sioniștii și coreligionarii lor
  dețin un control total asupra guvernului nostru. Din
  foarte multe motive (prea multe și prea complexe
  pentru a le analiza acum), sioniștii și coreligionarii lor
  conduc aceste State Unite, precum niște monarhi
  absoluți ai acestei țări.
  Veți putea, evident, considera că este o afirmație
  foarte vagă, dar permiteți-mi să vă descriu ce s-a
  petrecut în timp ce noi dormeam.
  Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul război
  mondial, care a izbucnit în 1914. Mai sunt puțini
  oameni de vârsta mea care-și amintesc lucrul
  acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de
  către Marea Britanie, Franța și Rusia, și, în cealaltă
  tabără, de către Germania, Austro-Ungaria și Turcia.
  În doar doi ani, Germania practic câștigase acel
  război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”.
  Submarinele germane, care au fost o surpriză
  pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele
  din Atlantic. Marea Britanie rămăsese fără muniții
  pentru soldații ei, cu alimente doar pentru o
  săptămână, după care a urmat foametea.
  În aceeași perioadă, armata franceză era zguduită
  de rebeliuni. Francezii pierduseră 600 000 de tineri
  pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun.
  Armata rusească înregistra dezertări masive,
  oamenii își luau jucăriile și plecau acasă; rușii nu-1
  iubeau pe Țar. Armata italiană era și ea pe cale de a
  se prăbuși. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul
  Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse
  frontiera în Germania. Și, cu toate acestea,
  Germania era cea care oferea Angliei condițiile
  păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă
  pe care juriștii o numesc „status quo ante basis”.
  Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte și să
  considerăm totul așa cum a fost înainte ca războiul
  să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse
  să analizeze aceste propuneri și încă în mod serios.
  Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să
  accepte o pace negociabilă, pe care Germania o
  oferea cu generozitate, sau să continue un război
  inutil până la nimicirea totală.
  În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniștii din
  Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniștii din
  estul Europei) au mers la Ministerul de război
  britanic și – aici voi fi foarte laconic pentru că
  povestea este lungă, dar am toate documentele care
  dovedesc afirmațiile mele – au spus: „Uitați cum stau
  lucrurile: încă mai puteți câștiga acest război. Nu
  trebuie să vă predați. Veți putea câștiga acest
  război, dacă Statele Unite ar deveni aliații voștri”. La
  vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în
  război. Eram proaspeți, eram tineri, eram bogați,
  eram puternici. Sioniștii au spus Angliei: „Vă
  garantăm că vom aduce Statele Unite în acest
  război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră,
  cu condiția să ne promiteți Palestina pentru după
  victorie”.
  Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom
  aduce SUA în război ca aliat al vostru. Prețul pe
  care trebuie să-l plătiți este Palestina, după ce
  anihilați Germania, Austro-Ungaria și Turcia”. Anglia
  avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, așa
  cum SUA ar fi avut dreptul să promită, de exemplu,
  Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare. Este
  absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut
  niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun
  drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să
  folosească această țară precum moneda de schimb
  oferită sioniștilor pentru serviciul lor de a aduce SUA
  în război. Cu toate acestea Marea Britanie a făcut
  această promisiune sioniștilor, în octombrie 1916.
  Și, la puțin timp după acest moment – și nu știu câți
  dintre dumneavoastră își mai amintesc – Statele
  Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au
  intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii
  Britanii. Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate
  pro-germane, deoarece ziarele americane erau
  controlate de evrei, bancherii americani erau evrei
  și, în general, mass-media americană aparținea
  evreilor; iar ei, acești evrei, erau pro-germani. Erau
  pro-germani, deoarece foarte mulți dintre ei
  proveneau din Germania și doreau să vadă o
  Germanie care-1 va distruge pe Țar. Evreii nu-1
  iubeau pe Țar și nu doreau să vadă Rusia câștigând
  războiul.
  Acești bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb și
  alte bănci celebre americane refuzaseră să
  finanțeze Anglia sau Franța, chiar și cu un dolar. Ei
  au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem
  Franța și Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În
  schimb, acești bancheri au pompat bani în
  Germania, luptând în acest mod alături de
  Germania, în speranța de a vedea Rusia
  îngenunchiată și Țarul anihilat. Acum, aceiași evrei,
  când au văzut nesperata posibilitate de a obține
  Palestina, au mers în Anglia și au făcut acest târg.
  Și, la vremea respectivă, aceasta a dus o schimbare
  totală de atitudine, exact ca un semafor care trece
  de pe roșu pe verde.
  După ce toate ziarele americane fuseseră pro-
  germane, explicând despre dificultățile întâmpinate
  de către Germania în războiul dus împotriva Angliei,
  deodată, pentru aceleași ziare, germanii nu mai erau
  buni. Germanii erau ticăloși. Germanii erau numiți
  „huni”. Germanii executau surori ale Crucii Roșii.
  Germanii tăiau mâinile bebelușilor. La puțin timp
  după acest moment, Woodrow Wilson a declarat
  război Germaniei. Sioniștii din Londra au telegrafiat
  în SUA judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea
  Supremă de Justiție), spunându-i. „Du-te acum și fă
  presiuni asupra președintelui Wilson. Noi obținem de
  la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci
  presiuni asupra președintelui Wilson să aducă în
  război Statele Unite”.
  Iată cum au intrat în război Statele Unite ale
  Americii. America nu avea niciun interes în acel
  război. America avea la fel de mult interes în acel
  război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în
  această seară, în loc să fie în patul lui. Pentru
  contextul Primului Război Mondial, nu a existat
  niciun sens ca America să fie implicată în acel
  război.
  După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniștii
  au mers în Marea Britanie și au spus: „Ei bine, noi
  ne-am îndeplinit obligațiile din acord. Hai acum să
  vedem ceva scris care să ne arate că veți respecta
  târgul și că ne veți da Palestina după război”. Ei
  atunci nu știau dacă războiul va mai dura un an sau
  zece ani. Așa că s-au gândit să conceapă „o
  chitanță”. Iar „chitanța” a luat forma unei scrisori,
  care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic,
  astfel încât lumea să nu-și poată da seama despre
  ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită
  Declarația Balfour.
  Declarația Balfour nu era deci decât promisiunea
  Marii Britanii de a plăti sioniștilor prețul efortului lor
  de a aduce SUA în război. Deci această celebră
  Declarație Balfour, despre care tot auzim vorbindu-
  se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari.
  Și nu cred că aș fi putut demonstra acest lucru mai
  mult decât am facut-o.
  De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat
  în război. Statele Unite au strivit Germania. Când
  războiul a luat sfârșit și germanii au mers la Paris
  pentru Conferința de Pace, acolo se aflau 117 evrei:
  era delegația condusă de către Bernard Baruch. Eu
  am fost acolo: e normal deci că știu. Ce s-a
  întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinței de Pace,
  în timp ce tăiau în felii Germania și împărțeau bucăți
  Europa națiunilor care aveau și ele pretenții, au
  spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După
  care au scos în public, în fața germanilor (care nu
  știau nimic), Declarația Balfour. Și, în acea clipă,
  germanii au înțeles că fuseseră învinși și obligați să
  plătească înspăimântătoarele reparații de război,
  numai din cauza faptului că sioniștii doriseră
  Palestina și fuseseră deciși să o obțină, prin orice
  mijloace.
  Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct
  interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se
  petrece, au fost evident indignați. Trebuie precizat
  că, până în acel moment, în nicio țară a lumii, evreii
  nu erau mai confortabil instalați decât în Germania.
  Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de
  important în finanțele și industria Germaniei cum era
  Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care
  deținea două mari linii maritime – North German
  Lloyd’s și Hamburg-American Lines. Era domnul
  Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În
  Hamburg era familia de evrei Warburg, deținători ai
  celor mai mari bănci comerciale ale lumii. Evreii
  trăiau foarte bine în Germania, fără îndoială. Deci
  germanii au avut tot dreptul să gândească: „Iată,
  într-adevăr, trădare!”.
  A fost o trădare care poate fi comparată cu
  următoarea situație ipotetică. Să presupunem că
  SUA ar fi în război cu URSS. Și că noi învingem. Și
  că le spunem rușilor: „Știți ceva, hai să uităm toată
  tărășenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Și deodată
  China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS.
  Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră.
  O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparații
  pe care imaginația unui om nu le poate concepe.
  Apoi imaginați-vă că, după înfrângerea noastră, am
  afla că tocmai chinezii de la noi ne-au trădat. Că e
  vorba de propriii noștri chinezi. Că ei ne-au trădat și
  că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în
  război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea
  noastră, a americanilor față de cetățenii noștri de
  origine chineză? Probabil niciun chinez nu și-ar mai
  arăta fața pe străzile Americii. Și nu ar fi destui stâlpi
  de iluminat și copaci, pentru a ne ocupa de ei.
  Imaginați-vă deci, cum v-ați simți…
  Ei bine, asta au simțit germanii față de evrei.
  Fuseseră așa de drăguți cu ei: din 1905 încoace,
  după ce prima revoluție comunistă eșuase în Rusia
  și evreii trebuiseră să fugă de acolo, toți luaseră
  calea Germaniei. Iar germanii le oferiseră azil.
  Germanii i-au tratat cu respect. Și acum evreii
  vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau
  Palestina, pentru a crea acolo „un stat evreu”.
  Nahum Sokolov, precum și toate marile personalități
  de care știți că sunt legate azi de sionism, în 1919,
  1920, 1921, 1922 și 1923, au scris în toate articolele
  lor (și presa era plină de afirmațiile lor) că
  sentimentul antievreiesc din Germania a apărut
  numai după ce poporul german a aflat de
  intervențiile evreiești în scopul aducerii în război a
  Statelor Unite, înșiși evreii au recunoscut acest
  lucru.
  Antievreismul german nu a apărut din cauză că
  germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu
  sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau
  berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un
  resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era
  ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.
  Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul
  că evreul merge acasă, trage storurile și spune
  „Shema’Israel” în loc de „Tatăl Nostru”.
  Resentimentele evreiești mereu crescânde în
  Germania interbelică nu s-au datorat decât unui
  lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători
  de înspăimântătoarea lor înfrângere militară. Iar
  primul război mondial a fost pornit împotriva
  Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie
  responsabilă. Germanii nu aveau nicio vină decât
  una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o
  flotă puternică, germanii creaseră comerțul mondial.
  Nu trebuie să uităm că, pe vremea Revoluției
  Franceze, Germania era constituită din 300 de
  orașe-stat, principate, ducate și așa mai departe.
  300 de entități politice separate. Iar aceste entități,
  pe timpul lui Napoleon și Bismarck, au fost reunite
  într-un stat unic. Pentru ca, în următorii 50 de ani,
  Germania să devină una dintre marile puteri ale
  lumii. Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii;
  comerțul și afacerile germane erau de talie
  mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania
  producea produsele cele mai bune.
  Și care a fost rezultatul acestor lucruri? O
  conspirație între Anglia, Franța și Rusia, pentru a o
  demola. Nu există un singur istoric pe lumea
  aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru
  care aceste trei state au decis să șteargă Germania
  de pe hartă, din punct de vedere politic.
  Să revenim la situația de după primul război
  mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau
  vina înfrângerii țării lor, resentimente puternice s-au
  dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe
  capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul
  Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut
  acces la multe documente de la Departamentul de
  Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un
  evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în
  Germania, ca să inspecteze așa-zisele lagăre de
  deținuți în perfectă stare de sănătate și pline de
  comuniști. E drept, mulți dintre ei erau evrei, dar
  aceasta pentru că, întâmplător, la vremea
  respectivă, circa 98% din comuniștii Europei erau
  evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau și preoți, și
  miniștri, și masoni, toți bănuiți de afiliații
  internaționale.
  Acum, niște rapeluri istorice necesare: în 1918-
  1919, comuniștii au preluat puterea în Bavaria,
  pentru câteva zile. Rosa Luxemburg și Karl
  Liebknecht și alți evrei au reușit să preia puterea
  guvernamentală pentru trei zile. De fapt Kaiserul,
  când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece
  bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor
  fi comuniștii și că el va fi executat, așa cum pățise
  Țarul. Așa că și-a căutat refugiu în Olanda.
  Apoi însă, după ce amenințarea comunistă în
  Germania a fost anihilată, evreii au încercat să
  reintre în vechile posturi, iar germanii au început să
  lupte împotriva lor în toate modurile, dar fără să se
  atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german.
  Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era
  similară cu lupta noastră împotriva delincvenților de
  pe vremea Prohibiției. Nu era deci o luptă cu
  pistoale.
  Și, nu uitați, la acea vreme existau între 80 și 90
  milioane de germani contra a numai 460 000 evrei.
  Numai 0,5% din populația Germaniei era evreiască.
  Și, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau
  presa, precum și cea mai mare parte a economiei
  germane (acționaseră în momentul prăbușirii mărcii
  și practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).
  Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea
  poporului german și adevărata cauză a
  resentimentelor germanilor. Germanii au demarat
  acțiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare
  globală. Practic evreii au fost îndepărtați din
  structurile nivelurilor sociale, așa cum noi americanii
  i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau
  catolici sau pe oricine care s-ar afla în țară și care
  ne-ar fi trădat inamicului nostru, aducându-ne în fața
  unei înfrângeri umilitoare.
  După o vreme, evreii lumii au organizat o conferință
  la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colțurile
  lumii s-au reunit în acest oraș. Și acei evrei au spus
  Germaniei: „Îl concediați pe Hitler și instalați fiecare
  evreu în postul pe care-l deținea, fie el comunist sau
  nu. Nu ne puteți trata așa. Noi, evreii lumii, lansăm
  aici acest ultimatum împotriva voastră!” Vă puteți
  imagina ce au răspuns germanii…
  Ce au făcut în această situație evreii? După ce
  Germania refuzase să se predea ultimatumului
  evreimii mondiale, lucrările Conferinței de la
  Amsterdam au fost întrerupte și Samuel Untermeyer,
  șeful delegației americane și președinte al
  conferinței, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe
  vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a
  rostit următoarele cuvinte: „Evreii lumii declară azi
  război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din
  această clipă angajați într-un conflict sacru împotriva
  germanilor. Și îi vom înfometa până se vor preda.
  Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Și
  aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de
  comerțul mondial în cadrul afacerilor de export”. Era
  o realitate: două treimi din alimentele necesare
  Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce
  Germania exporta. Implicit deci, fără export două
  treimi din germani ar fi pierit de foame.
  În această declarație, tipărită în New York Times, pe
  7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu
  îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea
  noastră. Chiar președintele Roosevelt ne-a
  recomandat această metodă, în cadrul lui National
  Recovery Administration”. Vă reamintesc că aceasta
  era entitatea aparținând de programul New Deal și
  care putea declara, în context juridic, un stat apt de
  a fi boicotat economic.
  Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al
  Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun
  raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un
  produs având inscripționat Made in Germany. Un
  membru al conducerii rețelei de magazine
  Woolworth mi-a mărturisit că, atunci, au trebuit să
  arunce în râu farfurii și ceramică germană în valoare
  de milioane de dolari. Magazinele cu marfă germană
  erau, la rândul, lor boicotate și cetățenii pichetau cu
  pancarte pe care scria „Hitleriștii!” sau „Asasinii!” –
  așa cum se face uneori în Sud.
  Într-un magazin Macy (rețea condusă, paradoxal, de
  familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o
  pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta
  Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat
  și pichetat de sute de cetățeni cu pancarte
  antihitleriste.
  În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în
  Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al
  vreunui evreu. Nu exista suferință în rândul evreilor.
  Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic.
  Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste
  persoane care declară boicot împotriva noastră și ne
  aduc oamenii în șomaj și ne fac să ne înghețe
  industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă așa ceva?!”.
  Erau evident indignați. Unii au început să picteze
  zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce
  s-ar fi dus un german să-și dea banii unui proprietar
  de magazin din aceeași etnie cu cei care îi
  înfometau țara prin embargoul mondial, pentru a
  face Germania să îngenuncheze și apoi să vină să-i
  dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era
  ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp.
  Dar, de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a
  împușcat un diplomat german în ambasada
  Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr
  duri cu evreii din Germania. Astfel au apărut vitrinele
  sparte și luptele de stradă și tot ce cunoaștem.
  Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul
  «antisemitism» (pe care-1 consider un nonsens), dar
  dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în
  continuare. După cum vedem, supremul motiv
  pentru care în Germania a explodat antisemitismul și
  resentimentele împotriva evreilor era
  responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului
  război mondial și boicotarea mondială a Germaniei.
  Și, în final, se vede că ei deveneau autorii celui de-al
  doilea război mondial, pentru că deja lucrurile nu
  mai puteau fi controlate și era absolut necesar ca
  germanii și evreii să-și încrucișeze săbiile într-un
  război care avea să decidă odată pentru totdeauna
  cine va supraviețui și cine va pieri.
  În acea perioadă, trăiam în Germania și știam că
  germanii deciseseră că Europa urma să fie sau
  creștină sau comunistă; nu exista cale de mijloc. Și
  germanii se deciseseră: aveau să încerce să
  mențină o Europă creștină, pe cât posibil. Și au
  început reînarmarea.
  În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial
  Uniunea Sovietică. URSS devenea foarte puternică,
  iar Germania și-a dat seama că, „dacă nu suntem
  puternici, curând vine și rândul nostru”.
  Așa cum azi, în America, spunem „dacă nu suntem
  puternici, curând vine și rândul nostru”. Iar guvernul
  nostru cheltuiește 84 miliarde de dolari pentru
  apărare. Și apărare împotriva cui? Apărare împotriva
  a 40 000 de mici evrei care au luat puterea la
  Moscova, după care, prin varii metode, au obținut
  comanda în atâtea țări ale lumii.
  Ce putem face noi, azi, în pragul celui de-al treilea
  război mondial? Dacă acționăm rapid, poate salvăm
  niște vieți care ar putea fi ale fiilor noștri. Fiii dvs. ar
  putea fi chiar în seara aceasta chemați sub arme și
  dvs. nu știți, așa cum englezii nu au știut în 1916, în
  Londra, că sioniștii făceau un târg cu cabinetul de
  război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii
  să moară într-un război absurd ca toate războaiele.
  Dar cine a știut de asta în SUA, la vremea
  respectivă? Nimeni.
  Nimănui în SUA nu i se permitea să știe asta. Dar
  cine a știut sigur? Președintele Wilson a știut.
  Colonelul House a știut. Alți oameni din interior au
  știut. Mă întrebați dacă eu am știut? Ceva idei
  aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry
  Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care
  Wilson a fost ales, și circulau zvonuri prin birouri la
  vremea aceea. Eram omul de încredere al lui
  Morgenthau, care era președintele Comitetului de
  finanțare, eram omul de legătură între el și Rollo
  Wells, trezorierul.
  Deci am asistat la ședințele lor, cu președintele
  Wilson în capul mesei. Toți ceilalți erau acolo și îi
  auzeam cum îl bombardează pe președinte cu
  chestiunea impozitelor și a situației grave a lui
  Federal Reserve Bank și îi auzeam cum îl
  îndoctrinează pe președintele nostru cu teorii
  sioniste. Judecătorul Brandeis și președintele erau
  acolo și vorbeau, îi văd și acum, aproape unul de
  altul, la fel de lipiți ca degetele unei mâini.
  Președintele Wilson, când venise la discuții să afle
  despre ce este vorba, era la fel de neștiutor ca un
  nou-născut.
  Așa am fost noi, americanii, atrași în primul război
  mondial, în timp ce dormeam cu toții. Ne-am trimis
  copiii în Europa, pentru a fi măcelăriți!
  Dumneavoastră știți ce fac evreii de Ziua Iertării,
  care credeți că este așa de sacră pentru ei? Eu știu,
  pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este
  din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
  În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă și rostești
  o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în
  picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori:
  ea se numește Kol Nidre. Ruga se referă la un acord
  pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul
  Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declarație
  sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12
  luni să fie nul și neavenit. Jurământul nu va fi
  jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea
  nu vor avea nicio valoare.
  Cu atât mai mult, Talmudul reamintește evreului că
  ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să
  nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua
  Iertării, îl scutește de respectarea lor.
  Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea
  evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de
  mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în
  1916. Și, fără îndoială, noi, americanii, vom avea
  aceeași soartă pe care au avut-o germanii, și din
  aceleași motive.
  Benjamin H. Freedman
  Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai
  uimitoare, dar și contradictorii personalități ale
  secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om
  de afaceri evreu de succes în New York City, fiind
  principalul acționar al companiei Woodbury Soap.
  După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt
  contactul cu organizațiile evreiești și și-a petrecut
  restul vieții cheltuind o mare parte din averea sa
  evaluată la cel puțin 2,5 milioane dolari, pentru a
  prezenta opiniei publice structurile de putere ale
  evreilor care dominau Statele Unite. De aceea
  mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece
  provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale
  organizațiilor evreiești și mașinațiunilor acestora
  puse la cale pentru a-și câștiga și menține puterea
  asupra națiunii americane. Freedman a lucrat alături
  de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow
  Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John
  F. Kennedy și multe alte personalități de vază ale
  societății americane.
  Discursul pe care l-am redat cititorilor noștri a fost
  ținut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC,
  și publicat la acea vreme de Commori Sense.
  Despre actualitatea mesajului său nu e cazul să vă
  convingem. E suficient să parcurgeți cu atenție
  discursul său.
  Prelucrare de Karen Miller
 • Davinci 20.03.2024 11:21
  evreul benjamin friedman fost consideri al presedintelul WIlson prezient la declarația Balfour iată ce spune la un moment dat in speach-ul sau. da el este evreul care nu minte.

  Dumneavoastră știți ce fac evreii de Ziua Iertării,
  care credeți că este așa de sacră pentru ei? Eu știu,
  pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este
  din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
  În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă și rostești
  o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în
  picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori:
  ea se numește Kol Nidre. Ruga se referă la un acord
  pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul
  Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declarație
  sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12
  luni să fie nul și neavenit. Jurământul nu va fi
  jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea
  nu vor avea nicio valoare.
  Cu atât mai mult, Talmudul reamintește evreului că
  ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să
  nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua
  Iertării, îl scutește de respectarea lor.
  Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea
  evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de
  mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în
  1916. Și, fără îndoială, noi, americanii, vom avea
  aceeași soartă pe care au avut-o germanii, și din
  aceleași motive.
  Benjamin H. Freedman
  Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai
  uimitoare, dar și contradictorii personalități ale
  secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om
  de afaceri evreu de succes în New York City, fiind
  principalul acționar al companiei Woodbury Soap.
  După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt
  contactul cu organizațiile evreiești și și-a petrecut
  restul vieții cheltuind o mare parte din averea sa
  evaluată la cel puțin 2,5 milioane dolari, pentru a
  prezenta opiniei publice structurile de putere ale
  evreilor care dominau Statele Unite. De aceea
  mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece
  provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale
  organizațiilor evreiești și mașinațiunilor acestora
  puse la cale pentru a-și câștiga și menține puterea
  asupra națiunii americane. Freedman a lucrat alături
  de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow
  Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John
  F. Kennedy și multe alte personalități de vază ale
  societății americane.
  Discursul pe care l-am redat cititorilor noștri a fost
  ținut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC,
  și publicat la acea vreme de Commori Sense.
  Despre actualitatea mesajului său nu e cazul să vă
  convingem. E suficient să parcurgeți cu atenție
  discursul său.
  Prelucrare de Karen Miller
 • Marius Popescu 2561 20.03.2024 22:44
  Holocaustul nu a existat, este doar o industrie de stors bani, care nu supraviețuiește decât prin îndoctrinare continuă, prin filme, memoriale, manuale școlare, legi liberticide și prin discreditarea, agresarea sau scoaterea din circuitul public a celor care exprimă păreri contrare. Această condamnare prin lege a "negaționiștilor", de parcă holocaustul ar fi o religie de stat la care toți trebuie să adere, și nu o serie de fapte istorice pe care oricine are dreptul să le analizeze și să tragă propriile concluzii în funcție de datele găsite, acest pumn în gură pe care multe guverne occidentale l-au pus oamenilor onești este o imensă breșă în edificiul libertății de expresie. Și această breșă poate fi lărgită, dând naștere tuturor celorlalte adevăruri "revelate" incontestabile : cu plandemia, războiul în Ucraina, prăbușirea celor 3 turnuri pe 9 septembrie, atitudinea față de NATO sau de Rusia etc. Din momentul în care am acceptat să ni se impună PRIN LEGE o versiune asupra faptelor s-a zis cu libertatea noastră de expresie.
  Luat la bani mărunți, mitul holocaustului e o aberație, care nu rezistă la o minimă analiză obiectivă. Dar nimeni nu are curajul să propună o astfel de analiză.
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump