SUNTEM CONDUȘI DE PSIHOPAȚI? Dr. Damian Baciu traduce poziția Prof. Psihopatologie și Psihologie, cu doctorat la Sorbona, Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE

De Dr. Damian Baciu  /  

Ilustrație: thestandardsc.org

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. MILA ALECKOVIC BATAILLE: Multă lume gândește că este o întâmplare că indivizi nebuni pot intra în politică. Nu este o întâmplare, este un sistem, este un program, este o școală care a fost constant dezvoltată de-a lungul deceniilor, cel puțin 50 de ani, stare recunoscută cu întârziere.

Totul a fost conceput și realizat în serviciul Globalismului. Toți au fost cu grijă selecționați. Cei care erau bine structurați, în cunoștință de cauză, integri, inteligenți, puternici, care nu puteau fi manipulați, au fost din start excluși. Căutările au fost pentru cei slabi, maleabili.

Teorie: conceptul de Inconștiență, individual sau colectivă, este foarte important, pentru că toată manipularea prin asta se face. Trei elemente principale au fost utilizate și folosite riguros în ultimii 3 ani: observarea experimentală, repetiția și controlul.

Strategiile folosite:

1. Divertismentul,

2. Crează o problemă și propune o rezolvare pe care vrei s-o realizezi,

3. Impunerea de măsuri impopulare, încetul cu încetul, nu în mod brusc,

4. Impunerea de măsuri nepopulare pentru viitor (pregătirea populației cu 2-3 ani în avans, privind războiul, o pandemie: C-XIX; trebuie obișnuită populația că Moartea este un lucru necesar),

5. Infantizarea populației prin sectorul publicitar,

6. Folosirea Emoției în locul Gândirii: nu fi critic, nu gândi, renunță la convingerile tale, la analiza ta,

7. Încurajarea Mediocrității (a cărei victime suntem de cel puțin 50 de ani); este strategia cea mai importantă a Centrelor informatoare și formatoare, în alegerea personajelor mediocre obediente(servile, slugi) spre a fi propulsate în Politică,

8. Convertirea Revoltei umane în Culpabilitate, sufocarea revoltei prin culpabilizarea oamenilor spre a-i face slabi și vinovați, spre a nu se mai revolta vreodată,

9. Atitudinea Marelui Inchizitor (exemplificat de Dostoevski), acela care vede și știe tot: noi vă cunoaștem mai bine decât vă cunoașteți voi înșivă, voi nu știți, noi știm ce vă trebuie, nu vă îngrijorați, nu vă gândiți la sănătatea voastră, noi știm ce trebuie făcut pentru ea, noi știm de câte doze aveți nevoie, 5-8-10, noi vom decide pentru voi (evident că vă vom omorî, aici nu este nicio problemă);

OMS-Marele Inchizitor! este o IPOCRIZIE MAJORĂ, în numele Sănătății, în numele Umanității, în numele Filantropiei (și cunoaștem o grămadă de "filantropi" care sunt de fapt psihopați mascați), va gândi și va decide în locul nostru, în strategia de a ne ANIHILA. Acestea au fost și sunt manipulările politico-mediatice la adresa maselor din toată lumea.

Pentru a înțelege ce sunt PSIHOPAȚII, trebuie precizat câteva date despre MORALĂ. Toți filozofii în Etică: Epicur, Socrate, Platon, Aristotel..., Bergson, Kant, Sartre...se pot clasa în 2 categorii :

1. DEONTOLOGIE/ETICĂ (nu trebuie sacrificați inocenții), 

2. UTILITARISMUL, care precizează că toți oamenii sunt egoiști prin natură (Thomas Hobbes), caută să-i distrugă pe ceilalalți.

Când trebuie să alegi, o faci între BINE și RĂU, aici nu există relativism; în Deontologie conceptul de BINE este mult mai important decât cel de UTIL. Avem BINELE de-o parte și UTILUL de cealaltă parte, ce este BINE, poate fi UTIL, dar ce este UTIL, nu este obligatoriu și BINE.

Pentru Pentagon este foarte util să bombardeze țări (trafic de arme, îmbogățire), pentru B.Gates este foarte util să vândă false produse de inoculare, va câștiga foarte mult, dar în schimb, pentru noi, este un lucru criminal; ce este UTIL este rar să fie și BINE.

Ce este UTILITAR poate fi și PATOLOGIC. În patologie vorbim despre bolnavi inocenți și bolnavi răi. Utilitarismul este apanajul societăților manipulatoare, a societăților de astăzi, globaliste, al finanțelor speculative, al capitalismului nesănătos și cultivă personajul PSIHOPAT.

Psihopatul este profilul preferat, cultivat, promulgat și susținut. Toate sistemele ideologice au avut prototipul personajului preferat: naziștii rasa superioară, supraomul nazist, comuniștii noul om comunist, societățile de astăzi (Davos, BigPharma, Cartelurile Bancare), psihopatul.

Se conturează 3 tipuri de diagnostic:

1. NEVROZELE, conștienți de boala lor, sunt în realitatea zilei;

2. PSIHOZELE AFECTIVE, tulburările emoționale, beneficiază de tratament;

3. PSIHOPAȚII, cei care pierd contactul cu realitatea.

Grupul PSIHOPAȚILOR este cel cu tulburări de caracter manifestate din mica copilărie, greu de diagnosticat și foarte dificil de tratat, câteodată intratabili.

Sunt conștienți de ceea ce fac, fac rău celorlalți în mod conștient, premeditat, bine gândit, pot fi Inteligenți, nu pot interioriza niciodată Morala, Etica, nu au ego, nu au empatie, nu au emoții, nu au sentimentul de vinovăție, nu au niciodată rușine, nu au scrupule, se servesc de ceilalți în mod egoist și utilitar, spiritualitate zero. Dacă acceptăm termenul de bolnavi, aceștia sunt bolnavii RĂI.

Nu este un grup pe care să-l tratăm în Centre de Terapie, este un grup patologic în care dezvoltarea cognitivă, până la vârsta aproximativă de 6 ani, poate fi alterată. Partea genetică și educația pot avea partea lor de contribuție. Când sunt diagnosticați se poate decide doar între izolare sau condamnare.

PSIHOPATUL este tipul preferat de societățile manipulatoare, totalitate, ale marilor finanțe, de astăzi. Dacă psihopații sunt inteligenți, dacă au un factor cognitiv ridicat, se vor dirija spre meseriile care pot duce spre puterea de dirijare, de a se servi de alții, adesea în politică.

Dacă inteligența lor nu este suficientă, factorul cognitiv nu este prea mare, din păcate, din acest grup se triază asasinii, criminalii în serie, gâtuitorii de copii. Un psihopat inteligent va deveni un politician, un psihopat prost va deveni un criminal în serie.

În Psihopatologie sunt recunoscuți prin faptul că nu se pocăiesc niciodată de relele făcute, din cauza lipsei sentimentului de culpabilitate, iar câteodată sunt chiar mândri de actele săvârșite. Amintiți-vă de Procesul Nuremberg. Copiii care chinuie animalele, dacă nu sunt luați în atenție și atitudine imediat, spre a li se atenua agresivitatea și structurarea caracteriologică să nu devină psihopatică, la vârstă adultă vor face același lucru cu o ființă umană.

Dacă sunt inteligenți este dificil să-i diagnostichezi de la început, iar dacă acest lucru se va întâmpla este important să-i împiedicăm de a urca pe scara socială, de a ajunge la putere. Nefiind diagnosticați, acești indivizi urcă rapid spre poziții de responsabilitate. Ajunși la putere este foarte dificil să-i anihilăm, avem deja destule exemple.

Strategia de a ajunge la această societate, manipulatoare și totalitară, durează de cel puțin 50 de ani. A fost un program bine studiat, premeditat și aplicat.

A avut 2 părți:

1. Alegerea personajelor de această factură și eliminarea tuturor celor care nu sunt psihopați, sunt integrați, bine structurați, inteligenți, competenți, puternici, curajoși, cu un ego normal; au fost selecționați din școli și facultăți și promovați prin burse, stagii, programe ca tânăr om de afaceri, tineri lideri, guverne din umbră, etc...spre a fi propulsați ulterior. Profilul celor care dețin funcții: nu prea urâți, foarte docili, ușor de manipulat, avari, ambițioși, fără cunoștințe aprofundate, în aparență simpatici, fără cultură, fără spiritualitate, adesea complexați, sau perverși. Au toți cam același profil (Trudeau, Macron, Zelensky...), în Cartelul Bancar cunoaștem toți copiii Rothschild, același profil.

2. Instalarea în funcții. Toate alegerile prin vot sunt trucate, cine ar crede că ucrainienii au ales un asemenea idiot, ăsta a fost instalat!, la fel în Muntenegru, Serbia, Canada...

Materialul publicat de ActiveNews reprezintă o primă parte tradusă de Dr. Damian Baciu din interviul de mai jos.

Va continua cu exemple contemporane: Kushner, Solana, George Bush Jr, Joschka Fischer, Jack Lang, regele Belgiei, Bertrand Delanoe, Laurent Fabius și fiul, Coroana engleză, prințul Andrew, Clintonii, N.Sarkozy, Bertrand Levy, Biden, Trudeau, Bill Gates, Jeffrey Epstein, K. Schwab, der Leyen.

Dr. Damian Baciu: Pentru țara noastră vă las pe dumneavoastră să decideți!

VIDEO

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Augusta 23.01.2023 00:47
  In concluzie, nu avem nicio sansa de scapare, am fost acaparati de psihopati.
  Acesti psihopati si cozile lor de topor si-au facut planurile fara Dumnezeu, iar Dumnezeu le va strica planurile exact atunci cand vor crede ca au reusit!.
  Domnul le permite psihopatilor sa dea curs doar planurilor din care EL va scoate ceva mai bun pentru sufletele noastre.
 • Tina Turner 23.01.2023 01:06
  Se știa asta de mult, 10-20 de ani ! Edificator a fost "Psihopatul corporatist" un documentar mai vechi ! Articolul detaliază mai bine evoluția lor în guverne și state în perioada din urmă.
 • cica 23.01.2023 20:35
  Ăștia 3 nu fac doi bani fără aportul altor nebuni ca ei. E plină românica de demenți ca ei. Cine se uită în gura lor? Nulități ca și ei.
 • Carbid 28.01.2023 14:31
  Mulțumim dlui Dr. Damian Baciu si ActiveNews pentru traducere si publicare!!
  Foarte bun articolul!
  Din pacate, tot ce scrie aici cunoaște foarte puțină lume! Nu e tocmai "common knoledge"!
  Dar, cum bine precizeazà Augusta...Dumnezeu va avea ultimul cuvant!
 • Tic 01.02.2023 12:28
  Mulți nu vor sa creadă, au atâta aroganta prosteasca în ei!Stiu un medic în vârstă, om bun altfel, dar atât de credul, ca îmi vine să-i sparg capul. Ne-am certat pe seama "vaccinului" l-a care au lucrat pe rupte atâția "oameni de știință", și pe seama lui Bill Gates, care"săracul și-a donat toată averea lumii întregi "!!!(încheiat citatul).
  Eu ii aduc diagnoza exacta și el îmi vine cu răspunsul asta stereotip!
  Psihopatia este reciproca la unii.
 • RomandinRomania ► Tic 06.02.2023 01:12
  Ma uit în jur și sunt mulți ca el din păcate, chiar dintre oameni apropiați, rude, prieteni de la care ai avea pretenții. Sa ne ajute Dumnezeu sa vedem și sa ne punem întrebări în continuare și sa nu ne culcam pe urechea ca am văzut odată ceva, și sa ne ferească de păcatul mândriei, pe toți cei care am reușit pana acum sa ne ferim de guvid, idei despre razbel și altele de genul!
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină