ȘOȘOACĂ - BALONUL DEZUMFLAT. Mihai Tîrnoveanu: Procentul real al ”prezidențiabilei” Șoșoacă s-a văzut la mitingul ei din Piața Constituției: Un tir cu un tractor dezafectat pe o platformă și 10 oameni mititei

De Mihai Tîrnoveanu  /  

FOTO-CAPTURĂ FB

FOTO-CAPTURĂ FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mitingul lui Șoșoacă: Un tir cu un tractor dezafectat pe platformă și 10 oameni au "ocupat" Piața Constituției!

Chestia asta aprobată de Primăria București a fost anunțată înainte de live-urile lui Șosoacă cu mii de „like”-uri dar și de toate televiziunile din România care anunțau prezența a 5000 de protestatari și 200 de utilaje!

Așadar evenimentul a beneficiat de promovare maximă, absolut toată lumea a aflat de el.

Rezultatul s-a văzut.

Se pune logica întrebarea logică: cum de are Șoșoacă în așa-zise sondaje la prezidențiale 10%, când la mitingul ei popularizat intens pe un subiect aflat pe primul loc în atenția opiniei publice nu se adună decât 10 oameni?

Cum de Nicușor Dan și toată Poliția și Jandarmeria s-au mobilizat pentru a asigura accesul spre Piața Constituției a 200 de potențiale utilaje, tiruri, tractoare la vestitul protest, iar altora le aprobă doar ”proteste” pe jos, pe trotuar?

Cum de televiziunile de-a lungul timpului prezentau mitingurile din plandemie la care Șoșoacă se lipea cu 20-30 oameni ca fiind organizate de ea, când de fapt nu avea niciun rol în organizarea acestora?

Atunci când le-a făcut pe cont propriu, de fiecare dată în paralel cu alte proteste reușite, nu a performat niciodată, decât prin faptul că era în stare să urle ore în șir în fața telefonului și a unei mâini de aplaudaci.

„Duamna” senator s-a visat acum în fruntea unei coloane de 200 utilaje, călare pe un tractor, bineînțeles, întâmpinată în piață de mii de oameni, căci vocea ei „contează”.

A contat cât o piață goală.

Vocea ei într-adevăr contează, însă pentru Sistem, fiind un fake grosolan, de carton, menit să compromită, să ducă în derizoriu orice cauză.

Este cea mai convenabilă opoziție: un tractor dezafectat pe o platformă de tir, cel mai probabil și acesta închiriat.

Un balon dezumflat.

Citiți și Ion Cristoiu: O dronă a sistemului - Diana Șoșoacă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Nick Cohen 23.01.2024 01:46
    Sosoaca este un fenomen unic in istoria Romaniei. Este ultimul tipat de deznadejde al femeii romance, ultimul tipat al Romaniei care e in agonie. Romania se va dezintegra. Paguba in ciuperci.O fictiune. Duca-se! E doar o administratie mizerabila unde colcaie paraziti socialii. Problema este ca vor muri si multi romani in razboiul care se apropie, in noua campanie de vaccinare care au organizat-o la Davos. Dar asta e mersul.Vaccinatii vor mierli. Selectie naturala. Asta e filosofia elitelor. Solutia e trista , scapa cine poate ! D-asta nu s-a dus nimeni la protest, pentru ca s-au desteptat, au priceput ca protestele sunt o bataie de joc. De la politruci nu va veni niciodata nimic bun . Ceva bun vine numai daca iti faci singur.
  • Rusi 23.01.2024 15:55
    Sosoaca nu-si da seama ca este expirata?
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump