SINISTRUL GEORGE SOROS ȘI PLANUL LUI

De Alexandru Nemoianu  /  

Foto: EPA

Foto: EPA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În întreaga lume - și mai ales în țările recent ieșite din dictaturi sângeroase - se vorbește, uneori în deplină necunoștință de cauză, despre „planul George Soros”. Este bine să subliniem câteva lucruri.

George Soros, pe numele real Gyorgy Schwartz, este un evreu ungur ajuns în Statele Unite și care, prin speculații financiare brutale și viclene, a reușit să ajungă unul din oamenii cei mai bogați ai  lumi. Dacă ar fi doar atâta nu ar fi atâta de rău. La urma urmei, care mare bogăție s-a realizat prin mijloace cinstite? Dar problema sălășluiește în faptul că acest individ urmărește un plan, un plan sinistru.

George Soros a întemeiat așa-zisa „Fundație pentru o societate deschisă”. Adevărul este că acea fundație este „deschisă” intereselor lui George Soros și acoliților lui și nimănui altcuiva.

Vedeți REȚEAUA SOROS ÎN ROMÂNIA. De la Pleșu, Patapievici și Tismăneanu la Weber, Mungiu și Macovei

În esență, „planul Soros” are mai multe puncte principale: aducerea a cât mai mulți „migranți” în Europa și, în paralel, dislocarea populațiilor locale, așa-numita „diluare etnică”; promovarea „familiei alternative”, respectiv a homosexualității, integrarea în Europa Unită a unor țări falimentare, dar cu populație mare, precum Ucraina, și promovarea unui relativism moral și de conștiință absolut și asta în asociere cu un anti-creștinism dezlănțuit, satanic.

Este evident că fiecare dintre aceste componente ale „planului Soros” înseamnă distrugerea identității naționale, a dimensiunii creștine și transformarea persoanelor în numere socio-economice.

Dacă ne vom referi la „diluarea etnică”, „Planul” prevede așezarea a milioane de „refugiați” în Europa. Fiecare dintre ei urmând a fi „acomodat” cu circa 15 mii de Euro anual și, MAI ALES, acești migranți să fie așezați în țări și locuri care NU ÎI DORESC și în care sunt cât mai greu de asimilat. Aceasta ar însemna împovărarea statelor naționale peste măsură, crearea unor zone de conflict permanent și, deci, posibilitatea de manevră. Dar, în același timp, planul „diluării etnice” prevede, printre măsurile ce trebuie luate, ca populația locală să fie dislocată la rândul ei, prin „căutarea de lucru” în alte locuri. Că acest plan se împlinește întocmai, ad litteram, în România doar orbii și retardații nu vor vedea.

La fel de intensiv se urmărește promovarea „familiei alternative”, a homosexualității. Aceasta nu are nimic de a face cu preferințele de dormitor ale unor devianți. Instituționalizarea acestei forme „alternative” urmărește distrugerea creștinismului, subordonarea lui către „putere”, către „comisarii” de la Bruxelles.

„Planul Soros”, prin cele menționate anterior, dorește distrugerea sentimentelor naționale, adică dragostea de loc și Neam, și distrugerea Credinței Creștine și, mai ales, a celeia în Bisericile Apostolice. Distrugând aceste două date fundamentale, „planul Soros” ar realiza un control desăvârșit asupra unei mase de oameni fără identitate.

Întotdeauna, orice mișcare de înnoire sau rezistență s-a ancorat în sentimentele naționale, adică dragostea de loc și Neam și în Credință. Nu întâmplător, Ortodoxia și Naționalismul sunt atacate și demonizate atâta de vicios de către „Fundația pentru o societate deschisă” a lui George Soros (Schwartz).

Aici mai trebuie subliniat un lucru. Atât identitatea națională, respectiv Țara și Neamul, cât și Credința, respectiv Biserica Ortodoxă și învățăturile ei, sunt lucruri reale și concrete, pe care le vedem și le putem îmbunătăți. Prin comportare bună și credință personală,  Biserica devine mai cuprinzătoare. Prin lucru cinstit, și Neamul și Țara se îmbunătățesc. Aceste două lucruri reale „planul Soros” vrea să le ia și în locul lor să pună himera „binelui universal”. „Binele universal” este cea mai penibilă închipuire, este o himeră, o nălucire, căci acestea sunt singurele lucruri pe care le poate oferi necuratul.

Slăbirea statului național se face prin îndatorare și prin confiscarea bogățiilor naționale și crearea unor multipli - minimum doi - poli de putere în stat. În mod necesar, crearea unui pol de putere care să fie independent de autoritatea aleasă prin vot, „statul paralel”. Aceasta se realizează prin cursa numită „independența judiciară”, care înseamnă existența unui centru de putere cu totul independent. Aceasta explică furia cu care încercări de reformă a judiciarului și corectare a acestei aberații legislative, în Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia și, recent, în România, au fost atacate sălbatic prin mișcări stradale. Mișcări stradale duse prin „imbecilii utili”: tinerei și tinerele năuciți hormonal, bătrânei zaharisiți și umblând vandra, opozanți din temperament și huligani. Toată masa „imbecililor utili” fiind îmboldită prin Organizații Ne Guvernamentale, gen sinistra „România curată”.

Acest plan Soros este executat prin două „brațe”.

Primul este subordonarea autorităților de la Bruxelles. După ultimele cercetări rezultă că, dintre cei 751 de membri ai Parlamentului European, 226 sunt pe statele de plată ale Fundației Soros prin burse, sinecuri, „cadouri”, stipendii pentru campanii electorale, etc.

Iar cel de-al doilea e reprezentat de Organizațiile Ne Guvernamentale.

Finanțate direct și indirect de către Fundația Soros, aceste celule canceroase promovează „planul Soros” pomenit.

Vedeți LISTA LUI SOROS. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt, jurnaliști

Că așa este o dovedește reacția furibundă pe care aceste „ONG-uri” o au atunci când li se cere să dezvăluie sursa finanțării lor. Aceste ONG-uri care urlă pentru „transparență” devin revoltate când li se cere și lor să fie „transparente”. Aceste ONG-uri nu sunt nimic altceva decât organizații ale unei puteri străine și care promovează interesele acelei puteri străine. Aceste ONG-uri afișează, de fațadă, cele mai diferite interese. Dar, repet, aceasta este fațada. Principalul lor scop este de a putea controla o masă de manevră și de a putea organiza scandal stradal. Asta se realizează prin dimensiunea „militară” a ONG-urilor, adică prin capacitatea lor de mobilizare, prin rețelele de socializare virtuale, în cel mai scurt timp, a unui mare număr de rătăciți. Așa au apărut nefericiții reuniți sub absurdul și ridicolul semn #rezist. #Rezist cui? #Rezist la ce?

Aceste organizații sunt conduse de profesioniști, care știu cum să manipuleze inocența, buna credință, naivitatea și, mai ales,  prostia multora. Așa se explică mulțimea de rătăciți care le ascultă chemarea veninoasă, jalnică adunare a „imbecililor utili”!

Cele mai dezgustătoare formațiuni politice din România sunt creații ale sinistrului Soros: „România curată”, „Uniunea Salvați România” și PLUS.

Aceste formațiuni urmăresc și împlinesc răul pe față, demonic.

„Planul Soros” a început să fie deconspirat. Țări că Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia, unite în „tratatul de la Vișegrad”, nu mai vor să asculte de poruncile slugilor lui Soros de la Bruxelles. Acestor țări li se alătură și Austria, Slovenia și Croația. Statul Israel s-a lepădat fățiș de Soros. Să nădăjduim că și România le va urma exemplul.

Minimal, Românii ar trebui să știe că unul dintre relele majore ale lumii de azi are un nume, și acest nume este George Soros. Să ne ferim de el ca de foc și, mai ales, să păstrăm dragostea de loc, de Neam și pentru Credința Ortodoxă, cele care ne-au mântuit întotdeauna!

Domnul Alexandru Nemoianu, distinsul nostru invitat, este un autor, istoric, eseist, filozof al civilizației, publicist și scriitor român din Statele Unite ale Americii. Cărți memorabile: „Tărâmuri", „Întâmplări și vise", „Borloveni", „București. Puccini 4 și împrejurimi", „Acum", „Treziri", „Semnele Vremii. Gânduri șoptite către fratele Gavriil de la Ceahlău", „Fragmente din vremea persecuțiilor" (PDF AICI) ș.a..

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Andrei-NicolaeMihai 12.03.2021 10:55
    @Alexandru Nemoianu

    Am deschis pdf-ul cu cartea dumneavoastră și pot spune că m-a cucerit încă de la început:

    "Prigoana nu va fi mai ales sub forma violenței, a rotitului bâtei (deși nici asta nu va lipsi), ci mai ales prin presiuni care au de scop golirea Bisericii de conținut. Prin modificarea textelor scripturistice, prin obligativitatea „includerii“ și acceptãrii pãcatului, prin încercarea de marginalizare. Cã acest tip de acțiuni pot avea anume reușitã ne-o aratã catedralele din Europa de Apus care au devenit niște forme fãrã conținut. Niște monumente (de fapt ruine) „istorice“. Dar acest „model“ va da greș cãci entitatea care îl animã, negativitatea purã, nu poate și nu vrea sã înțeleagã esențialul: cã Biserica (și prin asta mereu înțeleg și am înțeles pe „dreptmãritori“) nu este o instituție ci un trup viu având drept Cap pe Hristos, „Piatra pe care nu au luat-o în seamã ziditorii“."

    N-am auzit până astăzi despre dumneavoastră - spre rușinea mea - dar slavă lui Dumnezeu pentru această descoperire. În această lume deja post sau pseudo-crestină, asemenea descoperiri ne validează, ne dau avânt și speranță!

    Felicitări, inclusiv ActiveNews pentru asemenea lumânări scoase de sub obroc (n-aș vrea nimeni să se mândrească, scriu acestea simplu și din recunoștință).

    Am mai prins curaj! Doamne ajută!
  • o.c. 12.03.2021 13:42
    ar fi o naivitate să considerăm că totul a început cu Soroș sau că el e sigurul implicat.
  • Dromihete 12.03.2021 17:58
    Felicitari autorului dar si Activenews pentru articol, implicare si implicatiile materialului. Raritatea extrema a acestui tip de continut in "media" modiala a zilelor noastre, precum si persecutarea agresiva, turbata si demolarea din punct de vedere social, a celor care "indraznesc" sa aduca in discutie asa ceva; interzicerea si demonizarea a oricarui tip de dezbatere pe marginea fenomenelor, evenimentelor si contextului pe care il traim si il observam cu totii (cei care au ochi sa vada si urechi sa auda) este o dovada clara ca ceva extrem murdar, de intunecat si de o rautate pura, se doreste a fi ascuns si sters cu orice chip din constiinta individuala, dar si colectiva. Acest nenorocit, György, este doar un pion, dar prin raul si setea de razbunare ce ii curg prin vene, cred ca s-a facut remarcat si a primit un loc "in fata" si sarcina de "front man" pentru a reprezenta agenda pe parte sociala a cultului mortii si al distrugerii ce subjuga umanitatea de mii de ani. Din cate stiu eu, planul acesta (de emigratie masiva si toate implicatiile cu denaturarea sexuala, distugerea familiei si a valorilor umane etc) se bazeaza pe un plan de eugenie, mult mai vechi si daca imi amintesc eu bine, pus la cale (sau scos la lumina, redactat, organizat si ambalat pentru implementare) odata cu fondarea organizatiei Illuminati in Bavaria in 1776. Apoi rostogolit pana in zilele noastre, ultimul mare reprezentant fiind Richard von Coudenhove-Kalergi si al lui mai cunoscutul Kalergi Plan, care este in plina desfasurare in Europa dar si in alte parti, cu implicatii directe pentru distrugerea si eradicarea completa a raselor, credintelor, traditiilor, istoriei si culturilor specifice popoarelor albe, crestine(dar nu numai) - finalitatea fiind o rasa metisa semanatoare egiptenilor antici, pentru a fi folositi ca sclavii perfecti! Fara valori, fara personalitate, fara vointa, fara nazuinte, fara constiinta, pe scurt, niste carcase pentru mentenanta si indeplinirea eventualelor munci fizice...si atat! Se gasesc destule materiale pe internet legate de acest subiect, dar numai daca stii unde si cum sa cauti, deja internetul "de suprafata" si media de larg consum, au ajuns surse acerbe de dezinformare si de minciuna si se incearca perverteirea si schimbarea informatiilor cheie, pentru proparagea minciunii si a dezastrului ce il simtim cu totii.
  • Dromihete 12.03.2021 18:07
    Felicitari autorului dar si Activenews pentru articol, implicare si implicatiile materialului. Raritatea extrema a acestui tip de continut in "media" modiala a zilelor noastre, precum si persecutarea agresiva, turbata si demolarea din punct de vedere social, a celor care "indraznesc" sa aduca in discutie asa ceva; interzicerea si demonizarea a oricarui tip de dezbatere pe marginea fenomenelor, evenimentelor si contextului pe care il traim si il observam cu totii (cei care au ochi sa vada si urechi sa auda) este o dovada clara ca ceva extrem murdar, de intunecat si de o rautate pura, se doreste a fi ascuns si sters cu orice chip din constiinta individuala, dar si colectiva. Acest nenorocit, György, este doar un pion, dar prin raul si setea de razbunare ce ii curg prin vene, cred ca s-a facut remarcat si a primit un loc "in fata" si sarcina de "front man" pentru a reprezenta agenda pe parte sociala a cultului mortii si al distrugerii ce subjuga umanitatea de mii de ani. Din cate stiu eu, planul acesta (de emigratie masiva si toate implicatiile cu denaturarea sexuala, distugerea familiei si a valorilor umane etc) se bazeaza pe un plan de eugenie, mult mai vechi si daca imi amintesc eu bine, pus la cale (sau scos la lumina, redactat, organizat si ambalat pentru implementare) odata cu fondarea organizatiei Illuminati in Bavaria in 1776. Apoi rostogolit pana in zilele noastre, ultimul mare reprezentant fiind Richard von Coudenhove-Kalergi si al lui mai cunoscutul Kalergi Plan, care este in plina desfasurare in Europa dar si in alte parti, cu implicatii directe pentru distrugerea si eradicarea completa a raselor, credintelor, traditiilor, istoriei si culturilor specifice popoarelor albe, crestine(dar nu numai) - finalitatea fiind o rasa metisa semanatoare egiptenilor antici, pentru a fi folositi ca sclavii perfecti! Fara valori, fara personalitate, fara vointa, fara nazuinte, fara constiinta, pe scurt, niste carcase pentru mentenanta si indeplinirea eventualelor munci fizice...si atat! Se gasesc destule materiale pe internet legate de acest subiect, dar numai daca stii unde si cum sa cauti, deja internetul "de suprafata" si media de larg consum, au ajuns surse acerbe de dezinformare si de minciuna si se incearca perverteirea si schimbarea informatiilor cheie, pentru proparagea minciunii si a dezastrului ce il simtim cu totii.
  • cornel hentiu 12.03.2021 21:39
    Bun .Acest soros ,de a carui sanatate mintala ma cam indoiesc ,ce-o fi vrand ? Nu-si da seama ca este o stafie ,un starv Asta ar trebui pus intr-un insectar sa-l vada toata lumea si sa scuipe pe el .
  • Bizar 11.03.2023 12:28
    A renuntat Nigeria la bani ches sau este dezinformare ?

    https://twitter.com/i/status/1634267942941782017
  • Tic 11.03.2023 17:24
    Încearcă, dar oamenii se sustrag cu entuziasm!
  • Mars.60 Stefan 7649 11.03.2023 13:27
    Foarte bun articol, usor de inteles de catre oricine. Adevarul si credinta sunt armele cu care putem imprastia intunericul demonic care se lasa amenintator peste neamul nostru. Multumim domnului scriitor Alexandru Nemoianu si Activenews pentru excelentul articol!
  • Patriot Roman 11.03.2023 14:42
    Dnu Nemoianu, eu vad lucrurile diferit! Soros este pt noi ce este Fetulah Gulen pt. musulmani,Turcia. Cleric muslim ajuns in SUA fara nici un ban in buzunar azi e miliardar $ ca si soros! Cum e posibil? IQ de geniu nu are ba din contra! Soros evreu emigrat din Ungaria in SUA de unde bani multi pt. speculatii financiare?? Ca sa ajunga miliardarul de azi? gyorgi swartz adica georgel negru..Cei ce fac toate relele in ume de vreo 200 ani cel putin sint stapanii banilor! Ei soros si gulen sint doar cei vizibili ,,varful aisbergului"marionetele plutocratiei mondiale. Adevaratii stapanii si satanisti sint cei ce detin Banca ,,nationala" din China, Rusia,SUA, Romania,Ukraina,Germania,Franta,Marea Britanie,India,Brazilia,Turcia,etc.E o singura familie cea care detine aceste banci zise nationale. Ghici cum se numeste????Singurele Banci Nationale nedetinute pe pers. fizica de aceasta familie sint cele din Siria, IRAN, si parca Sudan..Daca nu or fi pus gheara si pe Sudan..
  • o.c. 11.03.2023 19:59
    "aducerea a cât mai mulți „migranți” (..) integrarea în Europa Unită a unor țări falimentare, dar cu populație mare, precum Ucraina"

    pai, nene Nemoiene, hotaraste-te. Soros ori vrea sa aduca arabi si africani
    ca sa distruga rasa alba, ori sa-i integreze in ue pe ucraineni (europeni si probabil crestini)?
  • Rusi 12.03.2023 16:40
    ONG-urile trebuie desfintate.
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  6. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale