SEMNĂTURA SATANISTĂ: ”Garda de fier a lui Teodosie” - O diabolizare de tip securistic cu iz de instigare la crimă

De Victor Roncea  /  

Foto: Captură

Foto: Captură

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O publicație apărută peste noapte și lăudată de la primul număr de Vasile Bănescu, încă purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, execută în rafală articole parcă la comandă contra unui singur om din România: IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

În două săptămâni de la ieșirea pe centura presei online au apărut nu mai puțin de 9 articole în care este luat direct în colimator și unul indirect, al 10-lea, legat de ActiveNews. Dacă socotim week-end-urile, când și TIR-urile stau pe bară, avem deja ziua și atacul.

Site-ul s-a lansat printr-un interviu oral cu Vasile Bănescu, luat de curtezana de presă Ramona Ursu, apărută ca personaj central și în literatura de specialitate, cea care rămâne celebră pentru obsesiile ei și prin ordinul dat la „Adevărul” pentru ponegrirea preoților și a BOR cu orice chip:

„Vă propun să facem toți, acolo unde avem cazuri similare, materiale cu scandaluri în care au fost implicați preoți. Ideal este să fie scandaluri sexuale, dar putem băga și altfel de lucruri: bătăi între popi, înjurături, tâlhării, etc.

Punem materialele pe site, cu fotogalerii, video, înregistrari audio…ce aveți voi… și vă linkuiți toți la materialele făcute de ADS București despre scandalul homosexual cu minori de la Patriarhie – popa Irineu.” - Ramona Ursu, (ex)redactor șef adjunct ,Adevarul de Seară” (Sursa: Victor Ciutacu)

În aceeași serie a bucurat poporul cititor de Pravda din Piața Scînteii și cu articolul ”Tovarășu’ Daniel Ciobotea, unde ești, preafericitule, când violul e crimă? Sau asta n-aduce bani?”

Măruntă și delicată rotiță, uneori manageriată cu succes nebun chiar și a trois, Ramona Ursu se învârte ca un titirez apetisant pentru bătrâniori în angrenajul rețelei antiromânești din spațiul public și mediatic de limbă aspră, aproximativ română.

După cunilingusul administrat de Vasile Bănescu Ramonei Ursu în public, direct pe Facebook, pentru a anunța plasarea pe orbită a fițuicii, a urmat un atac visceral la adresa părintelui dr. Ștefan Mindea, observat vizionar de Iulian Capsali în articolul MONSTRUOASA COALIȚIE ANTI-TEODOSIE și ANTI-MINDEA.

Atacurile dronei lui Bănescu au culminat cu un articol destul de slăbuț, pe aloguri măgulitor, în care suntem luați pe rând și cât de cât profesionist, subsemnatul, Mihai Tîrnoveanu, Dan Grăjdeanu și Pompiliu Diplan (ordinea e aleatorie), cu aplecări mai mult peste ActiveNews, respectiv și asupra organizațiilor conduse de cei trei binecunoscuți militanți civici.

Un articol de/la comandă în ale cărui tușe groase se întrevede de la o poștă același Modus Operandi al postacului Harari din Deal, mini-clona de Dâmbovița a resetacului lui Klaus Schwab.

Reținem doar titlul executantei actului de presa: „Garda de fier a lui Teodosie”. E de prisos să intrăm în detalii.

Avem de-a face, înainte de Sinodul la care Bănescu a anunțat deja „judecarea lui Teodosie” dar și înființarea Binomului SRI-DNA din BOR, cu o execuție publică. O diabolizare de tip securistic de cea mai joasă speță a subpresei specifice subpurtătorilor de icnete.

Ținta nu suntem noi, desigur. Oricum, ne-am obișnuit. În 34 de ani am fost și huligani și golani, și legionari și securiști, și anti-ruși (pe bune) și „putiniști”, noua ștampilă la modă. Acest tip de acuze vine îndeobște de la „unii din Răsărit care se vor „Apuseni”.”, după cum a sintetizat IPS Teodosie în prima emisiune ActiveNews - Starea de Libertate.

Ținta este Păstorul. A cărui turmă se vrea risipită. IPS Teodosie, bineînțeles. Și, în profunzime, Biserica Ortodoxă Română.

Prin titlul otrăvitor se urmărește un singur lucru: identificarea lui Teodosie cu figura Căpitanului Mișcării Legionare, Corneliu Zelea Codreanu. Personaj istoric care a fost asasinat sălbatic și ritualic, la fel, de altfel, ca și alte personalități din Istoria României, într-o zi de mare sărbătoare pentru poporul român: de Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României și fondatorul de facto al Mitropoliei Tomisului.

Aici se întrevede deja, după cum a spus și Adrian Pătrușcă, „o semnătură satanistă”.

Detalii, în ediția emisiunii noastre din această seară, de pe Starea de Libertate și ActiveNews.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • viorel craciun 15.02.2024 20:10
    Daca stai si analizezi ca simplu " credincios " in cele ale " bisericii " te intrebi , ca " de ce aceasta lupta pentr putere in conducerea bisericeasca " , adica simplu , cine urmeaza la conducerea structurii bisericesti , dupa " PREA SFANTUL DANIEL , conform ordinii bisericesti , patriarhul TOMISULUI , conform altor interese patriarhul Iasului , acum ce sa aiba " securistii " astia , cand ei in majoritatea lor , ori nu mai sunt , si au plecat in alta " lume mai dreapta " , sau se pregatesc de plecare " acolo in lumea cea dreapta " sau se gandesc la pensia lor , astia cei mai tineri de 60-65 de ani .Sau o fi ca la Stefan cel Mare adica " Moldova ( recte Securitatea) nu este a mea , ci a urmasilor, urmasilor vostri , asa o fi ? Dar fiindca " trendul cu securistii de peste tot bine la inamicul public nr.1 " care tine de 34 de ani , da " bine la marketing politic " Mai repede credem noi in gandirea noastra de " morometi " ca este o simpla " dorinta de conducere viitoare " privind BISERICA , ca de la politruci la politruci bisericesti " privind cine preia partidul ( biserica ) dupa ce " moare " liderul , de facto . Mai repede ca la partid " cei din linia a doua " se lupta pentru " preluarea puterii bisericesti " , iar cei de astazi sunt doar " victime mediatice " , ca la " politruk " de facto de astazi si dintotdeauna .PACAT ca si " biserica " a devenit " un partid " ca pe vremuri , fiind tot o " structura de stat " , dar care il slujeste pe Dzeu si nu pe " politrukul sef al momentului "
  • Davinci 16.02.2024 03:57
    am trimis deja c îți prelați au lucrat pentru sec unitate fiind una ct patriotic nu? teama de grec0 catolic i de unguri de ... de..... sint mulți si azi o droaie de jeguri ca re mai scriu si pe aici au trădat c slaboraza c a the nu au fac ut nimic si au plecat din invaamint sau au văzut ca nu le iese cu new age-ul. asta nu înseamnă ca nu sint si oameni serioși. da Teodosie a semnat si el dar se pare c a nu a dat note informative. nu vr ea insa azi sa fie parte la tot ce face CIobotea care este mason de mason care minte cum respira si i se rupe... nu. domnilor. ciobotea este un farsor si știți foarte bine ca doar a stat la. Bassel ani si ani de zile predind ore acolo si avin suport in Frunzaverde mason de mason. Da îl vor terminat pe Teodosie si vor pregăti si minciunile cu turnătoriile lui așa c um au făcut cu mulți. Poporul roman unde este? nicaieri . pardon la f....t la băut la tot ce este mai josnic pentru ca i se rupe... Da oamenii care mai cred care au caracter Sint marginalizați. dar oare Puric si C alin Georgescu fac ceva? NU. Ba da merg la Monaco. îmi este sila de toți. Pling c cimitirele de c ei care au murit in chinuri . Sa nu fie frica de anatema la acest popor ajuns mirsav si colaborationist? este parte la problema. Este îngrijorat in funcție de sezon de chiul de carne de porc sau miel... atit.
  • Rusi 16.02.2024 14:54
    Ramona Ursu,avea o cariera mai sigura pe centura.
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani