"S-au comis și greșeli..." dar NU va fi un Nürnberg II

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germania a început să își pună cenușă în cap pentru COVID. Nemțește. Organizat. Într-un mod care amintește frapant de o operațiune de propagandă goebbelsiană.

Un editorial de C.J. Hopkins publicat de Consent Factory și pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Poți să faci bășcălie de nemți cât vrei – eu însumi am făcut puțină în ultimii ani – dar dacă există ceva la care se pricep foarte bine, acesta este asumarea responsabilităților.

Serios, când e vorba de recunoașterea greșelilor, fără a încerca să le justifice, să le minimalizeze sau să le nege – inclusiv disconfortul pe care l-ar fi putut produce – nimeni nu îi întrece pe germani.

Să luăm de pildă haosul COVID. Nu mai departe de săptămâna trecută, autoritățile germane au recunoscut că au comis câteva erori minore în gestionarea „pandemiei COVID”.

Potrivit lui Karl Lauterbach, ministrul Sănătății, „am fost uneori prea stricți cu copiii și probabil că am început să relaxăm restricțiile puțin prea târziu”.

Horst Seehofer, fost ministru de Interne, a recunoscut că astăzi nu ar mai accepta unele restricții legate de COVID, de exemplu interzicerea circulației pe timp de noapte la scară națională.

„Trebuie să fii prudent cu apelurile la vaccinare obligatorie”, a adăugat el.

Helge Braun, șeful Cancelariei și ministru pentru Afacerile Speciale în timpul lui Merkel, a fost de acord că au existat niște „erori de apreciere”, de exemplu o „supraestimare a eficacității vaccinurilor”.

Această demonstrație a angajamentului de nezdruncinat al autorităților germane pe calea transparenței și onestității, precum și a onoarei personale, care le călăuzesc în toate activitățile și care sunt adânc înrădăcinate în ființa germană a fost subliniată într-un articol publicat în Der Spiegel, intitulat „Virusul care dezbină”.

Acesta a fost imediat preluat și amplu difuzat de restul statului german și de presa corporatistă, de o manieră organizată care semăna perfect cu un enorm instrument cu clape goebbelsian care pompează propaganda oficială în mod perfect sincronizat.

Sau cu orice altceva la fel de înspăimântător și de fascizant.

La urma urmei, Germania este „un stat extrem de democratic”, cu libertate de exprimare, cu libertate a presei și toate celelalte, și nu vreo țară totalitară unde masele sunt înecate în propagandă oficială și unde criticii regimului sunt târâți prin tribunale sub falsa acuzația de „discurs dușmănos”.

OK, sigur, într-un sistem totalitar, nedemocratic, astfel de „recunoașteri publice ale greșelilor” – și difuzarea lor sincronizată de către presă – nu ar fi decât o parte a procesului urmărind înălbirea comportamentului fascist al autorităților într-o etapă foarte autoritaristă a Statului de transformare a societății în vreo distopie totalitară (de exemplu, o „stare de urgență” de trei ani pe care au declarat-o pentru a menține masele terorizate și cooperante în timp ce le despuiau de drepturile lor democratice - adică de cele de care nu fuseseră despuiate deja - și le-au condiționat să urmeze fără să gândească ordinele, să repete ca niște roboți sloganuri oficiale fără sens și să-și descarce ura și frica neputincioasă pe noii „Untermenschen” sau „contra-revoluționari”), dar evident nu e cazul aici.

Nu, cu siguranță autoritățile germane nu organizează un spectacol public de „responsabilitate” pentru a șterge din memorie ce s-a întâmplat în perioada 2020 – 2023 și pentru a consfinți în istorie varianta oficială.

Va exista o „Comisie de anchetă” oficială – condusă de aceleași autorități germane care au gestionat „criza” – care va cerceta până la capăt „greșelile”, regretabile dar de înțeles, care s-au făcut în focul eroicei bătălii împotriva Virusului Dezbinării.

OK, calmați-vă cu toții, voi „conspiraționiștilor”, „negaționiștilor COVID” și „antivacciniștilor”. Nu va fi ca la Procesul de la Nürnberg. Nimeni nu va fi scos afară din sală și spânzurat.

Este vorba despre identificarea și recunoașterea greșelilor și a învăța din ele, astfel încât autoritățile să poată gestiona totul mai bine în timpul următoarei „pandemii”. Sau „urgențe climatice”. Sau „atac terorist”. Sau „insurecție”. Sau orice altceva.

De exemplu, Comisia de Anchetă va dori să cerceteze modul în care guvernul a declarat din greșeală o Stare de Urgență pandemică la nivel național și a revizuit Legea privind protecția împotriva infecțiilor, suspendând Constituția germană și acordând guvernului puterea de a guverna prin decrete, din cauza unui virus respirator care, în mod clar, nu reprezenta o amenințare pentru societate în general, iar apoi a dezlănțuit echipele de gorile ale poliției asupra miilor de oameni adunați în fața Reichstagului pentru a protesta împotriva anulării drepturilor lor constituționale.

Odată ce o vor face, sunt sigur că vor descoperi că acea „greșeală” nu seamănă câtuși de puțin cu Legea de abilitare din 1933, care a suspendat Constituția germană și a acordat guvernului puterea de a guverna prin decrete, după ce naziștii au declarat o „stare de urgență” la nivel național.

Un alt lucru pe care Comisia va dori probabil să îl cerceteze este modul în care autoritățile germane au interzis, din greșeală, orice alte demonstrații împotriva decretelor lor arbitrare și au ordonat poliției să brutalizeze pe oricine participa la aceste „demonstrații ilegale”.

Și, în timp ce Comisia investighează comportamentul probabil ușor nepotrivit al organelor legii, ar putea dori, de asemenea, să arunce o privire și asupra comportamentului bandelor lor neoficiale, cum ar fi Antifa, pe care le-au încurajat din greșeală să îi atace pe „anti-vacciniști” și pe „negaționiștii COVID” și pe oricine afișează o copie a Constituției germane.

Dacă stau să mă gândesc bine, Comisia de Anchetă ar putea dori, de asemenea, să cerceteze modul în care autoritățile germane și majoritatea covârșitoare a mass-media de stat și corporatiste au instigat din greșeală și sistematic la ură în masă împotriva tuturor celor care au îndrăznit să pună la îndoială decretele arbitrare și absurde ale guvernului sau care au refuzat să se supună „vaccinării” și ne-au demonizat în mod public ca fiind „negaționiști ai Corona”, „conspiraționiști”, „anti-vacciniști”, „antisemiți de extremă dreapta” etc., până la punctul în care celebrități germane mainstream, precum Sarah Bosetti, ne descriau literalmente ca fiind „apendicele” neesențial din corpul națiunii, citând aproape textual un nazist infam.

Și mai este apoi întreaga afacere cu „vaccinarea”. Comisia va dori cu siguranță să cerceteze acest aspect. Probabil că va dori să înceapă ancheta cu Karl Lauterbach și să stabilească exact cum a mințit el din greșeală opinia publică, iar, și iar, și iar...


Și a provocat isterie în masă cu „TULPINILE UCIGAȘE”.

Și cu „ATACURILE CEREBRALE LONG COVID”.

Și cu „NEVACCINAȚII ȚIN OSTATICĂ LUMEA ÎNTREAGĂ, AȘA CĂ TREBUIE SĂ VACCINĂM FORȚAT PE TOATĂ LUMEA!”.

Și așa mai departe. Aș putea continua toată ziua, dar va fi mult mai ușor să vă trimit pe dumneavoastră și Comisia la acest film documentar realizat de Aya Velázquez.


Cititorii care nu sunt germani ar dori poate să treacă la partea a doua, dacă nu sunt interesați de „Consiliul de Experți Corona” german.

Ideea e că toată lumea face „greșeli”, mai ales în timpul unei „stări de urgență”, al unui război sau al oricărui alt fel de „criză” globală.

Cel puțin, însă, ne putem baza întotdeauna pe germani că vor face un pas în față și își vor asuma responsabilitatea pentru „greșelile” lor și nu vor pretinde că nu au știut ce se întâmplă, sau că „doar au urmat ordinele” sau că „știința s-a schimbat”.

În plus, toate aceste chestii legate de COVID sunt poveste veche și, așa cum ne amintește Olaf, un editor la Der Spiegel, este timpul să lăsăm în urmă „Pandemia care ne învrăjbește”.

Pocniți din călcâie și strigați Heil Democrația Noii Normalități!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • Coronoia 22.03.2024 20:28
    printesa Kate tocmai a anuntat motivul pentru care a disparut din public timp de 3 luni: are cancer:

    https://www.youtube.com/watch?v=aoOGPYfMBAU

    a nimerit un vax dintr-o transa din-aia buna cu de toate.
  • Carbid 22.03.2024 21:37
    "...Serios, când e vorba de recunoașterea greșelilor, fără a încerca să le justifice, să le minimalizeze sau să le nege – inclusiv disconfortul pe care l-ar fi putut produce – nimeni nu îi întrece pe germani….."

    M-ați facut să râd! Intâmplător, i-am cunoscut pe nemți si cu mâna pe inimă pot spune ca primele doua paragrafe sunt e-ro-na-te!!! Cel puțin in raport cu străinii!!!!
  • georg xanthu 22.03.2024 21:38
    germanii sunt mereu perfectionisti si mereu in pas cu timpul.Sunt o natiune modernä si avansatä.Orideciteori va fi o dictaturä si corespunde acelui timp,ei vor fi niste dictatori perfecti si moderni si model.Apoi,cind dictatura cade si incep indoielile si bate un vint de libertate ,in care dictatura nu mai are sanse,germania va fi din nou un model (poate cu aceeasi oameni,poate nu),un stat nou cu cele mai bune mäsuri de a crea o nouä realitate.
    Din bine vor face un bine,din räu vor face un räu perfectionist.
  • Carbid 22.03.2024 21:42
    Daa, de fapt articolul e scris in stilul Babilon Bee si se vrea o satiră amară…
    Trist…dar am zis de ceva vreme că e cel mai tâmpit popor din muuulte punkte de vedere!
  • Mircea Dragan 23.03.2024 00:34
    '''Potrivit lui Karl Lauterbach, ministrul Sănătății, „am fost uneori prea stricți cu copiii și probabil că am început să relaxăm restricțiile puțin prea târziu”.'
    Karl, acest individ cu mecla de nebun trebuie condamnat la moarte.
  • Simplu-Mihai 23.03.2024 05:05
    Un popor care a dat vârfuri intelectuale de anvergură mondială și descreierați de-o hidoșenie de anvergură galactica,reci ca șerpii.Cum am reușit să ne alegem unu' la ,,derkotrocean" n-am să pricep niciodată!
    ( Adică știu da' e altă poveste)
    Poporul ăsta a făcut atât de mult rău în istoria Europei încât și-au anulat dreptul de existență și doar mila creștină( și valorile cotropite returnate parțial ptr. reclădire prin planul Marshall) i-a pus pe picioare după ww3
    Și din articol nici 10% nu e menționat din toate tâmpeniile bolnavilor psihici ce se autodefinesc oameni de stat.Dacă un pic se caută descendența,avem surprize uriașe,putèți începe cu Analena( horor)!!!!
    Asa că nu-i de mirare,ce naște din pisica....
  • Nick Cohen 23.03.2024 05:14
    Genocid cu bataie de joc ! Adica ...v-am otravit ...pai am gresit ...pai hai sa uitam sa numai vorbim de asta !
  • Tic 23.03.2024 11:45
    Vorbă e ca expresia "am făcut greseli,învățăm din ele" este amenințătoare!Ei învață pt urmatorul act de război contra noastră.Vorba cocoșelului de lupte Macron(cocoș galic)cand a deschis balul plandemiei : suntem in razboi.
  • Coronoia ► Tic 23.03.2024 12:49
    Exact! iar oile continua sa doarma pe ele. Dupa 4 ani de circ covidist oimea tot nu s-a prins ca "elitele" impreuna cu lacheii lor din politicieni au lansat razboi impotriva noastra, ne considera dusmanii lor si sunt porniti sa ne extermine ca pe niste gandaci.
    Din prima faza a razboiului guvernul a invatat multe si le va folosi impotriva noastra in faza a 2-a, in timp ce oimea nu a invatat nimic!!! Ne vom gasi in aceeasi situatie: o minoritate de nevaxxinati contra guvernului criminal sustinut de o mare masa de oi idioate.
  • Dorel Timpa 23.03.2024 10:29
    Ati vrea voi sa uitam,

    gunoaielor, otrepelor, nazistilor, sclavilor !
    V-ati vindut pe bani stapinului vostru , diavolul, la el o sa mergeti !
  • Mircea Dragan 23.03.2024 14:02
    05/12/2023: Lauterbach calls for more people to get Covid vaccines.
    Nu-s decat 3 luni cand ministrul nesanatatii cu mecla de nebun din Germania indemna germanii la ....''vaccin''
    Acum isi pune cenusa in cap? La puscarie cu el. E un tiran.
  • Scapa cine poate 23.03.2024 14:26
    Asta demonstreaza ca ar fi mare nevoie de un Nurnberg II si ei stiu ca de s-ar intampla ar cadea capete de aia incearca s-o drege in stil cryptonazist... la halul de degenerescenta in care a ajuns omenirea le si iese
  • viorel craciun 23.03.2024 15:23
    Pacat , ca nu judecam , toti , " istoria " si nu invatam din " faptele ei " , adica , GERMANIA a condus si conduce EUROPA , de acum 100 si ceva de ani si prin PRIMUL RAZBOI MONDIAL , si prin CEL DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL , SI PRIN PLANUL " MARSHALL " al " banilor evreilor confiscati atunci " si reintorsii prin BANCII AMERIACANE IN EUROPA , dupa RAZBOI , PENTRU " RECONSTRUCTIE " si prin " MOTORUL E.C ACTUAL " si prin multe , multe altele , PACAT CA NOI NU SUNTEM IN ACEST PLAN NOU EUROPEAN DECAT CA " MATERII PRIME " , Pana si Antonescu in anii 1940 , a avut un " respect si un statut de la HITLER " idolul lor de atunci . Acum noi nu avem decat " supunerea si obedienta FATA DE GERMANI " PRIN " ALESUL NOSTRU DEMOCRATIC " Poate ar trebui sa ne gandim de ce germanii , fac " exercitii militar-civile " privind retragerea " etnicilor lor " in caz de asa " ZIS CONFLICT MILITAR " unde intr-o tara NATO ? Poate ar trebui sa ne gandim la pactul RIBENTROP-MOLOTOV , cand in anii 1930 -1940 , AVEAM PARTIDE SI PARTIDULETE , UN REGE CAROL care avea problemele sale " CU DOMNITA EVREIESACA LUPESCU " , CU GUVERNE care se schimba " ca izmenele pe calator " , UN " IORGA " asasinat de legionari , " LEGIONARII DE ATUNCI AI LUI HORIA SIMA , si nu ai lui CODREANU " , UN " ANTONESCU " CARE A " TINUT TARA ASA CUM A PUTUT EL LA VREMEA ACEEA " Poate la acestea toate , care le spune " ISTORIA " ar trebui sa ne gandim acum " LA DECLARATIILE POLITRUCE ALE GERMANILOR " privind " OPERATIUNEA COVID " SUSTINUTA CHIAR DE EI SI " CENUSA IN CAP " prin asa zise " PROCESE MEDIA " CA LA ROMANI , FARA NICI UN REZULTAT DOAR CU " ACHITARI " Conform dreptului la JUSTITIA CORECTA SI DEMOCRATICA .
  • Bizzu 23.03.2024 16:59
    Inteligentă tușa jurnalistică a autorului: declamând din titlu că NU va fi vorba de un Nurnberg 2, se subliniază exact contrariul, adică CEEA CE ÎȘI DOREȘTE o categorie din ce în ce mai mare de populație din lagărul globalist: TRIBUNALELE NURNBERG 2. Mă număr și eu în această categorie și n-am nici cea mai mică problemă să afirm asta. Pentru că doar simpla enumerare a motivațiilor care justifică o astfel de dorință ne-ar lua mult, foarte mult timp.

    Pe de altă parte, cred că este pentru prima dată în presa independentă din România când se vorbește despre așa ceva. Subiectul a fost și este dezbătut amplu în mediile anti-globaliste din străinătate, începând din primele zile ale plandemoniei din 2020. Și nu degeaba. Este bine că începem și noi în România să lansăm și să discutăm în spațiul public ideea penalizării TUTUROR celor care s-au făcut vinovați de krime împotriva umanității, genocid și trădare de țară. Nu doar pentru ce s-a întâmplat din 2020 încoace, ci pentru ce s-a întâmplat cam din 1990 încoace în tot lagărul globalist. Ceea ce face distinsul avocat Dr. Reiner Fuellmich cu al său ICIC este doar o MICĂ parte a soluției. Respectul meu pentru efortul său imens și pentru asuprirea provocată de globaliști!

    NU PUTEM MERGE MAI DEPARTE într-o lume epurată de globalism fără a aplica corecția cuvenită celor care ne-au servit satrapia lor psihopatică. Și poate că însuși exemplul negativ al tribunalului Nurnberg este elocvent pentru fermitatea și intrasigența cu care trebuie executată această operațiune: acolo au plătit cu adevărat doar CÂȚIVA dintre cei vinovați. Mai precis au plătit cei care n-au ”bătut palma” cu învingătorii celui de-al Doilea Război Mondial. Sau cei care n-au reușit să fugă prin Argentina sau chiar... mai departe... Restul - marea majoritate - au fost ”sublimați angelic” în personaje pozitive prin operațiunea CIA de export de naziști în Occident numită Operațiunea Paper Clip.

    Rezultatul se vede ASTĂZI: dintre cei sublimați prin Paper Clip au fost mulți cei care s-au grefat natural pe Școala de gândire de la Frankfurt. Acolo în anii '60 s-au întâlnit interesele grupurilor comunistoide tradiționale cu cele naziste. Și s-au pus bazele globalismului. A mai fost nevoie ulterior de adepții satanismului promovat de Aleister Crowley și Albert Pike pentru a definitiva rețeta: Noua Ordine Mondială.

    Mai există un exemplu de retribuție PROST aplicată, chiar la noi în țară: pentru krimele komunismului au plătit DOAR DOI: ceaușeștii. Rezultatul se vede astăzi: Revoluția autentică din stradă a fost confiscată de un grup mafiot de interese care apoi au predat efectiv România cabalei globaliste încă din ultimele zile ale lui 1989, cu larga participare a doi ”preteni”: Brucan și Soroș. CINE mai știe astăzi măcar că a existat acel Acord de Guvernare Corporatistă semnat de noile autorități române cu banca mondială și fmi? ACELA este principalul akt de TRĂDARE națională. Și un secret despre care nu mai vorbește nimeni.

    Istoria ne obligă să învățăm din greșeli: Nurnberg și Târgoviște sunt cele mai bune exemple negative pentru ceea ce trebuie făcut în post-globalism dacă ne dorim o lume cât de cât NORMALĂ. Pedeapsa pentru krime face și ea parte din MERITOCRAȚIE. Le-aș spune globaliștilor români așa: într-adevăr ”hoții stau la pușcărie” dar atenție că uneori kriminalii trebuie executați. Fiecare trebuie să primească ceea ce merită. Și la bine, și la rău.

    Și o ultimă idee: idolul meu este Simon Wiesenthal și METODELE lui sper să fie preluate într-o zi de un altul ca el, poate chiar mai eficient. Atunci au fost naziștii, acum vor fi GLOBALIȘTII.
  • viorel craciun 23.03.2024 18:13
    Felicitari domnul BIZZU , prin precizarea in cauza , adica " Mai există un exemplu de retribuție PROST aplicată, chiar la noi în țară: pentru krimele komunismului au plătit DOAR DOI: ceaușeștii. Rezultatul se vede astăzi: Revoluția autentică din stradă a fost confiscată de un grup mafiot de interese care apoi au predat efectiv România cabalei globaliste încă din ultimele zile ale lui 1989, cu larga participare a doi ”preteni”: Brucan și Soroș. CINE mai știe astăzi măcar că a existat acel Acord de Guvernare Corporatistă semnat de noile autorități române cu banca mondială și fmi? ACELA este principalul akt de TRĂDARE națională. Și un secret despre care nu mai vorbește nimeni.
    Exprima esenta a 30 si ceva de ani de asa zisa democratie si de asa zisa " judecare a comunismului " doar cu doi faptasi " PINGELICA " si SOTIA LUI , Paradoxal , " PINGELICA " a ramas si va ramane si cu bune si cu rele in istorie . Restul dupa 89 , DOAR CU DOSARE PENALE FINALIZATE SI ACHITATE de la ca la caz , dar " CU AVERE SI PROPRIETATE DUPA RENUMERATIA DE LA STAT " . Apoi daca te gandesti ce a avut " PINGELICA " pe numele lui ca " AVERE " si proprietati , toata fiind in " SLUJBA PARTIDULUI " iar daca te gandesti ce au astia " TOTI " CA AVERI PERSONALE SI PRORIETATI , TOT IN SLUJBA PARTIDULUI SI AL DEMOCRATIE POPULARE , te intrebi ca " Cetatenul turmentat " al lui Caragiale , " EU CU CINE VOTEZ SI AM VOTAT COANE FANICA ? " , cu " REACTIUNEA " vorba lui CARAGIALE
  • Tic 23.03.2024 18:43
    Foarte bun comentariul dvs.Multumim!
  • Tic ► Tic 23.03.2024 18:45
    Plus că ar trebui restabilita legea pamantului si abolit dreptul marin impus de Marea Britanie&co încă din evul mediu.
  • Mircea Dragan 23.03.2024 19:47
    ''"S-au comis și greșeli..." dar NU va fi un Nürnberg II''
    Ce spui tu ,puisor?
    V-ati comportat fix ca nazistii. Veti ajunge in puscarie.
    GENOCID e ceea ce ati facut.
  • Davinci 24.03.2024 10:47
    Asta ca asta dar după apariția Cărții Negre a Comunismului unde se arată cum pe timp de pace după cel de-al doilea război mondial au murit peste 100 de mil de oameni in țările proaspăt populare cum ramine? Cine conducea aceste tari? La noi de exemplu conducerea PCR si membrii înfocați erau cumva dacii liberi? Mda.
    Anna Pauker/ Hannah Robinson, LEonte Rautu/ Oingenstein, Teohari Georgescu/ BUrah Tescovici, Gh Apostol / Gershwinn, Nocilski/Goddberg apoi VOitec, LEonte Rautu si multi multi alit care si-au schimbat numele sint răspunzători de trimiterea in surghiun in SIberia unde au murit, omoriti in pușcării in centrele de reeducate de la inchisaorea Pitești, Aiud, Periprava , Rahova , Gherla . Uciși sau trimiși in spițele de nebuni. După tot ce este scris acolo si toate datele culese de mari istorici din Franța oare nu ar trebui început NURENBERG II si Procesul Pacifcului unde Japonia a măcelărit CHinezii de ordinul milioanelor? Așa ca ...
Ultima oră

17:22

Emanuel Petran: Schema prin care suntem furați

14:30

TREI DECENII OBSEDANTE. Unul dintre ultimele editoriale ale lui Nicolae Iliescu...

13:14

Topul orașelor cu cei mai mulți Miliardari - Mari schimbări

12:30

Gând de Duminică – Intrarea Domnului în Ierusalim - de Elena Solunca. La Mulți Ani tuturor celor ce poartă nume de flori!

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști