Rockerul Alexandru Gavril: Extraordinar – Experții au gasit legătura dintre Andrew Tate, Diana Șoșoacă, Opoziția Controlată din România, apariția NPC-urilor și Dana Budeanu

De Alexandru Gavril  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă totau fost eliberați din arest frații Tate, după ce au fost ținuți abuziv în pușcărie câteva luni în speranța că se va putea construi un caz solid împotriva lor, m-am gândit să sărbătoresc cumva și să scriu ceva despre asta.

Cum nu aveam nimic pregătit și nici măcar nu intenționasem să îmi ocup ziua de azi cu acest subiect, a fost de ajuns că în pauzele pe care mi le-am luat de la studiu să intru pe Facebook și să văd cum Reacționează presa și oamenii pe internet referitor la acest subiect foarte delicat.

Am observat cum un număr destul de mare de persoane a înțeles cum funcționează Manipularea din Mass Media și mulți au început să întrevadă posibilitatea că cei doi frați să fie nevinovați în fața acuzațiilor de proxenetism și trafic de persoane, iar alții au înțeles cum se aplică Prezumția de Nevinovăție și nu au căzut în plasa emoțională a celor care în continuare îi cataloghează pe cei doi că find interlopi, traficanți de droguri și carne vie, bătăuși de femei și câte și mai câte.

Un alt motiv pentru care scriu acest articol este faptul că subiectul Andrew Tate i-a scos la iveală, pentru oricine are „ochiul format”, pe unii care scriu „la ordin” și fac Opoziție Controlată.

Acesta NU este un alt articol despre Andrew Tate, ci încearcă să vă ofere pe tavă câteva tehnici ale Opoziției Controlate, pentru a o putea identifica pe viitor și a-i duce în derizoriu pe cei care s-au infiltrat în rândurile noastre și încearcă să vă inducă în eroare, să creeze haos și incertitudini și să vă mențină într-o stare permanentă de Frică și Ură.

ATENȚIE !!!

Nu spun că „toți cei care postează împotriva lui Andrew Tate sunt  „OPOZIȚIE CONTROLATĂ”, ci că „Toți cei care în ultimii ani mi-au dovedit că sunt Opoziție Controlată acum se poziționează împotriva celor doi frați.”

Prin urmare, nu m-a mai interesat ce zice Presa Oficială pe subiect, ci am fost atent la ce zic influencerii din „tabăra noastră”, pentru a identifica Opoziția Controlată și a vedea cine cu cine și cum joacă, dar și argumentele folosite în continuare de către acești „agenți infiltrați”, cu scopul ca nu cumva frații Tate să fie considerați „nevinovați” de prea multă lume.

Într-o zi am dat peste o pagină de Facebook, pe care o urmăream și de pe contul vechi. Nu e o pagină cu mulți urmăritori, însă am văzut deseori articole share-uite de diverși oameni din lista mea încât să îmi capteze atenția. În principiu, la prima vedere dădea de înțeles că este vorba despre o pagină ușor „conspiraționistă” cu destul de multe articole anti-sistem care contraziceau Narațiunea Oficială.  

Bineînțeles că atunci când am văzut o postare despre cei doi frați care era un atac direct împotriva lor, nu m-am putut abține și am răspuns provocării cu argumente suficient de logice și pertinente, încât mă mir cum de nu am fost deja blocat.

Voi transcrie aici o parte din postarea inițială și comentariile mele, dar vreau să fie clar că nu fac asta pentru a aduce vreun prejudiciu de imagine sau reclamă mascată paginii respective, ci pentru că autorul paginii a reușit să însumeze în câteva comentarii o mare parte dintre tehnicile de spălare pe creier folosite de cei care incearaca să manipuleze populația făcând parte din Opoziția Controlată. Cine o controlează, nu am de unde să știu decât mergând pe presupuneri si instinct, însă eu nu fac „Jurnalism”.

Cu alte cuvinte, mi s-a oferit pe tavă exemplul perfect ca să vă pot explica cu subiect și predicat cum funcționează „la ordin” o pagină care nu are în spate nici o persoana reală care sa o reprezinte.

Pentru cei interesați de Arta Războiului în online, veți găși destule exemple în răspunsurile mele ca să știți cum să contraargumentați și să vă feriți de șicanările pe care le fac toți activiștii și salvatorii planetei când vor să își susțină punctul de vedere.

Aceștia folosesc mai multe tehnici pe care le puteți observa foarte ușor în discursul lor: Victimizare, Generalizare, Profilare, Whatabout-ism (când este prezentat un personaj sau o întâmplare negativă, aceștia dau un contraexemplu încercând să mute atenția de la personajul inițial), Schimbarea Subiectului și Evitarea Întrebărilor Incomode sau Formularea unui răspuns care să evite sensul întrebării inițiale (Fofilare, în termeni mai neacademici).

Nu știu câți dintre voi ați urmărit interviul lui Jordan Peterson cu o prezentatoare TVhttp://www.youtube.com/watch?v=aMcjxSThD54din Marea Britanie, foarte progresistă de felul ei, care în permanență incerca sa-l „închidă” pe celebrul psiholog, întrerupându-l adesea sau „punându-i cuvinte în gură” și încercând apoi să-l discrediteze bazându-se pe acele aspecte inventate de ea. O să găsiți linkul mai jos, vă recomand cu toată căldura să vă uitați la această jumătate de ora „magică”, nu doar pentru deliciul de a vedea o progresistă făcută muci la mare artă (academic aș putea spune), dar în primul rând ca să înțelegeți cum puteți face și voi asta acasă cu progresiștii care vă intoxică viața ca niște gandaci de bucătărie: urâți, puturoși și inutili.

Ca să nu mai prelungim agonia, vă las aici postarea inițială, ca apoi să vin cu răspunsurile mele și să vă explic tehnicile folosite în această dispută care atinge cam toate subiectele pe care le-am văzut la toți cei care încearcă să arunce cu noroi înspre cei doi frați.


Sintagma „Bătăușii de femei”, aleasă cu grijă și inserată aparent la întâmplare, are menirea de a stârni emoție foarte puternică în rândul cititorilor (în special de sex feminin), mai ales dacă aceștia nu dau prea multă atenție și citesc pe diagonală. Este o acuzație gravă, nedemonstrată și pe care autorul încearcă apoi să o explice folosind un video cu o filmare contrafăcută de pe un site dubios. Bineînțeles că la argumentul meu final, nu a mai avut nici un răspuns.


Când doamna Doina a întrebat foarte simplu și logic: ”Ce e ilegal?” și că e prima dată când este dezamăgită de conținutul paginii, răspunsul parcă a venit  fix din antepuțul gândirii a celui care inventat Opoziția Controlată.

 

Acesta face apel la emoții puternice („dumneavoastră dacă ați avea o fiică”), apoi aduce cu dibăcie în discuție domeniul de activitate al lui Andrew Tate - Video-chatul- și îl pune în aceeași oală cu drogurile, prostituția, căsătoriile între homosexuali și adopția copiilor de către cuplurile de același sex.

Toate acestea sunt subiecte cu mult mai grave și mai periculoase decât Videochat-ul, Drogurile și Prostituția fiind ilegale iar căsătoriile între homosexuali și posibilitatea acestora de a adopta copii fiind chestiuni foarte sensibile pentru mulți oameni.

Înșirând toate aceste subiecte, "autorul” a sperat ca măcar la unul din ele doamna Doina să fie foarte sensibilă și să asocieze emoția negativă pe care ar avea-o față de adopțiile homosexualilor de exemplu, cu domeniul de activitate al fraților Tate.  

Vă dați seama că răspunsul meu a fost pe măsură și i-am explicat foarte bine cum se pune întrebarea corect pentru a putea primi un răspuns clar și evident pentru toată lumea. Bănuiesc că nu avem nici un dubiu despre ce „meserie” ar trebui să aleagă doamna Doina pentru fiica ei în caz că ar trebui să aleagă între a fi prostituata lui Clămparu sau videochatista lui Andrew Tate.

În caz că sunt cititori curioși să afle dedesubturile acestei industrii, am făcut o postare pe Facebook pe care o puteți găsi aici. (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0DoD8WFdtzgT5psoLvvKGS5sBdhnQSXRV7RxSgeNugkC15w9ykduQo14LQdMzSd4Dl&id=100090782061895) Inițial, era parte integrată în primul meu articol, pe care domnul Victor Roncea l-a considerat „teza de Doctorat”, însă datorită conținutului mai fără perdea am decis să elimin această parte. Oricum era suficientă informație nouă și așa greu de digerat pentru foarte mulți.

https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Andrew-Tate-vs-Jordan-Peterson-179274

Mai departe, autorul care deja mi-a demonstrat că miroase a postări „la ordin”, își îndeamnă cititorii cu un mesaj corect, și anume gândirea critică și analitică, la care i-am răspuns și chiar l-am felicitat pentru asta, dar nu a mai avut nici o replică când i-am spus că i-am urmat sfatul și m-am uitat la peste 200 filmulețe cu Andrew Tate înainte să am o părere pe care să o împărtășesc lumii. Chiar și primul său argument este foarte valid oricum.

Bineinteles, ca de fiecare dată când a rămas fără argumente, Autorul s-a comportat ca la emisiunea RoBingo lui Horia Brenciu din vremurile jurasice ale televiziunii postdecembriste și a primit mascota în brațe, neputând să raspundă la următoarea mea replică.

Mai departe urmează o manevră tipică celor care au „învățat la școală cum se face”, și anume comparația lui Andrew Tate cu Ion Clămparu și mutarea atenției publicului spre total altceva (acesta este Whatabout-ism). După cum vedeți, autorul vorbește despre ce pățeau fetele lui Clămparu (despre care se știe cu ce se ocupă), încercând să creeze falsa impresie cum că și Andrew Tate ar face același lucru angajatelor sale.

Răspunsul a venit cu aceeași postare pe care v-am lăsat-o mai devreme și pe care v-aș recomanda tuturor să o parcurgeți dacă vreți să aveți o idee și o părere cât de cât pertinentă pe acest subiect. Este o analiză fără perdea a diferențelor dintre industria de videochat și prostituție.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0DoD8WFdtzgT5psoLvvKGS5sBdhnQSXRV7RxSgeNugkC15w9ykduQo14LQdMzSd4Dl&id=100090782061895

Văzând că nu o scoate la capăt cu mine și probabil scos un pic din ritm, Autorul devine „neatent” și face o salată de idei încercând cumva să mă discrediteze și să mă pună într-o lumina negativă.

Datorită lungimii textului, nu are rost să pun cu Screenshot-uri, ci voi copia textele în întregime și vă voi explică foarte clar cum funcționează strategia adversarului și ce am făcut că să contracarez aceste tehnici insipide de manipulare. L-am numit pe autor Opoziție Controlată din motive simple de înțeles.

Opozitia Controlata:” Alexandru Gavril Intrebarea ramane: de ce un scrieti o "teza de doctorat" ca aia si pentru Clamparu?

Sunt dezolant ce lipsa de repere e in societatea noastra daca au ajuns oameni cu pretentii sa scrie romane fluviu in care fac advertoriale pentru fetele care vor sa se apuce de videochat si pentru clientela lor.

Nu m-au impresionat deloc argumentele de tipul; e totul curat, civilizat, esti platita bine, o sa te duci la biroul de la bordelul virtual cu propria masina, o sa stai la inceput imbracata si o sa primesti cadouri de mii de dolari de la fani.

Care e diferenta dintre productiile dumneavoastra intelectuale in slujba studiorilor de videochat sau a lui Tate si reclamele cu Lorena Lupu: "Ai aflat secretul fetelor tinere si independente?". (Inteleg ca dumneavoastra o faceti total gratis, din convingere. Caz in care o inteleg mai bine pe Lorena Lupu.)

Nu, stimabile, lucrurile nu stau deloc cum le prezentati. Pornografia e o industrie sordida, un cancer al societatii moderne, care o duce spre distrugere. Ati sesizat corect ca se bazeaza pe dependenta la fel ca vanzarea de droguri, alcool, tigari, opioide. Ca unele sunt legale in diferite locuri nu inseamna ca sunt si bune pentru societate. Nu inseamna ca nu exista o mafie a gulerelor albe in pornografie, tutun, farma samd, ca nu sunt si imbogatiti.

Pornografia impreuna cu propaganda LGBT contribuie la anihilarea demografica a unor popoare, sunt arme letale civilizational. Produc generatii intregi de impotenti, infirmi spiritual si psihic care nu mai pot relationa normal cu sexul opus, nu mai stiu sa iubeasca, renunta la a avea o familie. Normalizeaza perversiunile si aberatiile. Daca cele mai frumoase fete dintr-o tara isi ocupa anii fertili frecand jucarii de plastic practic in loc sa creasca copii, faci o contra-selectie genetica.

Pornografia e poarta de intrare in prostitutie. Ce vitrina mai buna de unde sa-si aleaga proxenetii marfa pentru trafic daca nu acolo!? Nu mai idealizati activitatea si nu mai glorificati pestii! Din Onlyfans cele mai multe castiga trei lei dar se comprimit iremediabil. Dupa care li se explica ce au de facut sa castige, sa presteze cu partener, sa filmeze scene soft. Dupa care li se spune ca nu vand destul, nu sunt destul de frumoase, trebuie sa treaca si la anal, dupa aia la mai multi parteneri, bukake, golden shower, rimming, bdmsm, ca se castiga din nisa scatofililor samd. Pana de la printesa online, care e dusa cu limuzina, cum ii promiteti, ajunge mai degradata decat un animal de pe strada.

Credeti ca alea cele mai amarate de pe centura nu au auzit ca exista si videochat? Au auzit, dar nu toate au zestrea biologica sau varsta sa mai apara "pe sticla". Dar intrarea in bransa e mai usoara cu binevoitori ca dumneavoastra, sau cu lover boys, care le vand povesti cu cai verzi pe pereti.

Interesati-va ce rate ale consumului de droguri, de alcool si antidepresive au prostituatele sau videochatistele, ce rate ale sinuciderii au de fericite ce sunt in mirajul "lucratoarelor sexuale".

De asemenea, interesati-va cat de frecvent site-urile porno includ minore si abuzuri crunte prezentate ca acte pasionale in oferta curenta, fara stirea privitorilor. Mai vedeti cum se sustin reciproc aceste industrii, care isi fac reclama unele altora impreuna cu firmele de escorte, masaj erotic. Sunt aceiasi organzatori. Asta nu mai spuneti in advertorialele alea.

Înainte să citiți răspunsul meu, vreau să fac câteva precizări importante. Observați cum Opoziția se folosește de câteva idei cu care sunt de acord cam mai toți „conspirationistii”, cum ar fi „ Pornografia e o industrie sordidă, un cancer al societății moderne, care o duce spre distrugere” sau "Pornografia împreună cu propaganda LGBT contribuie la anihilarea demografică a unor popoare, sunt arme letale civilizațional”, idei cu care sunt și eu de acord, însă în momentul în care autorul spune că "Pornografia e poarta de intrare în prostituție” atunci am înțeles că "Adversarul meu” încearcă în continuare un joc emoțional, cu scopul de a câștiga aprobarea și simpatia celor care "privesc în liniște de pe margine”, dar și punerea mea într-o lumină nefavorabilă încercând să mă transforme într-un promotor al Desfrânării.

Iar din câte țin eu minte, frații Tate au o afacere cu VideoChat - pe care nu o încurajăm, e treaba lor, legală, permisă în România și aceasta este o altă discuție cu cine a permis-o -, dar nu sunt implicați în industria de filme pentru adulți, iar acuzațiile sunt pentru proxenetism și trafic de persoane. În același timp, Autorul încearcă foarte perfid să insereze ideea cum că eu aș promova studiourile de videochat și pornografia, acesta fiind și motivul pentru care îl susțin pe Andrew Tate. Înțelegeți cum se face "Salata”???

În continuare vă las răspunsul meu integral, tot cu copy paste. De analizat  aici este poziționarea mea foarte clară încă de la început, pentru a nu lăsa loc de interpretări și insinuări pe care „Adversarul” meu abia așteaptă să le folosească pentru a-și influența audiența. Dacă nu v-ați uitat încă la interviul lui Jordan Peterson, o puteți face acum și veți vedea foarte clar și eficient cum funcționează această tactică.

Este FOARTE IMPORTANT să nu lăsați niciodată pe nimeni să vă „pună vorbe-n gură”, trebuie să reacționați instant și să nu lăsăți pe „Oponent” să-și construiască „Pledoaria” bazat pe o sintagmă falsă, pentru că în foarte scurt timp va extrage anumite informații de aici care vor deveni subiectul principal și nu veți mai putea face nimic. Cum vi se pune în gură ceva, INSTANT trebuie să „scuipați” repede și să spuneți tare și clar că „EU NU AM SPUS ASTA”. Iar acest sfat este valabil nu doar în confruntările ideologice, ci și în toate relațiile interumane.  

Alexandru Gavril: pai vedeți ca faceți salată si eu sunt carnivor. In primul rând hai sa lamurim niste aspecte clare ca sa avem o imagine reală a ce zic eu, NU A CE AFIRMATI DUMNEAVOASTRA ca ar fi ideile mele.

Spuneți "Industria dumneavoastră" ca si cum eu as fi mare patron de videochat si ma faceți sa par un imoral, cand dimpotrivă, eu chiar vreau sa clarific o chestiune de moralitate foarte clara.

Bineinteles ca sunt anti tot ce face Lorena Lupu si nu sunt de acord cu reclamele care se fac Industriei de video chat, dar asta pentru ca sunt complet impotriva sexualizarii si marketarii sexului cu totul, indiferent ca e vorba de Videochat, Prostitutie, filme pentru adulti, videoclipuri vomitive pline de țâțe si buci, melodii din mainstream cu tentă sexuală sau sexualizarea copiilor la varste din ce in ce mai fragede.

Insa problema e delimitarea nuanțelor de Gri in toată aceasta Lume Neagra a Industriei Sexului. Pentru ca nu-i poți pune in aceeași oală pe toți, iar din acest motiv nu putem avea aceleași sentimente pentru toți cei care lucrează in această industrie.

Pai atunci daca facem salata de Hate, haideti sa bagam aici si pe cei din industria de filme porno sau pe divele de la Hollywood care au spălat pe creier milioane de tineri cu versurile lor. Daca e s-o luam așa, mult mai rău a făcut in lume compania Disney decât tot clanul lui Clamparu si cu toata industria de videochat si cu toată Cossa Nostra la un loc.

Asadar, mi se pare logic si firesc sa nu am aceleasi sentimente fata de un model de videochat cum am față de o prostituată, un pește, o vedetă Disney sau cei care controleaza toata Mass Media. De aceea nu as face "teză de doctorat" despre Clamparu, pentru ca deja lumea il tratează si il percepe ca pe un proxenet, ceea ce probabil ca si este. Dar când lumea il considera si il tratează poate mai rau pe un patron de videochat (care in afară de businessu lui zice niste chestii foarte destepte si utile) si care DERANJEAZA suficient de mult Naratiunea Oficiala incat sa fie necesara STERGEREA lui de pe Social Media, atunci simt asa cum se manifesta in mine gena de Doctor.

In această intreaga Industrie a Sexului putem spune ca totul este IMORAL, chiar daca exista chestiuni legale si chestiuni ilegale, ilegalitatea lor fiind in acelasi timp direct proportionala cu Imoralitatea.

De aceea Video-Chat-ul si Industria de filme pentru adulți sunt legale, iar prostitutia, traficul de persoane si proxenetismul nu sunt.

Plus ca încercați sa faceti sa pară ca eu il sustin pe Andrew Tate pentru ca are studio de video-chat ceea ce este complet fals.

Ceea ce este însă adevarat este ca il sustin pentru o varietate de motive suficient de mare incat sa trec cu vederea/sa nu pun in prim plan faptul ca e patron de videochat, încât să remarc faptul ca i s-a făcut o mare nedreptate din foarte multe puncte de vedere, de la privarea de libertate fără temei la demonizarea lui in ochii lumii.

Plus ca, datorită inversunarii oamenilor pe proxeneți, au uitat sa acorde Prezumția de Nevinovăție si să înțeleagă faptul ca cineva este vinovat doar atunci cand se da verdictul la Tribunal, nu cand este arestat.

Spuneați despre Assange, pai cati ani l-au tinut inchis până sa-i gaseasca aberatia de care a fost acuzat?

Si daca pe Assange il apara Roger Waters, am zis ca nu mai e nevoie de mine si acolo si e mai accesibil ce se întâmplă in ograda mea.

Iar daca nu ma credeti pe mine, uitați-vă la ce zice Tucker Carlson intr-un interviu cu Andrew Tate cu putin timp inainte de a fi arestat. S-a activat iar gena de Doctor si am avut grija sa-l traduc.”

https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Andrew-Tate-si-Tucker-Carlson-EXPUNEREA-MATRIX-ului-180607?fbclid=IwAR2ZO4eIHFHwTuiz38P8kodWscPSgvB-Gb0x0Bb5Vtx9wxahxO6ShqJn2Vs

După cum vedeți, am argumentat folosind DOAR ADEVĂRURI UNIVERSAL VALABILE și informații care nu pot fi contrazise. În același timp, am avut mare grijă să mă delimitez de toate insinuările și să nu las loc de interpretări absolut deloc. Bineînțeles ca”Adversarul” meu juca mai departe RoBingo in loc să se "joace” cu mine si a rămas blocat după răspunsul meu.

Pentru ca v-am obisnuit deja cu articole lungi, documentate si muncite, vă dați seama ca nu am reusit sa termin de scris totul într-o singură tură.

Așa că am așteptat liniștit o nouă zi, fiind ferm convins că va urma o nouă postare din partea Opozitiei Controlate. Deja nu mai am nici un dubiu că "adversarul” meu scrie "la ordin”, deoarece tehnicile folosite de acesta se învață ori "la școală” ori "în cei șapte ani de acasă”, asta dacă ai norocul să te naști în casa care trebuie.

Acum atacurile devin mai clare și mai concise, drept pentru care îmi dau seama că lucrurile prind o ușoară culoare personală, unde Autorul atacă felul în care vorbește un om, că apoi să ne plimbe iar la Prostituție, Droguri, Pedofilie, Căsătorii și Adopții Homosexuale și Iohannis – subiecte care oricum crează repulsie și emoții foarte puternice în rândul oamenilor, dar mai ales în publicul țintă al acestei pagini format din segmentul de "conspiraționiști” trecuți de 40 ani. Cu alte cuvinte, "Adversarul meu” încearcă să se folosească de ura și dezacordul publicului său pe subiectele de mai sus și să le canalizeze împotriva fraților Tate, care NU AU absolut nici o legătură cu nici una din situațiile de mai sus.

Având la activ peste 200 de filmulețe cu Andrew Tate, l-am rugat pe autor să îmi arate și mie unde promovează Andrew Tate violența, poate mi-a scăpat mie, cine știe. Lăsând la o parte faptul că tatăl meu este maestru de Qwan-Ki-Do (Arte Marțiale Chino-Vietnameze), nu am întâlnit până acum nici un luptător profesionist care să promoveze violența, deși am cunoscut și eu câțiva campioni mondiali la viața mea, câțiva chiar din Botoșani. Și bineînțeles că au apărut foarte repede și „voluntarii de serviciu”, dar pentru mine e un deliciu când am de-a face cu astfel de personaje, e ca și cum primesc ca premiu câte un peștișor mic să mă joc cu el pentru că am fost cuminte și am enervat suficienți progresiști pe ziua de azi.


Crezând că este în controlul situației si având impresia că are de-a face cu „un roaker care cânta la chitară”, „Adversarul” meu a comis greșeala de a-mi da ca argument următorul filmuleț, pe care am să vi-l las aici ca să vă dați singuri cu părerea despre ce spune Andrew Tate.

Doar că, fiind destul de slab pregătit și probabil pierzând controlul, Opoziția își va da pe față caracterul mizerabil, numindu-l pe Andrew Tate „Corcitură” și insinuează cum acesta, în filmarea de mai sus, susține și încearcă să justifice violurile emigranților străini ajunși în țările Europei „Civilizate”.

Aveți nevoie doar de trei minute din viața voastră ca să vă convingeți că Andrew Tate doar relatează o problemă reală și foarte gravă, nicidecum să susțină și să justifice asemena orori.

 

 

După cum vedeți, acesta este cam punctul final în care am vrut să-mi aduc Adversarul, și anume să-l fac să-și dea „panaramă” pe față. Bănuiesc că nici un om întreg la cap nu-și va mai lua „ora exactă” sau informațiile de la un individ rasist care își manipulează publicul pe față, încercând să-i mintă și să le schimbe percepția asupra realității.

Aveți foarte mare grijă, pentru că de acum încolo lupta cea grea nu se mai dă cu „botnițarii înțepați cu steguleț la profil”, care i se închină încă lui Bill Gates, Faucci sau Mândruță și CTP, ci cu cei din interiorul „taberei noastre”.„Dușmanul” are oameni infiltrați adânc în rândurile noastre, iar majoritatea nu au fost activați încă.

De aceea acum este FOARTE IMPORTANT să înțelegeți și să identificați foarte bine Opoziția Controlată. Dacă ați citit Trilogia Stăpânul Pioniloram vorbit în partea 2-a puțin despre acest subiect. N-am să vă pun link decât la sfârșit și prefer să mă repet, deoarece e absolut necesar să puteți să-i vedeți pe „lupii ascunși în blană de oaie”.

Fără a înțelege acest termen este aproape imposibil să evitați naufragiul când veți naviga prin marea mulțime de profeți falși și "capcanele” lansate de aceștia.

"Controlled Oposition” este un termen pe care trebuie să îl înțeleagă oricine are pretenția că se consideră un "om trezit”. Pe scurt, Opoziția Controlată este o tehnică ce a luat naștere în birourile KGB-ului la sfârșitul anilor ‘70 și care a fost apoi preluată de serviciile secrete din toată lumea. Există mai multe feluri de funcționare și eu am să va expun câteva:

1.  Când se ia Mesajul adevărat și se pune "în gura” unui personaj care a fost discreditat în prealabil, astfel încât oamenii de bună credință să nu se asocieze cu acel personaj, iar mesajul să fie dus în derizoriu (cum am crezut inițial că avem de-a face în cazul lui Andrew Tate).

2.     Când Mesajul Adevărat este prezentat la pachet cu o mulțime de inepții și neadevăruri, iar în acest fel omul de rând nepregătit asociază Adevărul cu Minciuna și le pune pe toate în aceeași oală, respingând cu tărie Mesajul Adevărat – aproximativ cum încearcă să facă "Adversarul” meu dar cu efect opus. El urmărește ca prin asocierea lui Andrew Tate și a Videochatului cu Prostituția, Drogurile și Adopțiile cuplurilor de același sex, să obțină aceeași repulsie și sentimente din partea oamenilor față de frații Tate și videochatiste cum majoritatea celor normali la cap au față de proxeneți, traficanți de droguri sau ideologia LGBT.

3.     Când o Sursă cu Credibilitate mare (fie ea canal de televiziune sau vreun om cu influență) prezintă un Neadevăr pe care "îl servește la pachet” cu multe idei Adevărate incontestabile, iar publicul obișnuit și fără cunoștințe despre "Conspirații”, Opoziție Controlată sau Arta Manipulării, este pus în situația de a trece cu vederea Minciuna pe care prin asociere o va considera Adevăr, fără a suspecta vreo "manevră”.

Vreau acum să vă mai atrag atenția asupra unui detaliu extrem de important, ca să realizați la ce nivel sunt turate motoarele propagandei Soroșiste. Și prin asta ne vom întoarce la subiectul Andrew Tate, reușind în același timp să-mi păstrez ștampila de Șoșocar și Haurist.

Menționez că nu am nici o afiliere politică sau vreo afinitate pentru nici un politician sau partid din România, dar asta nu înseamnă că nu pot fi de acord cu unele idei ale Dianei Șoșoacă sau să-i iau apărarea lui George Simion când cei de la VICE au trucat o filmare de la deschiderea anului școlar la liceu din capitală, unde au editat sunetul și au pus niște urlaturi și răgete și au inventat o știre cum că liderul AUR, după ce a luat cuvântul la acel eveniment, ar fi fost huiduit de către elevii prezenți la ceremonie.

Fiind și absolvent al unei facultăți de Sunet – SAE București (School of Audio Engineering), mi-am dat seama imediat cum ecoul locației nu se potrivește cu ecoul huiduielilor iar "urlătura generală” era un segment audio compus din mai multe părți care se repetau. Va rog să țineți cont de faptul că eu nu i-am demascat pe VICE că să-l ajut pe George Simion, ci am făcut-o din plăcerea mea morbidă de a-i trola pe progresiști pe oriunde îi prind, până la moarte și după. 

În perioada 25 Februarie – 2 Martie, dar cu o concentrație evidentă în jurul datei de 1 Martie, aproape în TOATE Publicațiile Presei aservite din TOATĂ LUMEA (Digi, CNN, PROTV, MediaFax, Reuters, puneți voi pe Google numele celor 3 și veți găși câteva pagini - nu merită cârpele alea spațiu pe site-ul Active News) a apărut știrea Senzatională cum că frații Tate încearcă o asociere cu George Simion și cu Diana Șoșoacă și că i-ar fi mituit pe aceștia ca să-i vină în ajutor.

Dragii mei, aceasta este o tehnică de manipulare a maselor folosită de când e lumea și pe care eu am numit-o PISCINA cu URĂ (HatePool) și pe care o voi explica foarte simplu:

Există oameni care o detestă pe Șoșoacă, oameni care detestă AUR și oameni care îl detestă pe Andrew Tate. În principiu, cam toată lumea care a halit măscuțe și vaccinuri, încălzire clismatică, slavă UKR etc. îi urăște pe toți cei trei direct "din oficiu”. Lesne de observat cum aproape toți cei de pe "partea stângă” a baricadei respectă aceeași rețetă și servesc pe nerăsuflate absolut TOT ce li se bagă pe gât.

Însă cum vă spuneam la început, aceștia nu mai reprezintă o miză pentru nimeni, iar ei oricum vor ascultă din inerție și vor "pune botul” la tot ce le zice Autoritatea Oficială și vor crede orbește tot ce văd la televizor.

Că să realizeze că au greșit și au fost păcăliți și folosiți că masă de manevră, este nevoie de IntrospecțieAdică ai nevoie de un Dialog Interior, Tu cu Ține. Adică de o Voce Interioară… Doar că, N-ai cum să ai voce interioară dacă tu ești un NPC (Non Playing Character – termen din lumea jocurilor pe calculator care s-ar traduce printr-un caracter irelevant, în lumea reală - o carcasa vie fără suflet), însă despre acest subiect vei putea citi pe larg în viitoarea mea carte la care muncesc cu drag și spor.

Însă cum vă spuneam la început, aceștia nu mai reprezintă o miză serioasă pentru nimeni și vor ascultă din inerție tot ce le zice autoritatea și vor crede orbește tot ce văd la televizor. Miza, cum puteți citi pe larg și în Stăpânul Pionilorsunt oamenii nehotărâți care în continuare au păreri diferite pe multe subiecte, fie că e vorba de Andrew Tate, Diana Șoșoacă sau forma Pământului.

Putem zice că elementul comun al celor din tabăra noastră este că majoritatea nu s-au vaccinat, în rest diferă foarte mult ce simte fiecare, de unde își iau informațiile și în cine au încredere. Unii sunt pro Trump, alții îl cred și pe el Opoziție Controlată, unii au încredere în Diana Șoșoacă, alții în Vladimir Putin, unii în Jordan Peterson iar alții și-au luat ca reper în viată valorile masculine ale lui Andrew Tate.

Prin asocierea lui Andrew Tate cu Diana Șoșoacăse urmărește o multiplicare a Haterilor între cei doi, în stilul strategiei pe care o folosesc diverși artiști din zona Mainstream-ului comercial când scot piese "Featuring”."Eu am fanii mei, tu ai fanii tăi, facem o piesă împreună, o postăm și sperăm că fanii mei vor deveni și fanii tăi iar fanii tăi vor deveni și ei urmăritorii mei”.

Fix identic, doar că se merge pe sentimente negative, care sunt mai puternice în acest caz.

Sunt suficienți oameni care nu o plac pe Diana Șoșoacă din varii motive, dar care până acum un an habar nu aveau cine este Andrew Tate și ce vrea el, si foarte mulți români care nu știu limba engleză și pe care nu i-a interesat niciodată să vădă ce are de spus Andrew Tate. E suficientă o știre că cea de mai sus iar individul respectiv îl va asocia pe Tate cu Șoșoacă și îi va pune în aceeași "Ciorbă de Huoo”.

Rețineți!!!

Scopul principal al Opoziției Controlate este acela de a creea confuzie și de a îndepărta pe cât posibil oamenii de ADEVĂR. Nu spun că toți cei care îl atacă pe Andrew Tate sau pe Diana Șoșoacă sau pe Dana  Budeanu sunt Opoziție Controlată, ci spun că dacă două personaje publice care se află "de aceeași parte a baricadei” au ceva de împărțit și nu e vorba de o neînțelegere veche sau un caz izolat, atunci există o probabilitate, destul de mare că unul dintre ei să fie "la ordin”. 

Probabil foarte mulți români încă nu au înțeles ce importanță are in aacest moment Andrew Tate pe tabla Mondială de sah, ce rol are și de ce a deranjat așa de mult încât să fie ȘTERS COMPLET de pe toate platformele de socializare unde avea zeci de milioane de urmăritori, atacat din toate părțile de armatele de influenkeri woke și de toate organele de presă aservite globaliștilor din TOATĂ LUMEA, conturi bancare blocate, sechestru’ pe avere și încercarea de înscenare a unor acuzații de Proxenetism și Trafic de Persoane.

Dacă voi credeți că acest fel de „tratament” i se aplică unui „cocalar bătăuș” care se lăfăie pe internet în mașini scumpe și câștigă bani de pe urma femeilor românce, el fiind doar SUSPECT într-un caz de trafic de persoane, atunci ori aveți o problema gravă cu disonanță cognitivă, ori aveți steguleț la profil și trei doze din Zerul Magic și sunteți deja programat pentru următoarele trei, ori ați nimerit din greșeală pe această pagină.

Va spun doar așa, pe scurt... Andrew Tate are meritul de a fi Singurul Influencer care a livrat Mesajul Adevărat – de la „conspiratiile” anti masca, anti vax, anti Greta Coteț, existenta Matrix-ului social, totodată explicând multor milioane de tineri debusolați cum să-și îmbrățișeze masculinitatea și cum să facă față mai ușor problemelor vieții de adult. La acești oameni nu ar fi avut acces si priză niciodată nici zece Jordani Petersoni cu Julian Assange și Roger Waters la un loc - anume generația de tineri adolescenți din ziua de azi, care dacă nu ar fi fost Andrew Tate, ar fi căzut pradă îndobitocirii de pe Social Media sau ar fi îmbrățișat cultura legebetistopârț, ce este acum ridicată la nivelul de religie și impusă la nivel global în așa zisă Lume „Liberă” și „Civilizată”.

Prin faptul că Andrew Tate a „deturnat” milioane de tineri (dintre care majoritatea bărbați) din întreagă lume și nu i-a lăsat să cadă în brațele foarte primitoare și înșelătoare  ale Ideologiei curcubeului progresist, Tate a dat una dintre cele mai puternice lovituri celor care ne spun că în 2030 nu vom mai avea nimic dar vom fi fericiți și că bărbații pot să nască. 

Sper ca în momentul în care se va face lumină și tot Adevărul va ieși la iveală, îl gășiți „vinovat” pe Andrew Tate de salvarea a milioane de suflete și să trimiteți un gând bun tuturor celor care fac tot posibilul ca lumea să nu cadă în mâinile unor pedofili sataniști degenerați.   

În caz că acest articol v-a captat atenția și v-a plăcut cum pun problema, v-aș recomanda să citiți cele trei părți din Stăpânul Pionilor, pe care domnul Victor Roncea a avut bunăvoința să le urce pe site-ul Active News. Ele fac parte dintr-o culegere mai amplă la care lucrez de ceva timp și sper că vor prinde tiparnița anul acesta.

Prima parte – Șah și Groază – este o analiză a avenimentelor cotidiene și o analogie a acestora cu un joc de șah global, în care fiecare din noi e o piesă de pe tablă și cu toții avem un rol pe care trebuie să ni-l asumăm. https://www.activenews.ro/opinii/Alexandru-Gavril-Șah-și-Groază-179487

A două parte – Profeții despre Prezent – explică CE avem de făcut fiecare și care sunt obiectivele celor care s-au trezit cu adevărat și vor să participe la acest "Al 3-lea Război Mondial”https://www.activenews.ro/opinii/Profeții-despre-Prezent-de-Alexandru-Gavril-179916

A treia parte – Dușmanii Rațiunii – este un ghid în care veți afla CUM puteți anihila ideologic toaye panseluțele smiorcăite care credcă există 100 genuri si nu s-au hotărât încă la care veceu tre’ să meargă. De la Teoria lui Darwin până la Relativism, toate aceste Inepții Stângiste sunt demontate logic punct cu punct și explicate pe înțelesul tuturor.

https://www.activenews.ro/opinii/Rockerul-Alexandru-Gavril-Dușmanii-Rațiunii.-Cum-am-descoperit-că-Ortodoxia-este-Calea-Dreapta-180167

Pentru cei mai devotați "fani” ai mei, care au avut răbdare să citească până aici și care mi-au înțeles "Nebunia” și mesajul din textele astea interminabile, m-am gândit să vă fac cadou un mic spoiler despre un subiect din cartea mea.

Este vorba despre un fragment dintr-o analiză amănunțită a NPC-urilor, acele Non Playable Characters despre care vorbeam mai devreme și despre care probabil ați mai auzit. (Sigur ați auzit dacă ați jucat jocuri pe calculator sau o urmăriți pe Dănuța, a menționat și ea ceva foarte sumar despre acest subiect zilele trecute.

Cei care înțelegeți EXACT ce vreau eu să spun acum, voi probabil că deja îi suspectați de "NPC-ism” și îi analizați pe cei din jurul vostru. Vă sfătuiesc când faceți asta să țineți cont și de următoarele deducții logice și teorii la care am ajuns:

Vaccinarea în sine nu este o dovadă a NPC-ismului, însă putem afirma destul de lejer că aproximativ toate NPC-urile au respectat codul softului și s-au vaccinat.

NPC-urile nu sunt reduse din punct de vedere al Coeficientului de Inteligență (IQ), ci se situează undeva în zona medie, având capacitatea de a termină o facultate și de a se integra cuminți în sistem fără a atrage atenția asupra lor. Iar dacă pe cineva nu prea-l duce capul, asta nu garantează automat că acel "Prost” este un NPC. Nu-i deloc ușor să fii "Prost”. Ca să fii "Prost” trebuie să gândeșți.

Să gândești greșit și să iei decizii proaste, dar - A fi "Prost”  este rezultatul unui Dialog Interior cu un Interlocutor Imaginar care dă numai sfaturi eronate și își sabotează "Stăpânul”. 

Iar "Prostii” ies mereu în evidență, pe când NPC-urile doar merg cu turma, nu deranjează pe nimeni și trec adesea neobservate. 

NPC-urile nu sunt capabile să ia viața altor ființe sau să chinuie animalele, decât dacă se află în situații extreme de supraviețuire/autoapărare, nevoia de hrană sau când le comandă Autoritatea - Experimentul Millgram???

E cât se poate de logic și ușor de demonstrat faptul că pentru a fi capabil să te duci să omori un animăluț, sau a lua viață unui om, este nevoie ca în capul tău să îți "șoptească niște demoni” despre cum sa acționezi. 

Deci tot un fel de Dialog Interior. Frustrări, dureri, traume – irelevant. Vorbim despre un comportament FOARTE deviant care ar ieși în evidență imediat, și deja am stabilit că NPC-urile nu captează atenția. Cei care ați jucat seria Diablo, câte NPC-uri din jocuri vă vin acum în minte?

Și nu mă refer la cei din orașe cu care puteai "sta la bârfă”(Gossip) despre diferite personaje sau misiuni, ci efectiv la caracterele pe care nici "nu poți să dai click cu mouse-ul”. Un fel de natură vie, dar fără suflet și irelevantă în același timp. Ca desenele făcute cu ChatGpt. Asta nu înseamnă că dacă îți plac desenele făcute cu ChatGPT ești un NPC(deși ai șanse destul de mari), dar dacă "heităresti - Arta Digitală”, indiferent de motive, atunci SIGUR Nu ești NPC. Ye.

NPC-urile nu pot învața nici un instrument muzical sau să fie remarcați pe orice plan artistic cu rezultate notabile. Păi ca să poți să cânți, trebuie să-ți cânți în cap. Ca să poți să pictezi, trebuie să vizualizezi un "ceva” în mintea ta care să vrei să-l reproduci pe foaie. Așa că oricât n-aș suporta eu pe unii colegi de breaslă, trebuie să recunosc că dacă au ajuns la nivelul de a cânta cu alți muzicieni, deja nu-i mai pot suspecta de NPC-ism.

Mi-aș fi dorit poate ca "Roakerii care poartă chiloți pe față să fie NPC-uri” ca să nu fie dezamăgirea așa de mare, dar măcar mă bucur că această teorie sprijină puternic ideea anterioară conform căreia "Prostii” au Voce Interioară, doar că la ei e mai "Prost” calibrată. Iar asta poate avea rezultate multiple: luarea unor decizii proaste, comportament "Prost”, cântat "Prost”, "Ars Prost”, sau cel mai nefericit caz în care unii au făcut pe-a "Prostii” și au rămas așa. 

- din același motiv – lipsa capacității de a vizualiza cu ochii minții ce duce automat la incapacitatea de a evalua și a rezolva situații complexe în timp real, (unde este nevoie de a lua foarte rapid decizii ce implică foarte multe Variabile - alți jucători, traiectoria mingilor, strategii de lupta, organizarea propriei discipline și a antrenamentelor etc), NPC-urile nu pot practica Sporturi de Performanța la nivel profesionist.

Știu că poate mulți dintre voi credeți că "Fotbaliștii sunt Proști”. Felicitări! Poate după unele standarde, aveți dreptateDar măcar NU SUNT NPC-uri, iar asta confirmă încă o dată faptul că "Trebuie să Gândești ca să poți să fii Prost”.

- Am stabilit deja la punctul anterior că lipsa gândirii analitice este indispensabilă dezvoltării unei viziuni mai complexe asupra unor aspecte ale vieții, atunci putem să deducem că din această cauză NPC-urile nu prea pot ajunge în poziții și funcții cu factor decizional. Conform Principiului lui Peter, NPC-urile își vor atinge destul de repede în carieră nivelul maxim de Competență.

"Polițiștii sunt Proști”- ACAB etc, este iarăși o idee adânc înrădăcinată în Mentalul Colectiv. Și poate că iar unii aveți dreptate, dacă îi comparați cu voi. Țînând cont de toate experiențele personale pe care le-am avut cu Poliția Română, mai ales în pLandemie, mi s-a demonstrat nu doar că Polițiștii NU prea POT fi NPC-uri, sau că NU sunt "Proști” deloc, ba chiar că majoritatea sunt Oameni buni.

Ca să ALEGI că vrei să te faci polițist, e nevoie de lungi procese de conștiința și de introspecție, în care apare și posibilitatea de a muri la datorie sau a lua viața altor Oameni.

 Nu cred că vrea nimeni să se facă jandarm ca să se ducă să bată suporteri pe stadion, decât dacă e vreun dement traumatizat în copilărie. Sau că un tânăr bărbat intrat pe porțile Academiei de Poliție se gândește că motivul principal pentru care își va sacrifică cel puțin patru ani din viață este aceala de a da amenzi de circulație sau a mânca gogoși până ajunge la o singură dimensiune - RAZA.

Nu, cei care îmbrățișează această meserie au pe umeri un fel de Gardian Imaginar, o prezență constantă în mintea și în viața viitorului polițist încă din copilărie. E ca o combinație între o Nevoie de a face bine, o Nevoie de a fi corect și alergic la Nedreptăți și o Nevoie de Ordine. Un fel de "Genă de Polițist”dar mai pe Spiritual.

Că unii au ajuns Corupți, Burtoși, Răi și Urâți, asta se poate întâmpla din diverse motive, dar în esență e pentru că Gardianul Imaginar a părăsit "Puntea de Comandă”a Polițistului. Dacă ai înțeles ce am explicat aici iar până acum ai considerat toată viață că "Polițișții sunt Proșți”, sper ca de acum încolo, când vei avea de-a face cu "Organu’”, să ții cont de teoria lu’ Oaie: "Cu o extrem de mică marja de eroare, datorată mereu excepțiilor care confirmă Regulă, putem afirmă că "la începutul carierei”, (și aici mă refer la Școală de Poliție, nu meseria în sine, deoarece există posibilitatea că unii mai slabi de înger să aibe parte de o experiență traumatizantă în timpul Școlii și Gardianul să înceapă să-și piardă di influență) aproape toți Polițiștii au fost Oameni Buni”. Folosește-te "elegant” de această informație.

la fel ca și Polițiștii, Militarii și Pompierii au nevoie de o Voce Interioară  puternică pentru a-și decide meseria. Iar în acele procese de conștiință pe care le ia în adolescență înainte de a se înrola în armata (Pompierii sunt tot Militari), tânărul viitor brav apărător al Patriei are de vorbit singur și despre variantele în care există mereu posibilitatea de lua viața altor oameni sau a muri în orice zi sub dărâmăturile unui incendiu. Adică toată aceste categorii de oameni, își gestionează destul de bine Frica de Moarte, acest veșnic "Dușman al Rațiunii”.

Deci putem foarte logic să afirmăm că persoanele care se înrolează BENEVOL în Armată și devin Soldați Profesionișți, pentru a decide să adopte un stil de viață și o carieră militară în care există probabilitatea de a-ți pierde viață zilnic chiar și pe timp de pace, au nevoie de un Dialog Interior.   

În concluzie, în războaie NU MOR NPC-uri. Așa că pentru cei care se bucură că mor oameni ”neimportanți” și  "orci urați și răi”în războiul din Ukraina, indiferent din care tabără, din păcate țin să vă anunț că tocmai v-am făcut să conștientizați că acolo Zilnic, Mor Suflete și nu Carcase GoaleIar asta nu prea e bine, indiferent de ce parte a războiului ai fi, de ce prenume ai avea, dacă ești vaccinat sau nu, în ce Dumnezeu crezi, câți bani ai, ce muzică asculți, dacă ai purtat masca sau dacă mănânci carne sau buruieni. Indiferent de vârstă, ocupație, culoare sau ce echipă de fotbal preferată ai, putem să cădem de acord că dacă dispar Suflete, nu-i bun.

Iar ca să nu mai moară Suflete există O SINGURĂ variantă – PACEA imediată și Încetarea Focului. Condițiile de pace, împărțirea teritorială, cine e vinovat, etc, este absolut IRELEVANT în acest moment.

Dacă cunoașteți persoane care manifestă bucurie reală pentru că undeva mor oameni, indiferent că sunt ruși, ucrainieni, mercenari sau militari Nato, în Ukraina dispar Suflete care în marea lor majoritate au fost cândva ale unor Oameni Buni, încercați să va distanțați de acele creaturi deoarece nu mai au nimic pur de oferit.

Iar dacă după calculele unor deștepți asimptomatici, faptul că eu nu vreau să mai moară Suflete mă face Putinist, atunci îmi voi purta insigna cu Mândrie până la moarte și după. Faptul că nu-mi doresc un final fericit pentru Zelensky, asta nu înseamnă că vreau ca Armata Rusiei să treacă toată Ukraina sub șenile și să moară oameni nevinovați în fiecare zi.

Nu, singura ALTERNATIVĂ Universal Valabilă la Război este – Pacea. Atât. Că poate ne dorim ca Pacea să fie favorabilă uneia dintre părți, asta este IRELEVANT, prima opțiune a oricărui om sănătos la cap trebuie să fie MEREU - Pacea.

Cine vrea ca să "moară orci sau ukrii”, ori nu e sănătos la cap, ori de la prea multe doze Magice, măști purtate și bunici salvate i-a putrezit Sufletul, ori NU avea Suflet de la începutDeci se pare că acești behaitori în cor au șanse mari să fie NPC-uri.

-        Bonus Info: "Npc-ismul” se observă la ochi. La fel ca și nivelul de Inteligență sau concentrația de "Răutate”.

-         High Level Conspiracy: Daca Andrew Tate are o oarecare legătură cu programarea NPC-urilor?

Îmi cer scuze  pentru "partea de publicitate” de mai sus, mai vreau doar să vă spun că în cartea mea veți găși multe informații despre NPC-uriVoce Interioară și Monologul Interior, organizarea vieții bazată pe Probabilități, posibilitatea ca noi să trăim într-o Simulare, viața că un imens RPG (role play game) sau alte ipoteze despre Lumea Înconjurătoare.

Le dedic această paranteză despre "NPC-uri” tuturor celor care au auzit acest cuvânt și care încă nu știu ce înseamnă "Non Playing Character” dar au înțeles "conceptul” și sper că și-au dat seama cât de cât la ce tipologie de oameni mă refer când spun "NPC-uri.”

Așadar Dănuța, data viitoare când vrei să știi despre NPC-uri, dacă dai search pe google "Ce sunt NPC-urile?” sunt șanse foarte mari să dai peste acest articol, nu trebuie decât să ai Răbdare și să-l citești pe tot. 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
  • Cris18 03.04.2023 19:33
    Mi-am facut cont special pentru a va scrie urmatoarele,nu cumva vin niste vremuri unde urmeaza cenzura si chiar pana si voi,Activnews,va transformati/sunteti opozitie controlata? Nu inteleg la ce am citit mai sus,opozitie controlata sunt cine,cei ce nu pun botul la mascotele Tate(fratii Tate, aia care ne zic in filmari ca mai bine faci sex cu un barbat transexual care arata bine decat cu o femeie urata)? Bai,il citesc pe baiatul de la Reactiunea pe facebook,Telegram,si-i citesc si site-ul Evadare ro,nu vad unde este opozitie controlata in afara ca nu pune botul la deturnarea atentiei oilor cu ajutorul fratilor cocalari Tate si ca nu le tine partea. Faceti un exercitiu si luati-i site-ul la puricat. Ps. Rockerul asta infatuat crede c-a demascat pe cineva care face opozitie controlata,asa e,a demascat,s-a autodemascat mai precis!
  • DREPTATE !!! 04.04.2023 16:34
    baiatu de la Reactiunea pe site-ul evadare.ro face reclama la aderareae Romaniei in Schengen , deci se pare ca se cam pupa treaba cu Opozitia Controlata
  • Patriot Roman 04.04.2023 23:14
    Gata babbaietzi v-a activat art. lu Oaie ? V-atz si fkt cont rapid ca sa-l combatetz proletar si neomarxist?Sint de acord cu Oaie cu tot art. lung ca o zi de post negru. Ar fi bn sa sintetizez art.sa fie pt.inceput macar la jumate din cit e acum. Art. lui va demasca din nou, o tzinetzi in diversiuni p acilea de alea d jmekerie comunista de infierare prolecultista.
  • Star 04.04.2023 01:06
    Mi-am făcut si eu cont special pentru a raspunde la acest sinistru, dar foarte subtil, articol. Cel care a redactat articolul îi vine greu sa recunoască ca de lupta, de fapt, cu patima desfrâului, chiar dacă nu o practica. Cum poti afirma ca acești descreierați au făcut bine, când videochatul (deși m-a ferit Dumnezeu sa intru pe așa ceva vreodată) poate aduce dureri in familii prin lipsa de bănuți (care sunt dati videochatului), purtare urâta a sotului fata de soție ca nu arată si ca nu se comporta precum descreieratele alea din video-chaturi? Aaaa, apropo, Dumnezeu nu a ars numai Sodoma, ci a ars si Gomora, unde se practicau, printre altele, oralul, analul si alte mizerii venite direct din iad intre un barbat si o femeie!!! Iar mizeriile astea cred ca le practica orice femeie care accepta videochatul. Dar asta nu înseamnă ca nu au fost pedepsiți la fel precum homosexualii!! Vai si amar celui atât fraților Tate, cat si susținătorilor acestuia, precum celui care a scris articolul!!!

    P.S. Legat de argumentul sărăciei, in literatura patristică exista nenumărate exemple de femei sărace care nici nu s-au gândit sa câștige bani din așa ceva, distrugând, practic, familia unuia sau a altuia, acesta nu este un argument pentru practicarea unor asemenea aberații din iad. Dumnezeu sa ne lumineze pe toți!
  • DREPTATE !!! 04.04.2023 16:36
    exista ceva mai important decat orice fel de literatura, si aia se cheama Intelepciunea din Batrani. Iar in cazul asta, ea zice asa :"Fa-te frate cu dracul pana treci puntea".
  • Star ► DREPTATE !!! 04.04.2023 17:08
    Dacă te faci frate cu îngerul demonic te va ajuta el pana la urma ca sa ajungi la sapa de lemn. Hristos spune clar in Sfânta Scriptura ca nu se poate sluji la doi domni, ci numai la unul singur. Raiul e rai, iar iadul e iad. E adevărat ca sunt trepte si acolo, dar “nimic necurat nu intra in Împărăția lui Dumnezeu”.
  • Dorel Timpa 04.04.2023 09:23
    Scuza-ma, da eu cred

    că frații dinami - tate nu sunt chiar așa de nevinovați cum par, de unde p.... masii mașini, de lux, nu dacii, căsoaie că un muncitor nici în zece vieți nu își poate lua, din munca cinstita, bani cu sacii, pai bai fratele meu, ăștia sigur făceau ilegalități.
    Daca aveau salariu din Romania, dacă munceau la un patron, își permiteau traiul luxos?
    Nu.
    Eu sunt de părere că nu au mai cotizat sau au cotizat mai puțin decit trebuia, și au fost atenționați, deocamdată, cu trei luni de cantonament la Rahova, asta numa așa, ca sa le vina mintea la cap.

    Toate cele bune .
  • DREPTATE !!! 04.04.2023 16:32
    pai una e sa fie judecati pentru ca faceau afaceri ilegale sau nu plateau taxe etc. si alta e sa fie vazuti ca niste proxeneti care bat femeile. E o diferenta destul de uriasa de perceptie nu credeti?
  • Dorel Timpa ► DREPTATE !!! 04.04.2023 17:06
    Îți dau un pont,

    poate nu se dorește ca dinamitele tate sa fie arestați pentru evaziuni fiscale sau afaceri ilegale, că atunci veneau divulgați și descoperiți partenerii lor de ilegalități, care, nu-i așa, nu trebuie să apară la interval, așa că, le-au inventat povestea asta.
    Posibil că așa s-a întâmplat, posibil că aveau și ocupațiile (că meserie nu pot să-i zic) pentru care au fost săltați acuma.
  • Claudiu12 04.04.2023 11:19
    La sfarsitul acestei pagini apare o sugestie pentru un alt articol scris de Alex Gavril cu titlul: cum am descoperit ca ortodoxia e calea ce- a dreapta.
    Bai baiatule si voi cei de la Active News care i-ati publicat aceasta incercare de spalare a acestor personaje fratii Tate care lucreaza in industria pornografica:
    Asta invata ortodoxia? Daca esti sarac si urmeaza sa iti pierzi casa, te apuci sa te dezbraci in fata camerei si sa iti bagi degetele si alte accesorii in vagin? Asta ne spune acest Alex Gavril la inceputul articolului, asta a inteles el din Ortodoxie.
    Mai dezamagit sunt de voi, Active News, ca ati publicat mizeria asta
  • DREPTATE !!! 04.04.2023 16:29
    Unde zice asa ceva? Ori nu prea stii sa citesti ori inventezi din burta ca sa distrugi credibilitatea cuiva. Intrebarea este pusa ipotetic intr-o situatie "cu cutitul la gat pentru" : Daca ai de-ales intre prostitutie si videochat, ce ai alege" ?

    Dar stiu foarte bie ca ai inteles foarte bine, doar ca ai vrut sa mananci rahat :)
  • Star ► DREPTATE !!! 04.04.2023 17:05
    Dar de ce trebuie sa alegi intre prostituție si video chat? Alte locuri de munca nu mai sunt pe pământul acesta decât doar acestea ieșite din iad, care distrug familii? Aaaa, am înțeles, de fapt fetelor respective nu prea le place munca, de aceea prefera așa ceva…scopul scuza mijloacele, nu contează ca va calca pe cadavre…
  • DREPTATE !!! ► Star 04.04.2023 19:09
    voi ati lipsit la scoala sau conditia voastra nu prea va ajuta sa intelegeti notiuni mai complexe cum ar fi cuvantul "IPOTETIC"... e scris acolo, destul de clar. Stiti ce inseamna?
  • Mars.60 Stefan 7649 ► DREPTATE !!! 04.04.2023 18:07
    "Daca ai de-ales intre prostitutie si videochat, ce ai alege" ?
    Pai si videochat-ul ce este, tot adulter, prostitutie, pacat grav spiritual!
    Pentru cei ce au minte sa inteleaga, daca va temeti de Dumnezeu
    si tineti la suflet si la mantuire, uite ce trebuie sa alegeti:

    Matei 5:27-32
    27. Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârșești adulter".
    28. Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a și săvârșit adulter cu ea în inima lui.
    29. Iar dacă ochiul tău cel drept te smintește pe tine, scoate-l și aruncă-l de la tine, căci mai de folos îți este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul să fie aruncat în gheenă.
    30. Și dacă mâna ta cea dreaptă te smintește pe tine, taie-o și o aruncă de la tine, căci mai de folos îți este să piară unul din mădularele tale, decât tot trupul tău să fie aruncat în gheenă.
    31. S-a zis iarăși: "Cine va lăsa pe femeia sa, să-i dea carte de despărțire".
    32. Eu însă vă spun vouă: Că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, o face să săvârșească adulter, și cine va lua pe cea lăsată săvârșește adulter.
    .................................
    Deci aveti grija ce vorbiti. Dumnezeu aude si vede tot.
    Evrei 10:30-31
    30. Căci cunoaștem pe Cel ce a zis: "A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti". Și iarăși: "Domnul va judeca pe poporul Său".
    31. Înfricoșător lucru este să cădem în mâinile Dumnezeului celui viu.
  • Carbid 04.04.2023 21:17
    Măi baiete apucate si scrie o carte si mai lasă-ne cu articole de-astea...
    De unde stiu eu că nu chiar dumneata esti opoziție controlată? Prea le știi pe toate...
    Video-chat, preacurvie, prostituție sunt același lucru...
  • ActiveNews Romania 05.04.2023 05:26
    Sunt oameni cu meserii neonorabile - neinterzise din păcate de statul din care facem parte, ba chiar încurajate de politicieni și mafiile din administrațiile locale și centrale - și chiar neortodocși dar care prin discursul lor au salvat de la moartea sau accidentarea prin inoculare cu seruri experimentale zeci sau poate sute de mii de oameni. În timp ce există oameni cu meserii foarte onorabile - doctori, parlamentari, purtători de cuvânt etc -, chiar duși la biserică, care au trimis la moarte prin pozițiile lor zeci poate sute de mii de oameni, în România (vedem cazurile de preoți care mor pe capete, cu tot cu fiii și fiicele lor, care dacă scapă ajung spre recuperare în cine știe ce spitale din străinătate, grav afectați, pe viață). Ei bine, în fața tuturor acestor „onorabili” care i-ar vrea la închisoare - din motive de discurs, nu altceva - sau lapidați pe neonorabilii în cauză, Cineva zice „cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra”. Cam asta am înțeles noi că vrea să spună autorul.
  • Mars.60 Stefan 7649 05.04.2023 10:33
    OK! Si cu milioanele de "consumatori" de videochat ai fratilor cu meserii neonorabile, cum ramane? Pe ei, inoculatii fratilor Tate cu desfrau si perversitate promovata prin videochat, cine-i va salva de la ADEVARATA MOARTE, pentru ca "Fericiți cei ce spală veșmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieții și prin porți să intre în cetate! Afară sunt câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna!" Sa salvezi un om de la moartea fizica prin discurs pentru a-i da in dar moartea vesnica (a-l ucide spiritual) prin videochat e mai grav decat pare la prima vedere, e demonic. Nu-mi doresc ca fratii Tate sa fie inchisi din motivul ca sunt antisistem, ci sa plece si sa nu mai pacatuiasca. Iar autorul sa incerce sa spuna mai mult in mai putine vorbe, pentru ca doar voia lui Dumnezeu se va face, nu a noastra a oamenilor plini de desertaciune.
  • INJECTIA FINALA 05.04.2023 08:25
    Articolul este excelent.
    Demonteaza tehnicile de manipulare ale "opozitiilor controlate" folosite la greu in lumea de azi.
    Trolii ce'au sarit sa latre (nu vorbesc de comentatorii de buna credinta care pot avea dreptate in anumite privinte) sunt in serviciu comandat, sunt din haita controlata.
    Ataca ei fluviile de gunoaie, de puroi, de moarte si smintire ce se devarsa zilnic prin televiziuni si canalele mainstream ?...
    Numai comentatorii crestini, cei sinceri, tematorii de Dumnezeu, pot face opozitie reala, curata, efectiva.
  • Dumitru Lazar 05.04.2023 08:36
    Inca odata : ne dam drepti , patrioti si credinciosi , dar luam apararea proxenetilor , chatistilor si a femeilor usoare .Bravo !
  • INJECTIA FINALA 05.04.2023 08:41
    *Va spun doar așa, pe scurt... Andrew Tate are meritul de a fi Singurul Influencer care a livrat Mesajul Adevărat – de la „conspiratiile” anti masca, anti vax, anti Greta Coteț, existenta Matrix-ului social, totodată explicând multor milioane de tineri debusolați cum să-și îmbrățișeze masculinitatea și cum să facă față mai ușor problemelor vieții de adult. La acești oameni nu ar fi avut acces si priză niciodată nici zece Jordani Petersoni cu Julian Assange și Roger Waters la un loc - anume generația de tineri adolescenți din ziua de azi, care dacă nu ar fi fost Andrew Tate, ar fi căzut pradă îndobitocirii de pe Social Media sau ar fi îmbrățișat cultura legebetistopârț, ce este acum ridicată la nivelul de religie și impusă la nivel global în așa zisă Lume „Liberă” și „Civilizată”
Ultima oră

23:12

Este publicul pregătit pentru adevărul despre vaccinurile Covid? Dr. Pierre Kory, despre lărgirea “fereastrei Overton” și modul cum dovezile și afirmarea adevărului sunt tot mai greu de ignorat de către mass-media dominantă

22:00

Pr. Ioan Istrati: Sfânta și Marea Joi - Dumnezeul cerurilor, răpus de iubire, ajunge atât de aproape de oameni, încât este călcat în picioare de cei care au iadul drept acoperământ

21:07

Vaccinul Gardasil a provocat cancer de col uterin unei tinere, care ulterior a murit la doar 22 de ani

20:30

Un sfânt "FĂRĂ SCAUN LA CAP": Sfântul anticomunist Gavriil Georgianul, omul care a dat foc unui portret al lui Lenin de pe Comitetul Central al Partidului Comunist din Tbilisi chiar de „1 mai muncitoresc”

19:24

Robert Malone, conferință la București: „Să facem Europa măreață din nou!” Pericolul tehno-totalitarismului. Elitele globaliste sunt extrema stângă. Tehnologia de război psihologic implementată deja este o încălcare a drepturilor omului - VIDEO

18:20

Colegiul Medicilor îi spală pe medicii implicați în decesele suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon

17:45

Părintele Bogdan Florin Vlaicu: Miercurea Mare - ziua contrastelor duhovnicești. 1 mai: respectarea Postului Mare versus obiceiul îmbuibării de 1 mai muncitoresc comunist

16:30

A murit un mare artist: Rodion Gheorghiță, sculptorul care restituia României operele dispărute ale lui Constantin Brâncuși

16:03

Scene de coșmar într-un supermarket din Cluj. O femeie de 50 de ani a făcut infarct sub privirile șocate ale clienților și angajaților

15:41

S-a predat Donald Trump? – Statul Paralel pare că îi pregătește un nou mandat la Casa Albă

15:18

Manifestații pro-Palestina în marile campusuri universitare din America. Zeci de arestări în rândul protestatarilor - VIDEO

14:22

Danemarca renunță la Ozempic, medicamentul pentru diabet care provoacă o explozie de efecte adverse

13:50

Tucker Carlson, interviu cu Aleksandr Dughin, ”creierul lui Putin” - VIDEO

12:30

Când a fost primul ”1 Mai muncitoresc” în România. ”Ziua Muncii” cu defilarea comunistă din București, într-o filmare de epocă din 1964 - VIDEO

11:49

Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea