Revoluționarul timișorean Marius Mioc: În noaptea de 16 spre 17 decembrie, toți arestații eram ca sardelele în sediul Miliției. VIDEO

De Marius Mioc  /  

Foto: rfi.ro

Foto: rfi.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În decembrie 2016, la aniversarea revoluției, am dat un interviu pentru TVR Timișoara.

Subiectele interviului au fost evenimentele din decembrie 1989 și blogul Marius Mioc.

Am procurat între timp înregistrarea, pe care o prezint și cititorilor ActiveNews împreună cu transcrierea ei.

Transcriere înregistrare:
00:05 Simona Boțoc-Popovici: În 1989 a sperat din tot sufletul că va cădea Ceaușescu. A ieșit în stradă. El și alții ca el, din care mulți au plătit cu viața, au făcut ca visul să se împlinească. Întoarcem încă o filă din istoria revoluției din 1989 în interviul ediției. Eu sînt Simona Boțoc-Popovici. Vă mulțumesc că ne-ați fost alături și vă doresc o seară minunată. Pe curînd.
00:31 Cosmin Jitariuc: Doamnelor, domnilor, bun găsit la interviul ediției. Am trecut de jumătatea lunii decembrie și e momentul să răsfoim file din istorie. Istorie nu foarte îndepărtată, dar foarte importantă pentru Timișoara și România. Vorbim de revoluția din decembrie 1989. Alături de mine, în studioul jurnalului regional se află domnul Marius Mioc, unul dintre cei care a participat atunci, în decembrie 1989, la revoluție, și care ține oarecum vie partea de istorie, prin blogul pe care îl gestionează. Bună seara, mulțumesc că sînteți aici.
01:04 Marius Mioc: Bună seara.
01:05 Cosmin Jitariuc: În primul rînd, haideți să ne amintim un pic de acele momente de acum 27 de ani. Iată, au trecut 27 de ani. Ce v-a motivat pe dumneavoastră să ieșiți atunci în stradă?
01:16 Marius Mioc: Eram student pe vremea aceea. Eram profund scîrbit de regimul comunist, în care nu exista libertate și văzusem în țările din jur că se schimbă ceva. Și m-am gîndit că este foarte posibil să apară și la noi o schimbare. În 16 decembrie 1989, cînd am trecut prin Piața Maria, am văzut lumea adunată, și mi-am zis, de atunci m-am gîndit că este posibil ca acesta să fie prilejul pe care-l așteptăm. Și m-am alăturat și eu acelei mulțimi, care la vremea respectivă era, poate sub 200 de persoane, pașnici, cu lumînări în mîini, unii. Ulterior s-au strigat lozinci. S-a anunțat întîi că o să vină pompierii. Atunci s-a început să se strige lozinci – jos Ceaușescu!, s-a cîntat „Hora Unirii”, „Deșteaptă-te române!”. Ulterior au și venit trupe ca să ne împrăștie. Dădeau cu apă, fugeam, ne regrupam după ce treceau. Și pînă la urmă ne-au împins de acolo, de lîngă… era casa pastorului Tokes. La vremea aceea știam destul de vag despre dînsul. Știam că este un dizident, nu știam foarte multe amănunte.
02:37 Cosmin Jitariuc: Nefiind reformat.
02:38 Marius Mioc: Nu. Nefiind reformat, dar am observat și în mulțimea respectivă se vorbea românește, în mare majoritate, cînd am ajuns eu acolo. Ulterior, după ce ne-au împins din zona respectivă, ne-am regrupat la podul care merge spre centru. Atuncea, era așa o situație staționară, ca să zic. Mai strigau cîțiva lozinci, mulți erau pe margine, pe trotuare, nu se implicau foarte mult, dar se uitau. Numai un grup, un nucleu mic, era mai activ. Și pe urmă au înaintat scutierii, băteau cu bastoanele în scuturi ca să ne sperie, și au înaintat să ne împingă peste pod. După chestia asta eu m-am gîndit hai să le spun oamenilor să revină și a doua zi. De fapt, și înainte de asta strigasem lozinca „și mîine să venim!”, nu foarte, n-a prins foarte bine lozinca asta la mulțime, dar era un gînd al meu că trebuie să continuăm. Să nu se întîmple ca la Brașov, cînd după un scurt foc de paie s-a terminat tot. Atuncea m-am dus printre oameni și le-am spus „mîine la 5 după-masă întîlnire în Maria”, adică în Piața Maria, unde de fapt fusese și pînă atunci manifestație, Piața Maria fiind lîngă casa pastorului.
04:01 Cosmin Jitariuc: V-ați asumat acest rol de a transmite mesajul…
04:02 Marius Mioc: Da, da. Exact. Ulterior am plecat. Nu mai rămăsese multă lume în zona respectivă. Erau două grupuri de manifestanți, unii pe splaiul Tudor Vladimirescu, lîngă „Flora”, și alții împinși către Catedrală, peste pod. M-am dus, printr-un ocol, și la cei de lîngă „Flora”, și după aia am mers prin oraș să spun „mîine la 5 după masă întîlnire în Maria”. Am fost la gara de Nord, am intrat acolo, lumea din gară, să le spun. Cînd am ieșit din gară am văzut că fug niște milițieni după mine. Am fugit și eu. M-au prins. M-au băgat pe bulevardul Republicii, aveau ei un sediu, și după aia m-au dus la miliția județeană. Acolo era plin. Deci tot aduceau, toată noaptea respectivă au tot adus arestați.
04:50 Cosmin Jitariuc: În 16 spre 17.
04:51 Marius Mioc: Da. În noaptea de 16 pe 17 au tot adus arestați, ajunseserăm la sfîrșit, ca sardelele stăteam. Și ulterior, în 17 dimineața ne-au dus la penitenciarul din Popa Șapcă. După… în penitenciar am stat pînă în 19. Și acolo a fost o anchetă. Ne lua pe rînd la anchetă. Eu am povestit, am o carte, adică mai multe cărți am publicat, în care am și scris ce am făcut mai pe larg, nu știu dacă e timp acuma.
05:25 Cosmin Jitariuc: Da, nu avem foarte mult timp. Dar, foarte pe scurt, ancheta, cum decurgea ancheta? Erați duși la întrebări? Erați…
05:31 Marius Mioc: Da. Deci ancheta cea mai dură anchetă a fost cînd m-au reîntors la sediul miliției județene. Și acolo am fost cel mai dur anchetat, cu bătaie, cu… Întins pe burtă și lovit peste spate, peste tălpi, peste picioare, pentru a spune tot ce am făcut, pentru a spune cine au fost organizatorii. Mă rog, toate aceste amănunte să le dau.
05:58 Cosmin Jitariuc: Cît timp ați rămas închis. Cînd ați ieșit din detenție?
06:03 Marius Mioc: În 22 decembrie, în 22 decembrie. Nouă ne dăduseră deja și haine de pușcăriași. A fost o anchetă în 21 pe 22, care a fost fără bătaie. Chiar am remarcat că era fără bătaie această anchetă, și după aceea în 22 după-masă văd că ne dă hainele înapoi, hainele noastre civile, și ne urcă într-o dubă. Noi nu știam exact ce s-a întîmplat. De fapt, fugise Ceaușescu. Și noi nu știam exact ce s-a întîmplat. Ne uităm prin gemulețul dubei. Vedem lume cu steaguri, așa, parcă veselă. Era șoferul dubei și cu încă un însoțitor în cabina șoferului. Ăia făceau așa cu mîna, prietenoși către oamenii de afară. Noi nu știam ce se întîmplă.
06:55 Cosmin Jitariuc: Părea altă lume față de cea pe care ați lăsat-o.
06:57 Marius Mioc: Da. Și ne-am gîndit „o fi căzut Ceaușescu?”. Să știți că tot timpul eu m-am gîndit că e o posibilitate să cadă Ceaușescu. Și eu chiar, în 16 decembrie, asta a fost gîndul meu că regimul poate fi răsturnat. Eu n-am crezut nici o clipă că sistemul represiv este atotputernic. Și și în timpul cît am stat închis, mereu aveam această nădejde că va cădea. Și zic: poate a… s-a întîmplat ceva? Hai să forțăm ușa dubei. Am forțat-o și am sărit din mers din acea dubă. Am fugit repede să nu vină după mine, iar să mă aresteze. Am intrat într-o curte și acolo am aflat de fapt că a fugit Ceaușescu.
07:35 Cosmin Jitariuc: Cum ați văzut lumea, nu imediat după aceea, nu în ziua aceea cînd ați recăpătat libertatea și ați pătruns într-o lume liberă. Cum vi s-apărut că e lumea asta de după ’89? Cum a arătat România în toți anii ăștia?
07:51 Marius Mioc: Deci vă referii la toți cei…
07:53 Cosmin Jitariuc: La cei 27 de ani, da, așa. Adică sînteți dezamăgit, este ce vă așteptați să se întîmple atunci? Se putea schimba? Se putea să fie altfel?
08:03 Marius Mioc: Înainte hotăra partidul pentru toată societatea. Acuma fiecare are posibilitatea, are libertatea să își aleagă calea în viață. Înainte era și repartiție, primeai repartiție cînd terminai facultatea, nu îți alegeai tu…
08:16 Cosmin Jitariuc: Da, părea mai sigură oarecum lumea atunci.
08:20 Marius Mioc: Desigur, dar eu zic că este mai bine acum. Există libertate, există democrație. Iată, am avut alegeri libere. Poporul și-a ales conducătorii pe care i-a dorit. Nu au fost impuși de nimeni. Eu zic că progresul este vizibil.
08:35 Cosmin Jitariuc: De ce există acest blog pe care-l administrați – mariusmioc.wordpress.com?
08:41 Marius Mioc: Pentru a… Acest blog este în principal consacrat revoluției din ’89.
08:46 Cosmin Jitariuc: Știu, dar de ce? De ce țineți la el, de ce lucrați la el?
08:51 Marius Mioc: Păi eu încă imediat după revoluție, din ’90, am început să scriu pe acest subiect. Am văzut că se minte foarte mult, se falsifică istoria. Și am publicat în ziare la vremea respectivă. După aceea am scos niște cărți. În 1994 am avut prima mea carte – „Falsificatorii istoriei” se cheamă – exact pe această temă a falsificării istoriei. Și ulterior, apărînd internetul, am considerat să-mi continui practic activitatea pe care o avusesem pe internet. Prin acest blog în care am pus filmări din decembrie 1989, fragmente din emisiunea televizată din ’89, documente care sînt. Pentru că multă lume zice că așteptăm să se deschidă arhivele. Dar există o cantitate uriașă de documente care e deja disponibilă și care văd că nu prea interesează.
09:40 Cosmin Jitariuc: Asta voiam să vă întreb: Cercetează cineva aceste documente?
09:40 Marius Mioc: Foarte mulți, foarte mulți se plîng că nu au acces la arhive, dar există foarte multe documente deja disponibile. Nu interesează pe acești așa-ziși doritori de adevăr.
09:53 Cosmin Jitariuc: Redeschiderea dosarelor revoluției credeți că va duce la clarificarea misterelor care planează în jurul acelor momente?
10:02 Marius Mioc: Eu de multă vreme spun că nici nu este așa de misterioasă revoluția, că multe lucruri se știu și sînt lămurite. Trebuie doar recunoscute, inclusiv juridic. Deci noi avem o problemă nu de necunoaștere a adevărului ci de nerecunoaștere a adevărului. Avem o campanie de falsificare a istorie prin care unii criminali din ’89 au fost declarați eroi. Cum ar fi de pildă generalul Vasile Milea. Imediat după ce s-a sinucis a fost declarat erou și și în prezent încă mai are străzi…
10:35 Cosmin Jitariuc: Sînt străzi care-i poartă numele.
10:36 Marius Mioc: …cu numele lui, deși există documente foarte clare că a dat ordin să se tragă. Deci nu e o chestie că noi dorim, așteptăm să se deschidă nu știu ce arhivă ca să aflăm că Vasile Milea a dat ordin să se tragă. Documentele există, de la începutul anilor 90 au fost publice. Cu toate acestea nu se schimbă nimic.
10:53 Cosmin Jitariuc: O ultimă întrebare. V-ați simțit manipulat atunci, în ’89?
10:56 Marius Mioc: Nu m-am simțit manipulat. Eu asta am dorit, să cadă Ceaușescu, și asta am realizat.
11:00 Cosmin Jitariuc: Mulțumesc, mulțumesc mult pentru prezența aici în Jurnal Regional. Timpul e destul de scurt. Doamnelor, domnilor, mulțumesc pentru atenție. O seară frumoasă. La revedere.

Mai citește:
–  16 decembrie 1989: manifestanții n-au fost totdeauna mioritici și nici nu trebuiau să fie mioritici (2 video)
– Generalul Vasile Milea, cetățean de onoare al comunei Lerești (Argeș). O treaptă calitativ nouă a propagandei ceaușiste

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Cosmin32 16.12.2021 17:54
    Ce este comunismul?

    Statul este un paravan pentru bancherii centrali evrei masoni care dețin "datoria" sa.

    Rakovsky i-a spus anchetatorului său că bancherii au creat statul comunist ca pe o "mașinărie a puterii totale" fără precedent în istorie. În trecut, din cauza multor factori, "a existat întotdeauna loc pentru libertatea individuală. Înțelegeți că cei care deja conduc parțial națiunile și guvernele lumii au pretenții de dominație absolută? Înțelegeți că acesta este singurul lucru la care ei nu au ajuns încă". (sublinierea îmi aparține)

    "Scopul francmasoneriei este triumful comunismului."

    "Bancherii caută puterea totalitară" Actualizat din 2013
    de Henry Makow, Ph.D.

    Majoritatea oamenilor cred că comunismul este o ideologie dedicată apărării muncitorilor și a săracilor. Acesta a fost un șiretlic incredibil de reușit care a manipulat milioane de oameni.

    În spatele acestui artificiu, "comunismul" este dedicat concentrării întregii bogății și puteri în mâinile cartelului băncilor centrale (Rothschild și aliații lor), deghizând-o în putere de stat.

    Cartelul băncilor centrale este monopolul suprem. Acesta deține un monopol aproape global asupra creditului guvernamental. Obiectivul său este de a transforma acest lucru într-un monopol asupra tuturor lucrurilor - politice, culturale, economice și spirituale. Un guvern mondial = monopolul Rothschild = comunism.

    Orice ideologie care concentrează și mai mult bogăția și puterea în mâinile "statului" este comunism sub o altă formă. Aceste ideologii - socialismul, liberalismul, fascismul, neoconservatorismul, sionismul și feminismul - sunt fațade pentru "comunism" și sunt organizate și finanțate de cartelul băncilor centrale. Evenimentele actuale sunt toate concepute de bancherii centrali pentru a crește puterea guvernului.

    SIMFONIA ROȘIE

    După "Protocoalele bătrânilor din Sion", "Simfonia roșie" este cea mai bună revelație a stării reale a lumii noastre.

    "Simfonia Roșie" este un interogatoriu din 1938 al poliției secrete staliniste (NKVD) asupra lui Christian Rakovsky, un insider sovietic văzut aici alături de Leon Trotsky, colegul evreu și agent Rothschild. Textul se găsește online sau în Des Griffin, Al patrulea Reich al bogaților.

    Am prezentat cititorilor mei acest document exploziv ( https://www.henrymakow.com/000275.html ) de 50 de pagini în 2003. El înlătură vălul de pe istoria modernă și explică adevăratul sens al Revoluției, al comunismului, al francmasoneriei și al războiului. Nu a fost destinat să devină de notorietate publică. Traducătorul, un anume Dr. J. Landowsky, a făcut o copie neautorizată.

    Experimentul uman este pus în pericol de interesele private care au uzurpat pretutindeni funcția de creare a banilor.

    Istoria modernă reflectă procesul gradual prin care aceștia transferă toată bogăția și puterea către ei înșiși, distrugând civilizația occidentală și creând un stat polițienesc mondial. În 1938, Rakowsky putea spune că întreaga lume este controlată de bancherii evrei sabatini (Illuminati, masoni) și de aliații lor.

    În autobiografia sa, Viața mea, Leon Troțki scria : "Christian G. Rakovsky... a jucat un rol activ în cadrul lucrărilor interne a patru partide socialiste - bulgar, rus, francez și român - pentru a deveni în cele din urmă unul dintre liderii Federației Sovietice, fondator al Internaționalei Comuniste, președinte al Sovietului ucrainean al Comisarilor Poporului și reprezentant diplomatic sovietic în Anglia și Franța..."...

    Rakovsky, al cărui nume real era Chaim Rakover, a fost condamnat la moarte în timpul epurării de către Stalin a facțiunii troțkiste din partid. El a încercat să se salveze livrându-i lui Stalin un mesaj din partea Illuminati.


    În acest proces, Rakovsky i-a spus anchetatorului său că bancherii au creat statul comunist ca pe o "mașinărie a puterii totale" fără precedent în istorie. În trecut, din cauza multor factori, "a existat întotdeauna loc pentru libertatea individuală. Înțelegeți că cei care deja conduc parțial națiunile și guvernele lumii au pretenții de dominație absolută? Înțelegeți că acesta este singurul lucru la care ei nu au ajuns încă". (sublinierea îmi aparține)

    O forță pernicioasă paralizează viața noastră națională. Rakovsky o identifică: "Imaginați-vă, dacă puteți, un număr mic de oameni care au o putere nelimitată prin posesia unor averi reale și veți vedea că ei sunt dictatorii absoluți ai bursei și [economiei]... Dacă aveți suficientă imaginație, atunci... veți vedea influența [lor] anarhică, morală și socială, adică revoluționară... Înțelegeți acum?"

    "...Ei au creat banii de credit cu scopul de a face ca volumul lor să fie aproape infinit. Și pentru a-i da viteza sunetului....este o abstracțiune, o ființă a gândirii, o cifră, un număr, un credit, o credință...." (pp.245-246)

    Bineînțeles că ei trebuie să-și protejeze monopolul creditului prin crearea unui "guvern mondial". Acest lucru împiedică orice țară să emită propriul credit (bani) sau să își repudiem datoria.

    MARXISM

    Mișcarea revoluționară, care definește istoria modernă, a fost un mijloc de a instituționaliza puterea bancherilor prin distrugerea vechii ordini. Marxismul, "înainte de a fi un sistem filosofic, economic și politic, este o conspirație pentru revoluție".

    Rakovsky își bate joc de "marxismul elementar... cel popular demagogic" care este folosit pentru a păcăli intelectualii și masele. (238) Marx a fost angajat de Rothschild pentru a păcăli masele. Rakovsky spune că Marx "râde în barbă de întreaga umanitate". (Griffin, 240) Bineînțeles, Marx nu i-a menționat niciodată pe Rothschild. (243)

    În ceea ce privește francmasoneria: "Fiecare organizație masonică încearcă să creeze toate premisele necesare pentru triumful revoluției comuniste; acesta este scopul evident al francmasoneriei", spune Rakovsky, el însuși mason de rang înalt.

    Scopul Revoluției nu este altul decât acela de a redefini realitatea în funcție de interesele bancherilor. Acest lucru implică promovarea adevărului subiectiv în detrimentul adevărului obiectiv. Dacă Lenin "simte că ceva este real", atunci acel ceva este real. "Pentru el, orice realitate, orice adevăr era relativ în fața celui unic și absolut: revoluția".

    Acesta este cabalismul: Evreii cabaliști creează realitatea pentru că ei cred că sunt canalul voinței lui Dumnezeu. (Cu alte cuvinte, omenirea a căzut în capcana unei fraude gigantice).

    Cu alte cuvinte, albul este negru și susul este jos. Așa a fost în Uniunea Sovietică; iar acum, în Occident, adevărul și dreptatea sunt înlocuite de diktat politic. "Corectitudinea politică", un termen bolșevic, este acum de uz comun. Astfel, homosexualitatea, pe care psihiatrii au considerat-o întotdeauna o tulburare de dezvoltare, a devenit o "alegere de stil de viață" în 1973 prin diktat politic. Acum, școlile publice încurajează copiii heterosexuali "să experimenteze sexualitatea lor".

    Acest lucru este nesănătos și nenatural, dar despre asta este vorba cu adevărat în satanism și "revoluție": răsturnarea ordinii inerente salutare.

    Rakovsky se minunează că "băncile pe care stăteau ungurii uzurpatori pentru a-și tranzacționa banii, au fost transformate acum în temple, care se ridică magnific la fiecare colț al marilor orașe contemporane cu coloanele lor păgâne, iar mulțimile merg acolo... pentru a aduce cu asiduitate depozitele lor de toate bunurile lor zeului banilor...".

    El spune că steaua sovietică cu cinci colțuri îi reprezintă pe cei cinci frați Rothschild cu băncile lor, care posedă acumulări colosale de bogății, cele mai mari cunoscute vreodată".

    Nu este ciudat că Marx nu menționează niciodată acest fapt? se întreabă Rakovsky. Nu este ciudat că, în timpul revoluțiilor, mulțimile nu îi atacă niciodată pe bancheri, vilele sau băncile lor?

    RĂZBOI

    Războiul este mijlocul prin care bancherii centrali își promovează agenda. Rakovsky spune că Troțki s-a aflat în spatele asasinării arhiducelui Ferdinand (care a declanșat Primul Război Mondial.) El amintește fraza folosită de mama celor cinci frați Rothschild: "Dacă fiii mei vor, atunci nu va fi niciun război". Aceasta înseamnă că ei erau arbitrii, stăpânii păcii și ai războiului, dar nu împărați. Sunteți capabili să vizualizați faptul de o asemenea importanță cosmică? Nu este războiul deja o funcție revoluționară? Războiul? Comuna. De atunci, fiecare război a fost un pas uriaș spre comunism."

    După asasinarea [ministrului de externe de la Weimar, membru Illuminati] Walter Rathenau în 1922, Illuminati oferă poziții politice sau financiare doar unor intermediari, spune Rakowsky. "Evident, unor persoane care sunt demne de încredere și loiale, ceea ce poate fi garantat în mii de feluri: astfel, se poate afirma că acei bancheri și politicieni [în ochii publicului] - sunt doar oameni de paie ... chiar dacă ocupă locuri foarte înalte și sunt făcuți să pară a fi autorii planurilor care sunt puse în aplicare." Gândiți-vă la Barack Obama.

    În 1938, Rakovsky a prezentat trei motive pentru cel de-al Doilea Război Mondial care urma să aibă loc. Primul este că Hitler a început să tipărească propria monedă. "Acest lucru este foarte grav. Mult mai mult decât toți factorii externi și cruzi ai național-socialismului".

    În al doilea rând, "naționalismul pe deplin dezvoltat al Europei de Vest este un obstacol pentru marxism... numai necesitatea distrugerii naționalismului merită un război în Europa".

    În sfârșit, comunismul nu poate triumfa decât dacă suprimă "creștinismul încă viu". El se referă la "revoluția permanentă" ca datând de la nașterea lui Hristos, iar reforma ca fiind "prima sa victorie parțială", deoarece a divizat creștinismul. Acest lucru sugerează că "conspirația" conține și un factor rasial sau religios.

    "În realitate, creștinismul este singurul nostru dușman real de când toate fenomenele politice și economice ale statelor burgheze. Creștinismul care controlează individul este capabil să anuleze proiecția revoluționară a statului neutru sovietic sau ateu."

    Acum, bancherii centrali promovează cel de-al treilea război mondial ca în "Ciocnirea civilizațiilor". Înlocuiți creștinismul de mai sus cu islamul și opuneți-i pe "creștini".

    CONCLUZIE

    Noua Ordine Mondială creează o realitate falsă care reprezintă sclavia noastră mentală. Legiuni de experți, profesori și politicieni îi impun preceptele. Aceștia sunt argentur ("agenți") la care se face referire cu suficiență în Protocoalele bătrânilor Sionului.

    (Nu vă lăsați înșelați de masonul și sionistul Donald Trump. El legitimează psihopurile din Los Vegas și Florida).

    Societatea este complet subminată. Guvernul, educația, divertismentul și mass-media se află în mâinile cartelului băncilor centrale. Sectorul privat cântă din aceeași carte de cântece pe teme precum "diversitatea". Același lucru este valabil și pentru grupurile de reflecție, fundațiile, ONG-urile, asociațiile profesionale și marile organizații caritabile. Agențiile de informații sunt în slujba bancherilor centrali. (Acest articol "Cum a cumpărat Fed-ul profesia de economist" este modelul pentru toate profesiile).
    Ca urmare, societatea este neputincioasă în fața adevăratei sale probleme: concentrarea puterii în mâinile bancherilor care cred în Cabala. Suntem blocați de acuzația falsă de "antisemitism", când majoritatea evreilor ignoră imaginea de ansamblu. Nu există o lipsă de lachei, adesea francmasoni și evrei masoni, dispuși să împartă prada fraudei bancherilor. Aceasta definește "succesul" de astăzi.

    Omenirea este condamnată atâta timp cât acești bancheri controlează societatea. Care este remediul? Naționalizarea băncilor centrale, repudierea datoriilor create din nimic, desființarea cartelurilor, în special a Hollywood-ului și a mass-mediei, și instituirea unei finanțări publice stricte a campaniilor electorale. În plus, avem nevoie de o renaștere spirituală, de o întoarcere la adevărata religie sau cel puțin de o afirmare a lui Dumnezeu și a unei ordini morale.


    Dar atâta timp cât oamenii își percep interesele în termeni de status quo, problemele noastre sunt sistemice și nu vor dispărea.

    Notă de la Krister:
    CELEBRU CITAT DIN TROȚKI (1917):

    "Trebuie să transformăm Rusia într-un deșert populat de negri albi, cărora le vom impune o tiranie cum nici nu au visat vreodată cei mai teribili despoți din Est. Singura diferență este că aceasta va fi o tiranie de stânga, nu una de dreapta. Va fi o tiranie roșie și nu albă.

    "Ne referim la cuvântul "roșie" în mod literal, deoarece vom vărsa astfel de potopuri de sânge care vor face să tremure și să pălească prin comparație toate pierderile umane suferite în războaiele capitaliste. Cei mai mari bancheri de peste ocean vor lucra în cel mai strâns contact posibil cu noi. Dacă vom învinge revoluția, vom stabili puterea sionismului pe epava înmormântării revoluției și vom deveni o putere în fața căreia întreaga lume se va îngenunchea. Vom arăta ce este adevărata putere. Prin teroare și băi de sânge, vom reduce intelectualitatea rusă la o stare de stupefacție și idioțenie totală și la o existență animală... În acest moment, tinerii noștri în jachete de piele, care sunt fii de ceasornicari din Odesa, Orșa, Gomel și Vinnița, știu să urască tot ce este rusesc! Ce plăcere le face să distrugă fizic intelectualitatea rusă - ofițeri, academicieni și scriitori!..."...

    Preluat din "Memoriile" lui Aron Simanovici, bijutier la curtea Majestății Imperiale a țarului.

    Referințe:
    1.) Iuri Begunov, "Forțele secrete în istoria Rusiei", Sankt Petersburg, 1995.
    2.) "Memoriile lui Aron Simanovici", citat în Vladimir Stepins "The Nature of Zionism", Moskva, 1993, tradus din rusă în engleză de Clive Lindhurst.

    Primul comentariu de CK:

    Toată lumea trăiește în comunism, oamenii nu observă acum.
    În așa-zisul capitalism, băncile centrale dețin corporațiile, iar corporațiile dețin guvernul.
    În comunism, băncile centrale dețin guvernul, iar guvernul deține corporațiile.
    Un prieten mi-a împărtășit: "bancherii promovează neîncrederea în rândul oamenilor și vor ca oamenii să aibă încredere în bancheri și nu unii în alții. Este ca și cum ai avea încredere în scorpionul care otrăvește fiecare țară".


    https://www.henrymakow.com/what_is_communism.html
  • Cosmin32 16.12.2021 18:14
    Când rezistența devine datorie

    Când rezistența devine datorie
    NaturalNews.com / Redacția de știri

    (Natural News) În timp ce guvernul mărește presiunea în ultima sa bătălie pentru a salva povestea COVID-19, nu mai există nici o soluție pentru a evita nesupunerea civilă.

    (Articol de Milosz Matuschek republicat de pe LewRockwell.com)

    Machiavelli recomanda ca suveranul strategic să comită atrocități încă de la începutul domniei sale. Dar democrațiile cunosc un moment și mai bun. Cancelarul Merkel, care urmează să demisioneze în curând din funcție, ar putea să comită cea mai mare cruzime potențială a mandatului său, într-un fel de capacitate managerială, în faza de zombi a domniei sale. Ea tocmai a anunțat că viața celor nevaccinați va deveni și mai neplăcută foarte curând. Ce înseamnă asta în acest moment? Stingeri și închideri pentru cei nevaccinați? Marcarea persoanelor nevaccinate? Orice ar fi, este probabil să fie finalizarea cvasi-ghetoizării în cadrul statului de apartheid al vaccinării. În 1984 al lui Orwell, orice altceva în afară de muncă era interzis. Regula "2G" pentru locul de muncă sau mandatul de facto de vaccinare implicat de regula "3G" (datorită testelor zilnice obligatorii pe propria cheltuială), ne apropie tot mai mult de viziunea lui Orwell despre lume.

    Disperarea se află la baza atrocităților iminente ale statului

    Ajungem la apogeul nebuniei în ceea ce privește politicile antipandemice. Narațiunea celei mai grave pandemii din ultimii 100 de ani, pentru care acum sunt învinuiți cei nevaccinați, se destramă încetul cu încetul. Un act de cruzime colectivă, comis asupra unei minorități și tolerat de majoritatea tăcută, pare a fi ultimul element care ține laolaltă o narațiune șubredă, alcătuită dintr-un amalgam de date, propagandă și propagandă a fricii. Din punctul de vedere al clasei politice, acest lucru este prea ușor de înțeles, deoarece tot ceea ce este asociat cu logica îi explodează în prezent în față.

    Să rezumăm pe scurt:


    a.Cât de exagerat Numărul de cazuri și ratele de internare la terapie intensivă sunt mai mari astăzi decât erau în urmă cu un an. Pe atunci rata de vaccinare era zero, astăzi este de peste 70% (sau este de 80%?, nici măcar asta nu pare să poată fi stabilită fără dubii). În cele din urmă, până și ultimul dintre noi își dă seama: Ori vaccinurile nu funcționează, ori populația este vaccinată până la următorul val. Dacă ne uităm la datele din alte țări (cum ar fi Israelul), aceasta din urmă era previzibilă cu luni de zile în urmă, deoarece numărul de cazuri a explodat în urma vaccinărilor în masă din aceste țări.

    b.Așa-numita "pandemie a celor nevaccinați" este cel mai recent basm care a ieșit din fabrica de minciuni a lui Spahn și a fost respinsă științific. Nu este nimic altceva decât propagandă guvernamentală de cea mai joasă speță și a distrus ultima fărâmă de credibilitate a unei clase politice care este complet desprinsă de realitate. Adoptarea flagrantă a strategiei de comunicare sovietice sub Stalin este de-a dreptul incredibilă. Pe atunci, calamitățile, cum ar fi penuria de aprovizionare, erau atribuite în egală măsură sabotorilor și niciodată planificării proaste a unei caste politice care plutea ideologic deasupra tuturor lucrurilor materiale

    c. Cifrele care induc panica sunt și au fost, a fost recent demonstrat de revista "Multipolar", care a trecut prin filtrul datelor de facturare ale companiilor de asigurări de sănătate. În consecință, doar aproximativ jumătate dintre pacienții tratați oficial pentru Corona se aflau în spital în primul rând din cauza Corona. Dar asta nu este tot: "Datele de facturare relevă și alte constatări controversate: În comparație cu 2019, numărul cazurilor care au necesitat terapie intensivă și care nu sunt legate de bolile respiratorii acute - în special accidente vasculare cerebrale, cancer și atacuri de cord - a crescut semnificativ după primul blocaj. Acest lucru indică consecințele tratamentelor amânate și ale controalelor întârziate rezultate în urma primului blocaj."

    d. Maniera nerușinată în care Pfizer a falsificat datele studiului de testare a vaccinului Covid tocmai a fost dezvăluită în prestigiosul British Medical Journal (BMJ) de către un denunțător. Se pare că firma nu a putut asigura nici măcar temperatura de păstrare adecvată a vaccinurilor folosite în timpul testelor. Nu există o altă modalitate de a spune asta: Industria farmaceutică a luat populația ostatică și i-a transformat pe toți în cobai ajutați de politică și mass-media. Dar ce fel de critici se pot aștepta de la o industrie media, care este în întregime sub vraja Big Pharma?

    e. Până în prezent, "povestea pandemiei" s-a hrănit din obediența servilă a unui nucleu de "influențatori de vaccinuri" pro-guvernamentali. Faptul că această mentalitate de "cerc de oameni" se destramă acum poate fi considerat cel mai rău scenariu real pentru guvern și este probabil motivul pentru înăsprirea accelerată a măsurilor. Represiunea publică brutală și cvasi-executarea fotbalistului și a "ezitantului în materie de vaccinuri" Joshua Kimmich ar fi trebuit să fie o lovitură la adresa altor critici proeminenți pentru a-i descuraja să pună la îndoială povestea. Kimmich este unul dintre inițiatorii campaniei "We kick Corona" și a fost chiar menționat în "ziarul de panică" al Ministerului Federal de Interne. Lovitura s-a întors total împotriva sa. Chiar și Richard David Precht, un cunoscut filozof de televiziune și autor de bestselleruri, a venit în ajutorul lui Kimmich și a condamnat vânătoarea de vrăjitoare în curs de desfășurare, referindu-se la vaccinurile cu ARNm ca fiind "inginerie genetică" într-un podcast cu Markus Lanz; la fel ca și Kimmich, acesta a subliniat lipsa studiilor pe termen lung și s-a pronunțat împotriva vaccinării copiilor cu vaccinurile Covid. Această întoarcere este surprinzătoare: În cartea sa "Über die Pflicht" ("La datorie"), Precht a subliniat importanța datoriei cetățeanului de a se supune statului social, jignind astfel pe mulți oameni. Acum, și el este mustrat într-un mod jignitor și chiar sfâșiat de mass-media pentru loialitatea sa necorespunzătoare față de guvern. Jurnalistul Norbert Häring vorbește despre o reglare de conturi fără precedent, instigată de "Spiegel". Este același joc vechi, cu același vocabular monoton: Oricine refuză să urmeze linia este defăimat. - Chiar dacă abia dacă este vizibil pentru lumea exterioară, acest lucru răzbate de mult timp în mass-media. Angajatul SWR, Ole Skambraks, care a publicat în revista "Multipolar" ("Ich kann nicht mehr") ("Nu pot continua așa") o declarație care conținea toate întrebările sale sceptice, a fost între timp concediat. Codul de omertà în mass-media nu poate fi menținut pentru mult timp. Până acum, toată lumea știe că au avizat o mașinărie de dezinformare sistemică pe seama cetățeanului. Toți producătorii media și jurnaliștii, care vor să păstreze o ultimă fărâmă de credibilitate, vor trebui să tragă consecințele corespunzătoare.

    Acum rezistența devine datorie

    "Când nedreptatea devine lege, rezistența devine datorie" este un citat care i-ar fi fost atribuit lui Bertolt Brecht. Cel mai probabil, pandemia se va încheia doar în momentul în care teama de o dictatură totalitară în domeniul sănătății publice, care este o agendă subliminală de lungă durată care devine din ce în ce mai clară, va depăși teama de virus sau de dezavantajele personale.

    Rezistența împotriva nedreptății (inclusiv a nedreptății legale) nu necesită un permis special. De îndată ce statul începe să acționeze într-o manieră tiranică, legătura de loialitate democratică fundamentală este ruptă. Într-un discurs extrem de recomandabil, parlamentarul european român Cristian Terhes a susținut că tirania este ușor de recunoscut, făcând aluzie la contractele puternic redactate dintre Comisia Europeană și producătorii de vaccinuri (contractele neredactate le puteți găsi aici): "Dacă guvernul știe totul despre tine, este tiranie. Dacă tu știi totul despre guvern, este democrație". Aruncați o privire la acest discurs memorabil din interiorul Parlamentului European. Suntem deja mult mai mulți decât am putea crede.

    Statul nu este superior individului, ci este alcătuit din suma indivizilor. În momentul în care statul încearcă să rupă individul pentru a se păstra pe sine ca un întreg, trădează ideea inițială a statului. El încalcă contractul social și își trădează singurul partener contractual, cetățeanul. Ținând cont de natura ascultătoare a germanilor, părinții noștri constituționali au creat o normă juridică pentru acest tip de rezistență esențială, care se găsește în paragraful 4 al articolului XX din Constituția federală, însă nu există încă o jurisprudență în acest sens.

    Nu este oare timpul să dăm viață acestei norme?

    Cu ce drept se așteaptă statul să impună taxe cetățenilor săi, care au fost hărțuiți, mințiți și înșelați cu vaccinuri experimentale? Cu ce drept se așteaptă televiziunile de serviciu public să perceapă taxe obligatorii în schimbul dezinformării pe care o difuzează? Nu este timpul să explorăm, în sfârșit, limitele legilor de urgență legale și extra-legale puse la dispoziția cetățenilor pentru a se apăra împotriva statului? Ce mai trebuie să se întâmple?

    Rezistența inteligentă începe cu încetarea de a mai fi de acord cu toate acestea. Și făcând acest lucru clar vizibil și documentându-l. Campaniile #allesdichtmachen și #allesaufdentisch sunt doar vârful unui iceberg al rezistenței cu care politica este pe cale să se ciocnească. Numeroasele exemple de oameni care își apără convingerile în viața de zi cu zi sunt și mai importante. Fiecare poate da un exemplu în limita posibilităților sale, fie că este vorba doar de un banner atârnat la balcon sau de o lumânare la fereastră. În eseul său despre nesupunerea civilă, Henry David Thoreau a ilustrat despre ce este vorba: Mașinăria poate fi oprită doar atunci când un număr mare de indivizi generează suficiente fricțiuni și încetează să mai tolereze nedreptatea, pe care o recunoaște ca atare și pe care o disprețuiește în mod fundamental.

    Un sistem de valori se manifestă prin faptul că cere un preț și nu este disponibil gratuit. O schimbare a situației actuale este imposibilă fără ca individul să își asume riscuri, să facă un sacrificiu sau să accepte dezavantaje notabile.

    Magia rezistenței începe să își facă efectul atunci când rezistența devine vizibilă și oamenii care gândesc la fel se recunosc între ei.

    Unii dintre noi au făcut primul pas pe această cale.

    Alăturați-vă nouă.


    Articolul original:
    https://www.naturalnews.com/2021-12-13-when-resistance-becomes-duty.html
  • bumerang16 16.12.2021 18:25
    Libertate sincera an suflet de copil ,avem 15 ani.RESPEC ETERN EROILOR CAZUTI PE STRAZILE DIN TIMISOARA,RRESPEC ETERN LUPTATORILOR ANTI COMUNISTI DIN ANCHISORILE COMUNISTE,LUPTATORILOR DIN MUNTI,RESPEC ETERN ROMANILOR CARE AU MURIT LIBERI.Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
  • Dinu Dușceac 16.12.2023 20:54
    Sarman om...tu nu ai realizat nimic.
Ultima oră

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”