Revoluționarul Marius Mioc: De ziua națională am fost reținut, încătușat și amendat de jandarmerie

De Marius Mioc  /  

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ziua națională am mai luat o amendă (a 6-a, de cînd cu „pandemia”). Eram în centru, unde trebuiau să se desfășoare manifestările de 1 Decembrie. Venisem înainte de începerea manifestărilor, că auzisem că pe ăia nevaccinați nu-i lasă. Aveam pancarta cu „Covid = epidemie de teste de laborator” și hanoracul cu „Te-ai vaccinat? Ia distanță! Sînt alergic la proști” (este același desen cu tricoul similar pe care l-am prezentat pe blog – linc; fiind mai frig mi-am făcut și un hanorac de același fel). Îmi zic jandarmii să plec de acolo. Le zic că nu vreau, vreau să asist la manifestările pentru ziua națională, ca un patriot ce sînt. M-au luat cu forța, mi-au sucit mîinile la spate, m-au trîntit la pămînt, mi-au pus cătușele și m-au dus la sediul lor, unde mi-au dat amendă fiindcă sanchi, n-am purtat masca corect.

Voi contesta și această amendă, ca și pe celelalte 5.

Aveți amenda în poză. Fapta care mi se impută în procesul verbal e următoarea: „În ziua de 01.12.2021 ora 10,30, locul Parcul Scudier, a săvîrșit următoarele: Nu a purtat masca de protecție astfel încît să îi acopere gura și nasul pe timpul desfășurării manifestărilor cu prilejul zilei de 1 Decembrie, deși i s-a atras atenția în mod repetat. Persoana este cunoscută ca fiind un protestatar care îndeamnă la nepurtarea măștii și la nevaccinare”.

Obiecțiunile mele, consemnate la rubrica „alte mențiuni” din procesul verbal, sînt: „Cele consemnate nu corespund adevărului. Masca mi-a căzut cînd am fost încătușat și trîntit la pămînt de jandarmi. Nu mi s-a atras atenția să port masca corect”.

Ar mai fi de adăugat că manifestările pentru ziua de 1 Decembrie nu începuseră cînd am fost eu reținut, ele au început abia la ora 11, iar reținerea mea a fost puțin mai repede de 10,30 cu scrie în procesul verbal. În parc era puțină lume la acel moment. La sediul jandarmeriei am fost ținut aproape o oră.

Varianta asta "sud-africană”, Omicron, a venit la timp, în ultimele trei secunde până la detonarea adevărului că valul 5 e valul care a venit după "imunizarea” de turmă a vestului bogat și alungarea extra muros a celor care nu au "pașaport sanitar”. Fix în momentul imediat precedent înțelegerii de către conformiștii încrezători în autorități că nici serul experimental, nici codul QR nu ajută "luptei” contra plandemiei. Că toată lumea a fost dusă de nas. Pentru control și canalizarea voinței. Pentru renunțarea la drepturi și libertăți, în favoarea unui siguranțe iluzorii și a unei sănătăți fictive. Soluția a venit exact ca în filmele cu suspans de la Hollywood, exact la țanc, exact ca în scenariu. Venirea pe lume regizată a lu’ Omicron rezolvă și problema "imunizării” foarte reduse a Africii. Acum treaba asta minunată va deveni obligatorie, mai alea că "specialiștii” au ajuns la concluzia că Omicron vine fix din sudul Africii. Și a României, desigur. Sigur, nimeni nu s-a întrebat cum de a reușit Botswana, stat cu un PIB de 15 mld de dolari (de vreo 18 ori mai mic decât pricăjitul PIB al României) să secvențieze o variantă a virusului cu peste 50 de mutații, în condițiile în care nici până acum marile economii ale lumii, cu cele mai puternice laboratoare, nu au reușit să stabilească nici măcar atributele variantei originare, alfa. Dar ce mai contează adevărul când ai o poveste atât de interesantă și de incitantă?

 Sursa: Marius Mioc Blog 

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Sweeping 02.12.2021 16:43
  Domnule Marius Mioc, Dumnezeu să vă aibă în paza Lui și Maica Domnului să vă acopere de tot răul sub preasfântul Ei Acoperământ!
 • A.C. 03.12.2021 01:32
  Eu am tricou cu "Mask free-Allergic to tyranny"... Numai bine domnului Mioc, toata stima!
 • mariusmioc 18.02.2022 23:41
  Am contestat amenda în instanță. La proces, jandarmeria a depus următoarea filmare, care nu arată momentul încătușării mele, ci doar începutul interacțiunii mele cu jandarmii, cînd aveam masca peste gură dar sub nas. Cu asta mă incriminează și zic că aveau dreptul să mă amendeze. Cînd jandarmerița mi-a spus să ridic masca peste nas, am făcut-o:
  https://rumble.com/vv91td-filmarea-jandarmeriei-din-1-decembrie-2021-nainte-de-a-fi-nctuat.html
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu