Revoluția pașnică a avocatei Elena Radu: Vreți să mai existăm ca popor? Vreți să mai existe Statul român? E timpul să facem ceva pentru asta. 4 FEBRUARIE 2022

De Av. Elena Radu  /  

Foto: Alexandra Pandrea / Gândul

Foto: Alexandra Pandrea / Gândul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vreți să mai existăm ca popor?

Vreți să mai existe Statul român?

E timpul să facem ceva pentru asta.

Pe zi ce trece, Statul Român dispare.

În ultimii 2 ani am văzut că deciziile nu se mai iau în România.

În România, oamenii politici de fațadă sunt simpli executanți ai deciziilor care se iau în cu totul altă parte, nu în România.

Deja voința poporului român nu mai contează.

Mulți români au plecat din România. Și mai mulți au rămas. De ce?

Crezând că aici vă este locul, aici este poporul român, aici sunt valorile și tradițiile românesti, aici este locul unde vreți să trăiți pentru că noi ne decidem soarta, nu suntem simpli sclavi pe plantația altora.

Suntem români la noi acasă și nu simpli emigranți cu care să facă cine ce vrea.

Însă, constatăm că tot ceea ce credeam și speram a dispărut.

Așa-zișii aleși ai poporului român și reprezentanții Statului Român din toate cele trei puteri în stat se comportă ca și când România ar fi o simplă colonie a mai multor puteri.

Ni s-a arătat pe față: ambasadele unor alte țări, UE, Comisia Europeana, NATO, ONU si multe altele organisme decid în locul României. Mai nou și OCDE. România numai execută.

Suveranitatea, adică puterea statului roman de a își decide singur de soarta sa a fost cedată.

În ultimii doi ani s-a văzut cu ochiul liber asta. Nu au mai încercat nici măcar să se ascundă.

Uitați de partidele politice vechi sau noi. Nu vă mai puneți speranța în promisiuni deșarte.

De 32 ani ne-am pus speranțele și am crezut ceea ce ne promiteau diversele partide politice în campaniile electorale. După ce erau aleși uitau și de promisiuni și de români și de România.

Chiar dacă ar exista câțiva oameni care după ce ar fi aleși și-ar respecta promisiunile și și-ar menține coloana vertebrală, niciodată nu vom avea o majoritate parlamentară formată din astfel de oameni care să decidă numai pentru și în interesul poporului român.

Nu vom rezolva nimic cu speranțele că un nou partid va schimba ceva, cu atât mai mult cu cât următoarele alegeri vor fi în 2024, iar în ritmul actual până în 2024 Statul Român va dispărea de tot.

Singura soluție este ca poporul să își schimbe atitudinea, să iasă din pasivitate, să își exprime dezacordul și să spună: Stop! Așa nu mai vrem!

Este timpul ca aleșii și politicienii să asculte de poporul român, nu de puteri străine.

Constatăm că în ultimii 2 ani România a fost îndatorată cât în jumătate din cei 30 ani anteriori.

Unde s-au dus acești bani? Unde se văd în România? Nicăieri. Însă, noi va trebui să restituim împrumuturile din banii noștri.

Sub pretextul pandemiei, de aproape 2 ani s-a instaurat o stare de alertă care a afectat negativ viața și sănătatea fizică și psihică a tuturor. S-au folosit de virus, vaccin, numar de cazuri și decese să instaureze teama pe fondul căreia au făcut ce au vrut cu noi și cu viața noastră.

Ne-au manipulat psihologic și ne-au împărțit pe diverse criterii în mai multe tabere instigându-ne să ne urâm unii pe alții, să ne certăm între noi și să ne distrugem relațiile de familie și de prietenie.

Practic, ne-au ținut atenția ocupată cu diverse subiecte pentru a putea ca în liniște să modifice legislația, să implementeze diverse sisteme și să ne afecteze drepturile și libertățile tuturor, indiferent din ce tabără făceam parte.

Masca, virusul, vaccinul, certificatul, valoarea facturilor de energie, școala online, vaccinarea copiilor, izolarea copiilor, injustiția, imposibilitatea accesului la serviciile medicale, condiționarea accesului la locul de muncă, în magazine, in institutiile publice si multe altele s-au impus ca urmare a existenței stării de alertă.

Nu cred că există cetățean care să nu fie revoltat cel puțin pe unul din aceste subiecte.

În multe țări s-a ajuns la concluzia ca acest virus trebuie tratat ca o gripa si se ridica toate restrictiile.

În schimb, in Romania se pregateste prelungirea stării de alertă pentru a mentine in continuare restrictii, pentru a afecta in continuare drepturile si libertatile tuturor si pentru a indatora tara in continuare pentru ca ei să poată fura în continuare nestingheriți și să își execute ordinele.

Actuala stare de alerta expira pe 6 februarie 2022.

Este timpul să spunem stop stării de alertă!

Am văzut că nu ne putem baza pe nimeni să reinstituie ordinea, democrația și normalitatea.

Instanțele judecătorești care aveau acest rol constituțional au fost complice și s-au comportat ca o anexă a puterii executive (cu mici excepții pe care le poți număra pe degete).

Dacă până pe 4 februarie 2022 Guvernul nu declară public că nu va mai prelungi starea de alertă, pe 4 februarie ieșim toți în stradă pentru a ne exprima dezacordul împotriva stării de alertă.

Să iasă fiecare unde consideră necesar: pe strada din fața casei lui, locului lui de muncă, pe bulevardul cel mai apropiat de casa lui etc, pe jos, pe bicicleta, pe trotineta, cu mașina sau ce o avea.

Ieșiți oriunde, numai ieșiți să vă exprimați public dezacordul.

De 32 ani nu ziceți nimic.

Stați, suferiți, vă plângeți pe la colturi, acceptați și vă ascundeți sub sloganul "asta e domne', nu ai ce sa le faci, ei decid ce vor și după cum vor".

Nezicând nimic nu faceți decât să îi ajutați în jocurile lor.

Nezicând nimic problemele nu se rezolvă de la sine.

Nu au fost obișnuiți ca poporul să vocifereze.

Ne-au dat circ și pâine, râzând de noi și spunând că poporul este mulțumit cu atât.

E timpul ca poporul să ia atitudine și să arate că vremurile circului și pâinii s-au dus, iar poporul vrea ca suveranitatea să fie a statului român, nu a diverselor organizații străine.

Au fost nenumărate proteste până acum la care cetățenii nu au ieșit, pe bună dreptate sau manipulați, că aceste proteste ar fi organizate în avantajul unui politician sau altul, al unui partid sau altul.

4 februarie 2022 să fie un protest individual al fiecărui cetățean!

Nu e o zi stabilită de niciun politician, de niciun partid, nu e un loc stabilit.

Ieși unde vrei tu, ieși pentru ce vrei tu, ieși pentru tine și pentru viața ta ca să îți exprimi dezacordul cu privire la ce se întâmplă în țară și te afectează pe tine direct.

E timpul să spunem: Stop! așa nu se mai poate și nu mai vrem!

Ieșirea în număr mare a cetățenilor pentru a își exprima fiecare dezacordul cu privire la ceea ce îl doare ar însemna că poporul s-a trezit și nu le-am mai permite să ducă totul în derizoriu că e o simplă mișcare de mase organizată de un politician sau altul.

Asta chiar i-ar speria.

Stoparea prelungirii stării de alertă ar însemna că poporul și statul român și-a recăpătat suveranitatea, că vocea poporului român contează și că își poate face regulile în țara lui, iar viitorul poate ar fi altul decât cel pe care îl năzărim acum și de care ne este teamă.

Nu trebuie să fim mulți la un loc, este suficient să fim mulți peste tot.

Avem 4 zile în care să mediatizăm mesajul și să ne gândim fiecare ce ne afectează cel mai mult și ce vrem noi cu adevărat să se întâmple în țara noastră.

Nu vă așteptați ca mesajul să îl mediatizeze presa. Îl mediatizăm noi: din gură în gură, trimis mesaje la prieteni și cunoștințe, postat peste tot pe unde putem și afișând mesajul peste tot.

În era digitalizării lor pe vor să o impună, modalitatea de transmitere clasică a mesajului va funcționa cel mai bine.

4 februarie 2022 - ai curajul să iei atitudine pentru tine și să își pese ce se întâmplă cu viața ta, în țara ta!

Ora?

Începând cu ora 15.00 și până când vom fi destul de mulți pentru ca vocea noastră să conteze și să obținem ceea ce vrem, încetarea stării de alertă.

Să arătăm că poporul și statul român încă există și știe ce vrea!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • ioansperling 31.01.2022 11:56
    Când o să incetati cu rahaturile de tipul: "Suntem români la noi acasă și nu simpli emigranți cu care să facă cine ce vrea."
    Vreti sa fie unire intre romani dar tot timpul separati pe cei de acasa care au stiut ca " aici vă este locul, aici este poporul român, aici sunt valorile și tradițiile românesti, aici este locul unde vreți să trăiți pentru că noi ne decidem soarta," spre deosebire de romanii din diaspora "simpli sclavi pe plantația altora"!
    Sunteti la fel de sclavi pe plantatiile altora ca si noi, daca nu sunteti stapani de sclavi din acelasi neam!
    Iar cat de roman esti sau nu cand nu traiesti in tara lasati pe altii sa vorbeasca! Nu va mai imbatati cu apa rece ca daca ati ramas acasa sunteti "mai romani" decat altii! Nu sunteti de loc! Daca tara este cum este atunci este asa mai ales din cauza voastra! Ati fost acolo, cum v ati impotrivit? Noi " sclavii" v-am trimis banii sa o faceti!
    Separati pe ardeleni de olteni, moldoveni pe cei din Romania, de cei din Basarabia, Timoc samd!
    OPRITI-VĂ!!!!
    A trecut 24 ianuarie abia de o saptamana si am uitat de "cei cu inima romana" de "La multi ani romani de pretutindenea! Nu strainii ne-au pus in genunchi noi singuri o facem si ei ar fi prosti sa nu o accepte!
    A trecut 24 ianuarie abia de o saptamana si am uitat de "cei cu inima romana" de "La multi ani romani de pretutindenea! Nu strainii ne-au pus in genunchi noi singuri o facem si ei ar fi prosti sa nu o accepte!
  • Sweeping 31.01.2022 13:37
    Odata ce ati plecat din tara, nu puteti lupta alaturi de noi. Intoarceti-va in tara si fiti parte din solutie! Chiar daca sunteti cu inima in Romania, nu ne sunteti de niciun ajutor departe de tara!
  • Tic 31.01.2022 19:55
    Poate oful d-lui Ioan Sperling expus asa, nu a fost cea mai buna expresie. Dar sint sigur ca altceva a vrut sa spună : ca sint mulți dintre cei plecați care simt și se comporta ca romani adevărați, sa facă cinste numelui și civilizației, și istoriei noastre, ca sint poate mai atașați de țară, tocmai fiind departe, tocmai fiindcă dorul și depărtarea te fac sa vibrezi mai tare la ceea ce se întâmplă acasă. Și da, faptul ca au trimis bani acasă, și au înțeles sa nu ii cheltuie între străini, ridicându-le acestora și mai mult nivelul de trai, este o forma de atașament. Iar faptul ca s-au gândit ca și ai lor sa aibe o locuință mai buna,haine mai bune, sau material didactic bun(au fost acțiuni în anii '90 de aducere de mobilier școlar și material didactic pt 2 scoli și grădinițe în provincie pe speze private ale unora plecați nu cu mult înainte doar cu hainele pe ei și cu diploma în buzunar fiindcă li s-au închis întreprinderile și nu aveau atâta putere și relații sa înceapă "afaceri de la 100 de dolari într-un garaj") sau cărți în limbi străine, sau bicicleta unui copil, nu este de condamnat. Cred ca dansul s-a gândit ca tocmai cei care au rămas și au avut continuitate acasă, netrebuind sa înceapă totul de la zero între străini, ar fi putut sa fie mai cu atenție la ce se întâmplă. Sa nu ne invrajbim spre bucuria dușmanilor, ci sa ne iertăm unii altora și sa ne unim. Avem asa mare nevoie. Am morți în familie în cele doua războaie, viata nu a fost lesne sub comunisti(nici nu mai vreau să îmi aduc aminte), nici după ce s-a schimbat pălăria aceleiași Marii, dar știu ca sintem datori celor ce au murit înainte sa rămânem uniți. Este un studiu făcut după tsunami acela teribil din Thailanda din 2004 care arata ca cei care erau în familie, au supraviețuit în procent mai mare, decât cei singuri. Legăturile acelea văzute și nevăzute i-au făcut sa se poată ajuta în extremis. Peste noi vine un tsunami pe care nici dl Sperling, nici altcineva dintre noi nu l-a vrut. Sa ne unim și sa ne salvăm împreună! Doamne ajuta-ne și sa nu ne invrajbim.
  • ioansperling ► Tic 31.01.2022 20:09
    Multumesc de intelelegere;incepusem sa ma indoiesc ca mai vorbesc romaneste!
  • Tic ► ioansperling 31.01.2022 22:52
    Mulțumesc de răspuns. Cu respect pt sufletul pus pe palme pt noi toți.
  • dejuan 01.02.2022 07:41
    "... să obținem ceea ce vrem, încetarea stării de alertă."
    Doamna avocat, oare "Grupul de Com.Strategica" e format tot din repetentii aceia de pe vremea lui Orban si Citu? Daca da, nu credeti ca tocmai saptamana asta vor plusa la numarul de cazuri, ca sa faca panica si sa subtieze randurile demonstantilor? Nu ar fi mai bine sa trecem de maxim si abia apoi sa sunam adunarea?
    Vor sa foloseasca din nou Parlamentul care reintra in sesiune azi pentru a agita din nou Certificatul de vax. Daca reusesc sa profite ca sa il introduca pentru o categorie, in mod sigur vor forta apoi largirea obligativitatii. Cred ca trebuie intai sa respingem crima asta.
    Intreb si eu.
  • Mihai Floarea 01.02.2022 19:21
    Plecarea din țară a fost și este o soluție îngustă, individualistă. Ce-ar fi fost dacă românii ar fi emigrat în acest fel ori de cîte ori năvălitorii amenințau pămînturile carpato-dunărene? S-ar mai fi putut vorbi astăzi despre românitate? E drept că pe vremea Sfîntului voievod Ștefan cel Mare ori a Sfîntului voievod martir Constantin Brâncoveanu românii și-au unit puterile, au făcut din țările lor prospere modele în Europa, avînd în frunte conducători creștini. Din 1990 încoace, avem majoritar la conducere liber cugetători, atei și chiar sataniști, cu toții masoni. Lupta ce trebuie purtată dinlăuntru nu poate fi susținută prin încurajările ori aportul financiar-familial al diasporei. E nevoie AICI și ACUM de toți românii pentru a avea șanse de izbîndă. Felicit pe av. Elena Radu și voi răspunde prezent apelului.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan