Relatare cutremurătoare a avocatului Dan Chitic: Rugați-vă pentru vecinul meu George, vaccinat cu Pfizer! Doctorița a spus sec: E AVC. E in comă profundă!

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic a relatat o întâmplare cutremurătoare, desprinsă parcă din filmele thriller, imediat după ce l-a resuscitat pe vecinul său, vaccinat cu Pfizer, în miez de noapte. Coșmarul s-a petrecut la scurt timp după ce vecinul său, George, se vaccinase, fiind vorba de câteva ore între momentul vaccinării și nefericitul eveniment.
 

RUGAȚI-VĂ PENTRU GEORGE!

 
„Acum a plecat salvarea de la noi. Acum, când încep sa va scriu, la 03.05. Încă imi tremura mâinile. A fost un ceas și jumătate de coșmar. Prietenul și Vecinul meu George a fost dus la Elias.

La ora 01.32 nevasta sa a bătut Urlând la ușa mea.

Buimac, trezit din somn Am fugit la el. Zăcea. Și nu mai respira. Părea un pic ceanozat. Părea plecat deja. Am început sa ii fac masaj cardiac in plânsetele nevestei lui. După primele 7-8 pompe a horcăit. Am continuat disperat. Și am început sa-l strig sa-l chem de parca ar fi fost departe, foarte departe. Pompam și urlam ca nebunul. La fiecare 7-8 pompe mai respira cu disperare, ca înecatul. Era însă inconștient. După vreo 4-5 minute din colțul gurii a început sa ii curgă o spuza. Mai întâi translucida. Apoi rozalie. Apoi cu sânge și cheaguri. Un "Tatăl nostru”, apoi am continuat sa-l strig: "Hai George, hai ma băiatule ca ești tare! Faci nunta la anu’!” Și pompam. Nu știu cât. In continuu, in timp ce atunci când respira ii aplecam capul pentru a nu se îneca cu spuza cu sânge.
 
Cred ca după 12-15 minute a venit SMURD-ul. Au preluat manevrele. Și au întrebat ce s-a întâmplat. Nevasta sa a spus: "Nimic, ne-am culcat, ne-am spus noapte buna… dar azi la prânz s-a vaccinat! Cu Pfizer. De ce am făcut-o? De ce? De ce noi?”

Și doar eu l-am rugat… i-am explicat. S-a încăpățânat…

Manevrele de resuscitare au durat mai bine de o ora și un sfert. Oxigenarea a crescut de la 78-80% la  92%. Unul dintre SMURD-isti a spus "de ce ați făcut-o?” In timp ce altul, printre manevrele de intubare mi a spus ca nevasta sa, după a doua doza a făcut o echimoză pe uter care apoi s-a transformat in chist. Se vaccinase in Martie, tot cu Pfizer.

Intre Timp a venit și al doilea echipaj SMURD. Doctorița după vreo 20 minute a spus sec "…e AVC. E in comă profundă.” Nu pot spune ce a mai spus.

Au trecut deja vreo 25 minute de când a plecat și va scriu. Mâinile încă îmi tremura.

Doua lucruri va rog:

Rugați-va pentru George! Are nevoie mare!

Și mai ales va rog

SĂ NU VĂ VACCINAȚI!

Post scriptum: am ascuns numărul ambulanței pentru a face mai dificila identificarea pompierilor SMURD care au fost atât de sinceri. Dar și prompți și  profesioniști!

Le mulțumesc încă odată pe aceasta cale pompierilor și medicilor!

Dumnezeu sa le răsplătească!

Post post scriptum: Prietenul George, 42 ani, un om cu un umor oltenesc desăvârșit, sportiv (am alergat acum câteva zile vreo 10 km prin padure), nu bea decât in we, mânca echilibrat și fuma odată la 2 săptămâni. Făcuse CoVid in Noiembrie anul trecut, cam in aceeași perioada ca și mine. Și era Sănătos!!! Pana la vaccin! Pe care am înțeles ca l-a făcut pentru ca… toți din jurul lui îl făcuseră.

Acum are nevoie de ajutorul nostru!

Încă odată va rog:

RUGAȚI-VĂ PENTRU GEORGE!”
 
Cei ce pot da mărturie directă de astfel de cazuri să ne contacteze la contact @ activenews.ro.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • NDorin 10.09.2021 14:20
    Multă lume s-a apucat sa se vaccineze ptr că s-a vaccinat si vecinul, si x si z. Tatăl meu a facut la fel, s-a vaccinat pentru ca x si z s-a vaccinat si asta după discutii avute in casă ca nu se va vaccina nimeni din familie. După rapel, la trei zile a cazut din picioare, a facut AVC, ia-l cu ambulanta, vorbea cu mare vreutate, nu-si mai misca picioarele, mainile incepuse să-i amorțească, nu mai vreau să va povestesc că mi se face rău ce am pățit la spital, nu ai voie sa intri, pampersi, etc. Noroc că am avut o cunoștință care lucra în spital! M-am împăcat cu idea că orice as face cei care vor sa se vaccineze se vor vaccina, mai cu silă, mai cu alte motive, etc. Ce ti-e scris in frunte aia vei face! Dar sa vedeti cum lucreaza Dumnezeu: intre timp, unul dintre cumnații lui care era vaccinist convins, care l-a imbrobodit pe tata să mearga impreuna la vaccinat a slăbit grozav, a ramas numai oasele pe el, i-a albit parul extrem de rapid si arată la față foarte obosit. Oricum eu nu mai sfatuiesc pe nimeni nimic, cine vrea să se vaccineze succes la vaccinare, cine nu vrea să se vaccineze să nu se vaccineze!
  • Orizont 10.09.2021 19:10
    Esta imbatranirea accelerata pe care am constatat-o si eu ma mai multe persoane care s-au injectat cu mizeria diabolica.
  • adria ► Orizont 10.09.2021 21:17
    Aceste simptome sunt tipice pentru SIDA . Care este legătura cu vaccinul COVID? Urmăriți explicația mai jos:

    September 7th, 2021 -- DR. CARRIE MADEJ EXPOSES THE COVID VAXX, WHAT IS IN IT & WHAT IT IS GOING TO DO TO YOUR BODY (1 h)
    https://odysee.com/@OffGridDesertFarmingwithPaulandAdrienne:9/COVID-Jab-Truth---Wake-Up-if-You-Care-to-Remain-Human:0
  • Adryan 10.09.2021 14:48
    Dacă omul ăsta nu era vecinul lui Dan Chitic nu se afla. Probabil sunt în țară cine-știe-câte cazuri care au rămas neștiute.
    De-aia ziceam: cereți oamenilor care au cunoștință directă de astfel de cazuri să le facă publice. În presă și pe Internet, nu doar printre cunoscuți. (Evident, în presa care e de acord să publice așa ceva, că o parte a presei va respinge din start o astfel de mărturie)
  • Orizont 10.09.2021 20:15
    Situatia este foarte raspandita in toata tara - Am aflat recent despre o cunostinta din comuna Tutova - jud Vaslui ajunsa in spital sa fie hranita cu paiul , paralizata , voarbeste foarte greu - VaXXinata in martie , insa nu am aflat cu ce. Sotul ei s-a spanzurat acum cateva luni din cauza situatiei...
  • Filipan Daniel Marius 10.09.2021 15:31
    Conform unui studiu din SUA, foarte putine cazuri de reactii adverse din total sunt raportate, mi se pare 10% .
    Dupa aia vine un birocrat de doi lei si iti scoate ochii cu "dovezile stiintifice" !
    Tatal unei cunostinte a murit la scurt timp dupa injectare, o vecina a ajuns la Neurologie, dar asta este, oamenii sunt din pacate LASI !
  • Enya 10.09.2021 17:03
    Domnule Dan Chitic, a multumi medicilor si ambulantierilor DUPA ce au nenorocit toata Terra, inventand un virus si o pandemie pe care le-au pus in mana criminalilor de politicieni, ca sa se ajunga la depopulare prin GENOCID si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII mascate prin vaxxare, e o impietate pentru fiecare om afectat de aceasta cea mai mare minciuna a umanitatii, e durere si jale pentru sufletul fiecarei fiinte care a intrat in totalitarismul nazist politico-medical din cauza acestor monstri fara dumnezeu, fara constiinta, fara mila! Ei nu sunt complicii politicienilor, sunt mult mai mult, sunt MENGELE2, sunt autorii directi ai crimelor impotriva umanitatii si niciodata nu trebuie sa le mai multumim pentru ceva anume! Vor trece secole, si poate nici atunci, pana sa-si spele pacatele de moarte pe care le-au dezlantuit prin minciuna pe care o intretin fara scrupule de 18 luni! Si pe care nu o anuleaza nici macar acum, cand oamenii mor pe capete din cauza lor!

    Cat despre sectantii covid, pandemistii care s-au bulucit si s-au paruit online ca sa prinda locul din fata la vaxxare, sa nu cumva sa piarda nemurirea, sau care au mers ca idiotii 1.000 km ca sa se intepe, primesc ceea ce merita! Doamne iarta-ma ca spun asta, dar cand incercam sa le deschid ochii unora si altora cu toata inima si compasiunea fata de ce urma sa-i astepte, numai eu stiu ce primeam inapoi! Nu poti salva pe cineva care nu vrea sa se salveze sau care nu e capabil sa ceara criminalilor de la putere si medicilor doar atat:

    UNDE SUNT DOVEZILE STIINTIFICE ALE EXISTENTEI VIRUSULUI SARS-COV2???
  • Loda 10.09.2021 22:54
    Exact asta am patit si eu.Celor carora am incercat sa le deschid ochii ma evita.Referitor la mengheloizii spagari,sunt principalii vinovati.
  • andpapas 11.09.2021 00:16
    aici e un articol din 2020, incluzand poze la microscopul electronic cu rezolutii de pana la 200nm: https://www.nature.com/articles/s41598-020-73162-5
    sunt fake?
  • Enya 10.09.2021 17:12
    Domnule Dan Chitic, sunteti avocat si o sa va stimez din toata inima mea si cu tot respectul pe care il am in momentul in care voi afla ca i-ati dat in judecata pe politicieni, medici (iohannis, arafat, costache, voiculescu, mihaila, bode, orban, catu, mahler, gheorghita, cercel, rafila, jurma, ciolacu, chereches etc) si institutiile care au girat minciuna covid (guvernul, Ministerul Sanatatii etc) si le-ati cerut in instanta doar atat: sa demonstreze lumii ca acest virus a fost izolat fizic si chimic in laborator, cantarit, fotografiat, secventat, clasificat etc, si dovedit ca exista!… Si doar cand o sa duceti la capat un sir de procese, nu doar unul daca e cazul si sunteti impiedicat de judecatorii corupti ai sistemului care probabil vor incerca sa va respinga din prima solicitarea, procese care vor demonstra fara nici o exceptie ca acest virus nu exista! Pentru ca acest virus chiar nu exista, domnule avocat, si tot ce se intampla in numele lui, pandemia si mortii marcati cu covid, nu exista, mortii au plecat din alte motive, iar tot ce traim noi este o impostura fara seaman si o operatiune psihologica in masa, pricepeti dvs. ca acesti criminali inca nu au prezentat lumii dovezile existentei lui, desi ne-au distrus in aproape totalitate si urmeaza sa mearga pana la capat?

    Astept acest proces istoric de care se feresc ca de dracu’ toti avocatii, procurorii si evident judecatorii (tradatorii de neam si popor care au acceptat incalcarea tuturor drepturilor omului, stiind bine ce a reprezentat Nurnberg si ca proces, si ca decizii ulterioare), si mai astept sa ii fortati pe criminali, tot in acelasi proces, sa fie obligati sa reinceapa autopsiile, singura dovada, pe langa demonstrarea stiintifica a existentei sars-cov2, ca "virusul" nu exista, iar cei care au murit au murit din alte cauze.
  • A.C. 10.09.2021 21:55
    Atentie, nu numai ca nu a fost izolat in stare pura niciodata, dar variantele delta, lambda etc nu pot fi testate de niciun fel...Evident, nu?! Caci sunt "variante" a ceva inexistent! Cereti oricarui oficial test specific pe varianta cutare, puteti alege pe oricare dintre ele, nu au de unde sa va dea. Nici "testele" rapide sau PCR nu au cum sa verifice o varietate virala, caci nu au sensibilitatea necesara sa distinga intre un virus gripal, unul corona sau mai stiu eu care altul. Jos palaria ca mentionati acest fapt mereu! Lumea ignora cele mai elementare lucruri...
  • Tic ► A.C. 11.09.2021 21:53
    Bună seara Enya, mulțumim pt clarviziune, subscriu părerii. Dar nici un avocat de unul singur nu va face asta. Își periclitează situația, viata, poziția sociala. Hai sa ii susținem pe el și alții, precum cei din Germania în jurul av Dr Fuellmich. Sa ne constituim persoana juridica, sa adunam donații-eu unul donez-sa fim în spatele lor, sa nu ne poată ataca individual, nici pe noi, nici pe ei. Dr Fuellmich Rainer are die Basis in späte, creata în timp în jurul lui, în care sint polițiști, medic, avocați, profesori, etc. Sint sicanați acum în campania electorala ca și AfD, dar nu ii pot dizolva. Sa vedem care este cabinetul de avocatura care eventual lucrează cu dr Fuellmich la acuzarea internațională a ăstora!
  • Enya 10.09.2021 22:17
    A.C.,

    Multumesc!
  • Enya 11.09.2021 09:15
    ANDPAPAS,


    hahahahaha
  • andpapas 14.09.2021 13:35
    @Enya: inteleg ca te-a mai veselit un pic postarea mea. Totusi, nu sunt lamurit pe ce argumente iti sustii teza ca virusul nu exista. Ai alte studii?
  • Enya 11.09.2021 11:04
    LODA,

    Mengheloizii spagari au atins maximum din Complexul lui Dumnezeu.

    De-aceea, la Mengele2.0 se cuvine URGENT un Nurnberg2.0!
  • Pavel A 13.09.2021 12:06
    Este rau si pe afara...lucrez la un spital in statul Washington si desi nu au murit decat sub 50 de persoane de l inceputul circului, se tot pomeneste de cat de rea este pandemia. Acum, obliga cadrele medicale cu aceste vaccine. Spitalele ca si multe alte ramuri economice sunt fara lucratori insa se ameninta cu concedierea...abia astept sa vad cine va avea grija de pacientii lor... traim cu totii (voi acolo si noi aici) niste vremuri tulburi rau...aveti grija cu totii de voi si daca puteti evita... faceti-o! Istoria se i tampla si se scrie acum, sub ochii nostri!
  • Pavel A 13.09.2021 12:06
    Este rau si pe afara...lucrez la un spital in statul Washington si desi nu au murit decat sub 50 de persoane de l inceputul circului, se tot pomeneste de cat de rea este pandemia. Acum, obliga cadrele medicale cu aceste vaccine. Spitalele ca si multe alte ramuri economice sunt fara lucratori insa se ameninta cu concedierea...abia astept sa vad cine va avea grija de pacientii lor... traim cu totii (voi acolo si noi aici) niste vremuri tulburi rau...aveti grija cu totii de voi si daca puteti evita... faceti-o! Istoria se i tampla si se scrie acum, sub ochii nostri!
  • Filipan Daniel Marius 16.09.2021 22:32
    Tocmai am aflat ca un barbat pe care-l cunosteam - tehnician IT - a murit acum circa doua saptamani . AVC, o sa aflu, dar din pacate cred ca s-a vaccinat . Brusc si dintr-o data si sotia s-a imbolnavit ... ESTE NOUA NORMALITATE !
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"