Regimul Biden este îngrozit de Trump. Și de propriul popor

De EVZ | evz.ro  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statele Unite continuă să se afle într-o stare de asediu, chiar și la suficient timp după instalarea noii puteri. O stare de asediu care seamănă flagrant cu cea din dictaturile comuniste

Regimul Biden s-a instalat. „Mlaștina”, pe care simpatizanții lui Trump o cereau asanată, a revenit la putere. Dar atmosfera nu s-a relaxat. Care este explicația?

Un editorial al fostului ofițer de contrainformații american, Chris Farrell, publicat de Gatestone Institute a fost tradus de jurnalistul Adrian Pătrușcă în Evenimentului Zilei, cu care ActiveNews a stabilit un parteneriat.

 
Mlaștina este îngrozită de Trump. Continuă să fie. Aceasta explică fixația de a-l anihila pe el și mișcarea lui.


„Trumpismul” nu a dispărut când Joe Biden a ridicat mâna dreaptă pentru a deveni al 46-lea președinte.

Mlaștina este înghețată de groază. Iată câteva dovezi:

Ocuparea militară a Washingtonului.

Acuzațiile de „insurecție”.

Interferența lui Nancy Pelosi cu structura militară de comandă.

Noi acuzații nefondate despre obscure conspirații rusești.

Discuții serioase despre lagăre de reeducare pentru simpatizanții lui Trump.

Marginalizarea și culpabilizarea a tot ce are legătură cu „Trump”.


 
Toate acestea sunt expresii ale fricii.
 
Nancy Pelosi, Chuck Schumer și președintele Biden continuă să folosească termenul „insurgenți” pentru a-i descrie pe turbulenții care au pătruns ilegal în clădirea Capitoliului.

O fac deliberat. Astfel, toți politicienii respectabili, de carieră, funcționarii guvernamentali și agenții politic din Washington par „victime”. Înfășurate în steagul american și apărând curajos Constituția.

De asemenea, pun la zid întreaga opoziție. Nu doar pe manifestanții care au atacat Capitoliul. Ci pe toți partizanii lui Trump de pe întreg teritoriul Statelor Unite. Și pe toți cei care s-au opus mentalității de Mlaștină la care am revenit acum.

Au fost mai multe trupe la Washington, păzind învestirea lui Biden, decât se află în total, în Irak și Afganistan. 25.000 de membri ai Gărzii Naționale din 13 state plus peste 2000 de militari activi din regiunea Metro DC.

Era și toată panoplia forțelor de ordine federale și din Washington. De la Poliția Metropolitană la Serviciul de Poștă.

Amintiți-vă: nimănui nu i s-a permis să participe la învestire. Mall-ul Național a fost închis. Cartiere întregi din centrul capitalei au fost închise cu garduri de sârmă, garduri metalice de trei metri și puncte de control înarmate.

Trebuie să credeți că acestea sunt măsuri de precauție „normale”. Nu trebuie să vă întrebați dacă nu cumva reacția este excesivă, brutală sau fără precedent.
În două săptămâni, au făcut în așa fel încât Washington seamănă cu cartierul de la Poarta Brandemburg în timpul Războiului Rece.

Nancy Pelosi a intervenit ilegal la Autoritatea Națională a Comandamentului Militar. Iar Hillary Clinton a sugerat că Trump își coordonează mișcările cu Putin.

Trebuie să fiți făcuți de asemenea să ignorați faptele legate de manifestațiile violente de acum câteva luni. Cu omoruri și incendii în marile orașe americane.

Cu câteva luni în urmă, primarul Washingtonului, Muriel Bowser, a cerut Gărzii Naționale să se retragă din orașul său, în mijlocul manifestațiilor violente.
 
Apoi a dat unei străzi numele acestor manifestanți (Black Lives Matter) și le-a permis să-și vopsească deviza pe caldarâm.

Atacul asupra Capitoliului de acum două săptămâni a făcut 5 morți: 3 „urgențe medicale” (citește: atac de inimă); membrul poliției Capitoliului, Brian Sicknick, mort în urma unei lovituri în cap cu un extinctor; și femeia neînarmată, veteran Air Force, Ashli Babbitt, împușcată la nimereală de poliția Capitoliului.

Poliția Capitoliului a eșuat lamentabil. Există dovezi video clare a deschiderii porților de către poliția Capitoliului, pentru ca unii manifestanți să se poată apropia de clădire.

Nu auziți nici un cuvânt despre responsabilitatea forțelor de ordine în timpul raidului, nici despre uciderea lui Babbitt. Nici un marș din partea grupurilor care cer de obicei anchete și dreptate. Nimic.

Există și o mișcare tot mai rapidă de „deprogramare” a partizanilor lui Trump. Imediat după alegeri, sugestia lagărelor de reeducare a fost interpretată ca o simplă remarcă sarcastică.

În ultimele două săptămâni, însă, ideea a crescut în frecvență și sinceritate. Este o amenințare pe care ar trebui să o luăm în serios.

Este o încercare a Mlaștinii de a-i pune pe americanii care l-au sprijinit pe Trump într-o stare de anxietate nevrotică acută.
 
 
Acest tip de condiționare psihologică este exact ceea ce propagandiștii comuniști au încercat să facă în Războiul Rece.
 
 
Regimul Castro avea o tehnică de izolare și culpabilizare a rezistenței. Un termen special le era rezervat tuturor celor care se opunea regimului: „gusano” – vierme.

Urmăriți cum va continua acest tip de tratament și de limbaj aplicat de regimul Biden partizanilor lui Trump și pe viitor. Este cel al unei puteri care se teme de propriul popor.

Genul de putere în care 25.000 de soldați păzesc câțiva politicieni într-un oraș gol.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

  7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare