Răzvan Constantinescu: LIMACȘI. Până nu vă cereți iertare, nu vă las! Mor cu voi de gât!

De Dr. Răzvan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vot de blam pentru un interviu (!)
 
Ăsta e Colegiul Medicilor astăzi. O chintesență a penibilului.
 
Doamnă profesor Ioana Grigoraș, chiar merita să vă umbriți cariera în primul an de pensie? Pentru ce? Care e prețul umilinței? Mao v-a pus să faceți porcăria asta? Vă luați după un psihopat?
 
Razvan Miftode, tu ce făceai pe-acolo? Figurație? Erai de acord, aplaudai? Cunoști simptomul ăsta, greață?
 
Pentru cei care vă întrebați cum a fost posibil ca un popor să suporte ororile comunismului fără să crâcnească, cum a putut să accepte încarcerarea celor care aveau opinii diferite: iaca, așa s-a putut, cu astfel de oameni.
 
Până nu vă cereți iertare, nu vă las! Doar știți că întotdeauna mă țin de cuvânt.
 
CHIAR DACĂ PE VOI VĂ DOARE-N COT, EU CONTINUI
 
Să ne înțelegem: diferența dintre unul ca mine și un avocat sau un artist este că pe mine mă pot face derbedeii una cu pământul, pe când pe ceilalți - nu.
 
Colegiul Medicilor vrea să-mi ia meseria pentru că am salvat oameni de la otrăvire. Habar n-am ce lume e asta, dar știu sigur că mor cu ei de gât.
 
P.S. Deja se smiorcăie la telefon. Poate or fi auzit că nu am pierdut niciodată un război.
Mi-e greață.
 
AM PRIMIT ”VOT DE BLAM” DIN PARTEA CMR
 
Pentru interviul de mai jos. Da, acela din iunie 2020, în care demascam mascarada, pe puncte.
 
Vă rog să-l revedeți și să-mi explicați în ce mod am încălcat eu etica și deontologia profesională!
 
Sezonul proceselor reîncepe. După ce l-am făcut de băcănie pe rectorul UMF, Viorel Scripcariu, cu sancțiunile lui hilare, toate spulberate de instanțele de judecată (și frumusețea abia urmează, în săptămânile care vin), pare că și cei de la Colegiul Medicilor Iași vor un pic cu mine. Cred că suferă de lipsă de atenție.
 
Pentru cine nu știe, Colegiul Medicilor din România se află sub un fel de ”dictatură” a medicilor de familie; ei reprezintă 80% din structurile de conducere teritorială. Nu, această specializare nu este cea mai importantă (dacă ar fi să ne luăm după punctajele de la examenul de Rezidențiat ale celor care o aleg), însă este caracterizată prin solidaritate: medicii din spitale se duc la vot în proporție infimă, cei de familie merg cu liste prestabilite, astfel că reușesc să se aleagă între ei în proporție covârșitoare. Așa se explică miracolul prin care medici de circumscripție, de care n-a auzit nimeni, ajung să sancționeze medicii din spitale, uzând de aceeași capacitate de discernământ care le-a servit și la construirea carierelor.
 
Din comisia de disciplină care mi-a acordat votul de blam au făcut parte:
 
Prof. Dr. Ioana Grigoras (ATI),
Dr. Ionita Maria (medic de familie),
Dr. Aurel Condrea (medic de familie).
 
În zilele următoare, voi analiza în amănunt documentul prin care am fost sancționat, deoarece este o capodoperă.
 
Pentru că această golănie nu trebuie să se mai repete vreodată!
 
VIDEO:

MINCIUNA SECOLULUI

De ceva vreme, resimt un sentiment de inutilitate în spațiul public. Pe Facebook, explic lucruri de 10 ani, aproape zilnic, consum energie și timp, însă totul pare în van. De aceea, gândul de a părăsi ”scena” este din ce în ce mai insistent.

Am vrut însă ca acești 10 ani de activitate pe-aici să nu se încheie fără ceva cu adevărat ”tare”, ca un fel de cântec de rață (că lebede nu mai avem).

Așa că m-am bucurat când domnul Pompiliu Diplan mi-a cerut acordul de a veni la Iași, cu o echipă de specialiști, pentru a realiza împreună un interviu. Domnia sa fiind deja eroul celor mai bune videoclipuri în care demontează matematic, grafic, statistic, logic mascarada cu virusul, i-am și spus la telefon: ”Domnule, e ca și cum Ilie Năstase i-ar lua un interviu lui Ion Țiriac, va rezulta ceva extrem de atrăgător!”

Dacă așa a ieșit sau nu, dumneavoastră veți constata.

Mulțumiri deosebite tuturor celor care au contribuit la acest film: ”regizorul” Pompiliu Diplan, ”directorul de imagine” Dobre Dan George, partenerul de dialog dr. Mircea Puscasu.

Interviul este neobișnuit de lung, peste două ore, dar sper ca nicio secundă să nu predispună la plictiseală. Către final, el capătă alură de discuție colocvială între prieteni, mai omenească și mai puțin ”oficială”, de aceea atunci apar cele mai frumoase replici.

Din sumar:

- chinezi care cad ca popicele pe asfalt

- această mascaradă nu are nicio legătură cu medicina

- exagerarea masivă a numărului de decese prin ”Protocolul specific” din 3 martie 2020, care instigă la falsificarea certificatelor de deces

- mass media exacerbează isteria în mod intenționat, similar ”furtunei citokinice”; Radu Tudor este o citokină

- nu mă arunc de la balcon dacă ia foc coșul de hârtii!

- ”stați în alertă până la crearea unui vaccin” este o minciună-

Vergică Gălușcan de la Timișoara deja a inventat vaccinul (!)

- nu vă puteți voi vaccina, câte virusuri putem noi crea

- la conducerea țării nu avem nevoie de specialiști, avem nevoie de caractere

- credința este sistemul imunitar al conștiinței.

Dragilor, gândiți doar cu creierele voastre, e sfatul meu din urmă!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Ck 21.01.2023 11:14
    Excelent articol. Demn și curajos. Noua ne trebuie o armata de exorciști pentru a ne trezi ! Ce e cu voi , oameni buni? Uitați ca veți muri și ca nimeni nu scapa de conștiința Suprema, de Sursa Absoluta? Nimeni ! Lacomilor și lașilor!
  • Tic 21.01.2023 11:23
    Mulțumim d-le doctor!
  • Rocadan 21.01.2023 18:23
    Acestui neam i s-a dat un OM!

    Neamul NU-l merita și va face cu el ce-a făcut și cu ceilalți dinaintea lui.

    Omul o sa meargă pe drumul lui, din ce in ce mai singur, urcând mai sus și mai sus, poate ajunge un sfânt, un erou, o legenda.

    Neamul o sa meargă pe drumul sau, din ce in ce mai jos și mai jos. Pana unde? Nici nu mai contează dacă nici nu-i mai pasa.

    Singurul lucru care mai contează este ce trebuie sa facă cei putini care vor sa se salveze aici și in vesnicie.

    Va mulțumim domnule doctor pentru ca ne-ați arătat drumul spre lumina!
    Dumnezeu sa va binecuvânteze!
  • IC XC NI KA 21.01.2023 18:39
    Nu vă lăsați!
    Nu ne lăsăm!

    Doamne, ajută!
  • Nick Cohen 21.01.2023 20:21
    Ce-i cu cererea asta chinuta fara nici o valoare juridica ! Trebuiesc pusi sub acuzatie ! Colegiul Medicilor este o organizatie criminala care a comis genocid !
  • SandaManda 21.01.2023 21:32
    Domnul doctor, nu va puteti deschide cabinet privat si sa ii lasati in masa' mamii lor de corupti comunisti? Pana la urma oamenii au nevoie de oameni adevarati nu niste canalii aservite sistemului.
  • Airr 23.01.2023 12:37
    Toate astea se pot rezolva DACA cetatenii dau in judecata atat CM-ul judetean cat si cel national. Motivul inclin sa cred ca ar putea sa fie relativ simplu (NU sunt avocat!), respectiv prin actiunilor lor impotriva doctorilor X, Y, Z au limitat accesul la o alta opinie medicala despre .... si au limitat accesul la informatii necesar exercitarii consimtamantului informat. Cred ca se poate cere ca CM-urile sa nu mai poata pedepsi vreun medic pentru o opinie stiintifica diferita de "poezia de partid". In cazul in care fac asa ceva, ar trebui sa devina responsabili material pentru prejudiciile aduse de cenzurarea opiniei stiintifice si medicale diferite.

    Din momentul in care vor aparea primele procese (cu cereri de despagubiri sau altceva care sa atinga financiar membrii colegiilor, o sa se faca liniste pe tema asta.

    Concluzie: solutia reala fata de tendintele totalitare ale cm-urilor sta in mana cetatenilor si nu in mana medicilor. DACA cetatenii vor ca medicii sa aiba libertatea de a vorbi despre informatii stiintifice, opinii medicale ce nu se aliniaza dogmei de partid, atunci cetatenii trebuie sa puna ordine in curtea CMR-ului. Cititi legea pacientului (mai ales partea legata de dreptul la a 2-a opinie, informatie completa si corecta pentru consimtamantul informat) si codul deontologic de pe site-ul CMR (salvati intr-o arhiva electronica forma pe care o are site-ul acum).
  • Airr 23.01.2023 12:37
    Toate astea se pot rezolva DACA cetatenii dau in judecata atat CM-ul judetean cat si cel national. Motivul inclin sa cred ca ar putea sa fie relativ simplu (NU sunt avocat!), respectiv prin actiunilor lor impotriva doctorilor X, Y, Z au limitat accesul la o alta opinie medicala despre .... si au limitat accesul la informatii necesar exercitarii consimtamantului informat. Cred ca se poate cere ca CM-urile sa nu mai poata pedepsi vreun medic pentru o opinie stiintifica diferita de "poezia de partid". In cazul in care fac asa ceva, ar trebui sa devina responsabili material pentru prejudiciile aduse de cenzurarea opiniei stiintifice si medicale diferite.

    Din momentul in care vor aparea primele procese (cu cereri de despagubiri sau altceva care sa atinga financiar membrii colegiilor, o sa se faca liniste pe tema asta.

    Concluzie: solutia reala fata de tendintele totalitare ale cm-urilor sta in mana cetatenilor si nu in mana medicilor. DACA cetatenii vor ca medicii sa aiba libertatea de a vorbi despre informatii stiintifice, opinii medicale ce nu se aliniaza dogmei de partid, atunci cetatenii trebuie sa puna ordine in curtea CMR-ului. Cititi legea pacientului (mai ales partea legata de dreptul la a 2-a opinie, informatie completa si corecta pentru consimtamantul informat) si codul deontologic de pe site-ul CMR (salvati intr-o arhiva electronica forma pe care o are site-ul acum).
  1. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  2. Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

  3. Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

  4. S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

  5. Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

  6. ”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

  7. Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

  8. 139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

  9. Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

  10. Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

Ultima oră

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada