Războiul împotriva Omului

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un vânt rece de Moarte bate prin lume. Cineva a stabilit că suntem prea mulți și trebuie să fim decimați.

Conform Marelui Plan, puținii supraviețuitori nu vor avea de ce să fie invidioși. Li s-a rezervat soarta unor iobagi de tip nou, legați de plantații digitale.

Moarte și Reeducare. Iată sloganul perfect pentru un Fenomen Pitești extins la nivel planetar.

Marile masacre – de la Revoluția Franceză, Comunism și Nazism (a nu se uita: tot o formă de „socialism”) până la războaiele mondiale – și-au inventat dușmanii selectiv, potrivit intereselor ideologice, politice și strategice: clase sociale, etnii, țări...

Acum, dușmanul este peste tot: Omul însuși.

Indiferent de rasă, clasă ori apartenență politică, toți am devenit Ținte.

Niciodată în istorie nu a existat un asemenea Război împotriva Omului.

Semnalul fazei finale l-a reprezentat COVID-19.

George Soros, 11 mai 2020:

„Chiar înainte de începutul pandemiei, am realizat că suntem într-un moment revoluționar, în care ceea ce era imposibil sau chiar de neconceput în vremuri normale a devenit nu doar posibil, ci probabil absolut necesar.”

Atunci a avut loc Marea Răsturnare: printr-o manevră de scamator, Spitalele s-au transformat în Abatoare, Casele de Bătrâni în Lagăre de Exterminare, Medicii în Călăi, Statele în Pușcării, Guvernele în Gardieni, Vaccinurile în Injecții Letale.

Mai mult, în timp ce sistemele sanitare se declarau copleșite și internau doar bolnavi de COVID – pe care îi executau fără milă, conform „protocoalelor” – numeroase țări au introdus „facilități” pentru Avort și Eutanasie.

Sinuciderea asistată prin telemedicină sau Auto-Avortul au devenit realitate.

Andreaua ucigașă din vremea lui Ceaușescu s-a tehnologizat.

Apoi, după doi ani de ravagii, COVID-ul a dispărut de parcă nu ar fi fost.

Dar cele 13,6 miliarde de doze de vaccin administrate la 70% din populația globului (5,7 miliarde de oameni) continuă să lucreze cu spor. Să ucidă Sigur și Eficient. Sistematic și Subit.

Însă oamenii începeau să se trezească.

Era nevoie rapid de o nouă narațiune letală. Așa că Pandemia a fost înlocuită cu Războiul. La fel de Sigur și Eficient ca Vaccinul. Mai ales când amenință să se transforme în Al III-lea Mondial.

Moartea și-a luat avânt și nu mai poate fi oprită.

Ca într-un roman postmodern, sub țesătura narațiunii principale belicoase au început ori au continuat să se dezvolte alte fire epice otrăvite: crizele multiple (economică, financiară, socială, culturală - cu spectrul foametei ca bomboană pe colivă), Schimbarea Climatică, Identitatea Digitală, Creditul Social, Transumanismul etc.

Spre deosebire de Război, toate celelalte ucid lent. Dar la fel de sigur. Ucid Trupul, dar mai ales Sufletul.

Decimarea nu este suficientă. Ați uitat de Reeducare?

Frica este cel mai mare criminal. Omul a ajuns să trăiască într-o teroare permanentă. Animalică. Jinduiește după o gaură de șoarece unde să se adăpostească. Ori să se culce și să doarmă mult... mult... până când coșmarul se va termina.

Dar coșmarul nu se termină. În fiecare dimineață, noii Gardieni îl trezesc bătându-i cu pulanul în gratii și răcnind: „Scoală-te, banditule!”

Mai teribilă decât Frica este Deznădejdea. Cum poți evada dintr-o Închisoare Planetară? Mapamondul este tot un conglomerat de celule. Atlasul geografic seamănă cu planul unui penitenciar.

Urgie la Est, urgie la Vest. Unde să fugi?

Răspuns: în Sus.

Dintotdeauna a fost așa. De la Izgonirea din Rai știm că lumea aceasta nu este altceva decât o pușcărie. Și că singura scăpare este „în Sus”.

În 2020, au căzut doar măștile și decorurile, lăsând să se vadă realitatea în toată hidoșenia ei.

S-au năruit și falsele speranțe într-un Rai pe Pământ. Paradisul pe care Ei ni-l promit este Iadul însuși.

Ar trebui deci să ne bucurăm: acum ȘTIM cu Cine ne luptăm. Și pentru Ce.

Bătălia pentru o „Nouă Ordine Mondială” este de fapt un Război Duhovnicesc.

Sus inimile: Hristos a înviat!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (15)
  • rafaela67 07.05.2024 13:22
    Felicitari autorului pentru articol, Un articol excelent, ca de altfel toate cele semnate de Dl.Adrian Patrusca. Hristos a inviat, Active News !
  • Tic 07.05.2024 13:51
    Adevărat a inviat!
    Sus inimile,acolo este scăparea,acolo este Ocrotitorul!
  • DanNeintepatu 07.05.2024 16:01
    Adevarat a inviat!
  • Briela 07.05.2024 16:18
    Adevărat a Înviat!
  • IC XC NI KA 07.05.2024 17:29
    Adevărat a Înviat! Cu moartea pe moarte călcând și celor din mormânturi viață dăruindu-le.
    Deci, uite-i frica, uite-i deznădejdea?

    “Ucid Trupul, dar mai ales Sufletul.”
    Da, ucid mai ales sufletul, DAR NU neapărat! Din contră!
    Dumnezeu îngăduie, deci e de folos ..duhovnicesc. E spre trezire, spre deșteptare, spre venire în fire, în sine.

    Prin lucrarea “lor” se vor trezi/câștiga mai multe suflete spre mântuire decât spre pieirea care ar fi fost fară lucrarea “lor”, de vreme ce ÎNGĂDUIE!
    De vreme ce Dumnezeu vrea “câștig” de suflete, iar vicleanul vrea pierdere lor. Că doar n-o lucra Dumnezeu în slujba necuratului. Invers, DA!

    Așadar, Hristos a Înviat și tot ce îngăduie e spre ÎNVIERE, spre mântuire ..nu spre pieire! De n-ar fi așa n-ar mai fi Înviat.. nici Întrupat ..nici nimic.
    Vreo clipă NU cumva să ne luăm cu altele ..de ale “lor” și să uităm..de ÎNVIERE!

    “Dacă trăim, și dacă murim, ai Domnului suntem.” (Romani 14,8)

    Hristos a Înviat!
  • Quo vadis 07.05.2024 17:43
    ADEVARAT A INVIAT!!!
  • Patriot Roman 07.05.2024 18:00
    Hmm.. a decima..Din Roma antica provine expresia și era vb. de pedepsirea celor din armta romana, pt.lașitate în lupta sau diverse abateri, greșeli grave.Și înseamna ca ucideau o zecime din efective, legiuni etc. Adica o zecime =10%!! Ori elita ,plutocrația nu vor sa ne decimeze, ei vor sa ramînă pe Terra doar 500mil. de oameni conf.Guidestone din Georgia USA,ce tocmai o demolara,aruncara-n aer niște tipi.adica daca azi sîntem peste 7 miliarde de oameni pe planeta ei nu vor uciderea a 10% ci a 90%!!! Concluzia este ca satanele nu vor sa ne decimeze ci să ne extermine! Sa vedem daca or gasi suficienți tradatori în lume ca să-și duca planurile pînă la capat..
  • Briela 07.05.2024 21:57
    Adevărat a Înviat!
  • Passagero 07.05.2024 23:24
    Cand $oro$ zice, "suntem într-un moment revoluționar", citeaza esenta fundamentalismului bol$evik a$kenaz de instaurare prin prapad si sange a globaalismului $atanik.
    Desteptarea!
  • Mult-îndurător 08.05.2024 08:19
    Adevarat a inviat !
    Bine explicata situatia.
    O alta descriere ar fi necesara pentru razboiului duhovnicesc - discrugerea bisercii lui Hristos (a dreptei credinte, a otodoxiei) pentru cresterea gradului de demonizare al lumii si pierderea sufletului. Distrugerea consta in transformarea ei intr-o forma fara fond, cu preoti lipsiti de har, totul in numele dragostei. Transformarea va fi facuta cu perfiditate, cu impostura mistica asa cum unii spalati pe creier ti-ar da in cap pentru pomohaci si altii ca el.
    La intrebarea despre sfarsitul lumii, mi s-a raspuns ca nu stie, despre asta se vorbeste de pe vremea Sfantului Ioan Gura de Aur, dar ce observa parintele este ca: "un an trece ca si o luna, o luna trece ca si o saptamana, iar o saptamna trece sa si o zi" !
    Mult succes !
  • singur ortodoxia 08.05.2024 09:04
    Foarte bun articolul. Și foarte fain. Mulțumesc.
  • Wolf Edmond 08.05.2024 10:42
    Ceea ce urmează este de departe mult mai rău decât cel de-al treilea Reich. Mă uit la legile și proiectele de lege care trec prin parlamentele țărilor europene și chiar ale altor țări și mă îngrozesc când înțeleg ce regim mondial totalitarisc urmează să intre în funcțiune după isprăvirea alegerilor ce au loc în mai multe locuri acest an.
    Oricine și oricum poate fi declarat dușman al interesului general și anihilat în fel și chip.
    Accesați acest link: https://www.capital.ro/camera-deputatilor-unda-verde-pentru-un-proiect-ce-vizeaza-persoanele-cu-tulburari-psihice.html
    Când citești ai impresia că spitalele și balamucurile sunt pline ochi de rezidenți internați cu forța și nu mai sunt locuri libere. Chiar așa, urmează să înnebunim în masă?
    Este suficient să te exprimi într-un mod care nu convine și gata, ești internat, băgat în cămașă de forță și tratat după plac sau după nevoi. Cine poate contrazice un medic psihiatru? Când ieși de acolo, dacă mai ieși, ești o legumă care doar mai poate privi în gol și înclina capul a aprobare când ți se pun întrebări care încep cu „Este adevărat că...?”
  • Dorian Aurelian 08.05.2024 10:48
    Qui vivra verra. Ei sau umanitatea.
  • kostas.ro1608 08.05.2024 14:16
    "Urgie la Est, urgie la Vest. Unde să fugi?
    Răspuns: în Sus."

    Ehe, dom Patrusca mai veniti de-acasa. Ca prea ati asteptat salvarea de la Est. Si de fapt tot urgie vine si de acolo. Pentru ca papusarii acestei lumi controleaza absolut tot ce misca pe pamant. Dar nu au putere decat asupra unora. Pentru noi ceilalti care ne ridicam privirea spre Hristos exista scapare.
    ADEVARAT A INVIAT!
    SLAVA LUI DUMNEZEU!
  • Rusi 08.05.2024 15:05
    Groaznic de adevarat!
Ultima oră

22:30

142 de ani de la adormirea lui Ion Andreescu, la numai 32 de ani (15 februarie 1850 - 22 octombrie 1882). A fost contemporan cu Eminescu și Grigorescu. MARI ROMÂNI / VIDEO

21:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (I)

21:13

Cunoscutul avocat Florentin Țuca organizează prima ediție a Dezbaterilor ”Pe Drept Cuvânt”

20:55

Încă un preot a murit: Anunțul a fost făcut de Episcopul Hușilor

19:48

Lovitură de teatru: Kamala Harris prinsă cu Plagiatul

19:14

Unul dintre cei mai vechi jurnaliști de investigație a murit astăzi, în urma unui AVC

19:00

A apărut Institutul Național al Coincidențelor. Este propus director Valeriu Gheorghiță iar președinte Raed Arafat - VIDEO EXCLUSIV

18:45

23 octombrie: Sfântul Apostol Iacov, ruda Domnului, întâiul episcop al Ierusalimului; Sfântul Cuvios Macarie Romanul

18:30

22 octombrie: Sf. Ier. Averchie, episcopul Ierapolei, cel întocmai cu Apostolii; Sfinții 7 tineri din Efes

17:50

AUR a fost scos din secțiile de vot pentru diaspora. Reacția lui George Simion: “Este un nou atac al sistemului împotriva noastră”

17:08

Ucraina a pierdut un SFERT din populație în Război

16:01

Pacea din Ucraina depinde de rezultatul alegerilor din SUA, afirmă Zelenski

15:34

Lovitură grea primită de Kamala! După ce s-a lăudat că a lucrat la McDonalds, compania a dezmințit

14:49

Se demolează Cathedral Plaza. Nicușor Dan a câștigat procesul - VIDEO

14:40

Marcel Ciolacu nu o lasă pe Ligia Deca să-l demită pe rectorul de la Ovidius, Dan Marcel Iliescu, de dragul fiului și nurorii lui? Petiție Online pentru demiterea ”rectorului plagiator” Dan Marcel Iliescu