Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Masacrul din Gaza începe să semene tot mai mult cu măcelul din Ucraina. Ca două filme proaste făcute de același regizor îngust la minte.

După cinci luni în care a căsăpit populația civilă, mai ales copiiiIsraelul recunoaște acum că s-ar putea să nu câștige războiul cu Hamas.

Dar înfrângerea - chiar distrugerea Hamas - au fost scopurile declarate și răs-repetate ale războiului din Gaza. Și care au servit ca scuză pentru genocid.

(Că e vorba de același Hamas finanțat și sprijinit timp de ani de zile de Netanyahu, e altă poveste, la fel de sinistră).

Care va să zică, peste 13.000 de copii au murit degeaba.

Ziarul britanic The Telegraph publică un articol senzațional care dă peste cap tot narativul oficial al conflictului din Gaza:

„S-ar putea ca Israelul să nu fie capabil să distrugă Hamas în ciuda a cinci luni de lupte intense în Gaza, au recunoscut oficiali (israelieni) din serviciile de informații.”

„Vina”pentru acest posibil eșec o poartă „sprijinul internațional care se întoarce împotriva Israelului”.

Iar cea mai mare parte din „vină” ar reveni Statelor Unite, arată sursele israeliene citate, deoarece „au întors spatele Israelului”.

Una dintre aceste surse din „servicii” afirmă:

„Dacă m-ați fi întrebat cu o lună în urmă, aș fi spus categoric DA (putem lichida Hamas), deoarece la vremea respectivă America sprijinea Israelul.”

Acum, acest lucru s-a schimbat, explică sursa.

Semnalul rupturii dintre SUA și Israel l-a reprezentat unda verde dată de Washington unei rezoluții de încetare a focului, votată zilele trecute în Consiliul de Securitate.

La presiunea electoratului de stânga american, administrația Biden a lăsat din brațe Israelul.

Iar scenariul din Gaza începe să semene tot mai mult cu cel din Ucraina.

După ce Washingtonul și-a încurajat „pupilii” (Ucraina și Israel) să lupte până la capăt în niște războaie-măcel, acum își retrage treptat sprijinul, lăsându-i flagrant în ofsaid.

Iar „inamicii” (Rusia și Hamas) nu doar că nu sunt înfrânți, ci devin chiar învingătoari. Dacă nu de facto, cel puțin morali.

Dar similaritățile dintre cele două războaie nu se opresc aici.

Ucraina a fost împinsă - iar Israelului i s-a permis - să meargă atât de departe în război, încât nu mai pot face pasul înapoi.

Și atunci caută soluții miraculoase. Nebunești.

Zelenski l-a găsit Macron. Ambii, disperați. Francezul, că va pierde alegerile din vară la scor de maidan, Ucraineanul, că va fi mătrășit de un nou Maidan.

Cei doi Napoleoni-avortoni încearcă prin toate mijloacele (inclusiv trupe NATO în Ucraina) să provoace Rusia și astfel să extindă războiul. Cu orice risc. Chiar nuclear.

Dincoace, în Gaza, un alt pacient agitat, Netanyahu, este și el gata să recurgă la gesturi disperate.

Aflăm asta de la aceleași surse din serviciile secrete citate de Telegraph:

„Statele Unite nu sprijină intrarea în Rafah (oraș cheie din Gaza unde Israelul susține că se află grosul trupelor Hamas – n.a.), cum au făcut-o înainte, așa că, în acest moment, situația nu este bună.

„Ceea ce înseamnă că Israelul trebuie să facă ceva dramatic și drastic (sublinierea mea) pentru a schimba dinamica și atmosfera.”

Într-o amenințare foarte puțin voalată, Iranul a avertizat Israelul să nu atace Rafah. De pomană, se pare.

Un asalt asupra Rafah ar putea să fie picătura fatală de nitroglicerină. Intrarea Iranului în război ar arunca în aer Orientul Mijlociu. Și planeta.

Ambele războaie s-au transformat în adevărate băi de sânge. Se moare pe capete și inutil. Distrugerile sunt uriașe. Riscul ca focarele Ucraina și Gaza să se extindă și să degenereze în conflicte globale crește de la o zi la alta.

Iar „inamicii” nici vorbă să fie învinși – dimpotrivă.

Cu toate acestea, alimentate de o mână de descreierați, războaiele merg mai departe.

Împotriva oricărei logici.

De parcă nu Rusia sau Hamas ar fi trebuit distruse, ci Lumea întreagă.

Semnele sunt tot mai numeroase: pare că exact asta înseamnă de fapt Marea Resetare.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Andri 28.03.2024 20:14
  Cum zice psalmistul: vor cadea singuri in cursa pe care au pregatit-o.
  La carma e Domnul. A fost, este si va fi.
 • brian duffy 29.03.2024 05:59
  si daca Domnul a hotarat ca acum e vremea apocalipsei?
  care apropo inseamna revelatie iar ce se ntampla acum nu face decat sa arunce deoparte val dupa val de pe adevarurile ascunse
 • Cronicar Ortodox 28.03.2024 22:48
  Ce tăietură fină... Chapeau dle. PĂTRUȘCĂ.
 • singur ortodoxia 29.03.2024 01:44
  Acel"ceva dramatic și drastic " va fi o lovitură dată Iranului. Atunci SUA nu mai au de ales.
 • brian duffy 29.03.2024 05:57
  nu uitati toate celelate care sunt prevazute de wef in agenda 2030
  pe de o parte vom muri e foame si frig in numele unor idealuri de net 0 iar pe de alta razboiul polueaza imens atat prin consumul de combustibil cat si prin chimicalele aruncate n aer (asta ca sa nu vb.si de numarul mortilor...Dumnezeu sa i ierte)
  iar faptul ca in aceste conditii ni se mai baga pe gat si dei si esg ca agenda climatica continua desi doar prostii vestului colectiv o aplica imi arata ca lucrurile sunt mult mai grave decat par doar dpdv al razboiului
  si sa nu uitam de plandemie...
  cine face ca aceste lucruri machiavellice sa se ntample stie clar ce face si nu va inceta pana nu si va atinge scopurile
  lucrurile nu pot sta decat mai rau e acum inante
  7 ani apocaliptici
 • dumbirish01 29.03.2024 08:38
  "După victoria lor în al Doilea Război Mondial, evreii democrați au călărit valul succesului, consolidându-și controlul și acumulând și mai multă bogăție. Prin structurile economice stabilite în 1944 la Bretton Woods, evreii americani precum Harry Dexter White, Jacob Viner și Henry Morgenthau, Jr. au reușit să treacă printr-un sistem de control economic global bazat pe dolarul american și susținut de instituții noi precum Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Iar inovațiile evreiești ulterioare – cum ar fi „dezvoltarea cantitativă” care permite tipărirea practic nelimitată a banilor – ar aduce în esență numerar nelimitat în mâinile evreilor. „America Democrată” ar fi acum mijlocul de a exercita controlul evreiesc asupra regiunilor vaste ale lumii."

  https://www-unz-com.translate.goog/article/democracy-is-an-ideal-government-for-jewish-influence/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
 • dumbirish01 29.03.2024 12:11
  Evreii, puritanii, capitalismul, satanismul

  "Banii sunt zeul gelos al lui Israel, pe lângă care niciun alt Dumnezeu nu poate exista. Banul retrogradeaza toți zeii omenirii și îi schimbă în mărfuri. Banii sunt valoarea universală și autosuficientă a tuturor lucrurilor. Prin urmare, a lipsit întreaga lume, atât lumea umană, cât și natura, de propria lor valoare adecvată. Banii sunt esența înstrăinată a muncii și existenței omului; Această esență îl domină și el o]i se închină. . . . Dumnezeul evreilor a fost secularizat și a devenit Dumnezeul acestei lumi. Bancnota de schimb este adevăratul zeu al evreului. Dumnezeul Său este doar o factură iluzorie de schimb. [14]

  https://www-unz-com.translate.goog/ejones/cherchez-le-juif-satanism-as-the-hidden-grammar-of-america/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp"
  https://www-unz-com.translate.goog/ejones/cherchez-le-juif-satanism-as-the-hidden-grammar-of-america/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?