Războiul Lumilor: Se bat Dracii Negri cu Dracii Roșii

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia, China și prietenii lor întemeiază o Nouă Ordine Mondială.

Cuvintele teribile au fost rostite. Ideea, care plutea de mult în aer, ca un hoitar peste trupul muribund al Occidentului, a fost articulată.

Cel care a făcut-o este Serghei Lavrov. Aflat într-o vizită la Beijing, pentru a pregăti summit-ul BRICS, șeful diplomației ruse a spus textual:

„Noi (Rusia), împreună cu voi (China) și cu simpatizanții noștri, ne vom îndrepta spre o ordine mondială multipolară, dreaptă, democratică.”

Lavrov nu e omul să bată câmpii.

Întregul summit BRICS s-a învârtit în jurul ideii unei Noi Ordini Mondiale, întemeiate de cele cinci state care formează organizația: Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud.

Perspectiva ar trebui să ne dea fiori:O lume nouă, creată de urmașii lui Mao, Stalin și prietenii lor?

(Cu parțiala excepție a Rusiei) ce au aceste țări cu civilizația noastră creștină?

Și de lumea noastră veche și bună, la care am tânjit atât înainte de 1989, ce se alege?

 *

Aproape simultan cu reuniunea BRICS, în Germania a avut loc summit-ul G-7.

(Pentru amatorii de teorii ale conspirației, o temă de meditație: ce semnificație poate avea organizarea G7 la reședința Schloss Elmau, construită de teologul protestant Johannes Müller, care i-a jurat credință lui Adolf Hitler dar a luat în același timp apărarea evreilorEste al doilea summit, organizat acolo, după cel din 2014.)

 *

Cvasi-paralelismul celor două summit-uri nu poate fi nici el întâmplător. Este simbolul ciocniirii celor doi poli ai lumii, care nu mai încap pe aceeași axă.

Joseph Stiglitz vorbește despre un nou Război Rece. O confruntare pentru Hegemonia globală, nu pentru Libertate și Democrație. Pe care Statele Unite și Occidentul riscă să o piardă.

Într-un articol publicat pe platforma Project Syndicate, laureatul Nobel pentru Economie lansează un avertisment teribil:

„Statele Unite par să fi intrat într-un nou război rece, atât cu China cât și cu Rusia. Iar descrierea de către liderii americani a confruntării drept una între democrație și autoritarism este prea puțin credibilă, mai cu seamă când aceiași lideri fac curte asiduă unui stat care violează sistematic drepturile omului: Arabia Saudită. O asemenea ipocrizie sugerează că, cel puțin parțial, hegemonia mondială, iar nu valorile, reprezintă adevărata miză.”

De ce Occidentul poate pierde „noul război rece”?

Iată explicația lui Stiglitz:

„Războaiele reci sunt câștigate până la urmă cu puterea blândă (soft-power) a atractivității și convingerii. Pentru a învinge, trebuie să convingem restul lumii, nu doar să ne cumpere produsele, dar și sistemul social, politic, economic pe care îl «vindem».”

Altfel zis, Occidentul poate pierde supremația pentru că nu mai atrage pe nimeni.

*

Într-adevăr, unde este farmecul occidental de dinainte de 1989? Unde este nu doar traiul bun, ci și siguranța zilei de mâine? Unde sunt tihna și fericirea? Unde a dispărut acea strălucire imposibil de descris pe care o vedeai în ochii oamenilor „din străinătate”?

Pare că singurul scop al acestor minunății a fost să dea cu tifla Comunismului. După ce a căzut Zidul Berlinului, a murit și farmecul acestei lumi. Ca o vitrină lăsată în paragină, peste care se așază praful. La ce bun să o mai aranjeze negustorul când nu mai există concurență? Oricum, toți clienții sunt obligați să cumpere de la el.

Laptele și mierea au secat. Occidentul a devenit tot mai hâd și mai repingător, ca o fată mare care îmbătrânește urât. 

S-a anemiat. Nu mai are vlagă. Toată energia pare că s-a transmis surorilor vitrege, tinere și ambițioase, de la celălalt capăt a lumii.

 *

Statele Unite, unde, până nu de mult, orice om își dorea să trăiască, au luat-o razna. S-au transformat într-un stat terorist.

Trump, președintele care a adus Americii cea mai mare bunăstare de după Al Doilea Război Mondial, a fost răsturnat prin cea mai mare fraudă din istorie.

Au apărut hiperinflație, scumpiri, rafturi goale. Cel mai mare producător de petrol și gaze din lume nu poate stăpâni prețurile la pompă.

Lipsesc laptele praf pentru bebeluși și tampoanele pentru femei. Simptom de țară bananieră.

Un vânt sinucigaș, ca în Jonestown, usucă totul între Atlantic și Pacific. În mai puțin de doi ani, America a ajuns o umbră. O stafie.

*

Ca și Kissinger, Stiglitz e un globalist.

(Cărțile sale s-au bucurat de aprecierile lui Soros.)

Doar că, la fel ca și Kissinger, Stiglitz, fost economist șef al Băncii Mondiale și fost șef al consilierilor economici de la Casa Albă în timpul lui Bill Clinton, este partizanul unei ALTE forme de globalizare. Opusă celei promovate de Klaus Schwab și adepții lui.

Stiglitz o descrie ca pe „o guvernare globală, fără guvern global”. Un fel de „cooperativă a statelor”. Un Comintern modern, unde să se poată auzi nu doar vocea SUA, ci și a celorlalte țări.

Dar, în esență, viziunea sa, la fel ca a lui Kissinger, este una occidentală. Americano-centristă.

Oricum, și Kissinger, și Stiglitz au înțeles că drumul de la Davos duce, nu spre o lume mai bună, ci spre prăpastie.

Occidentul se sinucide, lăsând lumea pe mâna unor dictatori primitivi.

Noua Ordine Mondială de care vorbește entuziasmat Lavrov are toate șansele să fie un amestec de Gulag sovietic cu Shanghai 2022. Zgârie nori, izolare, vaccin și urlete de la ferestre ale cetățenilor deținuți.

*

Atât fostul secretar de stat american cât și fostul laureat Nobel au devenit foarte activi în ultima perioadă.

Kissinger a mers la Davos și a șocat auditoriul într-o asemenea măsură încât, pe site-ul Forumului, discursul său fulminant a fost cenzurat.

La rândul său, Stiglitz publică în mod regulat articole în răspăr cu Marea Resetare.

(Avocatul Gheorghe Piperea a făcut o serie de comentarii foarte interesante pe marginea unei analize ceva mai vechi a acestuia, AICI și AICI.)

Pare că împotriva operațiunii de nimicire a actualei Ordini Mondiale Occidentale, pentru ca pe ruinele acesteia să se construiască o ordine nouă, au început să se mobilizeze forțe contrare. La fel de puternice.

(Foarte interesant este că, după Davos, unde a fost boicotat, Kissinger a fost invitat imediat la reuniunea Bilderberg. Ca și cum cineva din Grupul mult mai discret decât Forumul Mondial ar fi dorit lămuriri despre amenințările care pândesc lumea actuală.)

Semnele sunt peste tot: liderii Germaniei, Franței și Italiei au rupt rândurile blocului anti-Rusia și au mers la Kiev să-l someze pe Zelenski să negocieze cu Putin.

Sancțiunile economice care au aruncat Occidentul într-o criză cu focoase multiple par să priască Rusiei.

Livrările de arme către Ucraina, la un nivel nemaivăzut în istorie, sunt pe punctul de a lăsa dezarmate Statele Unite și Marea Britanie

Las’că nici alții nu se simt mai bine:Cehiabunăoară.

Sau România, care pare să-și fi trimis MiG-urile în Ucraina, cu speranța unui contract cu comision gras pentru avioane mai noi

Dintr-o stupiditate fără margini, cei mai vajnici aliați ai Kievului riscă să rămână cu chiloții în vine în fața Rusiei și, mai ales a Chinei, exact în momentul în care acestea și-au anunțat fățiș intenția de a schimba ordinea mondială.

Poate că prostia asta colosală i-a iritat și pe unii dintre Marii Păpușari.

Poate că ideea unei sinucideri în grup nu le surâde la toți.

Poate că unii au amante tinere care vor să călătorească, nu să stea locului pe o insulă cât ar fi ea de paradisiacă, până trece Resetarea.

Poate că alții au neveste claustrofobe, care nu vor să-și petreacă bătrânețile într-un buncăr, cât ar semăna el cu un Versailles subteran.

Cert este că semnele opoziției față de Marea Resetare și de Build Back Better se înmulțesc și devin tot mai puternice.

Ultimele vin din America. Acolo, Curtea Supremă de Justiție se revoltă pe față împotriva administrației actuale.

În trei zile, a dat două lovituri teribile la gioalele betegite ale lui Biden.

Joi, a anulat un atac la adresa celui de-Al Doilea Amendament (dreptul americanilor de a purta arme), pentru ca sâmbătă să dea lovitura de grație, anulând o decizie care, de 50 de ani, transformase avortul într-un drept cvasi-constituțional.

 *

Este ciudată această fervoare anti-Biden a Curții Supreme, activată peste noapte.

În cazul alegerilor din noiembrie 2019, în ciuda tuturor indiciilor evidente de fraudă, în ciuda faptului că șase dintre cei nouă judecători erau numiți de președinți Republicani (trei de Trump personal), Curtea a refuzat să se amestece, netezind în mod scandalos drumul lui Biden spre Casa Albă.

Acum, când îi era mult mai comod să nu se bage  într-o chestiune spinoasă cum e avortul, Curtea și-a asumat toate riscurile și a aruncat America în aer.

Să nu ne facem iluzii. Curtea Supremă nu este un loc populat cu îngeri. Judecătorii de aici au și ei interese. Și slăbiciuni. Și schelete în dulapuri. Și sfori trase de la înălțimi mai mari decât ale celor care i-au numit.

La fel ca Stiglitz sau Kissinger, care și-au lăsat averile și tihna bătrâneților și s-au aruncat într-o luptă ideologică pe viață și pe moarte.

*

Când regimul comunist a trimis la Sihăstria o echipă de restauratori, pentru ca turiștii străini să fie impresionați de mănăstirile Moldovei, părintele Cleopa stătea în cerdacul chiliei și privea lung. Pe sub mustață îi mijea un zâmbet.

-       Ce faceți, părinte?, l-a întrebat un ucenic.

-       Iaca, mă uit cum l-a pus Dumnezeu la treabă pe Dracul.

Dacă ar mai fi trăit, părintele ar fi exclamat astăzi:

-       Mă uit cum a semănat Dumnezeu dihonie între legiunile Iadului.

Stiglitz se înșală. Nu e un nou Război Rece, ci unul cât se poate de fierbinte.

Se bat Dracii Negri cu Dracii Roșii.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
  • Andri 27.06.2022 18:58
    1. Chinezii se pregatesc sa atace Vestul (https://zeeemedia.com/interview/uncensored-jeff-nyquist-china-plan-to-invade-us-by-mid-terms-in-november-australia-at-risk/)
    2. A few hours ago, two Russian military bases were hit by American M142 HIMARS + Dramatic developments are coming to Ukrainian soil, with NATO formally preparing for a direct military engagement with Russia. The Secretary General NATO has announced the largest military deployment in 30 years. More than 300,000 soldiers will be on standby.
    https://warnews247.gr/stratiotiki-ebloki-natoikon-katadromeon-me-rosous-stin-oukrania-ktypithikan-rosikes-vaseis-me-himars-to-nato-thetei-300-000-stratiotes-se-etoimotita/
    3. Nitel gaz pe foc: Razboi Turcia-Grecia in curand
  • brian duffy 27.06.2022 21:43
    Extraordinar articolul! a pus punctul pe i...Doamne-ajuta!
  • aspenter2002 27.06.2022 22:37
    Pluripartidismul e făcătură. Trăim o dictatură francmasonică. ANAF e o instituție de hărțuire a nemasonilor. Angajații ANAF își fac vacanțele numai în destinații exotice.Au mașini modeste-autohtone dar și le schimbă în fiecare an.E evident că Marea Resetare este planul celor care l-au răstignit și pe Iisus Hristos. Mor de ciudă că românii s-au ridicat cât de cât material după comunism și că sufletul românilor încă tânjește după Hristos și după mântuire.
  • Enya 27.06.2022 22:54
    1. "Recensamantul" 2022, FRAUDA de proportii uriase a firmei private Romania

    care este obtinuta prin acelasi tertip ca vaccinarea: prin terorizarea populatiei cu amenzi ilegale!

    ACESTA NU ESTE UN RECENSAMANT!

    Si ca intelegem de ce NU este un recensamant trebuie sa mergem in miezul problemei, sa vedem cine sau ce este entitatea care ne cere, prin amenintare, datele private si ce vrea sa faca cu ele!

    Ni se spune ca statul roman a initiat recensamantul.
    Nu ni se spune insa ca:
    - statul roman NU mai exista, iar o firma privata, Corporatia Romania, apendice al Corporatiei Financiare Internationale, vrea sa ne digitalizeze si pentru asta are nevoie de consimtamantul nostru furat sub forma de semnatura la finalul fraudei numite “recensamant” si obtinut prin terorizare, amenintare si santaj!
    - toate datele colectate pleaca la Banca Mondiala, deci statul (dusmanul) nostru care trebuia sa ne apere si sa ne protejeze confidentialitatea ne tradeaza, ne vinde!
    - toate aceste date din frauda numita recensamant 2022 servesc inrobirii omului pentru ca prin ele se obtin identitatea digitala (care ne arunca in sclavie definitiva) si HIBRIDIZAREA, PRIN VACCINARE, CU GENA DEMONILOR! Si nu, nu este figura de stil, este fix asa cum am scris, pe oi le-au injectat deja cu gena demonilor!

    Paranteza: oculta satanista NEpamanteana, prin oculta ei pamanteana, vrea urgent sa ajunga la vaccinarile obligatorii si sezoniere pentru ca fara ele 1) nu poate sa elimine sufletul uman (in situatia in care accepti vaccinarea, deci hibridizarea cu gena demonilor, deci anularea ADN-ului divin care te proteja, il pierzi pe Dumnezeu pentru ca i te-ai dat diavolului) si 2) nu poate sa finalizeze preluarea totala a speciei umane pentru ca asta se poate intampla doar in momentul in care vor introduce in corpurile oamenilor toate “ingredientele” necesare crearii retelei prin care omul sa fie controlat direct de masinaria A.I. (inteligenta artificiala) din Marele Computer (fiara din biblie) ce va fi instalat probabil la Bruxelles sau in Elvetia.

    - prin semnatura de la sfarsitul formularului fraudulos, fiinta nascuta vie in carne si oase suverana, de data aceasta adulta, deci apta pentru CONSIMTAMANT, isi va da acordul ca toate acele intrebari si raspunsuri, date private si intime sa reprezinte UN CONTRACT intre ea si “statul” roman, primul real din viata sa pentru ca il semneaza in cunostinta de cauza si cu propria lui mana (nu prin intermediul ofiterului de la starea civila, asa cum i s-a intamplat la emiterea frauduloasa a Certificatului de Nastere), care contract il va despuia de toate drepturile si libertatile pe care va pune laba “statul” roman!

    Asadar, cine sau mai degraba ce este aceasta entitate ce-si zice stat?

    Mai intai, ca sa stabilim forma juridica a Romaniei trebuie sa stim cateva lucruri:

    1. Ce este o firma privata si cum functioneaza ea.

    2. Daca Romania este stat suveran, cum zic ei prin constitutia lor, care este actul sau de infiintare?

    3. Sunt 2 institutii prin care poporul este terorizat in acest moment: militia si primariile. Daca poporul afla ca nici acestea nu au acte de infiintare, ce trebuie sa faca el, in plus fata de pp si kk, pe toate minciunile si agresiunile lor transmise populatiei prin presa criminala satanista? Pai, ce faci cu un impostor/infractor care iti intra in casa sa te fure, sa te violeze, sa te tortureze psihic si fizic? Sau ce ar trebui sa faci cu unul ca asta???

    4. Daca primariile nu au act de infiintare (si NU au!), atunci cum se numesc “recenzorii” trimisi sa terorizeze populatia, sa le smulga oamenilor cele mai intime si cruciale informatii despre toata viata lor si sa-i ameninte cu amenzi? Va spun eu: mafioti! Iar mafiotii trebuie bagati de urgenta la inchisoare!

    5. Care este actul de infiintare al ANAF, aceasta firma de camatarie aparent legala? (o sa explic mai jos legatura dintre monstruozitatea numita “recensamant 2022” si ANAF)

    Sa le luam pe rand.

    1. Ce este o firma privata si ce face ea.

    a. Firma este un mod de organizare prin care se desfasoara activitati economice.

    (este esential acest aspect pentru ca asa veti intelege mai usor de ce ne-au facut inca de la nastere firme/entitati fictive/persoana legala cu cod fiscal CNP prin emiterea frauduloasa a Certificatului Constatator al Nascutului Viu fara de care nu se putea intocmi Certificatul de Nastere si ce reprezinta contul escrow sau contractul fiduciar facute de “statul” roman, o entitate frauduloasa, in numele nostru si fara CONSIMTAMANTUL nostru!

    b. Firma exista numai prin contracte comerciale semnate de ambele parti.

    In cazul acesta, partile sunt statul roman si fiinta nascuta vie in carne si oase suverana pe care statul a transformat-o fraudulos in “persoana” si a spoliat-o de drepturile si libertatile ei imuabile!

    Pentru ca un contract sa functioneze, ambele parti trebuie sa fie “persoane juridice”, adica firme!

    Cu statul roman au rezolvat-o in 1991 (noi vorbim acum doar de Romania, dar ce s-a facut cu tara noastra s-a facut in aproape toata lumea), cand ne-au transformat tara in firma/corporatie. Cu noi, oamenii, au rezolvat-o mult mai dinainte, pe etape, de-a lungul unui mileniu si ceva, incepand cu anul 1200, apoi cu 1666 (prin Cestui Que Vie Act), apoi prin inventarea actelor sataniste de identitate (pana la primul razboi mondial sau in preajma lui, nu mai stiu exact anul, oamenii circulau dintr-o tara in alta liberi, fara acte), apoi prin inventarea Certificatului de Nastere. Iar acum vor finalizarea hibridizarii fiintei umane (preluarea speciei umane de catre demoni) pe care au inceput-o prin vaccinarile sataniste din 2021-2022 si o continua prin inventarea Identitatii Digitale.

    c. Toate activitatile comerciale realizate de firma sunt urmate de plata unor impozite si contributii catre stat.

    Daca esti persoana vie in carne si oase suverana, nascuta si adusa la lumina pe pamant prin intermediul parintilor tai, mama si tata, exclusiv prin vointa si puterea Creatorului, nu trebuie sa platesti taxe si impozite ilegale si abuzive unei entitati care s-a substituit persoanei tale naturale si te-a despuiat de toate libertatile!

    d. Firma, in cazul de fata FIRMA/CORPORATIA ROMANIA, este supusa statutului Corporatiei Financiare Internationale.

    e. FIRMA PRIVATA/CORPORATIA ROMANIA tranzactioneaza la bursa vietile romanilor!

    Inainte sa trec la punctul e vreau sa detaliez putin punctul d.

    Asa cum deja stiti, Romania nu este un “stat suveran”, ci o firma privata! Criminalul iliescu a transformat aceasta tara in Corporatie (firma) in 1991 prin semnatura pe care a dat-o in numele tuturor cetatenilor, fara sa ii instiinteze si fara sa faca un referendum national prin care sa se obtina consimtamantul acestora! De aceea, din punct de vedere legal (chiar si asa, pe legile lor, ale Apelor/ Amiralitatii, si nu ale Pamantului/ale lui Dumnezeu), Acordul semnat in 15 aprilie 1991 de catre criminalul inca necondamnat ESTE NUL!

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

    Priviti mai jos SATANISM SI MAFIE IN FORMA CEA MAI PURA! Uitati cateva dintre drepturile nelimitate ale Corporatiei (in vreme ce noi am devenit sclavi) din Acordul din 11 aprilie 1955 privind Corporatia Financiara Internationala si pe care Romania le-a acceptat in momentul in care a aderat in 1991:

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/50389

    - Proprietatea și activele corporatiei, oriunde ar fi amplasate și indiferent cine le detine, vor fi imune fata de toate formele de confiscare, sechestrare sau executare silita înainte de pronuntarea sentintei finale împotriva corporatiei.

    - Proprietatea si activele corporatiei, oriunde localizate și de oricine deținute, vor fi imune de cercetare, rechizitionare, confiscare, expropriere sau alta forma de urmărire prin actiune executiva sau legislativa.
    - Arhivele corporatiei vor fi inviolabile.
    - Toate proprietățile și activele corporatiei vor fi libere de restrictii, reglementari, controale și moratorii de orice fel.
    - Toți guvernatorii, directorii, loctiitorii, funcționarii și lucratorii corporatiei:

    (i) vor fi imuni față de acțiuni judiciare cu privire la activitățile indeplinite de ei în calitatile lor oficiale;

    (îi) dacă nu au naționalitate locala, li se vor acorda aceleasi imunitati față de restrictiile de imigrare, față de cerințele de înregistrare pentru straini și față de oblibațiile naționale de serviciu militar și aceleasi facilități în ceea ce priveste restrictiile valutare asa cum sînt acordate de tarile membre ale corporatiei reprezentantilor, oficialitatilor și lucratorilor de acelasi rang cu cei ai celorlalte tari membre;

    (iii) li se va acorda acelasi tratament cu privire la facilități de calatorie ca și cel acordat de membrii reprezentantilor, oficialitatilor și lucratorilor de acelasi rang cu cei ai celorlalte tari membre.

    - Corporatia, activele sale, proprietatea, venitul și operațiunile sale din tranzactiile autorizate de acest acord vor fi imune de orice impozitare și orice taxe vamale. Corporatia va fi, de asemenea, imuna față de obligația de a colecta sau plati orice impozit sau taxa.

    - Nu se va impune nici un impozit asupra sau cu privire la salarii și stimulente platite de corporatie directorilor, loctiitorilor, oficialitatilor sau lucratorilor corporatiei care nu sînt cetățeni, subiecti locali sau nu au naționalitate locala.

    Inaugurarea corporatiei

    Incheiat la Washington, într-un singur exemplar care va ramine depus în arhivele Băncii Internationale pentru Reconstructie și Dezvoltare, care a indicat prin semnatura sa acordul de a actiona ca depozitar al acestui acord și de a notifica tuturor guvernelor ale caror nume sînt prezentate în lista "A" la data cînd acest acord va intra în vigoare potrivit art. IX, secțiunea 1 din acesta.

    Hahahaha, un singur exemplar!!!!! Batjocura e putin spus!

    Pe 8 aprilie 2021, in plin GENOCID, cand poporul roman se chinuia cumplit sa faca fata traumei din plin razboi, caci a fost si este un razboi!!, ce faceau dulapul si cuibul de criminali deghizat in institutia numita parlament (si acelasi care comitea GENOCIDUL)? Majorau capitalul detinut de firma Romania la firma-mama, Corporatia Financiara Internationala. Motivele tenebroase ar trebui sa ni le explice un avocat patriot.

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/240868

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/240869

    Cresterile anterioare le facusera in 1992 si 2013 criminalul necondamnat iliescu si alt tradator de tara si neam, basescu (la fel, fara informarea si fara acordul populatiei care trebuia obtinut exclusiv printr-un referendum!!!!!):

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/2193

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/153839

    Sediul Corporatiei Financiare Internationale din Romania? Pe blvd Dacia, intr-o casuta modesta, cu obloane de lemn (cautare google) de te inchini pana la pamant, cum am facut-o eu saptamana trecuta cand am trecut pe langa ea, ca acolo ni se tranzactioneaza vietile, sufletele si bogatiile tarii!

    Ce spune site-ul lor? Ca aceasta Corporatie este membra a Grupului Bancii Mondiale, intelegeti acum de ce se duc datele din recensamant la Banca Mondiala? Pentru ca se duc de fapt la CORPORATIE! Direct la satana ce ne-a furat identitatea si libertatea!

    Aceasta este, fratilor, in cateva cuvinte CORPORATIA careia ne supunem noi din 1991! Firma privata care ne fura vietile si care vrea acum sa ne digitalizeze!

    Pentru ca Romania se supune din 1991 statutului C.F. I. (Corporatia Finanicara Internationala), atunci si tranzactiile pe care le face sunt dupa regulile acestei firme private!

    Iar una dintre acestea este

    TRANZACTIONAREA LA BURSA A VIETILOR ROMANILOR

    De ce este esentiala aceasta informatie? Pentru ca ii arata impostura in care ne tine: Romania NU mai este un stat suveran, ci doar o firma (corporatie) care nu se deosebeste cu nimic de orice firma comerciala de pe piata "capitalista"! Asadar, daca aceasta firma privata ii minte pe romani ca "trebuie" sa-si cedeze toate informatiile private, drepturile si libertatile printr-o semnatura data pe un formular satanist-securistic, de ce n-ar veni la usile romanilor orice patron de firma sa ceara acelasi lucru? Daca un administrator de firma de panificatie, sau de arme, sau de pufuleti, v-ar cere imperativ sa predati tot ce tine de voi, viata voastra si familia voastra pe motiv de recensamant, ca altfel v-ar da amenda, ce ati face? 1) V-ati supune, 2) nu i-ati deschide usa sau 3) daca ati apucat s-o faceti, l-ati lua la goana ori i-ati inchide-o in nas fara nici cel mai mic cuvant rostit?

    TRAIM CEL MAI MARE GENOCID AL TUTUROR TIMPURILOR!

    Un GENOCID care il intrece pe cel amerindian de 50 milioane de fiinte pentru ca acum este atacata intreaga specie umana prin vaccinari cu moartea si hibridizarea cu gena demonilor ce vor cu disperare Creatia si Terra lui Dumnezeu! Miliarde de oameni trebuie sa dispara, iar hibridizatii care raman in viata sa devina simple carcase coordonate prin A.I. (inteligenta artificiala) carora sa li se anuleze urgent prin vaccinari repetate aduse prin pandemii inchipuite si virusuri inexistente cele doua ancore divine: ADN-ul si sufletul uman.
  • Enya 27.06.2022 22:54
    2. Bancile si ANAF-ul

    Ce este ANAF-ul?

    Intrucat este o institutie fara act de infiintare si fara personalitate juridica si intrucat apartine si serveste statul (dusmanul nostru) care nu mai este stat din 1991, ci firma privata/Corporatia Romania, ANAF-ul este o organizatie mafiota care comite camatarie in numele legilor unui stat inexistent si exclusiv pentru beneficul unei entitati private (Corporatia Finanicara Internationala, prin intermediul anexei sale, Corporatia Romania).

    Taxarea, impozitarea si sechestrarea unui procent (imens!) din munca unui om, cu sau fara acordul acestuia, reprezinta o practica mafiota. Omul este fiinta vie in carne si oase suverana prin vointa si puterea Creatorului, adusa la lumina pe acest pamant pentru a fi libera si a se putea bucura de viata prin intermediul tuturor minunatiilor create de Dumnezeu exclusiv in folosul sau! Dumnezeu i-a dat suveranitate, dar i-a dat si toate mijloacele prin care sa traiasca frumos si demn: i-a dat hrana, care e gratuita si nelimitata pe tot pamantul, i-a dat caldura prin lemne, carbuni, gaze, combustibili, i-a dat modalitati inepuizabile de electricitate, surse infinite de aer, apa etc. Omul nu TREBUIE sa isi castige existenta pentru ca Dumnezeu i-a pus totul la dispozitie! Omul trebuie doar sa aiba grija de toata aceasta magnifica Terra, sa-si ia din Natura atat cat are nevoie, fara sa prejudicieze nici un alt om sau alta fiinta vie sau planeta insasi si sa nu uite sa puna in loc altceva! Adica sa mentina Terra curata si sanatoasa si sa cultive permanent pomi fructiferi, legume, plante comestibile, sa inlocuiasca padurile arse, sa nu distruga habitatul natural al nici unei alte fiinte, sa elimine plasticul si tot ce polueaza, sa nu deranjeze Natura si animalele (ce cauti cu muzica la munte? sa faci zgomote si sa perturbi linistea animalelor? ce cauti cu motocicleta sa faci porcaria aia numita off road, sa bagi anxietate in animale si-n copiii lor care nu vin niciodata peste tine sa-ti provoace anxietate si sa perturbi linistea sfanta a Naturii?), pe scurt, sa aiba grija ca de ochii din cap de toate bogatiile si minunatiile pamantului!

    Daca ai educatie, empatie, bunatate, bun simt si stii ce este aceea IUBIREA, nu-ti va fi greu deloc! Nimic din ce are legatura cu Natura nu e dificil! Buna-cuviinta si bunul simt te vor ghida invizibil sa faci ceea ce e de facut pe pamant, adica sa nu faci niciodata rau planetei, semenilor, animalelor, iar daca se intampla, sa repari imediat, sa nu mai repeti si sa-ti traiesti existenta pe acest pamant sublim in acord total cu sufletul tau si cu Natura! Sunt legi dumnezeiesti pe care le primesti automat in tine odata cu nasterea ta, nu trebuie decat sa constientizezi ca esti fiinta divina din Divinul Absolut si atunci toate sentimentele si emotiile si actiunile tale, pozitive in totalitate, vin de la sine!

    Iar acum, uitati-va ce simtiti dupa aceste cuvinte de suflet sa cititi din nou despre ANAF, aceasta unealta mafiota care vrea sa faca ce NU a facut niciodata Divinitatea, sa ia procent din ceva ce Divinitatea ne-a daruit gratuit si nelimitat dar si sa ne fure ceva ce Divinitatea ne-a daruit gratuit si nelimitat! Pe Creatia si Terra facute de Entitatea Suprema, ANAF-ul pune taxe ilegale, popriri, executari silite si tot prin el se vor face si desproprietaririle!

    Drepturile pe care Creatorul ni le-a daruit la nastere sunt intrinseci, inalienabile, valabile pe tot parcursul trecerii noastre pe Terra si nu pot fi anulate, modificate, impartite, cedate, confiscate sau reglementate de parlamentul sau guvernul nici unui stat (mafiot), de fapt firma sau corporatie apartinatoare ocultei sanatiste!

    Tot sistemul justitiar stie Adevarul despre suvernitatea individuala si drepturile inalienabile, dar nu face nimic pentru ca este creatia sistemului satanist si se afla sub jurisdictia acestuia (de ce credeti ca judecatorii, grefierii, avocatii sunt imbracati in robe, cu peruci? Pentru ca pe langa un ritual satanist care are legatura cu oculta care i-a creat si din care fac parte pentru ca intretin minciuna si judeca in termenii acesteia, joaca un rol! Ei sunt actori ai unui sistem mincinos care a furat identitatea oamenilor si i-a facut sclavi)! Oculta a avut nevoie de reprezentare “legala” in randul pamantenilor si asa si-a creat justitia! Care functioneaza pe Legea Apelor si Marilor/Legea Amiralitatii in loc sa functioneze, daca ar fi tinut cu adevarat cu fiinta umana si mai ales cu dreptatea, pe Legile Pamantului, Legile lui Dumnezeu, Legile Divine!

    In acest “recensamant” ca parte esentiala din inrobirea noastra finala, ce rol are ANAF-ul? Care ii este sarcina in toata increngatura asta demonica? Pe scurt, este unealta malefica “legala” (de fapt ilegala, ca apartine unei firme private, nu unui stat suveran care ar trebui sa aiba menirea sa-si apere cetatenii) a firmei private Romania prin care oculta satanista ne va lasa fara proprietati! De ce e important acest lucru, sa ni se fure proprietatile? Pentru ca face parte din constructia Matrixului, a acelui sistem satanist in care carcasele umane golite de suflul divin sa nu mai detina nimic pentru a putea fi inregimentate fizic, psihic, emotional, vibrational atat in lagarele fizice de tip FEMA sau medicale (un om cu proprietate este un om liber), cat si in lagarele Inteligentei Artificiale.

    Care este rolul mizerabil pe care l-au jucat bancile si-l joaca?

    Nu intelegeam de ce prin 2018, 2019 bancile isi agresau clientii cerandu-le insistent sa isi “actualizeze” informatiile personale, in caz contrar fiind amenintati cu inchiderea conturilor! Si nu intelegeam de ce o firma privata, cu nimic mai presus de o firma de piulite si suruburi, avea tupeul sa ceara romanilor aproape toate datele private! Ce legatura aveau cu banii omului si cine ii dadea dreptul unei firme private cu numele de banca sa il forteze pe acesta sa-si declare statutul marital, daca si cati copii are, studiile, veniturile, proprietatile, email-ul sau alte date de contact suplimentare si alte informatii exclusiv private despre familie si viata sa care trebuiau sa ramana private! Pai, numai asa putea pune mana ANAF-ul pe niste informatii pe care oamenii ar fi refuzat sa le dea pentru ca era o modalitate ilegala si mafiota de intruziune in viata privata! De acolo, de la banci
    si-a luat ANAF-ul prima runda grasa de date despre cetateni prin care ii va hartui pentru orice suma, care, coroborata cu informatiile din “recensamant”, il va duce la toate proprietatile si bunurile romanului atunci cand il va executa silit!

    Vaccinarea are rolul de a-l lasa pe om fara suflet si ADN-ul divin. Vrea sa-i elimine protectia divina.
    ANAF-ul are rolul de a-l lasa fara bunuri si proprietati. Vrea sa-i elimine protectia fizica.

    Vedeti acum importanta nefasta a ANAF? Doar el poate rezolva spinul dintotdeauna al ocultei: eliminarea proprietatii unui om care il face liber in fata sa!

    Ati vazut stirea care a scapat putin mai devreme decat ar fi trebuit, cea cu amenintarea a peste 500.000 romani care vor fi executati silit pentru ca sigur vor fi gasiti de ANAF in ilegalitate, fara taxe platite etc. ANAF-ul, mana executoare a firmei private Romania, stia deja de tranzactiile tuturor romanilor care aveau banii in banci prin tradarea firmelor la fel de private numite banci (care NU au voie sa dezvaluie nici macar o singura informatie despre clientii lor pentru ca acestia au semnat un contract cu banca, nu cu statul mafiot roman!), dar nu avea CONSIMTAMANTUL romanilor de a se folosi de toate aceste date, consimtamant pe care il obtine acum prin acest “recensamant”. Si ca sa ajunga la etapa finala, in care sa ne lase pe toti fara bunuri si proprietati, incepe mai intai cu soparle prin care iarasi vor fi atatati romanii unii impotriva celorlalti: ii va impozita chipurile pe manelisti si pe “evazionisti” astfel incat omul, prost din fire, sa sara in sus de bucurie ca gata, se face dreptate, cazand in capcana si nedandu-si seama ca de fapt ii da mana libera acestui impostor numit ANAF sa ii ia si lui gatul putin mai incolo, imediat dupa manelisti sau altii care vor intra in turul 1 al programului.

    Acum, dupa “recensamant”, ca va avea lista cu tot ce vrea sa stie despre un om, in special cu TOATE proprietatile lui, cum va face ANAF-ul executarea silita a tuturor? Cum va pune gheara pe proprietatile si bunurile tuturor oamenilor? Pentru ca inca nu poti sa intri peste om in casa si sa-i spui ca din acel moment casa nu-i mai apartine, ca ar iesi poporul in strada si i-ar urca pe toti in furci! O faci parsiv, vicelan, diabolic: IL FACI PE OM DATOR LA STAT (dusmanul nostru)! Adica la firma privata Romania! Si cum il indatorezi?

    RIDICAND ARTIFICIAL TOATE PRETURILE! (ah, criminalii astia din politica ce trebuie urgent condamnati!!!!...)

    Si ca sa-ti reuseasca si sa nu-si dea seama nimeni de minciunile diabolice, atunci:

    - diseci zilnic la televizor un razboi la fel de artificial creat intre rusia si ucraina, jucat de actori profesionisti si de actori de criza (crisis actors), care “justifica” si preturi uriase, si foamete, si indatorari pe motiv de aparare si cumparare de arme, si interdictii, si rechizitionari, si nationalizari si orice!
    - minti si sperii zilnic populatia cu fantoma infometarii, a caniculei care a ucis orice recolta (minciuna! mereu, dar mereu am vazut si vad in tara in drumurile mele campuri si dealuri si terenuri agricole incarcate de holde in timp ce pe net explodeaza stirile apocaliptice picurate sezonier cu privire la pagube si recolte pierdute sau inexistente)!

    Asa, artificial, au scumpit dintr-un foc in ultimul an parcarile (de la 60 si ceva de lei acum cativa ani direct la 600 lei – si aici e alta ilegalitate cu parcarile platite catre administratiile primariilor care nici macar nu au act de infiintare, pentru ca orice om are dreptul la a-si parca GRATUIT masina, mai ales langa casa proprietate personala si mai ales ca in schimbul acelor bani primariile nu fac absolut nimic), impozitele pe proprietati, electricitatea, combustibilii, alimentele etc.

    Ce-i asta “liberalizarea energiei electrice”? Ce-i porcaria si monstruozitatea asta mai ales in conditiile in care oricum energia este libera, gratuita, infinita si sub multiple forme pe Terra, iar ei ne vand o forma de energie paguboasa, mare poluatoare a Terrei si distrugatoare a sanatatii noastre? Ce sa liberalizezi, ma, nenorocitule de “stat”? Ceva ce nu-ti apartine tie, ci doar noua, fiintelor nascute vii in carne si oase suverane prin puterea si vointa Creatorului?!???? Si de ce sa “liberalizezi”, ca sa dai mana libera unor carteluri pe care tot tu le-ai creat sa ne saraceasca si sa ne preia bunurile si proprietatile, nu-i asa, diavolilor care v-ati camuflat in “stat”??

    Mizeriile sataniste produc permanent panica in oameni prin mass media care este a lor spunand ca ne asteapta infometarea si ca nu mai sunt recolte! O minciuna imensa, Terra aceasta magnifica va produce la infinit roade pentru ca asa a creat-o Dumnezeu! Indiferent de stirile catastrofiste ale ocultei de la televizor, iesiti, fratilor, in Natura si uitati-va cu ochii vostri la padurile si campurile si dealurile pline mereu cu plante, cereale, legume, ciuperci, fructe si atatea alte produse comestibile! Nu-i mai credeti si nu va mai inspaimantati aiurea! Iar daca vreti sa va desprindeti cu adevarat de sistemul ocult, luati-va in primire muntii si campiile si apele stramosesti, pe cele ale bunicilor si strabunilor vostri, si lucrati-le!

    Suveranitatea vine odata cu nasterea noastra si este instrinseca, dar libertatea de orice alt tip vine odata cu producerea hranei!

    CINE AJUNGE SA ISI CULTIVE SINGUR HRANA ACELA ESTE UN OM CU ADEVARAT LIBER!

    Iar satanele stiu asta, de-aceea ne tin captivi in consumerism, superficialitate, dezmat, alimente din supermarketuri imbibate la propriu cu droguri ca sa revenim mereu la ele si sa nu care cumva sa ne desprindem obtinandu-ne singuri mancarea, “festivaluri” care au scopul de a-i baga pe tineri in ghearele altor droguri si multe alte beneficii ale lumii moderne...

    Viata adevarata este in Natura, la tara, oriunde in afara unui oras! Cumparati-va unelte, seminte soiuri (nu hibrid!), plantati livezi cu pomi fructiferi roditori si hranitori, refaceti gradinile bunicilor si n-o sa va mai atinga nici o teroare a statului (dusmanul nostru)!

    Revenind la banci, atunci cand romanii se vor trezi si va incepe sa curga cu procese, unul dintre acestea trebuie sa vizeze bancile! Romanii trebuie sa dea in judecata bancile pentru ca au incalcat GDPR-ul si au cedat ilegal toate informatiile catre ANAF si implicit firmei private Romania fara acordul si consimtamantul lor! Care informatii stau la baza mecanismului diavolesc prin care statul ne va fura proprietatile!

    Acum, sa dezvolt punctul e.
  • Enya 27.06.2022 22:55
    3. FIRMA PRIVATA/CORPORATIA ROMANIA tranzactioneaza la bursa vietile romanilor!

    Aici e aici! Aici e miezul fraudei! Si daca vom putea pricepe in ce fel statul (dusmanul nostru), adica firma privata Romania ne traficheaza ca pe vaci, atunci vom putea cuprinde absolut toata minciuna in care traim si numai asa vom putea lua decizii de viitor! Daca nu intelegem mecanismul prin care statul (dusmanul nostru) ne-a furat suveranitatea, ne-a furat identitatea cand ne-a transformat in firme, ne comercializeaza vietile, ne fura libertatile SI NE OMOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, nu vom avea nici curaj sa iesim din sistem si nici nu vom sti cum s-o facem!

    Exista 2 entitati (legale, in cazul in care ne consideram parte din sistem/Coporatie/Trust global, si fictive, daca ne raportam la fiinta care si-a revendicat suveranitatea furata) care divulga frauda Corporatiei Financiare Internationale ce a furat identitatile, suveranitatea, vietile, munca, banii, bunurile oamenilor precum si bogatiile si resursele care le apartin:

    1. Trustul fiduciar
    2. Contul escrow

    1. Trustul fiduciar. Ce este fiducia? Este un contract, o operatiune juridica prin care “unul sau mai mulți constituitori transfera drepturi reale, drepturi de creanta, garantii ori alte drepturi patrimoniale sau un ansamblu de asemenea drepturi, prezente sau viitoare, catre unul sau mai multi fiduciari care le exercita cu un scop determinat, in folosul unuia sau mai multor beneficiari”.

    Haideti sa punem actorii in fraza.

    Cine este constituitorul? Orice persoana fizica sau juridica. Suntem noi toti inainte de a ni se fura identitatea imediat dupa nastere (prin emiterea frauduloasa a Certificatului de Nastere). Transformarea noastra in firme/persoane fizice ne schimba din fiinte nascute vii in carne si oase suverane in TITLURI DE PROPRIETATE.

    Cine este fiduciarul? Intermediarii numiti institutii de credit, societatile de investitii si de administrare a investitiilor, societatile de servicii de investitii financiare, societatile de asigurare si de reasigurare, notarii publici si avocatii! (ah, notarii si avocatii!... acesti aparatori ai drepturilor noastre! Ca si judecatorii, de altfel!…)

    Care sunt drepturile de creanta? Pai, cred ca tot ce tine de noi, de identitatea noastra, munca noastra, valoarea noastra ca fiinte umane divine!

    Cine este beneficiarul fiduciei? Cine e fiduciarul superior? Ei bine, SATANUL IN ROCHITA DE LA VATICAN!

    Care conduce Trustul Global ce cuprinde fiintele vii impartite in doua:
    - fiintele vii nascute in carne si oase suverane prin puterea si vointa Creatorului si care au ramas libere si independente (bastinasii din insulele pierdute de lume, paduri sau munti, pustnicii, anumiti calugari, anumite maicute sau o mana de fiinte ce si-au revendicat deja suveranitatea sau au stiut dintotdeauna ca o au, fiintele neinregimentate in sistem - anumite etnii care nici macar nu au acte de identitate etc)
    - si fiintele (declarate ca fiind) disparute in ape (adica noi toti ceilalti) din cauza incendiilor provocate intentionat de oculta in 1666 la Londra si concomitent in marile orase ale lumii, care n-au stiu ca trebuie sa instiinteze statul ca au revenit din ape, deci sunt vii, si prin urmare nu si-au mai revendicat niciodata existenta si bunurile fiind considerate moarte si transformate de oculta in firme, fictiuni legale, oameni de paie (straw man), trusturi, conturi.

    Pentru ca batalia dintre demoni si oamenii constienti de apartenenta lor divina a fost mereu pe viata si pe moarte si ca sa fie incalceala maxima, Trustul Global pe care il conduce satanul de la vatican (Corporatia-mama care detine toate Corporatiile subordonate ce au denumirea de state) functioneaza pe 3 jurisdictii:
    1. Jurisdictia Aerului
    2. Jurisdictia Apelor sau Maritima
    3. Jurisdictia Pamantului

    La nr. 3 suntem toate fiintele nascute vii in carne si oase suverane prin vointa si puterea Creatorului si suntem asa cum ne-a lasat Dumnezeu pe pamant: libere, suverane, cu drepturi inalienabile care nu pot fi nici modificate, legiferate sau anulate! Iar legile dupa care ar trebui sa ne guvernam viata ar trebui sa fie doar Legile morale, Legile lui Dumnezeu, Legile Pamantului, cele care incheaga familia, micile comunitati si triburile si fac ca viata in aceste grupulete, singurele benefice pentru fiinta umana si pastratoare ale suveranitatii, sa fie o minunatie si o bucurie pana in ultima clipa!

    La nr. 1 si 2 suntem noi toti cei declarati morti sau disparuti in ape, suntem cei inregimentati, mortii vii (care traim pentru ca n-am pierit in ape, dar care totusi suntem declarati morti pentru ca in acei 7 ani nu am instiintat statul ca suntem vii), fictiunile legale, persoanele fizice, oglinda noastra, adica omul de paie (straw man) creat prin eliberarea Certificatului Constatator al Nascutului Viu si apoi al Certificatului de Nastere. Iar legile dupa care traim sunt cele ale "justitiei" create de sistemul ocult.

    Exemplu de fiducie: Certificatul de Nastere. Prin identitatea fictiva (“legala”) care ni s-a acordat la nastere prin frauda s-a creat un contract intre noi si stat, adica Corporatia Romania, firma privata ce se supune legilor si regulamentelor C. F. I. (Corporatiei Finanicare Internationale, coloana vertebrala a Trustului Global pe care il conduce satana de pe Terra, suveranul pontif, pentru satanele NEpamantene si care ne aminteste mereu pe fata ca el e suveran in timp ce noi suntem sclavi).
    Alta fiducie: acum, dupa frauda numita recensamant 2022, noul si singurul contract semnat intre fiinta adulta ce si-a dat consimtamantul (ca a fost prin minciuna, manipulare, santaj, terorizare cu amenda, nu mai conteaza, si l-a dat!) si Corporatie (Trustul global)!

    Insa! Ca fiducia sa poata exista in termenii corporatiei si sa poata produce, ea trebuie sa aiba si un cont atasat. Acesta poarta numele de cont escrow.

    2. Ce este CONTUL ESCROW.

    Este un depozit bancar prin care "tu in calitate de deponent pui la dispozitie unui beneficiar o suma de bani pe care acesta o va primi la indeplinirea unor conditii stabilite si prezente in contractul incheiat de banca cu ambele parti."

    Haideti sa punem si aici actorii in fraza.

    a. Cine e deponentul?
    C.F.I. (Corporatia Financiara Internationala).

    b. Cine e beneficiarul?
    Persoana legala (nu persoana naturala, cea suverana), firma facuta in numele tau, oglinda ta, persoana ta fictiva, firma cu codul fiscal CNP, adica IONESCU ION care apare cu majuscule pe cartea de identitate si care n-are nici o legatura cu fiinta vie nascuta in carne si oase suverana care poate avea un nume sau NU, in functie de dorinta sa! (majusculele din cartea de identitate arata ca tu esti un om mort, disparut in ape, care n-a mai revenit dupa 7 ani sa-si revendice titlurile, bunurile si identitatea de fiinta vie si prin urmare ai intrat in custodia statului care te considera mort, iar tot ce e al tau, ii apartine, si cum statul la noi s-a dizolvat, Corporatia Financiara Internationala te detine, iti este stapana, iar tu-i esti sclav fara drepturi, doar cu obligatii)! Asadar, prin cedarea suveranitatii care s-a facut ilegal si prin frauda dupa nasterea noastra, CORPORATIA ESTE BENEFICIARA CONTULUI ESCROW.

    Ea face operatiuni in numele nostru, primeste bani din tranzactiile economice pentru noi (pentru ca noi valoram prin ceea ce suntem si facem multi bani) pe care ii depoziteaza intr-un cont (escrow). O fiinta care a realizat ca a fost facuta sclava Corporatiei, ca este fictiune legala si vrea sa isi revendice suveranitatea, trebuie sa afle care ii este acest cont escrow, sa oblige Corporatia, adica statul (dusmanul nostru) sa ii arate toate contractele comerciale si tranzactiile facute in numele ei de cand s-a nascut si pana in acel moment si toti banii pe care aceasta i-a castigat in numele sau. Revin putin mai tarziu la acest subiect.

    c. Care este contractul incheiat de banca cu ambele parti?

    Ei, fratiorilor, aici e aici! Caci pana in acest moment NU a existat nici un contract legal intre tine si banca, semnat in cunostinta de cauza (adica sa intelegi termenii contractului si sa fii de acord cu ei, nu sa ti se smulga semnatura prin constrangere, santaj, amenintare, manipulare, minciuna, amenzi ilegale) si cu consimtamantul tau!
    Nu discutam despre contractul dintre tine si banca in momentul in care iti deschizi un cont pentru a depozita niste bani. Acela se refera la banii despusi si conditiile pastrarii lor. Ci despre contul care trebuie sa fie asociat contractului dintre Corporatie si tine care se face tot prin intermediul bancilor si prin care tu poti fi tranzactionat la bursa de catre Corporatie, deci cel prin care se demonstreaza statutul tau de sclav!

    Pana acum aveam un singur contract, si acela FRAUDULOS, intocmit de stat (prin ofiterul de la starea civila atunci cand parintele s-a dus sa ne declare, manipulat sa faca asta de medici si sistem) in numele nou-nascutului, fara acordul si consimtamantul acestuia! Contractul se numeste Certificatul de Nastere si a putut fi intocmit doar cu Certificatul Constatator al Nascutului Viu, primul act prin care sistemul ii fura fiintei nascute vii in carne si oase suverana identitatea!

    Certificatul Constatator al Nascutului Viu este semnat de medicul neonatolog si in el sunt trecute date despre starea de sanatate a pruncului la nastere si confirmarea ca bebelusul – viitorul sclav al Coporatiei - s-a nascut si este viu! Chiar daca este un act ilegal, intocmit fara acordul si consimtamantul nostru, acest Certificat Constatator al Nascutului Viu ar trebui sa fie in mana noastra, in casele noastre, dar nu, el a ramas la starea civila atunci cand parintii ne-au declarat si au primit in schimbul lui “Certificatul de Nastere” - omul de paie asociat noua ca sa ne pacaleasca.

    “Certificatul de Nastere” este firma creata de Corporatie ca sa ne sclavageasca, e o dubla personalitate. De-aceea se numeste fictiune legala (numai ca e ilegala)! Duceti-va la primarie, la starea civila unde vi s-a eliberat Certificatul de Nastere si cereti-le Certificatul Constatator al Nascutului Viu. Functionarii de acolo sunt instruiti sa va spuna ca nu stiu nimic despre asa ceva, ba chiar sa va izgoneasca cu paza ca pe ultimii oameni daca insistati! Acest act ar trebui sa vi se dea inapoi pentru ca e al vostru (al nostru), dar pentru ca reprezinta primul pas din furtul identitatii, care demonstreaza frauda statului, atunci statul mafiot se face ca nu stie si-l tine ascuns. Insa exista oameni care prin insistente, instiintari repetate, amenintari sau chiar procese au reusit sa puna mana pe acest act. Este actul prin care se fac primii pasi in revendicarea suveranitatii pentru ca el demonstreaza ca v-ati nascut viu si ca existati ca fiinta vie in carne si oase suverana si nu ca “persoana” (firma, fictiune legala).

    Paranteza. In acest caz, nasterea noastra care ar fi trebuit sa fie sublima si inchinata doar lui Dumnezeu devine un ritual satanist pentru ca ne preface in unelte ale diavolului (Corporatiei). Ceea ce ne scapa de efectele la propriu ale tutelei demonilor care exista prin intermediul Corporatiei (caci ocultei sataniste ii apartine aceasta Corporatia Finaciara Internationala, este instrumentul ei pamantean de tentativa de preluare a sufletelor umane) este TAINA BOTEZULUI pe care il primim in biserica si prin care suntem, inca o data, consfintiti ca apartinand Divinitatii. Suntem o tara profund crestina si nu doar declarativ, il avem pe Dumnezeu in inimi, in biserici, in manastiri, in muntii si padurile noastre de vis, in traditiile ancestrale, in rugaciunile si legaturile spirituale pe care le simtim si le traim dintotdeauna, in Tainele bisericii, in cantecele religioase, in colindele bisericesti de Craciun unice in lume care iti taie rasuflarea si-ti patrund pana in adancul sufletului mai ales daca le asculti intr-o manastire, de-aceea nu a prins vaccinarea asa cum si-ar fi dorit oculta. In afara de cei care au fost vaccinati fortat si manipulator pentru ca au fost ai nimanui si fara aparare (cei din aziluri, cei bolnavi, singuri si pacaliti de eroii criminali care au bagat gena demonilor in ei si pe care nici o situatie din viata asta nu-i mai poate ierta vreodata!), in afara de oile proaste care au dovedit ca nu merita aceasta viata si aceasta Terra si de progresistii atei idioti si fara minte care si-au predat sufletul demonilor (si care din pacate vor muri in curand in chinuri cumplite prin cancer), totusi, NOI NU NE-AM VACCINAT IN NUMAR MARE! Nu credeti cifrele oficiale ale criminalilor, mai mult de 15% nu s-au vaccinat! Intr-o zi vom afla si Adevarul!

    “Certificatul de Nastere” devine un instrument prin care satanistii isi bat joc de noi si cum doar prin acesta se poate elibera apoi Cartea de Identitate (buletinul), sa nu mai radem (asa cum am facut-o si eu in prostia mea de dinaintea trezirii mele) de maicutele sau calugarii sau oamenii cu sufletul liber care asociaza buletinul cu insusi diavolul!

    Asadar (in afara de acest contract numit Certificat de Nastere), care este contractul dintre noi si Corporatie? Pai, n-a existat pana acum! Pana la “recensamantul” acesta!

    Recensamantul 2022 reprezinta noul (de fapt singurul real) contract dintre tine si Corporatie, adica mai pe ocolite, dintre tine si demoni!
    Data fiind situatia dramatica pe care o traim din 2020, acest asalt final asupra speciei umane de catre o specie NEumana, a demonilor, si data fiind nevoia disperata de creare a Identitatii Digitale fara de care demonii nu pot pune mana in totalitate pe creatia lui Dumnezeu pentru ca fara ea nu pot aduce vaccinarea globala obligatorie si mai ales permanenta care ar face ca orice fiinta umana sa fie hibridizata cu gena demonilor si sa-si piarda Divinitatea prin pierderea ADN-ul divin ce va fi profanat cu gena demonilor bagata prin vaccinuri, era nevoie urgenta de acceptul scavilor. In tarile cu oi si mai proaste ca ale noastre nu au bagat recensamant. Acolo, oile se duc singure si-si injecteaza, sezonier, genele demonilor la orice pandemie inchipuita anuntata de guvernele atee ca aparand din neant pentru ca ele chiar cred in “autoritati”, in realitate nistre criminali la propriu care fac GENOCID! Insa, intr-o tara profund ortodoxa, care, cu niste exceptii, NU a acceptat vaccinarea (din nou, nu credeti cifrele oficiale, sunt doar minciuni!), era necesar acest contract!
    Si-atunci, criminalii din guvern si parlament in cardasie cu jegurile la fel de criminale din mass media lor au decretat ca recensamantul este obligatoriu.

    NU, NU POATE FI OBLIGATORIU:

    - nici o “lege” sau ordonanta de urgenta a unor CRIMINALI CARE AU FACUT GENOCID INTRE 2020-2022 si care inca nu au fost judecati si condamnati la moarte in Procesul Covidului Inexistent initiat de Tribunalele Popoarelor/Tribunalul Poporului Roman!
    - ceva din ce nu doreste sa faca o fiinta suverana!
    - ceva ce aduce prejudicii chiar si doar sufletesti unui om care NU doreste sa se recenzeze (sa-si accepte statutul de sclav al Corporatiei)!
    - ceva impus nu de un stat, ci de o firma privata, Corporatia Romania, care nu e cu nimic mai presus ca magazinul cu de toate “S.C. Marghioala Afrusinei S.R.L.”!
    - nimic ce se face in conditii de minciuna, manipulare, amenintare si santajarea cu o amenda complet ilegala!
    - un contract ce il va face pe semnatar sclav definitiv al Corporatiei si mai ales fara sa i se spuna ca tocmai a semnat un contract si ca si-a cedat toate drepturile asupra informatiilor de a fi utilizate asa cum doreste Corporatia Romania care le va trimite direct la Banca Mondiala, adica la C.F.I.!

    Mai departe. Sa revenim la contul escrow. Am stabilit DEPONENTUL, am stabilit si BENEFICIARUL, haideti sa scormonim acum in mațele Corporatiei si dupa CONTUL in care se afla valoarea noastra in aur sau valuta si sa aflam de ce Corporatia (deponentul) depune o suma in contul fiecarui sclav si care este valoarea acestei sume!

    Contul escrow este la banca si reprezentat prin banca. (vedeti importanta bancilor diabolice? doar prin intermediul lor se fac toate nenorocirile, iar noi le tinem in viata si le permitem inrobirea noastra depunand munca noastra la ei si mai nou platind cu cardul facturi, cumparaturi online, mancare, covrigi. Sinistru. Noi le dam forta, noi le dam putere asupra noastra! Cand le vom elimina, cand vom reveni la troc si vom incepe o viata simpla, dar fericita, in Natura si in armonie cu sufletul, cu ceilalti semeni, cu celelalte fiinte vii – animalele si cu casuta Terra care ne ofera absolut orice gratuit, neconditionat si nelimitat, abia atunci vom putea spune ca suntem fiinte vii nascute in carne si oase (nu fictive) suverane!

    Ce mai contine un cont escrow? Pai, si niste clauze, ca nu degeaba ni s-a furat suvernitatea la nastere si am fost facuti sclavi! In sapaturile mele inca nu am dat de ACELE clauze, ele sunt atat de ascunse si probabil ca au acces la ele cei de la varf care au vandut tara si au transformat-o in firma privata supusa regulamentului Corporatiei Financiare Internationale. Sau poate ca n-am scotocit eu suficient. In orice caz, nu ma opresc aici.

    Asa cum spuneam, in legile lor (ale Apelor, ale Amiralitatii), toate treburile si trebusoarele diavolesti ale satanistilor functioneaza pe baza de contract! Acesta este si motivul pentru care aveau nevoie de o firma in numele nostru. Ne-au facut entitati juridice, persoane fictive (prin Certificatul de Nastere), cu codul fiscal reprezentat de CNP pe cartea de identitate pentru ca numai asa puteau sa deschida la nastere, in numele fiecaruia, contul escrow.

    Ce valoare este in CONTUL ESCROW, cine il administreaza si unde il gasim?

    Il gasim in cifrele de pe cartea de identitate, la Codul Numeric Personal, are banii proveniti din toate tranzactiile efectuate in numele nostru de Corporatie de la nasterea noastra pana in prezent si este administrat in fiecare tara de trustul fiduciar de care spuneam mai sus si care apartine Trustului Global (condus de satanul in rochita de la vatican).

    In Romania, entitatea se numeste Depozitarul Central si se afla in cladirea Bursei de Valori de pe blvd. Carol I. Acolo ne tranzactioneaza satanistii ca pe vite, acolo este valoarea materiala a unei fiinte ce trebuia sa existe doar spiritual si asa cum a fost ea adusa la lumina pe pamant de catre Creator, suverana, capabila sa-si asigure toate cele necesare traiului datorita celeilalte creatii a lui Dumnezeu, Terra cu toate bogatiiile ei infinite si gratuite.

    Nu crezi ca statul (dusmanul nostru) te-a facut inca de la nastere persoana juridica pentru a te trafica la bursa ca pe o vita fara insemnatate ce esti (hai, bine, esti doar un bou bun de munca si produs bunuri si servicii) pentru “ei” si atat? Verifica singur putin mai jos.
  • Enya 27.06.2022 22:56
    4. Ce este GMEI UTILITY

    https://www.gmeiutility.org/index.jsp

    Este un identificator standard unic, universal, al oricarei organizatii sau firme implicate intr-o tranzactie financiara la nivel international.

    Practic, in afara de bastinasii din padurea amazoniana, pamantenii care si-au revendicat si demonstrat (nu obținut, ca au avut-o dintotdeauna, asa cum o avem cu totii prin insasi nasterea noastra pe acest pamant) suveranitatea si pustnicii din munti, toti pamantenii au fost facuti persoane juridice!

    Am scris deja ca au fost mai mulți pasi prin care demonii care vor creatia si Terra lui Dumnezeu, adica oculta satanista NEpamanteana (care nu poate opera pe pamant in dimensiunea in care traim noi decat prin oculta satanista pamanteana care ne-a insotit probabil aproape de la inceputul crearii noastre), ne-au confiscat toate drepturile si libertatile cu care am fost inzestrati NECONDITIONAT de catre Creator!

    Unul dintre acesti pasi a fost in 1666 cand la Londra si concomitent in marile orase ale lumii au izbucnit incendii provocate chiar de oculta. In timp ce Londra ardea, parlamentul de golani legifera Cestui Que Vie Act 1666 prin care oamenii si bunurile lor deveneau proprietatea statului.

    https://www.legislation.gov.uk/aep/Cha2/18-19/11

    Ce sunt statele? Sunt organizatii sataniste prin care pamantenii sunt inrobiti, tinuti in teroarea unor „legi” ce slujesc sistemul, nu omul, si fortati ca din munca lor, sub pretextul taxelor si impozitelor absolut ilegale si imorale, sa predea acestei entitati-fantoma cu numele de stat (cine este statul? ce este acesta? l-a văzut cineva vreodata la fata? a vorbit cu el? a raspuns vreodata in fata vreunei judecati pentru greselile sau abuzurile facute cetatenilor?) aproape toata munca sa de zi cu zi, luna de luna, an de an, o viata intreaga!

    Cine deține GMEI Utility?

    Site-ul de mai sus pe care apar datele despre toate firmele de pe pamant (inclusiv noi, ca și noi suntem firme) aparține
    Business Entity Data (BED) B.V. cu sediul la Amsterdam si este o filiala care apartine de The Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC). Site-ul opereaza acest GMEI (Global Market Entity Identifier Utility) si identifica entitatile juridice cu ajutorul LOU (o unitate de operare care emite codurile LEI).

    Legal Entity Identifier (LEI) este un cod alfanumeric din 20 de cifre care permite identificarea clara si unica a entitatilor juridice care participa la tranzactii financiare.

    E, si-acum puneti-va pe cautat in site si gasiti-va! Ca sa functioneze, sus in dreapta, in bara de cautare, introduceti un CNP (sau numarul de asigurare sociala, asa cum sunt inregimentati cetatenii in alte tari), dar cu spatiu dupa fiecare cifra! Am incercat sa introduc un CNP valabil, dar după 2 ore de clickait m-am lăsat pagubasa. Aici sunt toate firmele din lume, adica si persoanele fictive (adica noi toti, dar nu suveranii), deci trebuie sa ai rabdare sa treci prin toate tarile pana ajungi la a ta, apoi la CNP-ul dorit.

    UCC (Uniform Commercial Cod)

    Stim cu totii ca exista mai multe forme de drept. Fiinta suverana ar trebui sa traiasca dupa Dreptul Divin, Legile Pamantului, Legile lui Dumnezue, Legile Morale! Dar pentru ca oculta ne-a inrobit si ne-a transformat in entitati juridice si pentru ca demonii nu pot exista in valori divine, atunci au inventat alte forme de drept. Noi, fiintele nascute suverane, am fost transformate de oculta in “persoana fizica” pentru ca toate informatiile despre noi se gasesc pe un suport fizic, cartonasul acela cu cifre, nume cu majuscule, adresa etc. eliberat de militie (S.P.C.E.P. - Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor). In aceasta situatie, dreptul care ni se aplica este dreptul civil si cel jurisprudențial (de drept comun) care se subordoneaza Legii Maritime/Legii Apelor/Legii Amiralitatii!

    Legea Amiralitatii mai poarta numele de U.C.C. (Uniform Commercial Code).

    Statul fiind o corporatie, toate legile sale inclusiv constitutia nu reprezinta decat conditii contractuale intre stat si persoana fictiva/legala/omul de paie (straw man)/firma cu cod fiscal CNP. Toate corporatiile, guvernele, firmele, partidele politice, sindicatele, fortele de opresiune (armata, jandarmeria, milita), sistemele de sanatate etc sunt inscrise in Securities and Exchange Commission (SEC), organismul ce coordoneaza activitatile si tranzactiile tuturor firmelor private cotate la bursa. Asa imi explic de ce primariile, statul roman, jandarmeria, militia, DSU, practic nici o institutie din Romania NU are act de infiintare pentru ca apartine deja Corporatiei Financiare Internationale si nu poate avea doua randuri de acte sau doua identitati juridice!!!! Deci, oricat le-am cere actele de infiintare nu ni le-ar putea da vreodata pentru ca mai intai ar trebui sa iasa de sub tutela Corporatiei Financiare Internationale si al Trustului Global pastorit de satanul in rochita de la vatican, ceea ce este imposibil! Cum sa lase satanele din mana ceea ce au construit prin crime in milenii???

    Si-atunci, daca aceste institutii apartin acestei Corporatii, cu ce drept vine la usa romanilor un “recenzor” (ce contract exista intre el si primarie ca el sa fie mandatat sa colecteze cele mai sensibile, importante si private date din viata unui om)? Cum ar putea exista un contract legal intre el si o entitate care NU apartine statului roman si care, deci, nu-l reprezinta pe cetateanul roman? Cum isi permite firma privata Romania sa ameninte o fiinta libera si independenta nu numai sa declare ce nu doreste despre el si viata sa, dar sa mai si semneze contractul de inrobire in care fiinta umana nu va mai avea deloc drepturi, ci numai obligatii? Cum isi permite primaria, o entitate nelegala, care nu are statut juridic pentru ca nu are act de infiintare, sa trimita niste indivizi la usile oamenilor pe care sa-i terorizeze si sa-i forteze sa faca ceva ce nu doresc?

    Dar cat de prost sa fii tu, oaia care a deschis usa sau care s-a auto-recenzat, sa accepti sa-ti cedezi drepturile si datele despre viata si familia ta unei firme?? Mai ales ca n-au trecut nici cateva luni de la varful GENOCIDULUI si mai ales ca fix, dar fix, dar fix aceiasi criminali de la GENOCID care te-au pacalit sa te injectezi cu cancer si genele demonilor te pacalesc si acum cu un “recensamant” ilegal si imoral pe toate partile????
  • Enya 27.06.2022 22:56
    5. LEGALEZA si BLACK’S LAW DICTIONNARY

    Ce este legaleza ("legalese")?
    Este un jargon al justitiei (sistemului)!

    Limbajul legal ar trebui sa fie simplu si pe intelesul tuturor. Dar pentru ca oamenii nu trebuie sa inteleaga care e statutul lor in fata sistemului care le-a furat identitatea si-i tine in bezna si minciuna, atunci sistemul judiciar alcatuit din judecatori, grefieri, avocati, procurori, notari, jurisconsulti etc foloseste un jargon ai carui termeni nu au intotdeauna semnificatia de la prima vedere, ci una ascunsa, cu un sens total diferit fata de ce credem noi ca ar putea insemna.

    Nu v-ati intrebat niciodata, domnule, de ce sunt termenii astia avocatesti si judecatoresti atat de incalciti? De ce, desi pretind ca exista pentru noi, pentru a face justitie, adica DREPTATE pentru oameni, totusi nu intelegem mai nimic din polologhiile lor, pronuntarile, paginile nesfarsite cu articole de legi in termeni si asocieri de termeni? De ce nu vorbesc ei sa inteleaga orice om, nu sa aiba nevoie de avocat sa-i traduca?

    1. PENTRU CA NOI SA NU STIM CA SUNTEM NISTE FIRME!

    Legaleza lor este practic un fel de limbaj comercial ascuns!

    si

    2. CA SA NU PERCEPEM SENSURILE ASCUNSE A CEEA CE INTREABA “JUSTITIARII”.

    De exemplu:
    - cand judecatorul sau militianul te intreaba ”Intelegi?”, tu spui “Da!”, iar pentru el asta este o confirmare ca este in legile lor si ca-ti mentii contractul de “persoana” cu Corporatia Romania!

    Cum ar trebui sa raspunda omul fiinta vie in carne si oase suverana, venita la lumina, pe pamant prin vointa si puterea Creatorului?

    “Nu, nu inteleg!”

    In momentul in care judecatorul, de exemplu, te intreaba ceva, tu spui "da", de fapt acele cuvinte pot sa insemne altceva! Iar “da”-ul tau sa fie un acord verbal de care tu sa nu ai habar!


    Black’s law dictionary

    Este un dictionar cu definitii juridice extrase din cazuri judecate. Este o carte folosita doar de cei din interiorul sistemului juridic si este ocultă pentru ca denatureaza intelesul unui termen care ar trebui sa fie clar ca lumina zilei, nu rastalmacit sau cu sensuri duble. Defineste aproape 60.000 de cuvinte si expresii legate de lege, cu nuantele lor vechi si actuale.

    De exemplu: “human” inseamna “sea monster”, iar la “monster” avem urmatoarea definitie: “cineva care nu poate avea sau mosteni proprietati”!!

    Voi reveni candva mai pe larg cu acest subiect atat de sinistru care demonstreaza duplicitatea si apartenenta intregului sistem judiciar la oculta.
  • Enya 27.06.2022 22:57
    6. NIMENI NU ARE VOIE SA VA AMENDEZE!!!

    Daca un militan va da o singura amenda, va fi pasibil de inchisoare de la 2 la 7 ani conform Art. 297 privind abuzul in serviciu.

    De ce o (posibila) amenda este un abuz? Pentru ca:

    1. NU este recensamant, este un contract mascat intre firma privata/Corporatia Romania supusa firmei private oculte, Corporatia Financiara Internationala (CFI), si persoana fizica.

    2. Este facut sub presiune, pe minciuna, manipulare si terorizarea populatiei cu amenzi.

    3. Asa cum cuprinde intrebarile si incalca toata viata privata a unui om este facut IMPOTRIVA VOINTEI CETATENILOR!

    4. Datele sunt trimise la Banca Mondiala, adica la Corporatia Financiara Internationala, care va tranzactiona vietile si bunurile romanilor in conformitate cu agenda.

    Daca va exista vreo persoana care va primi amenda (desi ma indoiesc, eu nu cred ca vor indrazni, vor merge cu minciunile si terorizarea oamenilor ca la plandemie), aceasta nu trebuie sa se lupte pentru anularea amenzii, pentru ca e un kkțel insignifiant si nu e adevarata miza! Cine primeste amenda trebuie sa se judece cu cel care i-a dat amenda, adica cu militianul respectiv, PE PERSOANA FIZICA, si sa ceara instantei condamnarea lui la inchisoare, la pedeapsa maxima prevazuta de lege, adica 7 ani!!!!

    “Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește în mod defectuos și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.”

    Pai, haideti sa vedem care este “paguba” si care este “vatamarea drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice”.

    Paguba este ca prin terorizare, mintire, manipulare si santaj emotional indus prin amenintarea cu amenda, fiinta vie in carne si oase suverana, CARE NU ARE NICI UN CONTRACT CU FIRMA PRIVATA ROMANIA, este obligata sa semneze un contract care o va prejudicia in sensul ca pe baza acestuia 1) se va intocmi dosarul securistic cu toate datele intime, personale, profesionale, financiare, de sanatate si de alt tip pe care fiinta suverana in cauza NU doreste sa le ofere nimanui si 2) prin semnatura de la sfarsitul intrebarilor “recensamantului” isi cedeaza drepturile si libertatile Corporatiei Romania care la randul ei le va preda Corporatiei Financiare Internationale! Si care, printre multe altele, ii va crea Identitatea Digitala, impotriva dorintei si vointei sale, ce ii va anula totul, inclusiv viata! Si 3), prin aceste date se va trece obligatoriu la acte biometrice, cu cip, recunoastere faciala, prin amprenta mainii sau a irisului fara de care nu s-ar putea implemeta scorul sau creditul social, adica ultimul pas inaintea inrobirii noastre definitive. Un singur motiv din cele 3 este suficient sa NU acceptati ilegalitatea numita "recensamant 2022"!

    Ce este asadar acest fals si fraudulos "recensamant"?

    Este un contract cu firma privata Romania prin care fiinta, suverana pana in acel moment, isi cedeaza fara sa stie toate drepturile statului ocult!

    De ce spun ca orice fiinta este suverana, desi are “Certificat de Nastere”, deci a fost facuta o firma al carei cod fiscal este CNP-ul? Pentru ca fiind infaptuit pe o frauda, acest certificat este nul! Oamenii inca nu stiu, dar in momentul in care vor afla adevarul si vor vrea sa iasa din sistemul in care au fost bagati cu forta si fraudulos, orice certificat de nastere poate pica si fi anulat pentru ca nu a primit semnatura si consimtamantul titularului acelui act, pentru ca titularul era un bebelus nou-nascut! Frauda a fost facuta de stat, prin ofiterul de la starea civila, in cardasie cu medicul care a emis primul act ILEGAL al nou-nascutului, Certificatul Constatator al Nascutului Viu, act care nu ar trebui sa existe in viata nimanui! Ai venit pe lume liber si suveran prin vointa si puterea Creatorului, de ce ai avea nevoie de o hartie care sa te faca un numar intr-un sistem in care vei fi sclav pana la moarte??

    Curaj! Rezistati abuzurilor!

    Rezistati minciunilor!

    Rezistati terorizarii cu un arafat de amenda!

    NU cedati, ba mai mult, incepeti ofensiva impotriva sistemului diabolic!

    O singura condamnare la inchisoare a unui militian sau jandarm, UNA SINGURA!, le va da cosmaruri permanente tuturor celor din armata, militie, jandarmerie si-i va lecui sa mai terorizeze populatia pasnica ce nu vrea decat sa traiasca normal si sa scape de toata agenda draceasca pusa cu tunurile de oculta prin slugile ordinare abjecte!

    Avocatul care va obtine in instanta condamnarea unui militian care a dat o amenda ilegala in pandemia inchipuita sau va indrazni sa dea vreuna in acest “recensamant” ilegal va fi cu adevarat un patriot care chiar se lupta pentru binele oamenilor, nu pentru sistem! Dar pentru ca tare ma tem ca nu se va gasi nici unul, poate cu exceptia dnei Petrut, exista o cale: sa va reprezentati singuri! Va informati si va concentrati doar pe acest abuz pe persoana fizica, nu va duceti pe calea oferita de avocati, de a da statul in judecata (sub nici o forma nu dati institutia/primaria/guvernul sau statul in judecata!) pentru ca nu veti castiga nimic! Cine este statul? Ce este statul? Niste hartii, acesta este marele stat! Iar de 31 ani, din 1991, o firma privata, supusa in totalitate firmei-mama, C.F.I. (Corporatia Financiara Internationala)!

    Concluzii in forma scurta

    S-a declansat asaltul final asupra speciei umane de catre specia NEumana, demonica. Batalia de a-l infrange pe Dumnezeu s-a dat dintotdeauna, iar daca nu poti infrange o Entitate Suprema, cum este Creatorul, atunci incerci sa ii infrangi Creatia (omul si Terra). Si cum fiinta umana, la inceput perfecta, a devenit imperfecta (pacatoasa), atunci au fost posibile si mituirea, modificarea, manipularea si intr-un final hibridizarea (prin vaccinare) a omului. Din nefericire s-a intamplat ca tocmai in timpul vietii noastre sa se ajunga la acest moment final, dar nu avem decat 2 variante: sa ne supunem si sa devenim hibrizi amorfi fara suflet si fara nimic, cu cipuri in creier si lasati in viata doar pentru batjocorirea Creatorului si demonstrarea ca ei, demonii, au pus intr-un final mana pe insasi Divinitate pentru ca orice fiinta vie are scanteia divina si suflul lui Dumnezeu in ea, sau sa ne opunem cu absolut toate fortele noastre (intelectuale, morale, spirituale, dar si FIZICE) sagetilor de pe pamant ale demonilor care sunt in acest moment descoperite pentru ca ordona la vedere GENOCIDUL SPECIEI UMANE si HIBRIDIZAREA CELOR RAMASI IN VIATA din guvernele si parlamentele lumii!

    Mi-am amenintat parintii ca daca nu ma asculta asa cum au facut-o la vaccinari si aflu ca deschid usa, raspund sau semneaza ceva, ii reneg! (si vai de parintii care nu-si asculta copilul...) :)
    Mi-au promis ca nu, dar asta dupa ce i-am terorizat suficient cu mesaje si telefoane. :) Majoritatea aproape de crucea noptii, sa simta pericolul pana in inima. :) Gluma, gluma, dar nu-i de joaca, e o chestiune care va fi de viata si de moarte in viitorul foarte apropiat!
    Cu alte rude, prieteni sau cunostinte am patit-o ca la vaccinare, nimic nou sub soare. Unii, mai ales aia cu carte multa, pur si simplu nu-si pot elibera tartacuta de sub tirania programului sistemului, ce credeti c-a pazit acesta in atatia ani de scoala inutili? Iar altii, trecuti prin aceeasi scoala ca gasca prin apa au dovedit ca acolo unde e carte mai putina, e loc de mai multa judecata critica si liber arbitru. Ca si la "pandemie", am facut activism pe oriunde i-am prins pe romani, le-am tinut prelegeri si cuvantari mai ceva ca un nebun cu parul valvoi si mainile fluturate prin aer, ca eu asa ma exprim cand imi galgaie emotiile prin vene! Si nu ma opresc. Pur si simplu nu pot, explodez cand stiu acum tot ce am aflat si ca altii nu au acces la astfel de informatii care le-ar salva viata si viitorul.

    Ce trebuie sa faca romanul (si orice pamantean care este liber prin chiar nasterea sa!):

    - sa nu deschida usa strainilor care vin din partea unor firme private care ii mint ca sunt ale statului pentru ca nici macar act de functionare nu au!
    - sa nu cumva sa dea vreodata informatii despre vreun vecin, oricat de antipatic i-ar fi acela! Nimeni (cu administratorii si presedintii de bloc inclusi) nu are voie sa spuna ceva din ce stie despre programul, familia sau viata privata a altcuiva fara sa aiba acceptul aceluia!
    - daca prin absurd primeste vreo amenda (dar nu are cum sa fie amendata de militie o persoana neidentificata, nevazuta la fata locului de militian si fara sa i se aduca la cunostinta “frauda”), care ii vine in cutia postala, sa o ignore, sa nu o plateasca pentru ca oricum dupa frauda de proportii uriase numita “recensamant” posibilele amenzi vor fi anulate. Se vor dezmorti si ccr-ul tradator, si avocatul diavolului si anumiti asa-zisi opozanti sa ne arate ca ne apara, cand de fapt toti, absolut toti sunt ai statului, ai sistemului pentru ca acesta i-a creat, iar ei, slujitorii, trebuie sa faca ce au jurat cand si-au vandut sufletul diavolului.
    - mai mult, orice amenda primita la cutia postala este ilegala si este un abuz asupra cetateanului care o primeste pentru ca NU el este administratorul firmei IONESCU ION, persoana fizica cu cod fiscal CNP, firma deschisa fraudulos de stat in numele nou-nascutului, ci statul (dusmanul nostru). Locul unde tot statul trebuie sa primeasca amenda este la primarie, acolo unde a emis si actul ilegal numit “Certificat de Nastere”, si sa se descurce cum o putea cu o persoana fictiva care NU l-a mandatat niciodata sa faca ceva in numele sau!
    - sa inceapa sa se informeze despre suveranitatea fiintei nascute vii in carne si oase prin puterea si vointa Creatorului ca sa afle cum sa si-o revendice si cum sa iasa din sistem!

    Ce trebuie sa faca avocatii intr-un eventual proces.
    Lucruri simple, banale:

    - sa ceara in instanta primariilor sa-si dovedeasca identitatea, sa arate actele de infiintare. Si cum nu exista, atunci sunt fix ca orice mafiot sau interlop care apare la usa unui om si-l ameninta cu moartea, cu bataia etc.
    - nu trebuie sa atace “legile” si ordonantele ilegale ale mafiotilor criminali din guvern si parlament care AU FACUT GENOCID intre 2020-2022, ci trebuie sa-i forteze sa-si demonstreze legalitatea! Si mai ales statutul care le-ar permite sa-i oblige pe romani sa faca ceva impotriva vointei lor. Cine sunt ei si firmele lor, de cine apartin (de organizatia ocultei sataniste, C.F.I) si in ce calitate ii abuzeaza si-i terorizeaza pe romani.
    - sa demonstreze ca exista o lege prin care oamenii sunt obligati sa faca tot ce le cere un stat mafiot ai carui reprezentanti care au facut GENOCID intre 2020-2022 sunt niste criminali care inca n-au fost judecati si condamnati la moarte!

    Curaj, fratilor, ca daca va tremura chilotii pe voi de frica o s-o sfarsiti cu botnita la propriu pe rât, cip in creier si genele demonilor in voi! Infruntati-i pe criminali cu orice pret! Nu-i mai credeti niciodata in viata asta si nu va mai conformati la nimic din ce va cer!

    FITI PUTERNICI!!

    SUNTEM FIINTE SUVERANE ADUSE LA LUMINA PE PAMANT PRIN VOINTA SI PUTEREA CREATORULUI!

    AVEM MANA DIVINA DEASUPRA NOASTRA!!

    Tineti-va cu firea, fratii mei, nu permiteti nici unei stari negative, angoase sau depresii sa puna stapanire pe sufletele voastre, viata este frumoasa, este magica, este unica, este irepetabila, este a noastra si trebuie sa o traim la maximum! Indiferent cum va demoralizeaza pe toate caile si cum va fac sa credeti ca gata, s-a sfarsit, nu mai conteaza, nu exista limita de varsta pentru a o trai, pentru a simti cu aceeasi maxima intensitate orice simtamant, viata trebuie sa fie frumoasa pana la ultima suflare! Tot ce ne inconjoara este magie pentru ca e creat de Dumnezeu pentru noi, nu permiteti gorilelor sataniste si oamenilor toxici sa va distruga bucuria si pofta de a trai, eliminati sau ignorati raul de langa voi si pastrati doar ce e pozitiv, vesel, optimist. CU SENTIMENTE UMANE!

    Chiar daca oculta ne vrea inrobita si hibridizata, nu inseamna ca se va si intampla! Cei care s-au dat deja demonilor nu mai sunt problema noastra, cand ne isterizam cu toata fiinta sa le deschidem mintile si in special sufletul (eu am si plans incercand sa determin oameni sa NU se injecteze, nu mi-a mai pasat ca pentru ochii lor atei si "progresisti" chiar eram ridicola), ei ne insultau in cuvinte si fapte care raneau pana la sangerare, acum nu mai avem ce sa le facem pentru ca nici macar in ultimul ceas, cu genele demonilor si cancerul in ei, nu vor sa se uneasca cu noi, nu vin sa ne ceara sprijinul sa vedem cu ce-i mai putem salva, ii tin in continuare in brate pe criminali si le aplauda actiunile naziste din agenda care trebuie sa continue, au ales deja si vor avea ce au ales! Nu poti salva pe cineva care nu doreste sa fie salvat, iar noi trebuie sa ne pastram resursele ca sa-i scapam pe cei care ne cer ajutorul dar si pe noi insine pentru ca razboiul e lung si chiar daca am castigat lupta cu vaccinarea, mai avem mult de luptat! Satanele au lista lunga, iar noi trebuie sa ne inarmam cu rabdare, sa ne informam constant, sa nu cedam orice-ar fi si mai ales SA ATACAM SI NOI DE-ACUM INCOLO! Intelegeti ca sistemul, statul (dusmanul nostru), institutiile, criminalii nu numai ca sunt toti in ilegalitate, dar comit GENOCID, iar cand niste forte oculte ne ataca dreptul la viata, singura noastra menire este de a ne apara, a lovi inapoi si a-i anihila pe criminali!

    Statul roman, prin politicieni si eroi, A FACUT GENOCID!!!!! Asta sa nu uitati niciodata, fratilor! NICIODATA! Iar pentru crime in masa, se plateste cu condamnarea la moarte!!!!!!!!

    CRIMELE NU SE PRESCRIU, MIZERIILOR CU FATA UMANA CARE SI ACUM NE TERORIZATI SI INCA NU V-ATI ASCUNS IN GAURA DE SARPE!!!!!

    Fratilor, tineti cu dintii, mainile, picioarele, urechile si tot ce mai aveti de viata asta sfanta si magica! Nu mai permiteti nici unui kkt ce s-a supranumit politician sa va terorizeze, sa va tina in frica, spaima, sa va ia viata si LIBERTATEA! Opuneti-va, tipati, strigati, urlati, dati cu pumnul, picioarele, procesul, furca, vorba, scuipatul, dati cu orice, dar nu mai ramaneti pasivi!!! Ocrotiti-i pe cei slabi de langa voi, aveti grija de parintii si bunicii vostri, de copii, puneti-i la adapost in sensul de a nu-i speria cu nimic din ce anunta satanele, povara asta sa o tinem doar in carca noastra si doar noi sa ne luptam cu mizeriile umane, pe ei sa-i tinem in afara razboiului si sa-i protejam fara oprire prin cuvinte incurajatoare, sentimente, iubire si mangaieri si doar NOI sa luam in piept toate aceste satane si sa dam cu ele de pamant! Pentru ca ei depind de noi si nici nu au puterea noastra! Fratilor! Acesti criminali au facut si continua sa faca GENOCID! Iar cand viata si tot ce iubesti pe lumea asta iti sunt amenintate, te lupti cu tot ce ai si ce nu ai ca sa nu le pierzi!!!! Nu cedati, nu acceptati, nu va lasati, nu mai permiteti!!!

    ACEST "RECENSAMANT" ESTE UN ATENTAT LA VIATA SI LIBERTATEA NOASTRA! INCA UNUL!

    FITI CURAJOSI, FRATILOR!!! DE CURAJ LE E CEL MAI FRICA PENTRU CA OMUL CURAJOS FACE ABSOLUT ORICE PANA II INVINGE SI-I ARUNCA INAPOI IN FUNDUL IADULUI!!!!!

    NU CEDATI!!! NU VA PREDATI CRIMINALILOR SI SATANELOR!!!!

    OMAGIATI VIATA SFANTA SI TINETI CU DINTII DE EA!!! BUCURATI-VA DE VIATA!!!

    VIATA ESTE CEL MAI FRUMOS DAR PRIMIT! ESTE UN MIRACOL, ESTE MINUNEA MINUNILOR!! ESTE SUBLIMA SI SPLENDIDA!

    AVEM BARBATIE IN NOI SAU SUNTEM CARPE??!?!?

    SA NU-I LASAM SA NE-O DISTRUGA!
  • Constantin din S. 27.06.2022 23:31
    Nu 2 poli de putere ci 4 vor fi.
  • Carbid 29.06.2022 15:42
    Off topic:
    La ultimile 2 articole ale dlui Patrusca NU se pot introduce comentarii!!!
    Cel cu grupurile evreiești si cel cu ziariștii si morți subite!
    Este o eroare sau ceva intentionat...Să știm si noi!
    Mulțumesc!
  • INJECTIA FINALA 29.06.2022 20:30
    ENYA

    SURIOARA, COMENTARIUL ACESTA ESTE ABSOLUT EXCEPTIONAL. SI INDISPENSABIL INTRU INTELEGEREA PROFUNDA A TOT CE SE INTAMPLA.
    NU L'AM CITIT LA APARITIE, DIN LIPSA DE TIMP...
    ESTE O NESTEMATA. O MINA DE AUR.
    SAU MAI DEGRABA UN TERITORIU AL SUVERANITATII, AL LIBERTATII ADEVARATE ÎNTRU HRISTOS, UN IMN MAGNIFIC ADUS PARINTELUI CERESC DE LA CARE IZVORASC TOATE MIRACOLELE SI INEPUIZABILELE, GRATUITELE, INFINITELE DARURI.


    MERITA DIN PLIN DIFUZAT CAT MAI LARG POSIBIL, PENTRU INFORMAREA SI LUMINAREA SI INTARIREA FRATILOR NOSTRI IN RAZBOIUL DECLANSAT DE OCULTA SATANISTA IMPOTRIVA INTREGII OMENIRI.

    MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TRUDA DEPUSA IN DOCUMENTAREA SI REDACTAREA COMENTARIULUI.

    DAU SLAVA DOMNULUI CA SE MAI GASESC INIMI VITEZE, INTELEPTE, IUBITOARE CARE AU ALES SA SE OPUNA DIN TOATE PUTERILE TAVALUGULUI PORNIT SA NIMICEASCA TOTUL.

    NE BUCURAM SA VA LECTURAM PE ACTIVENEWS, UNA DINTRE
    PUTINELE REDUTE CARE SE LUPTA CU TALENT SI INVERSUNARE IMPOTRIVA MORTII SI INROBIRII PROGRAMATE.

    CRED CA AR FI BINE SA REPOSTATI ACEST COMENTARIU EXTRAORDINAR CAT MAI FRECVENT PENTRU A LE OFERI PRILEJUL CITITORILOR SA'L PARCURGA PANA LA CAPAT.

    SUNTETI UNA DINTRE CELE MAI LUMINOASE SI AUTORIZATE VOCI IN PEISAJUL MEDIATIC ACTUAL.

    SFINTII APOSTOLI PETRU SI PAVEL SA VA OCROTEASCA SI BINECUVANTEZE INTREAGA VIATA !
  • Carbid 29.06.2022 23:33
    Subscriu in totalitate!
    ActiveNews, stiti ce aveti de facut...
    Aceste comentarii tre sa apara intr-un articol de sine!
  • Enya 30.06.2022 00:01
    Doamne, Doamne, Doamne! Ce mesaj mi-ati scris!!!!

    Mi s-a dus drept in suflet, l-am citit cu palpaieli in inima! M-ati lasat fara cuvinte, nu mai pot tasta nimic in afara de a va trimite o imbratisare ca celor din viata mea pe care-i iubesc!
  • Enya 30.06.2022 02:12
    Domnule CARBID,

    Multumesc cu toata inima ca mi-ati apreciat mereu comentariile!
  • Carbid ► Enya 30.06.2022 08:35
    doar carbid!
    Nu aveți de ce! Eu vă mulțumesc!
    Lumea e si acum nepregatita sa citeasca si sa afle asa ceva! Si ma refer la specialisti...!!!
    Acum mai bine de 10-12 ani citeam despre escrow, straw man, certificatele de nastere care de fapt sunt de deces si 1666, pe site-uri americane desigur si NU aveam cu cine discuta... La un moment dat in show-urile lui Jordan Maxwell (fiei tàrana usoara) se vorbea despre toata farsa in care traim...de secole! Atunci am vazut totul cu alti ochi, am realizat in ce lume traim si toate se confirmau incet-incet!
    Dumnezeu sa ne ajute! Căci solutie umană nu este!
  • Enya ► Carbid 30.06.2022 10:45
    Imi place mult ca v-ati semnat cu litere mici, adica sunteti fiinta nascuta vie in carne si oase SUVERANA, si nu cu majuscule (persoana CNP, moarta si pierduta in ape, sclava ocultei)! Sunteti constient de libertatea si suveranitatea dvs., sunteti salvat!

    Da, solutii sunt! Habar n-au oamenii cata putere au, se uita la niste criminali si ii asculta cu gura cascata in loc sa faca ordine pe Terra si in interiorul lor!

    Mai am de spus o groaza de lucruri noi, si eu ma metamorfozez de la o zi la alta, acesti 2 ani cumpliti imi dau seama ca mi-au facut de fapt un bine pentru ca altfel traiam si muream in cea mai oribila inchisoare mentala si sufleteasca!

    Avem solutii, insa exista o singura conditie ca totul sa se schimbe in bine: sa nu ne injectam! Odata bagata gena demonilor in noi, ne-am pierdut scutul divin si apartenenta la Entitatea Suprema pentru totdeauna! Daca mai poti amana cancerul sau sa mai stergi din celelalte ravagii ale ingredientelor prin diverse metode, Divinitatea insa n-o mai recuperezi niciodata! Injectatii sunt deja ai demonilor, iar pe pamant, prin patent, au devenit proprietatea sagetilor ocultei, ei nici macar nu-si mai apartin si inca nu au aflat!

    Ei, si-acum sa se duca sa revada clipurile criminalilor care exista si actioneaza numai si numai in ilegalitate si ale vandutilor despre "ce contin vaccinurile", mall, floricele, fluturasi, cafenele, bunici...
  • Carbid ► Enya 30.06.2022 15:31
    Soluția/condiția este sa fim uniți in cuget si simtiri! De aia este ff greu!
    Puterea noastra sta in unitate!
    Suntem dezbinați, iar in ce priveste vaxx si Adevarul, oamenii nu-l vor accepta niciodată nici cu probe in față...sau Doamne fereste, nici cu decese in familie...
    Toate cele bune!
  • INJECTIA FINALA 30.06.2022 11:02
    ENYA

    Si eu va iubesc, ENYA, din inima, pentru toate faptele si sufletul Dumneavoastră.

    Va imbratisez frateste, întru Hristos !
  • Enya 30.06.2022 11:15
  • INJECTIA FINALA 30.06.2022 14:59
    ENYA

    Cu aceeasi inima plina
    De dragoste si lumina !
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan