RULETA RUSEASCĂ. Scrisoare Deschisă tuturor vecinilor mei vaccinați

De Prof. Mihai Floarea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O scrisoare deschisă

Dragul meu vecin,

Aflu cu îngrijorare unele grozave constatări științifice și nu pot să nu ți le comunic, fiindcă fără să prinzi de veste ai căzut între tîlhari. Ești aproapele meu, cum ne învață Biblia și de aceea nu pot fi indiferent la necazul tău. Poate știai ori poate nu (informațiile în temă abundă), comerțul cu seruri experimentale la care s-au pretat guvernanții nu s-a făcut spre binele tău; mai precis, ceea ce au invocat negustorii – evitarea infectării ori o formă mai ușoară de îmbolnăvire, siguranța ta și a celor dragi ție, probarea simțului civic, în speță a responsabilității – nu sînt adevărate.

Te așteaptă zile, săptămîni, luni, poate ani de viață cu o sabie precum a lui Damocles deasupra creștetului. Poate că nu știi suficientă mitologie pentru a înțelege afirmația mea; de aceea folosesc o metaforă modernă: cheagurile sanguine pe care le-a produs și continuă să le producă organismul tău ca reacție la serurile experimentale pe care le-ai acceptat convins ori constrîns sînt un fel de bombă cu ceas.

Lăsînd limbajul metaforic la o parte, vreau să-ți scriu că structura cauciucoasă, indestructibilă, în continuă creștere a acestor formațiuni ce se plimbă prin arterele și venele tale ți le pot oricînd astupa, mai ales dacă este vorba despre capilare.

Tîlharii între care ai căzut știu aceasta și au inventat o nouă boală misterioasă: moartea subită, fără cauze și fără leac. Seamănă cu ruleta rusească – dacă știi expresia în cazul că ai văzut filme de acțiune cu acest gen de pshihopați.

Creștinește, mă rog pentru tine; dar te sfătuiesc să mergi la duhovnicul tău sau, dacă nu-l ai, la preotul din cea mai apropiată Biserică să te spovedești și, după ce te-ai împăcat cu toți – rude, prieteni, cunoscuți – roagă-i să te însoțească în rugăciuni. De capeți dezlegare să te împărtășești, nu ezita: cel mai bun medicament din lume este Sfînta Euharistie. Doar Trupul și Sîngele Mîntuitorului nostru Iisus Hristos mai pot veni de hac morții planificate de tîlhari – unelte ale potrivnicului.

Mă rog lui Dumnezeu să mă ierte pentru îndrăzneala de a-ți fi trimis aceste rînduri, iar pentru tine, drag vecin, oricum te vei numi, mă rog să-ți trimită grabnic Înger călăuzitor și Sfînt protector.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • ioansperling 26.08.2022 21:56
    Subscriu! Frumos spus si mai ales corect!
  • INJECTIA FINALA 27.08.2022 00:07
    Solutia finala

    Sunt fratii nostri, i'au ucis
    Iohaniss, Gheorghita, Arafati$$
    Televizorul, Arma nucleara
    A tras continuu, nu putea fi clara
    Judecata Omului tras pe sfoara

    Cine sa creada c'o putere uriasa, criminala
    BIG Pharma si acolitii lor planetari
    Controleaza totul, toarna smoala
    In creierul spectatorilor "proletari"

    Ii plang pe fratii mei rapusi
    De dracii nemilosi si dusi
    In Raiul inocentilor genocidati

    Rugati'va si pentru noi, iubiti frati !
  • Constantinescu Valentin-Ionut 27.08.2022 06:17
    INJECTIA FINALA
    Chiar Ai Talent....Har...Chemare....Pentru Poezie....
    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
    Capitolul 13
    10.Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea și credința sfinților.
    Capitolul 14
    12.Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Iisus.
    13.Și am auzit un glas din cer, zicând: Scrie: Fericiți cei morți, cei ce acum mor întru Domnul! Da, grăiește Duhul, odihnească-se de ostenelile lor, căci faptele lor vin cu ei,
    Ce pot sa spun...faptul ca i-au pus pe oameni sa semneze ca se vacineaza pe propria raspundere....nu inseamna nimic....nici pe lumea asta nici pe cealalta....nu-i abolva de nimic...oricum...daca nu vor raspunde in fata legii oamenilor aici...vor Raspunde Dincolo....parca e o porunca...."sa nu ucizi"....spui de televizor...au folosit tot ce inseamna mass media....pe cei de la "putere" i-au transformat in niste marionete...bigpharma...
    vali
  • Andri 27.08.2022 05:38
    Multumim! Este un fel pasnic de a ne pune in relatie cu aproapele, ca sa nu-l judecam spre a nu fi judecati apoi. Decizia aproapelui de a nu face ce ii dorim, ii aparține. Mai grav e cand aproapele e in familie, cand e prietenul apropiat si suntem doar spectatori neputinciosi.
    Procesul de crestere, de trezire, este foarte dureros, nu oricine vrea sa treaca prin acest soc. Si ca sa creasca/evolueze, e nevoie de niste conditii si factori, cum ar fi despartirea de turma (ca sa iasa din confortul psihologic in care este) si mai ales de picătura de Har a lui Dumnezeu, singurul factor care poate trimite acest tip de electroșoc duhovnicesc in sufletul omului, prin care omul poate recunoaște in sine ca “totul e desertaciune”, inclusiv propria lui viata si temeliile/intentiile pe care si-a construit-o (vorbesc ca una care a beneficiat de aceasta picatura de Dar de sus, crezandu-ma in Biserica, spovedita/impartasita fiind, dar neintelegand starea de risipire pana nu am primit acest ajutor de Sus).
    Psihologic, despre starea maselor a vorbit Mattias Desmats in Psihologia formarii maselor.
    Duhovniceste, avem pilda graului si neghinei.
    Ca omenirea sa se trezeasca e nevoie de ajutor de Sus, si toti trebuie sa ne rugam pentru asta. Spun sfintii parinti ca una din cele 3 mari dureri ale Mantuitorului pe cruce a fost sa vada cat de putini au inteles mesajul Lui, Jerta Lui. Masele si-au vazut de treburile lor mai departe. Ori daca Dansul in persoana nu i-a trezit ca sa nu le incalce libertatea personala (caci nu au vrut sa fie treziti), acum durerea e si mai mare.
    Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne intareasca pe toti!
  • Gligor 28.08.2022 03:18
    @ANDRI
    "Ca omenirea sa se trezeasca e nevoie de ajutor de Sus, si toti trebuie sa ne rugam pentru asta."
    Ma bucur ca ai constientizat starea de risipire anterioara si, adresandu-ma starii tale de acum, sper ca vei fi de acord ca ajutorul de Sus(binecuvantarea) este un suvoi maximal permanent, iar eficienta lui este direct proportionala cu rugaciunea noastra si invers proportionala cu mutzenia noastra.
    Nu depinde niciodata de ajutorul de Sus trezirea noastra, pentru ca-i vesnic, ci de noi, de deschiderea pe care noi o manifestam.
  • Andri ► Gligor 28.08.2022 06:10
    Asa este, sunt de acord cu dvs. Ploaia de har e vesnica si dintotdeauna.
    Insa ne rugam sa iesim din mutenie, si noi, si lumea toata.
  • Andri 27.08.2022 08:25
    *iver, nu invermectina, daca are vreo importanta
  • Fllo 27.08.2022 09:16
    Deși pare creștinesc mesajul este crud. Nu l-aș trimite nici dușmanilor. Credeți că cei neînțepați sunt sau vor fi fericiți când văd sau vor vedea rude, prieteni murind "subit", credeți unii dintre ei nu vor înnebuni de durere când vor realiza dimensiunea holocaustului umanitar ?
  • ioansperling 27.08.2022 14:22
    Adevarul este (poate) crud dar necesar. Hai sa ne gandim ca avem un om in faza terminală a unei boli. Ii spui treaba asta dandu-i posibilitatea sa se împace cu Dumnezeu si cu aproapele sau nu ii spui lasandu-l linistit sa meargă in iad?
    E mai crud ...sa taci!
  • Fllo ► ioansperling 27.08.2022 15:01
    Am avut părinte care a trecut prin iadul cancerului, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, am făcut tot posibilul să-i alin durerile până în ultima clipă. Spunându-i unui bolnav că are o boală terminală este o greșeală în opinia mea, îl poți adânci într-o depresie care-l duce și mai repede la groapă, unii s-au sinucis, ca apoi să se descopere la autopsie că diagnosticul a fost greșit. Organismul uman reacționează diferit, suntem fiecare dintre noi o constelație hormonală unică, sistemul imunitar este un complex de apărare extraordinar, care poate face minuni chiar în cazurile cele mai disperate. Apoi "vaccinarea" este un experiment, poate unii au primit cel puțin o doză de ser fiziolofic (placebo), am înțeles că fiecare lot de "vaccinuri" are cantități diferite de ARNm și adjuvanți (ex. grafen), da este și asta o ruletă rusească, dar cred că nu trebuie să devenim profeți (cei care nu ne-am înțepat) în privința speranței de viață a celor, care din diverse motive au văzut altfel realitatea.
  • ioansperling ► Fllo 27.08.2022 17:57
    Dumnezeu sa-l ierte pe parintele dumitale! Am avut si eu un unchi in aceeasi situatie care inceput sa meargă la biserica ( nu a facut-o toata viata) si a murit împăcat spovedit si impartasit!
    Nu stiu ce sa spun! Acum mai bine de 20 am primit o astfel de "sentinta" eu însumi si am fost bucuros ca in Germania doctorii ti-o spun direct in fata!
    Dumnezeu este Adevar nu minciuna! Lumina nu intuneric!
    Eu as spune fiecaruia!
    La fel cu faptul ca Dumnezeu alege cand indiferent ca esti bolnav sau sanatos, tanar sau batran!
    Sa ne temem de moarte e o gresala!
  • INJECTIA FINALA 27.08.2022 15:51
    CONSTANTINESCU VALENTIN-IONUT

    Multumesc, frate !
    Ma rog Domnului, de la Care primim toate darurile, sa serveasca catusi de putin modestele'mi versuri.
    Sa iste un suras, sa trezeasca o mica reactie, sa imbarbateze, sa mobilizeze fortele noastre, ce dorm, uriasa padure, in sufletul atipit sau docilizat de Oculta mondiala ucigasa.
    Prin hrana, medicamente, formatare psihologica si mentala, prin poluare spirituala, prin universala sminteala.

    Slava Domnului pt toate !
Ultima oră

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI