ROMÂNIA MORȚII BINE FĂCUTE

De Zoe Dantes  /  

Sursă Foto: Roland Cătălin Pena / FB

Sursă Foto: Roland Cătălin Pena / FB

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă e cald? Îmbrăcați-vă în alb. Focul mistuiește totul în jurul nostru? Îmbrăcați-vă în alb.
Drogații și bețivii sunt la volan pe șosele?
Ne omoară cu zile fără să răspundă nimeni?
Îmbrăcați-vă în alb.
Pompierii sunt arși de vii acolo unde trebuie să salveze vieți? Să se îmbrace în alb.


Nu mai aveți bani de rate, pentru școala copiilor, pentru medicamente, pentru hrană? Îmbrăcați-vă în alb.

Și tăceți! Că atâta știți!
Vă dă exemplu primul turist al țării. Țara arde la propriu și el cu camarila se plimbă îmbrăcați în alb. Ce faci, măi, Werner? Ții doliu pentru țara pe care ai îngropat-o după tradiții îndepărtate?!

Te plimbi? Bun așa! Păi plimbă-te, mă, băiatule, că nu ai nici o grijă! Partidul tău de rahat e ca un tren deraiat, sper să fie pe drumul PNȚCD ului pentru totdeauna. Să scăpăm naibii de voi toți. Și atunci o să ne îmbrăcăm noi în alb!
Toți sunteți la fel, că doar sunteți partid unic: securistan repetentum!

Lucrul bine făcut în țara asta înseamnă Moartea! Care apare sub orice formă de unde nici cu gândul nu gândești. Pândește la fiecare pas. Sau pas cu pas! Cum vrei tu, coane! Pe tine te salvează arafat. Că e mai jmecher ca tine și ca voi toți la pachet. Ne-a demonstrat asta. Pui de licurici! Demoncrat!

Drept mulțumire ar trebui să stați în genunchi în fața comandantului suprem! Nu?! E veșnic! De ce? Păi cine, mama naibii îndrăznește să oprească o ambulanță de-a lui pe șoselele patriei? Cine? Că doar cară pacienți! Le salvează viețile! Jurați-vă voi, băi jegurilor, că doar asta cară! Cu toate mașinile alea pă persoană fizică de comandant al tuturor acțiunilor. Alea de vorbesc și împrăștie numai moarte în jur! Comandantul morții bine făcute, spălat de tine Werner, încă o dată! Probabil la ordinul unor beneficiari extrem de importanți și foarte bătrâni care au deja la activ câteva zeci de transplanturi de organe. Ăia vor să trăiască veșnic, așa cum tu, coane vrei să fii împărat pe viață! Alb!

Vezi că e totul negru în jurul vostru! Voi sunteți întunericul! Dacă vă îmbrăcați în alb, asta nu înseamnă că mințiți pe cineva. Doar pe voi!

Atât de mult întuneric și foc ați adus peste țara asta, încât de el veți pieri.
Pentru că nu-i așa?!
Patima cea mare te distruge. Adică, Dumnezeu te pierde cu ce-ți place cel mai mult!
Totul în viață se plătește! Aici, nu dincolo! Totul!

Sunteți în alb?!
Vedeți că împăratul e gol!
Totul e negru în jurul lui! Doar că încă nu se vede bine!

România, morții albe, bine făcute agonizează!
Nu are cine să o ventileze! Că nu e om, să aducă niște bani în buzunarele eroului ratat "salvator" și celorlalți gropari ai ei.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • IC XC NI KA 01.09.2023 22:36
    Totul în viață se plătește! Și aici, și dincolo!

    Spus așa, nu-i nici cu ură și nu-i nici amenințare. E Adevăr! Perfect verificabil, că doară nu poți culege smochine din mărăcine și nici struguri din spini (Matei 7,16). Valabil pentru toți, nu numai pentru ei.. ce semănam aceea culegem. Nota bene.

    Doamne, miluiește!
  • Valter COJMAN 01.09.2023 23:03
    Dupa 5 ani cu Constantinescu, 10 ani cu Basescu si 9 ani cu IohaniSS, am ajuns sa-l regret pe Ceausescu.
  • DanielSimion 02.09.2023 01:08
    “Și stând Azaria în mijlocul focului, și deschizând gura sa, așa s-a rugat, zicând:
    "Binecuvântat ești, Doamne Dumnezeul părinților noștri, și lăudat și preaslăvit este numele Tău în veci.
    Că drept ești în toate câte ai făcut nouă, și toate lucrurile Tale sunt adevărate, și drepte căile Tale și toate judecățile Tale adevărate.
    Tu ai dat hotărâri drepte în toate relele ce ai făcut să vină asupra noastră și asupra cetății celei sfinte a părinților noștri, Ierusalimul; că în adevăr și dreptate ai adus acestea peste noi din pricina păcatelor noastre:
    Că am păcătuit, că am făcut fărădelege, depărtându-ne de la Tine.
    Și am greșit în toate, și poruncile Tale n-am ascultat, nici le-am păzit, nici le-am făcut, după cum ne-ai poruncit nouă, ca să ne fie bine.
    Și câte ai adus și ai făcut nouă în dreaptă judecată sunt.
    Tu ne-ai dat în mâinile vrăjmașilor noștri, oameni fără lege și cei mai răi dintre nelegiuiți, unui rege nedrept, cel mai rău care este pe pământ.
    Și astăzi nu mai putem să deschidem gura; rușine și ocară ne-am făcut robilor Tăi și celor ce Te cinstesc pe Tine.
    Nu ne părăsi pe noi pentru totdeauna, pentru numele Tău, și nu strica legământul Tău.
    Și nu depărta mila Ta de la noi, pentru Avraam cel iubit de Tine și pentru Isaac, robul Tău, și pentru Israel, sfântul Tău,
    Cărora le-ai făgăduit să le înmulțești seminția lor, ca stelele cerului și ca nisipul de pe țărmul mării.
    Căci, Stăpâne, ne-am împuținat mai mult decât toate neamurile și suntem umiliți astăzi, în tot pământul, pentru păcatele noastre.
    Și nu mai este în vremea aceasta căpetenie, prooroc, nici conducător, nici ardere de tot, nici jertfă, nici prinos, nici tămâie, nici loc unde să aducem înaintea Ta pârga noastră și să aflăm har la Tine.
    Ci cu suflet zdrobit și cu duh umilit să fim primiți de Tine.
    Ca ardere de tot de berbeci si de junci, ca zeci de mii de miei grași, așa să fie jertfa noastră înaintea Ta astăzi și înțelegere să găsească la Tine; că nu este rușine celor ce nădăjduiesc în Tine.
    Și acum urmăm ție cu toată inima, și ne temem de Tine, și căutăm fața Ta.
    Să nu ne rușinezi pe noi, ci fă cu noi după îndurarea Ta și după mulțimea milei Tale.
    Și ne scoate pe noi după minunile Tale, și dă mărire numelui Tău, Doamne; și să se rușineze toți cei ce arată robilor Tăi rele.
    Și să se rușineze de toată puterea Ta, și tăria lor să se sfărâme.
    Și să știe că Tu ești Domn, Dumnezeu singur, și slăvit peste toată lumea".
    Și n-au încetat slujitorii regelui, care îi aruncaseră în cuptor, să înfierbânte cuptorul cu catran și cu smoală și cu câlți și cu viță.
    Și vâlvătaia se ridica deasupra cuptorului, de patruzeci și nouă de coți.
    Și izbucnind afară, ea a ars pe Caldeii care se aflau în jurul cuptorului.
    Iar îngerul Domnului s-a coborât la Azaria și la cei trei prieteni ai lui în cuptor și a stins văpaia.
    Și le-a suflat în mijlocul cuptorului ca o răcoare de adiere și de rouă, așa că focul nu i-a mai atins; nu le-a mai pricinuit nici dureri, nici teamă.
    Și acei trei, într-un singur glas, au lăudat, au slăvit și au binecuvântat pe Dumnezeu în cuptor”- Cântarea celor trei tineri
  • Tic 02.09.2023 16:20
    Nu i-as mai vedea ranjetul ala feroce ,cu măsele late de neam prost.
  1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

  2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

  3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

  4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

  5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

  6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

  7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

  8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

  9. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

  10. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan