Profeții despre Prezent - de Alexandru Gavril

De Alexandru Gavril  /  

Foto: marosticascacchi.it

Foto: marosticascacchi.it

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă salut dragii mei și mă bucur că suntem bine, departe de nenorocirile din Turcia și din Siria. Voi începe acest articol prin a-mi arăta susținerea pentru cele două popoare aflate la grea încercare în aceste zile.
 
Acest articol este cea de-a 2-a parte dintr-o trilogie pe care am numit-o „Stăpânul Pionilor”. Prima parte este intitulată foarte sugestiv „Șah și Groază” și o puteți citi aici. Lectura și aprofundarea primei părți sunt necesare pentru a putea înțelege acest articol și a vedea toată imaginea în ansamblu.

De asemenea, este VITAL ca toată lumea să se familiarizeze cu termenul de OPOZIȚIE CONTROLATĂ, pentru că fără a înțelege acest termen este aproape imposibil să evitați naufragiul când veți naviga prin marea mulțime de profeți falși și "fentele” lansate de aceștia.
 
Acesta este un termen pe care trebuie să îl înțeleagă oricine are pretenția că se consideră un "om trezit”. Pe scurt, Opoziția Controlată este o tehnică ce a luat naștere în birourile KGB-ului la sfârșitul anilor ‘70 și care a fost apoi preluată de serviciile secrete din toată lumea. Există mai multe feluri de a o aplica și eu am să va expun câteva:
 
1.     Când se ia Mesajul adevărat și se pune "în gura” unui personaj care a fost discreditat în prealabil, astfel încât oamenii de bună credință să nu se asocieze cu acel personaj, iar mesajul să fie dus în derizoriu (cum am crezut inițial că avem de-a face în cazul lui Andrew Tate).
 
2.     Când Mesajul Adevărat este prezentat la pachet cu o mulțime de inepții și neadevăruri, iar în acest fel omul de rând asociază Adevărul cu Minciuna și le pune pe toate în aceeași oală, respingând cu tărie Mesajul Adevărat.
 
3.     Când o Sursă cu Credibilitate mare (fie ea canal de televiziune sau vreun om cu influență) prezintă un Neadevăr pe care îl inserează la pachet cu multe idei Adevărate incontestabile, iar publicul de rând este pus în situația de a trece cu vederea Minciuna pe care prin asociere o va considera Adevăr, fără a suspecta vreo "manevră”.

Hai să facem un mic rezumat al primei părți pentru cei care abia au ajuns aici.  Suntem deci în cel de-al 3-lea Război Mondial pe care l-am transpus într-o tablă de șah cu piesele de rigoare:
 - Pionii – cei care #stauacasa și o salvează pe bunica după care o țin în frig că să piardă Putin Războiul
-        Nebunii – jurnaliștii și influenkerii care distribuie MESAJUL către Pioni
-        Caii  - politicienii care asigură implementarea Agendei Oficiale 
-        Turele – oamenii cu bani și influență care susțin toată logistica: Companiile Big Tech, Big Pharma si toate canalele Media oficiale.
-        Regele și Regina - care se poartă că și cum toată Tabla ar fi a lor: familiile regale, Papa de la Vatican, etc.
-        cel care joacă cu piesele negre, Omul Negru - Așchiuță cel Viclean

Am împărțit războiul în două criterii:
 
1.     În funcție de Mediul de Desfășurare, avem Război Real (cu gloanțe, morți și vieți pierdute), Social (Politic, Economic și Ideologic) și Virtual (platformele de Social media și mediul Online)
 
2.     În funcție de magnitudinea la care se desfășoară avem: Război Global, Național și Local.
 
Zona care ne interesează pe noi și unde putem cu adevărat influența rezultatul final este Războiul Virtual și cel Ideologic purtat pe plan Național și Local. Adică pe internet și în viață noastră de zi cu zi. Bineînțeles că dacă ne descurcăm bine, putem să ne lungim antenele și în curtea altora, dar momentan trebuie să aprofundați Strategia și Tehnica de luptă înainte de a vă aventura spre teritorii necunoscute.

În primul rând vreau să va gândiți care este de fapt RESURSA cea mai importantă din acest Război și care este motivul REAL pentru care asistăm la această "Bătălie Apocaliptică”. Nu sunt Banii, și nici Teritoriul. Chiar dacă interesele financiare ale Complexului Militar Industrial American și ale Big Pharma pot lăsa impresia că este vorba doar despre un imens transfer de avere, chiar dacă poate părea că e o lupta între SUA și NATO contra Rusiei pentru a-și extinde Sferele de Influență - cum am văzut că s-a întâmplat de multe ori de-a lungul istoriei.
Războiul nostru are de fapt o cu totul altă miză. Acea miză, dragii mei, este chiar Sufletul și Mintea Oamenilor, ceea ce face ca acest război să fie total diferit de tot ce am întâlnit până acum în orice carte de istorie, mitologie, SF, etc. Acesta este un război care ține de CREDINȚĂ (rețineți acest aspect pentru că îl vom analiza mai târziu).

Poate că nu vă dați încă seama pentru că majoritatea vă raportați la ce se întâmplă în România, dar cultura Woke a ajuns în țările vestice "civilizate” să fie privită că o religie în adevăratul sens al cuvântului, al cărei scop principal este eliminarea religiei adverse ce a stat la baza dezvoltării civilizației vestice Europene  –  Creștinismul. La noi încă e foarte bine, să-I mulțumim lui Dumnezeu că am fost mai "înapoiați” cu 30 ani, altfel masa de manevră de idioți utili nu ar mai fi fost cea cu vârste între 20-40 ani, ci probabil i-ar fi prins "woke-iști” și pe unii dintre părinții celor mai tineri dintre noi.

Și cum se lucrează sistematic la această eliminare a Creștinismului? Păi, lăsând la o parte încercările de denigrare și subminare ale Bisericii, începute imediat după Lovitura de Stat din ‘89 prin lozinci - "Noi vrem spitale nu catedrale”, "documentare” în care se vorbește despre nimic, precum "Marele Alb” sau eliminarea orelor de Religie din programa școlară, acum orice abatere de la Crezul Oficial - măști, vacținuri, încălzirea cliSmatică, legebeteștî, Sclava Isaura etc. - este imediat "taxată”, iar "Ereticul” este etichetat că fiind "needucat”, "fără școală”, "anti știință”, "șoșocar”,”putinist”, ”trompetă rusească”, ”înapoiat”, ”nazist”, "fascist”, etc, urmând să fie exclus din viața publică. "Să fie concediat, eliminat din grupurile sociale și blocat pe Social Media dacă se poate”. Asta înseamnă Cancel Culture, și este una dintre cele mai puternice și eficiente "arme” pe care le are la dispoziție Stânga Globalistă. Un fel de InchizițieOnline.com

Eu am simțit această "armă” pe pielea mea încă de la începutul pLandemiei. Am fost primul "Nebun” căruia i s-a șters contul de Facebook (tocmai mi l-au sters și pe al doilea) și apoi de Instagram, iar înainte de asta am fost dat afară din trupa de la "Vocea României”, fără a fi măcar înștiințat.

Cu modestie vă pot spune că sunt lejer într-un Top 10 ai "Celor mai cenzurați români”, înconjurat de o companie foarte selectă, iar "campaniile” de denigrare făcute împotriva mea de către ONG-urile feministo-soroșiste și de către cei din redacția VICE (pe care i-am trolat cu fiecare cont nou până mă blocau) au fost foarte bine coordonate "logistic”. Au participat bucuroși și foști colegi de trupe – adică oameni cu care am împărțit scena și "ne-am mirosit ciorapii” de multe ori, artiști mainstream cu care am colaborat și m-am înțeles foarte bine, ba chiar am auzit că și unii elevi pe care i-am pregătit la chitară electrică pentru admiterea la Conservatorul în Anglia - Institute of Contemporary Music din Londra (pe care l-au și absolvit după 4 ani) ar fi pus umărul la această tentativă eșuată de distrugere a imaginii mele.

Îmi permit să spun "Eșuată” pentru că toate aceste "lovituri de imagine” nu pot avea nici un efect împotriva unei persoane pentru care una dintre principalele caracteristici ale imaginii sale publice este că "NU-I pasă de imaginea să publică”. V-am spus asta la persoana a 3-a pentru că deși unii se vor grăbi să o catalogheze că fiind o dovadă de narcisism, eu nu știu cum să vă explic această simplă realitate mai logic și mai concis de atât. Dacă vreți să mă cunoașteți mai bine și să știți "ce pun pe masă”, dați click pe linkul ACESTA.
 
Îmi doresc din tot sufletul să nu aveți impresia că am deschis acest subiect ca să mă plâng sau să mă laud, ci doar că să îmi permit să-mi asum rolul dobândit cu atâta trudă de "Expert în Cancel Culture”, cel puțin din postura "victimei”.
 
Probabil voi fi cumva nevoit să dau o tentă ușor arogantă "expertizei” mele, așa că îmi permit ca acum să fiu catalogat de unii ca fiind "cu nasul pe sus”, dacă aceștia vor înțelege totuși esența mesajului.
 
Dacă Religia Creștin-Ortodoxă are la bază Iubirea și CREDINȚA în Dumnezeu, atunci religia "Woke” are la bază CREDINȚA în diferitele entități din Mass Media, pe care unii ajung chiar să le idolatrizeze (influenceri, vedete Holywood, Bill Gates, Fauci, Arafat, Cioloș, Vlad Voiculescu, etc). 
 
Doar că această CREDINȚĂ leftistă (de stânga) a lor funcționează diferit de cum functionează Credința în Dumnezeu a unui bun Creștin, unde cu cât devine mai puternică, cu atât îl protejează și îl ghidează mai bine, ci se bazează pe CREDIBILITATE. 
 
De fapt, la o analiză mai amănunțită, putem să ne dăm seama că tot sistemul de valori al "woke-iștilor” gravitează în jurul CREDIBILITĂȚII. Sper că realizați ce ușor se poate altera CREDIBILITATEA unei persoane atât timp cât ai la dispoziție organele de presă, televiziunea, platformele de Social Media, artiști, influenceri, ONG-uri, "elita intelectuală” și alte "Arme” de care dispun cei ce sunt la butoane și vor să impună abuziv asupra întregii lumi o "Religie” ce mustește a Întuneric. 

Așadar, să distrugi CREDIBILITATEA unui om, mai ales când el este în imposibilitatea de a se apăra, fiind mereu blocat sau cenzurat, pare a fi o treabă relativ ușoară. Ghinion însă, deoarece domeniul meu de activitate – Muzica - încă funcționează după ierarhii bazate pe meritocrație. Adică e un domeniu deosebit de sincer, chiar dacă pe alocuri mai scapă unele nepotisme și tot felul de "manevre șerpăresti”, la nivelul la care am ajuns eu să performez nu te bagă nimeni în seama dacă nu știi să cânți la instrument.
 
Adică n-ajungi să cânți la Ateneul Român sau la Vocea României dacă eșți bocciu, poți să fii tu "Fiul ploii”, să ai 15 diplome la Berklee și recomandare de la Papa, dacă nu-ți sună instrumentul în mâna, mai stai oleacă acasă și mai fă niște game.

Nu voi pretinde niciodată că sunt printre cei mai buni chitariști din România, însă pot să revendic fără nici o jenă titlul de "Cel mai Rock’n Roll Chitarist din România”, așa că probabil o să îmi fac un tricou cu acest mesaj și o să mi-l fac cadou. Ideea la care voiam să ajung este că, indiferent de minciunile inventate la adresa mea, oamenii care contează cu adevărat în această industrie au înțeles foarte repede că oricât încearcă feministele să mă facă să par misogin - eu care am colaborat ani de zile cu Andreea Bălan și echipa ei de dansatoare sau cu fetele din trupa Red Blonde (Veverițele de la Măruță), pe lângă Inna, Andra și Lidia Buble – fără să fie vreodată vorba despre lipsă de respect mutual sau vreo situație cu implicații sexuale/emoționale, sau rasist – în condițiile în care eu sunt chitarist care a învățat să cânte blues și am ajuns un metalist care studiază lăutarie – indiferent de ce apelative mi se pun în descriere, acestea nu vor schimba cu nimic felul în care îmi sună chitara în mână. 
 
Și SIGUR n-o să fiu aritmic pentru că nu m-am înțepat și n-am purtat chiloți pe față precum alți roakeri de carton și Bizari care "se leagănă pe o Pânză de Păianjen”, și SIGUR n-o să cânt fals pentru că nu cred în aberațiile cu încălzirea globală. Și oricum nu mă plătește nimeni să vin la repetiții și să povestesc despre teoriile mele… ÎNCĂ.
 
Și ca un ultim "retuș” cu care îmi doresc să-mi mai adăugați un strop de încredere sau de aroganță, vă pot spune cu mâna pe inimă că în toată cariera mea de peste 10 ani de când sunt în București, nu cred că este persoană cu care să fi colaborat care să-mi poată aduce vreun reproș REAL din punct de vedere uman sau profesional.
Îmi cer scuze încă o dată, vă asigur că intențiile mele au fost bune și că am folosit aceste exemple cu scop demonstrativ și educativ. Am vrut să vă argumentez cu fapte reale motivul pentru care, în ciuda tuturor încercărilor, CREDIBILITATEA mea nu a avut de suferit, ba chiar dimpotrivă, o mare parte dintre oamenii din industria muzicală, unii dintre ei chiar fiind vaccinați, în acest moment s-au prins și ei că au fost păcăliți cu Zeama Magică și încep să întrevadă posibilitatea ca "Nebunii ăstia cu Conspirațiile lor să fi avut dreptate”.

Stând pe bară luni la rând și analizând cât de mult încearcă "dușmanii” să-mi atace CREDIBILITATEA, apoi ferocitatea cu care erau atacați oameni ca Donald Trump, Vladimir Putin, Andrew Tate, sau chiar Jordan Peterson de multe ori, am înțeles de fapt cât de importantă este CREDIBILITATEA pentru Ideologia Leftistă și că de fapt aceasta este Călcâiul lui Ahile a întregii religii WOKE. Rețineți acest aspect IMPORTANT, deoarece Trilogia Stăpânul Pionilor are ca Scop Final înțelegerea și aprofundarea unei Strategii de Distrugere a Credibilității Mesajului prezentat în Narațiunea Oficială și a celor care îl promovează.
 
Până atunci însă haideți să ne întoarcem la oile noastre, doar că voi avea nevoie de la voi să-mi acordați suficientă CREDIBILITATE încât să vă conving să vă mai uitați o dată pe tabla de Șah și să vă alegeți PIESA care vă reprezintă. Probabil că 99% veți fi Pioni și Nebuni. ( AICI - în caz că nu ați citit prima parte). Țineți cont că ambele PIESE "mănâncă” pe diagonală, diferența fiind doar raza de acțiune mai mică și dorința multor Pioni de a deveni altceva sau a fi percepuți diferit de către societate. 
 
Căutați să citiți Principiul lui Peter (Principiul Incompetenței) ca să înțelegeți de ce un cancer imens al societății noastre este faptul că de foarte multe ori, în toate domeniile, găsim în funcții importante oameni care nu au competențele necesare pentru a ocupa acel post. Și asta funcționează inclusiv la funcțiile de conducere, unde responsabilitatea este mult mai mare. Vă fac un rezumat scurt:
 
Într-o ierarhie bazată pe meritocrație, fiecare persoană avansează în funcții/carieră până când își atinge nivelul maxim de competență, devenind incompetentă pentru o avansare la un nivel superior.
 
V-am spus toate astea pentru că v-aș ruga să vă faceți o mică introspecție, să vă evaluați corect PIESA și să vă gândiți dacă intrați în horă sau nu. Fără să încerc să fac vreun șantaj emoțional, țineți cont că Societatea vestică nu a ajuns în decadența actuală doar din cauza "oamenilor răi” care au făcut "rele”, ci și din cauza "oamenilor buni” care au ales să stea pe margine și "să-și vadă de treaba”, punând interesele personale ca unic obiectiv important in viață.

Dacă nu vrei să "dansezi” cu noi, atunci măcar nu le pune piedică celor care o fac și nu-i ataca pe cei care au același dușman ca tine, chiar dacă nu ești de acord în totalitate cu anumite idei ale unora dintre ei. Eu de exemplu până acum "am reușit performanța” de a nu mă identifica cu nici una dintre mișcările sau personajele din tabăra noastră, chiar dacă am cântat și am vorbit de două ori la protestele organizate de Pompiliu Diplan și Starea de Libertate, îi dau share lu’ Dănuța, mă distrez când ȘoȘoacă face iureș în Parlament și mă bucur când văd pe grupuri conspiraționiste "de afară” clipuri cu Cristian Terhes în Parlamentul Europei, în care acesta expune frauda contractelor Pfizer.

Chiar dacă pentru mine e la mintea cocoșului că unii sunt Opoziție Controlată, am preferat mereu să îmi văd de treaba mea și de părerile mele, câtă vreme nu se întinde coarda pentru a se crea o "fentă” ca să ne atacăm între noi - divide et impera.

Știți totuși care este problema în cazul în care în rândul nostru avem PIESE care fac Opoziție Controlată? Păi să presupunem că avem piesele poziționate ca la început și Nebunii Albi se fac brusc Negri, mută spre exterior, eliminând Pionii din față Cailor și uite că brusc atacă Turele. În traducere liberă, înseamnă că încep "influencerii” noștri să atace PIESELE din tabăra noastră, fie că e vorba despre Pioni, Nebuni, Cai, Ture sau o parte din mesajele acestora cu care nu sunt de acord. 
 
Încercați un simplu exercițiu de imaginație și gândiți-vă cum ar fi ca unul dintre Caii Noștri să fie Opoziție Controlată, ca să nu mai zic de Ture. 

Da știu, e prost rău scenariul în care Elon Musk sau Donald Trump sunt Controlled Opossition, la fel și cel în care "Putin face jocul globaliștilor”, așa că m-am gândit să aplic un principiu de bază al Fizicii Newtoniene – Principiul Acțiunii și Reacțiunii - ca să elimin această posibilitate: conform acestui principiu, când un corp actionează asupra altui corp cu o forță (numită Fortă de Acțiune), cel de-al doilea corp actionează și el asupra primului cu o forță (numită Fortă de Reacțiune) de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar.
 
Dacă aplicăm acest principiu pe "Războiul mondial de pe tabla de ȘAH”, atunci obținem următoarea afirmație: ”Dacă o forță reală aflată în slujba Răului acționează asupra Lumii cu o forță atât de mare precum a "elitelor” așezate la butoane, atunci sigur există în Lume o Mișcare de Rezistență de o forță egală care acționează în sens contrar”.
 
Știu că poate cei care au citit articolul cu Andrew Tate și Jordan Peterson îmi vor spune că sunt redundant, însă am pus și aici această informație ca să aveți încredere în Forțele Noastre și să vă invit la "dans”.

Așadar, dacă vreți să intrați în joc, hai să vedem cum arată Tabla până acum.
 
Avem cele două armate care se luptă pentru aceeași Resursă – Sufletul și Mintea Omului. Dacă ne uităm un pic mai atent la Piese, vom vedea care este "Muniția” de care dispune fiecare:
-       Pionii și Nebunii folosesc Informația ca muniție principală
-       Caii folosesc Influența Politică
-       Turele se folosesc de puterea financiară pentru a manipula Informația și a influența clasa politică
-       Regii și Reginele folosesc toate tipurile de muniție pentru un control total.

La începutul "oficial” al războiului, care după mine coincide cu începutul pLandemiei, adversarul, prin Nebunii săi, a folosit Manipularea și Cenzura pentru a-și forma o armată numeroasă de Pioni, pe care îi ține sub control bombardându-i încontinuu cu tot felul de panici create artificial pentru a-i menține într-o perpetuă stare de Frică. Un om căruia îi este Frică constant este doar un Sclav Obedient care și-a pierdut capacitatea de a gândi Obiectiv, el devenind un Dușman al Rațiunii.
 
Din fericire, românul fiind mai sceptic din fire, mai superstițios și mai predispus spre "ezoterism”, dar și ajutat de o Credință puternică și de o experiență relativ recentă cu Comunismul, nu s-a lăsat chiar așa ușor prostit de aberațiile din "Propaganda Oficială”. Până la urmă, avem un procent de vaccinare undeva pe la 30%, ceea ce este extraordinar. Analizând și reacțiile oamenilor de la postările făcute de principalele canale oficiale, deja la foarte multe dintre ele, procentul de "Haha” este mai mare decât cel de "Like” și "Love”, iar asta se datorează în primul rând Pionilor Noștri care au înțeles ce au de făcut și au combătut și dus în derizoriu fiecare articol aberant din presa aservită.

Cu toate astea însă, rămâne în continuare un procent foarte mare de NEHOTĂRÂȚI, adică cei care încă nu și-au format foarte clar o opinie: parcă ar vrea să fie corecți și să fie de acord cu restricțiile și cu vrăjeala din Narațiunea Oficială, dar și instinctul le zice că sunt păcăliți și mulți încep să-și dea seama că ceva, undeva, dă cu virgulă. Acești NEHOTĂRÂȚI sunt un element cheie foarte important pentru a nu fi cu toții asimilați de tăvălugul Globalist, deoarece Nehotărâții, odată "convertiți”, devin Piese de pe tabla de joc.

Pot spune că în acest moment, Misiunea cea mai importantă a Nebunilor și Pionilor noștri este să "convertească” cât mai mulți Nehotărâți, în același timp împiedicându-l pe adversar să-și mărească armata de sclavi obedienți.

Cum facem asta? Păi sunt mai multe variante, însă de departe cea mai bună strategie este "Ducerea în derizoriu a mesajului Narațiunii oficiale și evidențierea erorilor și contradicțiilor care apar în presă, cu atacuri (argumente) lansate împotriva Nebunilor și Cailor adverși.

Deși a fost inițial concepută ca o strategie menită să funcționeze în mediul Virtual, adevărata ei "putere distructivă” o puteți observa dacă veți învăța să o folosiți într-un context social real. Datorită "înapoierii” și a "lipsei de civilizație”, avem noroc că "nu toți românii își iau ora exactă de pe Facebook”, poate doar anumite segmente de vârstă din orașele mari. 

De aceea este foarte important să luptăm cu toate forțele împotriva Digitalizarii și a Creditului Social, dar nu atacând problema în mod direct, ci văzându-ne de Misiunea Noastră Principală: cea de a "converti” cât mai mulți oameni și în același timp a-l împiedica pe Omul Negru să facă același lucru.
 
Acum va trebui să mai înțelegeți un aspect de care multă lume uită să mai țină cont: majoritatea oamenilor sunt destul de încăpățânați și mândri, de aceea să nu vă faceți falsa iluzie că trezirea unui Adormit are loc în Mediul Virtual ca rezultat al unui comentariu lăsat de voi pe pagina lui Mândruță.
 
Nu, dacă vrem să câștigăm o PIESĂ de partea noastră, atunci această "convertire” trebuie făcută "ca la carte”. Pentru că avem de luptat cu zeci de ani de programare, manipulare și îndobitocire în masă, iar efectele acestei programări asupra Psihicului uman nu pot fi combătute dacă voi le arătați un documentar, fie el și "Europa – Ultima Bătălie” (Europe – The Last Battle).

O să vă fac la un moment dat și un mic "Ghid al Conspiraționistului”, unde am să vă vorbesc puțin despre câteva cărți și documentare pe care e bine să le știe fiecare participant la război, dar stați să termin de scris Trilogia Stăpânul Pionilor și mai vedem după.

Acestea fiind zise, să ne îndreptăm acum atenția în curtea fiecăruia, deoarece LUPTA DECISIVĂ dintre Pionii Noștri și cei ai inamicului se va desfășura în cea mai mare parte în viața reală. 

Dacă ați înțeles cât de cât ce v-am explicat până acum, veți observa că pe plan LOCAL, dușmanul nu mai are la dispoziție nici forța militară, nici puterea financiară, nici Cenzura, nimic din toate astea. Pe plan LOCAL, inamicul poate lupta DOAR CU PIONII, adică cu cei care au căzut în plasa propagandei și au rămas blocați într-o Falsă Realitate.

Pionii inamici, fiind net inferiori si mai slab pregătiți decât oricine citește aceste rânduri, reprezintă de fapt Punctul Slab al armatei adversarului. Iar Călcâiul lui Ahile al Ideologiei care ghidează această armată este, cum v-am demonstrat mai devreme, CREDIBILITATEA.

Iar în cazul de față vorbim despre Credibilitatea celor care au pus botul și transmit mesajul panicard al Minciunilor Oficiale în diverse Medii Locale. Așadar, "decorul nostru” poate fi un context social extrem de variat - de la o ieșire de tip "Teambuilding” în weekend cu colegii de birou, o seară într-un club, o petrecere la cineva acasă, o masă de Paște, o nuntă, după un concert sau la un festival, în tren de la Iași la Timișoara sau în sala de așteptare a unui aeroport.
 
Sunt atâtea conjuncturi posibile în care oameni din toate Clasele Sociale se pot aduna în același loc indiferent de culoarea politică, orientarea sexuală, convingerile medicale, situația financiară sau pregătirea academică. 

Vreți nu vreți, tot veți ajunge la un moment dat să fiți într-o astfel de conjunctură, în care să fiți nevoiți să aveți de-a face cu niște "tineri frumoși și liberi” sau cu tot felul de Panseluțe Smiorcăite care nu pot da un răspuns clar la întrebarea "Ce este o femeie?” (dacă nu ați văzut încă acest scurt documentar haios realizat de Matt Walsh – What is a Woman?, vă recomand să îl căutați și să-l vedeți cât mai repede, iar asta nu doar pentru că oferă suficientă "muniție” și argumente pe care să le puteți mereu folosi când aveți de-a face cu Curcubeele Emotive, dar și ca să realizați ce norocoși suntem că NU AVEM (încă) o "Țară că afară” și de ce nu trebuie să ne dorim să atingem vreodată un asemenea nivel "avansat” de "Civilizație” și "Cultură modernă”).

O caracteristică foarte des întalnită la mai toți Pionii Adverși este Mândria, iar noi știm cu toții cât adevăr și înțelepciune zace în proverbul "Prostul dacă nu-i fudul, parcă tot nu-i prost destul”. Acești Pioni vor încerca de fiecare dată când au ocazia să-și etaleze Prostia, ieșind mereu în evidență prin "civismul” lor greșit înțeles (și pe care îl aplică și mai greșit) sau prin nivelul de Obediență dus la extrem de care dau dovadă toți "cei care încă poartă chiloții pe față” sau cei "cu stegulețu’ galben-albastru la profil”.
 
Șansele ca la un eveniment social la care participați să se discute la un moment dat despre unul din "Subiectele Fierbinți ale Zilei” ar putea fi reprezentate printr-o Funcție Matematică a cărei variabile tinde spre Infinit, așa că mingi ridicate la fileu veți primiți mai ceva ca Djokovich la Australian Open. 

Doar că, în acel moment, voi NU trebuie să veniți cu cine știe ce filmuleț de pe vreun canal de Telegram obscur, nici cu vreun articol de pe ActiveNews plin cu dovezi evidente sau cu cine știe ce analiză făcută de vreun om inteligent și cu acces la informații nefalsificate. Nuuuu, toate acestea vor fi imediat catalogate drept "Fake News” sau "Propagandă Rusească”.
 
Probabil că tot asta veți păți și cazul în care le arătați cum unul dintre directorii Pfizer, un individ homosexual pe nume Jordon Trishton Walker, a fost înregistrat cu camera ascunsă de către unul din reporterii sub acoperire ai detectivilor de la Project Veritas. Jordon, încercând să impresioneze la un gaydate (întâlnire între doi bărbați homosexuali), "dă din casă” și spune cum cei de la Pfizer au reușit să potențeze virusul SarsCov2 în laborator, folosind un procedeu interzis denumit "Gain of Function”, dar pe care l-au "rebrănduit” în "Directed Evolution” ca să poată fenta o eventuală tragere la răspundere.

Nu uitați că sunteți la un eveniment social, unde nu prea are nimeni nici timp și nici chef să se uite la un filmuleț conspiraționist de 10 minute sau să citească acest articol. Țineți cont că există posibilitatea ca unii dintre cei prezenți la eveniment, sătui poate de acest Teatru ieftin, să vrea să evite să discute despre aceste subiecte din start. 

Ca să fiți siguri că nu ratați o ocazie în care sunteți "singur cu portarul”, în clipa în care vedeti că în jurul vostru se formează o bisericuță ce discută pe un Subiect Fierbinte, atunci ciuliți-vă urechile și pregătiți-vă Strategia cu care să prăbușiți Credibilitatea mesajului "oficial”, iar ABIA DUPĂ ACEEA, plănuiți DISCREDITAREA publică a celui care promovează aberațiile oficiale.

Merge și invers, teoretic, însă dacă vă gândiți un pic mai bine, veți realiza că dacă atacați Pionul fără să-i spargeți mai întâi Armura – Mesajul Oficial, riscați să fiți catalogat de cei de pe margine – Nehotarâții - ca fiind un conspiraționist nesimțit și needucat. Iar asta nu doar că vă scade vouă Credibilitatea în acel context, dar duce în derizoriu și Mesajul "Neoficial”, precum și toată Tabăra Anti-Sistem. E ca și cum ai rata o lovitură de la 11 metri în prelungirile Finalei Campionatului Mondial de Fotbal, iar adversarul recuperează mingea și îți dă gol pe contraatac, câștigând trofeul.

Este o strategie atât de bună încât pe lângă cei care fac involuntar această IMENSĂ GREȘEALĂ, ea a fost adoptată în Mediul Online și de către cei care fac Opoziție Controlată. Sunt foarte mulți Troli inamici care au conturi false pe care postează diverse "conspirații”, iar ei în disputele online, în loc să atace Mesajul Piesei Adverse, trec la "atac la persoană”, simulând o tentativă de discreditare.
 
În felul acesta, o categorie ușor mai sensibilă a celor de pe margine, adică RESURSA cea mai importantă din acest Război (NEHOTĂRÂȚII), văzând grobianismul, răutatea și frustrarea celor care se comportă în acest fel, vor asocia acel comportament cu toți "conspiraționiștii”.

Vă dau un exemplu simplu din cariera mea de Troll, iar cei care m-ați urmărit știți că sunt unul dintre cei mai mari "experți” în domeniu. Eu de fiecare dată, în orice confruntare online, fie ea pe pagina vreunui Nebun ca Mândruță sau la postările presei aservite tip GiGi24, Dc News, Adevărul, etc, AM ATACAT ÎNTÂI MESAJUL - fie cu vreo informație (link, articol oficial, etc), cu vreo dumă sau cu vreun silogism, ori cu explicații mai elaborate, folosind pentru unii mai "deștepți” concepte matematice mai abstracte, precum Metoda Reducerii la Absurd.

Chiar dacă sunt atacat imediat de către trolii adversi cu tot felul de adjective ori cu atacuri la profesie, carieră, loc de naștere, chiar și nume (de ce credeți că le-am lăsat "Oaie” momeală la numele de pe conturile "Oficiale”, știind că mulți chiar vor crede că acesta este numele meu real și vor considera, în mod complet eronat și lipsit de orice fundament logic, că "ce poți să te aștepți de la o Oaie putinista?”), faptul că eu NU am atacat primul, ba chiar am fost ținta unor jigniri făcute de niște oameni cu o inteligență destul de redusă și o pregătire slabă (judecând după felul în care își formulau propozițiile, incapacitatea de a purta o discuție pe subiect și josnicia de care dădeau dovadă când rămâneau fără argumente) este unul din principalele motive pentru care pot spune că NU am pierdut NICIODATĂ până acum nici o dispută online (acesta cred că este și unul dintre motivele pentru care ocup podiumul în"Topul Cenzuraților din România”).
  
Iar dacă ulterior ripostez înzecit deoarece am un talent nativ în a îmi da seama foarte repede ce trebuie să îi spun unui om că să-l aduc la exasperare doar văzând câteva poze cu el (nu am nici o scrupulă în această etapă), eu NICIODATĂ nu ies la atac direct cum fac trolii inamici sau ca cei care fac Opoziție Controlată, ci întâi vin cu ceva cu care de obicei fac bășcălie de ce spun "Oficialii” sau vin cu un contraargument Axiomic – Adevăr Universal Valabil - sau cu o informație oficială care contrazice o parte din Mesajul prezentat inițial.
  
În felul acesta, o parte dintre cei Nehotărâți care asistă la dispută fără să intervină, văzând fie epuizarea argumentelor, fie felul în care se manifestă trolii adversi, fie își dau seama că un Adevăr Universal Valabil din Mesajul meu contrazice o mare parte din Fundația pe care este construită Narațiunea Oficială, sau poate chiar felul destul de haios și acid cu care mereu îmi domin oponenții, ajung încet încet să își pună suficiente întrebări care să le stârnească curiozitatea sau dorința de a cunoaște și "cealaltă Variantă”. 

De aceea, dacă ați înțeles până acum această strategie, încercați la începutul confruntării să prezentați cât mai multe informații cu care să contraziceți Inepțiile din "Știrile Oficiale” înainte de a trece la Discreditarea Adversarului, despre care vom vorbi pe larg în partea a 3-a a Trilogiei noastre.

Vă garantez că dacă majoritatea oamenilor de bună credință, adică Pionii Noștri, ar înțelege și ar aplica corect această Tactică (fie online sau local) – aceea de A NU INIȚIA UN ATAC LA PERSOANĂ CI ÎMPOTRIVA MESAJULUI promovat de către acea persoană - în cel mai scurt timp s-ar deconspira o mare parte dintre Agenturili care fac Opoziție Controlată, fie ei Nebuni sau Pioni.
 
Vreau acum să vă rog să rețineți un detaliu Extrem de Important ce reprezintă chintesența misiunii noastre de "Ceas Deșteptător” pentru cei încă Adormiți:
 
Într-o dezbatere/confruntare cu cineva care încă poartă singur mască în mășină și "halește” minciunile din Narațiunea Oficială (după ce a avut la dispoziție suficient timp să-și dea seama că "ceva nu-i ok”), mai ales dacă asistă la acea dezbatere o mare parte de oameni cu viziuni neutre – adică NEHOTĂRÂȚII - "ROLUL” vostru NU ESTE acela de a convinge pe cineva că voi aveți dreptate, indiferent de subiect, fie el Covid, Slava Ukraini, Claimăt Ceingi sau Morțile Subite”. Nu dragii mei, în aceste situații, cel mai important este să demontați calm, concis și ușor ironic, folosind argumente cât mai pertinente și cu cât mai multe informații DIN SURSE UNIVERSAL ACCEPTATE, că Narațiunea Oficială conține enorm de multe greșeli.
 
Mă și aud cum le spun mereu: "dacă nici acum după 3 ani nu te-ai prins că tot ce vedem la știri e un Teatru ieftin cu actori proști, atunci ori ai coeficientul de inteligență egal cu un număr format din două cifre unde suma acestora este mai mică decât 7, ori nu ești capabil să porți un dialog interior (adică nu ai voce interioară), ori ești vrăjit sau prăjit, ori ai luat-o razna din cauza fricii și a presiunii sociale. 
 
Cu alte cuvinte, "VOI NU trebuie să le arătați că e că voi, ci că NU E cum zic ei”. Nu o să ma supăr dacă îmi folosiți acest citat sau unele părți din el în viitoarele voastre confruntări, dar Fiți siguri că faceți asta abia DUPĂ ce ați venit cu suficiente argumente cu care ați pus în contradictoriu diferite capitole ale Poveștii "oficiale”.

"SCOPUL” vostru Nobil nu e să deschideți ochii habotnicilor leftisti, sperând că așa v-ați adus fiecare aportul la "Salvarea Lumii”, ci să le dați de gândit celor care stau cuminți și analizează evenimentele "de pe margine”. 
Țineți cont că deja o mare parte din ei au început să-și cam pună întrebări și să realizeze că toată Mascarada din ultimii ani a fost o operațiune de tip Psy-Op. Este foarte posibil ca acești Nehotărâți să găsească în discursul vostru răspunsuri la unele întrebări pe care și le pun de ceva timp, să sesizeze unele contradicții similare cu cele observate de ei de ceva vreme sau pur și simplu să înțeleagă Raționamentul vostru bazat pe Logică și Adevăruri Universal Valabile.

Rețineți că Voi nu TREZIȚI pe nimeni de fapt nici postând pe facebook, nici cu amenințări cu bătaia și nici cu injurii sau caterinci, ci asemeni "Ceasului Deșteptător” despre care vorbeam mai devreme, trebuie să faceți suficient "scandal” și să deranjați suficient de mult "Somnul cel de Moarte” în care este adâncit nu doar românul, ci o foarte mare din populația Lumii.
 
Adormitul se trezește Singur, voi sunteți doar un ringtone cu Imnul României pus să-i cânte în subconștient până când "sună Alarmă” și se trezește dintr-un coșmar pe care îl trăiește de cel puțin 3 ani, ca apoi, după ce "merge la baie și se spală pe față cu apă rece”, să realizeze că cei ce au mințit cu un aspect e posibil să fi mințit și cu alt aspect și tot așa mai departe până când Somnorosul nostru se va uita într-o zi în oglindă și va realiza că o mare parte dintre principiile după care s-a ghidat toată viața sunt o Minciună, iar oamenii pe care îi admira și care i-au băgat pe gât acea Minciună nu sunt decât niște impostori, agenți sau oameni vânduți unui Sistem Corupt care parazitează societatea noastră de sute de ani.

Și mai rețineți un aspect Foarte Important: 
 
Nici un om care odată ce s-a trezit, a mers la baie, a dat cu apă pe față, s-a uitat în oglindă și a înțeles despre ce-i vorba, NU SE VA CULCA ÎNAPOI. Excepție fiind poate momentele tragice de mahmureală, bănuiesc că majoritatea dintre noi odată ce au trecut prin toate aceste procese, și la propriu și la figurat, "NU SE CULCĂ ÎNAPOI”. Iar asta se întâmplă deoarece întâi a scăzut CREDIBILITATEA MESAJULUI Narațiunii Oficiale, el dând nenumărate erori de logică și de bun simț combinate cu incompetența și imbecilismul autorităților, având ca rezultat final scăderea CREDIBILITĂȚII SURSEI MESAJULUI oficial.

Cu alte cuvinte, dacă Mândruță postează despre OZN-uri și o persoană un pic mai deșteaptă decât o găină, care îl consideră pe Mândruță un "formator de opinie” va pricepe măcar "Vrăjeala cu Omuleții verzi”, e posibil ca acea persoană să nu mai acorde aceeași CREDIBILITATE dragului nostru Lucian.

Partea bună este că Nebunii Adverși promovează toți în cor cam aceleași aberații, astfel încât sunt șanse foarte mari ca la o Inepție precum Povestea cu Farfuriile Zburătoare, să fim optimiști și să sperăm că o mare parte dintre cei care au crezut în Zerul Magic și în narațiunea Slava Smiork, vor profita de ocazie, vor putea în sfarsit să demonstreze că au peste doi neuroni și vor începe să-și pună niște semne de întrebare. 
 
Oricum, această Prăjeală Cosmică a fost pregătită de mult timp și lansată special acum pentru a muta atenția publicului de la lucruri cu adevărat importante, cum ar fi, de exemplu, "Dosarele Twitter”, unde au fost audiați în Congresul American toți Fact-checkerii companiei care, fără nici un fel de studii medicale, au cenzurat și au șters conturile unor somități precum Luc Montagnier (laureat al premiului Nobel pentru Virusologie în 2008) sau Robert Malone (unul dintre savanții responsabili cu descoperirea tehnologiei ARN Messenger).
 
Lăsându-i la o parte pe cei cu mintea mai netedă decât o Fereastră (de aia din sticlă, nu de-a lui Bill Gates) și încă pe vreo câțiva atei care au citit prea mult Fundația lui Isaac Asimov și n-au înțeles nimic, această ultimă șaradă este un cadou perfect cu care să ridiculizăm întreaga Narațiune Oficială și să distrugem CREDIBILITATEA celor care o promovează, fie ei Pioni, Nebuni, Ture, Cai sau Regele și Regina.

Un exemplu simplu, să luăm tot o postare de-a lui Mândruță (sau orice alt soi de influencer sau om de presă – un alt Nebun, practic) în care își manifestă deja dragostea pentru extratereștri în detrimentul oamenilor, e de-ajuns să atrageți atenția cu o remarcă de genul"Păi cum boss, trei ani ne-ai băgat pe gât placa cu Știința lu’ Pește și acu’ vii și ne explici nouă cum că tu în caz de Război Planetar o să ții cu omuleții verzi, că aia sigur sunt mai civilizați de vreme ce prezintă un avans tehnologic ce le permite să viziteze alte Galaxii?” 
 
Nu uitați, este vorba despre un Război al Credinței pe care îl putem câștiga atacând CREDIBILITATEA Mesajului și a Mesagerilor implicați.
 
Pentru "Martorii lui Covid”, "Știința” este situată la același nivel cu Credința noastră în Dumnezeu, deci ei CRED în TOT ce le spune "Știința”. De aceea, una dintre primele Metode de Discreditare ale Narativului Oficial este să folosiți Știința Universal Valabilă, adică Matematica și Fizica (nu Pseudoștiinte precum Psihologia Veterinară), iar apoi să folosiți argumente puternice bazate pe Logică și Rațiune. Vă fac un mic spoiler, în partea a 3-a a acestei Trilogii veți afla cum una din hibele majore ale sistemului de valori al oricărui stângist este că a fost îndoctrinat cu ideea că dacă el simte ceva, înseamnă că este adevărat (I feel, therefore it’s real), ori aceasta este o Inepție la fel de mare ca "Masca salvează vieți” sau ca"Vaccinul oprește transmiterea bolii”.
 
Dar până acolo, hai să recapitulăm care sunt etapele importante pe care ar fi indicat să le parcurgă oricine consideră că luptă de partea bună a istoriei:12

1. Înțelegerea tablei de Șah și cum se raportează ea la societatea noastră.
 
2. Să înțeleagă Gravitatea Situației și să decidă dacă vrea să se implice în acest Război.
 
3. Dacă citești și acum înseamnă că ai luat deja două dintre cele mai bune Decizii din viața ta (că vrei să participi și că citești în continuare acest articol) și nu te vei supăra dacă de acum încolo o să mă adresez la "per tu”, deoarece deja putem spune că suntem "Camarazi de Front”. Citiți Sven Hassel (dacă nu ați făcut-o deja), unul dintre puținii autori din toată literatura universală care prezintă cel de-al doilea Război Mondial din perspectiva unui soldat german din cadrul unui Batalion Disciplinar, repartizat într-o unitate de tancuri. Veți înțelege multe aspecte despre cum se desfășoară un Război din punct de vedere a strategiei militare și a logisticii spuse din perspectiva unui tanchist, care nu numai că a supraviețuit bătăliei de la Stalingrad, dar a mai și apucat să scrie peste zece cărți despre peripețiile trăite pe pielea lui în diversele bătălii din acest conflict. Îmi permit să spun că șansele ca un om care a citit Sven Hassel să "pice în plasa” cu Slavă Cerșensky ar putea fi reprezentate de această dată tot printr-o Funcție Matematică, dar a cărei variabilă tinde spre Zero.
 
4. Să se autoevalueze cât mai corect și să își atribuie Rolul și Sarcinile Piesei Corespunzătoare (după cum am văzut, și Pionii și Nebunii "mănâncă piesele” la fel – pe diagonală).
 
5. Să înțeleagă faptul că CELE MAI IMPORTANTE RESURSE din acest Conflict sunt Mintea și Sufletul Omului și că asistăm la un "Război Mondial împotriva Credinței Creștine”.
 
6. Cea mai eficientă metodă de a pune mâna pe această Resursă este Distrugând Credibilitatea Narațiunii Oficiale și ducerea în derizoriu a celor care o promovează.
 
7. Indiferent dacă este vorba despre o confruntrare în mediul online sau un context social, Este ABSOLUT VITAL să se respecte ordinea Operațiunilor – ÎNTÂI DISCREDITAREA MESAJULUI OFICIAL. Asta se poate face folosindu-vă fie de Adevăruri Universal Valabile, fie de noțiuni clare de Fizică și Matematică, fie punând mai multe contradicții cap la cap, fie ironizând pur și simplu absurditatea unor știri prezente pe "Canalele de informare Oficiale” (Bunica care doboară Migu’ cu borcanu’ de murături sau Jocurile pe Calculator promovate de Radu Tudor la televizor).
 
8. Rețineți încă un aspect VITAL din Operațiunea de Discreditare, anume că Voi NU trebuie să demonstrați "Adevărul” și Viziunile voastre personale, CI SĂ DEMONTAȚI și să duceți în ridicol "Adevărul” celor care cred că "Adevărul este relativ”(spoiler partea a 2-a).

În Capitolul Final al acestei Trilogii o să vă explic câteva tehnici prin care să duceți Credibilitatea Adversarilor într-un punct așa de jos încât un NEHOTĂRÂT (adică RESURSA cea mai importantă și Miza cea mai mare a Conflictului), din acel moment și până la finalul vieții sale, îi va pune pe toți "Mâncătorii de insecte” în aceeași oală cu "cei care cred că dacă #stauacasă și se-nțeapă cu un vaccin experimental o salvează pe bunica”, iar când vine iarna, "vor să o țină pe biata bătrână cu centrala la 19 grade că să piardă Putin războiul”.

Tot în această Ciorbă Ideologică Toxică vor fi puși ulterior și toți cei care promovează Aberația că "Pârțurile vacilor duc la Schimbări CliSmatice grave ce provoacă uragane, iar ei vor împiedica Inevitabilul Sfârșit Apocaliptic al Civilizației noastre dacă varsă pe jos laptele din supermarket-uri sau dacă stropesc cu vopsea și distrug iremediabil operele unor pictori celebri din marile Muzee ale lumii. 
 
Iar ca Ciorba să aibă gust, e musai să nu uitați ingredientele esențiale: "civilizații” și "modernii” care cred că "Toți Oamenii Sunt Egali” sau sunt adepți ai Evoluționismului.
 
De fapt, dacă stăm și analizăm mai bine Teoria lui Darwin, ne putem da seama foarte ușor că "Doar niște Maimuțe ar putea crede că se trag din Maimuță, noi ăștia mai înapoiați ȘTIM că suntem făcuți după Chipul și Asemănarea Creatorului”.     
 
Dar până să vă prezint "Armele” cu care veți distruge irecuperabil CREDIBILITATEA acestor Dușmani ai Rațiunii, încercați să vizualizați foarte bine Tabla de Șah și să vă "poziționați” astfel încât "să aveți acces” la cât mai multe RESURSE – adică la cei NEHOTĂRÂȚI. 

Imediat după această mutare, încercați să identificați care sunt Piesele Adversarului de pe "Câmpul de Luptă”, lucru extrem de ușor de făcut dacă țineți cont că Toate Piesele Adversarului Promovează în linii largi cam același fir narativ și ACELAȘI MESAJ.

Rețineți NEAPĂRAT faptul că în primul "stadiu al bătăliei”, indiferent dacă ea se dă în carne și oase sau în mediul Online, Cea mai importantă misiune a voastră este ducerea în derizoriu a Narațiunii Oficiale pe cât mai multe subiecte posibile și NICIDECUM atacul direct împotriva pieselor inamice.

Nu uitați esența – NU TREBUIE să vă puneți în situația de a explica nimănui că "E Ca VOI”, ci să demonstrați cât mai simplu, concis și pe mai multe subiecte că "NU E CUM ZIC EI”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Tic 21.02.2023 11:56
    Fraza finală îmi place. Demontarea discursului oficial-minciunii - este concluzia. Aduce deruta în tabăra adversă, mai ales între nebuni, care nu sunt de calitate și care vin cu lozinci și cu sloganuri, in loc de argumente.
    Ar fi bine sa reușim sa ieșim din jocul impus cu regulile lor.
  • Dorel Timpa 21.02.2023 12:32
    Super tare, .mulltumim!
  • o.c. 21.02.2023 13:29
    N-am citit tot articolul dar ”cea mai importantă misiune a voastră este ducerea în derizoriu a Narațiunii Oficiale” parcă e din Saul Alinsky. Credeam că minciuna se combate cu adevăr, nu cu ducerea ei în derizoriu, lucru care nu înseamnă negare ei.
  • DREPTATE !!! 22.02.2023 19:14
    Pai ca sa duci in derizoriu in primul rand ai nevoie de ADEVAR. Adica e la mintea cocosului ca nu poti duce in derizoriu ceva fara a veni cu argumente ADEVARATE. Am DREPTATE ????
  • Pixelu Albastru 21.02.2023 13:54
    E bun Oaie! Noroc că-i în tabăra șoșocarilor.
  • DREPTATE !!! 22.02.2023 19:12
    Ai tras aceasta concluzie fiind triplu vaccinat asa-i ???
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”