Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

De Pr. Ioan Istrati  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Anul trecut a venit la noi la Biserică o fată tânără, ca la 30 de ani. Am primit-o la Spovedanie.

Nu-i dau numele, așa că nu divulg taina Spovedaniei.

Fata mi-a zis ea niște păcățele, că a mințit, că se mai ceartă cu soțul... și tot ofta. Și se tot mișca de pe un genunchi pe altul.

I-am zis: doamnă, treceți la păcatul mare pe care trebuie să i-l spuneți lui Dumnezeu.

Femeia a izbucnit în plâns. Da, părinte, am ucis copilașul din mine. Asistenta mi-a zis când i-a zdrobit capul, că era un băiețel cu ochi albaștri.

Soțul meu, ca o fiară urla să-l scot afară, aveam și o situație financiară mai grea, stăteam cu chirie. Toată viața voi regreta.

I-am zis: nu-i de-ajuns. Trebuie să plângeți toată viața în taină pentru bebeluș. Trebuie să vă sfărâmați inima de durere, să botezați copilași, să dați zilnic milostenie, să faceți toți copiii pe care îi trimite Hristos.

Copilașul voia să strige mamă, să vă îmbrățișeze, să stea la sânul dumneavoastră și să vă privească zâmbind.

Am crezut că moare femeia. Plângea atât de tare încât se uita lumea ca la urs. Am lăcrimat și eu.

Nu deznădăjduiți. Există iertare dacă faceți ceea ce v-am spus.

Da, părinte.

Acum vreo lună, femeia a venit iar la noi. E însărcinată. Zâmbește amar. Părintele meu, niciodată nu voi mai putea zâmbi. Am plâns un milion de lacrimi. Și într-o duminică noapte l-am visat pe băiețelul meu cu ochi albaștri. Mi-a zis: mama, lacrimile tale au țesut ca niște fire de mătase, un leagăn pentru mine. Era dumnezeiesc de frumos, de trandafiriu și de luminos.

I-am zis: continuați rugăciunea cu lacrimi. Să aibă grijă de pruncuț Maica lui Dumnezeu.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Elina 01.07.2022 09:42
    Aceasta este "educatia pentru sanatate" care ar trebui sa se faca, aceste marturii cutremuratoare are trebui prezentate adolescentilor. Sa inteleaga ca avortul este crima si drumul pocaintei este lung si anevoios. Iar sufletul femeii este pentru totdeauna zdrobit
  • Andri 01.07.2022 13:04
    Mila lui Dumnezeu pentru acest pacat infricosator

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS

16:59

DISPARIȚII MISTERIOASE