Poligon de Încercare pentru Marea Resetare: În Ucraina va fi creată o „machetă” a Noii Ordini Mondiale

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Orice om care a reușit să își păstreze capul pe umeri și mintea rece și-a pus o întrebare fundamentală: „Care este motivul pentru care, în doar câteva luni de zile, Ucraina a devenit Buricul Lumii?”

Și întrebările adiacente:

 - De ce Războiul din Ucraina se bucură de mai multă atenție decât toate celelalte conflicte de pe fața pământului la un loc?

- De ce Occidentul nici măcar nu se ostenește să mimeze eforturi diplomatice pentru a pune capăt conflictului, ci, din contră, toarnă gaz pe foc?

 - De ce soarta Ucrainei și a ucrainenilor a devenit mai importantă decât a tuturor țărilor și popoarelor din Occident?

- De ce adevăruri istorice. precum cel rostit de Andrei Marga, că „Bucovina este pământ românesc” și trebuie restituit de Ucraina, ridică Zavera și face să turbeze cozile de topor?

- De ce se autodistruge întreaga civilizație occidentală dintr-un fals „spirit de solidaritate” dement și absurd, asemănător marilor secte sinucigașe?

Răspunsul era sub ochii noștri. Dar nu l-am văzut.

*

În luna iulie, la Lugano, în Elveția, a avut loc Conferința pentru Reconstrucția Ucrainei, un eveniment care merita o atenție mai mare.

Trimisul special al regimului de la Kiev a fost vicepremierul Mihailo Fedorov, un vechi prieten al lui Zelenski.

Acesta a transmis audienței că guvernul său dorește să facă în Ucraina o adevărată revoluție digitală. Că dorește o colaborare foarte strânsă cu Big Tech, marile companii tehnologice mondiale, astfel încât țara sa să devină „indestructibilă din punct de vedere digital”.

Fedorov, fost antreprenor IT, care este și ministru pentru Transformarea Digitală, a prezentat în Elveția o inițiativă numită „Digital4Freedom”.

Potrivit acesteia, în trei ani, Ucraina ar urma să devină „cel mai digitalizat stat din lume”.

Audienței prezente la Lugano, și formată în cea mai mare parte din reprezentanți Big Tech și ai unor instuții financiare,  i s-a cerut să participe cu fonduri și să colaboreze la un „Plan Marshall Digital” pentru Ucraina.

Ideea este ca, în viitor, guvernul din Ucraina și Big Tech să acționeze într-o „strânsă  interconexiune”, transformând patria lui Hrușciov într-un „Israel al Europei”.

Fedorov a afirmat la evenimentul din Elveția că dorește ca într-un timp scurt Ucraina să devină „100% digitalizată”, toate datele sale urmând să fie stocate pe serverele Amazon și Microsoft, care „nu pot fi distruse de rachete”.

Toate serviciile administrative vor fi digitalizate, de la înregistrarea mașinilor și proprietăților, până la plata taxelor.

Banii urmează să dispară total, inclusiv din domenii cu impact covârșitor asupra vieții oamenilor, precum Sănătatea,Educația sau Justiția.

Când a venit vorba să prezinte transformarea domeniului Judiciar cu ajutorul Inteligenței Artificiale (IA), Fedorov l-a numit Proiectul „Judge Dredd”.

Judge Dredd este numele unui supererou justițiar de benzi desenate dintr-o distopie, după care s-a realizat în 1995 o ecranizare cu Sylvester Stallone în rolul principal. Un Justițiar care face ordine, anchetând sumar și băgând la zdup pe Răi și Corupți.

Un fel de Super-Koveși.

Dacă poate fi amuzant să vezi povești hollywoodiene pe ecran, s-ar putea să nu fie la fel de plăcut să îți vezi țara transformată într-un tărâm distopic și viața în rol de figurant.

Mai multe voci, între care și publicația Fair Trial, au avertizat că utilizarea Inteligenței Artificiale în Justiție este o monstruozitate, deoarece ea „subminează dreptul fundamental al prezumției de nevinovăție”.

Iar Times Now, o publicație foarte serioasă din India afiliată la grupul londonez The Times, scrie că în Ucraina funcționează deja un proiect pilot de folosire a Inteligenței Artificiale la realizarea de„rapoarte pre-proces și pre-sentință pentru evaluarea riscurilor de recidivă ale suspectului”.

Omul judecat de roboți! Înfunzi pârnaia pentru că unui software justițiar, care ți-a analizat viața și nu e capabil să priceapă trăirile umane, i-a dat cu zecimale!

Digitalizarea totală și dispariția banilor gheață! Toate tranzacțiile vor fi controlate de stat! Adică toată viața individului!

Dacă viața nu este conformă cu standardele guvernamentale – ai o amprentă de carbon prea mare, mănânci prea multă carne sau citești cărți și site-uri subversive ca Active News - riști să fii debranșat. Mori de foame ca un trântor inutil și scârbavnic ce ești.

Creditul social chinezesc la puterea a zecea. Slava Big Brother!

*

Acum avem dezlegarea enigmei pentru care în doar câteva luni Ucraina a ajuns Buricul Lumii. Și ucrainenii noul „popor ales”.

Ucraina este un Poligon de Încercări pentru Marea Resetare.

Iată de ce războiul nu trebuie oprit, ci, dimpotrivă, ațâțat și prelungit cât mai mult: pentru ca distrugerile să fie cât mai mari. Iar pe terenul viran lăsat de conflagrație să se construiască un proiect-pilot al Noii Ordini Mondiale. O machetă a NOM.

Build Back Better.

Noul Tărâm al Făgăduinței va fi populat de Omul Nou. TransOmul, controlat de Inteligența Artificială.

IA (la fel ca revolutul Iahve) este un „Dumnezeu gelos”, care nu acceptă „alți dumnezei” în afară de el. Și îi nimicește pe toți cei ce nu i se supun.

Din acest nou Canaan, stropite cu apa vie a Progresismului, mlădițele viguroase ale NOM vor crește și se vor răspândi în toată lumea. Și o vor cuprinde ca o Caracatiță.

Ca o Fiară Apocaliptică ieșită din Marea Resetare.

Iar Numărul Fiarei este

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Mircea Dragan 18.09.2022 21:16
    La ce betivani sunt ucrainienii ....
  • Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 21:27
    Rusii i-au invatat asa. :)
  • Mircea Dragan ► Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 22:59
    Eu am fost si in Rusia si in Ucraina. In Rusia am vazut saracie dar nici un om beat pe strada. Exista diferente in privinta bunastarii intre rusii din est si cei din vest. Vesticii au mai multi bani. Oricum sunt in urma Romaniei cu 25-30 de ani.
    In Ucraina nu am vazut om treaz pe strada. Umbla toti beti. Saracie maxima. Nu inteleg cine-s cei care ''lupta''. La capitolul femei..... Mergi pe strada si alegi. Nu te refuza una. 20 de euro era ptr toata noaptea. Ucraina este un imens bordel avand in frunte niste betivani. Astia sunt ucrainienii si nu inteleg cum de sunt prezentati ca domni/doamne respectabile/i.
  • Mars.60 Stefan 7649 ► Mircea Dragan 19.09.2022 09:18
    Am fost in Rusia intr-o excursie de 12 zile in '87 cand Gorbaciov a interzis vanzarea de alcool in magazine si asa este, nu vedeai deloc rusi beti. Oamenii de pe strada in Moscova erau prietenosi cu noi romanii. Era curatenie si parcurile erau pline de oameni care se plimbau relaxati cu copiii de mana. Intr-o librarie din centrul Moscovei am gasit literatura din multe tari chiar si din vest (in limba romana) si de acolo mi-am cumparat f. ieftin carti pe care nu le gaseam in Romania. M-a impresionat dpdv estetic si functional metroul din Moscova dar si muzeele de arta. In Ucraina in Kiev, cand conoram din autocare, un grup de vreo 15 tineri, baieti si fete, ne-au huiduit si injurat, militienii care erau langa noi radeau si scandalagii, daca au vazut ca nu le dam atentie au plecat.
    In Ucraina oamenii nu erau la fel de amabili ca rusii, erau reci si aroganti, cel putin asa mi s-au parut mie in '87. De atunci n-am mai fost acolo, nu stiu cum o mai duc "prietenii" nostri. Am auzit ca se cearta... :)
  • Mars.60 Stefan 7649 ► Mircea Dragan 19.09.2022 09:48
    Am fost in Rusia intr-o excursie de 12 zile in '87 cand Gorbaciov a interzis vanzarea de alcool in magazine si asa este, nu vedeai deloc rusi beti. Oamenii de pe strada in Moscova erau prietenosi cu noi romanii. Era curatenie si parcurile erau pline de oameni care se plimbau relaxati cu copiii de mana. Intr-o librarie din centrul Moscovei am gasit literatura din multe tari chiar si din vest (in limba romana) si de acolo mi-am cumparat f. ieftin carti pe care nu le gaseam in Romania. M-a impresionat dpdv estetic si functional metroul din Moscova dar si muzeele de arta. In Ucraina in Kiev, cand conoram din autocare, un grup de vreo 15 tineri, baieti si fete, ne-au huiduit si injurat, militienii care erau langa noi radeau si scandalagii, daca au vazut ca nu le dam atentie au plecat.
    In Ucraina oamenii nu erau la fel de amabili ca rusii, erau reci si aroganti, cel putin asa mi s-au parut mie in '87. De atunci n-am mai fost acolo, nu stiu cum o mai duc "prietenii" nostri. Am auzit ca se cearta... :)
  • Mars.60 Stefan 7649 18.09.2022 21:21
    Ma intrebam, oare de ce vor sa ne impuna sa avem fix 19 grade in locuinte. Nu mai mult. Pt. economie? Nu cred.
    Se stie ca celor bolnavi de boli coronariene si circulatorii frigul le poate provoca sau accelera formarea de trombi, cheaguri in sange. De aceea medicul cardiolog le recomanda sa nu stea in frig. Ori se mai stie si ca cei care s-au vaccinat au deja predispozitie la tromboze si miocardita, ca efecte adverse ale serului "anticovid". Frigul, hrana proasta si stressul provocat de lipsuri si persecutii nu vor face nimic altceva decat sa accelereze genocidul, adica sa mareasca rapid numarul celor ce vor muri de acum inainte zilnic. Este si acest aspect o mostra din ingeniozitatea demonica a celor ce infaptuiesc planul satanei - noua ordine mondiala.
  • adria 18.09.2022 22:16
    Dacă vă uitați atent și la logo-ul Forumului Economic Mondial (World Economic Forum), "666" este la vedere (!)
    https://pbs.twimg.com/media/EmksYQCXYAICoHT.jpg
  • Andri 19.09.2022 05:28
    Ni se pregateste ceva. Fiti pregatiti cu provizii pe cat puteti.
    A iesit si Biden la inaintare sa anunte ca “plandemia” s-a sfarsit. Inseamna ca au pregatit alt scenariu.

    https://t.me/zeeemedia/6815
  • Nick Cohen 20.09.2022 00:34
    8 sept 2022* UN OMAJ CEI NEVACCINAȚI
    De Christian Blanchon, generalul armatei franceze
    Chiar dacă aș fi vaccinat complet, i-aș admira pe cei nevaccinati pentru că au rezistat la cea mai mare presiune pe care am văzut-o vreodată, inclusiv din partea soților, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor.
    Oamenii care au reușit să aibă un asemenea caracter, curaj și gândire critică sunt, fără îndoială, cei mai buni dintre umanitate. Se găsesc peste tot, la toate vârstele, nivelurile educaționale, țările și opiniile. Sunt de un fel special; Ei sunt soldații pe care fiecare armată a luminii își dorește să-i aibă în rândurile ei. Ei sunt părinții pe care fiecare copil își dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă.
    Sunt ființe peste media societăților lor, sunt esența popoarelor care au construit toate culturile și au cucerit toate orizonturile. Sunt acolo cu tine, par normali, dar sunt supereroi.
    Au făcut ceea ce alții nu au putut, au fost copacul care a rezistat uraganului de insulte, discriminări și excludere socială. Și au făcut-o pentru că au crezut că sunt singuri și au crezut că sunt singuri.
    Interziși de la mesele de Crăciun ale familiilor lor, ei nu au văzut niciodată ceva atât de crud. Și-au pierdut locurile de muncă, și-au lăsat cariera să se piardă, nu aveau bani… dar nu le-a păsat. Au suferit nenumărate discriminări, denunțuri, trădări și umilințe… dar au continuat.
    Niciodată în omenire nu a existat o astfel de „distribuție”, acum știm cine sunt rezistenții de pe planeta Pământ.
    Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și religiile, cei nevaccinați, aleșii chivotului invizibil, singurii care au reușit să reziste când totul s-a prăbușit.
    Voi sunteți cei care ați trecut un test de neimaginat pe care mulți dintre cei mai duri marinari, comandouri, berete verzi, astronauți și genii nu l-au putut depăși.
    Ești făcut din cele mai mari lucruri care au trăit vreodată, din acei eroi născuți printre oameni obișnuiți care strălucesc în întuneric.
    Christian Blanchon General al Armatei Franceze

    https://reseauinternational.net/le-message-du-general-christian-blanchon-rendant-hommage-aux-non-vaccines/
  • matrix 20.09.2022 14:41
    Bine de stiut! Multumiri pentru postare
  • Radio Erevan 20.09.2022 07:01
    1) Fiindcă Războiul din Ucraina este cel mai recent și mai semnificativ conflict din istoria recentă a Europei. O asemenea invazie nu a mai avut loc de la invazia Poloniei în 1939.

    2) Occidentul a încercat deja toate eforturi diplomatice pentru a evita conflictului. În toată perioada 2014-2022 Occidentul a încercat să negocieze cu Rusia, a continuat cu construirea NordStream, a continuat cu investițiile în Rusia, a mimat niște "sancțiuni", anexarea Crimeii er aproape recunoscută tacit, Putin era invitat la nunta ministrului de externe al Austriei. Rusia nu a vrut. Pur și simplu.

    3) De ce nu ar conta soarta Polonei, sau a Lituaniei, sau a României? De ce trebuie țările Est Europe cedate Rusiei?

    4) Fiindcă redesenarea granițelor nu își mai are rostul acum.

    5) De ce trebuie țările Est Europe cedate Rusiei?
  • matrix 20.09.2022 14:39
    Excelent articol, ca intotdeauna!
  • DanielaBMED 21.09.2022 13:38
    In orice caz, cam asa se va micsora populatia globului : care nu a murit de covid sau de la ”tratamentele” pentru covid, care nu a murit sau nu va muri de la vaxin, care nu va muri in razboi, va muri de frig, de foame, de saracie, de frica, de depresie, se va sinucide.... si alte variante... Noi pandemii si plandemii. Digitalizarea este unul din instrumente.
  • Florin Sabau 22.09.2022 14:32
    E o condiție esențială în digitalizarea și futurizarea coloniei lui Rotschild :CA UCRAINA SA MAI EXISTE
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova