Pledoaria excepțională pentru ADEVĂR a doctoriței Geanina Hagimă la Conferința Medicilor: Actiunea COVID - Premeditare, Fraudă și Trădare - VIDEO/DOCUMENT

De Dr. Geanina Hagimă și Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acțiunea COVID - Premeditare, Fraudă și Trădare. VIDEO:

Realitatea este că tocmai cei ce ne fac conspiraționiști au conspirat la adresa sănătății populației și că vaccinul nu a oprit îmbolnăvirile, nu a oprit transmiterea, nu a diminuat gravitatea cazurilor. Și nu a fost vorba de un tratament profilactic ci un experiment medical eșuat, cu niște coctailuri de substanțe cu acțiune nedemonstrată de încheierea studiului, studiul nefiind finalizat.

Colegiul Medicilor nu are atribuția de a stabili dacă un medicament experimental este bun sau rău, ci de a raporta evenimentele medicale survenite subiecților în urma administrării acelui coctail.

Colegiul Medicilor trebuie să apere pacientul de efectele nocive ale tratamentelor și să respecte principiile actelor medicale și jurământul hipocratic.

Colegiul Medicilor a dezinformat pacienții și societatea cum că experimentele medicale nu fac rău nimănui.

Retragerea acestor așa zise vaccinuri ca urmare a efectelor adverse grave, letale de multe ori ale injecției experimentale cu ARNm va confirma grava eroare în care se află acești sponsorizați ai industriei farma, care îi plaseză în categoria adevăraților conspiraționiști la adresa oamenilor, pacienților și sănătății lor și cârdășia lor cu mafia producătoare de medicamente!

Politicienii pe care acești trădători ai jurământului Hipocratic îi cheamă în ajutor politic nu sunt străini de sponsorizările pandemice, nici televiziunile care au făcut ilegal publicitate serurilor experimentale iar acum dau toată ziua reclame la medicamente și sunt abonate la sponsorizările primite de la aceeași industrie sau de la Guvern.

Puteți descărca de mai jos Documentul de 100 de pagini pe marginea căruia s-a derulat prelegerea:

Document: Actiunea Covid de dr Geanina Hagima.PDF

Vedeți și Dr. Damian Baciu menționează nattokinaza și relevă: Ceea ce vedem acum - cu morțile subite - este doar vârful aisbergului. Luc Montagnier ne-a avertizat: ce este mai grav urmează în următorii cinci-zece ani. VIDEO cu Pr. Vlaicu, Dr. Uruioc și Dr. Hagimă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • dejuan 22.02.2023 02:58
    Multumesc pentru link-ul https://www.activenews.ro/documente/Actiunea%20Covid%20dr%20Geanina%20Hagima.pdf
    legat de prezentarea d-nei dr.Hagima la Conferinta medicilor curajosi. Sonorul a lasat mult de dorit, plus ca nu a fost timp pentru toate amanuntele pe care le putem citi abia acum. (In orice caz, am retinut numele: Serban Amalia, Grigore Oana, Dondera Roxana, Spurni Alexandra, Badoi Simona, Marin Dana, peroane aflate veninos prin ministerul sanatatii sau prin comisiile de aprobare a vaxului si de "urmarire a reactiilor adverse", sanchi!)

    D-na Anca Alexandrescu a prezentat la emisiunea unde a participat si dr.Hagima cateva cazuri de victime ale vaxului. Ma intreb daca realizatoarea TV a aflat despre articolele publicate in jurnalele stiintifice si explicate pe scurt in twitterul doctorului "dr John B"? E acolo o sinteza IN DOUA VORBE a multor STUDII DE CAZ care pot fi intelese usor de catre oricine citeste rezumatul: trombocitopenie, singerare in creier, miocardita, afectare la tiroida, la pituitara, hepatita autoimuna, demielinare, herpes zoster, dermatoza,...

    https://t.me/s/DrJohnB
    https://twitter.com/DrJohnB2
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

  5. A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

  6. Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită, dar degeaba: SUA au spus ”NU” recunoașterii Palestinei ca stat la ONU

  7. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

18:17

Asociația Monumentum: Astăzi, 20 aprilie 2024, a fost inaugurat Mausoleul Armatei Române din Chișinău

16:54

Episcopul Giurgiului, Preasfințitul Părinte Dr. Ambrozie, împlinește astăzi 55 de ani. Întru Mulți Ani!

16:38

Biden: ”Copii de 7,8 ani îmi arată degetul mijlociu. Mi se întâmplă tot timpul” - Filmarea Zilei

16:23

RECOMANDARE CONTROVERSATĂ. Dr. Geert Vanden Bossche: Iată ce aș face dacă aș fi vaccinat împotriva Covid-19

15:55

Timp de 15 ani, copii din Marea Britanie au fost folosiți drept ”cobai” în studii clinice care foloseau sânge infectat cu hepatita C și HIV. Anchetă BBC

14:56

”Tabula Traiana”, mesajul scris în piatră al Împăratului Traian, rezistă pe malul Dunării de aproape 2.000 de ani

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită, dar degeaba: SUA au spus ”NU” recunoașterii Palestinei ca stat la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”