Pe valul IV al COVID-19 se lansează faza a II-a a Marii Resetări: „Pandemia Cibernetică”

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Forumul Economic Mondial a organizat vineri, 9 iulie un eveniment prea puțin remarcat. Numele lui: Cyber Polygon („Poligonul cibernetic”).
 
A fost vorba de simularea unui atac cibernetic masiv care aruncă în aer lanțul mondial de aprovizionare sau, cel puțin, lanțurile de aprovizionare ale mai multor economii importante ale lumii.

Orice acțiune a Forumului Economic Mondial, condus de Klaus Schwab, ar trebui să ne facă să căscăm ochii și urechile. Pentru că Schwab este inițiatorul și cel mai acerb promotor al Marii Resetări, cu sloganul său, „Build Back Better”, adoptat de mișcarea globalistă din lumea întreagă.

Vigilența trebuie să fie cu atât mai mare cu cât este vorba de o simulare la nivel planetar. Ultima simulare de asemenea amploare a fost organizată de Forumul Economic Mondial în colaborare cu Fundația Bill și Melinda Gates, s-a numit Event 201 și a avut loc pe 18 octombrie 2019.

Era vorba de simularea unei pandemii care lovește întreaga omenire.

La două luni după Event 201, apărea COVID-19.

*

 
Pandemia COVID-19 a fost salutată de toți promotorii globalizării drept o ocazie ce nu trebuie ratată.
 
„O fereastră unică de oportunitate pentru a modela revenirea economică”, scria Klaus Schwab, în cartea sa „COVID-19: Marea Resetare”, apărută în iulie 2020.

Tot el adăuga:

„Această inițiativă (Marea Resetare) va oferi toate perspectivele pentru a-i informa pe toți cei care determină starea viitoare a relațiilor mondiale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și gestionarea unui bine mondial.”

Un alt adept al Marii Resetări, Prințul Charles, declara în iunie 2020:

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză - undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării.”

Cu o lună înainte, George Soros își freca și el palmele încântat de oportunitatea oferită de pandemia COVID-19:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Revenind la Klaus Schwab, acesta mergea până acolo încât compara schimbările provocate de pandemie cu cele aduse de Hristos, evocând chiar o nouă eră post-hristică pentru omenire:

„Vor urma schimbări radicale cu asemenea consecințe încât unii experți vorbesc despre o eră «înainte de coronavirus (IC)» și o eră „după coronavirus” (DC). Vom continua să fim surprinși de rapiditatea și de natura neașteptată a acestor schimbări - pe măsură ce se vor combina unele cu altele, ele vor genera consecințe de gradul doi, trei sau patru etc., provocând efecte în cascadă și nemaivăzute.”

Acum, același Klaus Schwab, care simula o pandemie cu două luni înaintea apariției COVID-19, simulează un atac cibernetic planetar.

El nu s-a sfiit să compare viitorul atac cu o „pandemie cibernetică”, mult mai distrugătoare decât COVID.

*
 
În ultimele săptămâni , s-au înmulțit atacurile cibernetice grave:

Pe 29 aprilie 2021, pirații cibernetici au reușit să închidă Colonial Pipeline, o conductă care aprovizionează cu combustibil toată Coasta de Est a Statelor Unite. După o săptămână de paralizie, Colonial a plătit hackerilor o răscumpărare de 4,4 milioane de dolari, pentru a-și putea relua activitatea.

Săptămâna trecută, rețeaua de computere a celui mai mare procesator de carne din lume, colosul american JBS, a fost spartă de hackeri. JBS a fost nevoită să plătească o răscumpărare de 11 milioane de dolari, pentru a reporni.

Hrană și combustibil. Cele două substanțe vitale care circulă prin „venele economice” ale sistemului planetar pentru a ține în viață șapte miliarde de suflete. Cine le controlează, conduce lumea.

Există însă și un alt instrument, chiar mai puternic, de control: Internetul.

Pe 8 iunie, o pană de internet a dus la închiderea unor secțiuni întregi de Web. Au paralizat site-urile unor mari ziare și agenții, precum The Guardian, Financial Times, New York Times, Evening Standard, Bloomberg sau Le Monde.

Platforme ca Amazon, eBay, Twitch, Reddit și o sumedenie de site-uri guvernamentale au căzut.

Tot acest cataclism informatic s-a produs deoarece Fastly, o rețea de difuzare a conținutului („content delivery network” - CDN), s-a infectat cu un virus.

Deși căderea în rețea a fost scurtă, pierderile au fost uriașe. Amazon a avut nevoie de numai 20 de minute pentru a reveni online, dar în acest interval a suferit pagube de peste 5,5 milioane de dolari.

Această zi neagră a demonstrat vulnerabilitatea internetului, care în cea mai mare parte a sa este dependent de trei CDN-uri, între care și Fastly.

*

 
Ca urmare a tehnologizării și informatizării, funcții economice vitale sunt legate și depind astăzi total de Internet: de la lanțurile de aprovizionare și comerțul cu amănuntul până la servicii sau burse.

Iată sectoarele cele mai vulnerabile, enumerate de profesorul Matthew Zock de la Universitatea din Kentucky:

- Comunicațiile;

- Băncile și Finanțele;

- Transporturile, sistemele de semnalizare a circulației, companiile aeriene, căile ferate și porturile;

- Serviciile publice: rețelele electrice și de apă.

Dacă Internetul s-ar închide timp de câteva săptămâni, atunci sectoare întregi ale economiei mondiale, și așa vlăguită după un an și jumătate de pandemie, s-ar prăbuși.

Tabloul prezentat de profesorul Mark Graham de la Oxford, în cazul căderii Internetului, este de-a dreptul apocaliptic:

„Dacă întregul Internet s-ar închide, am asista la un colaps economic mondial aproape imediat. Internetul este sistemul nervos al globalizării contemporane. Interacțiunile digitale explicite vor fi activitățile cele mai afectate imediat: majoritatea slujbelor care necesită computere sau conectivitate, core banking și rețele de plată și așa mai departe.

„Însă după aceea, chiar și părți ale economiei care păreau inițial relativ deconectate ar începe să paralizeze din cauză că toate companiile de azi se bazează pe lanțuri de aprovizionare de la mare distanță, iar lanțurile de aprovizionare de la mare distanță se bazează pe Internet. (...)

„Dacă există două lucruri care pot provoca haosul garantat în economia de azi, acestea sunt imposibilitatea distribuirii hranei și imposibilitatea oamenilor de a avea acces la bani și la rețeaua bancară.”
 
 * 

Pandemia COVID a împărțit activitățile umane în două: esențiale și neesențiale.
 
Printre activitățile esențiale, care nu s-au întrerupt indiferent cât de mare a fost criza sanitară, s-au numărat mai ales Munca în domeniile productive (adaptată, acolo unde s-a putut, la specificul online), Politica (nu doar în România, ci și în Germania, Franța, Italia, Statele Unite etc. au avut loc alegeri în plină pandemie și sfidând carantina) și Aprovizionarea (din marile rețele cu amănuntul).

La neesențiale, susceptibile deci a fi închise la orice puseu al bolii, au fost cuprinse aproape toate activitățile destinate sufletului și relaxării: bisericile, spectacolele, muzeele, competițiile sportive, restaurantele, cafenelele, parcurile și orice tentativă de socializare.

Pandemia COVID a creat un Om Nou: muncește ca un animal de povară și apoi este băgat în grajd, este hrănit, apăpat și izolat, pentru a nu-l incomoda pe Stăpân la croitul planurilor pentru o Lume Nouă.

Pandemia Cibernetică, pritocită în aceleași retorte globaliste, va modela chipul Lumii Noi. Va distruge sectoarele economice considerate „neesențiale” sau care stau în calea viitorului de coșmar din mințile năclăite ale lui Schwab et Co. Vor fi eradicate astfel industriile insuficient de „verzi” sau companiile care fac concurență „firmelor de elită”, alese să asigure aprovizionarea fără concurență în lumea de mâine.

„Build Back Better”. Am fost avertizați: pentru a construi „mai bine” trebuie să distrugi!

La început Dumnezeu a creat Lumea, și abia apoi pe Om, pe care l-a pus peste ea, să o stăpânească.
 
În logica întoarsă, antihristică, a lui Schwab și a adepților lui, a fost întâi schimonosit și schilodit sufletește Omul Nou, și apoi, prin distrugere, este dată la iveală și Lumea Nouă. 

Pandemia COVID-19 a fost în realitate doar prima fază a Marii Resetări.

„Pandemia Cibernetică”, prin întreruperea controlată a Internetului. este faza a doua, probabil finală.

La 1 martie 2020, pe vremea izoletelor, scriam primul dintr-o (prea) lungă serie de editoriale dedicate pandemiei și Marii Resetări. Titlul său era: „Ce ascunde mascarada epidemiei cu COVID-19?”

Editorialul se încheia cu aceste cuvinte:

„Tare mi-e teamă că mascarada de acum este doar repetiția generală pentru adevărata Mascaradă care se pregătește.”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Orizont 10.07.2021 21:44
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/three-countries-on-earth-declined-the-covid-vax-all-three-of-their-presidents-are-now-dead
 • Dromihete 10.07.2021 22:19
  Multumiri pentru articol, e altceva cand publicati voi, si altceva cand "un ciudat" ca mine baga linkuri si scrie cu o gramatica piratereasca la comentarii:)))....O sa dea cu tot ce au mai rau in ei...
 • wind 11.07.2021 07:28
  Nu trebuie decat sa apelezi la proverbialul bun simt primordial si ceva ratiune ca sa-ti dai seama incotro ne indreptam. Majoritatea nu vor rezista (din varii motive), insa pt cei cu adevarat hotarati sa nu ingenuncheze decat in fata lui D-zeu si a Patriei, adevarata rezistenta va fi la nivel individual, poate si la nivel de mici comunitati organizate. Imi permit sa dau un sfat : rugati-va sincer pt binele tuturor si lasati-va condusi de "intelepciunea inimii" , brat la brat cu ratiunea.
 • NDorin 11.07.2021 07:51
  Acesta este ultimul cal, este însuși Moartea, însuși Satana:
  „Când a rupt Mielul pecetea a patra, am auzit glasul făpturii a patra zicând: „Vino și vezi!” M-am uitat și iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce stătea pe el se numea Moartea, și împreună cu el venea după el Locuința morților. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă și cu fiarele pământului.”
 • Rusi 11.07.2021 09:23
  Niste nenorociti care nu au nimic uman in ei.
 • Orizont 11.07.2021 13:09
  ATENTIE:
  https://www.national.ro/social/presedintele-iohannis-ne-ameninta-cu-vaccinarea-fortata-728583.html

  "Declarația lui Klaus Iohannis referitoare la faptul că vaccinarea trebuie impusă reprezintă o amenințare extrem de serioasă la adresa celor care refuză serurile oficiale. Este o dovadă că undeva, în laboratoarele din spatele cortinei, se pregătește o decizie înfiorătoare, aceea de a forța "imunizarea" populației."
 • Sweeping 11.07.2021 23:57
  Un mesaj urgent de la Profesorul Sucharit Bhakdi

  https://tube.doctors4covidethics.org/videos/watch/7ca43fab-fa9d-46e6-ac7a-a0c739d9e277

  Prof. Sucharit Bhakdi Medical Doctor, explică descoperirile recente care schimbă fundamental narațiunea Covid. Avem deja imunitate la memoria anticorpilor față de COVID-19, ceea ce face ca 99% dintre noi să fie imuni. Acest lucru nu numai că face inutilă vaccinarea, ci și re-vaccinarea poate pune viața în pericol.

  Link-uri către lucrări rezumate în videoclip
  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499
  https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075
  https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.06.005
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036
 • Sweeping 11.07.2021 17:11
  Adorm lumea cu arme psihotronice si cu mesaje subliminale la televizor , pentru a fi inerți si ei pregatesc ințeparea fortata! Asa ne trebuie, ca ne place comoditatea si confortul, in loc sa iesim in masa si sa-i linșăm!
 • Sweeping 11.07.2021 23:56
  Un mesaj urgent de la Profesorul Sucharit Bhakdi

  https://tube.doctors4covidethics.org/videos/watch/7ca43fab-fa9d-46e6-ac7a-a0c739d9e277

  Prof. Sucharit Bhakdi Medical Doctor, explică descoperirile recente care schimbă fundamental narațiunea Covid. Avem deja imunitate la memoria anticorpilor față de COVID-19, ceea ce face ca 99% dintre noi să fie imuni. Acest lucru nu numai că face inutilă vaccinarea, ci și re-vaccinarea poate pune viața în pericol.

  Link-uri către lucrări rezumate în videoclip
  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499
  https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075
  https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.06.005
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 15 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan