Până la cipuri, uite că am ajuns la tatuaje cu codul QR și la certificatul Covrig 19

De Cornelius Florin Stoica  /  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele acestea mă tot gândeam la acei oameni preocupați de apocalipsă și care fac ei pe clarvăzătorii: că cipurile, că satana este în card, că tehnologia este satanistă etc. Da, mă gândeam la ei pentru că până la cipuri, uite că am ajuns la tatuaje cu codul QR de la certificatul acului covrig 19. Nici ei nu ai prevăzut asta. Lăsând gluma deoparte, mă gândeam serios la cuvintele din Apocalipsă.

„Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.”

Păi până mai acum câteva luni nu intram în magazine până nu te scana „medicul” de la firma de pază. Îți punea termometrul pe frunte sau pe mână. Acum nu poți să ieși din țară până nu prezinți certificatul „vieții”. Acum unii s-au apucat să își tatueze pe mână codul QR. Deci până nu îți scanează mâna nu intri în magazine, nu ieși din țară, nu cumperi, nu vinzi.

Sigur că doar Dumnezeu știe cât timp mai este până la cea de-a doua venire a Domnului, iar acest lucru ține numai de noi. Dar tot ceea ce s-a întâmplat în această pandemie ar trebui să ne fie o lecție: aceea că efectul de turmă este ridicat la nivel înalt și mulți fac ceea ce fac alții pentru că .... „așa se cere”... Nu mai suntem oameni și ne dezumanizăm pe zi ce trece. Suntem doar niște numere, subiecți, cazuri, orice altceva, numai oameni nu. Oameni bolnavi nu mai pot intra în posesia tratamentelor dacă nu se înțeapă și culmea, apoi tot își fac testul de fiecare dată. Chiar dacă mulți nu sunt convinși de siguranța vaccinului, tot ajung la acest pas pentru că „nu pot să” . Asta nu mai este medicină. Când te rănești într-un fier ruginit mergi la medic pentru vaccin antitetanos. Acolo nu te obligă nimeni, dar îl faci pentru că știi ce riscuri presupune infecția cu bacteria Clostridium tetani.
 
În schimb, în cazul de astăzi, mulți fac acest act medical pentru a nu fi privați de anumite beneficii sau drepturi. Așa ne va înșela și diavolul. Când va fi vorba să alegem ceea ce este drept și corect, ne va duce pe muntele imaginației și ne va arăta toate împărățiile lumii și slava lor. Și apoi va zice: Acestea toate ți le voi da ție, dacă vei face ca mine. Dar dacă nu vei face așa, nu vei mai putea să mergi în țări străine, nu te vei mai bucura de frumusețile altor țări, nu vei mai cumpăra, nu vei mai vinde, nu vei mai merge în concedii, nu vei mai intra acolo unde este voie bună.

Și atunci ce vom răspunde? Vom prelua efectul de turmă sau vom alege drept?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • JoeB 19.07.2021 16:19
    Autor: Petru Romoșan

    Deși trecem la o nouă fază majoră în cursul așa-zisei pandemii după discursul foarte agresiv al președintelui francez, Emmanuel Macron (perceput ca o formă de răzbunare împotriva francezilor care par să nu-l mai vrea deloc !), de acum câteva zile (12.07.2021) – vaccinarea copiilor, vaccinarea obligatorie și pașaportul sanitar –, încă nimeni nu știe cu adevărat de unde a apărut noul coronavirus. Are o proveniență naturală, a fost scăpat dintr-un laborator chinez (Wuhan) și, mai nou, nu e vorba cumva de un atac biologic premeditat ?

    O revistă online din SUA (The Unz Review) a publicat în ultimul an, începând cu aprilie 2020, o lungă serie de articole care încearcă să răspundă la întrebarea fundamentală despre originea virusului. Cele mai multe articole și cele mai neortodoxe sunt scrise chiar de Ron Unz, directorul publicației. Ultimul său articol, foarte lung și cuprinzător, recapitulează toate ipotezele mai importante apărute în toată media din ultimul an și jumătate („American Pravda : the Covid Epidemic as lab-leak or biowarfare ?”, www.unz.com, 12.07.2021). Acest articol a fost tradus și adaptat în românește de site-ul Ziuanews (condus de Bogdan Comaroni) sub titlul „Dovezile că epidemia de Covid e un război biologic nu mai contenesc. Care e scopul final ?!” (ziuanews.ro, 13.07.2021). Iar concluziile cercetării aproape exhaustive a lui Ron Unz sunt, într-adevăr, înspăimântătoare.

    Americanul Ron Unz demonstrează prin raționamente greu de combătut, deși probele directe sunt puține (un raport al DIA din noiembrie 2019 către parteneri NATO și Israel, comentat de ABCNews și de televiziunea israeliană, înainte ca guvernul chinez să înțeleagă ce se întâmplă la Wuhan), că am avea un război biologic (și economic) al SUA împotriva Chinei (și Iranului) început în timpul președinției Donald Trump și, evident, scăpat de sub control. Iar SARS-CoV-2 nu ar fi decât ultima etapă a acestui război biologic (și economic) după gripa aviară din 2018 și gripa porcină din 2019 (care a dus la pierderea a 40 % din producția de carne de porc, aliment foarte important pentru chinezi). Eventual, ar trebui luate în considerare și SARS, și MERS, apărute și circumscrise tot Chinei.

    Despre președintele Donald Trump s-a spus frecvent, ca o laudă, că nu a inițiat nici un nou război, doar le-a continuat pe cele începute de alți președinți (George W. Bush și Barack Obama). Așa este, Trump nu a declanșat nici un nou război clasic. Dar cum rămâne cu războiul economic sever cu China și, eventual, cu acest straniu război biologic extins ? Ron Unz susține că Trump ar fi inocent (probele sunt măsurile incompetente luate de președintele american în lupta cu coronavirusul) și că vinovații ar trebui căutați printre elementele neoconservatoare (foarte numeroase !) din Administrația Trump (Mike Pompeo, John Bolton și destui alții, printre care mulți militari). Dar aceștia nu reprezentau tot președinția Donald Trump ?

    Discursul lui Macron din 12.07.2021 a fost lung, patetic și năprasnic. Site-ul elysee.fr al președinției franceze prezintă pe scurt măsurile sanitare anunțate în discursul președintelui pentru următoarele luni, după ce o lege va fi trecută pe repede înainte prin Parlamentul francez : „Trebuie să mergem spre vaccinarea tuturor francezilor, căci este singurul drum spre întoarcerea la viața normală. Vaccinarea va deveni astfel obligatorie pentru personalul sanitar și non-sanitar din spitale, clinici, aziluri de bătrâni, instituții consacrate persoanelor cu handicap, pentru toți profesioniștii sau benevolii care vin în contact cu persoane vârstnice sau fragile, inclusiv la domiciliu. Începând cu 15 septembrie se vor institui controale și se vor da sancțiuni. Ca un complement al vaccinării se vor lua noi măsuri pentru a împiedica răspândirea virusului :

    începând din această săptămână vor fi întărite controalele la frontiere
    începând din 21 iulie, utilizarea pașaportului sanitar va fi extinsă la spațiile culturale și de distracții
    începând cu luna august, pașaportul sanitar va fi cerut în cafenele, restaurante, centre comerciale, precum și în spitale, aziluri de bătrâni, instituții medico-sociale și în mijloacele de transport pe distanțe lungi
    în toamnă, testele PCR vor trebui plătite, cu excepția cazurilor în care sunt recomandate de medic, și aceasta pentru a încuraja vaccinarea mai degrabă decât înmulțirea numărului de teste”.
    Merită să adăugăm aici un fragment din discursul propriu-zis al lui Emmanuel Macron care aduce alte informații importante : „Pentru elevii din colegiu (începând cu vârsta de 12 ani – n.n.), liceeni și studenți : campanii de vaccinare specifice se vor desfășura în instituțiile de învățământ de la reluarea cursurilor în toamnă. Vreau să mă adresez, în sfârșit, și celor care, după ce s-au vaccinat primii în ianuarie-februarie, vor constata curând că le scad anticorpii, că le slăbește imunitatea. Vreau să-i liniștesc. Începând din toamnă se va organiza o campanie de rapeluri pentru a vă permite să beneficiați de o nouă injecție după același sistem și în aceleași condiții ca în cazul primei sau primelor doze. Veți putea să vă programați chiar din primele zile ale lunii septembrie.”

    Măsurile cele mai severe în direcția vaccinării obligatorii sau a consemnării la domiciliu au fost luate în Marea Britanie, Israel, Grecia și Franța. Pe lângă China, desigur, la începutul anului 2020. Ne putem întreba dacă vaccinarea obligatorie, deci consumul maxim de vaccinuri, nu era planificată încă din 2019 sau chiar mai înainte, când ar fi fost lansată această vastă operațiune, acest eventual război biologic. Poate trebuie să vedem cine deține producătorii de vaccinuri și unde se duc banii pentru vaccinuri cumpărate la nivelul statelor (Big Pharma). Am putea descoperi că e de preferat un președinte american „uituc”, cum e caracterizat adesea Joe Biden, unui președinte „clovn”, „bufon”, în timpul căruia ar fi început un devastator război biologic (cu scopuri economice).

    Dezvăluirile în legătură cu războiul biologic (și economic) sunt doar la început. Vastul aparat de propagandă american a acoperit cu totul vocea chinezilor și a iranienilor (cum arată Ron Unz). Timp de un an și jumătate au fost discutate atât de media mainstream, cât și de majoritatea altermedia doar originea naturală a coronavirusului (azi teorie total abandonată) sau scăparea vinovată a SARS-CoV-2 din laboratorul de la Wuhan (azi contestată cu probe solide – vezi articolul citat al lui Ron Unz). Fort Detrick și zecile de laboratoare americane de cercetări biologice au fost uitate cu grijă în toată media occidentală.

    Care ar fi miza războiului biologic (și economic) din timpul președinției Donald Trump contra Chinei (și Iranului), război scăpat de sub control din prostie și incompetență, și care a lovit foarte puternic și SUA prin cele câteva milioane de chinezi care locuiesc în America, în SUA și în Canada ? Ne amintim că Trump nu a închis frontierele aeriene pentru China la începutul pandemiei. Miza războiului biologic ar fi menținerea hegemoniei americane și eliminarea din competiție a celui mai improtant concurent, China (aliată cu Iranul). E oare posibil să trăim în acești ani al treilea război mondial (război biologic și, implicit, economic) și nici măcar să nu avem habar ?

    Ron Unz, citând mai mulți experți, ne arată ce este războiul biologic :

    „O armă biologică este singura armă de distrugere în masă care își găsește utilitatea pe întreg spectrul conflictului. Folosirea armelor biologice sub acoperirea unei boli apărute în mod natural sau endemic îi furnizează atacatorului potențialul pentru a nega faptul în chip plauzibil. În acest context, armele biologice oferă mai multe posibilități de a fi folosite decât armele nucleare… Armele biologice pot fi folosite în circumstanțe non-războinice sub aparența unor evenimente naturale, în cursul unor operațiuni altele decât războiul, sau pot fi folosite în scenarii de luptă directă împotriva oricăror organisme vii – om, animal sau plantă. Răspândirea deliberată de agenți biologici poate fi negată în chip plauzibil invocând boli sau evenimente care se ivesc în mod natural… Potențialul războiului biologic de a produce pierderi economice semnificative și, în consecință, instabilitate politică, totul putând fi negat plauzibil, îl depășește pe cel al oricărei arme cunoscute.” Aceste cuvinte au fost scrise în 1998 de Robert P. Kadlec, care a devenit apoi consilierul specializat în război biologic al Administrației George W. Bush, iar foarte recent, în 2017, s-a întors la guvernare ca secretar adjunct sub Trump. Analiza sa limpede a readus în memorie câteva fapte tulburătoare pe care le-am semnalat în primul meu articol din aprilie 2020 : „În anteriorii doi ani, economia chineză suferise deja pierderi grave din pricina altor noi boli misterioase, deși acestea aveau ca țintă mai degrabă animale de fermă decât oameni. În 2018, un nou virus de gripă aviară a măturat țara, eliminând mare parte din industria avicolă a Chinei, iar în 2019 epidemia de gripă porcină a devastat fermele de porci ale Chinei, distrugând 40 % din sursa internă primară de carne, cu care ocazie s-a vorbit despre faptul că boala ar fi fost răspândită de niște misterioase minidrone… Deci, trei ani în șir, China a fost impactată de noi boli virale ciudate, dar numai cea mai recentă a fost letală pentru oameni. O asemenea dovadă e doar circumstanțială dar „modelul” apărea ca foarte dubios.” Mai mult, trăsătuile specifice ale Covidului par să intre în aceeași categorie. La începutul anului trecut, noi am publicat punctul de vedere al unui specialist în rezervă care lucrase 40 de ani în domeniul apărării împotriva atacurilor biologice și care sublinia caracteristicile epidemiologice neobișnuite ale virusului, care era extrem de contagios dar avea o rată de mortalitate de 1 % sau mai puțin. I-am rezumat astfel analiza : […] Cu cuvintele sale, „o boală cu transmisibilitate mare și rată a mortalității mică e perfectă pentru a distruge o economie”, ceea ce sugera că trăsăturile aparente ale coronavirusului se apropiau de un optim în această privință.” Decenii de-a rîndul, America a întreținut cel mai extins program de arme biologice, absorbind, după căderea URSS, mult din fostele capacități sovietice. În acest moment, SUA posedă o rețea globală de laboratoare de cercetări biologice în 25 de țări, multe dintre ele aflate la granița cu China sau cu Rusia” (din art. cit., Ron Unz, 12.07.2021).
  • Orizont 19.07.2021 17:27
    https://youtu.be/_gwvxBnXszw
    The Zombie Apocalypse Explained In 5 Minutes. Naughty Beaver And The Nostradamus Prophecies
  • Alexia 19.07.2021 22:56
    De data asta vor arunca vina valului pe nevaccinati,dupa cum dau de stire de pe acum ,,eroii din prima linie,,si vom ajunge sa fim fugariti pe ulite de echipe mixte medicalo-militenesti sa ne dea natragii jos pentru o ,,portie,,de vaccin cu japca.Pas cu Pas.Probabil vom ajunge sa fugim in paduri la vederea ,,eroilor,,sau ne vom incaiera pe toate ulitele
  • crazy bobz 20.07.2021 01:57
    Ieremia 17:5-8 VDC
    Așa vorbește Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul! Căci este ca un nenorocit în pustie și nu vede venind fericirea; locuiește în locurile arse ale pustiei, într-un pământ sărat și fără locuitori. Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape, care-și întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură, când vine, și frunzișul lui rămâne verde; în anul secetei, nu se teme și nu încetează să aducă rod.
Ultima oră

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?