PRIMUL PROCES CONTRA VACCINULUI ȘI VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. Av. Gheorghe Piperea: Am dat în judecată atât centrul de vaccinare și medicii care au recomandat vaccinarea cât și producătorul vaccinului. DAUNE: 2.000.000 EURO

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avem pe rol două cazuri de malpraxis medical și de răspundere a producătorului vakseenului pentru defectele produsului său.

Am dat în judecată atât centrul de centrul de vaccinare și medicii care au recomandat vaccinarea (în ciuda contraindicațiilor de pe prospect sau a efectelor adverse posibile în contact cu alte medicamente), cât și producătorul vaccinului.

Primul caz: tromboză cu risc de amputare a piciorului. Omul era fan al ski-ului. Nu mai poate practica acest sport.

Al doilea caz: semipareză, inclusiv facială. Femeia are un job unde trebuie să afișeze un aspect plăcut. Nu-l mai are. Nu încercați să negați că se cere așa ceva în România. Suntem o societate câinoasă, în care se fac bani pe spinarea „omuleților”, care sunt foarte ușor schimbabili cu alți hobbiți, mai tineri.

Am solicitat daune materiale corespunzătoare medicației - efectele adverse ale vaccinului „gratuit” sunt extrem de scumpe și trebuie tratate toată viața - și pierderii job-ului.

Am solicitat și daune morale: un milion de euro de fiecare.

Onorariile de preluare sunt minimale. Nu există taxe de timbru. Procesele vor dura 3-4 ani.

Va veni și ziua în care influencerii, tehnocrații, mass-media și rețelele de socializare vor plăti, măcar moral, pentru răul nazist făcut acestei lumi în plandemie, pentru „siguranța” noastră.

Adenda: Având în vedere scepticismul sau temerile arătate de mulți comentatori în legătură cu declarația care s-a semnat la vakseenare, precizez următoarele: acea declarație care, aparent, înlătură răspunderea producătorului și a centrului de vakseenare/cadrul medical nu are absolut nicio valoare juridică, întrucât din art. 10 din Legea nr.240/2004 rezultă că orice clauză de nerăspundere (care tinde la înlăturarea răspunderii producătorului pentru defectele produsului sau serviciului său) este considerată nescrisă, adică inexistentă; în plus, este o declarație obținută forțat, sub impactul unui șantaj emoțional și juridic, deci sub impactul unei violențe psihice, care este motiv de nulitate, ca viciu de consimțământ.

Așadar, nu vă mai luați după defetiști și după binevoitori, care vă îndeamnă la pasivitate.

Citiți și Avocatul Gheorghe Piperea: EI TOȚI VOR FI RESPONSABILI. DE SCĂPAT, NU SCAPĂ! Interviu exclusiv de OLIVIA STEER, cenzurat pe YouTube

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • David79 26.08.2022 13:26
  Succes!
  Sunt sigur că toți cei vinovați vor plăti într-o zi, așa că aștept cu nerăbdare aceea zi.
 • Cotco-emy 26.08.2022 13:47
  RESPECT! dl Piperea,va iubiiim!! Succes si toți românii afectați de vaxx sa-i dea in judecata! Criminalii își vor primi pedeapsa bine meritată si aici si pe lumea cealaltă! Doamne ajuta!
 • DanielaBMED 26.08.2022 13:49
  Doamne ajuta ! Nu se poate ca oamenii sa patimeasca de pe urma ”vaccinurilor” si chiar nimeni sa nu raspunda. Desi si medicii din centrele de vaccinare n-au stiut ce va urma... S-au pacalit( ! ) multi medici, cat de buni medici ar fi ! Lumea medicala a fost scindata ; majoritatea au crezut ca sunt bune vaxinurile, iar medicii aflati in minoritate, cei care au fost contra lor, au fost luati in ras, iar unii marginalizati si chiar prigoniti. Acum adevarul iese la iveala, si numai cine NU VREA nu il vede ! Reactiile adverse pe termen lung sunt cele care produc invaliditate chiar pe viata ; si foarte posibil moartea subita !
 • Mircea Dragan 26.08.2022 14:05
  Nu s-au pacalit medicii! Le-au placut maririle de salarii si banii incasati pe fiecare mort de covid. Medicii sunt principalii vinovati ptr morti!
 • Sabin G ► Mircea Dragan 26.08.2022 14:56
  Fără complicitatea lor nu se ajungea aici...dar mulți parca erau omologii in halat alb ai lui Vișinescu
 • Mars.60 Stefan 7649 ► Mircea Dragan 26.08.2022 15:02
  PERFECT! Asa cred si eu. Esti medic si te informezi, nu respecti ca un robot niste protocoale naziste venite de la OMS care aratau clar ca pun viata in pericol a celor internati. De fapt asta s-a urmarit si medicii, marea majoritate au stiut ce se intampla, au tacut si si-au incasat banii. Iar oamenii s-au dus in mainile lor in "spitalele covid" ca la abator, fara sa stie ce le vor face smintitii. Ceilalti bolnavi cronici au ramas fara asistentza medicala si fara tratament, prioritare fiind "spitalele abatoare covid". Doar cativa medici cu credinta si onoare au protestat vazind ce se intampla, MAJORITATEA AU TACUT in mod las si criminal.
 • __ ► Mircea Dragan 26.08.2022 17:06
  de la sponsorizări, exces de zel
  și să nu își piardă locșorul te îmbeți și nu.mai.vezi litere, "nesigur și deficient" devine opusul.
  - Ned
 • Sabin G 26.08.2022 14:54
  Pe naiba nu au știut... au știut mulți fără studii medicale iar ei nu... sa fim serioși... tu ai văzut acel documentar de la TVR?.., in care medicii parca erau turbați sa te retina in spital și sa te trateze de covid chiar dacă nu ai simptome absolut deloc?
 • gfloria 26.08.2022 13:53
  Felicitari domnule av. Gheorghe Piperea!
  Astfel de stiri minunate ne dau sperante.
  Rezulta ca nu suntem toti aserviti stapanilor, nu se inchina propagandei si mai sunt persoane care lupta impotriva abuzurilor!
  Doamne, ajuta-ne!
 • Mars.60 Stefan 7649 26.08.2022 14:44
  Bravo! Asa trebuie actionat. Ar trebui ca toti romanii care s-au trezit din hipnoza si realizeaza in ce pericol sunt dupa ce au fost inselati de catre statul "roman" sa se vaxxineze, sa ceara daune in instanta. Adevarul va iesi la lumina si mizeria va ajunge unde-i e locul. Va multumim domnule Piperea si va dorim succes in tot ceea ce intreprindeti spre binele Romaniei! Doamne, ajuta!
 • Briel 26.08.2022 21:38
  Aș zice să cereți mult mai mulți bani ca despăgubiri....

  Încă o veste bună: Moderna dă în judecată pe Pfizer pentru subminarea patentului de "vaccin". Splendid !

  Asta confirma practic că Moderna este cea care a creat virusul și tot ea a venit și cu "vaccinul". Pe secventa din spike protein au pus patent lacomii, asa că există acum dovezi fizice :)

  Dă Doamne !
 • FlorinN 26.08.2022 22:05
  Doamne ajuta! Poate reușim sa facem dreptate. Și poate va și conta, în ideea ca nu vom muri de foame atât de rău încât sa nu ne mai pese, deși premisele crizei ce se arata sunt extrem de sumbre.
 • Briel 27.08.2022 05:55
  MESSAGE TO THE UNVACCINATED
  [Note: there are no dead nor live attenuated virions in these COVID "vaccines"; thus, they are not vaccines proper, but, rather, slow kill bioweapons.]

  2nd Smartest Guy in the World
  Aug 22

  MESSAGE TO THE UNVACCINATED:

  "Even if I were pollinated and fully vaccinated, I would admire the unvaccinated for withstanding the greatest pressure I have ever seen, even from partners, parents, children, friends, colleagues and doctors.

  People who were capable of such personality, courage and critical ability are undoubtedly the best of humanity. They are everywhere, in all ages, levels of education, states and ideas. They are of a special kind; they are the soldiers that every army of light wants to have in its ranks. They are the parents that every child wants to have and the children that every parent dreams of having. They are beings above the average of their societies, they are the essence of the people who have built all cultures and conquered horizons. They are there, next to you, they look normal, but they are superheroes.

  They did what others could not, they were the tree that withstood the hurricane of insults, discrimination and social exclusion. And they did it because they thought they were alone, and believed they were the only ones.

  Banned from their families' tables at Christmas, they never saw anything so cruel. They lost their jobs, let their careers sink, had no more money ... but they didn't care. They suffered immeasurable discrimination, denunciation, betrayal and humiliation ... but they kept going.

  Never before in humanity has there been such a "casting", now we know who are the best on planet Earth. Women, men, old, young, rich, poor, of all races or religions, the unvaccinated, the chosen of the invisible ark, the only ones who managed to resist when everything collapsed.

  That's you, you passed an unimaginable test that many of the toughest Marines, Commandos, Green Berets, astronauts and geniuses could not withstand.

  You are made of the stuff of the greatest who ever lived, those heroes born among ordinary men who glow in the dark."

  Anonymous
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN