PLANUL MERGE ÎNAINTE. Claudia Marcu: Ordin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată! DOCUMENT

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia Europeană a cerut statelor UE să ia măsuri pentru vaccinarea anti-Covid a întregii populații, inclusiv a copiilor cu vârste de 5 ani și peste, atât cu schema completă, cât și cu dozele de rapel. Totodată, instituția a solicitat pregătirea mesajelor pentru reintroducerea restricțiilor,precum și pregătirea unei strategii de comunicare pentru eventualele nevoi viitoare de doze suplimentare de vaccinuri împotriva Covid-19, noi sau modificate.

Statele UE trebuie să-și intensifice eforturile de creștere a gradului de inițiere sau de finalizare a schemei primare de vaccinare în rândul celor nevaccinați sau vaccinați parțial, precum și de administrare a dozelor de rapel, inclusiv prin monitorizarea continuă și analizarea reticenței față de vaccinare pentru a o depăși, a transmis Comisia Europeană. În ce privește copiii de 5 ani și peste, autoritățile trebuie să conceapă o strategie de creștere a acoperirii vaccinale, înaintede începutul anului școlar 2022-2023, prin colaborarea cu pediatrii și cu alte cadre medicale, care reprezintă surse de informații de încredere pentru mulți părinți. Doza a patra va trebui administrată de urgență persoanelor imunodeficiente și persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani [acțiune începută deja în România], iar vaccinarea împotriva Covid-19 va fi introdusă în programele naționale de vaccoinare, cu începere din 2023. ”În prezent, în contextul variantei Omicron, ar trebui să se pună accentul pe creșterea numărului de doze de rapel puse la dispoziție pe scară largă, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile. Constatăm în continuare diferențe mari în ceea ce privește acoperirea vaccinală de la un stat membru la altul: în timp ce unele state membre au atins rate de vaccinare mari, altele înregistrează întârzieri semnificative”, se arată în documentul Comisiei Europene.

”Covid-ul nu va dispărea”

Reprezentanții Comisiei Europene și-au exprimat îngrijorarea față de stagnarea și insuficiența acoperirii vaccinale în câteva state membre ale UE, precum și o eficacitate vaccinală mai mică în rândul persoanelor care nu au primit încă o doză de rapel. Peste 90 de milioane de persoane eligibile din UE/SEE sunt încă nevaccinate, inclusiv aproximativ 9 milioane de persoane cu vârsta de minimum 60 de ani, sporindu-se astfel riscul de deces și de apariție a unor noi variante, susține Comisia Europeană. ”În unele state, aproape 85 % din populația totală a beneficiat de o vaccinare primară completă, iar în alte state, procentul este de sub 50 %. În al doilea rând, procentul de adulți cu vârsta de peste 18 ani din UE/SEE care au primit o doză de rapel a început să stagneze, fiind în prezent de aproximativ 64 %. Deși evoluția viitoare a pandemiei este greu de prevăzut, un aspect este sigur: Covid-19 nu va dispărea. Virusul va continua să evolueze, iar apariția unor noi variante este foarte probabilă. Răspunsul nostru trebuie să includă menținerea unui nivel înalt de pregătire pentru apariția unor focare de Covid-19 și a unor noi variante ale virusului, precum și creșterea acoperirii vaccinale, cu eforturi țintite pentru a vaccina persoanele care sunt încă nevaccinate”, mai precizează Comisia Europeană.

Apare cenzura europeană

Instituția UE a anunțat și un cod de bune practici privind dezinformarea, consolidându-se și cooperarea cu platformele online. Totodată, aceasta va sprijini verificatorii de fapte europeni. Comisia Europeană intenționează să solicite cercetări suplimentare pentru a înțelege modul în care informarea incorectă și manipularea informațiilor ar putea influența rata de vaccinare. De asemenea, se are în vedere desfășurarea unor studii comportamentale, în special pentru înțelegerea acceptării vaccinurilor împotriva Covid-19, precum și împotriva gripei, pentru a se putea optimiza adoptarea lor.

Parteneriat NAȚIONAL

 

DOCUMENTUL AICI, ÎN LIMBA ROMÂNĂ.

VIDEO: Acum numai 6 luni, șefa Comisiei Europene cerea vaccinarea obligatorie în Uniunea Europeană:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • DanielaBMED 23.05.2022 12:20
    Nu se lasa astia ! Tenacitate, nu gluma ! FIECARE om in parte trebuie sa se adapteze strategiei combinate a lor de a ne transforma in popoare batute in cap, obediente si speriate. Nu stiu daca noi romanii, de exemplu, vom putea fi o forta, CA POPOR, caci cei ce ne conduc nu stiu daca au mai lasat ceva de vandut din tara asta, inclusiv constiinta lor... :(
  • Irina Savu 23.05.2022 13:35
    Ne apara Mantuitorul Iisus Christos daca avem in inimi flacara vie a unei credinte sincere pline de iubire pentru Dumnezeu si pentru aproapele nostru. Nadejdea noastra e in ceruri langa Domnul nostru, nu aici in lumea asta trecatoare si plina de ispite si suferinta, unde noi crestinii suntem straini si calatori. Vine Domnul repede, lucrurile care se intampla in fiecare zi dovedesc acest lucru. Trebuie sa fim mereu gata pregatiti pentru intalnirea cu El! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care iubiti Cuvantul si venirea Lui!
  • Irina Savu 23.05.2022 13:43
    Ne apara Mantuitorul Iisus Christos daca avem in inimi flacara vie a unei credinte sincere pline de iubire pentru Dumnezeu si pentru aproapele nostru. Nadejdea noastra e in ceruri langa Domnul nostru, nu aici in lumea asta trecatoare si plina de ispite si suferinta, unde noi crestinii suntem straini si calatori. Vine Domnul repede, lucrurile care se intampla in fiecare zi dovedesc acest lucru. Trebuie sa fim mereu gata pregatiti pentru intalnirea cu El! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care iubiti Cuvantul si venirea Lui!
  • Mircea Dragan 23.05.2022 14:59
    Un ghem de minciuni. Am imunitate naturala si nu ma intereseaza ''vaccinul'' coanei Ursula zisa si procent. Hoata din fruntea CE este disperata ca pierde vaca de muls .
    Ia priviti ce au facut vaccinurile :
    https://community.covidvaccineinjuries.com/
    Ba unii intepati au eruptii pe piele asa ca s-a dat vina pe altceva : variola maimutei.
  • Mircea Dragan 23.05.2022 15:56
    Cine-s astia de ne hotarasc prezentul si viitorul? Suntem sclavii Ursulei Van der Pfizer, a lu Bourla sau Scwab? Cine-s ei?
  • Nata 25.05.2022 01:24
    Deja sunt batuti in cap si speriati - ei sunt o mana de oameni fata de miliardele de afara. Se ce fac milioanele si miliardele? Vaccin!
  • Irina Savu 23.05.2022 13:22
    Cand este vorba de avorturi, aceleasi persoane malefice de la OMS si UE care impun vaccinarea le sustin pe nefericitele care ies masiv in strada si urla "MY BODY, MY CHOICE!" Cand e vorba de intepat oameni nevinovati contra vointei lor, folosind constrangerea, santajul, inselarea sau violenta, avand pretext ca ii apara de o asazisa pandemie (tot de ei pusa la cale), aceeasi criminali in haita cu miliardarii lumii nu mai sunt de acord cu "MY BODY, MY CHOICE!" si recurg la alte faradelegi asa cum vedem mai sus in articol.
    Am gasit un alt articol la fel de interesant ca si acesta si care explica limpede mecanismul de actiune al acestor indivizi diabolici din fruntea aproape a tuturor institutiilor si guvernelor lumii.
    BioNTech: Covid 19 - precunoaștere, prefinanțare și profit din criză
    https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/04/22384/BiontechCovid19PrecunoaACYAIw5_480p.webm
  • Enya 23.05.2022 15:15
    Indiferent de “pandemiile” cu care vor mai veni (cum e variola asta a pestelui prajit pusa acum in carca bietelor maimute cuminti si care nu fac nici cel mai mic rau), oamenii trebuie sa inteleaga ca de data asta trebuie sa se opuna ferm si mai ales sa nu se mai teama!

    Fratilor, de ce va e frica? DE CE VA E FRICA???????

    Sa nu va lase un prapadit intr-o cladire numita mall, primarie, fisc, magazin alimentar?

    Atat valorati voi ca fiinte, la asta se reduce toata viata voastra?????

    Va injectati cu pecetea demonilor doar ca sa va cumparati de la corporatiile satanistilor niste otravuri numite alimente sau lucruri frivole? Ori sa va platiti taxele si impozitele de sclavi apartinatori tocmai sistemului fraudulos si care comite crime, Statul (dusmanul nostru)???

    Caci la atat s-a limitat rezultatul terorii si fricii sadite in voi prin slugile fratricide, presa, militienii si armata criminala (armata este INTOTDEAUNA criminala, scopul ei este unul singur, sa omoare, sa foloseasca gloante si arme care ucid vieti si sperante): la a intra intr-o cladire de ciment cu niste pereti, niste scaune, mese si papitoi ce slugaresc sistemul dracesc!! Va dati seama cat de jos ati ajuns cei care ati acceptat serurile sataniste doar ca sa puteti trece de o usa???? Nu mai puteati respira daca nu ati fi cumparat cafeaua de la megaimage-ul ocultei, n-ati fi platit taxele tocmai criminalilor care va omorau sau n-ati fi cumparat o treanta facuta din exploatarea copilariei si suflului unui copil asiatic sau african?!?

    Si cat de imbecili sunteti ca n-ati putut vedea mai departe de usa aia infecta, ca era doar o usa si nu altceva, si ca voi trebuia sa refuzati ORICE pe lumea asta care va conditiona sa va hibridizati cu demonii doar ca sa urmati agenda diabolicului sistem?? Pana cand reptilele ar fi cedat!

    Va mai lasati injectati cu luciferaza demonilor data viitoare doar ca sa va permita un analfabet de portar sa faceti niste pasi dincolo de o usa???

    Daca da, atunci eu nu o sa mai sufar pentru nici o crima infaptuita de sistem, ci dimpotriva, o sa ma bucur ca sarmana Terra se mai elibereaza de niste idioti care nu o merita, careia ii consuma resursele degeaba si care nu merita nici darul divin, VIATA!

    Ce-ati spus?? N-am auzit bine! Ca n-aveti ce sa le faceti? Ca ei au puterea?

    Bwahahahahahahaha!!!!!!!!!!!

    PUTEREA E LA NOI, PUTEREA E A NOASTRA, NOI SUNTEM PUTEREA, sa nu uitati sa plecati catre dincolo cu aceste cuvinte in creier, prostii prostilor, ca din cauza voastra au reusit satanele sa puna lanturile si pe grumazul nostru!


    Pa, idiotilor! DRUM BUN CATRE IAD!!
  • Dumitrescu 23.05.2022 20:28
    Nici o grija, nu ne-am intepat si nu ne vom intepa vreodata. Dar sunt total de acord cu depopularea masiva a planetei. Selectia naturala trebuie sa aibe loc, sunt mult prea multi fara nici un rost/sens pe lumea asta.
    JESUS please come soon, we're waiting for YOU.
  • hannah 23.05.2022 15:36
    Hmmmm, oare intamplator aceasta Vrajitoare von der Leyen ce are pregatire in domeniul medical, a fost numita presedinta UE, chiar la inceputul lui 2019? Bineinteles ca nu si unul din motivele pe care le vad eu ar fi tocmai faptul ca este de profesie medic, deci ar inspira incredere (celor naivi) cand vine vorba de vaccinare sau alte practici medicale la nivel european. Si cum ai sai conationali si nu numai, au ca icoana Stiinta, vor avea incredere si in spusele uneia care prin profesie inspira "siguranta si eficienta". Credulii nu-si vor pune niciodata problema ca aceasta individa a fost candva acuzata de plagiat (la 27 septembrie 2015 site-ul VroniPlag Wiki a declarat că a găsit «paragrafe plagiate» în 27 de pagini din teza de doctorat în medicină din 1991 a Ursulei von der Leyen.[ cf. Wiki), ca alta data ca Ministru al apararii din Germania a facut ca vraistea din cadrul armatei sa fie deplina, si cel mai rau a facut bani (pentru buzunarul propriu) pe spinarea statelor europene din vanzarea vaccinurilor eliberatoare de Covid. Chiar nimeni din adoratorii sai nu se gandeste ca ea are un cu totul alt scop decat cel de a sustine si proteja populatia Europei? Se pare ca nu prea!
    Eu personal m-am cam lamurit care ar fi treaba si cu ea si cu pupincuristii ei, inclusiv cei din Romania si ma voi tine departe de tot ce inseamna ea, ai ei si miraculoasele masuri pentru traiul "sanatos si indestulat" al Europei (in special cele medicale, debitate de actuala doamna cu coasa pe nume "Stiinta" promovata de binevoitorii planetei, gen: Gates, Schwab, von der Leyen, Bourla si muuuuuulti, prea multi, altii).
    Oricum natiunile dorm, ceasul lor desteptator a stat demult.
  • Andri 23.05.2022 15:46
    Sa incepem sa ne pregatim de prigoana. Atat, simplu. Cu Hristos inainte
  • Enya 23.05.2022 17:58
    Nu ne pregatim sa stam ca momaile! Ne pregatim sa luptam cu ei, daca e nevoie, si la propriu!!!

    Pandemia inchipuita nu a fost de ajuns sa ne destupe macar capatanile, daca nu sufletele?!?

    Nu mai stam cu mainile in san, nu ne mai vaicarim, nu ne mai tanguim cu ochii la cer, nu mai acceptam NIMIC din ce ne anunta criminalii jegosi prin televizor - arma militara de uz civil, ci ne opunem cu tot ce avem, linguri, maturi, pumni, scuipati si, daca e cazul, si cu alte "solutii"!

    Ii prigonim noi pe ei, nu invers!

    Starpiturile iadului!!
  • adria 23.05.2022 16:22
    "Centrul pentru reducerea populației umane la nivel mondial" a fost numele original al Fundației Bill și Melinda Gates, rădăcina tuturor relelor:
    https://unshackledminds.com/what-was-the-original-name-of-the-bill-and-melinda-gates-foundation/

    Și noi trebuie să-i credem că ne vor binele prin vaccinarea forțată.
  • Irina Savu 23.05.2022 16:25
    Daca planul lor merge inainte, nici noi nu trebuie sa dam inapoi, ci plini de credinta si curaj sa
    traim dupa poruncile si indemnul Domnului.
    EFESENI 6, 10-18
    10. În sfârșit, fraților, întăriți-vă în Domnul și întru puterea tăriei Lui.
    11. Îmbrăcați-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotriva
    uneltirilor diavolului.
    12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva
    începătoriilor, împotriva stăpânirilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui
    veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh.
    13. Pentru aceea, luați toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotrivă în ziua
    cea rea, și, toate biruindu-le, să rămâneți în picioare.
    14. Stați deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul și îmbrăcându-vă
    cu platoșa dreptății,
    15. Și încălțați picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.
    16. În toate luați pavăza credinței, cu care veți putea să stingeți toate săgețile
    cele arzătoare ale vicleanului.
    17. Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
    18. Faceți în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni și de cereri, și întru
    aceasta priveghind cu toată stăruința și rugăciunea pentru toți sfinții.
Ultima oră

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

13:20

Agentul Rusiei Marchel Mihăiescu: corigent la istorie sau propagandist al Moscovei?

13:09

Filmul “Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de Emanuel Pârvu, a fost selectat în competiția oficială Cannes 2024

13:00

Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!