PLANUL MERGE ÎNAINTE. Claudia Marcu: Ordin de la Comisia Europeană: Toată populația trebuie vaccinată! DOCUMENT

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia Europeană a cerut statelor UE să ia măsuri pentru vaccinarea anti-Covid a întregii populații, inclusiv a copiilor cu vârste de 5 ani și peste, atât cu schema completă, cât și cu dozele de rapel. Totodată, instituția a solicitat pregătirea mesajelor pentru reintroducerea restricțiilor,precum și pregătirea unei strategii de comunicare pentru eventualele nevoi viitoare de doze suplimentare de vaccinuri împotriva Covid-19, noi sau modificate.

Statele UE trebuie să-și intensifice eforturile de creștere a gradului de inițiere sau de finalizare a schemei primare de vaccinare în rândul celor nevaccinați sau vaccinați parțial, precum și de administrare a dozelor de rapel, inclusiv prin monitorizarea continuă și analizarea reticenței față de vaccinare pentru a o depăși, a transmis Comisia Europeană. În ce privește copiii de 5 ani și peste, autoritățile trebuie să conceapă o strategie de creștere a acoperirii vaccinale, înaintede începutul anului școlar 2022-2023, prin colaborarea cu pediatrii și cu alte cadre medicale, care reprezintă surse de informații de încredere pentru mulți părinți. Doza a patra va trebui administrată de urgență persoanelor imunodeficiente și persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani [acțiune începută deja în România], iar vaccinarea împotriva Covid-19 va fi introdusă în programele naționale de vaccoinare, cu începere din 2023. ”În prezent, în contextul variantei Omicron, ar trebui să se pună accentul pe creșterea numărului de doze de rapel puse la dispoziție pe scară largă, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile. Constatăm în continuare diferențe mari în ceea ce privește acoperirea vaccinală de la un stat membru la altul: în timp ce unele state membre au atins rate de vaccinare mari, altele înregistrează întârzieri semnificative”, se arată în documentul Comisiei Europene.

”Covid-ul nu va dispărea”

Reprezentanții Comisiei Europene și-au exprimat îngrijorarea față de stagnarea și insuficiența acoperirii vaccinale în câteva state membre ale UE, precum și o eficacitate vaccinală mai mică în rândul persoanelor care nu au primit încă o doză de rapel. Peste 90 de milioane de persoane eligibile din UE/SEE sunt încă nevaccinate, inclusiv aproximativ 9 milioane de persoane cu vârsta de minimum 60 de ani, sporindu-se astfel riscul de deces și de apariție a unor noi variante, susține Comisia Europeană. ”În unele state, aproape 85 % din populația totală a beneficiat de o vaccinare primară completă, iar în alte state, procentul este de sub 50 %. În al doilea rând, procentul de adulți cu vârsta de peste 18 ani din UE/SEE care au primit o doză de rapel a început să stagneze, fiind în prezent de aproximativ 64 %. Deși evoluția viitoare a pandemiei este greu de prevăzut, un aspect este sigur: Covid-19 nu va dispărea. Virusul va continua să evolueze, iar apariția unor noi variante este foarte probabilă. Răspunsul nostru trebuie să includă menținerea unui nivel înalt de pregătire pentru apariția unor focare de Covid-19 și a unor noi variante ale virusului, precum și creșterea acoperirii vaccinale, cu eforturi țintite pentru a vaccina persoanele care sunt încă nevaccinate”, mai precizează Comisia Europeană.

Apare cenzura europeană

Instituția UE a anunțat și un cod de bune practici privind dezinformarea, consolidându-se și cooperarea cu platformele online. Totodată, aceasta va sprijini verificatorii de fapte europeni. Comisia Europeană intenționează să solicite cercetări suplimentare pentru a înțelege modul în care informarea incorectă și manipularea informațiilor ar putea influența rata de vaccinare. De asemenea, se are în vedere desfășurarea unor studii comportamentale, în special pentru înțelegerea acceptării vaccinurilor împotriva Covid-19, precum și împotriva gripei, pentru a se putea optimiza adoptarea lor.

Parteneriat NAȚIONAL

 

DOCUMENTUL AICI, ÎN LIMBA ROMÂNĂ.

VIDEO: Acum numai 6 luni, șefa Comisiei Europene cerea vaccinarea obligatorie în Uniunea Europeană:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
 • DanielaBMED 23.05.2022 12:20
  Nu se lasa astia ! Tenacitate, nu gluma ! FIECARE om in parte trebuie sa se adapteze strategiei combinate a lor de a ne transforma in popoare batute in cap, obediente si speriate. Nu stiu daca noi romanii, de exemplu, vom putea fi o forta, CA POPOR, caci cei ce ne conduc nu stiu daca au mai lasat ceva de vandut din tara asta, inclusiv constiinta lor... :(
 • Irina Savu 23.05.2022 13:35
  Ne apara Mantuitorul Iisus Christos daca avem in inimi flacara vie a unei credinte sincere pline de iubire pentru Dumnezeu si pentru aproapele nostru. Nadejdea noastra e in ceruri langa Domnul nostru, nu aici in lumea asta trecatoare si plina de ispite si suferinta, unde noi crestinii suntem straini si calatori. Vine Domnul repede, lucrurile care se intampla in fiecare zi dovedesc acest lucru. Trebuie sa fim mereu gata pregatiti pentru intalnirea cu El! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care iubiti Cuvantul si venirea Lui!
 • IC XC NI KA 23.05.2022 13:43
  Frica e de la diavol ..

  “Diavolul înfricoșează numai, dar frica lui n-are putere. Nu vă temeți, dar, de el, și diavolul va fugi de la voi. (…)”

  Herma, Păstorul, Porunca XII – 47, 2-7; 49, 4-5, în Părinți și Scriitori Bisericești (1979), vol. 1, pp. 320, 322.
 • Irina Savu ► IC XC NI KA 23.05.2022 15:55
  EPISTOLA ÎNTÂIA CĂTRE TESALONICENI A SFÂNTULUI
  APOSTOL PAVEL
  CAP. 5, 16-24

  16. Bucurați-vă pururea.
  17. Rugați-vă neîncetat.
  18. Dați mulțumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru
  Hristos Iisus, pentru voi.
  19. Duhul să nu-l stingeți.
  20. Proorociile să nu le disprețuiți.
  21. Toate să le încercați ; țineți ce este bine ;
  22. Ferițivă de orice înfățișare a răului.
  23. Însuși Dumnezeul păcii să vă sfințească pe voi desăvârșit, și întreg duhul
  vostru, și sufletul, și trupul să se păzească, fără de prihană, întru venirea
  Domnului nostru Iisus Hristos.
  24. Credincios este Cel care vă cheamă. El va și îndeplini.
 • Irina Savu 23.05.2022 13:43
  Ne apara Mantuitorul Iisus Christos daca avem in inimi flacara vie a unei credinte sincere pline de iubire pentru Dumnezeu si pentru aproapele nostru. Nadejdea noastra e in ceruri langa Domnul nostru, nu aici in lumea asta trecatoare si plina de ispite si suferinta, unde noi crestinii suntem straini si calatori. Vine Domnul repede, lucrurile care se intampla in fiecare zi dovedesc acest lucru. Trebuie sa fim mereu gata pregatiti pentru intalnirea cu El! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care iubiti Cuvantul si venirea Lui!
 • Mircea Dragan 23.05.2022 14:59
  Un ghem de minciuni. Am imunitate naturala si nu ma intereseaza ''vaccinul'' coanei Ursula zisa si procent. Hoata din fruntea CE este disperata ca pierde vaca de muls .
  Ia priviti ce au facut vaccinurile :
  https://community.covidvaccineinjuries.com/
  Ba unii intepati au eruptii pe piele asa ca s-a dat vina pe altceva : variola maimutei.
 • Mircea Dragan 23.05.2022 15:56
  Cine-s astia de ne hotarasc prezentul si viitorul? Suntem sclavii Ursulei Van der Pfizer, a lu Bourla sau Scwab? Cine-s ei?
 • Nata 25.05.2022 01:24
  Deja sunt batuti in cap si speriati - ei sunt o mana de oameni fata de miliardele de afara. Se ce fac milioanele si miliardele? Vaccin!
 • Irina Savu 23.05.2022 13:22
  Cand este vorba de avorturi, aceleasi persoane malefice de la OMS si UE care impun vaccinarea le sustin pe nefericitele care ies masiv in strada si urla "MY BODY, MY CHOICE!" Cand e vorba de intepat oameni nevinovati contra vointei lor, folosind constrangerea, santajul, inselarea sau violenta, avand pretext ca ii apara de o asazisa pandemie (tot de ei pusa la cale), aceeasi criminali in haita cu miliardarii lumii nu mai sunt de acord cu "MY BODY, MY CHOICE!" si recurg la alte faradelegi asa cum vedem mai sus in articol.
  Am gasit un alt articol la fel de interesant ca si acesta si care explica limpede mecanismul de actiune al acestor indivizi diabolici din fruntea aproape a tuturor institutiilor si guvernelor lumii.
  BioNTech: Covid 19 - precunoaștere, prefinanțare și profit din criză
  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/04/22384/BiontechCovid19PrecunoaACYAIw5_480p.webm
 • Enya 23.05.2022 15:15
  Indiferent de “pandemiile” cu care vor mai veni (cum e variola asta a pestelui prajit pusa acum in carca bietelor maimute cuminti si care nu fac nici cel mai mic rau), oamenii trebuie sa inteleaga ca de data asta trebuie sa se opuna ferm si mai ales sa nu se mai teama!

  Fratilor, de ce va e frica? DE CE VA E FRICA???????

  Sa nu va lase un prapadit intr-o cladire numita mall, primarie, fisc, magazin alimentar?

  Atat valorati voi ca fiinte, la asta se reduce toata viata voastra?????

  Va injectati cu pecetea demonilor doar ca sa va cumparati de la corporatiile satanistilor niste otravuri numite alimente sau lucruri frivole? Ori sa va platiti taxele si impozitele de sclavi apartinatori tocmai sistemului fraudulos si care comite crime, Statul (dusmanul nostru)???

  Caci la atat s-a limitat rezultatul terorii si fricii sadite in voi prin slugile fratricide, presa, militienii si armata criminala (armata este INTOTDEAUNA criminala, scopul ei este unul singur, sa omoare, sa foloseasca gloante si arme care ucid vieti si sperante): la a intra intr-o cladire de ciment cu niste pereti, niste scaune, mese si papitoi ce slugaresc sistemul dracesc!! Va dati seama cat de jos ati ajuns cei care ati acceptat serurile sataniste doar ca sa puteti trece de o usa???? Nu mai puteati respira daca nu ati fi cumparat cafeaua de la megaimage-ul ocultei, n-ati fi platit taxele tocmai criminalilor care va omorau sau n-ati fi cumparat o treanta facuta din exploatarea copilariei si suflului unui copil asiatic sau african?!?

  Si cat de imbecili sunteti ca n-ati putut vedea mai departe de usa aia infecta, ca era doar o usa si nu altceva, si ca voi trebuia sa refuzati ORICE pe lumea asta care va conditiona sa va hibridizati cu demonii doar ca sa urmati agenda diabolicului sistem?? Pana cand reptilele ar fi cedat!

  Va mai lasati injectati cu luciferaza demonilor data viitoare doar ca sa va permita un analfabet de portar sa faceti niste pasi dincolo de o usa???

  Daca da, atunci eu nu o sa mai sufar pentru nici o crima infaptuita de sistem, ci dimpotriva, o sa ma bucur ca sarmana Terra se mai elibereaza de niste idioti care nu o merita, careia ii consuma resursele degeaba si care nu merita nici darul divin, VIATA!

  Ce-ati spus?? N-am auzit bine! Ca n-aveti ce sa le faceti? Ca ei au puterea?

  Bwahahahahahahaha!!!!!!!!!!!

  PUTEREA E LA NOI, PUTEREA E A NOASTRA, NOI SUNTEM PUTEREA, sa nu uitati sa plecati catre dincolo cu aceste cuvinte in creier, prostii prostilor, ca din cauza voastra au reusit satanele sa puna lanturile si pe grumazul nostru!


  Pa, idiotilor! DRUM BUN CATRE IAD!!
 • Dumitrescu 23.05.2022 20:28
  Nici o grija, nu ne-am intepat si nu ne vom intepa vreodata. Dar sunt total de acord cu depopularea masiva a planetei. Selectia naturala trebuie sa aibe loc, sunt mult prea multi fara nici un rost/sens pe lumea asta.
  JESUS please come soon, we're waiting for YOU.
 • Zeta 23.05.2022 21:29
  Mișto zis! Ai omis să le sugerezi cum că vor prinde poxul mai zdravăn după ce și-au paradit sitemul imunitar cu genicele lucioase.
 • hannah 23.05.2022 15:36
  Hmmmm, oare intamplator aceasta Vrajitoare von der Leyen ce are pregatire in domeniul medical, a fost numita presedinta UE, chiar la inceputul lui 2019? Bineinteles ca nu si unul din motivele pe care le vad eu ar fi tocmai faptul ca este de profesie medic, deci ar inspira incredere (celor naivi) cand vine vorba de vaccinare sau alte practici medicale la nivel european. Si cum ai sai conationali si nu numai, au ca icoana Stiinta, vor avea incredere si in spusele uneia care prin profesie inspira "siguranta si eficienta". Credulii nu-si vor pune niciodata problema ca aceasta individa a fost candva acuzata de plagiat (la 27 septembrie 2015 site-ul VroniPlag Wiki a declarat că a găsit «paragrafe plagiate» în 27 de pagini din teza de doctorat în medicină din 1991 a Ursulei von der Leyen.[ cf. Wiki), ca alta data ca Ministru al apararii din Germania a facut ca vraistea din cadrul armatei sa fie deplina, si cel mai rau a facut bani (pentru buzunarul propriu) pe spinarea statelor europene din vanzarea vaccinurilor eliberatoare de Covid. Chiar nimeni din adoratorii sai nu se gandeste ca ea are un cu totul alt scop decat cel de a sustine si proteja populatia Europei? Se pare ca nu prea!
  Eu personal m-am cam lamurit care ar fi treaba si cu ea si cu pupincuristii ei, inclusiv cei din Romania si ma voi tine departe de tot ce inseamna ea, ai ei si miraculoasele masuri pentru traiul "sanatos si indestulat" al Europei (in special cele medicale, debitate de actuala doamna cu coasa pe nume "Stiinta" promovata de binevoitorii planetei, gen: Gates, Schwab, von der Leyen, Bourla si muuuuuulti, prea multi, altii).
  Oricum natiunile dorm, ceasul lor desteptator a stat demult.
 • Andri 23.05.2022 15:46
  Sa incepem sa ne pregatim de prigoana. Atat, simplu. Cu Hristos inainte
 • Enya 23.05.2022 17:58
  Nu ne pregatim sa stam ca momaile! Ne pregatim sa luptam cu ei, daca e nevoie, si la propriu!!!

  Pandemia inchipuita nu a fost de ajuns sa ne destupe macar capatanile, daca nu sufletele?!?

  Nu mai stam cu mainile in san, nu ne mai vaicarim, nu ne mai tanguim cu ochii la cer, nu mai acceptam NIMIC din ce ne anunta criminalii jegosi prin televizor - arma militara de uz civil, ci ne opunem cu tot ce avem, linguri, maturi, pumni, scuipati si, daca e cazul, si cu alte "solutii"!

  Ii prigonim noi pe ei, nu invers!

  Starpiturile iadului!!
 • adria 23.05.2022 16:22
  "Centrul pentru reducerea populației umane la nivel mondial" a fost numele original al Fundației Bill și Melinda Gates, rădăcina tuturor relelor:
  https://unshackledminds.com/what-was-the-original-name-of-the-bill-and-melinda-gates-foundation/

  Și noi trebuie să-i credem că ne vor binele prin vaccinarea forțată.
 • Irina Savu 23.05.2022 16:25
  Daca planul lor merge inainte, nici noi nu trebuie sa dam inapoi, ci plini de credinta si curaj sa
  traim dupa poruncile si indemnul Domnului.
  EFESENI 6, 10-18
  10. În sfârșit, fraților, întăriți-vă în Domnul și întru puterea tăriei Lui.
  11. Îmbrăcați-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotriva
  uneltirilor diavolului.
  12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva
  începătoriilor, împotriva stăpânirilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui
  veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh.
  13. Pentru aceea, luați toate armele lui Dumnezeu, ca să puteți sta împotrivă în ziua
  cea rea, și, toate biruindu-le, să rămâneți în picioare.
  14. Stați deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul și îmbrăcându-vă
  cu platoșa dreptății,
  15. Și încălțați picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.
  16. În toate luați pavăza credinței, cu care veți putea să stingeți toate săgețile
  cele arzătoare ale vicleanului.
  17. Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
  18. Faceți în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni și de cereri, și întru
  aceasta priveghind cu toată stăruința și rugăciunea pentru toți sfinții.
 • Augusta 23.05.2022 18:21
  "Doza a patra va trebui administrată de urgență persoanelor imunodeficiente și persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani "

  Ca sa moara mai repede! Satanistii nu mai au rabdare, trebuie sa-i pleznim peste bot!!

  Nesupunere la crima, nesupunere la sinucidere, pentru ca serurile sunt experimentale si mortale 100%, imediat sau pe termen mediu.
  Blestemati sa fie toti aceia care vor forta crimele cu otrava serurilor sataniste!

  RO-EXIT din UE, OMS, ONU, NATO !
 • Unul oarecare 23.05.2022 21:00
  Nu zicea Părintele Arsenie Boca că prigoana vine din apus:

  Parintele facuse atunci altarul din padure si într-o predica spusese: „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”.
 • Dorel Timpa 23.05.2022 21:30
  Jigodia penală - ursula von der liar !!!!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO