PFIZER ȘI COPIII: DACĂ NU FUNCȚIONEAZĂ, ÎNCEARCĂ CU UN CIOCAN MAI MARE

De PRO VITA București  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suntem în punctul în care Pfizer și Moderna se află în competiție pentru aprobarea vaccinului anti-COVID destinat copiilor sub 5 ani, toate celelalte categorii de vârstă fiind deja eligibile pentru vaccinare.

Pfizer a comunicat, vineri, că își schimbă abordarea în testarea produsului, administrând acum trei doze de vaccin copiilor din „lotul de probă”, întrucât a constatat că două doze... nu oferă suficientă protecție.

Două vaccinuri au funcționat bine la copiii sub 2 ani, care au produs niveluri satisfăcătoare de anticorpi. Dar răspunsul imun la copiii cu vârste între 2 și 4 ani a fost mai scăzut, potrivit șefei diviziei de cercetare a Pfizer, Kathrin Jansen. Așa că acestora le va fi administrată o a treia doză, la 2 luni după a doua. (https://bit.ly/3H2lNjF)

Dozele folosite în testare sunt, evident, mult mai mici decât la adulți; dacă vă puneți întrebarea logică de ce, în loc să încerce injectarea a două doze mai mari, Pfizer a decis să extindă studiul pentru a evalua administrarea a trei doze mici copiilor - cu vârste de la 6 luni la 5 ani - participanți la „studiu”, ne răspunde tot K. Jansen: dacă testarea pediatrică are succes în această formă, „am avea o abordare consecventă a vaccinului cu trei doze pentru toate vârstele”. Cu alte cuvinte, noul „standard de aur” la vaccinarea anti-Covid devine, ușor-ușor, 3 doze (o confirmă și „șeful campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță”: https://bit.ly/3yI7m16). Asta deocamdată, pentru că având în vedere minciunile în serie pe care „sursele oficiale” le livrează publicului de aproape 2 ani, e doar o problemă de timp până la modificarea, din nou, a definiției noțiunii de „vaccinare cu schema completă”.

Pfizer a spus că "se așteaptă" să aibă date suficiente până la sfârșitul acestui an. Și noi "ne așteptăm" la un lucru: la creșterea vânzărilor de vaccinuri și a acțiunilor Pfizer.

Revenind la copii și la vaccinarea lor, așa după cum poate știți, nu există în România susținători mai convinși decât noi ai autorității parentale. Părintele este gardianul, educatorul și garantul intereselor copilului său. Atâta vreme cât vaccinarea minorilor este accesibilă, decizia este a părintelui și doar a lui.

Cerem însă părinților să cumpănească bine dacă intervenția brutală, cu o tehnologie de ultimă oră, cu efecte necunoscute pe termen lung și tot mai incerte pe termen scurt, asupra unui sistem imunitar în formare este justificată. Copilul tipic, sănătos, fără boli grave are risc statistic aproape ZERO la Covid-19. Infectarea, care este inevitabilă, are toate șansele să treacă fără simptome grave, dezvoltând în schimb un puternic răspuns imun natural.

Le dorim tuturor părinților din România și din lume mult discernământ.

PRO VITA BUCUREȘTI

AVERTISMENT MONDIAL. 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume, în frunte cu dr. Robert Malone: COPIII NU TREBUIE VACCINAȚI ANTI-COVID! PERICOLUL ESTE URIAȘ ȘI IREVERSIBIL!

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • manu_fx 21.12.2021 18:18
  Cu pretexte, cu scremete, ca nu-s anticorpi, ca nu-i imunitate, cu orice pret trebuie sa ajunga si la copii la 7 doze.
 • Unul oarecare 21.12.2021 21:51
  Părinți nu vă vaccinați copiii!
  Nu fiți criminalii copiilor voștri!
  Doamne ajută!
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN