PFIZER ȘI COPIII: DACĂ NU FUNCȚIONEAZĂ, ÎNCEARCĂ CU UN CIOCAN MAI MARE

De PRO VITA București  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suntem în punctul în care Pfizer și Moderna se află în competiție pentru aprobarea vaccinului anti-COVID destinat copiilor sub 5 ani, toate celelalte categorii de vârstă fiind deja eligibile pentru vaccinare.

Pfizer a comunicat, vineri, că își schimbă abordarea în testarea produsului, administrând acum trei doze de vaccin copiilor din „lotul de probă”, întrucât a constatat că două doze... nu oferă suficientă protecție.

Două vaccinuri au funcționat bine la copiii sub 2 ani, care au produs niveluri satisfăcătoare de anticorpi. Dar răspunsul imun la copiii cu vârste între 2 și 4 ani a fost mai scăzut, potrivit șefei diviziei de cercetare a Pfizer, Kathrin Jansen. Așa că acestora le va fi administrată o a treia doză, la 2 luni după a doua. (https://bit.ly/3H2lNjF)

Dozele folosite în testare sunt, evident, mult mai mici decât la adulți; dacă vă puneți întrebarea logică de ce, în loc să încerce injectarea a două doze mai mari, Pfizer a decis să extindă studiul pentru a evalua administrarea a trei doze mici copiilor - cu vârste de la 6 luni la 5 ani - participanți la „studiu”, ne răspunde tot K. Jansen: dacă testarea pediatrică are succes în această formă, „am avea o abordare consecventă a vaccinului cu trei doze pentru toate vârstele”. Cu alte cuvinte, noul „standard de aur” la vaccinarea anti-Covid devine, ușor-ușor, 3 doze (o confirmă și „șeful campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță”: https://bit.ly/3yI7m16). Asta deocamdată, pentru că având în vedere minciunile în serie pe care „sursele oficiale” le livrează publicului de aproape 2 ani, e doar o problemă de timp până la modificarea, din nou, a definiției noțiunii de „vaccinare cu schema completă”.

Pfizer a spus că "se așteaptă" să aibă date suficiente până la sfârșitul acestui an. Și noi "ne așteptăm" la un lucru: la creșterea vânzărilor de vaccinuri și a acțiunilor Pfizer.

Revenind la copii și la vaccinarea lor, așa după cum poate știți, nu există în România susținători mai convinși decât noi ai autorității parentale. Părintele este gardianul, educatorul și garantul intereselor copilului său. Atâta vreme cât vaccinarea minorilor este accesibilă, decizia este a părintelui și doar a lui.

Cerem însă părinților să cumpănească bine dacă intervenția brutală, cu o tehnologie de ultimă oră, cu efecte necunoscute pe termen lung și tot mai incerte pe termen scurt, asupra unui sistem imunitar în formare este justificată. Copilul tipic, sănătos, fără boli grave are risc statistic aproape ZERO la Covid-19. Infectarea, care este inevitabilă, are toate șansele să treacă fără simptome grave, dezvoltând în schimb un puternic răspuns imun natural.

Le dorim tuturor părinților din România și din lume mult discernământ.

PRO VITA BUCUREȘTI

AVERTISMENT MONDIAL. 16.000 de medici și oameni de știință din întreaga lume, în frunte cu dr. Robert Malone: COPIII NU TREBUIE VACCINAȚI ANTI-COVID! PERICOLUL ESTE URIAȘ ȘI IREVERSIBIL!

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • manu_fx 21.12.2021 18:18
    Cu pretexte, cu scremete, ca nu-s anticorpi, ca nu-i imunitate, cu orice pret trebuie sa ajunga si la copii la 7 doze.
  • Unul oarecare 21.12.2021 21:51
    Părinți nu vă vaccinați copiii!
    Nu fiți criminalii copiilor voștri!
    Doamne ajută!
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom