Operațiunea Omicron: Conspiratorii Marii Resetări declanșează Al II-lea Covid Mondial

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Panica trebuie întreținută zi de zi, ceas de ceas și în proporție de masă. Dictatura nu se menține cu dezmierdări, ci cu teroare. Să nu îi lași bietului om nici o clipă de liniște. Nici o cirtă de reflecție. Nici un moment de bucurie. Mai ales în pragul Sărbătorilor.

Serialul horror cu care este îngrozită populația planetei continuă neabătut. A fost lansat un nou episod de succes: Omicron.

(La rând în alfabetul grec veneau Nu și Xi, dar OMS s-a grăbit să sară peste ele: prima semăna prea mult cu „New” și ar fi favorizat calambururi deplasate, a doua risca să fie confundată cu numele dictatorului chinez. Or, flagelul Xi Jinping este unic.)

În fața noii amenințări, Europa și America se baricadează disperate. Pasămite, niciodată amenințarea nu fu mai mare. Premierul belgian Alexander De Croo merge până acolo încât declară că Omicron este atât de devastator încât ar trebui botezat COVID-21.
 
Covidul 21 va fi spărios sau nu va fi deloc.

Iar Frank Ulrich Montgomery, președintele World Medical Association, este cutremurat de revelația că noua tulpină ar putea fi la fel de periculoasă ca Ebola. Ce este de făcut? Simplu: mai întâi trebuie ucis Crăciunul. Toate târgurile de Crăciun trebuie închise și oamenii băgați înapoi în case, spune Montgomery
.
În al doilea rând, trebuie vaccinat tot ce mișcă. Cu forța dacă e nevoie.

Radiologul (!) din Hamburg a mârâit:

„Dacă oamenii nu sunt conștienți de responsabilitatea lor socială sau nu vor să și-o asume, atunci cineva trebuie să o facă cu ceva mai multă duritate.”
 
Dar după bici vine și zăhărelul, dacă Bubico șade mumos:

„În cazul unei vaccinări obligatorii – dacă Stiko (comisia germană de vaccinare – n.a.) o va permite începând de la cinci ani (!) - toate restricțiile vor fi curând ridicate. Ne vom putea întoarce curând la viața noastră normală.”

Numai că normalitatea despre care ni se tot spune că este conținută de vaccin și nu figurează în prospect nu e chiar „normală”. 

Câteva clipe mai târziu, Montgomery ne pune definitiv cu botul pe labe:

„Știm astăzi că va trebui să continuăm să vaccinăm lumea timp de ani de zile de-acum încolo.”

Anthony Fauci a ținut și el să își înspăimânte compatrioții americani, avertizându-i că „se îndreaptă (ei, nu el!) spre o iarnă sumbră”.

Omicron este „glasul de trâmbiță” care cheamă lumea la vaccinare, a clamat dramatic Gnomul de pe Potomac, atât de priceput la goarne.

(Peste noapte, când lumea încă nici nu auzise de noua tulpină, a fost scos din joben și vaccinul anti-Omicron. Evident, de Bill Gates. Hotărât lucru, știința începe să semene tot mai mult cu iluzionismul.)

Pe Dâmbovița, nici nu ne scăzuse bine incidența că, într-un sincronism perfect cu Occidentul, la care Eugen Lovinescu a râvnit toată viața, cioclii autohtoni au și început să croncăne despre urgia care ne va lovi. Și care, vai, ne prinde tare nevaccinați, amărâții de noi.

A venit dar momentul să luăm și la noi taurul de coarne. Să-i băgăm pe români, fie și cu anasâna, în șeptelul lumii civilizate, în care orice cap de vită furajată se identifică cu un „certificat verde”.

În tot acest proces de amorsare a unui nou haloimăs isteric, cine să stea să-i mai asculte pe doctorii de la Pretoria, cei care l-au descoperit pe Omicron? 

Barry Schoub, președintele Comitetului Ministerial Consultativ pentru Vaccinuri din Africa de Sud, a declarat duminică la Sky News că țara sa numără în prezent 3.220 de persoane infectate cu coronavirus, însă, deși noua tulpină se răspândește cu rapiditate, nu s-a înregistrat o creștere a spitalizărilor.

„Cazurile care s-au produs până în prezent au fost toate cazuri blânde, cazuri (cu gravitate) de la ușor la moderat, iar acesta este un semn bun.”

Mai mult, în răspăr cu istericalele apocaliptice ale noii „narative”, Schoub spune că numărul mare de mutații descoperit la tulpina Omicron pare să destabilizeze virusul, lucru care l-ar putea face mai puțin „voinic”decât Delta.

Angelique Coetzee, președinta Asociației Medicale din Africa de Sud, este de acord cu colegul său Schoub. 

Ea a constatat că simptomele celor infectați cu Omicron sunt „atât de diferite și de blânde în comparație cu cele pe care le-am tratat înainte”.
 
Mai mult, Coetzee spune că „nu am internat pe nimeni în spital cu noua tulpină. Am discutat cu alți colegi ai mei: aceeași situație.”

Ea a calificat panica creată în jurul noii tulpine drept o „furtună într-un pahar cu apă”.

*


„Să ascultăm de experți!”, ne învață noua dogmă. Dar cine sunt experții de care trebuie să ascultăm? Fauci și Montgomery? Schoub și Coetzee? Malone și Montagnier?

Expertul anevoie se cunoaște. Nu există criterii clare de încadrare. Ce se poate însă deduce după aproape doi ani de pandemie este că expertul trăiește pe lângă casa politicianului. Mai ales a celui de stânga. Și se hrănește cu firimituri de la Big Pharma. Cu cât este politicianul mai progresist și firimiturile mai big, cu atât este expertul mai expert.

Și reciproc: nu se poate numi expert cine nu este suficient domesticit.

Aceasta este geniala găselniță a pandemiei: arondarea politico-economică a medicilor. Aceasta este arma infailibilă a noii dictaturi: înregimentarea pe șest a Științei.

Și cine se încumetă să contrazică Știința?

În comunism și nazism, lucrurile erau de o simplitate brutală: exista un singur adevăr, cel stabilit de Partid. Știința, ca și Artele, ca și Filosofia sau ca orice alt domeniu de activitate, oricât de eterat, trebuia să se supună dogmei politice. Și, oricât de mari erau aberațiile, oricât de grosolană mistificarea, oamenii care trăiau în comunist SE FĂCEAU că le iau drept adevăruri. Dar ȘTIAU că sunt minciuni. Și, măcar în viața privată, se puteau lepăda de ipocrizie și trăi în adevăr.

Societatea occidentală de astăzi este însă radical diferită. Dictatura spre care ne îndreptăm este una de catifea, în care – cel puțin deocamdată - se ajunge rareori la brutalitate. Încă se păstrează aparențele.

Omul contemporan, creație a epocii liberale postbelice, se leagănă încă în visurile mitice fondatoare din urmă cu câteva decenii. „Nu am învins două dictaturi și nu am dărâmat Zidul Berlinului ca să ne transformăm într-o altă formă de tiranie”, își spune.

Un simulacru de pluralism, o spoială de dezbatere și în general o mulțime de forme fără fond îl leagănă aromitor întreținându-i iluziile. La ele se adaugă și orgoliul personal. Mândria de bărbat înșelat care face țândări oglinzile pentru a nu-și zări coarnele în  toată splendoarea lor.

Se uită în gura lui alde Fauci sau Montgomery și refuză să creadă că asistă la o formidabilă demonstrație de ventrilocie. La un spectacol sofisticat, ca un show ABBA cu holograme, dar care, în esență, nu este altceva decât un playback ordinar.

*


Noii dictatori se grăbesc. Au intrat în criză de timp. Nu mai pot prelungi la nesfârșit pandemia. Nu pot inventa valuri după valuri fără a risca o trezire a populației. Sau fisuri tot mai adânci în rândul „experților”.

Pozițiile în răspăr ale doctorilor de la Pretoria demonstrează că unitatea corpului medical nu mai poate fi menținută multă vreme. La fel cum manifestațiile de stradă, cu o amploare tot mai mare, demonstrează că deznodământul se apropie.

Lucrurile trebuie tranșate în câteva luni. În câteva zeci de zile, trebuie convinși să se vaccineze cât mai mulți oameni posibil. Evident că nu pentru sănătatea lor. Nici măcar pentru profituri care oricum au fost uriașe.
 
Ci pentru a se ajunge la o masă critică din populație controlabilă prin certificatele verzi. O masă suficient de mare încât să îi facă pe „rebeli” insignifianți în echilibrul social. 

Omicron este ultimul truc pe care magicianul îl mai are la dispoziție în joben. De aceea, numărul trebuie să fie teribil. Nemaivăzut. „Marea bombă a serii!”. Să țintuiască și să cutremure asistența, ca niciodată de la începutul spectacolului, în 2019.

Și pentru că această scamatorie trebuie să fie unică, i s-a inventat un nume nou, mai înspăimântător decât orice altă literă grecească. 

I s-a spus COVID-21. Al Doilea Covid Mondial.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

INSTITUTUL NAȚIONAL AL COINCIDENȚELOR:

PREMIERĂ NAȚIONALĂ: VAXXED (III) - AUTORIZAT SĂ UCIDĂ. Filmul teribil despre morți subite, cancere galopante, vieți distruse. TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Orizont 29.11.2021 19:42
    OMICRON hysteria is a virus of the MIND... psychological terrorism targeting humanity

    https://www.brighteon.com/e42e9d48-a9fe-4584-b972-f27ffca76cb4
  • A.C. 29.11.2021 19:52
    Jon Rappoport: " The new African virus mutation: right on time; a kindergarten covert op for the ignorant."
  • A.C. 29.11.2021 19:49
    "Dictatura de catifea"...Hmmm
    https://www.infowars.com/posts/shock-video-australian-police-force-woman-into-paddy-wagon-over-covid/
    sau:
    https://freeworldnews.tv/watch?id=619c401b0eed5a61139814bc
    sau:
    https://www.infowars.com/posts/watch-police-confront-demonstrators-as-lockdown-protests-in-netherlands-turn-violent/
    Sau:
    https://www.bitchute.com/video/Ju3wAZKJbFYG/?fbclid=IwAR1C7jhTJuaS3vRVziFTAjwcTpkrMkEsYHTMVruYO7tD323wCSVfGExwRlg
    Acesta din urma a fost "sinucis"

    Sau prizonierii politici din Washington:
    https://www.lifesitenews.com/news/pro-trump-jan-6-political-prisoners-rotting-away-in-dedicated-dc-prison-without-bail-or-trial/
    si:
    https://citizensoftheamericanrepublic.org/2021/11/26/wives-of-jan-6-prisoners-give-horrible-update-steve-bannons-war-room-pandemic/
    si:
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/gut-wrenching-plea-help-january-6th-detainees-tell-letter-american-public-dc-gitmo-please-help-innocent-man/
    si:
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/heartbreaking-letter-jan-6-prisoner-solitary-confinement-dc-gitmo-violates-international-codes-torture/
    Gulagul australian e tot de "catifea"?
    Ma intreb...tortura-da!; prizonieri politici-da!; proteste inabusite cu violenta-da!; incalcarea flagranta a tuturor libertatilor fundamentale-da; violenta a politiei-tip nazist-da! "Catifea", cand numai in vremurile lui Hitler si Stalin s-au mai intamplat astfel de abuzuri?! Pot sa ii mentionez si pe Mao, pe dictatorii africani etc...Dar este tipic si ridicat la a "n"-a putere ce se intampla acum, caci, sa nu uitam, e la nivel planetar!
  • Sisif 29.11.2021 20:55
    Orwell 1984.
  • Orizont 29.11.2021 21:03
    Ziarist din Iasi , MUTILAT dupa vaXXinul Pfizer : Necroza la Oase !

    https://www.national.ro/coronavirus/fost-jurnalist-dupa-doza-a-ii-a-cu-pfizer-acum-sunt-o-persoana-cu-handicap-744146.html

    Până să facă rapelul cu Pfizer, Ionel Iloae, fost jurnalist din Iași, în vârstă de 46 de ani, era sănătos tun. La o săptămână după doza a II-a au început durerile și, ulterior, a venit diagnosticul năucitor: necroză bilaterală de cap femural și infarct la piciorul stâng. Mai exact, susține acesta, vaccinul a produs o suită de tromboze la nivelul capilarelor. Acum este o persoană cu handicap, iar statul român i-a închis și clinicile de recuperare.
  • __ 29.11.2021 21:20
    frumos scris...
    vor scăpa? Avem în reflex procesul de la Nürnberg. Evident că sunt ca niște babe aiurite, yak yak yak. Io am herpes, sau citomegalovirus, rinovirus, alte zeci în viromul uman sănătos, și nu se știeare lucru în domeniu, pfff....asta înseamnă că o să muorrr/murim babelourrr?
  • Spring 29.11.2021 22:00
    Iata ca se urmărește impunerea unei noi ordini religioase mondiale, sub care va exista o singură religie majoră în întreaga lume.

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religion

    Chrislamul nu este un fenomen nou. De fapt, pare tot mai mult un proiect, așa cum l-a și descris BBC, care arată că a fost pus în mișcare la scurt timp după semnarea controversatului Acord Abraham între Israel și Emiratele Arabe Unite, Maroc, Sudan și Bahrain. Acordul Abraham este o înțelegere între aceste state care are la bază normalizarea relațiilor dintre Israel și lumea arabă.

    Generalul Khairat Shukri, unul dintre liderii Egiptului, țară condusă cu mână forte de Armată (Abdel Fattah el-Sisi este la putere, fost comandant al Forțelor Armate Egiptene), avertizează că Abrahamia presupune unificarea tuturor religiilor din Orientul Mijlociu și este un plan malefic pus la cale de elitele care conduc lumea. Știrile despre noua religie s-au înmulțumit, provocând consternare în regiune și, de asemenea, ridicând întrebări cu privire la validitatea acesteia, precum și la interesele aflate în spatele ei.

    Ceea ce unii numesc noua religie Abrahamia este nimic altceva decât Chrislamul. Conform rapoartelor apărute în presa din Occident, Abrahamia va combina principiile de bază ale celor trei mari religii monoteiste – creștinismul, islamul și iudaismul. Numele noii religii, pe care Vaticanul a binecuvântat-o deja, este luat de la profetul Avraam, „tatăl profeților”, din a cărui familie se trag cele trei religii.

    Religiile avraamice, denumite uneori și Abrahamism, [necesită citare] sunt un grup de religii monoteiste care susțin strict închinarea la Dumnezeul lui Avraam. Acestea includ în special iudaismul, creștinismul și islamul, precum și credința Baháʼí, samaritanismul, credința druză și altele. Omonim pentru identitatea acestui grup este Avraam, un patriarh și profet ebraic[2][3] care este menționat pe larg în multe scripturi avraamice proeminente, cum ar fi Biblia, Coranul și Kitáb-i-Aqdas.[3][4] ]

    Tradiția evreiască susține că cele douăsprezece triburi ale lui Israel provin din Avraam prin fiul său Isaac și nepotul lui Iacov, ai căror fii au format împreună națiunea israeliților din Canaan; Tradiția islamică susține că douăsprezece triburi arabe cunoscute sub numele de ismaeliți sunt descendenți din Avraam prin fiul său Ismael în Arabia; Tradiția Bahá'í susține că Baháʼu'lláh a fost un descendent al lui Avraam prin soția sa Keturah.[2][5][6][7] După un secol de investigații arheologice, nu au fost găsite dovezi pentru acești patriarhi istorici.[8] Majoritatea oamenilor de știință cred că povestea lui Avraam își are originea în secolul al VI-lea î.Hr. și că Cartea Genezei nu reprezintă evenimente istorice.[8]

    Religia veche israelită a fost derivată din vechea religie canaanită din epoca bronzului și a devenit ferm monoteistă în epoca fierului, în jurul secolului al VI-lea î.Hr.[9] Supraviețuiește în două forme moderne prin religiile etnice ale iudaismului și samaritanismului. Creștinismul s-a despărțit de iudaism în secolul I e.n.[2] și s-a răspândit pe scară largă ca religie universală după ce a fost adoptat de Imperiul Roman ca religie de stat în secolul al IV-lea e.n. Islamul a fost fondat de Muhammad în secolul al VII-lea d.Hr. și, de asemenea, s-a răspândit pe scară largă ca religie universală prin primele cuceriri musulmane.[2][10] Credința Bahá'í a fost fondată în secolul al XIX-lea e.n.

    Astăzi, religiile avraamice sunt una dintre cele mai mari diviziuni majore în comparație cu religia (împreună cu religiile indiene, religiile iraniene și religiile din Asia de Est).[11] Creștinismul, islamul și iudaismul sunt religiile avraamice cu cel mai mare număr de adepți. .[12][13][14]Religiile Abrahamice cu mai puțini adepți includ Credința Baháʼí,[3] Credința Druze,[3][15] Samaritanismul[3] și Rastafarianismul.[3][16][17]

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamic_religion

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Table_of_prophets_of_Abrahamic_religions

    Cine ar fi crezut că vom trăi vreodată ziua în care islamul, iudaismul și catolicismul se vor uni trăind într-o armonie interreligioasă fericită?



    Abrahamia: A new faith on the horizon? - Jammu Kashmir Latest News | Tourism | Breaking News J&K

    https://www.dailyexcelsior.com/abrahamia-a-new-faith-on-the-horizon/


    "Abrahamia": A new religion being introduced in Mid-East | ummid.com
    https://www.ummid.com/news/2021/november/25.11.2021/abrahamia-a-new-religion-being-introduced-in-mid-east.html

    ABRAHAMIA: A New Religion On The Horizon? | Kashmir Observer
    https://kashmirobserver.net/2021/11/22/abrahamia-a-new-religion-on-the-horizon/amp/


    Parintele Athanasie Mitilineos:

    Exista si al treilea și ultimul pas al ecumenismului.
    Primul pas este unirea sau fuzionarea ortodoxiei cu romano-catolicismul si protestantismul, care la randul lor se unesc cu iudaismul si cu islamul.
    Si rezulta ca acestea cinci sunt unite.
    Și apoi se trece la al treilea pas al ecumenismului.
    Acest pasul este unirea celor antementionate cu asa numitele religii naturale care sunt păgâne, budiste și așa mai departe! Se unesc toate acestea.

    Daca suntem si dorim sa ramanem ortodocși - nu trebuie sa recunoastem sau sa acceptam aceasta uniune sau unire.
    Aceasta fuziune, acest sincretism va fi marea ispită a sfârșitului vremurilor!

    Ce înseamnă să accepti ispita asta a amestecului, a sincretismului?
    Este scris în Noul Testament -
    această ispită va provoca rasturnarea sau desfintarea Persoana Dumnezeului-Om adica a lui Hristos.
    Această ispita vine pe calea ecumenismului.
    Aceasta este ultima ispită din istorie.
    Va voi spune despre ce este vorba.
    În spatiu religiilor, înainte de a veni Antihrist, înainte de apariția publica a Antihristului, toate religiile trebuie sa fie deja unite, ecumenismul le va va fi unit deja intr o singura religie, înainte de intronarea Antihristului.
    Deci va trebui sa fie o singura religie înainte de venirea lui Antihrist!
    Ecumenismul este opera Diavolului 100%! Asa cum spune Sfantul Justin Popovici: ecumenismul este pan erezie adica cuprinde toate ereziile. Nu este o erezie, este suma tuturor ereziilor, de când au apărut pe Pământ. Acest ecumenism va conduce la intronizarea lui Antihrist.
    De aceea v-am spus, înainte de ivirea Antihristului, vom ajunge la ecumenism deplin (Sfantul Gavril Georgianul spune ca dupa ecumenism va veni Antihrist n.n.).
    Când va fi intronat Antihristul va desființa ecumenismul.
    Observati despre ce este vorba?
    Va aboli ecumenismul, nu pentru că ne imaginăm noi ci pentru ca așa este scris în Noul Testament!
    Sfantul Apostol Pavel scrie:
    Potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept Dumnezeu.
    (2 Tesaloniceni 2: 4)
    Antihristul va fi obiectul adorarii si acelasi timp cel care se opune lui Hristos, deci Antihrist! Pentru ca va fi esenta mândriei luciferice!
    Va fi mai presus de toate ca sa stapaneasca Pământul!
    Se va auto numi "Messiah" si va pretinde sa i se aduca inchinare pentru că va fi deasupra tuturor! Se va considera Dumnezeu adică se va situa deasupra Sfintei Treimi, deasupra lui Buddha, etc. , deasupra tuturor!
    Antihristul va desființa toate religiile care vor fi fost deja unite prin ecumenism, astfel încât se va aseza, în templul lui Dumnezeu, ca "Messiah" și va spune:
    "Eu sunt Messiah si nu există alt Dumnezeu afara de mine!"
    Antihrist va face si minuni false,
    asa cum spune apostolul Pavel:

    Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoțită de tot felul de puteri și de semne și de minuni mincinoase,
    Și de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
    Și de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
    Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea....

    Este o nascocire teribila acest ecumenism care pregatese terenul venirii lui Antihrist!

    Încă două cuvinte, despre marea tentație a sfârșitului ..

    Domnul ne avertizează în Apocalipsă și îi scrie Îngerului (episcopului) din Filadelfia:
    Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, și Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ.
    (Apoc. 3:10)
    Te voi salva!
    Te voi păzi de ceasul ispitei care urmează să vină asupra întregului Univers, pentru a-i cerca pe cei care locuiesc pe fața pământului.
    Și care este această ispită ..?
    Provocarea sau rasturnarea Persoanei Dumnezeului-Om adica a lui Hristos.
    Cine este Hristos?
    Este Fiul si Cuvantul Intrupat a lui Dumnezeu!
    Teosofia și masoneria au negat acest lucru.
    Au o imagine, un tablou de diferite dimensiuni, așa-numita „Cină”
    Cina cea de Taină a este in Ortodoxie sursa Tainelor - din cuvântul Mister - Misterion! În plus, este Taina, caci il uneste prin har pe crestinul ortodox cu Hristos Dumnezeu! Mă refer la Cina cea de Taina.
    Dar masonii si teosofii in acel tablou
    Il reprezinta pe Hristos la mijloc.
    În stânga și în dreapta lui sunt altii....
    (nicidecum cei 12 Apostoli). Astfel vedem pictati pe Zoroastru, Mithras, Moise, Mahomed, Buddha care sunt configurati de a stânga și de a dreapta lui Hristos!
    Asta numesc ei initiere secreta și, prin urmare, îl acceptă pe Hristos doar ca maestru pe picior de egalitate cu Buddha, de acelasi rang cu Mahomed etc. si cu ceilalati care sunt pictati...
    Deci, pun la îndoială Persoana Dumnezeului-Om adica a lui Hristos!
    Aceasta pictura masonica sau teosofica prolifereaza!
    Dacă vreodată te duci intr un loc și vezi acest tablou antementionat, să știi că este de sorginte masonica.
    Deci, aceasta este marea ispită de la sfarsitul vremurilor!
    Totuși, această ispită se infiripa deja din timpul nostru pentru a creea confuzie si indoiala în Persoana Dumnezeului-Om, a lui Hristos.
    Atunci cand omenirea aluneca constant catre apostazie, se leapada de Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu!
    Pentru aceasta, numai o rămășița dintre ortodocsi va fi salvată, foarte putini ortodocsi se vor mantui.
    De aceea este important pentru noi să cunoaștem Dumnezeirea lui Hristos. El Este Cel Ce Este!
    Pentru că generic si budismul vorbeste de Dumnezeu ..
    Și Islamul vorbeste de Dumnezeu ...
    Dar cine este acest Dumnezeu?
    Tată, Fiul și Duhul Sfânt!
    Un singur Dumnezeu, in Trei Fețe sau Persoane preaslavit!
    Sfânta Treime!

    Extras din a 9 a cuvantare la cartea Vechiului Testament: Profetul Isaia.


    https://youtu.be/dkPh2xgQH5Q
  • Lolek Bolek 29.11.2021 22:56
    [...]Ci pentru a se ajunge la o masă critică din populație controlabilă prin certificatele verzi. O masă suficient de mare încât să îi facă pe „rebeli” insignifianți în echilibrul social.[...]

    Aceasta este "schema".
    Totul este planificare psihologica ori "razboi psihologic" (psywar) cum il numesc diversi autori.

    Daniel 12:10 – "Mulți vor fi curățiți, albiți și lămuriți; cei răi vor face răul și niciunul din cei răi nu va înțelege, dar cei pricepuți vor înțelege."

    [...]Societatea occidentală de astăzi este însă radical diferită. Dictatura spre care ne îndreptăm este una de catifea, în care – cel puțin deocamdată - se ajunge rareori la brutalitate. Încă se păstrează aparențele.[...]

    Pana Satana nu se externalizeza, "ordinul de moarte" nu va fi dat. Vor fi pastrate aparentele de catifea, desi "rebelii" cei putin ramasi vor fi persecutati in toate felurile, de catre majoritatea inoculata si exasperata. Pana la apartitia lui antihrist, omenirea zombificata nu va putea trece la next level: reeditarea masacrului planetar din "noaptea Sfântului Bartolomeu". Dar atunci va fi prea tarziu pentru ei: vor lupta templele goale avand semnul fiarei, impotriva templelor pline pecetluite cu sigiliul Viului Dumnezeu.

    [...]„În cazul unei vaccinări obligatorii – dacă Stiko (comisia germană de vaccinare – n.a.) o va permite începând de la cinci ani (!) - toate restricțiile vor fi curând ridicate. Ne vom putea întoarce curând la viața noastră normală.”[...]

    "Viata normala" la care isi doresc sa se intoarca oamenii, este cea de pacat, despartiti de Dumnezeu.

    Omenirea nu accepta aceasta vindecare/curatire din pacat. Vindecarea ne-a promis-o Medicul Ceresc, prin Fiul Sau, Iisus Hristos = Al doilea Adam, Fiul Omului.
    Omenirea isi doreste doar "iertare". Iertare fara curatare, pentru a putea continua viata despartita de Dumnezeu, temple goale, cu o spoiala exterioara de crestinism loadicean. Nu ne dorim Omenirea 2.0, o vrem pe cea veche, omenirea 1.0 care este falimentara de mii de ani. Ba mai mult, omenirea 1.0 va crede inca odata minciuna Sarpelui: noua omenire transumanista (H+), care sa ajunga la "nemurirea" promisa in Eden pe calea "stiintifica" a pomului cunostintei binelui si raului.

    In Marea Britanie, autoritățile grăbesc vaccinarea populației. Doza booster poate fi administrată după numai 3 luni de la a doua doză, pentru a mări "eficacitatea" vaccinului în fața noii amenințări. Aceasta a devenit disponibilă și pentru cei între 18 și 39 de ani. Mai mult, pacienții "imunosupresați" pot face acum și cea de-a patra doză, iar copiii între 12 și 15 ani pot face a doua doză de vaccin antiCOVID.

    https://www.msn.com/en-us/news/world/uk-to-offer-booster-shots-to-all-adults-just-3-months-after-their-second-dose/ar-AARgL5Z?ocid=BingNewsSearch

    Satana nu se lupta cu zombificatii, omenirea 1.0, acestia sunt armata sa "ca nisipul marii" (Apoc 13.1).
    Lupta sa va fi cu cei 144.000 = "slujitorii Dumnezeului nostru".

    Lumea crestina se intreaba pe tot mapamondul: "cat mai continua masca-rada"?

    Plandemia / "Schimbarea climatica" va continua pana in "ziua si ceasul" in care se va instala deplin Duhul Sfant in cei 144.000 (Apoc 14:1).

    Maleahi 3:1 – ....Și deodată va intra în Templul Său Domnul, pe care-L căutați: Solul legământului, pe care-L doriți; iată că vine”, zice Domnul oștirilor."

    Zaharia 3:4 – "Iar Îngerul, luând cuvântul, a zis celor ce erau înaintea Lui: „Dezbrăcați-l de hainele murdare de pe el!” Apoi a zis lui Iosua: „Iată că îndepărtez de la tine nelegiuirea și te îmbrac cu haine de sărbătoare!”"

    Apocalipsa 19:7 – "Să ne bucurăm, să ne veselim și să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soția Lui s-a pregătit"
    Apocalipsa 19:8 – "și i s-a dat să se îmbrace cu in subțire, strălucitor și curat.” (Inul subțire sunt faptele neprihănite ale sfinților.)"

    Acestia vor fi Omenirea 2.0, asa cum a fost creata la inceput in Eden = o locuinta a Creatorului, traind in Neprihanire. Traind in Neprihanire in fata omenirii 1.0, pe acelasi pamant, pana la Parusie. Coexistenta celor doua omeniri va fi scurta (Matei 24:22).

    Ezechiel 36:23 – "De aceea voi sfinți Numele Meu cel mare, care a fost pângărit printre neamuri, pe care l-ați pângărit în mijlocul lor. Și neamurile vor cunoaște că Eu sunt Domnul», zice Domnul Dumnezeu, «când voi fi sfințit în voi sub ochii lor." => Aceste cuvinte nu s-au implinit pana astazi...

    Satana nu cunoaste exact "ziua si ceasul acela" (Matei 24:36).

    Acesta este motivul pentru care arunca "variantele", care nu se vor termina nici daca se termina literele alfabetului grecesc.

    Nici macar "Schimbarile climatice", a doua Plandemie, nu vor degenera in cele consemnate in ultimele sapte plagi, pana la sigilarea "slujitorilor Dumnezeului nostru".

    Apocalipsa 7:1 – "După aceea am văzut patru îngeri care stăteau în picioare în cele patru colțuri ale pământului. Ei țineau cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici pe mare, nici peste vreun copac."
    Apocalipsa 7:3 – "zicând: „Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!”"
  • Nata 30.11.2021 00:36
    Anul trecut dupa Hanuka, in timp relativ scurt au inceput balbaiala cu "rau, rau - tulpina noua a lui peshte" si au dat ordin de lockdown si bineinteles biserici crestine inchise de craciun.
    Se repeta totul cu zbierete si mai mari pt ca la probabil la anul o sa avem o tulpina si mai mare - cat un baobab, babau pt sufletele slabe sau prea infricosate pt a realiza jocul murdar si tortura psihologica....

    ia vedeti aici ce face unul din capii religiei "crestine"
    https://www.youtube.com/watch?v=Cm7cpOygCMQ
  • Lolek Bolek 30.11.2021 00:54
    Ca tot vorbeam despre "Schimbarea Climatica", iata ce se pregateste pe 04 dec 2021:

    https://creativesociety.com/ro

    „Societatea Creatoare” este un proiect al întregii umanități, care oferă oportunitatea de a aduce civilizația noastră, în cel mai scurt timp, în mod pașnic la o nouă etapă de dezvoltare evolutivă.

    Proiectul internațional Societatea Creatoare a primit binecuvântarea apostolică din partea Sanctității Sale Papa Francisc.

    => Ecumenism la greu, condus evident de catre Vatican, despre cele "patru vânturi ale pământului", cele patru vanturi ale pasiunilor omenesti.

    SARCINILE PROIECTULUI:

    1-Crearea condițiilor pentru a construi o societate creatoare pe întreaga planetă prin mijloace pașnice.
    2-Chestionarea oamenilor din întreaga lume, dacă doresc să trăiască într-o societate creatoare și cum și-o închipuie.
    3-Oferirea unei platforme pentru o discuție globală, internațională, deschisă despre conceptul și modelul societății creatoare în toate domeniile vieții umane.
    4-Identificarea unor noi modalități de a uni întreaga umanitate și de a crea condiții pentru participarea activă a fiecărei persoane la viața societății, indiferent de statutul social, religie sau naționalitate.

    Sunt exact cele descrise in "PLANUL" transmis de catre demonul "Djwhal Khul", pe scurt:

    “Pe noi ne interesează un singur subiect, și anume aducerea noii ordini mondiale… ne ocupăm de formarea unui nou partid, care va aduna pe toți oamenii păcii și bunei înțelegeri, fără a deranja loialitățile lor specifice… Acest nou partid poate fi privit ca o materializare a împărăției lui Dumnezeu pe pământ, care răsare sub ochii noștri… El îi grupează pe toți cei care, deși aparțin oricărei religii, națiuni sau grupări politice, au fost eliberați de spiritul urii și al separaționismului, și care caută să implementeze pe pământ reguli drepte prin bună înțelegere”

    “Este timpul ca biserica să se trezească la adevărata ei misiune, care este aceea de a produce împărăția lui Dumnezeu pe pământ, astăzi, acum și aici… Pe oameni nu-i mai interesează un cer posibil, sau un iad probabil. Ei trebuie să înțeleagă că împărăția lui Dumnezeu este aici, și că ea trebuie să se manifeste pe pământ… Intrarea în împărăție este aceea pe care a pășit Hristos. Ea implică sacrificarea eului personal pentru binele lumii și pentru slujirea omenirii”

    “Adevăratele valori… pot fi exprimate într-un singur cuvânt: Slujire. Ele sunt manifestate prin inclusivitate și non-separatism. Aici întâmpină biserica cea mai mare dificultate a ei. Este ea destul de spirituală spre a se debarasa de teologie spre a deveni cu adevărat umană? Este ea cu adevărat interesată să-și lărgească orizontul și să recunoască drept creștini autentici pe toți cei care demonstrează spiritul lui Hristos, fie ei hinduși, musulmani sau budiști, sau poartă oricare alt nume afară de cel creștin ortodox?”

    “Când legătura interioară este păstrată în dragoste, și când ucenicii resping sentimentul de autoritate unul asupra altuia, și în același timp stau umăr la umăr în Marea Lucrare, atunci diferențele, divergențele și punctele de conflict vor fi biruite automat” - Alice Bailey & Djwhal Khul

    Planul deci prevede slujirea ca metodă de a depăși conflictele teologice și barierele inter-denominaționale, astfel ca împărăția lui Dumnezeu pe pământ, ACUM, AICI, să fie instaurată.

    "Creștinismul ecumenic" a iesit la inaintare:

    În 2025 catolicii și ortodocși se vor întâlni la Niceea pentru aniversarea primului Conciliu ecumenic:

    https://www.catholica.ro/2014/05/31/in-2025-catolicii-si-ortodocsi-se-vor-intalni-la-niceea-pentru-aniversarea-primului-conciliu-ecumenic/

    http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202101058

    Foarte interesant mi se pare punctul doi din SARCINILE PROIECTULUI:

    2 - "Chestionarea oamenilor din întreaga lume: Dacă doresc să trăiască într-o societate creatoare și cum și-o închipuie."

    Observati interogarea Balaurului?

    Tot site-ul este explicit, plin de "previziuni" apocaliptice ( https://youtu.be/Ue9CZQmWXak ) si solutiile New Age, promovate de catre ONU, OMS, WEF, EU, Consiliul Ecumenic al Bisericilor si alte organisme suprastatale.
  • Rusi 30.11.2021 15:28
    Faucii si Montgomery il aveau ascuns sub pat pe Omicron pana cand Bill Gates a scos din joben vaccinul anti-Omicron?
  • CoRin 03.12.2021 09:29
    De ce nu sunt ridicate restricțiile? Varianta fâs Omicron, este doar un BauBau a.i. sa mai forțeze oameni sa se vaccineze...Aceasta varianta fiind mai puțin periculoasa cnf spuse de doctorii din Africa de Sud - unde a și apărut..Dar au uitat sa ne spună acest lucru (!!!) Cred ca cei din comandamentul de toata jena se tot uita cu speranța doar , doar vor identifica pe cineva infectat cu Omicron din România și asa vor inchide totul de Crăciun, asa cum au primit ordin. Singura noastră șansă este sa facem o revoluție cu ghilotina, asta pane nu se vor activa mecanismele europene de "protecție" și vom vede a pe străzi polițiști/militari austrieci , francezi , etc...Iar acestea nu vor avea nici o problema sa acționeze împotriva rău - voitorilor și ne-închinătorilor la RexVax. Doar ghilotina (ocna pe viata) va salva România! Doamne Ajuta!
  1. Mărturii din Iad: Și-a dorit un Nürnberg al Covidismului – A fost răpit, arestat și e torturat ritualic

  2. Trump, mesaj șocant către Vladimir Putin: ”Te voi lovi atât de tare încât nu-ți va veni să crezi. Voi lovi chiar în centrul blestematei de Moscova”

  3. Emmanuel Todd: "Nu ne putem salva decât dacă acceptăm înfrângerea NATO în Ucraina"

  4. SONDAJ: Liderul AUR poate ajunge președinte! Marcel Ciolacu conduce pe moment, cu 23,4%, George Simion e pe locul al doilea, cu 19,8%, Mircea Geoană pe locul al treilea, cu 17,2%

  5. Masoneria subminează democrația din România. Eliminarea AUR pusă la cale ca o ofrandă a marii manifestări masonice de la Bistrița? Protest la sindrofia de 20 de ani de la ”aprinderea luminilor” Lojei din care fac parte mari oficialități locale - FOTO

  6. Emmanuel Todd (II): Motivele înfrângerii Occidentului: media, Euro, nihilismul – S-a dorit distrugerea națiunilor – Cu Trump sau cu Harris, va fi groaznic în ambele cazuri

  7. Șeful NATO: Vom sprijini Ucraina până când va negocia cu Rusia dintr-o „poziție de forță”

  8. Tragedie de Sfânta Parascheva: Părintele Constantin-Ciprian Axente, în vârstă de doar 37 de ani, a murit subit în urma unui infarct!

  9. Dacă noi vom tăcea, la anul, la Sfânta, pietrele vor cânta. În apărarea Tradiției Bisericii și a psalților înlăturați din Sfânta Liturghie la Cuvioasa Parascheva

  10. Elena Lasconi ne vinde ”economizorul”: ”Are jet puternic!” - VIDEO. De asemenea, un capac de WC care e perfect ”pentru spațiile mici” - NO COMMENT

Ultima oră

14:20

Ion Cristoiu: Delir! Nicolae Ciucă acuză PSD, partener de guvernare, că reprezintă interesele rușilor în România

13:40

Zoe Dantes vă oferă: ”Oameni sub vremuri” și ”Veșnicia iubirii”

13:39

Kamala Harris vs Donald Trump. Ce arată cel mai recent sondaj pentru Casa Albă

12:57

Ororile eutanasiei: Canada a devenit un poligon al morții

12:40

SRS: Ciucă derapează grav și pierde și mai mult teren

11:56

Motivul absurd pentru care o elevă de la o școală creștină din Australia a fost obligată să-și dea jos cruciulița de la gât

11:35

Bill Gates, judecat în Olanda pentru implicarea în inducerea în eroare a oamenilor cu privire la siguranța vaccinurilor COVID-19

10:45

Silviu Gurlui: Despre cele și cei care au împărțit lumea: schimbări climatice, inginerii climatice

10:19

Începe oficial campania electorală pentru alegerile prezidențiale - Candidați, calendar, reguli

10:07

Liga Studenților a obținut locul III la Gala Tineretului din România, la categoria Implicarea tinerilor români de pretutindeni, pentru proiectul ”Tu ce faci pentru românii din Basarabia și Bucovina de Nord?”

09:54

Președintele-Prompter lovește din nou

09:37

Și-a aruncat tatăl în aer! Procurorii au reținut-o pe Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad în urmă cu trei ani

09:21

Italia protestează față de Consiliul Europei, după un raport în care poliția italiană este acuzată de rasism: Atunci să-i ia pe romi și pe migranții ilegali la Strasbourg

08:05

24 octombrie: Sfântul mare Mucenic Areta, tatăl lui Arian. Sfinții Marcu, Sotirih și Valentin, ce pe pământ fiind târâți, așa s-au săvârșit

23:30

MESIANISMUL VECHI ȘI NOU (II). Leviathanul ca proiect global