Operațiunea Olivia

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a încercat să se pună batista pe țambal în mod suav.

S-a cerut o amnistie generală, în care criminalii din spitale, din politică și din presă să fie iertați într-o devălmășie mizericordioasă pe ideea că „așa s-a crezut atunci”.

S-a dorit o trecere lină de la o teroare la alta, de la Pandemie la Război, ca într-o excursie cu autocarul, în care, furat de peisaj și dus cu vorba de ghid, nu realizezi când treci dintr-o stațiune în alta.

S-a sperat că pacientul se va trezi din anestezie suficient de buimac și traumatizat, dar bucuros că a scăpat cu viață, pentru a nu mai pune întrebări incomode. Bunăoară,  de ce odată cu apendicele i-a fost scos și rinichiul.

Dar nu s-a întâmplat așa.

Oamenii au băgat de seamă că batista e plină de muci și țambalul e dezacordat.

Că vocile mieroase care acum îndeamnă la iertare, înțelegere și armonie creștinească sunt aceleași care răcneau gutural, amenințau și dădeau ordine de execuție.

Că vreme de trei ani viața nu a fost o excursie de plăcere ci o deportare, iar tabăra, un lagăr de exterminare.

Că anestezia nu a prins și operația doare al dracului, că recuperarea va fi lungă și grea, iar „prognosticul rezervat”.

Trezirea a fost brutală. Dintr-un coșmar în alt coșmar. Noua realitate este mai îngrozitoare decât prima.

Vaccinul omoară mai mult, mai sigur și mai eficient decât Virusul. Singura consolare este că, acum, răposatul scapă de sacul negru de plastic și poate fi prohodit la groapă de rude și prieteni.

Uneori, moartea este o binecuvântare. Alții, mai ghinioniști, rămân schilodiți pe viață. Ceilalți sunt condamnați la teroare perpetuă: nu poți ști când lovește Moartea Subită.

Cheagul lui Damocles.

De aceea, Oamenii Treziți nu mai au chef să asculte țambalul. Refuză să tacă. Refuză să uite. Cer socoteală. Caută dreptate. Vor capete.

Trezirea este un fenomen contagios. Omul Trezit capătă Imunitate Naturală. Nu mai este vulnerabil la atacul Minciunii și Fricii, cu toate tulpinile lor.

De aceea reprezintă un pericol de moarte pentru Sistem.

Oamenii Treziți se înmulțesc de la o zi la alta. În curând, vor atinge masa critică. Nu, Doamne ferește, pentru revoluții și insurecții. Cel puțin, nu deocamdată.

Dar antenele fine ale Sistemului aud mugetul nemulțumirii. Simt fierberea. Sesizează primejdia. Este nevoie de o reacție imediată.

Dacă vrea să își salveze pielea, Sistemul trebuie să acționeze acum. Cu precizie chirurgicală.

Rapid, pentru a nu da timp de coagulare unei reacții de opoziție.

Izolat, pentru a nu crea sentimentul de pericol general – care ar duce de asemenea la o reacție în masă.

Este clasica operațiune de „extragere”. Un grup de forță pătrunde în mulțime și scoate din ea câțiva nefericiți cărora le aplică o corecție brutală.

Să servească de exemplu. Sunt preferați dintre cei mai vocali, mai notorii și mai vulnerabili.

Vocali – pentru că ei au tendința de a deveni lideri.

Notorii – pentru că vestea despre tăbăcirea lor circulă mai rapid și are o răspândire mai mare.

Vulnerabili – pentru că maltratarea lor provoacă o groază mai mare. Potențează teroarea.

Din acest punct de vedere, femeile sunt „privilegiate”. Agresarea lor demonstrează că nimeni nu este în siguranță, dacă nu își ține gura și nu se supune.

Toate operațiunile speciale primesc un nume. De obicei, unul cât mai gingaș. Istoria e plină de nume delicate care au servit ca etichetă unor monstruozități.

De pildă, acestei acțiuni i s-ar putea spune Operațiunea Olivia.

P.S. Ce nu se învață la nici o Școală de Teroare este că un bocanc în gură are o sumedenie de virtuți operative: năucește, sparge dinți, împroașcă sângele pe caldarâm.

Doar un singur lucru nu poate: să oprească răspândirea Adevărului.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • viorel craciun 15.03.2023 14:32
    Fiecare dintre noi , am fost si in trecutul " asa zis de sorginte comunista a banului socialist " din 45 pana in 89 , acum din 89 pana in prezent in asa zisa " democratie a banului , local , national , european , mondial , capitalist " dar fiecare dintre noi si atunci mai putin prin asa zisa " teroare comunista/securista, etc " si acum la fel de putin prin asa zisa " democratie fara continut decat in folosul celor - alesi - " , vorba televizata a unei doamne in cauza " LA VREMURI NOI TOT NOI " , DAR POATE SI ATUNCI CA SI ACUM UITAM UN DREPT FUNDAMENTAL : DREPTUL DE A FII SAU A NU FII , DACA ESTI EXPRIMATE PRIN DREPTUL TAU ATUNCI CAND ESTE INCALCAT , IN JUSTITIE , LA FURNIZORUL DE GAZE , LA CEL DE ELECTRICITATE , LA SUPER -MARKET CAND TE PACALESTE , ORIUNDE UNDE AI FII DAR EXPRIMATE PRIN LEGE BUNA , PROASTA ACTUALA ATUNCI CAND ESTE DREPTUL DE A FII OM . DACA NU FACE PARTE DIN " P....lime " vorba unui fost prim minstru si atunci vei fii tratat ca atare . Ca vei castiga , ca nu vei castiga cu acest " sistem corupt in folosul " alesilor " cu socialis/comunist , capitalist mai de curand perpetuat dintotdeanua " nu are importanta , IMPORTANT ESTE CA TE EXPRIMI PRIVIND INCALCARE DREPTULUI DE OM , TU SINGUR UNDE AI FII , LEGAL PRIN LEGE , NU ASTEPTA NIMIC DE LA " ALESUL TAU " FIINDCA EL ISI APARA DREPTUL SAU DE ALES : IN ANII COMUNISTII , DE PCR-IST , IN ANII " DEMOCRATICI " DE POLITRUK ,AL " GASTII SALE POLITICE " IL DOARE UNDEVA DE " DREPTUL TAU " EL ESTE INTERESAT DE " DREPTUL LUI " .DECI EXPRIMATE SAINGUR ACOLO UNDE ESTI PRIN LEGE PRIVIND INCALCAREA DREPTULUI TAU IAR ATUNCII CAND VOR FII ZILNIC MII, ZECI DE MII DE PLANGERI PRIVIND LEGALE PRIVIND INCALCAREA DREPTULUI FIECARUIA CONFORM LEGILOR ACTUALE , ATUNCI " ALESII " VOR AVEA " O DILEMA " A FII SAU A NU FII " ALES POLITIC " Presupus infractor . POATE ACESTA ESTE SINGURUL DREPT REAL SI INANITE DE 89 SI DUPA 89 DE A TE " LUPTA ACOLO UNDE ESTI CAND DREPTUL TAU DE OM A FOST INCALCAT " Restul este o poveste care la FNI pe vremuri " DORMITI LINISTITI NOI VA APARAM BANII VOSTRII " si am vazut ce bine aparati am fost . Cu respect pentru redactor articol , privind adevarul " informatiei " , dar vorba teoriei informatiei " CEA MAI BUNA DEZINFORMARE ESTE ADEVARUL PENTRU CA FIECARE IL PRICEPE DUPA MINTEA LUI "
  • IC XC NI KA 15.03.2023 19:57
    Operațiune Hristos ..e cea mai grăitoare ..

    “Nu este sluga mai mare decât stăpânul său. Dacă M-au prigonit pe Mine, și pe voi vă vor prigoni” cu ref. la Adevăr. Valabil și pe orizontală ..la orice adevăr ..

    Doamne, ajută!
  • Corina George 17.03.2023 03:42
    Cindva Adrian Moisescu u venea pe la IRISUL din 82.. compuneam cintam eram tolerai pentru ca aduceam bani. nu știam ca am în trupa și fii de colonei de Secu. apoi altui pe voce cu mătușa șefa de lunari a elenei Ceaușescu și mămuca doctori a radioului. aveau sa mă sape. av cam actele de plecare și doar niște senatori americani și directorul bobliotecii americane mă ajuta sa plec. pe atunci erau la moda bătută și aruncatul în Șanț de către Secu turnindu-se țuica pe tine pentru a se crede ca ești bețiv. sa mai amintesc de Goma? se inocula și microb de tbc dacă plecai cu scadal ca apeluri la Europa Libera. au trecut 35 de ani și am mai multi ani aici în SUA decit în România. AM rămas roman cu toate ca mi-au luat cetățenia română. Dar o au alte spurcaciuni care va conduc și isi fac conturi grase. Goma nu a luat cetățenia română. I-au ars Luc marile prin Sorescu. Asta este țară.

    AM făcut acest preambul stimata doamna pentru ca va readuc aminte ca o țară care nu-și cunoaște istoria și care ignora pe cei uitați prin cimitire și morminte cenzurate care au murit cu buna știință pentru țară sunt trecuți la index. NU credeți ca poporul asta suferă de duplicitate? Mai cu seama azi după teapa luată în 89 apoi la uc ideea lui nea Nicu în zi de Crăciun? Eu am trei dosare împotriva lui Ceausscu. Azi regret. Merita judecat dar nu omorit iar cei care l-au omorit erau conduși de Saul Bruckner pardon Silviu Brucan. NU v -ati întrebat pe unde este Petre Roman cum l-a ajutat masoneria sa plece în Elveția cel care pe vremea lui și nu numai a făcut sa se dea Bucovina și Basarabia definitiv Ucrainei? Vulcănescu, Paulescu, Gyr , Nae Ionescu, Zelea , Nichifor Crainic, Vasile Voiculescu, Vasile Militaru , Mota și Marin , Galeriu, Calciu și muți alții sunt trecuți ca legionari> Criminali nu? Dar în războiul dintre palestinieni și evrei cine este antisemit pe cine ei provin din același tata? AVRAAM? mișcarea legionară nu a fost judecata la Nurenberg dat fiind programul naționalist creștin nu socialist. AMericanii ii aproviziona pentru a lupta împotriva bolșevismului. Azi Gafencu nu este aprobat mai ieri Vulcănescu și bustul sau trebuiau date jos? A fi naționalist ești legionar. înseamnă ca și Eminescu este după spusele limb riscului de Cărtărescu care îl vrea scos din literatura pentru ca era antisemit. Pina unde s-a ajuns? Iar poporul zace neputincios în fata doamnei subțire ca o vipera ca un limbric din UE. Van Der spume. NU va dați seama unde s-a ajuns? O țară unde alogeni iti sc riu istoria începută cu KOller și continuata de alții. Trădarea este meniul zilei> Mă mir și am facut apel ca domni doctor Hagima sa fie susținută o femeie plina de curaj la fel ca și d-voastră.

    Iata ca azi mai mult ca oricine Cine mă striga în noapte compusă și interzisă de regim este mai actuala ca niciodată. Tu și ploaia tu Sin Singurătatea ta. Alții va poste crede nebuna... eu știu ca nu sinteti și multi alții. Vii avea de lupta cu o hiena care are darul da lovessca din spate nu se arata. Pina atunci sa aprinderi o lumanere pentru valorile reale... Ca idee nu sunt legionar dar ii simpatizez sunt antonescian nu regalist trădător ca cei doi din urma niște nimicuri . altul avea sa plătească... Steinhardt spunea ca Antonescu nu a omorit niciun ev reu. Dar poporul altes după cum isi spune arata prima forma de fascism. Pina atunci Dumnezeu cu d-voastră și cu Andi Moises cu care îl simpaticez mult dat fiind marele lui bun simt. Doresc din nou sa apreciez curajaju de a v a susține a lui Adrian Patrusca. Dumnezeu cu voi!

    CU bine

    Adrian George Ilie _ SUA - Anaheim
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan