Olivia Steer scrie la ActiveNews: ”Un mic test de imaginație”. O sinteză asupra Plandemiei din România

De Olivia Steer  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curajoasa jurnalistă Olivia Steer a răspuns cu bucurie invitației noastre de a se alătura distinșilor editorialiști ai rubricii de Opinii ActiveNews. Bucuria e reciprocă. Îi mulțumim și suntem extrem de onorați. Acesta este materialul de debut la ActiveNews, o sinteză a plandemiei în România:

 „Un mic test de imaginație”

Imaginați-vă ca lucrați în Guvernul României! Instituția care v-a angajat, plătindu-vă din banii publici, a achiziționat, pe sume colosale, produse farmaceutice de tip terapie genică, denumite impropriu "vaccinuri", aflate în faza de experimentare. Sarcina dumneavoastră, alături de echipa cu care munciți, este să convingeți populația întregii țări să se inoculeze cu un ser, despre a cărui eficacitate și despre ale cărui efecte secundare nu știe nimeni, nimic, deocamdată. Efecte secundare, mai trebuie spus, pentru care nu raspunde nimeni, cu nimic, niciodată, nici penal, nici financiar, nici profesional, cîtă vreme fiecare adult dintre cei inoculați semnează că își asumă riscurile neștiute și nebănuite, nu puține și nu ușoare! (La minori, e altă poveste, mult mai ticăloasă și mai penală, despre care vom vorbi pe îndelete, altă dată!).

Imaginați-vă, acum, că trebuie să convingeți masele largi că vaccinurile, achiziționate de la bugetul public, sînt sigure și eficiente! Ba, culmea marketingului deșănțat, că sînt și gratis, deși nimic plătit din banii contribuabililor nu e gratis, ci mult, mult mai scump...

Misiunea dumneavoastră, desigur, nu e simplă deloc! Nu e nici nobilă și nici tocmai legală! E o misiune murdară, infracțională, înjositoare pentru orice om cu un dram de onoare. Dar, pentru un psihopat dornic să sugă din țîța veșnic plină a fondurilor de stat, este o provocare pe cinste! Deoarece:

1. Oricine nu e de-a dreptul idiot (în sensul medical al cuvîntului, care se referă la persoana cu cel mai scăzut nivel de inteligență, avînd IQ situat între 0-25) știe că, dacă un produs se declară de către însuși producătorul lui experimental, el nu e sigur! Însemnă că perioada de testare a produsului se află în desfașurare și că abia la capatul ei (aproape trei ani, de aici înainte!) se vor putea trage concluzii pertinente privind nepericulozitatea sa. Cînd în spațiul public apar informații cu caracter oficial (via Institutul Național pentru Sănătate Publică și Ministerul Sănătății, pe plan local, dar și EudraVigilance și VAERS, la nivel european, respectiv american) și lumea află că vaccinul ucide (500 de români morți și peste 12.000 de europeni decedați, după vaccinare, numai pînă la sfîrșitul lui mai 2021), sloganul privind "siguranța" produsului mai stîrnește doar furie justă și, nu e sigur!, zîmbete amare. În nici un caz, încredere oarbă într-un produs experimental, dovedit deja, încă de la debutul testărilor, a fi letal, și care, în condiții non-pandemice, ar trebui să treaca testele privind efectele secundare pe termen lung, de-a lungul a zece ani de zile, cel puțin...

2. Oricine nu e cu totul imbecil (persoană cu nivel de inteligență ceva mai ridicat decît al idiotului, cu un IQ situat între 26-50) deduce că, atunci cînd oficialitățile române raportează public aproape 30.000 de cetățeni îmbolnăviți cu Covid-19, imediat după vaccinare (date culese pînă la jumătatea lui mai 2021), iar EudraVigilance, circa 1.200.000 de reacții adverse cauzate de vaccin, serul nu poate fi numit eficient! Și cînd vorbim despre această pretenție mincinoasă, ne raportăm la sensul vehiculat în accepțiunea generală, cuprins și în DEX, si care definește "eficiența" ca fiind "faptul de a produce efectele scontate, folositoare". Întrebarea firească, prin urmare, care se va contura de îndată în mintea oamenilor va fi: cui folosește să faci exact boala împotriva căreia te-ai vaccinat, bașca alte afecțiuni, care îți pot pune în pericol și viața? Răspunsul la care vor ajunge singuri, fără nici un ajutor, va fi: foarte, foarte folositor pentru Big Pharma și foarte, foarte folositor pentru toți cei care incasează comisioane din achizițiile publice de vaccinuri...

3. Oricine nu e absolut debil (persoană cu nivel de inteligență ceva mai ridicat decît al imbecilului, avînd un IQ de la 51 la 70 ) înțelege că banii statului nu sînt niciodată ai statului, ci ai noștri, ai tuturor, iar că atunci cînd statul face achiziții publice, în numele cetățenilor, nu le face din bani privați, ci din bani publici, proveniți din taxele și dările fiecărui contribuabil român în parte, și că, în orice democrație, aceste tranzacții trebuie să fie transparente, juste, oneste, utile societății. Atunci cînd ele se fac pe sub masă, în spatele ușilor închise, fără licitații, eludînd Legea achizițiilor publice, pentru a se cumpăra niște seruri experimentale, nesigure și ineficiente, care omoară și îmbolnăvesc oameni, oricine are un IQ mai mare de 70 înțelege că guvernanților li se rupe de oameni, de sănătate publică, de democrație și de stat de drept. Efectiv, sînt o gașcă de borfași și îi doare în cot!

Acum, imaginați-vă că media IQ pe Romania ar fi puțin peste de 100, sub media europeană (realitate pusă pe seama fenomenului de brain-draining -  migrarea masivă a creierelor în occident, după '89). Cum ați putea, prin urmare, să convingeți un popor de oameni normali la cap (nici idioți, nici imbecili, nici debili!) să se inoculeze cu un ser experimental, ineficient, nesigur, după ce frica de început în fața unui agent infecțios necunoscut a trecut demult, iar lumea a aflat, între timp, că rata de vindecare de Covid-19 este imensă? Mai exact, de 99,9997 pentru segmentul de vîrstă 0-19 ani, de 99,9998%  pentru cei cu vîrste cuprinse între 20-49 de ani și de 99,95% pentru persoanele de peste 70 de ani (potrivit CDC)! Cum? Greu, foarte greu.

Faceți un efort și concepeți mental un demers național la nivel oficial, știind că aveți la îndemînă cîteva instrumente de manipulare a opiniei publice, care au funcționat mereu în campaniile electorale sau diverse alte ocazii ce și-au propus conformarea socială. Dar luați totuși în considerare că aveți de-a face acum cu un joc pe viață și pe moarte, o ruletă rusească, prin  care cereți participanților să riște totul pentru chestiuni triviale. Cum procedați?

În joben, se află "oferte de nerefuzat". Prima dintre proceduri se laudă că e simplă și nu riscă să vă facă atît de nepopulari, să trezească ura colectivă, ca altele. Pur și simplu, vă umpleți plămînii cu aer si, pe o singură respiratie, strigați, ca la talcioc, pe toate canalele media, cumpărate deja de guvern cu banii publici, deci ai noștri (regret să mă repet, mi se întîmplă atunci cînd vreau să mă fac bine înțeleasă):

"Lume! Lume! Inoculați-vă cu serul experimental, ca să nu ratați o carte nevandabilă de la Diverta! Vaccinați-vă cu un ser, care l-a ucis deja pe vecinul de la parter, pentru doi mici de Obor! Nu fiți fraieri, că nu doare, și primiți din bunăvoința statului un kil' de făină albă și o litră de ulei rafinat de floarea soarelui! Nu ratați super - tombola cu premii în bani sau obiecte, pentru care trebuie să se vaccineze și să riște efecte secundare grave și foarte grave toți cei care participă, în vreme ce doar unul se poate consola cu marele premiu, la o adică, dacă mai apucă! Asta e! Cine nu riscă, nu cîștigă!"

Vești proaste: oricum ați formula ideea și ați îmbrăca-o în cuvine meșteșugite, metoda asta n-a funcționat! S-au consumat, ce-i drept, sume considerabile de bani pe echipele și mijloacele mobile de vaccinare bine plasate în corturile, piețele și sălile de sport, în care bătea vîntul, și s-au alocat sume indecente aparatului de propagandă media, care înghite oricît, oricînd, totul cu efecte rizibile. Să vedem altceva!

Gîndiți-vă acum să luați în considerare metoda "vaccinarii cu pumnul în gură" ori "vaccinarii cu pistolul la tîmplă" (oricare dintre termeni vă e mai drag!), care se traduce concret prin "excluderea de la locul de muncă" slash "interdicția de a mai circula în străinătate" slash "ciuciu meciuri și concerte" slash "exludere socială", pentru toți cei ce refuză să se vaccineze. Adică toate acele metode de manipulare imunde, încadrabile penal, care vă fac detestabili în ochii opiniei publice și care îl fac pe om și mai sceptic cu privire la un ser dubios, care îi pune viața și sănătatea în pericol. Vești și mai proaste: în România, n-a mers! Altceva!

Ați putea, atunci, lua în serios vorbele doamnei Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, care anunța acum cîteva zile că iată!, gata!, ce fericire! s-a aflat soluția supremă a manipulării maselor în studii științifice și în manuale vechi cu tehnici de influențare a opiniei publice. "E incă preliminar, de aceea nu vreau să intru în foarte multe detalii. Sîntem in faza de proiect de a organiza niste echipe care să îi ajute pe medicii de familie (bugetari - s.n.) să comunice eficient cu pacienții. Exista niste tehnici eficiente de comunicare prin care putem eficient să modificam comportamentele celor cu care vorbim. Tehnici care sînt dovedite științific ca fiind eficiente. Aceasta avem în plan. Cautam sursele de finanțare (în bugetul public, adică banii noștri - s.n.), ca să putem aplica la nivel cît mai larg aceste trainiguri", a spus pe ton moale-moale, de pisi-pisi, ministrul Sănătății.

Doamna Mihăilă se referă, desigur, la tehnica clasică, aceea care mizează pe comportamentul stereotip, mecanic, ce prevalează în majoritatea acțiunilor umane, și care spune că în ritmul vieții moderne, copleșiți de informații contradictorii și alți factori disturbatori, dar, mai ales, din lipsă acută de timp, omul nu mai are încotro și o va lua pe scurtătură.  Va decide, prin urmare, să abdice de la orice efort de raționare și își va preda decizia finală în mîinile "specialiștilor, oamenilor de încredere". Ale medicului de familie, deci. Doar că același individ, vreme de un an jumate, a fugit de propriii săi pacienți, de frica unei gripe, așa cum fugea Ludovic Cruchot (interpretat de Louis de Funes) de cutia milei, în seria franțuzească "Jandarmul". Peste dealuri, peste văi...

Deocamdata, un singur medic de familie, din zona nordică a țării, a pus preț pe găselnița cu parfum penal a domniei sale și și-a afișat pe ușa cabinetului următorul anunț: "De la 1 IULIE, d.na doctor v-a (sic!) consulta doar persoanele vaccinate...". Inutil să mai spun că lumea a sărit ca arsă, cazul a ajuns în presă și în emisiunile din prime-time ale unor televiziuni cormerciale, ultragiind și mai mult opinia publică. Deci, nu!, n-a dat roade nici metoda asta!

Și cu asta, am cam epuizat toate tehnicile cît de cît serioase, pentru a declanșa comportamentul automat de conformare socială (ultima metodă, una ieftină, de vreme rea, vîndută ca știre, pe canalele TV americane, cu titlul "Vine uraganul, vaccinați-vă!", nu trebuie pomenită aici, pentru că nici o persoană mînată de bune intenții nu își poate încheia exercițiul de imaginație, cît timp ce se zguduie incontrolabil de rîs)... 

Dacă, acum, la final, ați tras concluzia ca "misiunea de stimulare a vaccinării cu seruri experimentale e imposibilă" nu-mi rămîne decît să vă dau dreptate și să remarc, pe ton vesel și mulțumit, că nici psihologia manipularii nu mai e ce a fost...

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • JoeB 10.07.2021 17:29
  Poate vă schimbați părerea despre rolul vaccinării. De un an de zile nimeni nu înțelege că se joacă în paradigma lor !
  https://childrenshealthdefense.org/news/the-impact-of-vaccines-on-mortality-decline-since-1900-according-to-published-science/?utm_source=mailchimp
 • ioansperling 10.07.2021 18:23
  Nu e de loc asa simplu. QI asta nu spune nimic in cazul vaccinului! Cunosc persoana cu 126 QI care s-a vaccinat peste rand! Cunosc multi oameni inteligenti care au facut-o!
  Este o psihoza!
  Oamenii actioneaza din spaima de a nu muri nu din calcul la rece. Frica de moarte mai ales la atei sau la credinciosii de duminica trebuie ca e imensa!
 • cristi vlad 10.07.2021 18:49
  Totuși, un lucru bun: Prin mediatizarea anunțului afișat de respectivul domn sau respectiva doamnă doctor se înțelege că adevărații medici, care au, totuși, studii superioare și prin urmare știu să redacteze un anunț fără să pună cratimă unde nu trebuie și să pună punct la sfârșitul frazei, nu se pretează la așa ceva. Ca exemplu, medicul meu de familie nu mi-a amintit nimic de vaccin, nu întreabă pe nimeni dacă este sau nu vaccinat, și a făcut consultații cu prezență fizică tot timpul, chiar și in perioada de început de isterie pandemică.
 • INJECTIA FINALA 11.07.2021 06:11
  Frumoasa, creativa, desteapta
  Olivia bate la orice poarta
  Cu'un suras, un sarcasm, o poanta
  Vrea o Romanie vie, nu moarta

  Ce imaginatie debordanta !

  Ochii ei adanci la Cer privitori
  Ridica'n lumina privighetori
  Buni ingeri, precum ea, veghetori
  Te'nvata, fartate, sa nu mori

  Olivia'i floare descinsa din sori

  Vine cu argumentele, toate
  Sa nu te lasi amagit, frate
  Sa combati cruda nedreptate
  Sa te lupti pentru Libertate

  Olivia'i aur si vis in Cetate
 • INJECTIA FINALA 11.07.2021 19:27
  AUGUSTA, MULTUMESC FRUMOS
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO