Olivia Steer despre Baba No-vak Djokovic și măștile păgînilor

De Olivia Steer  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce am trecut temeinic prin poveștile populare românești (făcînd, în buna tradiție a familiei, și analiză sintactică și morfologică, pe texte), în care Făt Frumos omoară invariabil pe zmeu, în fel și chip, oricît de șmecher s-ar crede el, am ajuns cu Luca (13 ani) la baladele noastre pline de miez și premoniție luminoasă.

Iată fragmentul nostru preferat din „No-vac și corbul” (culeasă de Vasile Alecsandri), care încununează, ca un giuvaer neprețuit, întregul cînt:

"Iar No-vac că alerga,
Pe Grue mi-l dezlega,
Un paloș în mînă-i da
Și din gură cuvînta:
— Bate tu marginile,
Eu să bat mijloacele
Că le știu soroacele.
Ei taia la turci, taia,
Pîn' ce bine ostenea,
Apoi iute purcedea
Amîndoi de se ducea
În codrii Catrinului,
În padurea Pinului
Unde corbii locuiesc
Și ca frunza se-nmulțesc
Și bine hălăduiesc”.
 
* * *
 
Anul trecut, în vară, 2 milioane de măști FFP2 (made in China) au fost retrase de pe piață, în Franța, pe motiv ca oxidul de grafen în care sînt îmbibate sau cu care sînt stropite sau pudrate sau contaminate (help yourself, pls!) prezintă risc de toxicitate pulmonară.

Eu nu vreau să spun că introducerea obligatorie a măștilor FFP2 în România, anunțată ieri in conferința de presă comună a lui Rafila, Arafat & Gheorghiță, are legătură cu știrea veche de jumătate de an, nici că pe piața românească ar urma să se introducă fix maștile retrase în Franța, ca fiind pericol pentru sănătatea publică sau că, Doamne ferește!, unii-alții vor încasa comisioane exorbitante dintr-o afacere mega-sulfuroasă.

Nu!

Nu vreau decît să pun față în față două informații, care nu au absolut nimic în comun, în afară de termenii mască, grafen, toxicitate, sănătate publică, și să văd dacă își scot una alteia limba.
 
* * *
 
Ce am inteles din conferinta de presa comuna a lui Rafila, Arafat si Gheorghita e ca exista stocuri babane de masti chirurgicale si FFP2, care nu se vînd, din trei motive:
 
1) că oamenii nu se tem de drobul de sare (la naiba!, scoateti-l odată pe Creangă din programa școlară! sau, și mai bine!, interziceti-l!) aka molima mileniului,
 
2) că spaima de moarte se poate mima bine-mersi în fața organelor și cu o cîrpă ori un batic pe nas și gură, tot așa cum mimează și ei guvernarea responsabilă față de cetățeni și
 
3) că nu mai funcționează terorizarea populației prin mass-media scrise și televizate (apropo! ce voci slugarnice de oficioși s-au auzit formulînd cele mai pe lîngă și irelevante întrebări, de mi-a crăpat obrazul de rușine pentru tagma odată mîndră a jurnalismului), astfel că e nevoie iar de polițiști în stradă care să-i vîneze și să-i placheze pe betonul peronului de la Metrou pe toți școlarii și muncitorii, care nu dîrdîie de frica sistemului și a unei biete gripe sezoniere.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • tempor1k 09.01.2022 19:59
    Mastile cu continut de grafen
    Grafenul este o substanță clasată în categoria biocidelor. El poate combate sau neutraliza virusuri, bacterii, ciuperci otrăvitoare. Dar, în același timp, poate cauza afecțiuni pulmonare pentru oameni.

    Măștile de acest gen au fost retrase de pe piață, încă de anul trecut, și din Canada și Spania.
    Agenția franceză ANSES urmează să evalueze toxicitatea produselor retrase. De la începutul pandemiei, în Franța au fost identificate peste 60 de milioane de măști FFP2. Aproape 20 de milioane au fost distribuite în 2020.
    https://www.puterea.ro/franta-doua-milioane-de-masti-retrase-de-pe-piata/

    La cele 60 milioane de masti din Franta, afacerle sunt infloritoare, care afaceristi vor risca sa piarda asa sume?!
    Buna afacere covidul asta - omicron.
  • INJECTIA FINALA 09.01.2022 20:54
    NO VAK SINN
    EROULUI CREȘTIN NOVAK DJOKOVICI

    Moartea se'ascunde în VAK
    CIN OTRAVA curge, potiru'i plin
    Nu'i CINA Hristica, ci un festin
    Apocaliptic, fatal destin

    Pacat oribil, acest VAK SINN
    Nole puncteaza că 'i asasin
    Poate ucide si'un asin
    Dară un om, divinul crin

    Cu ochii catre Cer, NO VAK
    Izbeste crunt letalul ac
    Crestini biruitori, de hac
    Ii vom veni negrului drac !
  • aspenter2002 09.01.2022 22:16
    Arafat e un dictator. Iohannis un șters-zici că nici nu avem președinte. Lui Ciucă nu-i pasă ca se scumpesc gazele(3750 euro/luna +40000 euro/an pensii speciale). Bine că nu ne împușcă ca în Kazahstan că avem curajul să fim No-vacc.
  • Tic 09.01.2022 23:04
    Ce facem totuși cu cei care cred in continuare in molima secolului, in Rafila, in vaccin, in salvarea oferita de acești "bărbați cu brate tari"? Ei sint primii care sar sa poarte măști, indiferent de care, sar la cei care nu poarta, zicandu-le criminali!
  • Tic 09.01.2022 23:04
    Ce facem totuși cu cei care cred in continuare in molima secolului, in Rafila, in vaccin, in salvarea oferita de acești "bărbați cu brate tari"? Ei sint primii care sar sa poarte măști, indiferent de care, sar la cei care nu poarta, zicandu-le criminali!
  • Mela 10.01.2022 16:39
    Le aratam asta?

    https://twitter.com/birgerrhenman/status/1458341502963175424
  • Mela 10.01.2022 17:04
    Le aratam asta?

    https://twitter.com/birgerrhenman/status/1458341502963175424
  • Mela 10.01.2022 17:28
    Le aratam asta?

    https://twitter.com/birgerrhenman/status/1458341502963175424
  • Coronoia 10.01.2022 02:40
    Povestea de care scriam acum cateva zile (despre analiza lui Craig Paardekooper ref. la loturile de vaxinuri toxice amestecate printre cele aparent inofensive) prinde viteza. Din ce in ce mai multi incep sa discute despre ea prin presa alternativa:

    aici este o discutie de vinerea trecuta cu Dr. Mike Yeadon si Rainer Fuellmich:
    https://www.bitchute.com/video/comlPD3cj0oe/
    Mike Yeadon spune ca e exclus ca toxicitatea extrema din loturile periculoase sa fie datorata unor neglijente neintentionate de ex conditiilor improprii de depozitare, adica niste doze sa fi fost tinute din greseala la temperaturi prea ridicate si vezi Doamne de-aia s-au format compusi toxici in ele care au omorat oameni; un medicament tinut la caldura isi pierde cel mult eficienta insa nu devine otravitor.
    El zice ca dozele periculoase sunt toxice pentru ca a fost intentionat bagate ceva ingrediente toxice prin anumite doze, cu scopul de a se testa pe oameni dracu stie ce chestii nedeclarate. A mai remarcat si ca loturile periculoase au fost directionate catre state cu populatie ridicata, gen texas ca sa nu se acumuleze prea multi morti intr-un loc => indiciu de premeditare.

    aici este un video al Dr. Thomas Cowan (sariti pe la min 14:30 pentru ca lui ii cam place sa bata campii in introducere)
    https://www.bitchute.com/video/sX39gQkDG3DZ/

    Dr. Thomas Cowan a observat ca loturile toxice au fost distribuite rarefiat in cat mai multe state deodata, conspiratorii au avut grija sa nu fie livrat un intreg lot toxic intr-un stat micut ca sa nu se concentreze mortii si ranitii intr-un singur loc si sa nu bata la ochi.
    Asa isi explica el de ce atat de multi cretini vaxinati comenteaza ca "care efecte secundare, nu exista asa ceva, ca eu si prietenii mei ne-am injectat cu tontii si nu am patit nimic".

    Craig Paardecooper a pus la punct niste site-uri pe care persoanele interesate pot interoga codul lotului cu care s-au vaxinat ca sa afle ca de toxic a fost lotul lor:
    https://www.howbadismybatch.com/
    https://howbad.info/index.html

    Abia astept sa se bage Dr. Robert Malone in discutia asta suculenta, pt ca el reuseste cumva sa capteze audienta mare, sper sa se rostogoleasca povestea ca un bulgare si sa iasa un circ ca casa!!!

    Project Veritas au antuntat si ei ca au saptamana asta ceva noutati, niste documente pana acum nemaivazute (par sa fie dezvaluiri in legatura cu Fauci).
Ultima oră

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC