Olivia Steer: AJUNGE!

De Olivia Steer  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Știai că atunci cînd anunți de pe poziția oficială de viceprim-ministru (circumstanță agravantă), că nevaccinații nu vor avea voie în mall-uri în weekend, comiți infracțiunea de incitare la ură și discriminare, prevăzută de articolul 369, Cod Penal, care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă?

Știai că atunci cînd afirmi în spațiul public, de pe poziția de ministru (circumstanță agravantă), că "valul 4 va fi al nevaccinaților", comiți infracțiunea de comunicare de informații false, incriminată de articolul 404, Cod Penal și sancționată cu închisoare de la unu la 5 ani?

Știai că atunci cînd ceri, din fotoliul de ministru al sănătății (circumstanță agravantă), tuturor medicilor de familie, stimulîndu-i finaicar, să vaccineze pacienții din listele proprii cu un ser experimental, care a pus deja viața altora în pericol, săvîrșești infracțiunea de incitare la vătămare corporală, pedepsită de articolul 194, Cod Penal? Sau că, dacă punerea în primejdie a vieții pacienților s-a produs deja prin injectarea de terapie genică, fapta se numește tentivă de omor (prin acceptarea și neprevenirea efectelor posibil mortale ale actului medical) și se pedepsește cu privare de libertate, ce poate ajunge pînă la 10 ani?

Știai că atunci cînd ai impus deja medicilor, de la înălțimea funcției de ministru al sănătății, să injecteze cu un ser experimental propriii pacienți, iar ordinul a avut ca efect moartea pacientului, prin nerespectarea dispozițiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exercițiul unei profesii sau meserii ori pentru efectuarea unei anumite activități (vicierea consimțămîntului), fapta se numește omor și se pedepsește cu pușcăria de la 10 la 20 de ani?

Știai că dacă inocularea terapiei genice a dus la decesul mai multor persoane sau, mai exact, mai multor membri ai unui grup național, etnic, rasial sau religios, fapta se numește genocid (articolul 438, Cod Penal) și se pedepsește cu detenție pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

Știai că în Romania au murit deja, potrivit datelor oficiale, peste 500 de oameni din cauza vaccinurilor, iar că dimensiunea și circumstanțele unei astfel de tragedii se încadrează la infracțiunea extrem de gravă de genocid?  

Știai că incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public - așa cum fac toți oficialii români de aproape un an încoace, care nu mai contenesc să facă presiuni asupra medicilor, angajatorilor privați sau publici, să determine alte și alte persoane (pacienți, angajați, studenți etc) să își pună viața și sănătatea în pericol,  în ciuda numărului imens de decese de pînă acum, datorat acelorași vaccinuri anti-covid - se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi?

Nu?

Ei bine, daca nu știai, acum știi: în fruntea țării avem o gașcă de borfași penali, care trebuie dați jos, judecați și pedepsiți exemplar! Ei sint, cu totul, cîteva sute. Noi sîntem cîteva milioane. Tot ce trebuie să facem e să ieșim în stradă și să spunem calm și apăsat: "Ajunge!"

Azi, la 16.00, în Piata Universității!

* * *

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marea Resetare - Guvernul Mondial

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • ioansperling 24.07.2021 13:43
  Pariez oricat si orice CĂ NU AJUNGE!
  Chiar daca iasa toata Romania in stradă de ce ar renunta la putere? De rusine? Nu au? De frica? Frica de ce? Ca se tocesc strazile de atatea manifestatii?
  NU SE POATE INLATURA DEMOCRATIC O DICTATURA!
  Democratic trebuie acuzati judecati condamnati arestati si incarcerati sau mai bine decapitati functie de condamnare! Poate cu acuzarea nu exista probleme dar nu vad cine sa-i judece, condamne aresteze...
  Ca atare, democratic este imposibil!
  De 2 ani se tot demonstraza si acuza!
  Este la fel de lipsit de logica ca si vaccinarea!
 • Mihai Floarea 24.07.2021 15:17
  Ce propuneți?
 • ioansperling 24.07.2021 17:38
  Cine sunt eu sa propun si cine ma urmeaza pe mine?
  Ce trebuie facut nu se propune si nu se supune la vot, nu se organizeaza de cineva ci trebuie sa fie dorinta spontana a tuturor! Nu se va ajunge niciodata la asta!
  Propunerea mea sa ne pregătim de suferinta, moarte ca vrand nevrand tot acolo ajungem!
 • Arcas ► ioansperling 24.07.2021 23:09
  Demonstrațiile pot fi utilizate de structuri de forță pentru a schimba guverne, președinți sau sisteme. Demonstrațiile ca mijloace de luptă democratice sunt irosiri de energie. Adevărata forță nu are nevoie de demonstrații. Să luăm ca exemplu forța Masoneriei. Vine din expunerea ei în piețe și bulevarde? Nu. Din ce vine? Din aderența adepților, din lucrul statornic și hotărât, din vasta răspândire în societate! Mai puteți adăuga.
 • Arcas ► ioansperling 24.07.2021 23:16
  De acord cu pregătirea, cu rugăciune și post, întru liniște și răbdare, pentru suferință și moarte! Înfruntarea calmă și senină, cu nădejdea în lucrarea Fiului lui Dumnezeu, a furtunii ridicate de puterile întunericului are mai multă putere decât multă risipă de energie a mulțime de oamenii.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

19:30

Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII