Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți îi cere Președintelui REEXAMINĂREA LEGII PL-x 145. Scrisoare Deschisă

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Către: ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ
Spre știință: Publicului larg, cetățeni ai României (scrisoare deschisă) 

O.C.D.L. a solicitat în mod oficial activarea PROCEDURII REEXAMINĂRII LEGII privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr.145/2023), în vederea trimiterii PL-x nr.145/2023 Parlamentului spre reexaminare.

PL-x nr. 145/2023 privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie, adoptat de către Parlament în data de 10 mai 2023, se află acum pe masa Președintelui României în vederea promulgării sale (promulgarea fiind ultima etapă legislativă înainte ca legea să fie publicată în Monitorul Oficial al României).

Date fiind disfuncționalitățile și vulnerabilitățile de natură tehnică și juridică ce se regăsesc chiar și acum în cuprinsul acestei legi, O.C.D.L. a formulat astăzi, 17 mai 2023, o scrisoare publică prin care a solicitat Președintelui României trimiterea Legii (PL-x nr. 145/2023) către Parlament în vederea reexaminării.

Prin scrisoarea înaintată astăzi Administrației Prezidențiale au fost semnalate câteva inadvertențe de natură logico-juridică incompatibile cu rigorile normelor legale de tehnică legislativă, urmând ca, pe mai departe, să supunem atenției Președintelui României (și nu numai) o serie de analize tehnice menite a reliefa în mod mai cuprinzător aspectele ce reclamă o perfectare/consolidare a cadrului normativ ce se dorește, prin definiție, a veni în sprijinul copiilor și familiilor din România.

Pe mai departe, semnalăm faptul că, prezenta lege conține vulnerabilități nu doar de ordin conceptual și principial, ci inclusiv sub aspect sintactic și (logico-) juridic. Astfel că, pledăm în această etapă legislativă pentru revizuirea elementelor ce au fost (și care vor fi) supuse atenției Președintelui României.

Mulțumim tuturor celor care ați fost (sunteți) implicați în acest demers de interes pentru binele comun și, care, susțineți în continuare activitatea O.C.D.L. de promovare și apărare a valorilor fundamentale.

O.C.D.L

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Mihai Cantuniari 18.05.2023 07:45
    Este cam ridicol sa ii ceri reexaminarea unei legi odioase tocmai celui care face absolut totul ca sa impuna aici la noi aberatiile Bruxelles-ului. Legile anormalei UE vin aici ca porunci, nu ca discutii, iar servii le executa.
  • Rusi 18.05.2023 16:48
    Legea PL-x nr.145/2023 este o lege nazista. Toti cei care au votat aceasta lege merita sa fie condamnati la puscariei condamnati la puscarie.
  • Pentru fiica mea 19.05.2023 22:35
    Singura șansă Ro- exit! Dacă la anu nu ies suveranistii, nu prea mai avem șanse. O sa ne punem tăblia cu carbonul la gat!
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre