Obligativitatea așa-numitei „educații sexuale” în școli este o temă tipică pentru agenda anticreștina. Nu faceți experimente ideologice perfide pe copiii României!

De Daniel Gheorghe  /  

Foto: Facebook Adrian Onciu

Foto: Facebook Adrian Onciu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Obligativitatea așa-numitei „educații sexuale” în școli este o temă tipică pentru agenda anticreștina a noului val, post-modernist, al extremei stângi, de extracție directă din grădina cu bălării de pe aliniamentul totalitar Gramsci - Lukacs - Marcuse.

Nu mai spun că se calcă în picioare articole întregi din Constituție și se creează un cadru ilegitim de încălcare a drepturilor parentale și de intervenție brutală a statului în viața familiei.

Educația pentru Sănătate este necesară, binevenită și are caracter practic în vederea creșterii și dezvoltării copilului, iar ea nu este un adevărat proiect de reeducare, precum se întâmplă cu foarte agresiv promovata „educație sexuală”. Interesant este un alt aspect: cei mai fanatici susținători ai impunerii „educației sexuale” în școlile românești sunt exact cei care ar înlătură definitiv studiul Religiei în unitățile de învățământ, studiu care, ce să vezi, se desfășoară exact cu acordul părinților! Nu întâmplator obligativitatea „educației sexuale” ar restrânge drastic libertatea religioasă din România și va reprezenta un regres notabil pentru Țara noastră sub aspectul drepturilor omului, unul care ar putea afecta România inclusiv pe plan internațional.

România nu este terenul viran al celor care se joacă prin colbul istoriei cu praful de pușcă al neo-marxismului, ci este o Țară liberă, care garantează libertatea cuvântului, libertatea conștiinței și, nu în ultimul rând, care garantează libertatea religioasă; de asemenea, este afirmat limpede la art. 29 din Constituția României faptul că părinții au dreptul la educarea copiilor în spiritul propriilor valori și principii! 


Nu faceți experimente ideologice perfide pe copiii României!
 
Sursa: Daniel Gheorghe
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Gogu de la băcănie 17.06.2021 19:25
    PNL duce un război împotriva copiilor români, împotriva viitorului României de fapt. PNL a devenit o organizație antiromânească și nu mai are absolut nici o legătură cu partidul Brătienilor. Iar Daniel Gheorghe este membru chiar al acestui partid.
    Un fost parlamentar USR, nu-i rețin numele, și-a dat demisia atunci când clica neomarxistă din care făcea parte a decis să saboteze referendumul. Dacă vrea să fie credibil, D.G. ar trebui să facă la fel.
  • Elina 18.06.2021 12:51
    Fotografia care insoteste articolul imi face rau fizic. Este oribila! Din pacate spre asta se merge. L-ati auzit pe barna usr-sexomarxistul care afirma mai ieri ca daca nu vor face ed sexuala in scoli, copiii vor trebui sa isi faca ed sexuala in toaleta sau in spatele scolii. Adica noi astia, primitivii, scoliti pe vechi, am invatat cum sta treaba in toaleta! Inclusiv el, nu? Interesant cum forjeaza aceasta abominatie referitor la copiii altora.
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență