Oameni și Șoareci: Guvernul SUA a creat Vaccinul – Tot el a creat și Virusul?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una dintre „teoriile conspirației” cele mai înspăimântătoare este pe cale să se confirme: Pandemia a fost un Experiment de Laborator planetar.

Un editorial de Drew Allen în American Thinker pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Dintre toate „teoriile conspirației” care au circulat în jurul COVID-19, nici una nu a fost mai evident ADEVĂRATĂ decât teoria scăpării virusului din laboratorul de la Wuhan.

În martie 2020, intervievat de National Geographic, Tony Fauci a respins categoric „teoria” că virusul și-ar avea originea în Laboratorul de Virusologie din Wuhan.

De fapt, a spus el, nu există nici O SINGURĂ dovadă în sprijinul acestei teorii. În schimb, Fauci a pretins că toate dovezile demonstrează că e vorba de o trecere a virusului de la animale la om.

Adică e un virus natural.

Era Fauci, așa-zisa întruchipare a Științei, prost?

Nu ar fi fost pentru prima dată când Fauci îmbrățișa și promova o teorie eronată și stupidă.

În timpul epidemiei de SIDA din mai 1983, Fauci a promovat teoria că SIDA se transmite prin „contacte de rutină cu cei apropiați, ca de exemplu într-o familie”.

Când Fauci a dezmințit teoria originii de laborator a virusului, Departamentul de Stat al președintelui Trump publicase deja o declarație în care se arăta că serviciile de informații americane „au dovezi că mai mulți cercetători ai Institutului de Virusologie din Wuhan erau bolnavi cu simptome de COVID-19 în toamna lui 2019”.

Dacă teoria lui Fauci din 1983, că SIDA se transmite prin „contacte de rutină” putea fi atribuită ignoranței, stupidității sau ambelor, respingerea teoriei originii de laborator, bazată pe dovezi, și susținerea absurdei teorii a „pieței de animale vii” – cineva a mâncat un liliac și a luat virusul – nu. Fauci a mințit.

Știm că Fauci a mințit deoarece, în octombrie 2021, Lawrence Tabak, un important oficial al National Institute of Health a recunoscut că banii contribuabililor s-au dus ÎNTR-ADEVĂR la Institutul de Virusologie din Wuhan pentru a finanța „cercetări gain of function”.

(Cercetările de tipul „gain of function” urmăresc să mărească agresivitatea, capacitatea de răspândire, rezistența și adaptabilitatea virușilor la om – n.tr.)

Cercetări pe care Anthony Fauci le-a negat în mod repetat.

Evident, Fauci era DIRECTORUL Institutului Național de Boli Infecțioase al SUA.

Mai mult, un expert de prim plan în boli infecțioase i-a trimis lui Fauci un e-mail, în ianuarie 2020, în carescria„anumite trăsătături (ale virusului) par să fi fost manipulate”.

Cu toate acestea, Fauci a respins teoria originii de laborator a virusului ca neavând nici o bază.

Acum, Departamentul de Energie al Statelor Unite a declarat că virusului care produce COVID-19 este foarte probabil să fi apărut ca urmare a unei scăpări accidentale din laboratorul chinez.

Ce motiv ar fi avut Fauci să ascundă adevărul?

Singura explicație demnă de luat în calcul este că Statele Unite au jucat un rol în crearea virusului.

Întrebările importante sunt:

-       Au contribuit Statele Unite, în colaborare cu chinezii, la crearea virusului?

-       Care era intenția din spatele creării virusului care produce COVID?

Explicația, pe care deoacamdată o putem numi „teorie a conspirației”, riscă să fie terifiantă și să condamne guvernul american și Pentagonul în ansamblul lor.

La puțin timp după ce virusul care produce COVID-19 a fost recunoscut, la începutul lui 2020, președintele Trump aanunțat că Statele Unite sunt „foarte aproape de (realizarea unui) vaccin”.

Cum era posibil?

În iulie 2020, Washington Post a publicat un articol cu titlul: „Cum o agenție discretă a Pentagonului a pregătit terenul pentru un tratament rapid împotriva coronavirusului”.

Amy Jenkins, directoarea programului „anticorpi” al DARPA, declara:

„Ne-am gândit și ne-am pregătit de mult, și este aproape suprarealist.”

DARPA este agenția de cercetări științifice a Departamentului de Apărare.

S-a dovedit că DARPA a început să investească în tehnologia experimentală ARN-m în 2011.

ADEPT (Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics), diviziune a DARPA, a investit 292 de miliarde de dolari, într-o paletă de tehnologii, între 2011 și 2019, cu scopul de a reduce timpul de creare al vaccinurilor.

În 2019, un proiect finanțat de DARPA la Moderna s-ar fi dovedit foarte promițător în cadrul unui test clinic.

Testul a oferit protecție împotriva unui virus transmis de țânțari, cunoscut sub numele de Chikungunya.

În martie 2020,  Moderna a devenit prima companie din Statele Unite care a efectuat un test clinic cu tehnologia experimentală ARN-m pentru a opri COVID-19.

Dar Moderna nu era singura companie care făcea asemenea experimente.

Pfizer, CureVac finanțat de DARPA, Academia de Științe Militare a Chinei și un laborator din cadrul Imperial College din Londra au făcut și ele cercetări.

Singurul mod de a ieși din pandemie, așa cum susțineau Fauci și nenumărați alții, era de a ne injecta cu acest vaccin experimental cu tehnologie ARN-mesager.

În timp ce americanii speriați așteptau ca vaccinul să fie disponibil, alte opțiuni de tratament existente și dovedite, precum hidroxiclorochina și zincul, au fost etichetate ca ineficiente.

Odată ce vaccinul a devenit disponibil, obligativitatea și alte tactici de coerciție au fost utilizate pentru a-i determina pe americani să se vaccineze.

Presa, chiar și Biden, au pretins că vaccinurile experimentale – a căror eficacitate nu fusese testată – pot preveni transmiterea COVID.

Când acest lucru s-a dovedit fals, aceiași propagandiști ai acului au pretins că vaccinul ameliorează simptomele.

Este indenegabil că scopul era de a injecta cu acest vaccin cât mai multe corpuri de americani posibil. Ce altă explicație ar putea exista pentru această campanie?

Poporul american a fost utilizat cu bună știință pe post de șoarece de laborator pentru ca DARPA să își poată în fine testa cercetările sale militare?

Dincolo de „teoriile conspirației” mai sinistre, guvernul american a creat COVID-19 cu intenția de a infecta specimene umane, pentru ca apoi să testeze tehnologia sa revoluționară ARN-mesager?

Dacă ai fi un om de știință care lucrează la o tehnologie de vaccin revoluționară, menită să grăbească dezvoltarea vaccinurilor de la câțiva ani la câteva luni, cum ai testa-o?

O asemenea tehnologie nu ar putea fi pusă la încercare fără introducerea unui agent patogen sau virus, pe care să fie testată.

Un asemenea test ar necesita infectarea unui eșantion uman asupra căruia să efectuezi experimentul.

Pe lângă alte scopuri dictatoriale, a fost declanșată pandemia pentru a oferi DARPA testul clinic de care avea nevoie pentru a-și proba tehnologia?

A fost accident sau a fost intenționat? De vină este guvernul chinez sau guvernul american?

Acestea sunt întrebări care au nevoie de răspunsuri.

Intenționat sau nu, poporul american a fost folosit pe post de cobai pentru un vaccin experimental.

Un vaccin la a cărui dezvoltare se lucra de aproape un deceniu.

Citiți și Alina Bârgăoanu de la SNSPA și Eurocomunicare dovedită ca adeptă a dezinformării regimului comunist al Chinei după ce și Departamentul de Energie al SUA a susținut împreună cu FBI că virusul Covid provine din laboratoarele de la WuhanAlina Bârgăoanu de la SNSPA și Eurocomunicare dovedită ca adeptă a dezinformării regimului comunist al Chinei după ce și Departamentul de Energie al SUA a susținut împreună cu FBI că virusul Covid provine din laboratoarele de la Wuhan

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • brian duffy 28.02.2023 20:48
    da, minunatii de chinezi, minunata lume noua...
  • dejuan 01.03.2023 04:21
    "Intenționat sau nu, poporul american a fost folosit pe post de cobai pentru un vaccin experimental. Un vaccin la a cărui dezvoltare se lucra de aproape un deceniu."

    ...iar cadrul "legal" pentru acest experiment monstruos s-a construit incepand cu 1983, arata o avocata (paralegal) aici:
    "Congresul și președinții SUA au legalizat și finanțat răsturnarea Constituției SUA, a guvernului SUA și a poporului american, printr-un program masiv de bioterorism intern RE-ETICHETAT ca program de sănătate publică, realizat de secretarul și secretarul apărării al HHS în numele Organizației Mondiale a Sănătății și al susținătorilor săi financiari."
    https://bailiwicknews.substack.com/p/american-domestic-bioterrorism-program
    "... eșecul continuu al FDA de a proteja publicul de produsele autorizate pentru utilizarea de urgență (EUA).
    ... principalul motiv pentru care FDA acționează așa este:
    FDA nu retrage produsele EUA de pe piață, nu oprește campania de "vaccinare", deoarece secretarul pentru sănătate și servicii umane Xavier Becerra și comisarul FDA Robert Califf derulează programul de bioterorism al guvernului SUA împreună cu secretarul apărării Lloyd Austin, procurorul general al Departamentului de Justiție Merrick Garland, secretarul Departamentului pentru Securitate Internă Alejandro Majorkas, CEO-ul Pfizer Albert Bourla, Ceo-ul Moderna, Stephane Bancel, și directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.
    Premisa principală
    Utilizarea produselor de contramăsură medicală (MCM) acoperite de EUA , inclusiv măști, teste PCR, injecții cu ARNm și ADN, precum și a altor medicamente, dispozitive și substanțe biologice, odată desemnate ca atare de secretarul pentru sănătate și servicii umane (10 martie 2020, retroactiv până la 4 februarie 2020) "nu se consideră a constitui o investigație clinică"."

    US: https://bailiwicknews.substack.com/p/american-domestic-bioterrorism-program
    UE: https://bailiwicknews.substack.com/p/european-commission-regulations-implementing

    Cred ca d-na av.Elena Radu ar putea arunca o privire asupra acestor concluzii, mai ales ca si UE a "legalizat" aceste "contramasuri" la "atac bioterorist" executat de propriile guverne, sub conducerea armatei americane.
  • Rodica Bratulescu 01.03.2023 12:07
    Les armes biologiques sont développées malgré les traités internationaux. Entretien essentiel avec le Pr Tritto
    Auteur(s)
    France-Soir
    Publié le 24 février 2023 - 17:05
  • dejuan 03.03.2023 05:01
    Multumesc foarte mult!
    https://www.francesoir.fr/videos-l-entretien-essentiel/les-armes-biologiques-sont-developpees-malgre-les-traites
    https://app.videas.fr/v-medias/s4/uploaded/2023_02_17_Joseph_Tritto_EE.mp4

    Dr.Tritto explica cele doua variante ale virusului "himera", una letala (L) si cealalta neletala (S), produs de chinezi, precum si existenta unuia american. (aici nu e clara expunerea)
    min 25 ... min 40 : spune ca exista o mare colaborare internationala, pana cand concurenta intre armatele SUA si cea a Chinei a erodat "colaborarea".
    min 46: Varianta care a ajuns la Bergamo era cea letala. Armata SUA a luat toate probele de la Bergamo si a gasit ca acolo era vorba despre varianta americana.
    Mai spune ca arma a fost lasata sa iasa din laborator de catre o grupare rivala lui Xi Jinping, din interiorul P.Comunist Chinez, ca sa-l dea jos de la conducere. (!!!) Aripa "Ji Ming".
    Un conflict intern chinez, ajutat de americani, si cu participarea a catorva natiuni (inclusiv FR, CA, UK, Australia) care lucrau in secret la faurirea armelor biologice.
    min 50: HCQ, Artemisinina - se stia ca sunt antidot in vivo. Remdesivirul de la Gilead nu functiona. Se stia din IAN 2020.

    Foarte enervante chicotelile d-lui doctor, explicand toate aceste crime odioase ale gulerelor albe.

    D-na Bratulescu, va rog sa incercati sa trimiteti link-ul d-nei Anca Alexandrescu si d-nei dr. Monica Pop.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului